Frisco.pl Sp. z o.o.
1 384 6 1

Opinie o Frisco.pl Sp. z o.o.

Kierowca

Praca jak praca jako magazynier lipa jako kierowca też lecz można zarobić.. przez rok pracuje tyle co w innej firmie przez półtora od 5-23 masakra, trzeba uważać z kim się rozmawia bo jest taki co liże innemu by móc pracować a resztę zwalniają .. jednym słowem każdy stara się go unikać

misio

Bałagan, złe traktowanie pracowników, zero podwyżek, trzymanie złodziei (Mateuszka) ,chamski i prostacki kierownik logistyki ,który trzęsie się na widok Szymonka (pan od pomysłów z d..) ,tony wody do przerzucenia (bo firma nic z tym nie robi) to realia pracy w firmie. Nie polecam a wręcz odradzam . Chyba że jesteś kamikadze.

NigdyWiecejF.

Haha to prawda buraki niesamowite. Szkoda pana J a z drugiej strony duzo chłopaków mu mówiło żeby odpuścił sobie ta robotę bo i tak tu mają kazdego za nic ile tu robi jak duzo robi jak widać za duzo wiesz też nie dobrze. Nie polecam.

F..c F.
@Kierowca Bombowca 08.08.2018 17:12

Albo "Auto mapa" pozdro ciekawe gdzie teraz robi.

Szefowo

Pan "Alma" może i wynosił, ale te wasze komentarze są tak żałosne że aż głową boli. Większość z was ma tak samo dobrze za uszami jak i on, po waszych komentarzach udajecie jakby nikt nic nie tutaj złego nie zrobił. Żałosne dzieciaki jesteście tak samo jak i to całe kierownictwo.

Slawek

A najlepsze jest to że wywalaja a zatrudniają nowych, nowych cudzoziemców Ukraińców itp. Zero jakiejkolwiek komunikatywność z ich strony, podstawa znajomość jezyka Polskiego a oni nic. Czy wy tego nie widzicie że tym bardzo psujecie wizerunek własnej firmy. Gdzie podczas dostawy klient nie może się dogadać z dostawać - totalna porażka. Szkolilem ost jednego to nawet nie szło porozmawiać 'ja nierozumieju' dno. Całkowicie firma schodzi na psy.

Sz....

W tej firmie niedzielę się się nic bez powodu. Z tego co wiadomo Pan Sz... Skrupulatnie ogląda wyczyny naszych pracowników i takie są tego skutki.

Belzebuch
@Sz.... 07.08.2018 17:01

O teraz widać jak każdy trzęsie porami. Po co było kraść, mamy tutaj nie jednego z tego co widać. Qurde ładnie się porobiło w tej firmie, chyba zasiedzialem się tu już za za za długo.

PatrzeNaTo

Co w tej firmie się dzieje to jakiś kabaret.. kolejnego pracowitego pracownika zwolnili i już kolejny w kolejce ... Bo jakiś frajerek ratował sobie tyłek i donosi panu Sz .. żal.pl

Wstyd
@PatrzeNaTo 07.08.2018 09:11

Ciekawe kiedy otworzą oddział w Lublinie? Bo WSZA tyle nakradla że można by drugi magazyn z tego otworzyć. Wstyd i patologia pracy kogos takiego trzymać.

Qwerty

Proste. Zwalniaja zlodzieji. Gdzie w firmie zlodzieja beda trzymac?! A ten co donosi ,,alma" zwany jak niebedzie juz mial na kogo donosic to tez go zwolnia, nikt nie bedzie trzymal zlodzieja.

Sędzia

Sprzedawczyk wyspie koleszków taki ziomek.A potem wyrzucą bo już nie będzie potrzebny. Strasznie fraj. erska firma się robi. Nie sprzedajesz nie ma Cię.

Młody K

Te wasze komentarze, zale wylewane sprzed komputera jak małe dzieci albo nawet gorzej. A co jeden z drugim zrobił, czy chodź jeden z was poszedł normalnie przedsrawil sytuację towaru na poszegolne dostawy, temat wody itp do kierownika?pewnie nie, bo po co lepiej narzekać i płakać przez neta i wyszukiwać błędów u innych. Pracowałem w tej firmie, owszem praca nienalezy do najlepszych ale jeśli nie odpowiada szukasz czegoś na miarę swoich możliwości, sił itp a nie uznala się tylko jak piz....... Miłego. Pozdrawiam. K

belzebub
@Młody K 06.08.2018 17:43

nie mądrzyj się

Nowy.

Burakowo tak bym powiedział o tej firmie. Wszelakie zapytania czy do kierowników czy innych pracowników apropo pracy traktowane są jak najgorsze zło przychodząc tu powinieneś już wszystko wiedzieć. Kierowniku tej wody jest za duzo na jedną osobę moze bysmy cos z tym zrobili? Co? Nie wiem anulowali albo ktoś do pomocy? Anulować to ja mogę Ciebie z pracy! Burakowo jeszcze raz powtarzam

Miki

Nie polecam.. my na magazynie piernąć nie możemy robią z nas złodziei i zero premii a jeden kierowca chodzi bierze co chce (usunięte przez administratora) chłopaką obrabia do Szymona i zamiast go zwolnić to ma informatora. Nie polecam

Antonio

Pana M. złapali nie zwolnili pan J. Sobie pracował i bez podania przyczyny zwolnili ? Przypadek ? Lubisz mieć kapusia ktory kradnie i zamiast jego to Ciebie zwolnią jeśli tak to Frisco zaprasza pzdr.

Stefanik.

Nie nie i jeszcze raz NIE Polecam pracy we frisco. Chyba że lubisz pracować jak poj*** nie ma dostawy gdzie by nie było wody, wody i jeszcze raz wody. Woda w tej firmie to priorytet, można by wszystko inne usunąć aby woda została a ludzie dalej by zamawiali -, totalna żenada. 30 stopni na dworze a ty drzwigasz, koszt tyle że samochód ledwo jedzie. Bo firma nic nie robi by ograniczyć je w dostawie. Proponuję od razu zatrudni się w Edenie lub Darze natury. Po co masz się niemilo zaskoczyć w pracy. Naprawdę w tej firmie było tak zawsze i będzie nadal. Człowiek popracuje kilka dni i naprawdę ma wszystkiego dosyć. Nie polecam tej pracy, ciężko, ciężko i bez większych perspektyw na życie. Szkoda czasu marnować w takiej firmie.

Belzebub

Bezmyślny czyn i ładujesz w 3 lidze , wychowany przez ulice almy szmaty nie nawidze

Belzebub

Na Bielanach tez już nie masz życia c.....j z twoja skrucha .alma

Bossik

Praca - trochę za dużo niedomówień, brak ładu składu. Całe to towarzystwo mało ogarnięte. A z Radomia do Lublina to daleko? Odpoczywamy dalej. Nie polecam - tej pracy raczej nie zaliczę do moich marzeń.

Boss

Układziki,układziki i tyle pozatym gdzie takiego drugiego głu... ka znajdą .Zwalniając lubliniaka tak jak by zwolnili 3 pracowników. Lepiej zamieść pod dywan brudy i udać ze jest okey. Zarząd eurocash powinien zarobić czystkę z Szymonkiem i siwsonem przyjrzeć się lepiej pracowniomkom jak to wszystko funkcjonuje. A co do pracy jako dostawca odradzam bałagan bałagan i jeszcze raz bałagan.Pewnie i tak za jakiś czas komentarz zniknie. Ale nie polecam tej pracy nikomu.

Tadzio

Praca jak praca. Raz gorzej raz lepiej. Ale jak bardzo komuś nie pasuje i tak narzeka, wypisuje tutaj takie rzeczy to dziwi mnie czemu nie znajdzie sobie lepszej pracy - gdzie nie będzie musiał nic robić i zarabiał będzie miliony. Pzdr

daniels

popieram opinię Kierowcy.... Jack Daniels zaj.....any a lubliniak pracuje.... siwy ścieżkę wydeptał u Szymonka.... zbiorowy mail idzie do zarządu.... jest nagranie jak to wynosi.... nie może tak być że (usunięte przez administratora) podpier.... i (usunięte przez administratora) będzie psuł imię wszystkich....

anonim

(usunięte przez administratora)

Karambaaa

Masz takie złe zdanie na temat frisco i wszystko widzę ci nie pasuje to dlaczego nadal tu pracujesz.

Karamba

Po co pisać prawdziwą opinię !!! jak administrator ją usuwa !!!

Stefan
@Karamba 18.07.2018 21:55

Żeby każdy pisał opinie na temat pracy, by każdy nowy pracownik mógł się czegoś dowiedzieć " na temat pracy" to wy wypisuje ie w kółko to samo, a w szczególności same głupoty.

Kierowca

Polecam firmę w 100% możesz ukraść alko a i tak Cie nie zwolnią tylko dadzą jeszcze pracować na dwie zmiany byś mógł więcej zaj***** zamiast przyjmować osoby z zaświadczeniem o niekaralności to oni jeszcze trzymają złodzieja

Nie

Nie nie i jeszcze raz NIE Polecam pracy w tej firmie. Chyba że lubisz przerzucać zgrzeweczki lub babeczki 5L z wodą. Bo firma nic nie robi by ograniczyć je w dostawie. Proponuję od razu zatrudni się w Edenie lub Darze natury. Po co masz się niemilo zaskoczyć w pracy

Tak jest
@Nie 12.07.2018 09:12

Święte słowa potwierdzam. Tak jest prawda.

Daniel

A kij z taką praca. Przychodzisz dowiadujesz się że masz 8 dostaw do godziny 13, a jak się odezwiesz to jeszcze krzywo na ciebie patrza. Atmosfera w pracy bardzo bardzo ciężka. Raczej nikomu bym nie polecił tej pracy. Szkoda nerwow i zdrowia.

Daniels

nie no dzisiejsza akcja z przeszukaniem samochodów to było coś.... wszyscy złodziejami zostali... Daniels zaginął bo wyjechał .... tylko ta osoba która zaj....ła nie wie że ktoś ją widział jak pakuje towar... a podejrzenie padło na wszystkich za takiego łoma.

1234567890

A gdzie komentarz Friszczaka.Znikła jak większość złych komentarzy.Prawda jest taka ze pracując we Frisco nie licz na pochwałę, premię uznaniową, a tym bardziej podwyżkę pensji to są tylko puste słowa na rozmowie kwalificyjnej . Większość pracujących to umowa zlecenie, duża część na działalność,ziarenko to umowa o pracę na najniższą krajową.Jedyne co możesz mieć zapewnione to kilogramy do dźwigania. To masz pewne na 100%.Ogarniasz Warszawkę i okoloice,umiesz jeździć autkiem.Firma Cię przygarnie.Bo dźwigać to chyba każdy potrafi.powodzenia.

Alicja

@Friszczak, czy Frisco.pl zapewnia swoim pracownikom pozapłacowe benefity? Na przykład w postaci dofinansowania do karty sportowej lub na dojazdy do pracy? Czy Frisco.pl oferuje swoim pracownikom pakiet socjalny?

Nigdywięcej
@Alicja 28.06.2018 16:30

Multisport dostajesz ale Ci nie potrzebny. We Frisco nadźwigasz się tyle, że po roku możesz zostać strongmanem! Dojazdy do pracy? Już niestety nie finansowane, bo wszedł zakaz wracania friscobusami do domów. Pakiety socjalne... Jak potrzebujesz coś co kończy termin to jasne! Do tego dochodzi jakiś bonik na zakupy raz w roku. Wszystkim, którzy tam pracują polecam uciekać jak najszybciej. Doświadczenie jeżdżenia friscowrakami zapewniło mi pracę na wiele lepszych warunkach za kierownicą, bo przecież jak dawałem rade tam to chyba już wszędzie bym dał. NIE POLECAM TEGO PRACODAWCY! OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM! (usunięte przez administratora)

Alicja

@Odp, a jak oceniasz atmosferę panującą w pracy? Często to właśnie ona ułatwia funkcjonowanie w firmie. Jak wyglądają kontakty między pracownikami Frisco.pl? Jakie jest podejście pracodawcy do osoby zatrudnionej?

Alicja

@Huz, a jak według Ciebie wygląda atmosfera w pracy? Jaki typ umowy jest zagwarantowany przez Frisco.pl? Czy oprócz wynagrodzenia, pracownicy mogą liczyć na dodatkowe profity np dofinansowanie do karty sportowej? A może zatrudnieni w firmie mają dostęp do jakiegoś pakietu socjalnego? Zachęcam Cię do wypowiedzi, gdyż pomoże ona osobom zastanawiającym się nad złożeniem CV w tej firmie.

Odp
@Alicja 31.05.2018 02:11

Tak są benefity karta multisporu z której i tak nie masz kiedy skorzystać jak chcesz normalnie zarobić, a jak masz czas to po tej pracy nie potrzebujesz chodzić na siłownie po dźwiganiu 1000l wody . Umowa śmieciowa -zlecenie. Pakiet socjalny taki ze jak chcesz pić kawę to jest składka na nią. Jedyny benefit to tak zwana lodówka możesz kupić za grosze produkty które frisco wrzuca w straty (produkty niszczone z data dzisiejszej ważności), a później sprzedaje pracownikom za połowę ceny . Więc jak nic opłaca się składać CV :)

Zostaw opinię o Frisco.pl Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Frisco.pl Sp. z o.o.