Frisco.pl Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 226 ocen.

Opinie o Frisco.pl Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Frisco.pl Sp. z o.o.

Smutas

Firma nie dbająca o pracowników . Zarobki marne. Więc NIE POLECAM .

Jaa

Panie A i Sz.. jest zakaz jazdy autami do domu to czemu inni jeżdżą i ciągle Ci sami codziennie petitami itp a reszta prywatnymi autami bądź autobusami o 23 i potem na 4:45 do pracy ? Jedni są gorsi a inni lepsi ? Bo nie rozumiem . Pozdrawiam z mokrego przystanku

zdrowy

Daj sobie spokój chyba że zdrowie Tobie nie miłe .

Nie Polecam

Pracowałem . Firma nie dbająca o pracowników. Nie pasuje Tobie na twoje miejsce są następni . Praca jako dostawca bardzo ciężka. Stawy ,ręce a najgorzej kręgosłup dostaje w tyłek .Przekładając pracę i obowiązki powierzone do płacy ŚMIESZNE. Jak nie zostajesz na 2 zmiany PORAŻKA. Możesz dorabiać ale zostając na 2 zmiany .Proszę bardzo kosztem swojego życia prywatnego i zdrowia .Bo na pewno pracując w tak spaniałej pracy wyjdzie i odbije się na Twoim zdrowiu bądź tego pewny. Pracując jako dostawca nosząc tony wody możesz od razu zatrudnić się w Darze Natury i od razu będziesz wiedział że trzeba nosić wodę. Na nie zamydlać sobie oczy że dostarczać zakupy. W konkurencji limity są ale nie we Frisco. LIMITY SĄ ALE W GŁOWACH ZARZĄDZAJĄCYCH BY JAK NAJMNIEJ ZAPŁACIĆ .NNNNNIIIIIIIEEEEE Polecam!!!!!!

Młody

Nie pracuje długo ale z obserwacji trzeba stąd uciekać chyba że ani zdrowie nie miłe dostawa do firm po 20 - 30 koszy za niecałe 10 zlotych nie się gonią .Kręgosłup stracisz za marne grosze. ODPUŚĆ SOBIE

Żabka

W firmie będzie kibel dopółki firma nie będzie doceniać pracowników. Może kiedy kierownictwo dorośnie bo do tej pory to chyba nastolatki najacy siano w głowie. PRACA NIE GODNA POLECENIA.

Fajny

Frisco.pl Sp. z o.o. to spoko firma ale jak każda firm a handlowa nie ma w ofercie zbyt lekkich prac. Niektórzy idą do pracy w sklepie i nie wiem na co liczą? Za leżenie nikt nie będzie płacił! Może trzeba czasami spojrzeć w lusterko na swoje wady?

JAAA
@Fajny 18.10.2017 18:08
Frisco.pl Sp. z o.o. to spoko firma ale jak każda firm a handlowa nie ma w ofercie zbyt lekkich prac. Niektórzy idą do pracy w...

Fajny .... Arku, Szymonie nie jesteście fajni, jesteście leniwi i za to dostajecie kasę nie oceniajcie ludzi swoją miarą!!!! Bo właśnie Ci ludzi najniżej zarabiający grosze za dostawę zarabiają na wasze WYSOKIE pensje, weźcie się sami do pracy a może zrozumiecie, o co chodzi. Żeby być dobrym pracodawcą trzeba cenić tych niżej, bo bez nich nic nie będzie.... Nie pamiętacie jak byliście tak nisko i wtedy pracowaliście a teraz tylko liczycie na dobre opinie, ale te prawdziwe opinie nie będą dobre dopóki nie będziecie cenić swoich pracowników.

Zmiany to be continued

Zmiany. Powywałać pociotków i ludzi niby od czegoś a w rzeczywistości od niczego, kierownictwo które nie robi niczego by było lepiej podwładnych .Nie polecam pracy w tej firmie.

Greguś

Jak już ktoś nie ma konkretnych argumentów merytorycznych to, zaczyna obrażać innych, że mają inne zdanie. Każda wypowiedź się liczy oby nie obrażać innych osób, czasami negatywne opinie [powodują, że w firmach zaczynają wprowadzać zmiany. To w sumie dobrze.

Rychu

Praca w handlu nie jest zla jesli sie ma pracodawce, ktory potrafi docenic pracownika . Ten potrafi docenic tylko siebie i reszte ktorzy dostali stanowiska po znajomosci. Zarobki placa minimalna . Zero szans na jakakokwiek podwyzke. Wymagania co do oboowiazkow bardzo wysokie. Zalosne jest zapraszanie roznych delegacji i opowiadanie ze to idealna firma nie ma drugieh takiej,. Pracodawca nie widzi niczego oprocz czubka swojego nosa. Za najnizsza krajowa nie da sie wyzyc i to wstyd . Pieniadze na reklame . A ludzie za ta jalmuzna nie sa w stanie zyc. Dlatego niedlugo bedq pracaowac tu sami ukrainy. Firna dostaje dofinansowanie na kazdego z.nich. Wiec nie ma co doceniac pracownikow polskich. Chociaz ukraincy 80 pricent czasu spedzaja na przerwach. Kierownictwo udaje ze tego nie widzi. Jest kasa za nich wiec problemu nie ma

Popek

Już moja opinia o tym pracodawcy została usunięta, którą dodawałem jakiś czas temu. To pisze ponownie Prawda jest niewygodna, cenzura jak w Moskwie!!! Firma zatrudnia większość Ukraińców około 85 procent. oczywiście ze wzgędu na dofinansowanie. Pracują od 6 do 18 przynajmniej na papierze. Niektórrzy od 6 do 21. W rzeczywistości uczciwie może z 2-3 godziny, resztę przesypiają i spędzają na przerwach. Chodzą ciągle na papierosy. Kierownictwo udaję że nic nie widzi że Ukraińcy nic nie robią . Są lepiej traktowani, mogą stać sobie nikt nie zwraca im uwagi. Firma dostaję dofinansowanie na każdego z nich dlatego tak jest. Jeśli chodzi o polskich pracowników nie możesz stanąć nawet na chwile. Kierownictwo nie ma pojęcia o niczym. Większość z nich ma pracę po znajomości, nikt z nich nie ma wykształcenia.Spędzają czas na pogaduszkach takie puste stanowiska. Toaleta męska dramat nie wiem co na to sanepid, przecież to sklep. Lepsze warunki w toalecie przenośnej. Wynagroddzenie dramat a jakie wymagania , omijać z daleka.!!!

Zmiany

Nie Tymon tylko Szymon a Ty możesz najwięcej powiedzieć o pracy w handlu. Siedząc za biurkiem o pierdząc w stołek. Ktoś powinien zrobić czystkę etatową by skończyć układziki pociotków i etatów biorących pieniądze nie wiadomo za co.To może się coś zmieni i zaczną doceniać magazyn i dostawców.

Zmiany

Nie Tymon tylko Szymon a Ty możesz najwięcej powiedzieć o pracy w handlu. Siedząc za biurkiem o pierdząc w stołek. Ktoś powinien zrobić cząstkę etatową by skończyć układziki pociotków i etatów biorących pieniądze nie wiadomo za co.To może się coś zmieni i zaczną doceniać magazyn i dostawców.

Tymon

Jeśli praca w handlu jeszcze w dodatku spożywczym nie jest dla kogoś dobrym miejscem to lepiej zmienić pracę.

Odradzam

Mała płaca jak najwięcej obowiązków. Nie polecam a wręcz odradzam .

Do D

Szkoda zdrowia za taką płacę. Firma nie dająca o pracowników nie Ty będzie następny. Obecnie bo firma prawie ukraińska bo wykorzystuje w dużej części sąsiadów zza wschodniej granicy. Po taniości. Jak naj mniej zapłacić to jest priorytet i założenie firmy.

Limit

Chcesz stracić zdrowie jako dostawca. Polecam .A co do limitów to są ale takie by jak najmniej zapłacić za wykonywaną pracę.

Nie polecam

Dźwiganie za marne grosze. W konkurencji mają limity na wodę .A tutaj nie dbają o pracowników. Porażka .Nie polecam

adbcd
@Nie polecam 06.10.2017 21:29
Dźwiganie za marne grosze. W konkurencji mają limity na wodę .A tutaj nie dbają o pracowników. Porażka .Nie polecam...

tu tez maja glabie

JAAA
@adbcd 08.10.2017 23:11
tu tez maja glabie

chyba w Twojej.... dodaj sobie sam!

Fan

Jak się komuś nie chce pracować to każda wymówka jest dobra. Może trzeba zmienić pracę na leżącą? A może trzeba zacząć pracować i ręczę, że się poprawi!!

JAAA
@Fan 04.10.2017 19:24
Jak się komuś nie chce pracować to każda wymówka jest dobra. Może trzeba zmienić pracę na leżącą? A może trzeba zacząć pracować...

oj Szymon przestań pisać i sam się weź do roboty, bo kasę brać za zwracanie uwagi każdy potrafi a jak widać Ty pracować nie umiesz

Alicja

@??czy powiesz dlaczego nie polecasz pracy w firmie Frisco.pl Sp. z o.o.? @678 jakie masz złe doświadczenia związane z pracą w firmie? @456 jeśli jakiś post został skasowany to znaczy, że naruszył on regulamin forum. Regulamin znajdziecie na stronie http://www.gowork.pl/regulamin

Jaa
@Alicja 29.09.2017 17:14
@??czy powiesz dlaczego nie polecasz pracy w firmie Frisco.pl Sp. z o.o.? @678 jakie masz złe doświadczenia związane z pracą w...

Rozumiem że post który Pani skomentowała też był niezgodny z regulaminem . Ha ha dobre sobie.

??

Nie będę się rozpisywał nie polecił bym nikomu tej pracy, chyba że kogoś nie lubisz.

678

Prawdy i tak się nie wymiarze a Co którzy przyjdą pracować sami zobaczą i przekonają się na własnej skórze jakie jest prawdziwe oblicze pracy we Frisco.

Alicja

@qefir czy zdecydowałeś się w końcu iść na rozmowę? Jeśli tak to jakich pytań można się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej? Z ilu etapów składa się proces rekrutacji? @JAAA jeśli jakiś post jest usunięty to znaczy, że narusza on regulamin forum. Z regulaminem forum można zapoznać się ze strony http://www.gowork.pl/regulamin

JAAA
@Alicja 22.09.2017 00:06
@qefir czy zdecydowałeś się w końcu iść na rozmowę? Jeśli tak to jakich pytań można się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej?...

Oj oj nie ładnie oszukiwać!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

qefir

Dzięki za naświetlenie sytuacji, pytam bo dziś miałem iść na rozmowę. Jeśli się zdecyduję iść to chciałem chociaż trochę wiedzieć o co tam chodzi i czego się spodziewać. Pozdrawiam.

qefir

Jakie są warunki pracy dla kierowcy, ile można zarobić jeśli ktoś może napisać będę wdzięczny. Pozdrawiam!

qefir

wysłałem CV do Frisco na stanowisko kierowcy, czy ktoś może napisać jak dokładnie ta praca wygląda? Ile można zarobić tak realnie itp.?

qba

A ktoś może jasno napisać ile zarabia kierowca?

Kilof

Może praca w handlu nie jest najłatwiejsza ale jeśli już wybraliście Frisco to chyba każdy widział co będzie robił. Nie ma komu za was pracować, trudno?

Fajka

Miałam nadzieję, że dowiem się coś więcej o firmie ale niestety nic. Takie biadolenie i czepianie się nie wiadomo o co ?. Z tego co wiem, usunięte mogą być jedynie wpisy łamiące regulamin forum czyli np. wulgaryzmy!!

Miły

Dla najniższych pracowników firmę zdecydowanie ODRADZAM

Mag

Witam,ponawiam pytanie,przy ilu zamowieniach tak mniej wiecej 3 osoby zajmuja sie kontaktem z klientem dotyczacych brakow?

ręce opadają
@Mag 08.09.2017 08:44
@wiem,ale ile tak mniej wiecej musi ta 1 osoba wykonac telefon z brakami?

Milion pięćset sto dziewięćset.

Mag
@ręce opadają 09.09.2017 10:42
Milion pięćset sto dziewięćset.

Dzieki pajacu za taka odpowiedz.

Franio

Jesteście pewni tego, że nie można napisać o firmie coś pozytywnego? Nie ma idealnych firm, wszędzie są jakieś mniejsze lub większe problemy. Frisco to dobry pracodawca

anonim

(usunięte przez administratora)

bok
@Mag 02.09.2017 14:51
Przy ilu zamówieniach jak mozna wiedziec tak mniej wiecej?

zależy ile jest otwartych zleceń

Mag
@bok 06.09.2017 11:43
zależy ile jest otwartych zleceń

No tak ale tak mniej wiecej ile jedna osoba obdzwania klientow?

Mirunio

Szukam pracy i właśnie przeczytałem opinie na tym wątku. Może niektórzy mają trochę racji ale nie przesadzajcie. Generalnie żeby zarabiać jakieś przyzwoite pieniądze trzeba sobie popracować, nie ma inaczej.

Fredek
@Mirunio 24.08.2017 11:56
Szukam pracy i właśnie przeczytałem opinie na tym wątku. Może niektórzy mają trochę racji ale nie przesadzajcie. Generalnie żeb...

To sobie "popracuj"... Zobaczymy czy po pierwszych dniach nadal będziesz takim entuzjastą. Już to widzę...

Kolargol

Przy tak olbrzymiej konkurencji w handlu każda firma musi walczyć o klienta. Klienci są coraz bardziej wymagający. Wszystko to nie ułatwia pracy we Frisco, trzeba sie napracować żeby mieć dobre wyniki i zarobki.

Fryszczak

Nie będę się rozpisywał. Pracowałem jako kierowca. Wynagrodzenie żałosne za pracę którą wykonywałem. NIE POLECAM chyba że zdrowie Ci nie miłe.

Korytko

Witam. Widzę że ostatnie pozytywne komentarze pisane są za firmowego biurka frisco. By przykryć negatywne komentarze prawdy o firmie. Może za biurkiem jest okey ale niższe szczeble jak magazynierzy i kierowcy to jedno wielkie nieporozumienie. Placa nie adekwatna do wykonywanej pracy. (usunięte przez administratora)

Karol

Ja nie narzekam na firmę, ale jest jeden warunek pracę w handlu trzeba lubić.

Poszukujący

Chyba przesadzacie, firma nie ma potrzeb kadrowych to wnioskuję iż jest ok.

Lenka

Dla mnie to fajna sieć, praca w handlu nigdy nie była lekka.

Frania

Frisco to fajna firma , dobrze mi się tu pracuje choć nie jest lekko.

Frania

Powiem szczerze, że nie spotkałam firmy która płaciłaby za leżenie. Wszędzie trzeba pracować a w sklepie to jest dosyć ciężka praca. Delikatni niech pracują przy pierzach

Frytek

Frisco to bardzo fajna firma, niestety podpadła hejterom.

Frytek

Czy jesteście pewni, że nie można napisać coś dobrego o Frisco?

Gucio

Jak ktoś bardzo chce to zawsze znajdzie powód, żeby oskarżyć firmę. To już nawet powód nie jest ważny tylko samo oskarżanie, takie już mamy nawyki. Handel nie jest lekki więc może trzeba przeanalizować swoje decyzje.

Frytek

Frisco.pl nie ma łatwego zadania w czasie gdy na rynku mamy tak olbrzymią sieć różnej wielkości sklepów. Kompetentna załoga oraz dobra lokalizacja mogą dać sukces.

Skivvy
@Frytek 25.05.2017 09:18
Frisco.pl nie ma łatwego zadania w czasie gdy na rynku mamy tak olbrzymią sieć różnej wielkości sklepów. Kompetentna załoga ora...

FRYTECZKO kochana aby mieć kompetentną załogę trzeba być uczciwym i uczciwie wynagradzć za wykonaną pracę, a niestety Frisco ma z tym problem. Dopóki tego nie zrozumie nie będzie dobrze.

Alicja

@Memo nie współpracuję z Frisco.pl Sp. z o.o. Jestem pracownikiem serwisu GoWork.pl Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej o moim zadaniu - kliknij myszką w ikonkę mikrofonu obok mojego nicka. Chętnie również poznaję Wasze opinie na temat pracy w tej firmie.

Zaciekawiona
@Alicja 22.05.2017 09:02
@Memo nie współpracuję z Frisco.pl Sp. z o.o. Jestem pracownikiem serwisu GoWork.pl Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej o moim...

Alicjo Twoim zadaniem jest przedstawianie informacji o pracodawcy to poproszę o takie informacje z Twojej strony bo jako moderator widzisz wszystkie (nawet te usunięte) komentarze .

Frytek

Frisco.pl jest jednym z wielu sklepów, które bardzo ułatwiają nam życie.

Alicja

@Zembalek, aktualne oferty pracy firmy znajdziesz na ich stronie internetowej pod linkiem: https://www.frisco.pl/stn,work Które stanowisko Cię interesuje?

Zembalek

Czy Frisco ma jakieś nowe ofert pracy? Nic nie znalazłam a bardzo odpowiada mi praca w firmie z wielu powodów.

Pomagam
@Zembalek 09.04.2017 12:01
Czy Frisco ma jakieś nowe ofert pracy? Nic nie znalazłam a bardzo odpowiada mi praca w firmie z wielu powodów....

Oni tam wiecznie maja aktywne oferty na temat pracy bo niestety taka firma nie ma stałych pracowników. Wpisz w praca.pl frisco i Ci wyskoczy

Zostaw opinię o Frisco.pl Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Frisco.pl Sp. z o.o.