Eurocash S.A.

Komorniki

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 543 ocen.

Eurocash S.A.
2 543 6 1

Opinie o Eurocash S.A.

pozdro

Tryb -survival- po osiem godzin nadgodziny to dzień wolny,chyba ,że KR wyrazi zgodę na nad godziny ale to tylko w "extrim" przypadkach... głównie masz je........ać i to jak najszybciej ,a i tak usłyszysz ,że na innych halach jest o wiele lepiej więc ."ha,ha,ha"Jestem człowiekiem który troszkę wie o innych halach więc mówienie mi ,że coś jest różowe kiedy jest brązowe nie ma większego sensu.

Dominika

@beton, @Afa, rozumiem, dziękuję za Wasze wypowiedzi. Trzymam kciuki, aby w firmie zaczęły zachodzić zmiany, o których piszecie. @pozdro, z Twojej wypowiedzi wynika, że dzień pracy w Eurocash może być naprawdę intensywny i wyczerpujący. Po ile godzin i w jakim trybie pracuje się w tej firmie?

Dominika

@Afa, a długo już pracujesz w Eurocash? Jakie Twoim zdaniem zmiany powinny zajść w firmie, aby była bardziej atrakcyjnym pracodawcą dla swoich pracowników? Zachęcam do podzielenia się swoimi spostrzeżeniami. @NIEDASIE, długo już pracujesz w Eurocash? Miejmy nadzieję, że w firmie nastąpi poprawa sytuacji!

beton
@Dominika 17.08.2018 10:26

no niestety nie szanują pracowników bo jak by szanowali to by dali zarobić ludziom a ani maja limit 3100 i koniec szkodqa załatwiać kogos i zachecic do pracy jak ciagle zabierają z premi

Afa
@Dominika 17.08.2018 10:26

Zmiany przede wszystkim powinni zmienic polityke podejscie do pracownika zmiana organizacji i przejrzyste warunki zatrudnienia jjasne kwestie odnosnie odpowiedzialnosci materialnej .

Marionka

Pracowałam w tej firmie 3 lata i tak mnie wykonczyli ze odechcialo mi sie żyć. Teraz walcze sama ze sobą żeby odzyskac radość życia.

Robert M.

Aktualnie prowadzony jest proces rekrutacyjny na stanowisko Kierownika ds. BHP - czy ktoś mógłby coś więcej napisać o charakterystyce stanowiska? Dlaczego poprzedni BHP-owiec nie pracuje? Jak zdaniem pracowników wygląda poziom bezpieczeństwa w firmie?

Były pracownik
@Robert M. 04.07.2018 14:45

Nie pracuje, bo nie potrafil dbac o swoich pracownikow, robiac to co kazalo mu jego kierownictwo. A potem sie role odwrócił i kierownictwo, ktore wczesniej z nim przysłowiowe piwo piło zapuscilo jemu mine pod nogi i facet poprostu wylecial z roboty. Pracowałem i wiem co tam za machlojki sie odbywaly.

C30..

Nie polecam pracy w rejone 20 i współpracy z J.S. pozdrawiam

Y....
@C30.. 09.08.2018 21:40

Co jeden to lepszy. Byleby im się słupki zgadzały...

RKS
@C30.. 09.08.2018 21:40

panu (usunięte przez administratora) już dawno powinni podziękować, tylko patrzeć jak C315 się rozleci (i tak zeszło na psy już) - dzięki braku kompetencji pana Jacusia

anonymous

W Malbork wygląda to tak, 3 osoby pracują na zmianie, alejki zastawione paletami z towarem trudno się przecisnąć nikt nie wykłada towaru na pułki trzeba rozrywać strecz i samemu brać towar, minimum 1 godzina w kolejce do kasy. szkoda tych pracowników i klientów . reasumując brak szacunku dla czlowieka kasa ,kasa ,kasa i niech się uczą od innych marketów jak szanować kienta

Były pracownik

Popytajcie o hurtownie Eurocash na Pomorzu. Towaru brak, pracownicy się zwalniają, a kierownik rejonu nie pozwala odejść przed końcem sezonu, więc pracownicy biorą L4:) To jest prawdziwy obraz Eurocash.

NIEDASIE

Cześć, opisze tutaj swoimi słowami co dzieje się w EC. W nie jednej jednostce EC C&C pracowałem. Wiele się zgadza z tym co piszecie kierownicy w większości do wymiany, w (usunięte przez administratora) im się poprzewracało cięgle dochodzą nowe obowiązki, dzwonić sprzedawać nawet (usunięte przez administratora) w papierku aby tylko słupek urósł. Pracowników jak na każdej hali jest za mało i nadal ich traktuje się jak kula u nogi, bo przecież pracownik jest największym kosztem dla EC. Z tego co wyliczyłem to aby hurtownia dostała nowego pracownika to musi zwiększyć swoje obroty ok 170- 200 tys netto, czyli aby się utrzymać każdy pracownik powinien zrobić właśnie taki obrót. Teraz to i tak nie jest źle, bo są merczowie a ja pamiętam czasy jak ich nie było. Załoga musi zrobić 90% planu aby dostać 100% premii, a KH 95% i to też nie zawsze. Klienci śmieją się z NAS, że oni mają na sklepie więcej pracowników. Ciągłe braki i błędy w dostawach. Coś się zamawia a ten towar nie przyjeżdżaja a jak przyjedzie to 1/10 tego. Co to za centrum dystrybucyjne które nie potrafi się porządnie zatowarować?! (usunięte przez administratora) bród jest notoryczny, czysto jest tylko wtedy kiedy jest ISO. Zdarza się że hale są przetowarowane co stwarza dodatkowe zagrożenie. Sa w tej firmie tez ludzie w porządku widzą co się dzieje i nie wywierają nacisku na pracownika, ale tych jest coraz mniej. Ludzie odchodzą na potęgę a i nie ma się co dziwić. Kasa marna obowiązków jak za trzech. W kwietniu obiecali podwyżki do tej pory ich nie ma i gnije się za minimalną. Reasumując w tej firmie jest źle i nie zapowiada się aby było lepiej. Każdy kto ma możliwość pójścia do pracy gdzieś indziej nawet niech się nie zastanawia, szkoda waszego zdrowia.

Afa

Witam ja pracuje obecnie w eurocash i nie polecam pracy w tej firmie. Ile bys dal z siebie poswiecal jestes niedoceniony . Wyplaty pozal sie marne grosze w dodatku kwota netto jaka zarobisz nie dostaniesz zawsze cos zabieraja rozni sie od kwoty do wyplaty. Ciagla presja i nacisk na zysk . Nic wiecej sie nie liczy .

Dominika

@C30.., rozumiem, dziękuję bardzo za odpowiedź. Prosiłabym tylko o nieużywanie na forum imion, nazwisk, czy nawet inicjałów osób trzecich - takie dane podlegają ochronie. Pozdrawiam serdecznie! Czy ktoś z Was podjął niedawno pracę w Eurocash w Komornikach? Na stronie internetowej widziałam wiele aktualnych ofert pracy w tej firmie: https://kariera.eurocash.pl/oferty-pracy . Polecacie aplikować?

Dominika

@C3..., a dlaczego nie byłeś w stanie odebrać swoich nadgodzin? Co jest tego przyczyną? Wspominasz o dobrej atmosferze wśród pracowników - takie rzeczy są bardzo ważne w pracy, więc cieszę się, że o niej wspominasz. @Horror, nie jestem w żaden sposób związana z Eurocash - jestem moderatorem forum GoWork.pl i moją rolą jest między innymi zadawanie szczegółowych pytań i aktywizacja uczestników dyskusji.

C3..
@Dominika 05.08.2018 20:09

Przyczyna jest to ze nie ma kiedy ich odebrac,nie ma czegos takiego jak odbior,tzn sprecyzuje w mowie jest a faktycznie nie ma..jak sie wspomni o odbiorze nadgodzin to gdyby spojrzenie moglo zabijac to pewnie polowy z nas by nie bylo.tlumaczenie kierownika:a ja kiedy odbiore swoje ? Nie ma kto robic i musimy dac rade.moja kolezanka swoj odbior za dzien wolny w ktory przyszla do pracy odebrala dobre pol roku po wszystkim i to z wielka laska.naprawde nie jest to forma godna polecenia.fakt ktos powie odejdz jak nie pasuje,ale nikt dla przyjemnosci nie pracuje.z dnia na dzien nie mozna odejsc,wkoncu kazdy ma jakies zobowiazania

NIEZADOWOLONY

NIE POLECAM PRACY W SPÓŁCE EUROCASH . PRACOWNICY Z NAJNIŻSZEGO SZCZEBLA SĄ WYKORZYSTYWANI . PRACOWNIKOWI NAKAZUJE SIE WIELE ZADAŃ DZIENNIE ,NAJLEPIEJ ODRAZY I JEDNOCZEŚNIE ,PONIEWAŻ JEST ZA MALO PRACOWNIKÓW . NIE RAZ NA ZMIANIE SĄ 2 OSOBY . CZESTO SIE ZDARZA ŻE TRZEBA LICZYĆ KLIENTÓW NA DWIE KASY .. A KTO MA PRZYJMOWAĆ DOSTAWY ??? BRAK OBIECANYCH PODWYŻEK . CIĄGLE UCINANE PREMIE . JEŻELI KTOŚ CHCE SIĘ NAROBIĆ TO JEST TO PRACA DLA NIEGO , BO ZAROBIĆ TU SIĘ NIE DA .. NIE POLECAM W 100 %

Dominika

@Horror, oczywiście rozumiem. Czy jesteś pewien, że w firmie panuje mobbing? To bardzo poważne oskarżenie. Przypomnę, że z definicji mobbing oznacza prześladowanie podwładnego lub współpracownika w miejscu pracy; zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Czy właśnie takie sytuacje mają miejsce w Eurocash? Czy były podejmowane jakieś rozmowy w tej sprawie? @c3, rozumiem, że pracujesz w Eurocash w Komornikach? Jakie widzisz plusy i minusy pracy w tym miejscu?

C3...
@Dominika 30.07.2018 15:13

Tak jestem pracownikiem ok kilku lat.nie w komornikach lecz w innym miescie.plusy jakie sa to atmosfera wsrod wspolpracownikow a reszta niestety wszystko na minus..placa,nadgodziny do " odebrania " za ktore odbioru nie mialem nigdy,ciagle zycie w straszeniu bo przyjedzie ten czy tamten i bedziemy fruwac itp

Horror
@Dominika 30.07.2018 15:13

Droga Dominiko kimkolwiek jesteś (domyślam się, że osobą próbująca odbudować dobre imię firmy EC) doskonale wiem co oznacza pojęcie mobbing i tak był stosowany. Nie zostały podjęte ku temu żadne sądowe kroki bo nie mam na to siły i nerwów ale z tego co wiem były już osoby w firmie, które podobały o to firmę do sądu. Jeżeli przełożona pisze mi maile z wykrzyknikami i z tekstami jaki ja mam problem żeby cokolwiek zrobić to pozostaje mi odpowiedzieć, że za chwile będzie miała problem bo nie będzie miała z kim pracować. Droga Dominiko proszę nie zadawać zbędnych pytan bo to naprawdę nie polepszy ogólnej opinii nie tylko mojej ale i innych pracowników (co zreszta widać poniżej) o firmie.

beny

piszę tutaj o eurocash w Śremie, atmosfera jest tam nie do wytrzymania i błagam wymieńcie kierowniczkę! bo nawet klienci na nią narzekają!nie potrafi zarządzać pracownikami, zadaniami ani niczym ...organizacja pracy to jest dno. jedyne co potrafi to tylko pić kawę i siedzieć cały dzień w biurze i żreć...Sama mataczy w kompie, a potem wychodzą niezgodnośći, co oczywiście jest winą pracownika nie jej;/ Ciągle brakuje towaru, utargi są nie wyrabiane mimo prowadzonego śmiesznego telemarketingu, wpychanie ludziom towaru to absurd!!! Klient i tak kupi to co będzie chciał, nic na siłę. Jak przyjeżdza szefostwo to wtedy jest miła do pracowników i udaje że pracuje że liczy opakowania, co na codziEń przed inwenturą miała to liczyć , ale jej się nie chciało nigdy... a zaś znikła spora ich ilosć .... eurocash śrem potrzebuje osoby która bedzie energiczną stanowczą osobą, taką która dba o pracowników a nie jak ta, nie szanuje...osoba powinna wiedzieć i interesować się tym co gdzie jest, ile jest i co się dzieje a nie przesiadywać w biurze cały dzień!

c3
@beny 26.07.2018 22:35

kolego jakbys opowiadal o naszej hurtowni a znajduje sie zupelnie gdzie indziej.widocznie jest to standardem wszedzie w kazdej hurtowni.

Dominika

@Horror, czy w takim razie nadgodziny są do odbioru na przykład jako dni wolne? Jest taka możliwość? Jaka atmosfera panuje w firmie Eurocash? Bardzo proszę o kulturalne wypowiedzi na forum. Jakie widzicie plusy i minusy pracy w Eurocash? Jak oceniacie tego pracodawcę i oferowane przez niego warunki?

Horror
@Dominika 20.07.2018 15:38

Nadgodziny do odbioru jako dni wolne. Atmosfera zależy od działu, w niektórych jest spokojnie, ale w moim panował horror stad tez ten nick :) Ale to głównie przez beznadziejnego przełożonego. Plusy: pikniki rodzinne, X-mass party, pakiety sportowe i medyczne, konkursy dla dorosłych i ich dzieci, stypendia dla dzieci oraz kolonie. Minusy: bardzo bardzo słabe wynagrodzenia, brak płatnych nadgodzin, roboty na kilka osób, beznadziejny przełożony bez wiedzy, stosujący mobbing i bardzo wymagajacy (najlepiej aby wszyscy mieli wiedzę głównych księgowych i robili za najniższa krajowa).

Horror

Jeśli chcesz się na nabawić nerwicy oraz depresji to bierz tą prace, jeśli jednak chcesz być zdrowy to omijaj ją szerokim łukiem. Mogę wypowiedzieć się jedynie o dziale Księgowości. Praca za marne pieniądze (w sklepach nie obrażają nikogo mają więcej). Roboty tyle, że nie masz na końcu w co ręce włożyć. Nadgodziny płatne nie wchodzą w ogóle w grę, ma być zrobione byle jak ale zrobione. Nie polecam tego miejsca nawet praktykantom, którzy chcą zdobyć doświadczenie bo za dużo to się nawet nie naucza. Do tego ogromnym moim zdaniem problemem jest kadra zarządzająca mam tu na myśli sama Dyrektor Finansowa. Nie ma ona pojęcia o przepisach oraz pełnej księgowości i pracy swoich ludzi. Jest pewnego rodzaju słupem, który niby kontroluje ale chyba plotki na swój temat, niż prace ludzi. Ma swoich „przydupasow”, którzy odwalają za nią czarna robotę. Do zmiany powinni tez iść jej menadżerowie (zastępcy), którzy to też wiedzy za dużej nie mają i dostali posady po znajomości- uwaga wyjątkiem jest Magda, u której widać chęci i ogromne zaangażowanie (także wiedzę!) i to ona powinna być Dyrektorem Finansowym! Ostatnie 2 lata w EC nie prognozują nic dobrego dla spółki, ludzie nagminnie odchodzą bo po prostu maja wszystkiego dosyć. Ciągły mobbing słowny, mailowy stosowany przez kierowniczkę, do tego brak z jej strony pomocy w trudnych sytuacjach bo po prostu nie ma wiedzy w tym temacie. Zatrudniają ostatnio osoby bez doświadczenia, po szkołach niekierunkowych bez wiedzy księgowej, byle jak najtaniej i jak najwiecej robił. Niestety ale z takim podejściem nie stworzą dobrego centrum księgowego. Jak takie osoby maja uczyć następne jak same nie wiedza co do końca robią? Ktoś mi kiedyś powiedział, że w firmie zostaną osoby, które są już w takim wieku, że boja się zmian oraz osoby „nieudolne”(bez wiedzy) i coś w tym prawdy jest. Zaraz to nawet nie będzie z kim pracować bo nie ma miesiąca zeby ktoś nie złożył wypowiedzenia w działach. Mało tego wszyscy cieszą się jak małe dzieci jeśli tylko mogą uciec od tego syfu. Czemu pisze syfu? Ponieważ jeszcze nie widziałam takiego bałaganu w księgach jak tutaj. Widać, że nie boja się US i jednostek wyższych. A ten (usunięte przez administratora) to tylko dlatego, że kierownictwo samo nie wie jak powinno to wyglądać, brak tu autorytetów. Spółka nastawia się na pełna automatyzację ale uważam, że to wszystko jest do czasu. Kiedyś wszystko tak pierd***, że będą musieli to wszystko odkręcać. Ludzie maja dosyć tej pracy, ta ilość roboty, maile, telefony, coraz mniej osób. Jak ktoś odejdzie to praca jest dzielona na pozostałe i tak w kółko. Nawet Ukraińcy (nie obrażając) nie chcą tu przyjść za te pieniądze. Kasa jest tak marna, że niektórzy po godzinach żeby dorobić i godnie żyć sprzątają na zlecenie biura. Ludzie, do czego to dochodzi! Jedynym plusem są śmieszne (ale od kilku lat są) podwyżki po 100 zł brutto i to jeszcze nie dla każdego oraz ludzie którzy tu pracują (albo którzy pozostali jeszcze bo wieksza cześć fajnej wiary odeszła). Dla mnie to wszystko paranoja. Mam nadzieje, że może ktoś z osób mających wpływ na ta spółkę przeczyta mój komentarz i wyniesie z tego jakieś wnioski. Przede wszystkim głównym ale i najważniejszym priorytetem zmian powinna być zmiana Dyrektora Finanowego oraz jego dwóch Menadżerów, zatrudnienie osób mających wiedzę księgowa i podwyższenie płac bo bez tego nikogo nie znajdą. Jeżeli sytuacja będzie dalej tak wyglądać to myśle, że na końcu nie będzie nawet z kim pracować!

horror 2
@Horror 19.07.2018 17:09

Piekna opinia robilem w tej firmie w warszawie i mam nerwice zaluje ze tak dlugo robilem

KM_zachód

Dzisiejszego dnia coś we mnie pękło. Od 10 lat, od momentu poważnego załamania nerwowego również na tle pracy, nikt ani nic mnie nie złamało. Eurocashowi też na to nie pozwolę. Nie zostawię w tej firmie już ani krzty mojego zdrowia, ani fizycznego ani psychicznego. Skala hipokryzji, populizmu, kłamstw i pogardy dla pracowników, którzy stanowią o sile tej firmy przekroczyła już wszystko co widziałem do tej pory. Koniec.

KM
@KM_zachód 11.07.2018 18:21

To tak jak u nas jesteśmy pracownikami od 6 lat otwierałyśmy ta hurtownie pracowałyśmy pod kilkoma kierownikami ale od stycznia mamy nową kierowniczkę, i to wystarczyło aby nabawić się w moim przypadku nerwicy i depresji ciągłe straszenie ciągła nie słuszne oskarżenia o to że zwróciłaś nie tak uwagę ze wydałaś pracownikowi polecenie (przyjaciółka kierowniczki) bałyśmy się odezwać masakra wszystko co było robione przez nas był złe niedobre w ogóle be.Nie do wytrzymania . do tego doszło jeszcze ze strony kr straszenie naganami nie wiadomo za co , notatki służbowe z każdej rozmowy normalnie masakra ale powiedziałam dość . Jestem na L 4 i co doszły mnie słuchy że mniemam powrotu do pracy tak oznajmiła pani kierownik .w wieloletniej mojej pracy nie spotkałam takiej osoby zarówno KH jak i KR

Dominika

@Chętny, a jakie warunki byłyby dla Ciebie zadowalające? Próbowałeś już wysyłać swoje CV do Eurocash? @Krosno, nie bardzo rozumiem, co ma na celu Twoja odpowiedź na mój komentarz. Jestem moderatorem forum GoWork.pl. Bardzo proszę o nie obrażanie nikogo w swoich wypowiedziach oraz o nie używanie wulgaryzmów. @KM_zachód, co się stało? Twój komentarz jest dość ogólny.

Dominika

@Niezadowolony, dziękuję za opinię. Pracujesz jeszcze aktualnie w Eurocash? @Robert M., widziałam, że interesuje Cię jedno ze stanowisk oferowanych przez Eurocash. Zdecydowałeś się aplikować? @Mariolka, po Twojej wypowiedzi wnoszę, że pracujesz w tej firmie. Chciałabyś może coś dodać na temat warunków oferowanych przez tego pracodawcę?

Krosno
@Dominika 08.07.2018 14:19

Daj spokój sprzedawczyku.Oby NIE

Chętny

Na jakie pianiedze mogę liczyć na stanowisku kierownik hurtowni? Wgl czy warto aplikować na takie stanowisko?

Krosno
@Chętny 09.07.2018 22:36

KURW.Nieee.Chyba że lubisz masochizm

Niezadowolony

Nie polecam pracy w tej firmie . Pracownik jest obarczony za duża ilością obowiązków z których jest potem rozliczany. A wykonanie tego jest nie możliwe w ciągu 8 godzin pracy . Przez co zmuszeni jesteśmy zostawać po godzinach a często trzeba przychodzić w dzień wolny . Kierownik hurtowni na za dużo sobie pozwala. Kierownik tworzy nie przyjemna sytuacje między pracownikami , chce ich skłócić . Tworzy atmosferę ze nikt sobie nie ufa . A najbardziej przykre jest to ze kierownik traktuje pracowników z góry za złodziei. W ostatnim czasie dwóch pracowników bez podstawnie straciło prace, bo kierownikowi za bardzo przeszkadzali . Kierownik regionalny wie o wszystkim i nic z tym nie robi bo prywatnie są przyjaciółmi i znają się od lat . Sprawa jeszcze klientów nie wszyscy są traktowani równo . Ten co często chodzi do kierownika na kawę ten ma lepsze ceny od innych klientów . Są oszukiwani . Ostatnio nawet zdażyło mi się być świadkiem udostępniania danych klienta innemu klientowi przez kierownika. Przed podjęciem pracy radzę się zastanowić

Mariolka
@Niezadowolony 03.07.2018 18:58

Szkoda ze NIKT nie pisze o nieuczciwych współpracownikach / pracownikach , którzy nas i kierownika okradają a potem opisują bzdury ze są wielce poszkodowani ...i szukają winnych ... a my z kierownikiem spłacać musimy braki towarowe. Nie chce się czytać pseudo pracowników... Pomocna

Pracow
@Niezadowolony 03.07.2018 18:58

Bezpodstawnie nikt nie traci posady, a ludzi których się ma pod sobą trzeba kontrolować, jeśli pozwolisz im na więcej będą chcieli jeszcze i jeszcze, po to jest kierownik żeby kierował praca zespołu rozdzielał poszczególne zadania i kontrolował innych i inne rzeczy, A Ty jeśli jesteś tam zatrudniony powinieneś się na to przygotować, że będziesz kontrolowany i jak to nazwałeś (uznawany za (usunięte przez administratora) Ten towar jest sprawdzany przez każdego klienta jeśli brakuje czegoś na palecie kierowca przez klienta myślisz, że jest lepiej traktowany? Wypisuje protokół, później jest sprawdzany na magazynie i jeśli na kamerach jest, że pracownik zrobił coś czego nie powinien leci jak tych dwóch co wspomniałeś, a i tak kierownik dostanie jeby za was wszystkich więc nie stekaj, wszędzie dobrze gdzie Cię nie ma

Pawełłł
@Niezadowolony 03.07.2018 18:58

Aha, czyli wszyscy pracownicy to (usunięte przez administratora) i nieroby. Gratuluję, zalatuje mi tu stanowiskiem co najmniej KH dużej hurtowni albo i AM (lub wyżej) bo to spora część z nich ma taką mentalność. A prawda jest zgoła inna. Większość pracowników nie jest potencjalnym kryminalistą tylko normalnymi ludźmi, którzy pragną pracować za godziwe pieniądze, w godnych warunkach i tak jak potrafią nie wracając jednocześnie do domu wycieńczonym psychicznie i fizycznie. Firma im tego nie zapewnia mimo, że wśród wielu populistycznych haseł jest "zadowolenie z pracy". Mało tego - warto byście Wy, ludzie wyżej, w końcu zrozumieli, że TO PRACOWNICY HAL CODZIENNIE CIĘŻKO PRACUJĄ NA WASZE WYSOKIE PENSJE A NIE NA ODWRÓT. Tak, ja wiem co się pojawi za tekst w tym momencie - jak się nie podoba to się zwolnij. Tylko, że taki tekst świadczy nie tylko o kompletnym braku argumentów ale o ZWYKŁYM PROSTACTWIE wygłaszającego. Przy okazji - pozdrawiam załogi hurtowni, które w ostatnim czasie złożyły grupowe wymówienia. Jesteście super !

Mariolka
@Pawełłł 06.07.2018 20:03

Nie obrażaj nikogo bo to nie jest prostactwo jak ktoś napisze prawdę ze zawsze możesz się zwolnić. ..Najpierw gratulujesz ze ktoś się zwolnił grupowo a sam nie masz odwagi.Obrażasz ludzi ale zapominasz ze KM, KH czy AREA musze wykonać swoje obowiązki bo za to im firma płaci ale pracownik tez ma swoje obowiązki i założę się ze dobrze wykonujacy swoje obowiaxki pracownicy nie są zwalniania bo firma nie zwalnia za nic a wręcz stoimy pomimo innych swoich mankamentów za pracownikami.Jak byś dobrze przeczytał to nikt nie napisał ze pracownicy to (usunięte przez administratora) tylko ze kierownik dostaje za wszystko po głowie i to on tez ma nadmiar obowiązków , do tego spłaca nawet jedna inwentaryzacje przez parę lat i nie dziwie się ze chce mieć kontrolę .Punkt widzenia zależy od stanowiska.Ale najlepie być tym ciągle narzekającym i orazajacym wszystkich. Wszyscy winni tylko nie ja...

Pawełłł
@Mariolka 06.07.2018 20:47

Nie, to jest zwykłe prostactwo i brak argumentów, przypomnę najpopularniejszy tekst Eurocashu "NIC MNIE TO NIE OBCHODZI" co jest obrażaniem, codziennym, ludzi, którzy w tej firmie robią najwięcej. Coś więcej trzeba dodać? Pewnie nie, ale można bo to temat rzeka. W moim przypadku nie jest to brak odwagi tylko niewielki kolektyw zgranych ludzi, którzy mimo podkładania im codziennie kłód po nogi, komplikowania pracy i zawracania gitary niepotrzebnymi rzeczami radzi sobie i czuje się w swoim towarzystwie dobrze więc szanowna Pani nie ma prawa mnie oceniać nie wiedząc o mnie nic. Mówisz, że jak jest wszystko dobrze to nikt się nie czepia? Dobre ... Zrobiłaś mi wieczór, dzięki :)

Mariolka
@Pawełłł 07.07.2018 17:28

Ciebie nikt nie może oceniać ... ale ty Możesz Oceniać Innych.Bo przecież wiesz najlepiej. ... Patrząc tylko na swój punkt widzenia... Pozdrawiam Pana , który pomimo wszystko pracuje w EC jest mu dobrze a narzeka ze źle. ..

Pawełłł
@Mariolka 07.07.2018 19:42

Oceniam ogólną sytuację i podejście sporej części osób na stanowiskach kierowniczych, tudzież siedzących w komornickim biurowcu, a nie konkretną osobę, ot i różnica :) I nie, nie jest mi zupełnie dobrze ale z powodu wymienionego powyżej (świetna załoga) jeszcze pracuję :)

Dominika

@Serek, a czy na rozmowie miałeś do wykonania jakieś szczególne zadania? Czy finalnie podjąłeś pracę w Eurocash? @Alicja, jesteś pracownikiem Eurocash? Jeśli tak, to gorąco zachęcam Cię do napisania swojej opinii na temat pracy w tym miejscu.

adi

Zrobiłem badania psycho dałem 200 zl za te badania zmieniłem prace chciałem odzyskac te pieniazki to mi napisano smsa ZAPOMNIJ szef fili EURO CASH WOJ Ślaskie a praca i warunki za kierowcy nie polecam i 200 zl poszło .CZY JEST MOZLIWOSC ODZYSKANIA TYCH PIENIAZKOW

bogna
@adi 06.05.2018 14:39

za każde badania zwraca pracodawca i nigdy nie było inaczej w prawie pracy. obowiązkiem pracodawcy jest pokryć wszelkie badania.warunek jest jeden na te badania skierowała dana firma i na dane tej firmy należy pobrać rachunki i nie ma dyskusji ,nawet jeśli nie doszło do zawarcia umowy czy była zawarta na krótko.Pracodawca musi zwrócić za badania.Jeśli są kłopoty proponuję skontaktować się telefonicznie z Inspekcją Pracy.pozdrawiam

adi
@bogna 07.05.2018 12:53

Witam dziekuje za informacje za badania dałem 200 zl były wystawione na filie hurtowni eurocash woj Ślaskie badania ,nie podjałem prace tz ze moge odzyskac pieniazki przez PIP Pozdrawiam

Karol

Idealnych firm nie ma tak jak i pracowników.

Alicja
@Karol 11.06.2018 19:13

Dokładnie

Serek

Byłem na rozmowie o pracę P.H. Jeśli chodzi o płacę wiem że najniższa krajowa plus bonusy w premii. Jakie dokładnie bonusy tego nie chcieli powiedzieć, ale na pewno nie więcej niż podstawa czyli max 3tys złotych na rękę. Rozmowa o prace standardowa czyli dlaczego do tej firmy, największy sukces zawodowy, największa porażka itp. Jeśli chodzi o samą rozmowę to raczej niczym nie zaskoczyli.

Serek
@Serek 21.06.2018 18:42

No i jeszcze jedna uwaga/wniosek. Chyba szukają malo doświadczonych ludzi, którzy dopiero startują bo przecież nie bez przyczyny oferują najniższa krajową. Chyba jednak lepiej iść do Biedry na kasę bo finansowo lepiej i bez niepotrzebnego stresu związanego z planem który trzeba zrobić do końca miesiąca, a na koniec miesiąca kasa podobna

Alicja
@Serek 21.06.2018 18:54

No nie byłabym taka pewna czy w Biedronce a dokladniejJerónimo Martins SGPS, S.A. Ludzie pracują bez stresu

Franek

Rozmowa rekrutacyjna to takie "badanie się" Ty proponujesz swoją stawkę, firma swoją. Pytanie na ile Cię ocenią i jak bardzo chcą Cię zatrudnić? Oni również mają swoje "widełki" których nie mogą przekroczyć. Ja widocznie wynegocjowałam tę górną granicę bo później w rozmowach z innymi kierownikami poznałam "bazę". Być może byłam im później za droga ale prawda jest taka, że zawsze co miesiąc znalazł się powód, aby pomniejszyć pensję. Więc bądź świadom, że to co Ci zaproponują na rozmowie rekrutacyjnej to jest max. z wszystkimi premiami itd. Czynników wpływających na zmniejszenie pensji jest tak dużo, że nie chce mi się nawet o tym pisać i do tego wracać a niektóre naprawdę Cię zaskoczą ! z wynegocjowaych np. 3 tys. okaże się że dosałeś 1600. Ale Area powie Ci: " że mogłeś zarobić , ale nie chciałeś..." Co do samochodu służbowego to małe rozczarowanie Yaris.

Alicja
@Franek 21.06.2018 19:19

To zależy od tego jakie kto ma doświadczenie w wykonywanym stanowisku i jak podchodzi do pracy... To jest normalne w większości firm tak jest

anonim

(usunięte przez administratora)

KFM_Anonim

Dla takich osób powinno być miejsce w przebieralni zgniłych owoców a nie na dyrektorskich stołkach.

Buzr

Powiem tak pani Iwona G.jest impulsywna ale prawdę mówiąc to osoba która jezeli widzi że jesteś dobrym pracownikiem czy km to nikomu zrobi krzywdy nigdy.nie zrobiła i pisze o tym mając 7 lat pracy z I.G

anonymous
@Buzr 21.03.2018 22:24

Co to ma rzeczy ludzi powinno się szanować a nie rzucać w nich zgniłymi owocami, zwolnić babsko za to, do TVN nagłośnić albo innej stacji ja bym nie podarował zero szacunku dla pracownika na niższym szczeblu.

KFM_Anonim
@Buzr 21.03.2018 22:24

Buzr, nie interesuje mnie to. Nie znaj Jej ale swoją impulsywność powinna wsadzić w kieszeń i nie pokazywać w pracy. Takie zachowanie, jeśli faktycznie miało miejsce, jest karygodne i powinno skutkować pozwem w związku z naruszeniem 217 oraz 218 KK.

Cycu
@KFM_Anonim 22.03.2018 22:42

Tylko że nikt nie ma jaj z tym iść wszyscy chodzą posluszni. Ludzie jesteście dramatem nie macie dla siebie poszanowania. W zamian was karmią zludzeniami i hipokryzją. Obarczają was tym że to wasza wina że braki i.t.d. W sumie racja bo dalej tam pracujecie. Tak samo przedstawiciele.

Serek

Po co narzekać, lepiej poszukać sobie innej pracy, gdzie lepiej traktują i płacą lepiej. Tyle pracy jest naokolo ze to chyba nie jest problem. Każdy ma wybór!

anonymous
@Serek 21.06.2018 19:09

Dobrze że przynajmniej są tacy co ostrzegają

Kowalska

Dziwie sie ze dopiero teraz Pani to robi:-) Mnie po pół roku zaczoł wysiadać kregosłup a własciwie dużo predzej bo ganiali jak konia do układania 2metrowych palet i segregowania skrzynek z butelkami a i to co Pani wypisuje w Zabrzu tez tak tylkl ze nawet koleżanki obłudne,fałszywe zakłamane ktore nadawały u kierownika żeby mieć łatwiej.

Gutek

Odpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutację?

Odpowiedz
@Gutek 24.06.2018 13:22

Prowadzi cały czas... Wystarczy zobaczyć na ich stronie

Wkurzonyja

(usunięte przez administratora) za 12h pracy nawet nie dostałem 100zl śmiech!!!!!!!!! Polecam omijać z daleka!!!!!!!!

Zostaw opinię o Eurocash S.A. - Komorniki

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurocash S.A.