Eurocash S.A.

Komorniki

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 536 ocen.

Eurocash S.A.
2 536 6 1

Opinie o Eurocash S.A.

NIEZADOWOLONY

NIE POLECAM PRACY W SPÓŁCE EUROCASH . PRACOWNICY Z NAJNIŻSZEGO SZCZEBLA SĄ WYKORZYSTYWANI . PRACOWNIKOWI NAKAZUJE SIE WIELE ZADAŃ DZIENNIE ,NAJLEPIEJ ODRAZY I JEDNOCZEŚNIE ,PONIEWAŻ JEST ZA MALO PRACOWNIKÓW . NIE RAZ NA ZMIANIE SĄ 2 OSOBY . CZESTO SIE ZDARZA ŻE TRZEBA LICZYĆ KLIENTÓW NA DWIE KASY .. A KTO MA PRZYJMOWAĆ DOSTAWY ??? BRAK OBIECANYCH PODWYŻEK . CIĄGLE UCINANE PREMIE . JEŻELI KTOŚ CHCE SIĘ NAROBIĆ TO JEST TO PRACA DLA NIEGO , BO ZAROBIĆ TU SIĘ NIE DA .. NIE POLECAM W 100 %

Dominika

@Horror, oczywiście rozumiem. Czy jesteś pewien, że w firmie panuje mobbing? To bardzo poważne oskarżenie. Przypomnę, że z definicji mobbing oznacza prześladowanie podwładnego lub współpracownika w miejscu pracy; zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Czy właśnie takie sytuacje mają miejsce w Eurocash? Czy były podejmowane jakieś rozmowy w tej sprawie? @c3, rozumiem, że pracujesz w Eurocash w Komornikach? Jakie widzisz plusy i minusy pracy w tym miejscu?

C3...
@Dominika 30.07.2018 15:13

Tak jestem pracownikiem ok kilku lat.nie w komornikach lecz w innym miescie.plusy jakie sa to atmosfera wsrod wspolpracownikow a reszta niestety wszystko na minus..placa,nadgodziny do " odebrania " za ktore odbioru nie mialem nigdy,ciagle zycie w straszeniu bo przyjedzie ten czy tamten i bedziemy fruwac itp

Horror
@Dominika 30.07.2018 15:13

Droga Dominiko kimkolwiek jesteś (domyślam się, że osobą próbująca odbudować dobre imię firmy EC) doskonale wiem co oznacza pojęcie mobbing i tak był stosowany. Nie zostały podjęte ku temu żadne sądowe kroki bo nie mam na to siły i nerwów ale z tego co wiem były już osoby w firmie, które podobały o to firmę do sądu. Jeżeli przełożona pisze mi maile z wykrzyknikami i z tekstami jaki ja mam problem żeby cokolwiek zrobić to pozostaje mi odpowiedzieć, że za chwile będzie miała problem bo nie będzie miała z kim pracować. Droga Dominiko proszę nie zadawać zbędnych pytan bo to naprawdę nie polepszy ogólnej opinii nie tylko mojej ale i innych pracowników (co zreszta widać poniżej) o firmie.

beny

piszę tutaj o eurocash w Śremie, atmosfera jest tam nie do wytrzymania i błagam wymieńcie kierowniczkę! bo nawet klienci na nią narzekają!nie potrafi zarządzać pracownikami, zadaniami ani niczym ...organizacja pracy to jest dno. jedyne co potrafi to tylko pić kawę i siedzieć cały dzień w biurze i żreć...Sama mataczy w kompie, a potem wychodzą niezgodnośći, co oczywiście jest winą pracownika nie jej;/ Ciągle brakuje towaru, utargi są nie wyrabiane mimo prowadzonego śmiesznego telemarketingu, wpychanie ludziom towaru to absurd!!! Klient i tak kupi to co będzie chciał, nic na siłę. Jak przyjeżdza szefostwo to wtedy jest miła do pracowników i udaje że pracuje że liczy opakowania, co na codziEń przed inwenturą miała to liczyć , ale jej się nie chciało nigdy... a zaś znikła spora ich ilosć .... eurocash śrem potrzebuje osoby która bedzie energiczną stanowczą osobą, taką która dba o pracowników a nie jak ta, nie szanuje...osoba powinna wiedzieć i interesować się tym co gdzie jest, ile jest i co się dzieje a nie przesiadywać w biurze cały dzień!

c3
@beny 26.07.2018 22:35

kolego jakbys opowiadal o naszej hurtowni a znajduje sie zupelnie gdzie indziej.widocznie jest to standardem wszedzie w kazdej hurtowni.

Dominika

@Horror, czy w takim razie nadgodziny są do odbioru na przykład jako dni wolne? Jest taka możliwość? Jaka atmosfera panuje w firmie Eurocash? Bardzo proszę o kulturalne wypowiedzi na forum. Jakie widzicie plusy i minusy pracy w Eurocash? Jak oceniacie tego pracodawcę i oferowane przez niego warunki?

Horror
@Dominika 20.07.2018 15:38

Nadgodziny do odbioru jako dni wolne. Atmosfera zależy od działu, w niektórych jest spokojnie, ale w moim panował horror stad tez ten nick :) Ale to głównie przez beznadziejnego przełożonego. Plusy: pikniki rodzinne, X-mass party, pakiety sportowe i medyczne, konkursy dla dorosłych i ich dzieci, stypendia dla dzieci oraz kolonie. Minusy: bardzo bardzo słabe wynagrodzenia, brak płatnych nadgodzin, roboty na kilka osób, beznadziejny przełożony bez wiedzy, stosujący mobbing i bardzo wymagajacy (najlepiej aby wszyscy mieli wiedzę głównych księgowych i robili za najniższa krajowa).

Horror

Jeśli chcesz się na nabawić nerwicy oraz depresji to bierz tą prace, jeśli jednak chcesz być zdrowy to omijaj ją szerokim łukiem. Mogę wypowiedzieć się jedynie o dziale Księgowości. Praca za marne pieniądze (w sklepach nie obrażają nikogo mają więcej). Roboty tyle, że nie masz na końcu w co ręce włożyć. Nadgodziny płatne nie wchodzą w ogóle w grę, ma być zrobione byle jak ale zrobione. Nie polecam tego miejsca nawet praktykantom, którzy chcą zdobyć doświadczenie bo za dużo to się nawet nie naucza. Do tego ogromnym moim zdaniem problemem jest kadra zarządzająca mam tu na myśli sama Dyrektor Finansowa. Nie ma ona pojęcia o przepisach oraz pełnej księgowości i pracy swoich ludzi. Jest pewnego rodzaju słupem, który niby kontroluje ale chyba plotki na swój temat, niż prace ludzi. Ma swoich „przydupasow”, którzy odwalają za nią czarna robotę. Do zmiany powinni tez iść jej menadżerowie (zastępcy), którzy to też wiedzy za dużej nie mają i dostali posady po znajomości- uwaga wyjątkiem jest Magda, u której widać chęci i ogromne zaangażowanie (także wiedzę!) i to ona powinna być Dyrektorem Finansowym! Ostatnie 2 lata w EC nie prognozują nic dobrego dla spółki, ludzie nagminnie odchodzą bo po prostu maja wszystkiego dosyć. Ciągły mobbing słowny, mailowy stosowany przez kierowniczkę, do tego brak z jej strony pomocy w trudnych sytuacjach bo po prostu nie ma wiedzy w tym temacie. Zatrudniają ostatnio osoby bez doświadczenia, po szkołach niekierunkowych bez wiedzy księgowej, byle jak najtaniej i jak najwiecej robił. Niestety ale z takim podejściem nie stworzą dobrego centrum księgowego. Jak takie osoby maja uczyć następne jak same nie wiedza co do końca robią? Ktoś mi kiedyś powiedział, że w firmie zostaną osoby, które są już w takim wieku, że boja się zmian oraz osoby „nieudolne”(bez wiedzy) i coś w tym prawdy jest. Zaraz to nawet nie będzie z kim pracować bo nie ma miesiąca zeby ktoś nie złożył wypowiedzenia w działach. Mało tego wszyscy cieszą się jak małe dzieci jeśli tylko mogą uciec od tego syfu. Czemu pisze syfu? Ponieważ jeszcze nie widziałam takiego bałaganu w księgach jak tutaj. Widać, że nie boja się US i jednostek wyższych. A ten (usunięte przez administratora) to tylko dlatego, że kierownictwo samo nie wie jak powinno to wyglądać, brak tu autorytetów. Spółka nastawia się na pełna automatyzację ale uważam, że to wszystko jest do czasu. Kiedyś wszystko tak pierd***, że będą musieli to wszystko odkręcać. Ludzie maja dosyć tej pracy, ta ilość roboty, maile, telefony, coraz mniej osób. Jak ktoś odejdzie to praca jest dzielona na pozostałe i tak w kółko. Nawet Ukraińcy (nie obrażając) nie chcą tu przyjść za te pieniądze. Kasa jest tak marna, że niektórzy po godzinach żeby dorobić i godnie żyć sprzątają na zlecenie biura. Ludzie, do czego to dochodzi! Jedynym plusem są śmieszne (ale od kilku lat są) podwyżki po 100 zł brutto i to jeszcze nie dla każdego oraz ludzie którzy tu pracują (albo którzy pozostali jeszcze bo wieksza cześć fajnej wiary odeszła). Dla mnie to wszystko paranoja. Mam nadzieje, że może ktoś z osób mających wpływ na ta spółkę przeczyta mój komentarz i wyniesie z tego jakieś wnioski. Przede wszystkim głównym ale i najważniejszym priorytetem zmian powinna być zmiana Dyrektora Finanowego oraz jego dwóch Menadżerów, zatrudnienie osób mających wiedzę księgowa i podwyższenie płac bo bez tego nikogo nie znajdą. Jeżeli sytuacja będzie dalej tak wyglądać to myśle, że na końcu nie będzie nawet z kim pracować!

horror 2
@Horror 19.07.2018 17:09

Piekna opinia robilem w tej firmie w warszawie i mam nerwice zaluje ze tak dlugo robilem

KM_zachód

Dzisiejszego dnia coś we mnie pękło. Od 10 lat, od momentu poważnego załamania nerwowego również na tle pracy, nikt ani nic mnie nie złamało. Eurocashowi też na to nie pozwolę. Nie zostawię w tej firmie już ani krzty mojego zdrowia, ani fizycznego ani psychicznego. Skala hipokryzji, populizmu, kłamstw i pogardy dla pracowników, którzy stanowią o sile tej firmy przekroczyła już wszystko co widziałem do tej pory. Koniec.

KM
@KM_zachód 11.07.2018 18:21

To tak jak u nas jesteśmy pracownikami od 6 lat otwierałyśmy ta hurtownie pracowałyśmy pod kilkoma kierownikami ale od stycznia mamy nową kierowniczkę, i to wystarczyło aby nabawić się w moim przypadku nerwicy i depresji ciągłe straszenie ciągła nie słuszne oskarżenia o to że zwróciłaś nie tak uwagę ze wydałaś pracownikowi polecenie (przyjaciółka kierowniczki) bałyśmy się odezwać masakra wszystko co było robione przez nas był złe niedobre w ogóle be.Nie do wytrzymania . do tego doszło jeszcze ze strony kr straszenie naganami nie wiadomo za co , notatki służbowe z każdej rozmowy normalnie masakra ale powiedziałam dość . Jestem na L 4 i co doszły mnie słuchy że mniemam powrotu do pracy tak oznajmiła pani kierownik .w wieloletniej mojej pracy nie spotkałam takiej osoby zarówno KH jak i KR

Dominika

@Chętny, a jakie warunki byłyby dla Ciebie zadowalające? Próbowałeś już wysyłać swoje CV do Eurocash? @Krosno, nie bardzo rozumiem, co ma na celu Twoja odpowiedź na mój komentarz. Jestem moderatorem forum GoWork.pl. Bardzo proszę o nie obrażanie nikogo w swoich wypowiedziach oraz o nie używanie wulgaryzmów. @KM_zachód, co się stało? Twój komentarz jest dość ogólny.

Dominika

@Niezadowolony, dziękuję za opinię. Pracujesz jeszcze aktualnie w Eurocash? @Robert M., widziałam, że interesuje Cię jedno ze stanowisk oferowanych przez Eurocash. Zdecydowałeś się aplikować? @Mariolka, po Twojej wypowiedzi wnoszę, że pracujesz w tej firmie. Chciałabyś może coś dodać na temat warunków oferowanych przez tego pracodawcę?

Krosno
@Dominika 08.07.2018 14:19

Daj spokój sprzedawczyku.Oby NIE

Chętny

Na jakie pianiedze mogę liczyć na stanowisku kierownik hurtowni? Wgl czy warto aplikować na takie stanowisko?

Krosno
@Chętny 09.07.2018 22:36

KURW.Nieee.Chyba że lubisz masochizm

Niezadowolony

Nie polecam pracy w tej firmie . Pracownik jest obarczony za duża ilością obowiązków z których jest potem rozliczany. A wykonanie tego jest nie możliwe w ciągu 8 godzin pracy . Przez co zmuszeni jesteśmy zostawać po godzinach a często trzeba przychodzić w dzień wolny . Kierownik hurtowni na za dużo sobie pozwala. Kierownik tworzy nie przyjemna sytuacje między pracownikami , chce ich skłócić . Tworzy atmosferę ze nikt sobie nie ufa . A najbardziej przykre jest to ze kierownik traktuje pracowników z góry za złodziei. W ostatnim czasie dwóch pracowników bez podstawnie straciło prace, bo kierownikowi za bardzo przeszkadzali . Kierownik regionalny wie o wszystkim i nic z tym nie robi bo prywatnie są przyjaciółmi i znają się od lat . Sprawa jeszcze klientów nie wszyscy są traktowani równo . Ten co często chodzi do kierownika na kawę ten ma lepsze ceny od innych klientów . Są oszukiwani . Ostatnio nawet zdażyło mi się być świadkiem udostępniania danych klienta innemu klientowi przez kierownika. Przed podjęciem pracy radzę się zastanowić

Mariolka
@Niezadowolony 03.07.2018 18:58

Szkoda ze NIKT nie pisze o nieuczciwych współpracownikach / pracownikach , którzy nas i kierownika okradają a potem opisują bzdury ze są wielce poszkodowani ...i szukają winnych ... a my z kierownikiem spłacać musimy braki towarowe. Nie chce się czytać pseudo pracowników... Pomocna

Pracow
@Niezadowolony 03.07.2018 18:58

Bezpodstawnie nikt nie traci posady, a ludzi których się ma pod sobą trzeba kontrolować, jeśli pozwolisz im na więcej będą chcieli jeszcze i jeszcze, po to jest kierownik żeby kierował praca zespołu rozdzielał poszczególne zadania i kontrolował innych i inne rzeczy, A Ty jeśli jesteś tam zatrudniony powinieneś się na to przygotować, że będziesz kontrolowany i jak to nazwałeś (uznawany za (usunięte przez administratora) Ten towar jest sprawdzany przez każdego klienta jeśli brakuje czegoś na palecie kierowca przez klienta myślisz, że jest lepiej traktowany? Wypisuje protokół, później jest sprawdzany na magazynie i jeśli na kamerach jest, że pracownik zrobił coś czego nie powinien leci jak tych dwóch co wspomniałeś, a i tak kierownik dostanie jeby za was wszystkich więc nie stekaj, wszędzie dobrze gdzie Cię nie ma

Pawełłł
@Niezadowolony 03.07.2018 18:58

Aha, czyli wszyscy pracownicy to (usunięte przez administratora) i nieroby. Gratuluję, zalatuje mi tu stanowiskiem co najmniej KH dużej hurtowni albo i AM (lub wyżej) bo to spora część z nich ma taką mentalność. A prawda jest zgoła inna. Większość pracowników nie jest potencjalnym kryminalistą tylko normalnymi ludźmi, którzy pragną pracować za godziwe pieniądze, w godnych warunkach i tak jak potrafią nie wracając jednocześnie do domu wycieńczonym psychicznie i fizycznie. Firma im tego nie zapewnia mimo, że wśród wielu populistycznych haseł jest "zadowolenie z pracy". Mało tego - warto byście Wy, ludzie wyżej, w końcu zrozumieli, że TO PRACOWNICY HAL CODZIENNIE CIĘŻKO PRACUJĄ NA WASZE WYSOKIE PENSJE A NIE NA ODWRÓT. Tak, ja wiem co się pojawi za tekst w tym momencie - jak się nie podoba to się zwolnij. Tylko, że taki tekst świadczy nie tylko o kompletnym braku argumentów ale o ZWYKŁYM PROSTACTWIE wygłaszającego. Przy okazji - pozdrawiam załogi hurtowni, które w ostatnim czasie złożyły grupowe wymówienia. Jesteście super !

Mariolka
@Pawełłł 06.07.2018 20:03

Nie obrażaj nikogo bo to nie jest prostactwo jak ktoś napisze prawdę ze zawsze możesz się zwolnić. ..Najpierw gratulujesz ze ktoś się zwolnił grupowo a sam nie masz odwagi.Obrażasz ludzi ale zapominasz ze KM, KH czy AREA musze wykonać swoje obowiązki bo za to im firma płaci ale pracownik tez ma swoje obowiązki i założę się ze dobrze wykonujacy swoje obowiaxki pracownicy nie są zwalniania bo firma nie zwalnia za nic a wręcz stoimy pomimo innych swoich mankamentów za pracownikami.Jak byś dobrze przeczytał to nikt nie napisał ze pracownicy to (usunięte przez administratora) tylko ze kierownik dostaje za wszystko po głowie i to on tez ma nadmiar obowiązków , do tego spłaca nawet jedna inwentaryzacje przez parę lat i nie dziwie się ze chce mieć kontrolę .Punkt widzenia zależy od stanowiska.Ale najlepie być tym ciągle narzekającym i orazajacym wszystkich. Wszyscy winni tylko nie ja...

Pawełłł
@Mariolka 06.07.2018 20:47

Nie, to jest zwykłe prostactwo i brak argumentów, przypomnę najpopularniejszy tekst Eurocashu "NIC MNIE TO NIE OBCHODZI" co jest obrażaniem, codziennym, ludzi, którzy w tej firmie robią najwięcej. Coś więcej trzeba dodać? Pewnie nie, ale można bo to temat rzeka. W moim przypadku nie jest to brak odwagi tylko niewielki kolektyw zgranych ludzi, którzy mimo podkładania im codziennie kłód po nogi, komplikowania pracy i zawracania gitary niepotrzebnymi rzeczami radzi sobie i czuje się w swoim towarzystwie dobrze więc szanowna Pani nie ma prawa mnie oceniać nie wiedząc o mnie nic. Mówisz, że jak jest wszystko dobrze to nikt się nie czepia? Dobre ... Zrobiłaś mi wieczór, dzięki :)

Mariolka
@Pawełłł 07.07.2018 17:28

Ciebie nikt nie może oceniać ... ale ty Możesz Oceniać Innych.Bo przecież wiesz najlepiej. ... Patrząc tylko na swój punkt widzenia... Pozdrawiam Pana , który pomimo wszystko pracuje w EC jest mu dobrze a narzeka ze źle. ..

Pawełłł
@Mariolka 07.07.2018 19:42

Oceniam ogólną sytuację i podejście sporej części osób na stanowiskach kierowniczych, tudzież siedzących w komornickim biurowcu, a nie konkretną osobę, ot i różnica :) I nie, nie jest mi zupełnie dobrze ale z powodu wymienionego powyżej (świetna załoga) jeszcze pracuję :)

Dominika

@Serek, a czy na rozmowie miałeś do wykonania jakieś szczególne zadania? Czy finalnie podjąłeś pracę w Eurocash? @Alicja, jesteś pracownikiem Eurocash? Jeśli tak, to gorąco zachęcam Cię do napisania swojej opinii na temat pracy w tym miejscu.

adi

Zrobiłem badania psycho dałem 200 zl za te badania zmieniłem prace chciałem odzyskac te pieniazki to mi napisano smsa ZAPOMNIJ szef fili EURO CASH WOJ Ślaskie a praca i warunki za kierowcy nie polecam i 200 zl poszło .CZY JEST MOZLIWOSC ODZYSKANIA TYCH PIENIAZKOW

bogna
@adi 06.05.2018 14:39

za każde badania zwraca pracodawca i nigdy nie było inaczej w prawie pracy. obowiązkiem pracodawcy jest pokryć wszelkie badania.warunek jest jeden na te badania skierowała dana firma i na dane tej firmy należy pobrać rachunki i nie ma dyskusji ,nawet jeśli nie doszło do zawarcia umowy czy była zawarta na krótko.Pracodawca musi zwrócić za badania.Jeśli są kłopoty proponuję skontaktować się telefonicznie z Inspekcją Pracy.pozdrawiam

adi
@bogna 07.05.2018 12:53

Witam dziekuje za informacje za badania dałem 200 zl były wystawione na filie hurtowni eurocash woj Ślaskie badania ,nie podjałem prace tz ze moge odzyskac pieniazki przez PIP Pozdrawiam

Karol

Idealnych firm nie ma tak jak i pracowników.

Alicja
@Karol 11.06.2018 19:13

Dokładnie

Serek

Byłem na rozmowie o pracę P.H. Jeśli chodzi o płacę wiem że najniższa krajowa plus bonusy w premii. Jakie dokładnie bonusy tego nie chcieli powiedzieć, ale na pewno nie więcej niż podstawa czyli max 3tys złotych na rękę. Rozmowa o prace standardowa czyli dlaczego do tej firmy, największy sukces zawodowy, największa porażka itp. Jeśli chodzi o samą rozmowę to raczej niczym nie zaskoczyli.

Serek
@Serek 21.06.2018 18:42

No i jeszcze jedna uwaga/wniosek. Chyba szukają malo doświadczonych ludzi, którzy dopiero startują bo przecież nie bez przyczyny oferują najniższa krajową. Chyba jednak lepiej iść do Biedry na kasę bo finansowo lepiej i bez niepotrzebnego stresu związanego z planem który trzeba zrobić do końca miesiąca, a na koniec miesiąca kasa podobna

Alicja
@Serek 21.06.2018 18:54

No nie byłabym taka pewna czy w Biedronce a dokladniejJerónimo Martins SGPS, S.A. Ludzie pracują bez stresu

Franek

Rozmowa rekrutacyjna to takie "badanie się" Ty proponujesz swoją stawkę, firma swoją. Pytanie na ile Cię ocenią i jak bardzo chcą Cię zatrudnić? Oni również mają swoje "widełki" których nie mogą przekroczyć. Ja widocznie wynegocjowałam tę górną granicę bo później w rozmowach z innymi kierownikami poznałam "bazę". Być może byłam im później za droga ale prawda jest taka, że zawsze co miesiąc znalazł się powód, aby pomniejszyć pensję. Więc bądź świadom, że to co Ci zaproponują na rozmowie rekrutacyjnej to jest max. z wszystkimi premiami itd. Czynników wpływających na zmniejszenie pensji jest tak dużo, że nie chce mi się nawet o tym pisać i do tego wracać a niektóre naprawdę Cię zaskoczą ! z wynegocjowaych np. 3 tys. okaże się że dosałeś 1600. Ale Area powie Ci: " że mogłeś zarobić , ale nie chciałeś..." Co do samochodu służbowego to małe rozczarowanie Yaris.

Alicja
@Franek 21.06.2018 19:19

To zależy od tego jakie kto ma doświadczenie w wykonywanym stanowisku i jak podchodzi do pracy... To jest normalne w większości firm tak jest

anonim

(usunięte przez administratora)

KFM_Anonim

Dla takich osób powinno być miejsce w przebieralni zgniłych owoców a nie na dyrektorskich stołkach.

Buzr

Powiem tak pani Iwona G.jest impulsywna ale prawdę mówiąc to osoba która jezeli widzi że jesteś dobrym pracownikiem czy km to nikomu zrobi krzywdy nigdy.nie zrobiła i pisze o tym mając 7 lat pracy z I.G

anonymous
@Buzr 21.03.2018 22:24

Co to ma rzeczy ludzi powinno się szanować a nie rzucać w nich zgniłymi owocami, zwolnić babsko za to, do TVN nagłośnić albo innej stacji ja bym nie podarował zero szacunku dla pracownika na niższym szczeblu.

KFM_Anonim
@Buzr 21.03.2018 22:24

Buzr, nie interesuje mnie to. Nie znaj Jej ale swoją impulsywność powinna wsadzić w kieszeń i nie pokazywać w pracy. Takie zachowanie, jeśli faktycznie miało miejsce, jest karygodne i powinno skutkować pozwem w związku z naruszeniem 217 oraz 218 KK.

Cycu
@KFM_Anonim 22.03.2018 22:42

Tylko że nikt nie ma jaj z tym iść wszyscy chodzą posluszni. Ludzie jesteście dramatem nie macie dla siebie poszanowania. W zamian was karmią zludzeniami i hipokryzją. Obarczają was tym że to wasza wina że braki i.t.d. W sumie racja bo dalej tam pracujecie. Tak samo przedstawiciele.

Serek

Po co narzekać, lepiej poszukać sobie innej pracy, gdzie lepiej traktują i płacą lepiej. Tyle pracy jest naokolo ze to chyba nie jest problem. Każdy ma wybór!

anonymous
@Serek 21.06.2018 19:09

Dobrze że przynajmniej są tacy co ostrzegają

Kowalska

Dziwie sie ze dopiero teraz Pani to robi:-) Mnie po pół roku zaczoł wysiadać kregosłup a własciwie dużo predzej bo ganiali jak konia do układania 2metrowych palet i segregowania skrzynek z butelkami a i to co Pani wypisuje w Zabrzu tez tak tylkl ze nawet koleżanki obłudne,fałszywe zakłamane ktore nadawały u kierownika żeby mieć łatwiej.

Gutek

Odpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutację?

Odpowiedz
@Gutek 24.06.2018 13:22

Prowadzi cały czas... Wystarczy zobaczyć na ich stronie

Wkurzonyja

(usunięte przez administratora) za 12h pracy nawet nie dostałem 100zl śmiech!!!!!!!!! Polecam omijać z daleka!!!!!!!!

Minka

Hej! Napiszcie cos o pracy w dziale kadr i płac - jaka pensja, warunki, szkolenia??

Kasia

Czy aplikował ktoś do działu Rekrutacji w Komornikach? Może ktoś opisać przebieg rekrutacji na to stanowisko? Trudno się dostać?

Brrr

Pracowałem w komornikach wiśniowa na kompletacji. Nie polecam nikomu o wszystko problem nadgodziny zabierane 1:1 ciągle chalas ciągle mało. Że by dostać premie to kręgosłup zostawiasz w domu, a jak już dostaniesz to 300zl brutto ????????????. Nierowne traktowanie,zlecenia wybierane kierownicy porażka nawet liceum nie mają ludzi traktują jak zwierzęta.

Magiena

Obecnie Grupa Eurocash S. A. w Poznaniu szuka osoby ds. Ochrony środowiska. Orientuje się ktoś jakie są warunki pracy na tym stanowisku? Ile płacą? Jak traktują pracownika?

Taka

Ile teraz zarabia magazynier?a ile kontroler jakości?

Robot_83
@Taka 29.08.2017 18:15

Pracuję w hurtowni Cash&Carry i co mogę powiedzieć - Jest nas za mało. Etatów jest 9 ale od dawna nie mamy pełnej obsady. A nawet gdy była to i tak było nas za mało. Tłumaczone jest to tym, że nie robimy obrotu. OK ale żaden mądrala wyżej nie wpadnie na pomysł prosty jak konstrukcja cepa, że gdyby było nas więcej to lepiej zadbalibyśmy o obsługę klienta i dostępność produktówo O CZYM MÓWIĄ SAMI KLIENCI !!!. A nie możemy bo: - Każdy ma swój dział. na którym musi robić audyty, skanowania i mini inwentaryzacje do tego zdejmowanie towarów z krótkim terminem ważności, z braku pracowników teraz mamy więcej działów na głowie co automatycznie negatywnie wpływa na dostępność i obsługę, - Z braku pracowników trzeba biegać między kasą, halą i magazynem, - Z braku pracowników ci, którzy pracują muszą zasuwać po 10-11 godzin dziennie a nie jest to siedzenie za biurkiem w Komornikach ani jeżdżenie samochodem służbowym, - Trzeba też przecież posprzątać hale bo w wypadku kontroli będzie awantura albo nawet kara, - Jesteśmy obciążani tak zbędnymi rzeczami jak codzienne zadania tabletowe i dziesiątkami innych bzdur, które (jak mam wrażenie) mają za zadanie tylko dawać zajęcie bandzie leni z centrali, którzy to potem kontrolują, - Pensje są niskie, u mnie zwykły pracownik ma 2100 brutto a kierownik magazynu 2300 brutto. Żeby dostać do ręki 2300-2400 trzeba brać nadgodziny i dostać premię, która nie zawsze jest, - Narzucane plany są często brane z kosmosu i nie uwzględniają zmiennej sytuacji na lokalnym rynku. Uważam, że jest to robione celowo aby pracownicy dostawali jak najmniejsze premie. Odnoszę wrażenie, że dyrektorzy regionalni naobiecują Amaralą cudów niewidów a potem się boją i cisną tych niżej. Sam nie raz stałem pół dnia z telefonem przy uchu BŁAGAJĄC klientów by coś wzięli przez co oczywiście cierpiała bieżąca obsługa klienta, - Jesteśmy obciążani za straty, towar przeterminowany i ten, który zniknął. Są obcinane premie (czyli patrz wyżej), - Dużym problemem tej firmy są osoby na wyższych stanowiskach, które nigdy nigdzie nie pracowały. Po studiach trafiały od razu na stołki kierownicze co oznacza, że NIE MAJĄ ZIELONEGO POJĘCIA o realiach pracy. Na dodatek od osób z innych hal słyszałem o nagminnym zatajaniu tych realiów przed dyrektorami i zarządem. Przyjeżdżając z wizytą na halę zwykle nie interesują ich, że pracownicy są przemęczeni, nie mają czasu zjeść (jedna z moich kasjerek nie była na przerwie od lutego !!!) a czasami ściskają zwieracze by, kolokwialnie mówiąc, nie popuścić. Robota ma być zrobiona i nie interesuje dyrektorów i innych darmozjadów jak to zostanie zrobione. A już w ogóle rozbawił mnie czas z jednym z członków zarządu, który na pytania dlaczego w firmie dzieje się źle odpowiadał, że wcale się tak nie dzieje a gdy pytania stały się zbyt trudne napisał, że już musi iść. Może pomogłoby by ta banda choć na tydzień przyszła do pracy w hurtowni choć obawiam się, że po pierwszym dniu połowa wylądowałaby w szpitalu a druga połowa płakałaby jak dzieci, że już nie chcą, - Niestety sporo jest w tym winy pracowników, choćby sprawa zatajania problemów. Nie chodzi o brzydko mówiąc sranie we własne gniazdo ale gdyby ludzie na okrągło truli tyłki, że czują się wykorzystywani to coś mogłoby się ruszyć. Podobnie w/w tablet, gdyby wszystkie hale robiły go np raz w tygodniu to co zrobiłby zarząd? Nic. Po prostu jak takim ludziom jeden pokaże, że można to na wszystkich to przerzucą. - Ja akurat trafiałem na kulturalnych i ogarniętych pracowników ale wiem, że na wielu halach jest z tym problem z tym, że w każdej grupie trafią się małpy i nic się na to nie poradzi, - Strajk generalny przydałby się ale wiem, że s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] które nie dość, że się nie dołączą to jeszcze podkablują o takich planach, - Plusem jest pakiet socjalny, bony, nagrody za rekord sprzedaży (choć ja wolałbym pieniądze niż pół litra) i terminowa wypłata. Generalnie jak ktoś nie ma niczego innego to może się zatrudnić ale tylko na przetrwanie. Sam zastanawiam się nad ewakuacją do innej firmy. Pozdrawiam :)

Y.
@Robot_83 31.08.2017 19:45

Dodałabym jeszcze tylko kretyńskie wymaganie żeby się tłumaczyć regionalnemu "czemu obrót dzisiaj taki mały"? Kurna, człowieku zapytaj klientów albo przejedź się do konkurencji to zrozumiesz... Klienci, którzy kiedyś robili u nas spore obroty teraz przyjeżdżają raz na jakiś czas pośmiać się, że połowę produktów mają tańsze niż u nas w hurtowni. O kilkunastu supermarketach/dyskontach powstałych w okolicy w ciągu ostatnich kilku lat nie wspomnę - zabijają skutecznie mały handel. Ale dla Luisa to nie jest tłumaczenie, bo przecież Biedronka nie jest dla nas konkurencją... No i jeszcze wrzuty towaru z centrali... Naprzysyłają paletami badziewia, którego nikt nie kupuje i jak się hala w porę tego nie pozbędzie to za chwilę za straty zapłacą pracownicy... Ale żeby zamówić towar, który jest w promocji, sprzedaje się i klienci o niego pytają to już się nie da... Byliśmy jakiś czas pod CD Komorniki - tragedia! Na każdej palecie z dostawy po kilka-kilkanaście różnic. Po co się robi zamówienia skoro przychodzi zupełnie co innego? I znowu badziewie się terminuje a towaru rotującego na półkach brak... I świecimy oczkami przed klientami. A klienci w pewnym momencie mają dość ("czemu nie macie Wedla/ Perły, Żołądkowej??") i jadą tam, gdzie nie ma takich problemów i (uwaga!) JEST TANIEJ. I TO Z DOWOZEM DO SKLEPU!. Ale Luis ci powie że nie mamy konkurencji. Batna, Selgros, Makro, giełda na której jest wszystko, nawet małe hurtownie lokalne bijące nas na głowę cenami i kilkanaście hurtowni dowożących towar do sklepów to przecież żadna konkurencja. To niedobrzy kasjerzy robią Luisowi na złość i wyganiają klientów!

Robot_83
@Y. 10.01.2018 10:01

Tak, pamiętam takie sytuacje gdy mój KH przychodził do mnie i z zażenowaniem pytał się "co ja mam napisać w tłumaczeniu dla RDO bo prawda nie dociera?". To świadczy tylko o tym, że wszyscy wyżej AM (do naszego nie mam zastrzeżeń, święty człowiek) to osoby nie mające zielonego pojęcia o realiach i zabetonowani w przekonaniu o swojej zajebistości. I jak z takim rozmawiać? Faktem jest, że CD wrzuca masę towaru, który nie jest potrzebny a potem idzie to w nasze straty bo jak niby mamy sprzedać coś na co nie mamy zbytu? Wychodziłoby na to, że sami to mamy wykupywać. I tak nie raz i dwa wydawaliśmy prywatne pieniądze na wykup slow moversów bo przeciez "TRZEBA WYPRZEDAĆ!!!!". Guzik, nie trzeba. Jakiś jeden cymbał pokazał, że można i wszyscy są poszkodowani przez to. A rozwiązanie jest proste jak konstrukcja cepa - NAUCZYĆ SIĘ MÓWIĆ NIE tylko do każdego w tej firmie musi to dotrzeć.

Robot_83
@Robot_83 13.01.2018 12:56

Dodam jeszcze tekst jednego z członków zarządu na czacie (Martinho?), który na pytanie o wynagrodzenie pracowników stwierdził, że jest ono dostosowane do aktualnych poziomów na rynku pracy. Zakładam, że mówił o sobie i kolegach z dyrekcji :D

Cy i ctery
@Robot_83 13.01.2018 13:01

Do rynku średzkiego i wyzysku w sieciówkach. Przydatne opinie- z pewnością mojej pani nie pozwolę tam pracować.

Szkielo
@Robot_83 31.08.2017 19:45

Szczera prawda wszystko o czym napisałeś w 100% dzieje się do dziś. Jeśli firma nie trafi po rozum do głowy i nie zrobią czegoś dla ludzi z najniższej hierarchii to wszystko padnie na pysk

Dominika

@klient na forum GoWork zamieszczamy opinie o firmach pod kątem tego jakim są pracodawcą. Swoją opinie powinieneś skierować bezpośrednio do firmy Eurocash. Zaglądaliście ostatnio na stronę Eurocash? http://kariera.eurocash.pl/oferty-pracy Widzę, że prowadzą rekrutacje na kilka stanowisk, czy ktoś z Was planuje składać dokumenty? Jak obecni pracownicy oceniają warunki pracy? Podpowiecie coś?

Daniel

Najlepiej jak każdy będzie liczył swoje. Nie znamy kosztów jakie firma ponosi!!!

C3...
@Daniel 17.05.2018 10:26

Ja Cie rozuumiem w 100%,firma ponosi nie bagatelne koszty, ktore sa liczone przypuszczam w setkach tysiecy,ale dlaczego kosztem najnizszego personelu? Potraktujcie dzial operacji od najnizszego szczebla jako podpore bo to oni pracuja ciezko na wyniki i nikt temu nie zaprzeczy.kazdy w tej firmie jest potrzebny tak samo wiec szanujmy sie wszyscy.to takie ludzkie a jednak nieraz w tej firmie tak dalekie.am-kh-kfm jestesmy tacy sami.pracujemy w jednym celu

C3...

A co zrobicie z taką Góra pieniędzy za sprzedaż w majówkę ?za ponad 100 mln obrotu po 100zł dostaniemy to w głowach się poprzewraca.

klient

Hurtownia w Skażysku to totalna porażka, nie ma gorszej w całej okolicy. Ceny wyższe niż w sklepach w detalu, do kasy długi czas wy zekiwania, mimo, że na hali jest nie więcej niż 5-7osób. Kasjerki robią wrażenie jakby pracowały za karę. W tej hurtowni klient jest raczej złem koniecznym. Ogólnie ta placówka to ogromna porażka. Nie polecam nawet największemu wrogowi.

Ania

Hey, czy ktoś może mi opisać obawiali magazynier fakturzysta w eurocash i na jakim programie do fakturowania pracują, Czytam wasze opinie o pracy w eurocash i powiem że to jakaś masakra, to już biedronka ma lepsze warunki

Hihi
@Ania 15.04.2018 17:16

Fakturowanie - FERRODO POS2

Ania
@Hihi 17.04.2018 21:49

Dziękuję, a ten program można samemu sobie ściągnąć w domu

Mariolka2093

Pracowałam-nie polecam. Kierownik naszej hali wymagał tylko od nas sam nie robiąc nic i przede wszystkim nie znając realiów panujących w hurtowni. Wymagae było aby 3 osoby na zmianie wyrabiały normę przeznaczoną dla 6-7 osób, argumentując to słowami,że "kierownik xyz dał radę"(owszem,bo posiadał odpowiednią ilość pracowników). Sprawdzanie wózków,dostaw, robienie wystawek,zadań z tableta,utrzymywanie porządku na hali,audyty przy 3-4 osobach na zmianie jest nie możliwe,zwłaszcza kiedy kierownik magazynu spędza większość czasu na wykonywaniu zadań przeznaczonych dla kierownika hali. Pozatym namnażanie obowiązków(3 działy dla kednej osoby, w tym OiW to zdecydowanie za dużo). Nie wsponę o BHP, które jest notorycznie łamane i naginane... Problemem jest też brak odpowiedniej komunikacji z "górą"-"tak ma być i koniec" bo inaczej Cię wyleją. Więc czasem po prostu ten zwykły kierownik hali boi się odezwać,ponieważ nie chce stracić posady. Zwolnienia lekarskie? Lepiej nie brać bo jest się pierwszym w kolejce do zwolnienia. Jedyny pozytyw to sympatyczni koledzy(których pozdrawiam????) i klienci oraz dogodne godziny pracy i wolne niedziele. A no i brak płacy za nadgodzyny-paranoja. Można a nawet TRZEBA odebrać w dniu w którym pasuje kierownikowi

Ala
@Mariolka2093 16.02.2018 17:34

Skąd wiesz co należy do obowiązków KH ?? Poproś o kartę stanowiskiowa. Zgadzam się z Tobą, że jest bardzo źle, ale wygadujecie głupoty, nie znając faktów. KM nie robi roboty KH, robi robotę która należy do niego. Bo np zamówienia, to jego obowiązek.

Wyzwolony
@Ala 27.03.2018 18:06

W karcie stanowiskowej każdego pracownika jest napisane na samym końcu "... oraz wykonywanie innych poleceń przełożonych" czy coś w tym stylu, o ile dobrze pamiętam. I takie są fakty Droga Pani. Czyli góra może zrzucać na dół dosłownie wszystko.

pracownik
@Mariolka2093 16.02.2018 17:34

macie racje km wykonuje prace kh plus swoje obowiązki i ciągle jest coś kh w naszej hurtowni siedzi tylko w biurze rozmawia przez telefon od czasu do czasu wyjdzie na hale po to żeby zrobić likwidacje i je zabrać wywieść do domu pomocy społecznej

ŚL
@Ala 27.03.2018 18:06

Gdy nie ma KH lub gdy RDO tak zdecyduje, centralke wyłącznie KH. Najlepiej gdy KH pół dnia z kawą chodzi i przed monitorem siedzi. Pracowałem z siódemką już, wszyscy z zewnątrz to by tylko w biurze siedzieli kiedy zapieprz na hali. Za to wszyscy z doświadczeniem na hali, z dostawą, z czymkolwiek by pomóc.

Xxxxxxxxxxxxx

Do tych co przeszli inwentaryzację i obronili likwidacje. Ile dostajecie tej premii? Bo nie wiem czy kierownikowi kitu nie wciskają że 700 brutto (czy 500) nie pamiętam

KM EUROCASH
@Xxxxxxxxxxxxx 12.11.2017 16:39

Jestem KM i moge ci potwierdzic info ze za kazdy miesiac pomiedzy inwentaryzacja odklada wam sie 100 zl brutto wiec ile miesiecy pomiedzy inwenturami tyle kasy macie oczywiscie jezeli inwentura wyjdzie na plus

pracuś
@Xxxxxxxxxxxxx 12.11.2017 16:39

pracownik dostał prawie 500 zł na rękę przypuszczam,że kierownik dużo więcej

Ala
@pracuś 29.01.2018 18:59

Kierownik wcale nie dostaje tak dużo, jak Ci się wydaje. Ale też ma duzo więcej do spłacenia.... Jeśli hurtownia przekroczy budżet o 10 000 zł, KH spłaca 2500 zł. Pracownicy oddają 1/2 premii, przez trzy miesiące ( czyli około 800 zł). Ale kiedy inwentaryzacja jest po 6 MSC i wyjdzie na plusie 2000 zł, to pracownik dostanie 600 zł, a KH 150 zł.

Rozbawiony
@Ala 27.03.2018 18:14

Dostaniesz te 600 zł ale jak spłacisz te 150 czy 160 milionów vatu ????????????

bogna
@Xxxxxxxxxxxxx 12.11.2017 16:39

za każdy miesiąc 100 zł brutto i w zależności ile miesięcy było od inwentury do inwentury tak naliczą.zgadza się,że może być 700 zł brutto na rękę wychodzi 487,66.Pozdrawiam

Zostaw opinię o Eurocash S.A. - Komorniki

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurocash S.A.