brak logo

Złota Farmacja Sp. z o.o.

Szczecin

Opinie o Złota Farmacja Sp. z o.o.

anonim 2009-06-19 21:19:53
anonim - 2009-05-25 02:05:00

Dodaj opinie o Złota Farmacja Sp. z o.o. - Szczecin. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.

Odradzam
Brak profesjonalizmu
Nie wywiązywanie się z obietnic
Niemiła atmosfera pracy
Targety nie do przejścia
Ciągła rotacja
at 2009-08-21 20:29:17
Odradzam!
Ciagła rotacja!
Beznadziejne zarobki!
Atmosfera nie do wytrzymania!
Ciągłe ogłoszenia o pracę do tej firmy świadczą o braku profesjonalizmu, szacunku dla pracownika itd.
beti 2010-03-31 18:39:34
Odradzam!!!! Proszę, proszę.( usunięte przez administratora ) Boją się prawdy!!! Co rusz to nowi przedstawiciele... o czym to świadczy? - beznadziejne zarobki - jeszcze gorsza atmosfera - przestarzałe stendy - brak narzędzi pracy; typu gadżety, prezebty itp. Wszystko ładnie pięknie wygląda na poczatku... po 2 góra 3 miesiącach człowiek poznaje się... ODRADZAM!!!
Pokrzywdzony 2010-10-17 18:56:30
Kto chce pracowac w tej firmie niech sie dobrze zastanowi jedna wielka sciema zajezdzasz swoje auto stresujesz sie prymitywnymi uwagami pani z biura atmosfera nie do zniesienia slabe zarobki robisz na 2 etatach; przedstawiciela a 2-wymiana plakatow, marketing itd. naprawde, szczerze odradzam
pracownik 2010-12-22 23:30:16
polecam - to dziwne ja pracuje w tej firmie i jest OK - oczywiscie jak komus nie chce sie pracowac a tylko ciagnąc kase za nic to nie tutaj.
anonim 2010-12-23 13:16:14
Firma jest OK. Robiłem właśnie akcję na zlecenie. Była zaliczka na koszty, umowa i rozliczenie - wszystko zdalnie - przez internet i telefon. Wysyłki kurierskie na ich koszt. Jeśli komu( usunięte przez administratora )za krótką wizytę w aptece, to niech idzie rozdawać ulotki w marketach za 6zł za godzinę. :)
anonim 2011-01-10 11:44:57
Firma dobra, na dorabianie pracując w innej (na stałe). Szkoda jedynie własnego auta, które eksploatujesz i nikt się tym nie przejmuje. Koszty własne rosną itd.
Kolega, który jednorazowo wykonał akcję, zapewne wymiany plakatów (sadząc po cenie jaką podał), to dla polepszenia Twojego własnego nastroju,10 lat temu, firma też tyle płaciła -:).
Nie jest to firma farmaceutyczna tylko marketingowa - nie dajcie się nabrać !!!
Jawne =Jasne 2011-01-28 12:51:24
Firma dziwna - podobna do firm kurierskich czyli zamawiasz, jest usługa czyli sukces.
Ta firma to głównie zmienia raz w miesiącu plakaty w aptekach, z reklamą rożnych specyfików, głównie tych reklamowanych wszędzie (mało ambitnie).
Zgadzam się, że z firmami farmaceutycznymi ma niewiele wspólnego.
Właściciele zrobili niezły kesz na firmach ,,kogucik,,.
Osoby tam pracujące są albo ,,zciśnieniowane,, na stały wpływ na konto bankowe lub mało ambitne.
Nie dajmy się zwariować.
Plakaty to powinni wymieniać ,,plakaciarze,, a nie osoby wykwalifikowane po studiach.
To jakiś absurd - brak szacunku do pracowników - i w dodatku swój samochód, komputer, telefon itd.
A wiadomo w jakim celu - brak dla pracowników zasłużonego urlopu i ,,wywalić,, z pracy zawsze można o każdej porze dnia i nocy.
NIE DAJCIE SIĘ !!!!!!!!!
ja 2011-02-22 23:19:50
Zobaczcie, jakich preparatów, zawieszają plakaty w aptekach i gdzie je zawieszają. Te ramki do plakatów, też warto zobaczyć, w jakim są stanie. Że też ktoś im chce za to płacić - dla mnie obciach. To chyba ( usunięte przez administratora )
DarOO 2011-03-29 12:27:02
Wykonywałem kilka zlecen dla tej firmy - zaliczki byly na czas, pieniadze tez rozliczone co do grosza. Miałem pozamieniac plakaty i wdrozyc sprzedazy promocyjne preparatów własnych firmy. Generalnie wszystko były przygotowane profesjonalnie, choc pieniazki oczywiscie mogłyby byc wieksze ;-). polecam tym , ktorzy nie celuja w najwyzsze stawki.
były pracownik 2012-10-16 14:10:45
Potwierdzam jak najgorsze opinie o tej firmie. Jestem jej byłym pracownikiem. Nigdy potem nie spotkałam się z takim bezdusznym wykorzystywaniem pracownika i kłamaniem mu prosto w oczy, co w tej firmie. Zarobki też nieadekwatne do wykonywanej pracy. Wspomnienia mam jak najgorsze.
hmmm 2013-02-07 15:27:18
Nie rozumiem Was ludziska. Co niektórych oczywiście. Ja nie pracuję nigdzie na etat, tylko robię zlecenia dla Złotej Farmacji i innych parę zajęć na umowę-zlecenie. Umów z aptekami na wymiany mam mało, ale akcje audytowe, czy kampanie np. społeczne dają naprawdę fajny grosz. Każdy na początku wie, że nie dostanie auta tylko jeździ swoim, oni zwracają kilometrówkę. To jest jasno na początku przecież powiedziane. Nie mam więc do nikogo o to pretensji i cieszę się, że mogę sobie zarobić czasami mniejszą kaskę za samą wymianę, a czasami większą jak jest coś innego. Z produktami nie latałam, bo miałam akurat kupę innych obowiązków, ale nikt mi nie postawił warunku, że albo to robię, albo do widzenia. Pani [usunięte przez administratora] też jest bardzo miłą i sympatyczną osobą. Zawsze pomaga i wyjaśnia wszystko. Ja sobie bardzo cenię tą firmę i współpracę z nimi, a jak mój znajomy zacznie robić inne zlecenia dla aptek, być może uda mi się uzyskać więcej umów. Wtedy z wymiany też będę miała fajny pieniądz. Pozdrawiam przedstawicieli ze [usunięte przez administratora], którzy wiedzą co robią i po co.
Ania 2014-12-31 21:42:11
na stronie złotej farmacji , to znaczy na stronie internetowej zlotej farmacji tak jak pisal mlody nie ma niestety zadnej informacji o rekrutacji , martwi mnie to ale chciałabym się dowiedzieć czy istnieje opcja odbycia stażu w tej firmie i zdobyci jakiegoś fajnego papierka i wpisu do cv? pozdrawiam
Rysiu 2015-03-10 11:00:26
Jak pisze Ania, nadal aktualnie brak żadnych ofert, ale mimo wszystko można natknąć się na informacje o farmaceutycznym marketingu wpisując nazwę firmy w przeglądarce. Czy nie jest wobec tego tak, że pomimo braku ofert, można próbować dostać się do nich za pośrednictwem sekretariatu, przedstawiając w miarę rozsądną ofertę usługowo handlową?
beata 2015-03-30 14:53:37
Złota Farmacja powstała w 1997 roku, wiec dosyć dawno, a jak widać nadal utrzymuje się na rynku, wiec można powiedzieć że była strzałem w 10. Złota Farmacja zajmuje się marketingiem farmaceutycznym i medycznym, ze szczególną specjalizacją w działaniach typu: BTL (below-the-line), events marketing i merchandising. Klientami Złotej Farmacji są firmy farmaceutyczne i sieć ponad 1000 aptek w całej Polsce, także zasięg mają duży, jestem pełna podziwu
JJJ 2015-07-13 12:55:20
a ta firma w ogóle istnieje? Telefon nie odpowiada...
WawaRf 2016-10-01 13:23:19
Wykonywałem ostatnio kilka zleceń do firmy i wszystko było OK, polecam :)
Amcia 2016-10-02 21:39:16
Ogólnie jak osoba wyżej też miałem styczność ze Złota Farmacja Sp. z o.o. w formie kilku zleceń i nie ma na co narzekać, na pewno co mogę powiedzieć to to, że są bardzo punktualni z terminami wypłat..
Zostaw swoją opinię o Złota Farmacja Sp. z o.o. - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Złota Farmacja Sp. z o.o.