CTR Partner

Warszawa

Opinie o CTR Partner

Paweł 2014-03-20 21:42:15
Pracuje tu rok i wszystko jest w najlepszym porządku tylko te białe koszule i garnitury mnie czasem denerwują no i niema palarni.
2
Bronek 2014-03-23 11:35:58
Wymagający szef sali, ale to chyba dobrze bo podnosimy przez to poziom
Dino 2014-03-25 11:45:54
Pali się pali, ale przed budynkiem, w sumie to nawet lepiej
Michał 2014-04-18 14:22:02
Pracowałem tam 4 lata jako pracownik. Przez ten czas przewinęło się dużo osób. Podstawowym problemem tych, którzy odpadli było lenistwo, niedbalstwo i brak chęci rozwoju. Narzekali głównie ci, którzy przyzwyczajeni byli do pracy, w której nic się nie wymaga i na 8 godzin, 6 można sobie posiedzieć na facebooku czy pograć w grę na przeglądarce. Wystarczy poczytać opinię ludzi powyżej (brak palarni! MATKO BOSKA hahaha) Płaca uzależniona jest od tego, jaki wkład wniesiemy w swój rozwój. Na początku zarabia sie mało, dopiero jak stworzysz większą grupę klientów, którzy regularnie biorą towar (od ciebie jako specjalisty) dostajesz więcej - prowizje. Dla mnie praca w CTR PARTNER była świetną okazją do wyniesienia wiedzy technicznej ale też z zakresu marketingu. Nie ma drugiej firmy w Warszawie, która ma tak dobrze rozwinięty marketing. Na początku zarabiałem 1800 zł, a było to 7 lat temu, także był to inny pieniądz. Stopniowo moje zarobki wzrosły do 3600 zł na rękę. Przez ostatni rok wychodziło ok. 8-9 tys. netto (praca na własnej działalności, nie było problemu z urlopem. Wreszcie mogłem sobie pozwolić na wyjazd zagraniczny. Nie było mnie-nie zarabiałem - proste?. Jak ktoś nie wierzy, zapraszam i pokażę dokumenty :). Ostatecznie otworzyłem swój biznes (pokrewny z działalnością firmy CTR PARTNER). Nigdy by się to nie stało, gdyby nie wiedza którą tam zdobyłem. Zamiast zatem pisać głupoty na jakiś stronach weźcie się ludzie za swoje życie, bo nikt wam za darmo nic nie da!!!!!!!!!! Pomimo upływu czasu zawsze mogę liczyć na Pana Damiana (właściciela firmy), bardzo pomógł mi w życiu, za co jestem ogromnie wdzięczny. Jeśli ktoś nie potrafi wykorzystać zdobytej wiedzy, osiągnięcie sukcesu w jakimkolwiek polu staje się niemożliwe.
2
kashqai 2015-02-04 11:38:18
Kolega Michał w słusznej sprawie słusznie gada...:) faktycznie nawet po wejściu na stronę internetową można poczuć się jak w niebie. ..wszystko wskazuje na to, że jakość prezentowana przez CTR Partner jest wyjątkowa. Pytanie nasepujące, jak długo trzeba zdobywać podstawy do tego aby samemu na samozatrudnieniu podjąć z nimi współpracę?? i czy to działa na zasadzie dzierżawy marki, czy na dystrybucji....Te docelowe 8-9 tys to sporo, ale czy to wynika z bazy klientów, która samemu się buduje ??
Bolo 2015-02-09 08:58:52
Polecam pracę w CTR PARTNER, jak dla mnie solidna firma, atmosfera pracy bardzo dobra, pracy jest sporo ale wiadomo to jest praca, a nie przedszkole czy kawiarnia.
1
Były pracownik 2015-02-09 09:27:23
CTR jest kuźnią specjalistów. Znam 10 osób, które po 3 latach pracy obecnie zajmują kierownicze stanowiska. Zadania postawione są wysokie, wymagają myślenia i samodzielności.
W tej pracy nauczyłem się więcej niż gdziekolwiek wcześniej.
Faktem jest że zdarzają się buraki i chamy ale gdzie ich niema.
1
Damian Piróg 2015-02-11 23:55:15
Witam, jestem właścicielem firmy CTR. Od niedawna zacząłem przyglądać się uważniej jakości zarówno pracy jak i sposobie jej zarządzania. Zaskoczył mnie co prawda fakt braku szczerości i odwagi w wypowiadaniu swoich opinii w sposób bezpośredni. Jestem oczywiście świadomy swojej niedoskonałości i bardzo przepraszam wszystkich którzy mogli poczuć się w jakikolwiek sposób urażeni. Nigdy nie wyzywał nikogo od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tego robić nie będę.
Mam nadziej że wszystkie osoby, które piszą te posty podpiszą się imiennie lub przyjdą zwrócić mi uwagę bezpośrednio.
Firma nasza jago młody organizm jest miejscem rodzinnym gdzie każdy może wnieść część siebie licząc na uznanie.
Bardzo proszę jeżeli macie coś do mnie nie wyzywajcie zespołu, piszcie o mnie. Ludzie pracujący tu to grupa świetnych niepowtarzalnych ludzi
3
padre 2015-04-07 12:52:38
Były pracownik nadaje do byłeprawgo pracownika - to nadę wiarygodne źródła informacji :) Uśmiałem się. Ciekawe za co Wam podziękowano - bo sami na pewno nie odeszliście.
Ja tu pracuję i jestem zadowolony. Płaca na czas. Bardzo na czas.
Premie dobre, często bardzo dobre - w zależności jak się miesiąc ułoży. Koledzy - super goście. Szef - zaangażowany facet. Szkolenia są częściej lub rzadziej ale są
Pracowałem w firmie V.... oraz w firmie S.. i nie umywają się do CTR. To jakby porównywać 5* duży hotel z 3* motelem. Zostaję tutaj jak najdłużej mogę. A jak Was ciągnie do innych z branży - powodzenia. Popytajcie tych co pracowali u innych to zobaczycie różnicę. Nie mówiąc już , że kilku wróciło po przygodach na boku z innymi firmami.
aksamitek 2015-04-08 12:11:17
A ja zdecydowanie polecam. Pracowałem tam dość krótko bo trochę ponad rok, być może trafiłem na dobrego przełożonego. Współpracownicy super ludzie, nie powiem złego słowa na mój stary dział jak i na pozostałe. Co do kadry zarządzającej to się nie wypowiem bo po prostu nie miałem z nimi styczności.
Fajna szkoła, fajni ludzie, tylko ta kuchnia mogła by się trochę poprawić ;) Pozdrawiam byłych i obecnych zadowolonych pracowników.
1
Marcin 2015-04-17 12:07:00
Dawid ty pracujesz 5 lat a ja już 10 :) Jestem jednym z najstarszych pracowników i widzę tutaj takich którzy pracują tyle co TY. Ludzie tworzą firmę nie firma tworzy ludzi, za swoje stanowisko każdy jest sam odpowiedzialny i tylko od niego zależy czy będzie z niego zadowolony czy też nie.
1
Marcin 2015-04-20 09:18:33
Ja pracuję w firmie CTR Partner od samego początku, Dawid chyba też. Szacunek do ludzi jest i był zawsze na wysokim poziomie nie zawsze w drugą stronę.
2
Darek 2015-04-20 09:32:57
ja pale z tyłu firmy przed wejściem. W naszej firmie pale tylko ja i Angelika. Jestem nowym pracownikiem przyjętym tuż po rewolucji październikowej ale muszę powiedzieć że szacunek w firmie jest na poziomie / pensje wypłacane są zawsze punktualnie
2
Dawid 2015-04-20 10:09:00
pracuje w firmie CTR i obserwuję zachowania ludzi którzy chętnie się angażują i są doceniani. Tak jak Darek pisze - rewolucja październikowa przyniosła jasny cel i drogę rozwoju jednostek. Wcześniej było inne kierownictwo którego wszyscy się bali , teraz wiadomo kto jest na czele organizmu i do kogo zawsze można przyjść po wskazówkę.
1
Tomek 2015-04-20 10:16:51
dla mnie ok, co prawda zawsze się można o coś przyczepić. Jest robota, jest kasa - nikt się nieczepia.
3
Ciepły Piter 2015-04-20 10:55:13
Negatywne opinie wystawiają słabe jednostki i nieudacznicy, którzy całe życie będą narzekać. Negatywne opinie tylko mnie utwierdzają w przekonaniu, iż CTR jest firmą dla wybitnych jednostek.
3
Paweł 2015-04-20 11:30:26
Pracuję w firmie CTR od dłuższego, jeśli ktoś chce narzekać to zawsze znajdzie sobie do tego pretekst. W firmie można się wiele nauczyć, trzeba mieć tylko chęć i zapał. Oczywiście można szukać firmy w której, czy się stoi czy się leży ....
ale w ten sposób niczego się nie osiągnie. Firma daje możliwość tylko pytanie czy chce się z nich korzystać?
3
Angelika 2015-04-20 12:48:39
Prawdą jest, że firma daje możliwość rozwoju! Pensje otrzymuje zawsze na czas.
Atmosfera pracy nie budzi żadnych moich zastrzeżeń !

2
Michał 2015-04-20 14:40:01
nasza firma jest stabilna i wiarygodna polecam :)
3
Robcio 2015-04-20 14:48:15
Michał ma racje CTR to miejsce przyjazne ludziom
3
Waldemar Jakubowski 2015-04-20 14:54:42
rozpoczołem pracęw firmie CTR 12 lat temu jako jeden z pierwszych pracowników i do tej pory utrzymuję współpracę na bardzo wysokim poziomie
3
Maciej Mijalski 2015-04-20 15:04:06
poproszono mnie o komentaż po firmie i muszę przyznać że w firmie pracowałem długo ponad 5 lat. Wstępnie była to praca zlecona zew. następnie 2 lata w siedzibi i musiałm wyjechać za granicę, ale znowu wracam. Poleca każdą formę współpracy
2
były pracownik 2015-04-20 15:09:55
ja też jestem były pracownik, dziękuję za zdobyte doświadczenie
2
Ania 2015-04-20 16:39:32
Pracuje w firmie od lutego 2012, przyszłam do pracy zielona, bez żadnej wiedzy technicznej. Firma dała mi możliwość w branży, z którą nigdy nie miałam do czynienia.
Prawda jest taka, ze pracuje się nam tak jak sami to sobie wszystko ułożymy, jeśli jesteśmy żądni wiedzy i chętnie się uczymy to jest to świetne miejsce do rozwoju w tej branży, jeśli przychodzimy tylko do pracy żeby odbębnić etat to przykro mi, ale tak dobrze to nie ma.
Od grudnia wynagrodzenie wypłacane jest do 10 każdego miesiąca,zdarza się i wcześniej.
2
Błażej 2015-04-21 09:07:44
Pracuję tu ponad rok, nie ma co narzekać. Pieniądze są na czas, ile dajesz od siebie tyle otrzymujesz od firmy. Jasne warunki współpracy! Możliwość rozwoju zawodowego. Polecam
2
Arek 2015-04-21 09:28:06
Do firmy przyszedłem ponad dwa lata temu. Miałem zerowe doświadczenie w pracy na etacie z jasno określanymi obowiązkami, wcześniej łapałem się tylko jakichś prac dorywczych, trochę pracowałem w gastronomii. Do CTR złożyłem CV zaraz po liceum, jeszcze bez zdanej matury. Udowodniłem, że się nadaje i mnie przyjęli. Tutaj liczą się rzeczywiste umiejętności i chęć do pracy, a nie to, co kto ma na papierku. Wiem to na własnym przykładzie. Przez te ponad dwa lata bardzo się rozwinąłem i uważam, że praca tutaj to dobra decyzja.
2
fabryka snów 2015-04-22 10:24:44
w listopadzie założyłem własną firmę i niemartwie się już o moje stanowisko. Jestem odpowiedzialny za siebie i wolny od wymagającego szefa. Mam co prawda taki sam problem jak wszyscy prowadzący firmę: brak wykwalfikowanych i odpowiedzialnych ludzi tylko sami hejterzy z rozczeniami.
2
Czesław 2015-04-25 09:17:56
Pracowałem w firmie CTR kilka lat byłem zadowolony aczkolwiek musiałem wyjechać za granicę, mam zamiar wrócić do kraju i dalej kontynuować współpracę.
Adam W. 2015-04-25 09:21:25
Byłem kierownikiem w tej firmie, nabrałem dużego doświadczenia co pomogło mi w dalszej karierze w branży, wspominam ten okres bardzo dobrze, Pozdrowienia dla Anki.
Czy jestem anonimowy w Internecie? 2015-07-25 13:30:10
Nie, każda osoba w sieci zostawia jakiś ślad. Identyfikacja osoby jest tylko kwestią czasu i zaangażowanych środków. Serwisy często zbierają nasz adres IP, wysyłają tzw. ciasteczka, gromadzą dane o utworzonych profilach. Dodatkowo, historię naszych działań w sieci trzyma w logach dostawca Internetu. Niektóre serwisy są nawet w stanie sprawdzić historię odwiedzanych przez nas stron bez naszej wiedzy.
Loesje 2015-07-25 13:33:08
Gdy oceniasz ludzi, nie masz czasu ich kochać
Dawid 2015-07-25 14:12:06
Przyjdź do nas do pracy - zrobimy z ciebie wielozadaniową myślącą osobę. Nauczymy cię postrzegać szeroki horyzont pracy. Zostań współpracownikiem budującym zespół. Magazynier/monter/sprzedawca to nie rodzaj człowieka to funkcja, zmienna przypisywania wspólnym zadaniom. Nie boimy się myśleć i żartować. Jesteśmy kreatywni i otwarci na zmiany. motto : / Rozwój i samodzielność
Dawid 2015-08-24 12:49:13
raczej pensja + prowizje (i tu niema granicy).Telefony przychodzące i maile. Oferty / obsługa ruchu
1
Luki 2016-02-29 10:40:24
Copywriter to fajna robota, siedzisz sobie w chacie grasz a czasami coś napiszesz i dostajesz hajs
Nati 2016-03-09 21:26:02
Mam pytanie - czy jeszcze na instalatora można aplikować ? Mam 5 letnie doświadczenie i własny samochód. Mieszkam w Radzyminie
Koko Loko 2016-05-04 13:57:43
Piszę się Klienta a nie Klijenta :( masakra
Sławomir Bekas 2016-05-04 15:43:54
Z dniem 01.05.2016 otrzymuję stanowisko koordynatora ds. technicznych. Od dnia dzisiejszego w grupie CTR PARTNER będę sprawdzał i rekomendował tylko najlepsze i bezawaryjne rozwiązania. Moim celem jest tworzenie inteligentnych systemów dla bezpieczeństwa ludzi. Nasze motto Tworzymy Bezpieczne Środowisko
Syn 2016-06-15 22:31:45
Poszukują teraz ludzi na stanowisko Copywriter / Redaktor serwisów internetowych do Warszawy, powiem Wam, że nieźle tam jest, kasa spoko, generalnie nie ma się o co sprzeczać i denerwować, bo pracy starczy dla wszystkich, świetna sprawa, na serio mówię
Ojciec 2016-06-28 11:25:59
Panie Sławomirze Bekas czy jest Pan w stanie dać rekomendacje produktom LC-SECURITY?
mook 2016-10-01 13:03:08
A ciekawe czy tutaj w ogóle są jakieś premie ktoś coś?
Winston 2016-10-03 13:25:27
Są bardzo rzadko i do tego małe.
2
Redaktor 2016-10-03 13:30:49
Tak, z tego co wiem i z tego co słyszałem to na premie oczywiście można liczyć, zależy to od szybkości i zwinności którą masz, tak zupełnie na powaznie, to właśnie tak to wygląda, np. Copywriter / Redaktor serwisów internetowych to od ilości i staranności dostaje
Winston 2016-10-03 13:42:36
Są regularne i to tego spore :)
mook 2016-10-03 15:16:45
hej hej czy pracował ktoś z was na stanowisku mechanika we Wrzesni może? akurat się rozglądam za jakimiś ciekawymi ofertami pracy wlasnie w tej branzy i biore ta firme pod uwagę wiadomo ze trzeba mieć odpowiednie wyksztalcenie techniczne do oracy tutaj
Redaktor 2016-10-05 11:08:35
hej hej czy pracował ktoś z was na stanowisku mechanika we Małkini może? akurat się rozglądam za jakimiś ciekawymi ofertami pracy wlasnie w tej branzy i biore ta firme pod uwagę wiadomo ze trzeba mieć odpowiednie wyksztalcenie techniczne do oracy tutaj
Admin 2016-10-05 11:25:18
fajny ten portal każdy może incognito napisać wiarygodny komentarz. Jak napiszesz brzydki wyraz usuną ale jak napiszesz d..pa, gó...no to nikogo nie obraża i zostaje. Jestem adminem a gwork to ściema.
1
wer 2016-10-05 19:36:58
hej no wlasnie tez trochę tego nie rozumiem szczerze mowiac zwłaszcza ze takich ofert w takich maistach teraz nie ma..tylko do Warszawy na chwile obecna suzkaja na przykład na stanowisko administratora sklepu internetowego to chyba najnowsza jest ..
ja 2016-10-26 16:17:07
Nie działa ??
Pracownik 2016-11-04 16:46:15
tragedia i niekompetecja, najgorszy moj pracodawca
Majusz 2016-11-05 14:11:15
domyślny i kompetentny, najlepszy moj pracodawca
Zostaw swoją opinię o CTR Partner - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CTR Partner