brak logo

Innen

Oborniki Śląskie

Opinie o Innen

marko 2011-02-02 14:12:54
Cześć wszystkim,pracowałem jako podwykonawca dla firmy Innen z Obornik Śląskich i chcę przestrzec wszystkich, którzy mieli by współpracować z tą firmą, ( usunięte przez administratora ).Ja osobiście ale i znam inną firmę która musiała zamknąć swój biznes ogłaszając upadłość.. odradzam wspłprace
pracus 2012-02-11 15:04:35
mam propozycje pracy w tej firmie ale nie wiem czy skorzystać bo slyszałem rózne opinie -a prezes leje miód na moje uszy . szukam informacji bo po przeczytaniu komentarzy odechciewa mi sie
ja 2012-02-11 21:04:26
nie nie nie pracowałam to wiem!!! szukaj gdzie indziej bo za max 3 miesiace bedziesz pisał to co inni na tym forum!
mamusja 2012-02-11 21:55:43
tadziiik ludziii cie nie szanujom a co ja mówiła przy pierwszej komunii heeee?
1
Ogarnięta.. 2013-12-04 16:32:00
Witam, jeszcze półtora miesiąca temu pracowałam w tej firmie. Pan [usunięte przez moderatora] w każdej rozmowie ma podteksty erotyczne, niesmaczne. Jest wulgarny i chamski. Udaje,że każdego zna i z każdym jest na TY. Jest fałszywy i dwulicowy. Mam nagranę parę rozmów z pracodawcą w których używa wulgaryzmó opisujących poprzednich pracowników oraz rozmowy sugerujące,że za pomocą seksu można załatwić wszystko. Oprócz tego składki ZUS-owskie są odprowadzane nieregularnie,a moje zwolnienie L4 było oddane po terminie. Wynagrodzenie za swoja pracę miałam płaconą w trzech ratach o które stale się prosiłam. Atmosfera w firmie jest baznadziejna. Szef swoje niepowodzenia prywatne wylewa na pracownika. Jeżeli chodzi o tą firmę stanowczo ODRADZAM!!!
1
merida waleczna 2014-01-13 13:37:39
ja tam pracowałam w 2011r. i szczerze Ci mowie że ogarnieta prawde pisze!To jest beznadziejny przypadek (usunięte przez administratora)
haha 2014-01-18 19:06:13
w takiej firmie zmiany są tylko na jeszcze gorsze człowieku hahaha
merida waleczna 2014-01-20 16:21:27
(usunięte przez administratora) jak chcesz tam pracować to pracuj. on Ci szybko pokaże co z niego za typ! jego syn tez (usunięte przez administratora)
Antek 2014-04-10 14:34:40
Pewnie jakieś zmiany są, nie wierze, by była stała sytuacja, chyba, że rzeczywiście nawet rotacji nie ma na stanowiskach, ale oznaczałoby to straszną monotonię.
Patryk 2014-05-29 18:27:09
To co w końcu dzieje się w Innen, bo ta cisza jest wrecz niepokojąca i nie wiem już co myśleć o firmie..
tola 2014-11-30 22:04:54
Ja teraz mam takie same odczucia jak Patryk pól roku temu. Co sie dzieje z firma, ze taka tutaj cisza? Jak makiem zasiał, czy nie macie powodów ani do narzekania na warunki w firmie, ani do chwalenia się jak Wam dobrze? Może nie chcecie nic pisac lub nie możecie z różnych względów? Ja mysle powaznie nad szukaniem tam pracy, sa jakieś szanse?
pracz 2014-12-11 16:21:30
ja ide na serwisanda słyszałem ze dobrze płacą
byłam-widziałam 2014-12-17 22:37:12
Tyle Ci zapłacą, że nie uniesiesz....i będziesz chciał szybko o tej firmie zapomnieć.
tuk 2016-05-07 21:23:28
slit, szczerze to ci nie podpowiem. Wiem,żę koło 1,5 roku temu standardowo dawali z 2,2 tyś brutto osobom bez doświadczenia. Jak to się zmieniło i czy w ogóle to już nie wiem.
Zostaw swoją opinię o Innen - Oborniki Śląskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Innen