Poznan to moze lepij ma al pracownicy w Rogalinie to maja masakre .Pracowalam tam i nie polecam kierowniczki kolezanki od zawsze pani kierownik od ekspozycj to rzadzi calym palacem krzyczy na pracownikow brak slow nie polecam .
Czy muzeum prowadzi może rekrutacje? Jaką macie atmosferę?
Co tu dodać, chwalić nie ma naprawdę co, narzekać nic nie da. Może przyjdzie nowy, zaradniejszy dyrektor. Czekamy
A ja zawsze chciałam pracować w muzeum lub w teatrze niestety nie posiadam znajomości. Za to mam studia humanistyczne i ogromne chęci na rozpoczęcie pracy w instytucjach kulturalnych,ale to chyba w dzisiejszych czasach za mało:( Smutne,ale prawdziwe.
Pewnie cos w okolicach średniej krajowej, może tyle na poczatek dostaniesz na staż jako przewodnik po muzeum a może pozniej masz troche wiecej, chociaż nie liczyłabym na wieksza stawkę, praca wymaga dużej wiedzy na temat histori muzeum i eksponatów w nim.
A mógłby się ktoś wypowiedzieć na temat zarobków w muzeum? Ile zarabia taka np. pomoc muzdealna? Jakie są tam możliwości zatrudnienia?
...dodałabym jeszcze, że zbiorowisko "świętych krów", muzealnych "gwiazd-rozgwiazd", które kombinują na wszystkie strony. Czy ktoś sprawdza w ogóle w jakich godzinach pracują i co robią w tych godzinach "koleżanki" dyrektorów? Chore...
Tak jak w każdym muzeum, bez wyjątku :P
Towarzystwo wzajemnej adoracji. Znajomości i poplecznictwo. Kiepskie płace