brak logo

metrosoft

Kraków

Opinie o metrosoft

anonim 2011-01-05 14:47:16
cóż pisać,
wystarczy znaleźć opinie o tym 'pracodafcy' na grupie dyskusyjnej praca (gugl Twoim przyjacielem) i tyle.
m 2013-11-23 10:30:05
kiepski proces rekrutacji, szalenie nieprofesjonalny i zero szacnku dla osoby oczekujacej dla pracy. wstyd (usunięte przez administratora) !
mm 2014-01-09 19:34:41
szukaja szukaja, infopraca, mlode panie rekuterki :) tsql, finanse od pol roku;]
nowy 2014-04-24 19:29:11
Właśnie jestem w trakcie rekrutacji przez modis jak ktoś jest w podobnej sytuacji i chce podyskutować to można na awpoczta At o2 dot pl
sql 2016-01-15 16:34:46
jestem zdziwiony niepochlebnymi opiniami o firmie, jak to zwykle bywa najczęściej je pisza osoby którym się w pracy nie powiodło...Fakt: rekrutacja prowadzona przez zewnętrzną firmę (modis) nie była profesjonalna. Długo czekalem na feedback i jakikolwiek kontakt. Natomiast sama firma jest całkiem spoko, sporo się nauczyłem, dostałem kasę jakiej oczekiwałem, management idzie na rękę. Nie mam do czego się przyczepić.
1
mas 2016-04-24 10:37:47
ja również, wiele jest rzeczy na które można by było wziąć poprawkę, ale pracodawca jest bardzo uczciwy i ma konkretne oczekiwania wobec pracowników i to się może nie podobać, natomiast wypłaty są na czas i naprawdę pieniądze spełniają ich oczekiwania
1
KarSo 2016-11-16 11:31:06
Pomimo, że nie dostałam się na stanowisko, na które aplikowałam, proces rekrutacyjny, a najbardziej podejście do kandydata i proces rekrutacyjny - oceniam na 5!
1
KarSo 2016-11-16 11:32:45
w skali 0-5 dla jasności dodam
Zostaw swoją opinię o metrosoft - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie metrosoft