logo Curtis Healthcare

Curtis Healthcare

Poznań

Opinie o Curtis Healthcare

Chcowiec 2016-10-01 20:51:53
Beznadziejnie. ....chaos......bałagan
Zero perspektyw na podwyżki. .....szkoda czasu na tą firmę. ....nie polecam
Chcowiec 2016-10-01 21:48:00
Też tak jak pisali poprzednicy....wszyscy szukaja.....ja też. ...już niebawem tam będą sami niedoswiadczeni pracownicy....same swiezynki. ...które złapią się na oferowana fikcje..

Dlaczego stale szukają pracowników. Nikt tam nie chce pracować. ...wielu odchodzi po okresie próbnym ...nie chcą przedłużać umów.



2
Panorama_2012 2016-10-03 18:39:25
Wypisujesz same bzdury.
1
Rzepa 2016-10-05 22:24:35
No nie popisałaś się bystrością umysłu. Chcowiec mówi niestety prawdę.

Też nie polecam tej firmy.
Znany 2016-10-06 15:58:16
Mistrz co ty wiesz o robocie, Ewa B. tak cie zwą, nie wypowiadaj się bo wiedza twoja to porażka. Udajesz że pracujesz wielce a faktycznie du..a rośnie.
Znany 2016-10-06 18:45:09
Widzę że jabłko od jabłoni daleko nie pada.
W naszym mieście Poznań piszemy pełnym zdaniem a po kropce zaczynamy dużą literą.
W Wrocławiu widocznie nie uczą tego w szkołach.
Co do twojego pytania odpowiem ci że jesteś zaślepiony, zdejmij opaskę z oczu a ujrzysz prawdę.
Ruda 2016-10-06 22:12:06
Ta firma obiecuje złote góry. A to tylko obiecanki....mówię wam nie warto zmieniać prace na CHC.

Pensja szeregowego pracownika bardzo słaba. Często zabrana premia. System pracy 12 godzinny....bardzo ciezki. Brak świadczeń socjalnych.

Bardzo dużo pracy manualnej bardzo wyczerpującej

2
Znany 2016-10-06 22:27:55
Proponuje przeczytanie całości ze zrozumieniem a wówczas umysł się rozjaśni i nie będą zadawane pytania które już padły.
1
chc 2016-10-07 14:44:37
Tylko brygadziści mistrzowie i kierownictwo może starać się o jakiś Socjal - kasę. Szary pracownik dostanie zero.
Lepiej wychodzi się na oddaniu osocza lub krwi. Nie jesteś w pracy masz spokój i tak muszą Ci zapłacić.
Karta multisportu za którą i tak płacimy. Jak na taką firmę to naprawdę szkoda gadać. Wdychamy proszki na produkcji oczywiście szkodliwe ale cóż dodatku brak. Kiedyś odbije się na zdrowiu ale to Twoja wina powie BHPowiec nie zastosowałeś się do regulaminu. Pytanie czy mistrzowie wiedzą co piszą czy tylko na kontrole aby otrzymać certyfikat jest idealnie. A pracownik to tylko słupek w wykresie przychodu dla firmy.
Najlepiej to może zatrudnią brygadę osób ze wschodu za 1800zl będą zadowoleni i nie będą marudzić jak my Polacy. A może niech firma przeprowadzi się na Ukrainę lub Chin tam będzie tanio i bez socjalu.
2
Caps 2016-10-07 15:48:00
Nadzòr się czepia starych pracowników o wszystko a tych co powinni to są najlepsi z agencji bo donoszą i kawę piła z nadzorem...
1
Caps 2016-10-07 15:48:31
Nadzòr się czepia starych pracowników o wszystko a tych co powinni to są najlepsi z agencji bo donoszą i kawę piła z nadzorem...
Znany 2016-10-07 17:13:17
Opinie głównie opierają się na osobach które już dawno nie powinny pracować w firmie.
Począwszy od samej góry a skończywszy na mistrzach "tak ich zwą" hehehe.
Kierownik produkcji - porażka Areczek
Mistrzowie oprócz Kamila - porażka Ewa, Zbyszek,Marcin (Kamil był pracownikiem długi czas wiec wiedze posiada)
Kadry - porażka Kasia
Dział Utrzymania Ruchu - porażka Adam (nie mam zdania co do mechaników) jakieś sugestie, wiem że jest Dawid (bliźniak Zbyszka mistrza),Marcin (cukiernik), Leszek z uczniem, Robert (śmierdziel), Wojtek, Krzysztof, Andrzej, Włodek, Jurek.
Logistyka - porażka
Przedstawiciele - porażka
Wszystkie działy mają maja "to coś", niech się to zmieni i tu pytanie do najwyższego, Panie Zbigniewie N. bardzo proszę o prządek bo my ludzie pracy chcemy pracować na dogodnych warunkach a nie dawać wypowiedzenia umowy o pracę.
5
Ruda 2016-10-07 18:39:24
A inne działy jak? Zakupy,Jakość i R&d. Jakie jest Twoje zdanie?
Znany 2016-10-08 14:46:14
Moje zdanie koleżanko @Ruda już zamieściłem, odpowiadasz na post nie czytając go?
W każdym dziale jest dużo rzeczy do poprawy, także i w twoim.
Znany 2016-10-08 16:14:22
Nikt nie napisał że firma jest beznadziejna, ludzie tworzą firmę.
Ludzie na produkcji, w laboratorium, pozostałe działy mają do wykonania swoje zadania.
Każda osoba jest bardzo ważna, wszyscy tworzymy całość. Zmiany są konieczne i to w trybie pilnym.
Od samej góry pani prezes, po ludzi na produkcji (operatorzy).
Znany 2016-10-09 08:52:56
Kolego @aktualnie dobrze wiesz jak jest więc po co zadajesz pytania typu. A są jakieś oferty pracy?
Znany 2016-10-09 12:26:06
Kolego @d skoro znalazł opinie o firmie to dlaczego nie potrafi znaleźć strony CHC.
Na stronie wszystko się znajduje.
Potencjalny pracowniku!! 2016-10-09 15:34:19
Jeśli chcesz być w miejscu gdzie będą Cię szanować, gdzie zarobisz, ktoś Cię doceni, pochwali, gdzie poznasz DOBRYCH I ŻYCZLIWYCH CI ludzi - to szukaj dalej bo w CHC tego nie znajdziesz
2
@@@@@ 2016-10-09 20:37:54
Powiem tak,firmę tworzą ludzie i atmosfera jaka tam panuje. Niestety jest coraz gorzej. Brak szacunku dla pracowników produkcji,jeśli nie wchodzisz w d... brygadzistce i nie kablujesz na innych to będziesz wiecznie opiedalany,albo będziesz wiecznie tylko kapsułki przebierać. Są fajni ludzie z którymi można się pośmiać pogadać i w razie co służą pomocą. Niestety nie jest to część zarządządzajaca produkcja ( Czyt. Mistrz,brygadzistki, i szef produkcji) na ich pomoc liczyć nie można wieczny foch i pretensje ze czegoś możesz chcieć. O podwyżkach można pomarzyć bardziej realne jest to ze wiecznie zabierana jest premia.
3
@@@@@ 2016-10-09 20:48:35
Nie. Nie jest adekwatna. Dodam jeszcze ze jeśli już chcecie się tam pchać to polecam zmianę Ewy i Kamila A i C .
Znany 2016-10-10 19:27:21
A jakieś uzasadnienie dlaczego zmiana A lub C.
Czym się wyróżniają od pozostałych?
Rzut monetą wskazał A i C.

Wszystkie zmiany są dobre do zmian.
1
@@@@@ 2016-10-10 21:51:44
Nie rzut moneta. Zmiany naj mniej konfliktowe. A poprawa masz rację potrzebna jest na wszystkich.
Znany 2016-10-10 22:39:15
Konfliktowi to są właśnie osoby które narzucają innym co gdzie jest lepiej.
W ten sposób buntujesz ludzi między sobą, zastanowiłeś się nad tym?
Skoro uważasz że taka droga jest dobra to strasznie się mylisz. A może nie jesteś tego świadom co może doprowadzić wypowiedź jak mniej konfliktowe.
Otóż ci powiem chaos, a my tego nie chcemy a ty tak.
@@@@@ 2016-10-11 00:11:10
Nie chodzi o chaos a o szczera opinie. Powiedziane było ze są ludzie z którymi można pracować i służą pomocą. Są fajni ludzie niestety są też tacy co wchodzą dowodzącym w d... i na każdym kroku jest to odczuwalne,a co gorsza psują cały nastrój. A od powiedzmy sobie szczerze praca jest 12h i jeśli przez całą zmianę słyszysz jak jedna z drugą rabie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] reszcie hak się z innych wyśmiewa jak ciągle te same osoby za "karę "są na pręinspekcji to odechciewa się takiej pracy. Jeśli idziesz do pracy i wstając rano cieszysz się na tą myśl to dobrze wybrałeś i nadal tam pracuj. Ale jeśli na samą myśl boli cie głową i ci się nie chce to już jest zły znak.
Nie szanuje się tam pracowników produkcji i nie ważne dla nich jest to ze to właśnie ci ludzie tworzą firmę.
1
@@@@@ 2016-10-11 12:46:05
Skoro jesteś pewien ze wypłata adekwatna do powierzonych zadań to po co te pytania?
Albo jesteś pewien albo pytasz!
Pewne jest to ze wypłata zawsze jest na czas
Lupę. .. 2016-10-11 15:46:04
Idź na rozmowę i wszystko ci powiedzą.
A najlepiej cofnij się od początku opini i poczytaj je dokładnie i ze zrozumieniem. I jeśli tam nie pracujesz a dopiero chcesz zacząć to nie pisz ze coś wiesz napewno.
1
Znany 2016-10-11 18:58:15
Nie zgodzę się z tobą, uważam że można z każdą osobą współpracować. Co do donosicieli w każdym zakładzie pracy znajdzie się kilku, bo wiedza ich jest niewielka więc bronią się donosicielstwem.
Co do pracy na preinspekcji, skoro nie nadajesz się na inne stanowisko to możesz być tylko winny sobie.
Uważasz że ludzie się wyśmiewają ale skąd wnioskujesz że z akurat ciebie, będąc w pracy nie można się śmiać.
Skoro masz nie przyjemne sny i bóle głowy proponuję ci się zgłosić do lekarza, na pewno coś poradzi, przepisze leki.
Co do ostatniego zdania co masz na myśli że nie ma szacunku, przychodzisz do pracy masz wykonać przydzielone ci zadania i koniec.
@@@@@ 2016-10-11 19:52:38
Mylisz się akurat nie ja jestem ciągle na pręinspekcji a inni któży nie koniecznie pasują brygadzistce od pana Z. Osoby odpowiedzialne za swoją grupę powinny ja scalac a nie rozbijać. To jest szczyt bezczelności ze brygadzistki buntują przeciw sobie pracowników. A jak już sam stwierdziłes Zbyszek juz dawno powinien zrobić z tym pozadki ale niestety brakuje mu.... by tupnac noga. Przez to traci pracownikow. Udaje że nie widzi problemu bo tak mu wygodniej. O mój ból głowy się nie martw. Gdy wychodzę z pracy mija. Błędem firmy jest to ze są tam nieodpowiednie osoby na nieodpowiednich stanowiskach ( zaznaczam że nie wszyscy ) i przez to niestety firma traci dobrych pracowników którzy chcą pracować w normalnych warunkach a nie być buntowników przeciw sobie.
1
@@@@@ 2016-10-11 20:03:00
Wyjasnie jeszcze ze nie ze mnie się śmiano. Obgaduja wszystkich nawet same siebie kiedy nie są razem. Nie ma osoby o ktorej nie mowia . Jedna na drugą. Praca sama w sobie nie jest zła, niestety bałagan który tam panuje psuje wszystko.
Pracujesz tam wiec doskonale wiesz o czym mówię.
Podobna sytuacja niedawno była na zmianie Kamila,zmienili brygadzistke i nagle nie ma konfliktu między ludźmi, nagle można pracować w normalnej atmosferze.
Znany 2016-10-11 21:41:11
Bardzo się cieszę że bóle głowy przechodzą, może jesteś uczulona. Skoro pracujesz na preinspekcji cały czas dlaczego nie zgłosisz tego faktu.
Fachowców w tym zakładzie pracy, na produkcji to z 25 osób, pozostali to pozostawiam twojej opinii.
Co do DUR to 2 osoby, bo reszta to mówią ja się na tym nie znam.
Proszę zmień swój Nick bo 5 małp to mówi coś o tobie.
@@@@@ 2016-10-11 22:28:18
A niech mówi. Czytaj co pisze proszę. Ja na szczęście nie siedzę na preinspekcji. Gdyby tak było już dawno by mnie tam nie zobaczyli. A w woli ścisłości nigdzie nie napisane ze jestem kobietą. Mężczyźni tez miewają ból głowy.
Znany 2016-10-12 18:23:47
A więc jesteś @ razy pięć.
@ teraz w modzie z dodatkami banana, wynika z tego że jesteś wypalony.
Nie wytrzymałeś presji pracy, raz jest spokój ale trzeba być przygotowany że spokój może przeminąć.
A wówczas być gotowy sprostać wyzwaniu, Ja to potrafię ty nie i dlatego jest między nami taka przepaść.
@@@@@ 2016-10-12 19:03:52
Lubie swoją pracę dlatego jeszcze tam pracuje. Cenie ludzi wymagających ale sprawiedliwych. Taka też jest moja natura. Ale niestety dopuki nie będzie zrobiony porządek nie będzie w firmie dobrze. Brygadzistki pokładają świnie pracownikom buntują ich przeciw sobie. Mistrz bez .... nie potrafi tego ogarnąć ,a szef produkcji który powinien znać się na swojej robocie i zarządzać ludźmi ma wszystko w nosie. Wszystko ma iść nie ważne ze źle, potem reklamacje i kto dostaje po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Oczywiście całą produkcja. To nam są zbierane premie za nieodpowiednie decyzja zarządzających. Praca jest fajna tylko do chol.... niech dadzą ludzi którzy to ogarną i zmotywuja pracowników do działania. A nie do kładzenia wypowiedzenia. Zgadzam się co do DUR-u na swojej robocie zna się dwuch.
I przez cały ten bałagan właśnie jest tak ze jest ciągła rotacja ludzi.
1
Znany 2016-10-12 19:58:49
Kolego z produkcji, DUR to najważniejszy dział w firmie, a wiem to bo w kilku juz byłem.
I w każdej DUR miał rację i ostatnie słowo a nie produkcja.
Skoro lubisz swoją pracę to wykonuj ja, kolego 5 x @ chyba już wszystko powiedzieliśmy co i jak w naszym zakładzie pracy wygląda.
Bardzo dużo zmian powinno nastąpić bo zabraknie nawet tych 25 ludzi z produkcji i 2 z DUR.
Dzieki za wymianę zdań, teraz pomocy potrzebują potencjalni pracownicy.
Znany 2016-10-12 20:02:11
A na jakie aplikujesz stanowisko ewentualnie jakie cię interesuje.
Znany 2016-10-12 20:06:47
Na oficjalnej stronie firmy znajdują się trzy ofert pracy, zapraszam do odwiedzenia strony.
@@@@@ 2016-10-12 20:20:20
Zgadzam się w 100%
Znany 2016-10-13 12:35:23
W wszystkich kwestiach nie zgadzamy się ale na pewno w jednej. A nie w 100% powiedzmy w 40%.
Znany 2016-10-13 12:39:33
Poprawka pomagajmy innym a nasze relację uważam za zamknięte.
@@@@@ 2016-10-13 16:08:54
W 100% z ostatnim twoim postem nie całością.
Znany 2016-10-13 22:33:14
5 x @ jeżeli chcesz dalej toczyć dyskusję to proszę na temat.
Jesteśmy na forum o opiniach pracodawcy, więc piszemy na temat a nie o ptaszkach.
Każdy ma swoje zdanie, nie musisz zgadzać się z moim.
Już były pracownik 2016-10-16 20:52:49
Rekrutację są. I są również na stronie firmy. Pensja na dzień dzisiejszy szału nie robi,notorycznie zabierana premia. Jedno jest pewne wypłacana na czas.
Magnolia 2016-10-18 19:56:57
Dokładnie masz rację. Pracuje już długo.. Ale już mam inną pracę już nagrana i kończę swoją przygodę z chc.. Ludzie nie zrozumieją, dopóki nie przekracza progu produkcji.. Odrazu czuje się w powietrzu niezdrowa atmosferę. A Zbyszkiem trzeba potrzasnac. Nadać temat problemów wyżej czyli Prezes bądź Niemczycki.. Ale w cztery oczy nie anonim to jest jedyne co można zrobić. I z każdym Innym mistrzem brygadzistka, którzy zapomnieli od czego są. Ja się już wypalilam tam, dość nerwów i świadomości że i tak ci co powinni docenić mają cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] O socjalu nie wspomnę,premia zapomniałam jak wygląda.. Ech szkoda słów, nerwów.Trzeba być sobą i nie zmieniać się by się przypodobać komuś. Trzymajcie się. Opinie bez powodu źle się nie tworzą.
6
Znany 2016-10-20 11:38:00
Koleżanko czy nie zauważyłaś że nie bawem na produkcji będzie pracować tylko JOBY, a nie fachowcy z prawdziwego zdarzenia.
Zapewniam cie @asia że każdemu nie odpowiada, i każdy szuka pracy nawet i ty.
Wszystko już wcześniej pisałem.
1
Znany 2016-10-20 11:57:24
Kolego @tomasz skoro nie czytałeś żadnych opinii już dawno oznacza to że byłeś na innym forum o innym pracodawcy.
Przeczytaj raz jeszcze to co jest napisane bo powtarzać się nie będziemy.
Ł.S to debil 2016-10-27 00:30:05
Śmiać mi się chce czytając wasze wypociny. Jeśli chcecie sobie posiedzieć i kawkę wypić to idźcie na zasiłek. Banda nygusów chcących jak najwięcej zarobić jak najniższym kosztem. Tak narzekacie to wypad, wyjście jest na tyle duże że traficie.

Każdego kto chce przyjść tutaj do pracy, serdecznie zapraszamy. Nie jest tak źle jak pisze ta banka baranów.

Dziękuję, dobranoc.
1
Znany 2016-10-28 09:58:51
Kolego @Ł.S to debil wypocony to jesteś ty, nygusem również, nie obrażaj osób które pracują i wykonują swoją pracę.
Co do wyjścia każdy z nas to robi po 12 godz. pracy, a przy portierni szlaban ci otwierają bo wówczas owe twoje drzwi będą na tyle duże że i twoja tylna część ciała na 4 litery też się zmieści.

Co do zatrudnienia "serdecznie zapraszamy", masz na myśli Ukraińców, Rosjan, Litwinów bo Polak za oferowaną stawkę w firmie znajdzie wszędzie.

Co do Baranów, uważam że jest wstanie więcej zrobić owy Baran niż osoba pisząca tak o nich.
Be Be Be Be Be Ł.S to debil
2
Serek 2016-10-28 13:30:42
pracuje w tej firmie kilka lat ale po Waszych wpisach widzę że pracuje z niektorymi ludźmi odciagnietymi prosto od pługa, Wasze zachowanie o tym swiadczy... co Wy tu wypisujecie. Nie chcecie tu pracować to do widzenia. Nikt na siłę Was tu nie trzyma. Ciągle narzekacie. Nie podoba się .Do widzenia. Tyle jest wszędzie pracy. Nie trujcie atmosfery swoją obecnością ludziom ktorzy chcą tu pracowac. Miłego dnia
Znany 2016-10-28 14:02:00
Kolego @Serek ja również pracuję kilka lat więc może uzasadnisz swoją wypowiedź jak było kiedyś a jak jest obecnie.
Znany 2016-10-28 14:09:41
Kolego @Serek to jest forum o opinii pracodawcy, każdy może mieć swoje zdanie.
Jeżeli nie potrafisz tego zrozumieć to raczej twoja osoba powinna powrócić do owego przedmiotu jaką opisujesz w swoim poście.
Zostaw swoją opinię o Curtis Healthcare - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Curtis Healthcare