Według nowych ofert pracy Polfarmex wymaga między innymi od przyszłego kandydata pewności siebie. Mała uwaga : pewni siebie i swoich kompetencji są w tej firmie deptani przez tych leserow, co to cudem mają wyższe stanowiska. Zakompleksieni, pewni swojego nieudolnoctwa niszczą tych lepszych. Bo mogą. W ofercie Polfarmex oferuje szacunek, współpracę i zaufanie-kto Wam pisze te dyrdymały? Nie ma czegoś takiego w żadnej firmie, a Polfarmex w kwestii szacunku i zaufania do pracownika, to w ogóle nie powinien się odzywać.
Jesteś pewny? To ile w końcu można zarobić? Bo tu pisano o 4 tys. netto dla asystenta biura, to myślałam że specjaliści mieliby jeszcze więcej. Czy to jakieś przestarzałe info było?
Warszawa zarabia inne kwoty niż Kutno. Jednak w Kutnie nie ma tyle ofert pracy co w Warszawie. Raczej nikt by nie przyszedł do Warszawy za najniższą krajową
Zdecydowanie masz rację. Totalny brak szacunku do pracownika, wychodzący myślę z sej góry. Słyszałem, że w tej firmie zwalnia się pracownice, ktore wracają z urlopu macierzyńskiego. Mało tego, pracoenice z bardzo dużym stażem w tej firmie.
Z bardzo dużym stażem? Czyli czas związany z zatrudnieniem nie wpływa na nic? Jeśli nie on to co innego? Kwalifikacje czy tez doświadczenie? zastanawiam się na co najbardziej zwracają uwagę na samej rozmowie teraz, czy był ktoś ostatnio na jakiejś? Oferty jak widać wiszą
jestem ciekawa jak się pracuje w dziale księgowości i kadr, zastanawam sie czy apliować,. To co czytam, raczej nie zachęca do pracy w tej firmie.
Pensje napewno zniechęcają. Na te czasy wynagrodzenia bardzo niskie -delikatnie ujmując.
Akurat teraz żadnej oferty na dział księgowości nie widzę by moc to sprawdzić. Możesz napisać więc wprost jakie im pensje wychodzą? One są gole czy może cos jeszcze jest? albo jakiś dodatek?
Na jakie wsparcie w Polfarmex mogą liczyć kobiety w ciąży? Czy przestrzegane są ich prawa wynikające z Kodeksu pracy?
Absolutnie nie. Po macierzyńskim dostajesz wypowiedzenie. Pomimo kilkuletniego stażu pracy w firmie.
No jak ktoś od pierwszych miesięcy ciąży jest już na zwolnieniu lekarskim a później rok czy dwa na macierzyńskim i wraca łaskawie do pracy to nie dziwne chyba jest ze firma się zegna z taką osobą bo ma na jej miejsce od 2 lat już inną. To chyba zrozumiałe powinno być.
Macierzyński trwa rok, według ustawy. Niemożliwym jest wrócić po 2 latach wedlug prawa. Więc jeśli ktoś wraca po roku, "łaskawie" to jest to według prawa normą. A normą również powinno być przywrócenie do pracy owej osoby. Nie wręczenie wypowiedzenia.
Jestem mężczyzna, ojcem i mężem. W życiu bym tak nie napisał. To kobiety rodzą dzieci, za to należy im się szacunek oraz podziękowanie. Z drugiej strony według prawa ochrona stanowiska pracy, w związku z czym na takie stanowisko powinna być zatrudniona osoba na zastępstwo. W momencie powrotu do pracy po rocznym urlopie macierzyńskim, kobieta powinna być przywrócona do pracy. Nie rozumiem takiego traktowania kobiet w ciąży bądź po ciąży, myślałem że Polfarmex szanuje kobiety
W ofercie dla przedstawiciela medycznego piszą o motywującym wynagrodzeniu i systemie premiowym. skoro jest ono motywujące to ile docelowo wyniesie sama podstawa?
W ogłoszeniu dla przedstawiciela medycznego nie piszą niestety o tej całej podstawie. To od niej też zależy? może być wyższa wraz ze stażem?
Czyli 8 tys wraz z premią już? Fajnie gdybyście jeszcze nawiązali do progów i tego czy z nimi nie przesadzają i są wykonalne.
Możliwe, że u was stawki się zmniejszają? Jeszcze rok temu ktoś pisał o 4 tys na rękę dla asystenta a nagle w tym roku jest to tylko 4,5 tys brutto według opinii.
Wspominali w ofercie dla kierownika produktu OTC o pracy w poniedziałek i piątek zdalnej. Wtedy firma pokrywa koszty zużycia prądu z domu?
Wpadłam na ogłoszenie jako przedstawiciel medyczny i interesuje mnie kwestia premii. Czy praca w nadgodzinach jest dodatkowo płatna? Są jakieś szanse na inne dodatki?
Rozmowa przeprowadzona na czas, w restauracji hotelowej. Bardzo profesjonalne podejście. Pan niczego nie ukrywał,wprost udzielał wszelkich informacji na temat warunków pracy.
Dlaczego chce Pan zmienić pracę? Jak utrzymywał pan dobre relacje z klientami? Jak udało się osiągnąć panu tak dobre wyniki w poprzedniej firmie?
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Nie dostałem pracy
Skoro wspomniałeś/aś o dziale HR, to musisz wiedzieć, że tam nie pracują wóżbici. Wszystko można załatwić, a oceny wydawać dopiero na koniec. Ile osób z produkcji było osobiście z skargą ustną bądź pisemną na wyżej wymienione osoby? Czy wówczas dział HR I przełożeni tych osób zareagowały w jakiś sposób? Jeśli tak, to w jaki i czy było to skuteczne? A teraz kilka słów ode mnie. Nie,nikt nie pisał i nie chodził do HR. Bo każdy myslal, że tak musi być. Że wyżej wymienione mają odgórne pozwolenie na takie traktowanie pracowników. Po części tak było, ale to były czasy kiedy szefem produkcji była kompletna socjopatka jeśli chodzi o zarządzanie ludźmi zatem jakiekolwiek ruchu były bez sensu. Dzisiaj sprawa wygląda inaczej. Ja mogę jedynie z czystym sumieniem napisać że TAK. Osoboecoe doświadczyłam w stosunku do mojej osoby przez kilka.lat pracy od tych osób o których jest mowa haniebnego traktowania, krore fachowo nazywa się(usunięte przez administratora)I tak, nie zgłaszam tego nigdzie. Wszyscy widzieli, wszyscy wiedzą. Praca nadzoru to nie praca w stacji kosmicznej NASA, małpa nauczyłaby się tego. Za ich zachowanie powinny dostać już dawno wypowiedzenie bądź degradację na niższe stanowisko. Dlaczego? Ponieważ wplyw takiej osoby na pracę załogi, zmiany bądź jednoosobowe jednostki jest niewyobrażalny. Oprócz aspektów zawodowych są jeszcze aspekty społeczne. Taki pracownik jest zestresowany, zniechęcony, przestake czuc się odpowiedziany za powierzone mu stanowisko, bo w przecież w imię czego. Wśród zalogi dochodzi do tzw niesnacek co dodatkowo pogłębia konflikty. Prywatnie pracownik traci zdrowie, w domu źle się czuje, boi się wstawać rano i jechać do zakładu. Niekiedy Praca w aktualnym miejscu jest jego jedyną możliwą formą zarobków więc tkwi w tym bez szansy na zmianę. Z tego miejsca mam prośbę: reagujcie! Reagujcie na każdą próbę niszczenia Was. Bądź Waszych współpracowników. I tak, wyżej wymienione stosują (usunięte przez administratora)w stosunkun do swoich podwładnych.
Ile można zarobić na stanowisku Asystent biura w firmie Polfarmex w miejscowości Warszawa?
Jak wiadomo po opisie z ogłoszenia dla przedstawiciela medycznego wskazana została realizacja celów biznesowych. Możecie ocenić ich wykonalność? Ma się jakikolwiek wpływ na ich ustalanie?
Skoro w tym zakładzie kobietom płaci się mnjej niż mężczyznom, mimo że wykonują taką samą pracę ( a na produkcji niekiedy cięższą), to po co w ogóle zatrudniacie kobiety?
Po opisie ze strony widać, że Młodszy Aparatowy musi mieć minimum roczne doświadczenie w dziale produkcyjnym i że decyduje się na pracę na trzy zmiany. czy ciężko jest przestawić się na taki właśnie tryb?
Witam, czytając ofertę dla Przedstawiciela Medycznego zastanawiam się czy to wspomniane wyksztalcenie wyższe ma być docelowo kierunkowe czy jednak nawet z innego zakresu wystarczy by się dostać?
Zachowanie mistrzów od kilkunastu lat tolerowane nie wiedziec czemu. Te odzywki, zastraszania, (usunięte przez administratora) pełną parą. A ta panna odejdzie na emeryturę i jeszcze portfelik ze skóry na dowidzenia od prezesa dostanie :)
Dzień dobry, Chciałbym zapytać, czy orientuje się ktoś ile można zarobić w tej firmie na stanowisku inżyniera UR? Chciałbym zapytać na co można liczyć i czy to stanowisko kierownicze czy raczej zwykły pracownik fizyczny? Pozdrawiam.
@kandydat Ja byłem na rozmowie Inżynier UR - 4000 zł netto - tyle zaproponowali już po negocjacjach Wystartowali z poziomu 3500 zł
W dzisiejszych czasach jest to już śmieszne. Proponują praktycznie minimalną krajową.
Jakie doświadczenie? chce się dowiedzieć o co swoje negocjacje opierałeś. I jeśli już nawet na tej czwórce z przodu jak na razie stanęło to co potem? Jakie są późniejsze opcje na podwyżki? Czy w ogóle mówili coś w tym temacie jeszcze?
Plus przy tym taki, że to opinia z zeszłego roku, do teraz nie było przypadkiem podwyżek? ja za innym stanowiskiem się rozglądam akurat, nie znam zarobków na tym, więc możecie określić jakie powinny być adekwatne?
Nierówne traktowanie, praca po godzinach, (usunięte przez administratora)
Czy zdaniem firmy. Czas spędzony na kolacji z kontrahentem jest czasem pracy, czy nie?
Widze, że brak odpowiedzi. Cóż, zatrudniani są ludzie bez żadnych kompetencji na DSM..a firma ponosi konsekwencje radosnej twórczości Kolejni pracownicy zlozyli wpowiedzenia. Czy nikt tego nie widzi??
A śledzicie na bieżąco oferty? bo skoro faktycznie zdarza się, że niektórzy decydują się odejść to i tak zgłaszają się kolejni chętni? Chyba, że w ofercie maja zamiar coś polepszyć w warunkach? jakieś podwyżki lub dodatki?
Zamierzam aplikować na stanowisko Przedstawiciela Medycznego. Jak w firmie wygląda współpraca z przełożonymi? Jak często odbywają się podwójne wizyty?
Witam serdecznie:) Chcę zlozyc cv na stanowisko technologa produkcyjnego. Zastanawia mnie kwestia zarobków, mogę prosić o widełki? Z tego co wyczytałam tutaj, w Kutnie zarabia się więcej niż w oddziale w Warszawie, gdzie podobno zarobki oscylują w granicy minimalnej. Jak duże są to różnice? Pracował ktoś na tym stanowisku, lub pracuje i napisze coś o specyfice pracy? Warto mieć coś na uwadze?:) Na jakich zasadach przyznawane są premie?
Jak wygląda praca młodszego analityka? widzę po niektórych komentarzach, że niektórzy są zniechęceni do aplikowania, mimo wszystko ciekawi mnie aktualna atmosfera na wybranym przeze mnie dziale. jakiego rozwoju mogę się spodziewać? Po jakim czasie następuje awans?
Jakiś czas temu ktoś wspominał (usunięte przez administratora) a teraz pojawiło się zapytanie o kolacje z kontrahentem. Mimo wszystko jest ona na koszt Pracodawcy, tak? widzę także, że w przypadku oferty dla przedstawiciela medycznego pojawiła się ona z opcja umowy o zastępstwo. Co może się dziać po jej zakończeniu? Czy będzie jakieś alternatywne stanowisko?
Jaki rodzaj umowy preferowany jest w Polfarmex?
Odpowiedz Sygnaliście i załóż darmowe konto Compliance Officera
Skorzystaj z usługi GoWhistle i porozmawiaj z autorem wpisu. Dowiedz się więcej o usłudze GoWhistle tutaj.
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Zostań Sygnalistą w Polfarmex - Kutno
Firma nie ma zarejestrowanego Compliance Officera. GoWork oraz GoWhistle nie zobaczą treści Twojego zgłoszenia! Dzięki nam będziesz miał gwarancję, że firma otrzyma Twoją informację o chęci zgłoszenia sygnału.
POTWIERDŹ EMAIL
Dziękujemy za zgłoszenie nieprawidłowości w Polfarmex
Zgłoszenie sygnału wymaga weryfikacji. Prosimy o zapoznanie się z treścią przesłanej wiadomości na Twój adres e-mail i potwierdzenie. Po poprawnej weryfikacji poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Nie otrzymałem e-maila, wyślij ponownieZarejestruj Compliance Officera
i odpowiedz bezpłatnie sygnaliście
POTWIERDŹ EMAIL
Aby zarejestrować darmowe konto Compliance Officera, musisz jeszcze potwierdzić adres e-mail.
Wysłaliśmy wiadomość z linkiem aktywacyjnym na podany przez Ciebie adres. Po naciśnięciu w niego, poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Skontaktuj się z nami
Pracodawco, skorzystaj z naszych usług
Dzięki nam, Twój sygnał dotrze do Pracodawcy!
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Na podany adres e-mail wysłaliśmy wiadomość z prośbą o potwierdzenie subskrypcji (RODO)
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz
Otrzymuj powiadomienia na temat firmy
Jak się pracuje w Polfarmex?
Zobacz opinie na temat firmy Polfarmex tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 37.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Polfarmex?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 25, z czego 2 to opinie pozytywne, 20 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Polfarmex?
Kandydaci do pracy w Polfarmex napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.
- Józefów 9
99-300 Kutno - NIP: 7750001711 KRS: 0000204258
Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.
(real users)
- GoWork.pl 3 047 220
- Pracuj.pl 2 781 864
- Olx.pl 2 460 294
- Jooble.org 1 734 372
Produkcja leków, produktów leczniczych i suplementów diety - Kutno i okolice
- Agro Humański Janiszewski sp.j.
- Polfarmex
- Medest Duo Sp. z o.o.
- Apteka Calendula Borkowska Wasiak-Gromnicka Wiklak sp.j.
- Apteki Galen Gromnicki Wiklak sp.j.
- Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Mitex Eryk Mikołajczyk Sklep Bobasek
- Punkt Apteczny. Beata Czerbniak.
- Apteka Centrum Katarzyna Frąckiewicz
- Apteka Twoje Zdrowie Mieczysława Maciejewska sp.j.
- Medest Agks Gierula i Wspólnicy sp.j.
Popularne
- Super-Pharm Poland Sp. z o.o.
- Grupa MND Sp. z o.o.
- Gemini
- Bożena Al Soori Apteka Hibiskus
- Centralna Sp.j. Jargan Szklorz Apteka Blisko Ciebie
- Boehringer Ingelheim
- PPF Hasco-Lek S.A.
- Apteka Sp. z o.o. Apteka Słoneczna
- Apteka Vita Urszula Gzel-Samson Marek Samson sp.j.
- KRKA Polska
- Antar
- Sunrise Medical Poland Sp. z o.o.
- Agata Prokop Apteka Sana Punkt Apteczny
Obowiązek informacyjny przedsiębiorcy
Szanowny Przedsiębiorco!
Poniżej znajdują się informacje na temat przetwarzania Twoich danych osobowych przez GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o.
- 1. Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?
- Administratorem Twoich danych osobowych jest GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Wirażowa 124 A, 02-145 Warszawa.
- 2. Jak skontaktować się z wyznaczonym w GoWork.pl Inspektorem Ochrony Danych?
- Przestrzeganie zasad ochrony danych w GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. nadzoruje wyznaczony Inspektor Ochrony Danych, z którym możesz skontaktować się poprzez adres e-mail: iod@gowork.pl
- 3. W jakim celu oraz w oparciu o jaką podstawę prawną przetwarzamy Twoje dane osobowe? Jak długo przechowujemy Twoje dane?
- W zakresie swojej działalności zajmujemy się pozyskiwaniem informacji na temat sytuacji panującej w przedsiębiorstwach. Umożliwiamy Użytkownikom Serwisu zapoznanie się z opinią oraz dokonanie oceny przedsiębiorcy, w szczególności jego wiarygodności i rzetelności jako pracodawcy lub partnera biznesowego.
Kategorie osób | Cel przetwarzania | Podstawa prawna | Retencja danych |
---|---|---|---|
Osoby fizyczne prowadzące własną działalność gospodarczą | Utworzenie i udostępnienie profili przedsiębiorców w serwisie GoWork.pl, w celu umożliwienia zapoznania się z opinią oraz dokonania oceny przedsiębiorców. | art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora - prowadzenie portalu internetowego umożliwiającego jego użytkownikom wyrażanie opinii o przedsiębiorcach) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes osób trzecich - możliwość zdobycia przez przedsiębiorców opinii na swój temat przydatnych do podnoszenia jakości warunków pracy oraz polepszania wizerunku) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora lub osób trzecich – ustalanie, dochodzenie roszczeń, obrona przed roszczeniami związanymi z prowadzoną działalnością gospodarczą) | Dane będą przetwarzane do momentu wniesienia skutecznego sprzeciwu, z przyczyn związanych ze szczególną sytuacją osoby, której dane dotyczą, a następnie, po wniesieniu sprzeciwu dane będą archiwizowane przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń. Po wskazanym wyżej okresie dane osobowe będą usuwane lub anonimizowane. |
- 1. Komu przekazujemy Twoje dane osobowe?
- Odbiorcami Twoich danych osobowych będą podmioty świadczące usługi na rzecz GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. (w szczególności usługi takie, jak obsługa systemów informatycznych) oraz GoWork.pl Andrzej Kosieradzki, a także podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa.
- 2. Jakie jest źródło pochodzenia Twoich danych?
- Twoje dane pozyskaliśmy ze źródeł publicznie dostępnych, takich jak: Centralna Ewidencja i Informacja o Działalności Gospodarczej (CEIDG), inne publiczne rejestry, strony internetowe.
- 3. Jaki jest zakres danych osobowych, które przetwarzamy?
- Przetwarzamy Twoje dane osobowe w zakresie obejmującym: dane teleadresowe (takie jak: imię, nazwisko, nazwa firmy, adres siedziby firmy), dane kontaktowe (takie jak: adres email, numer telefonu).
- 4. Jakie przysługują Ci prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych?
- Zapewniamy realizację Twoich uprawnień wskazanych poniżej. Możesz realizować swoje prawa przez zgłoszenie żądania na adres e-mail: iod@gowork.pl
Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych | Masz prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, jeżeli przetwarzamy Twoje dane w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes. Jeżeli Twój sprzeciw okaże się zasadny i nie będziemy mieli innej podstawy prawnej do przetwarzania Twoich danych osobowych, usuniemy Twoje dane, wobec wykorzystania których wniosłeś sprzeciw. |
Prawo do usunięcia danych | Masz prawo do żądania usunięcia wszystkich lub niektórych danych osobowych, jeżeli:
Prawo do ograniczenia przetwarzania | Masz prawo do żądania ograniczenia wykorzystania Twoich danych osobowych, gdy:
Prawo dostępu do danych | Masz prawo uzyskać od nas potwierdzenie, czy przetwarzamy Twoje dane osobowe, w związku z tym masz prawo:
Prawo do sprostowania danych | Masz prawo do sprostowania i uzupełnienia podanych przez siebie danych osobowych. Masz prawo żądać od nas sprostowania nieprawidłowych danych oraz uzupełnienia niekompletnych. |
Zgłaszania skarg | Jeżeli uważasz, że Twoje prawo do ochrony danych osobowych lub inne prawa przyznane Ci na mocy RODO zostały naruszone, masz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (www.uodo.gov.pl). |