Polfarmex

Kutno

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 141 ocen.

Polfarmex
3 141 6 1

Opinie o Polfarmex

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Iza

@Tobiasz, nie pracuję w Polfarmex. Jestem moderatorem forum Gowork. Moim zadaniem jest zbieranie informacji o pracy w różnych firmach. Jest to pomocne dla osób, które zaglądają na forum i szukają zatrudnienia. Dlatego jeśli pracujesz w Polfarmex to zachęcam Cię do napisania merytorycznej wypowiedzi z informacjami o warunkach zatrudnienia lub atmosferze pracy. Te informacje będą cenne dla innych użytkowników.

Iza

@anonymous, Twój komentarz nie zawiera zbyt wielu informacji odnośnie pracy w Polfarmex. Czy możesz rozwinąć swoją wypowiedź? Powiedz jak oceniasz warunki zatrudnienia. Jaka atmosfera panuje w firmie?

Tobiasz
@Iza 13.07.2018 23:31

Czego nie zrozumiałaś w opisie cytuje *firma krzak* pracownico hr tej firmy?

Iza

@Zenek, tak, aktualne oferty można znaleźć na stronie internetowej Polfarmex: https://www.polfarmex.pl/?pd=praca @Gutek, może podzielisz się z innymi zasłyszanymi opiniami? Jeśli chodzi o rekrutację to wyżej podałam link. Czy będziesz aplikować na któreś stanowisko? Zachęcam pracowników Polfarmex do wyrażania merytorycznych opinii o pracy w tym miejscu. Będą to cenne informacje dla osób, które są zainteresowane pracą w tej firmie.

anonymous
@Iza 02.07.2018 18:18

Firma krzak ; mają problemy obecnie z walsartanem , który sprowadzali z Chin z narażeniem życia pacjentów . Mimo zakazów przez GIF przedstawiciele tej firemki musza chodzić i kłamać ,że AVASART jest ok :-) ; współczuję

Szukasz pracy?

Zenek

Czy firma rekrutuje może aktualnie?

Scenka wigilijna

Spox > no ale zalezy gdzie trafisz > bierni, mierni, ale wierni cyganowi/leniowi ???? - kasa plynie z premi (bo to tez jego i DrUNK`a bizzzz aby bylo okej) ... NSM i jego apteczni do bicia ... od lat. Celniesz w teren z wałkami w sieciach/hurcie ... zyjesz ... IMS !!!

wtf
@Scenka wigilijna 16.12.2017 00:14

A można po polsku, czy się czegoś naćpałeś?

Lex

Na początku nie daj sie wyrolowac z podstawą bo obiecanej wyższej po 3 mcach nigdy nie zobaczysz . Czysta ściema z wszystkim .

anonimo
@Lex 08.06.2018 07:14

potwierdzam. Obietnice , obietnice i nic za nimi nie idzie

Ulka

Jaką macie atmosferę? Na jaką umowę można liczyć?

Gutek

Interesuje mnie praca w firmie a słyszałem sporo dobrego. Są jakieś oferty?

Andzela

Tak z ciekawości, może mi ktoś powiedzieć o co chodzi z tą rekrutacja na Product Managera OTC? Dlaczego od prawie roku wisi ogłoszenie? Nie mogą znaleźć nikogo wystarczająco dobrego? Czy to jakaś łapanka?

Iza

@Tak tak, użytkownik @Marek swoją opinie zamieścił na podstawie tego co usłyszał podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Kodeks pracy mówi, że pracownik, któremu został powierzony sprzęt firmowy zobowiązany jest należycie dbać o mienie pracodawcy. Odnośnie warunków otrzymywania premii użytkownik @anonymous jakiś czas temu napisał kilka szczegółów więc jak się domyślam, warunki te są jawne i znane pracownikom przed podjęciem pracy?

Obs

Celniesz w teren z wałkami w sieciach/hurcie ... zyjesz ... IMS !!!

Marek

Auta z GPS, Renoult Megane, umowa najpierw na 3 miesiące,następna na rok lub dwa( zależy od wyników)i kolejna na czas nieokreślony. Benefit i ubezpieczenie LuxMed płatne symboliczną kwotę. Dla PM do zrobienia dziennie 10 wizyt lekarskich i 2 apteczne. Tablet i laptop Lenovo. Auto można użytkować w celach prywatnych od 6 do 24. W weekendy płatna kilometrówka,Ale tankowanie za kasę firmową. Budżet i duża samodzielność w działaniu. Tyle dowiedziałem się na rozmowie rekrutacyjnej więc ciężko powiedzieć jak to wszystko wygląda w praktyce. Ludzie wypisują tu bzdury,Nie padają żadne konkrety i osoby chcące spróbować są wprowadzane w błąd przez byłych pracowników którzy wylewają jedynie swoje żale. Nie temu chyba ma służyć ten portal...

Tak tak
@Marek 17.10.2017 15:03

Samochody uzytkujesz tylko że za każdą ryse placisz nawet jesli nie z Twojej winy . Strach jezdzic , tablet jak uszkodzisz to odkupujesz nowy . Przy odejsciu jesteś bez polowy pensji . Oferty do bani , budzetu brak , nic nie można bo nie ma czym . Premie .....owe Bida z nędzą Jak jestes chory to wypadasz z premii i ucinają wszystko czyli nie wolno Ci chorować , to akurat nie wiem czy nie pod sąd pracy . Jak ktos szuka pracy to mozna na przeczekanie i nic wiecej

Iza

@Erwin, twój post daje do zrozumienia, że jesteś zadowolony z pracy. Co Ci się podoba najbardziej? @IdzPanW, co możesz napisać o atmosferze pracy w centrali w Kutnie- nasz wątek dotyczy tego właśnie miejsca. Czy polecasz pracę w Polfarmex? Jeżeli chcecie podzielić się swoimi opiniami na temat tego miejsca zatrudnienia, zachęcam do komentowania.

Erwin

Niestety nie potrafimy doceniać tego co już mamy a mamy pracę w dobrej firmie.

IdzPanW
@Erwin 08.04.2018 16:04

Centrala ma dobrze to fakt

Administrator

Co powiecie na temat zarobków w Polfarmex? Czy ich wysokość od dodania ostatniej opinii zmieniła się?

Wiocha
@Administrator 04.03.2018 08:40

Wsi spokojna wsi wesoła

luiza

zapytajcie przyszłego pracodawcę czy dostaniecie kwartalna premie jeśli będziecie chorzy przez tydzień nawet jesli bedziecie mieli zrobiony plan. Warto tez doprecyzować, czy cale wynagrodzenie jest na umowie. Wreszcie warto wziąć pod uwagę opisany poniżej sposób zatrudnienia w Polfarmex na umowę czasowa na 3 lata - proponuje dowiedzieć sie jakie kryteria lub ich brak może być przyczyna rozwiązania umowy, warto tez zastanowić sie co sie z pracownikiem stanie w przypadku ciężkiej choroby lub ciąży na tego typu umowie. Warto tez zastanowić sie nad intencjami tego typu rozwiązań.

anonymous
@luiza 21.11.2017 07:54

system premiowy - każdy dzień L4 powyżej 3 dni to 10 % premii mniej , czyli tydzień L4 / 5 DNI / to 20 procent mniej premii . Pod warunkiem , że w cyklu nie wykorzystałeś / łaś już 3 dni L4 , opieki lub dni urlopu na żądanie . W takim przypadku to 50 % mniej premii . Jest to bardzo krzywdzące , ponieważ PM pracują w bardzo niesprzyjających warunkach w poradniach np. okresy infekcji , kaszlący chorzy pacjenci itd. . Jeżeli chodzi o zatrudnienie , to w firmie są przedstawiciele , którzy pracują w niej już 13 lat i dalej mają umowę na czas określony , nie mając szans wcześniej na umowę na czas nieokreślony. Dopiero ustawa spowoduje ,że po 14 latacjh powyższy PM otrzyma nową umowę .

Bezrobotny

Na krakowie to ponowna rekrutacja czy kolejny wakat wolny ?

niktinny

rotacja ostano dość duża, więcej odchodzi niż przychodzi. Po cyklówce zobaczymy jak będzie

Tanten

Firma ok tzn plusy i minusy jak wszędzie. Ale to co doprowadza do szału to fakt ze informatycy są wiecznie zarobieni i nie masz co liczyć na ich pomoc

PaniT

Czy orientujecie się może do jakiej lini jest wakat na Krakowie?

Myszka
@PaniT 08.11.2017 16:04

Od jutra wakat rowniez w aptekach

Były

Warto wogóle zastanowić się nad pracą w tej firmie . Moje doświadczenia są bardzo negatywne : Przebywając na L 4 bodajże dłużej niż tydzień powoduje że wypadasz z systemu premiowego ( to nieporozunienie ) Premie są żenująco niskie o ile masz szczescie cos dostać ale raczej jedziesz na podstawie na okrągło... Liczona jest frekwencja wiec każdy nieobecny dzień pracy nadrabiasz ( czyli jedziesz pod apteke i bezsensownie stukasz puste wizyty w tablet zeby sie zgadzało w tabelkach ) Plany wywróżone z fusów , zero wsparcia , kompletnie nie atrakcyjne oferty dla klientów ) Większość szuka pracy Nie polecam tej firmy

madda

Marek, skoncz proszę... Prostactwo i wmawianie ze jak ktoś pluje to deszcz pada... Wypisz,wymaluj wizytowka firmowa. Trochę ci za bardzo zależy na wypowiedziach tutaj. To jakie firmy jeszcze oceniales kolego?

Marek
@madda 19.10.2017 09:33

Nic ci do tego jakie firmy jeszcze oceniałem. Myśl co chcesz a ja mam nadzieję że chociaż dla jednej osoby te informacje okażą się przydatne. Gdzie w moich wypowiedziach twoim zdaniem zostawiłem wizytówkę firmy?Każdy kto dostałby się na rozmowę usłyszały zapewne to samo. Nic nie zachwalam. Czy to polfarmex i jakaś inna firma,ma zapewne plusy i minusy.

zosia samosia

I tak postanowies sam z siebie podzielić się co ci powiedzieli na rozmowie i do tego postanowiłeś monitorować co się tutaj pisze? Pachnie szpiegiem;) nieładnie;) Czytelniku- czy widzisz co czego zniza się firma?

Marek
@zosia samosia 18.10.2017 15:50

Hahaha dobre....nie wiem jakie leki bierzesz ale proponuję zmienić:)Postanowiłem się owszem tutaj tym podzielić bo sam szukając pracy nie znalazłem tutaj żadnych konkretów. Wierz albo nie ale chętnie pomogę innym. Odbyłem kilka rozmów w innych firmach i też zostawiłem tutaj wpis na ich temat:)Pozdrawiam:)Szpieg:):)

zosia samosia

Mareczku kochany, dużo Ci powiedzieli na tej rozmowie rekrutacyjnej ze chciało ci się wchodzic na taki portal i święte oburzenie odstawić. A wygląda na to ze ani ty, ani poprzedni obronca firmy nie jesteście tymi za kim się podajecie. Z konkretów pierwszy przykład to zdecydowanie należy odradzic zwłaszcza zwłaszcza prace w biurze. Przynajmniej jeśli nie handluje się czym innym niż umiejętnościami dla awansu. Zadaj sobie czytelniku pytanie co robią na takiej stronie osoby wypisujace ochy i achy i jakie maja powiazanie o opisywanej firmie... I kto zniza się do takiego poziomu żeby złapać kolejnych murzynow w sidla.

Marek
@zosia samosia 17.10.2017 17:09

Nie wypisuje ochów i achów ale przekazuję dalej informacje które uzyskałem na rozmowie. Same konkrety o które właśnie chodzi osobom które tu zaglądają. Wiadomo że nigdzie nie jest kolorowo i że w każdej firmie znajdzie się coś co nie będzie nam pasowało. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma....a komentarz zostawiłem ponieważ poprzednie wypowiedzi mogą wprowadzać w błąd, np te dotyczące benefitu i ubezpieczenia zdrowotnego. Wiele osób jest też ciekawych aut, gpsów i rodzaju umowy.

Iza

@nivol@Magda a możecie powiedzieć coś więcej? Jakie konkretnie macie uwagi do tego pracodawcy?

nivol

Bardzo slabo

Magda

Tragedia... Takie małe bagienko, zdecydowanie odradzam.

Iza

Przypominam, że wszystkich użytkowników portalu obowiązują zasady regulaminu. Bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Chętnie dowiemy się więcej o Waszych doświadczeniach z pracy w Polfarmex, jednak nie jest to miejsce na komentowanie, czy też obrażanie innych pracowników firmy. @misiella jakie konkretnie zastrzeżenia masz do firmy jako pracodawcy? Takie dodatkowe informacje będą bardzo cenne dla osób, które zastanawiają się nad wyborem nowego miejsca pracy. Najbardziej pomocne będą merytoryczne wpisy, które pozwolą na poznanie zarówno plusów, jak i minusów danego miejsca pracy. Tym bardziej, że dla różnych osób będą one miały bardzo różne znaczenie.

misiella

Zdecyowanie odradzam. Niestety firma krzak.

Iza

@Nicki od Twojej wypowiedzi minęło już trochę czasu. Czy udało Ci się dostać do firmy? Chętnie dowiemy się więcej o tym jak wygląda proces rekrutacyjny oraz czego można spodziewać się podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Takie informacje będą cenne dla osób, których taka rozmowa w najbliższym czasie czeka. @Rewolucja Ewolucja czy Ty jesteś pracownikiem Polfarmex? Mógłbyś powiedzieć jak oceniasz firmę jako pracodawcę?

Zostaw opinię o Polfarmex - Kutno

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polfarmex