brak logo

Tempus A

Łódź

Opinie o Tempus A

ziaz 2013-07-16 13:54
anonim - 2013-05-26 20:40:01

Pracował ktoś jeszcze przez agencję Tempus i może opisać swoje wrażenia? Jak wygląda sprawa ze szkoleniami, bo ktoś napisał, że wysyłają. Z góry dziękuję za waszą pomoc i rozwianie moich wątpliwości, pozdrawiam.
Podbijam pytanie? Czy warto u nich szukać pracy?
1
ex 2013-08-14 11:28
nie jedynie; a jedynie to możesz powiedzieć, że w stosunku do Ciebie wywiązali się z umowy, a nie wyglaszać sądy ostateczne...
1
--- 2014-12-16 11:10
Nie polecam, bardzo nieprzyjazne warunki zatrudnienia.
1
Radi 2015-05-23 10:11
Witam też nie polecam tej agencji pracy ,na rozmowie obiecują złote góry ,między innymi stabilne zatrudnienie i wysokie zarobki a rzeczywistość jest daleka od rzeczywistości.Nie polecam.
1
k. 2015-07-09 16:09
Zgadzam się z poprzednikami, firma wiele obiecuje, niestety tak nie jest.
Obiecywano mi wiele ofert pracy, wiele razy miałam już pracować, jednak za każdym razem albo nie pasowało coś firmie, albo okazywało się, że zlecenia były już nieaktualne. Nie ma co ufać i tracić czas oraz inne oferty pracy. Nie polecam.
1
Mon 2016-05-14 18:29
No nie wiem kogo poniosło, ale dziwnie jakoś to czytać
2
Agnieszka 2017-05-29 13:52
@--- według Ciebie w firmie panują nieprzyjazne warunki zatrudnienia. Co masz konkretnie na myśli? Co według Ciebie to oznacza? Uargumentuj swoją wypowiedź. Napisz nam więcej o swoich doświadczeniach z Tempus A.
1
seba 2017-08-01 13:24
Byłem na dniu próbnym z jeszcze jednym kolesiem. mnie się udało wszystko bez problemu, on ciągle tam miał jakieś problemy o wszystko i no nie chciało się chłopakowi pracować to go nie przyjeli.. też bym za nic nie trzymał :\
robota jest jaka jest bo fizyczna ale no nie chcialo się uczyć to teraz trzeba mi pracować, zarobki też całkiem ok. (usunięte przez administratora) Polecam
2
ja1 2017-08-01 13:43
posty stare...
teraz warto? jakie opinie? poprawilo sie?
1
Agnieszka 2017-08-08 10:44
@seba rozumiem, że Tobie praca w Tempus A odpowiada. Po jakim czasie dostałeś umowę o pracę? A co jeszcze możesz powiedzieć o warunkach zatrudnienia? Takie dodatkowe informacje mogą być cenne dla osób, które zastanawiają się nad aplikacją do firmy.
1
damian79 2017-08-09 09:54
ja dostałem po 2 tygodniach, a po 3 miesiącach firma dla której rekrutują w ogóle mnie przejęła do siebie
ja1 2017-08-23 12:29
Rekrutują na magazyniera, warto aplikować?
1
Ola 2017-08-29 10:50
Skoro pierwsza umowa to zlecenie na dwa tygodnie to warto sprawdzić czy jest ok :)
Tylko przed podpisaniem przeczytać i pytać kobitek w razie jakiś wątpliwości.
Niedługo zacznie się sezon zamawiania paczek na święta to na bank szukają ludzi do pracy na poważnie.
Agnieszka 2017-08-30 10:00
@damian79 dziękuję za odpowiedź. To też ważna wiadomość, że jest szansa na pracę bezpośrednio z firmą, w której pracuje się za pośrednictwem agencji. A jak oceniasz komunikację z Tempus A? Wcześniej współpracowałeś z inną agencją zatrudnienia? Jeśli tak, to jak oceniasz agencję w porównaniu z innymi firmami z branży?
TA 2017-09-06 12:26
Nieprzyjazne, tzn. jakie? :)
Pozdrawiam.
Ciekawa 2017-09-06 12:32
@Radi
@k.
Pracownika i pracodawcę obowiązuje umowa. Dalsze, lepsze warunki są zapewne proponowane pracownikom, z których zadowolony jest koordynator, prawda? :)
Agnieszka 2017-10-06 09:09
@Ciekawa a Ty jesteś zatrudniona przez Tempus A? Jaka jest Twoja opinia na temat współpracy z tą agencją? Każda dodatkowa merytoryczna opinia może być pomocna dla osób, które są w trakcie poszukiwania pracy.
Zostaw swoją opinię o Tempus A - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tempus A