brak logo

Tempus A

Łódź

Opinie o Tempus A

ps 2009-04-15 15:46
najbardziej robiąca w konia agencja pracy tymczasowej e Łodzi !!!!!
nie wierzcie im....
anonim 2009-06-25 13:05
ps - 2009-04-15 15:46:50

najbardziej robiąca w konia agencja pracy tymczasowej e Łodzi !!!!!
nie wierzcie im....

Nie tylko w Łodzi. W Warszawie tak samo!! Szukają ludzi by pomóc załatać braki kadrowe w pewnej dużej firmie spedycyjnej. Permanentnie wysyłają ludzi na tzw. "szkolenia" co de facto jest normalnym dniem pracy, ze szkoleniem oprócz nazwy nie ma nic wspólnego, a następnie mówią "sorry, nie nadajesz się" Osobny temat jest dla GIODO. Papiery się walają, bałagan, panienki nic nie mogą znaleźć. Totalna amatorszczyzna.
tyruss222 2011-05-18 10:35
notak bardzo dobrze znam ta Agencje ! oszukala mnie z kasa! a papiery zazwyczaj tam gina jak istnieje taka potrzeba! Wiadomo po co! no a za samo zalatwienie pracownika dla pracodawcy maja kase ! to wiadomo ze byle kogowysla np na szkolenie jakies tam i czesc,.,,! pozdro

jedynie GI power adecco sa uczciwe!
ziaz 2013-07-16 13:54
anonim - 2013-05-26 20:40:01

Pracował ktoś jeszcze przez agencję Tempus i może opisać swoje wrażenia? Jak wygląda sprawa ze szkoleniami, bo ktoś napisał, że wysyłają. Z góry dziękuję za waszą pomoc i rozwianie moich wątpliwości, pozdrawiam.
Podbijam pytanie? Czy warto u nich szukać pracy?
ex 2013-08-14 11:28
nie jedynie; a jedynie to możesz powiedzieć, że w stosunku do Ciebie wywiązali się z umowy, a nie wyglaszać sądy ostateczne...
--- 2014-12-16 11:10
Nie polecam, bardzo nieprzyjazne warunki zatrudnienia.
Chinka 2015-03-04 19:30
Nie polecam!!! a nawet ostrzegam! Ta firma to oszuści. Nie wypłacają pieniędzy, mają niekompetentnych, ciągle zmieniających się pracowników którzy umyślnie wprowadzają człowieka w błąd, żeby nie wypłacić pieniędzy za pracę! W żadnym wypadku nie polecam nikomu podjęcia współpracy!
2
Radi 2015-05-23 10:11
Witam też nie polecam tej agencji pracy ,na rozmowie obiecują złote góry ,między innymi stabilne zatrudnienie i wysokie zarobki a rzeczywistość jest daleka od rzeczywistości.Nie polecam.
k. 2015-07-09 16:09
Zgadzam się z poprzednikami, firma wiele obiecuje, niestety tak nie jest.
Obiecywano mi wiele ofert pracy, wiele razy miałam już pracować, jednak za każdym razem albo nie pasowało coś firmie, albo okazywało się, że zlecenia były już nieaktualne. Nie ma co ufać i tracić czas oraz inne oferty pracy. Nie polecam.
Mon 2016-05-14 18:29
No nie wiem kogo poniosło, ale dziwnie jakoś to czytać
1
Agnieszka 2017-05-29 13:52
@--- według Ciebie w firmie panują nieprzyjazne warunki zatrudnienia. Co masz konkretnie na myśli? Co według Ciebie to oznacza? Uargumentuj swoją wypowiedź. Napisz nam więcej o swoich doświadczeniach z Tempus A.
seba 2017-08-01 13:24
Byłem na dniu próbnym z jeszcze jednym kolesiem. mnie się udało wszystko bez problemu, on ciągle tam miał jakieś problemy o wszystko i no nie chciało się chłopakowi pracować to go nie przyjeli.. też bym za nic nie trzymał :\
robota jest jaka jest bo fizyczna ale no nie chcialo się uczyć to teraz trzeba mi pracować, zarobki też całkiem ok. (usunięte przez administratora) Polecam
1
ja1 2017-08-01 13:43
posty stare...
teraz warto? jakie opinie? poprawilo sie?
Agnieszka 2017-08-08 10:44
@seba rozumiem, że Tobie praca w Tempus A odpowiada. Po jakim czasie dostałeś umowę o pracę? A co jeszcze możesz powiedzieć o warunkach zatrudnienia? Takie dodatkowe informacje mogą być cenne dla osób, które zastanawiają się nad aplikacją do firmy.
damian79 2017-08-09 09:54
ja dostałem po 2 tygodniach, a po 3 miesiącach firma dla której rekrutują w ogóle mnie przejęła do siebie
Zostaw swoją opinię o Tempus A - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tempus A