NOWPROJEKT

Kraków

Opinie o NOWPROJEKT

bart 2012-02-27 19:54:17
własie sie do nich wybieram,szukaj opini,
olgierd 2014-03-19 14:43:06
Nie wiem, czy nie pomyliłem firm, ale nowprojekt w bazie krs ma wpisane, że rozpoczęli działalność dopiero w 2013 roku, a tu był post w 2012, o co chodzi?
szakal 2014-03-19 15:11:04
może ktoś rejestrował jeszcze raz firmę od nowa. Ale to tylko moje przypuszczenia. Ktoś z nowprojekt wie o co z tym chodzi?
lobo 2014-03-23 15:48:23
ja dowiedziałem się właśnie, że nowprojekt rekrutuje tylko ludzi do pracy za granicą w spawalnictwie
showman 2014-03-25 18:26:25
myślę, że nie ma co zwracać uwagi na jakąś wpadkę z datą. Jeśli obecnie działają, to trzeba korzystać ;)
pracownik 2014-11-12 19:36:32
uczciwa firma, polecam
kijad 2014-12-11 14:57:47
nie wiem jak mam rozumieć wasze opinie....czy możecie jaśniej wypowiedzieć sie na temat pracy w nowprojekt? poprosze o wiecej szczegolow... jak jest ze sprawą umów? jakiego wynagrodzenia należy sie spodziewac? Podobno rekrutuja nowe osoby do pracy, a ja troche mam obawy- dlatego zwracam sie z prosba o pomoc ...
daro 2015-05-08 06:40:22
ja pracowałem i nienarzekałem każdy wie na co sie godzi jeśli chodzi o ludzi to różnie pisza opine powiem tak byłem w lokeren z ludkami spawaczami???? podobno!!?? jak przyszło spawać rury to uciekali a co do stawki to nikt prawdy nie mówił a pużniej okazywało sie ze maja po naście ikilkanaście euro uczyli sie dopiero roboty ajak coś niewyszło to firma BE!!!!!
daro 2015-05-08 06:40:25
ja pracowałem i nienarzekałem każdy wie na co sie godzi jeśli chodzi o ludzi to różnie pisza opine powiem tak byłem w lokeren z ludkami spawaczami???? podobno!!?? jak przyszło spawać rury to uciekali a co do stawki to nikt prawdy nie mówił a pużniej okazywało sie ze maja po naście ikilkanaście euro uczyli sie dopiero roboty ajak coś niewyszło to firma BE!!!!!
daro 2015-05-08 06:41:02
ja pracowałem i nienarzekałem każdy wie na co sie godzi jeśli chodzi o ludzi to różnie pisza opine powiem tak byłem w lokeren z ludkami spawaczami???? podobno!!?? jak przyszło spawać rury to uciekali a co do stawki to nikt prawdy nie mówił a pużniej okazywało sie ze maja po naście ikilkanaście euro uczyli sie dopiero roboty ajak coś niewyszło to firma BE!!!!!
krakus 2015-07-17 12:19:07
Pracowałem z przerwami 8 lat. Firma wypłacalna, nikt nie miał poniżej 9 EUR
netto. Noclegi nie są idealne, ale na to pracują wszyscy Polacy w Belgii,
a opinia idzie w świat.Na tle innych firm działających na rynku wypada dobrze.
1
menczennik 2016-01-19 15:27:20
zgadzam się z tym bo pracowałem bardzo długo czyli 6 lat
i pod twoimi słowami się podpisuje menczennik pozdrawiam
E 2016-07-08 16:35:34
CAŁY CZAS REKRUTUJE
tom 2016-09-09 08:27:12
witam
nowproject albo motabu
ta sama firma, ludzie z łapanki pracowałem z taką jedną grupą nikt w życiu nie był na rozmowie w sprawie pracy w biurze wszystko załatwiane przez telefon - dla mnie to jest chore ,ciągle poszukują monterów spawaczy, warunki mieszkaniowe które oferują bez szału, za takie stawki jakie oferują można znaleźć o wiele lepszą pracę
3
Latający Holender . 2016-09-10 21:31:08
Ta firma kojarzy mi się tylko : Z niskim stawkami , fatalnymi warunkami mieszkalnymi ,nie pewnością dnia następnego i współpraca z sami alkoholikami i kapusiami którzy mają swoje układy w biurze .Podobno kolega dostał od nich certyfikat za który ucięli mu z wypłaty nie mający żadnej mocy.
Chyba do dziś dni mają problem z chętnymi do pracy , bo cały czas się ogłaszaj .To co firma daje lub oferuje jako szkolenie to nie mające żadnej mocy kawałek papieru -za który cię skasują .
2
Rafi 2016-09-12 12:56:29
Racja Warunki fatalne 6 ludzi na 35m kwadratowych w campingu. Zmiana zakwaterowania średnio raz w tygodniu , legalizacja dla alkoholików zero kontroli nad ludźmi
Nie polecam bo warunki socjalne jak w obozach , pieniądze płacą na czas ale ludzi traktują fatalnie
Ciągła rotacja .
4
Były 2016-09-15 12:29:05
Macie rację do dziś dnia źle wspominam prace u nich .Ludzi biorą z łapanki z dużymi problemami alkoholowymi itp.Dla nich nie ważne że ty z nimi masz problemy ważne jest sztuka .
Zmiana kwater co chwila ,słabe warunki mieszkaniowe np.ten kemping nawet możesz się liczyć z tym ze bedziesz dojeżdżał 50 km do pracy ..
Widzę ze wreszcie ludzie zaczęli pisać prawdę ..bo to tej pory pisali sami kapusie ,których tam nie mało .
No są wypłacalni ale za takie stawki i warunki nikt u nich by nie pracował jeśli by jeszcze nie płacili .
1
John 2016-09-24 07:24:20
Robic sie nie chce a jebec sie chce
1
Rozbawiony 2016-09-29 18:13:41
9 E na godzinę nazywasz dobra stawki ..To kim i czym jesteś ...
Licz się z tym ze co chwile bedziesz się przeprowadzał lub zmieniał firmę ?
Nie polecam .
1
W temacie 2016-09-30 19:52:05
I znowu szukają monterów na rozruch do Belgii-ale wszyscy juz wiedza _co ,jak i z kim i za ile i dlatego znowu szukają jeleni .
1
stefan 2016-10-17 08:56:42
Byłem od nich w Belgii i powiem szczerze najgorsza firma w jakiej pracowałem co miesiąc żebranie o swoje ciężko zarobione pieniądze ,warunki mieszkalne tragedia , po 3 - 4 w pokoju jedna kuchnia na 10 osób swoje ciuchy robocze przymus jazdy samochodami firmowymi które się rozsypują .Zdecydowanie odradzam ,nigdy k....wa więcej .
1
W temacie 2016-10-18 11:38:03
Tak tak to pewnie byłeś w Ekklo ? To i tak miałeś szczęście że blisko do Pracy do VB .A są ludzie którzy dojeżdżają po 50 km codziennie _I takie towarzystwo!!!!
1
Zostaw swoją opinię o NOWPROJEKT - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NOWPROJEKT