NOWPROJEKT

Kraków

Opinie o NOWPROJEKT

bart 2012-02-27 19:54
własie sie do nich wybieram,szukaj opini,
olgierd 2014-03-19 14:43
Nie wiem, czy nie pomyliłem firm, ale nowprojekt w bazie krs ma wpisane, że rozpoczęli działalność dopiero w 2013 roku, a tu był post w 2012, o co chodzi?
szakal 2014-03-19 15:11
może ktoś rejestrował jeszcze raz firmę od nowa. Ale to tylko moje przypuszczenia. Ktoś z nowprojekt wie o co z tym chodzi?
lobo 2014-03-23 15:48
ja dowiedziałem się właśnie, że nowprojekt rekrutuje tylko ludzi do pracy za granicą w spawalnictwie
showman 2014-03-25 18:26
myślę, że nie ma co zwracać uwagi na jakąś wpadkę z datą. Jeśli obecnie działają, to trzeba korzystać ;)
pracownik 2014-11-12 19:36
uczciwa firma, polecam
kijad 2014-12-11 14:57
nie wiem jak mam rozumieć wasze opinie....czy możecie jaśniej wypowiedzieć sie na temat pracy w nowprojekt? poprosze o wiecej szczegolow... jak jest ze sprawą umów? jakiego wynagrodzenia należy sie spodziewac? Podobno rekrutuja nowe osoby do pracy, a ja troche mam obawy- dlatego zwracam sie z prosba o pomoc ...
daro 2015-05-08 06:40
ja pracowałem i nienarzekałem każdy wie na co sie godzi jeśli chodzi o ludzi to różnie pisza opine powiem tak byłem w lokeren z ludkami spawaczami???? podobno!!?? jak przyszło spawać rury to uciekali a co do stawki to nikt prawdy nie mówił a pużniej okazywało sie ze maja po naście ikilkanaście euro uczyli sie dopiero roboty ajak coś niewyszło to firma BE!!!!!
daro 2015-05-08 06:40
ja pracowałem i nienarzekałem każdy wie na co sie godzi jeśli chodzi o ludzi to różnie pisza opine powiem tak byłem w lokeren z ludkami spawaczami???? podobno!!?? jak przyszło spawać rury to uciekali a co do stawki to nikt prawdy nie mówił a pużniej okazywało sie ze maja po naście ikilkanaście euro uczyli sie dopiero roboty ajak coś niewyszło to firma BE!!!!!
daro 2015-05-08 06:41
ja pracowałem i nienarzekałem każdy wie na co sie godzi jeśli chodzi o ludzi to różnie pisza opine powiem tak byłem w lokeren z ludkami spawaczami???? podobno!!?? jak przyszło spawać rury to uciekali a co do stawki to nikt prawdy nie mówił a pużniej okazywało sie ze maja po naście ikilkanaście euro uczyli sie dopiero roboty ajak coś niewyszło to firma BE!!!!!
krakus 2015-07-17 12:19
Pracowałem z przerwami 8 lat. Firma wypłacalna, nikt nie miał poniżej 9 EUR
netto. Noclegi nie są idealne, ale na to pracują wszyscy Polacy w Belgii,
a opinia idzie w świat.Na tle innych firm działających na rynku wypada dobrze.
1
E 2016-07-08 16:35
CAŁY CZAS REKRUTUJE
Rozbawiony 2016-09-29 18:13
(usunięte przez administratora) Licz się z tym ze co chwile bedziesz się przeprowadzał lub zmieniał firmę ?
Nie polecam .
3
W temacie 2016-09-30 19:52
I znowu szukają monterów na rozruch do Belgii-ale wszyscy juz wiedza _co ,jak i z kim i za ile i dlatego znowu szukają (usunięte przez administratora)
6
Edyta 2017-08-04 12:25
Firma aktualnie rekrutuje na stanowiska takie jak spawacz i monter konstrukcji stalowych: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,343679,0,0,rekrutacja. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie w firmie NOWPROJEKT na tych stanowiskach i podzieli się swoimi odczuciami na temat pracy dla osób, które chcą starać się o pracę?
Edyta 2017-09-18 09:05
@Anty mobbing jeśli jakieś posty naruszały dobra osobiste firmy NOWPROJEKT albo pracowników to serwis gowork miał prawo je usunąć, ponieważ naruszały regulamin serwisu. Dostępny tutaj: www.gowork.pl/regulamin. Inne komentarze, również te o negatywnej treści na forum pozostają zawsze, więc komentarze, o których piszesz musiały łamać regulamin. Czyli nikt z pracowników nie chce nigdzie zgłosić zachowania swoich współpracowników?
Z branży 2017-09-19 19:19
Od daro _3 pozytywne opinie są ,a negatywnych wiel usuniętych ....Dlaczego ?
Zostaw swoją opinię o NOWPROJEKT - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NOWPROJEKT