Opinie o Maria Kupczyk Maria Salon Fryzjerski w Puławy

Poniżej zobaczysz opinie obecnych oraz byłych pracowników o pracodawcy Maria Kupczyk Maria Salon Fryzjerski. Znajdziesz tutaj również opinie kandydatów do pracy w Maria Kupczyk Maria Salon Fryzjerski o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Usługi dla firm - pozostała działalność

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Maria Kupczyk Maria Salon Fryzjerski w Puławy

baner wywiady
Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 21 dni.

Ile jest zmian w Maria Kupczyk Maria Salon Fryzjerski?

Milena Nowy wpis

Gorąco polecam Panią Agnieszkę chodzę do niej od ponad roku i zawsze wychodzę zadowolona Pani Agnieszka jest fryzjerką z wieloletnim stażem ma fach w ręce kiedy poszłam że zdjęciem jakie chciałam włosy Pani Agnieszka odradziła mi i zaproponowała coś co przeszło moje najśmielsze oczekiwania włosy wyglądają zdrowo i pięknie dziewczyny które się tam uczą również są bardzo sympatyczne i skore do nauki ???? atmosfera jest super Pani Agnieszka to najlepsza fryzjerka jaką miałam okazję spotkać polecam z czystym sumieniem ????

Karolina Nowy wpis

Dziękuję bardzo Pani Agnieszce. Przemiła osoba, specjalistka w swoim fachu. Fryzjerka z pasją i doświadczeniem. Gorąco polecam!!!

Maja Nowy wpis
@Karolina

A co z pozostałymi pracownicami? Już nie są takie dobre? :(

Fryzjerka zatrudniona w tym zakładzie chyba owce wcześniej strzygła...zrobiła masakrę z fryzur moich dwóch synów...dobrze,że żona uratowała trzeciego rezygnując z usługi!!! P.s.do Pani fryzjerki((usunięte przez administratora)) Szkolenia,szkolenia,szkolenia z fryzur męskich i to szybko żeby nie krzywdzić więcej osób Nie polecam 100%

Brałeś udział w rekrutacji do Maria Kupczyk Maria Salon Fryzjerski. Jakie warunki Ci zaproponowano? Czy na rozmowie kwalifikacyjnej panowała przyjazna atmosfera? Czy coś Cię zaskoczyło?
logo firmy Przedstawiciel handlowy
Recruit Europe Ltd.
(68 opinii)
Aplikuj na wiele ofert
Magda

Salon przepiękny:) atmosfera bardzo miła :) Pracownice bardzo utalentowane a praktykantki uczą się i widać postępy :) jestem stałą klientką tego salonu i szczerze mówiąc zawsze wychodzę zadowolona :) wszystkie panie kompetentnie wykonują swoją pracę :) Uważam że panie są bardzo miłe i przyjaźnie nastawione do klienta :) jeszcze nie spotkałam się z nieprzyjemnością z ich strony :) prace pracownic oceniam na 6 :)

mariola

Polecam bardzo salon miła atmosfera świetne pracownice uczennice zawsze pomocne pani Marysia bardzo dobrze wyszkoliła fryzjerski od paru lat chodzę tu do salonu i zawsze byłam zadowolona

Nina

Polecam. Fajne dziewczyny, wesoło i miła atmosfera. Pani Marysia niezle wyszkoliła fryzjerki i nie miałam sie czego bac. Strzyzenie na 5 a stylizacja 6+.

aga

Świetny salon! Gorąco polecam. Czesałam tam się do ślubu i wyszło extra. Fakt duzo ludzi i troche było tłoczno, ale jezeli chodzi o jakość do byłam zachwycona. upięcia robią genialne nie wiem jak ze strzyzeniem bo jeszcze nie bylam ale gorąco polecam. a dziewczyny bardzo mile, przynajmniej dla mnie xD

samantha
@aga

P.Anito z tego co wiem to pracownice bardzo dobre najgorsza i nie miła była ale w końcu odeszła z salonu teraz w końcu jest miła i sympatyczna atmosfera pisze pani najgorszy salon w Puławach to pani światowa musiała przejść każdy salon w Puławach żeby tak oceniać ten salon no ale cóż każdy ma prawo do głosu

Anita

Salon ten jest bardzo ładny. Lecz pracownice są nie miłe szefowej wiecznie nie ma uczenice nic się nie uczą . Najgorszy salon w puławach . Po co trzyma te młode dziewczyny przecież gdzie indziej nauczyły by się więcej . A o pracownikach nie wspomnę nie miłe wsumie się im nie dziwię bo robią po 10 godzin .

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Maria Kupczyk Maria Salon Fryzjerski - Puławy

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Maria Kupczyk Maria Salon Fryzjerski
0/5 Na podstawie 0 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Centralna 10
    24-100 Puławy
  • NIP: 7161665961 REGON: 430605865
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w marcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)