Opinie o Salon Fryzjerski Izabella Izabela Korulczyk w Olsztyn

Poniżej znajdziesz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o firmie Salon Fryzjerski Izabella Izabela Korulczyk. Zobaczysz tutaj też opinie kandydatów do pracy w firmie Salon Fryzjerski Izabella Izabela Korulczyk na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Usługi dla firm - pozostała działalność

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Salon Fryzjerski Izabella Izabela Korulczyk w Olsztyn

baner wywiady
Iwona Nowy wpis

W sieci widziałam sporo info na temat salonu, godziny otwarcia, nawet cennik został opisany wprost, lecz ofert o prace już nie było... Czy jesteście zorientowani w przyjęciach? szukam pracy najlepiej w Pieczewie a widziałam, że salon łapie się w dzielnicy. Tylko te opinie od klientów zastanawiają... było napisane, że najlepsi pracownicy odchodzili, dziś ilu ich pracuje?

Totylkoja

Nigdy w życiu więcej...!!! Atmosfera pożal się P. Boże...!!! Nie wiadomo , czy wejść dalej, czy raczej wyjść....Dzisiaj już wiem...NIGDY W ŻYCIU WIĘCEJ ...!!! UNIKAĆ P. PATRYCJI...!!! Okazuje się że najlepsi pracownicy odchodzą, przez takie osoby , które niccc nie potrafią, poza spartaczeniem roboty...A najgorsze jest to, że szefowa stoi z boku i udaje że nic nie widzi, zero jakiejkolwiek reakcji...!!! WSTYD !!!

Klientka Nowy wpis
@Totylkoja

Kilka razy skorzystałam ze strzyżenia u p. Ani. Bo blisko, bo tanio. Strzyżenie od biedy ujdzie ale koloryzacja tragedia! Nie ten kolor, spalone suche włosy. Za tą cenę na pewno pracują na najtańszych drogeryjnych artykułach. Farbę na włosach trzymała mi 50 min! Zakład nastawiony na ilość nie na jakość. Nigdy więcej pomino że p. A (usunięte przez administratora)jest miłą osobą.

rebeldo Nowy wpis

Strzygę się w tym salonie już parę dobrych lat. Różnie bywało. Ogólnie jestem zadowolony, a salon spełnia moje oczekiwania. Jeśli chodzi o panie fryzjerki, najwięcej zaufania mam do p. Kamili ????

Barbara Nowy wpis
@rebeldo

@rebeldo Ze względu na długoletnie korzystanie z uslug w Izabella powiedz, czy ten salon często podnosi ceny za swoje usługi?

Załamana...

Nigdy więcej do Pani (usunięte przez administratora)...!!! Teraz już wiem dlaczego w przeciągu dwóch godzin , jakie spędziłam ostatnio na fotelu u tej Pani usłyszałam, iż dwie osoby już odmówiły wizytę... To jest tak na zasadzie... Pluj świni w twarz , ta Ci powie , że deszcz pada...!!! Najgorsze jest to, że brak reakcji szefowej, która stoi z boku i udaje że niccc nie widzi...!!!

Brałeś udział w rekrutacji do Salon Fryzjerski Izabella Izabela Korulczyk. Jakie warunki Ci zaproponowano? Czy na rozmowie kwalifikacyjnej panowała przyjazna atmosfera? Czy coś Cię zaskoczyło?
logo firmy Fullstack Developer (Java + Angular)
Scalo Sp. z o.o.
Indykpol S.A.
(255 opinii)
Aplikuj na wiele ofert
Nie zadowolony

Witam. Od lat jestem klientem w tym salonie, innych znajomych namawiałem by tu przychodzili. Ostatnio co się działo, to bardzo mi się nie podobało, drugi raz i ta sama pani I.. od czasu podejścia do fotela i wyjazdu z parkingu pięć minut nie minęło.Ostatnio Pani I.. rozmawiała z panią P.. ze ktoś miał przyjść. Proszę państwa jeszcze nie byłem tak strzeżony .TRAGEDIA.

admin

Jak wyglądają zarobki w firmie Izabela Salon Fryzjerski Izabela Korulczyk ? Na jakim stanowisku można najwięcej zarobić i czy łatwo jest awansować? Dodaj swoją opinię!

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Salon Fryzjerski Izabella Izabela Korulczyk - Olsztyn

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Salon Fryzjerski Izabella Izabela Korulczyk
2.3/5 Na podstawie 3 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Bolesława Jeziołowicza 7R
    10-690 Olsztyn
  • NIP: 7391047600 REGON: 510540227
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w marcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)