brak logo

IAG GBS POLAND Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o IAG GBS POLAND Sp. z o.o.

Kozak 2017-03-24 22:35
Krzyż ci na drogę
6
Kamilio 2017-03-24 23:41
Skoro juz poszedl do chyba oznacza ze nie mial charakteru ;-)
1
Bajerka 2017-03-24 23:44
Pracuje w Zakupach juz prawie rok i nie do konca wiem o czym mowicie. Jaka komunikacja w sprawie podwyzek i bonusow? Ktos cos gdzies oficjalnie powiedzial? Moze jednak poczekajmy co nam zaproponuja w przyszlym tygodniu, a nie rzucajmy, ze bonus obcieli o 97%. Jezeli tak by bylo to znaczy, ze jak dostane 500 PLN bonusu w przyszlym tygodniu to zgodnie z Twoja informacja normalnie dostalabym ok. 16 tys PLN, ale zla firma mi zabrala? Tyle nie mam nawet zapisane w umowie o prace, wiec nie gadaj bzdur albo powiedz, gdzie jest informacja o tych 97%?

Piszecie, ze obcinaja benefity, bo zabrali owoce i slodycze - czy na rozmowie wstepnej obiecali Wam slodycze i owoce i to sklonilo Was do podjecia pracy tutaj? Piszecie, ze reklamuja firme podrozami, a teraz to blokuja. Nie widzialam, ani nie slyszalam, ani jednej takiej reklamy, a poza tym nie wstrzymali podrozy tylko prosili, zeby mialy jakis cel, bo wlasnie dlatego zwalniaja nierobow z BA czy Iberia, ze im tylko latanie bylo w glowie. Jak chcecie podrozowac to proponuje prace w biurze podrozy albo na taksowce. Mnie zatrudniali do pracy biurowej, ktora moze wiazac sie z koniecznoscia podrozowania sluzbowo.

Narzekacie na hot desking - proponuje pojechac do Waterside i zobaczyc ile tam stoi wolnych biurek po tych, ktorzy wlasnie nie rozumieli dlaczego firma musi oszczedzac. Spojrzcie prawdzie w oczy - nikt nie przenosi pracy do Krakowa, bo mamy tu geniuszy biznesu tylko dlatego, ze zarabiamy 4-5 razy mniej niz ludzie w UK.

Piszecie o osobach z najwyzszych stanowisk, ktore znikaja z dnia na dzien. Nie wiem o kim mowicie, ale przychodzi mi do glowy tylko szef HR, ktory pracowal tu ok. 3 miesiace - nie sprawdzil sie to skonczyl swoja przygode, a nie ze wieszczyl upadek firmy i ratowal sie ucieczka z dnia na dzien.

Gdzie na stronie IAG moge sprawdzic ile bonusu dostaja w IAG? Jak nie podasz linka to nie pisz prosze bzdur. Przemysl rowniez to, ze jednak im wyzej jested w strukturze firmy tym wiecej zarabiasz chyba, ze wracamy do komuny, gdzie wszyscy mieli po rowno?

Narzekacie, ze jest duzo pracy, ze nadgodziny, ze co chwile zmiany i wogole jest zle - skoro tak to co tu jeszcze robicie? Bo chyba nie czekacie na bonus skoro juz wiecie, ze go nie bedzie. Marudzic w necie jest latwo, ale zrobic cos konkretnego to juz trudniej. Nie pasuje Wam to zlozcie wypowiedzenie i szukajcie pracy, gdzie indziej. Tylko mysle, ze wiekszosci z Was bedzie ciezko znalezc cos za lepsza kase i tutaj Was posladki bola, wiec bedziecie je dalej spinac nawet jak nie bedzie bonusow i podwyzek.

Nie mowie, ze wszystko jest super w IAG GBS, ale w mojej kilkuletnie karierze uwazam, ze tu wlasnie najwiecej sie nauczylam. Jak chcemy cos zmienic to dawajmy pomysly co poprawic, a nie tylko hejtujmy. Pozdraipwiam i zycze bardziej konstruktywnej krytyki! :-)
10
Smerf 2017-03-25 00:17
Najlatwiej narzekac. Zgadzam sie w 100% jesli komus sie nie podoba a bonusa nie ma to po co czekac. W mojej karierze pracowalam w ssc i w zwyklych biznesach i IAG jest blizej tych drugich. Jest chaos i jest akcja i na pewno bywa meczaco.

Ludzie - skoro jestescie tacy aktywni "w internetach" to chyba jednak jestescie zaangazowaniw te firme :P
5
Wyzwoliciel 2017-03-25 03:02
Widzę że rusza kontrofensywa powyżej przegrupowano siły wyznaczono jednostkę specjalną i próbują zagłuszyć głosy ludu.
6
Suckit 2017-03-25 10:29
Patrzac na ksywke polecam Ci fuche na Placu Slowianskim - zwlaszcza jak jest sroda,a wiec dzien loda
4
iksinski 2017-03-25 10:34
Az mnie pokusilo zeby sie wtracic do tej dyskusji i cieszy mnie fakt, ze wspomnialas o dwoch aspektach jakim jest komunikacja w sprawie bonusow oraz przedstawilas swoje "kalkulacje". To tylko chyba pozwoli wszystkim tylko sie utrwalic w przekonaniu, ze na wysokich stanowiskach znajduja sie ludzie z przypadku i smutnym jest to ze nawet nie znaja podstaw matematyki. I poruszajac sprawe drugiej kwestii czyli komunikacji, komunikacja juz byla miedzy zespolami i byly te informacje przekazane przez menadzerow/team liderow, smutne jest ze nawet o tym nie wiesz. Zreszta w ogole mnie to nie dziwi poniewaz komunikacja ktora idzie do firmy jest w 95% bezuzyteczna i nie jest trudnym wyslac maila ze w miejscu X bedzie Pan z wiertarka od 18 do 20 ale juz zeby wyslac maila w sprawie bonusu to jest problem, czyzby zaginanie niewygodnej rzeczywistosci? Zreszta co by kogo obchodzily bonusy, prawda ?
4
Wili 2017-03-25 11:00
Ty jesteś głupia czy po prostu udajesz ? Pełne zestawienie benefitów oraz pensji rady nadzorczej jak i szefostwa IAG jest na oficjalnej stronie w dokumencie "Annual report and Accounts 2016". Całościowy wzrost bonusów i pensji to 2,1% wobec poprzedniego roku, nawet poziom nagród dla wszystkich pracownikow firmy w UK utrzymal sie na stałym poziomie a w niektórych miejscach wzrósł ( to ten incenctive o którym wszyscy tu mówią) .I gdzie teraz twoja logika i sprawiedliwość ? Poczytaj i się zorientuj zanim wysmarujesz komentarz.
3
Zen 2017-03-25 11:13
Co do matematyki to musi byc, ze jestes z zawodu dyrektorem skoro nie rozumiesz prostej kalkulacji gdzie 500 PLN to 3%, a zatem 100% to dokladnie 16 666 PLN. Pewnie zabralko Ci Excella i pieciu kolegow z Chennai do tego przeliczenia.

Komunikacja faktycznie jest slaba skoro menedzerowie nie potrafia dotrzec do wszystkich swoich pracownikow, a komunikacja miedzy zespolami mnie malo interesuje, bo to taki troszke targ rybny w stylu "slyszalam w Galerii Krakowskiej, ze ..." a potem poszlam se kupic bluzke bo by mnie Zara szlag trafil.

Ciekawe co powiecie jak okaze sie za kilka dni, ze bonusy i podwyzki jednak sa. Juz widze jak bogowie rewolty sa niesieni na ramionach tluszczy, zeby skoczyc przez plot i spac na styropianie w walce to przywrocenie paczkow w piatki. Tylko, ze czasy Solidarnosci sie skonczyly, wiec co nawyzej mozecie zalozyc koszulki w paski i pytac caly dzien Cola, Fanta, Sprite?

Trzeba faktycznie szukac pracy gdzie indziej, bo tu widze nie studentow, ale przedszkolakow zatrudniaja...
1
anTEK 2017-03-25 11:37
Ludzie martwi mnie jedna rzecz. Zamiast dyskutowac faktycznie o sprawach waznych to juz widze 10 komentarz ktory przedstawia jakis matematyczny spor. W firmie jest bardzo duzo problemow i to czy bonus zostal obciety o 97% czy o 9 % czy o X to nie ma znaczenia. Zejdzcie na ziemie bo zachowujecie sie troche jak w tvn i zamiast dyskutowac o caloksztalcie to zajmujemy sie jedna kwestia ktora tak naprawde niczego nie zmienia.
1
Ginger 2017-03-25 11:44
Bonus nie ma znaczenia??? Dla większości z nas, przeciętnych śmiertelników analityków to czy dostaniemy 3000 zł czy 500 zł ma OGROMNE znaczenie, zwłaszcza jeśli się na ten bonus czekało cały rok wypruwając sobie flaki dla tej firmy.
4
Pozdrodla8pietra 2017-03-25 11:49
Mozesz prosze podac strone z ta informacja? Bo ja przeszukalam caly dokument i 2.1% jest tylko w jednym miejscu i pisza tam, ze to chodzi o podwyzke CFO. Tylko zaraz pod ta tabelka pisza, ze on z tej podwyzki zrezygnowal. Widac honorny chlop, wiec ja tez propnuje, zebysmy zrezygnowali z podwyzek na poziomie 2.1% bo wiem, ze w inncyh Korpo to nawet 21% daja.

Znalazlam za to ciekawa informacje w tym raporcie na stronach 86/87 jest porownanie ile CEO i CFO zarobili w 2016 i 2015 roku z uwzglednieniem bonusow - wynika z tego, ze spadly im dochody o jakies 60%. No chyba, ze cos zle czytam, ale to zapytam sprawiedliwych kolegow w FP&A.
2
gooooool 2017-03-25 11:58
Dokładnie masz rację cały rok produkowałeś ( nie płatne) nadgodziny robiłeś calle po 20.00 ze stanami i co, dowiadujesz się ze widzimisię jaśnie pana jest takie, że obetniemy premie w KRK, to tylko świadczy o tym co już było powiedziane powyżej, że kadra zarządzająca powinna mieć półroczne szkolenie z zarzadzania, psychologii pracy, metod motywowania, komunikacji. Problemem nie są ludzie ze szumią, że czegoś nie będzie lub będzie, problemem jest totalna dezinformacja którą tutaj świadomie bądź nie funduje się pracownikom. Pozostaje pytanie czy nie lepszy jest prosty przekaz werbalny którego jak widać ktoś się nie potrafi bądź nie chce uczynić
3
sceptyk 2017-03-25 12:04
Słabo z analizą u analityków. Myślałem, że harują na te 80-90 tys stałego wynagrodzenia a nie na 3 tys :-)
Wiem, że wisienka na torcie jest ważna ale chyba nie ważniejsza od całego tortu :-)
1
KK 2017-03-25 12:04
Przecietny analityku pozwol, ze ja to przeanalizuje. Roznice robi Ci 2500 brutto w skali roku. To jest jakies 200 brutto w skali miesiaca. Odpowiedz jest prosta - znajdz prace, gdzie miesiecznie zaplaca Ci 300 brutto miesiecznie wiecej i masz z gorki. To moze pozwoli mi awansowac z OtC do FP&A gdzie jak ktos tu wczesniej wspomnial praca malo ambitna i glownie polega na klepaniu Excelli. Ja moge klepac jak dostane te 8-9 tys miesiecznie, ktore Wy tam pewnie dostajecie.
1
Monika - ex Buyer, Process Lead 2017-03-25 14:45
Niesamowita dynamika firmy, opowiedzialne projekty, dobre zarobki na warunku polskie, darmowa nauka hiszpanskiego, benefity sportowe i zywieniowe. Mozliwosc rozwijania procesow, w przypadku kupcow projekty o wysokim spendzie. "Ksiezniczki" - kobiety niezamezne, mile, wyksztalcone, znajace jezyki, zadbane, ciezko pracujace. "Banda kolesi- glownie bylych pracownikow Tesco"-bardzo mili pracownicy z doswiadczeniem korporacyjnym. Zamiast wylewac zale w internecine, radze porozmawiac z line managers, czy cos nie dziala, czy za duzo jest pracy, z checia wysluchaja.

4
Vansen 2017-03-25 15:52
Niestety, komunikacja do wszystkich zespołów jeszcze nie miała miejsca. Czesc zespołów juz dostała info od managerów odnośnie bonusów i podwyżek.
Pozostała czesc osób dowiedziała sie o tym od kolegów.

To pokazuje wlasnie problem komunikacji w tej firmie, a raczej jej braku. Tego ze najpierw dowiadujemy sie o znaczących sprawach droga pantoflowa a oficjalna komunikacja ma miejsce za jakiś czas.
1
Cocolino 2017-03-25 21:14
Ile ty masz Moniko? Bo myślę że raczej raczkujesz dopiero
2
Monika-ex Buyer, Process Lead 2017-03-25 21:34
Nie zrozumialam pytania, ale mozesz mi je zadac osobiscie w pracy. Pozdrawiam.
2
Ginger 2017-03-26 11:07
Jakbym miala 80t tys stalego wynagrodzenia to moze faktycznie bonus nie mial by takiego znaczenia :o
Fajnie, ze masz takie wynagrodzenie, ale wez pod uwage, ze bardzo duzo osob w tej firmie zarabia duzo mniej. I maja prawo byc zniesmaczeni, ze jeszcze bonusa im sie zabiera, nie mowiac juz o podwyzkach czy awansie.
2
Monika-ex Buyer, Process Lead 2017-03-26 20:26
Mysle, ze nie ma wielkich podwyzek, czy awansow w businessie lotniczym. Idea dobrze prosperujacej linii lotniczej jest plaska struktura managementu (flat hierarchy). Rozumiem rozgorycznie z powodu bonusow, ale obrazanie wspolpracownikow jest nie na miejscu.

Pensja jest sprawa indywidulana, ktora sie negocjucje przed podjeciem pracy. Jesli ktos chce byc milionerem, powinien zalozyc wlasna firme albo zostac udzialowcem.
4
sceptyk 2017-03-27 08:13
Jeżeli wierzysz w to że średnia pensja w BA jest na poziomie pensji minimalnej w Polsce - to tak, dostali bonus w wysokości miesięcznej pensji :-)
https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-03-20/british-airways-offers-500-sweetener-as-staff-miss-out-on-bonus
Zszokowany 2017-03-27 22:01
Wow nie wiedziałem ze zwykły analityk moze takie pieniądze w tej firmie zarobić bo ja niestety nie znam nikogo z taka roczna pensja... widac trzeba miec układy
Zszokowany 2017-03-27 22:04
Starasz sie o awansik, ze tak bronisz ta firmę czy po
Prostu jesteś jedna z księżniczek :)?
1
Monika - ex Buyer, Process Lead 2017-03-27 23:45
Mowie tylko o szacunku do wspolpracownikow. Tu sie powolam na Equal Treatment in Employment, ktore kazdy podpisal.

Mysle, ze firma moze duzo zaoferowac absolwentom uczelni wyzszych.
1
Awiatorka 2017-03-28 12:27
Jak już ktoś wcześniej wspomniał, mam wrażenie jakbym pracowała w innej firmie!

Co do konkretów:

1) Firma oferuje dobre zarobki, powyżej średnich na krakowskim rynku
2) Świetny pakiet benefitów (słodycze owoce itp. dostawaliśmy, bo w nowym biurze nie było stołówki), karta multisport i lunchowa wymienna na inne benefity
3) Prężnie działające i dofinansowywane inicjatywy sportowe i charytatywne
4) Kursy językowe, w dodatku organizowane na miejscu
5) Szkolenia z branży
6) Wyjazdy - tak, trzeba je dobrze umotywować, która firma płaci za darmowe wakacje w ramach delegacji? Podróż i warunki noclegu są zawsze na dobrym poziomie.
7) Miła atmosfera w firmie (tak, nie w każdym zespole, co jest raczej standardem).
8) Możliwa praca z domu, przyjście w różnych godzinach
9) Możliwość zmiany zespołu

Teraz wady.

1) Chaos w firmie. Tak panuje chaos, co w tej branży jest całkowicie normalne, jeśli ktoś oczekuje pracowania krok po kroku z procedurą, może spodziewać się dużego rozczarowania.
2) Praca pod presją, w często ciasnych przedziałach czasowych, powodująca stres i zostawianie w niepłatnych nadgodzinach.
3) Duże wymagania stawiane pracownikom - wiąże się to z możliwością rozwoju, ponieważ nie jesteśmy traktowani jak "wyrobnicy", niestety nie wszystkim to pasuje
4) Brak procedur, niejasny zakres obowiązków - wbrew pozorom wiąże się to z dużą swobodą pracy i możliwościami zmian, wymaga jednak zaangażowania i myślenia.

Osoby które chcą pracować od 8 do 16, po prostu nie powinny rekrutować się do tej firmy. Firma z branży lotniczej, dynamiczna, chaotyczna, ciekawa, rozwijająca się. Polecam każdemu kto szuka w swojej pracy wyzwań zawodowych. Praca nie jest prosta, czasami frustrująca, czasami męcząca, czasami człowiek chce wyjść i nie wrócić :) Jeśli tylko ktoś jest świadomy tego, na co się pisze, nie będzie niezadowolony.
10
Morenka 2017-03-28 19:32
Ja jestem bardzo bardzo bardzo niezadowolona i planuje w najblizszym czasie odejsc z firmy. Popelnilam blad akceptujac ich oferte. Musze przyznac, ze kasa nie jest najwazniejsza, o czym dopiero przekonalam sie w IAG. Firma nie ma pomyslu na siebie, jest chaotyczna i nieetyczna. Pracownicy sa róznie traktowani, zasada równego traktowania jest tutaj znana tylko z nazwy. Nie ma szans na awans czy rozwój zawodowy. Kadra managerska jest bardzo slaba, kompletnie nieprzygotowana do swoich dzialan. TL staja sie osoby z 2-3 doswiadczeniem zawodowym, bez zadnego przygotowania jak zarzadzac pracownikami, jak ich motywowac, itp. Omijacie IAG szerokime lukiem. Szkoda czasu na firme, która jest wstyd wpisac do CV. Jesli chcecie sie czegokowliek nauczyc nie dajcie sie zwiesc obietnica bez pokrycia; jest wiele innych firm, które powaznie podchodza do swoich pracowników i oferuja im podonie dobre warunki finansowe i rozwojowe. W firmie pracuje nadal spora grupa ambitnych i kompetentnych pracowników, ale nie wiadomo jak dlugo. Nie chce nikogo urazic, poniewaz niektórym pracownikom taka sytuacja moze nie przeszkadzac, niektórzy moze tez lepiej trafili niz ja. Pozdrowienia dla wszystkich
11
ABC 2017-03-28 22:32
Zgadzam sie w 100 procentach !
4
Nick 2017-03-29 09:00
Co za bzdury tutaj wypisujecie, pracuje w procuremencie i w zeszłym tygodniu został mi przyznany bonus ok. 10% rocznego wynagrodzenia. Uważacie, że to mało?!
4
bigi 2017-03-29 09:35
Chyba masz z matematyką problem, bonusy zostały przyznane ale w żadnym wypadku nie w wysokości 10%. Kolejną sprawą jest to, że został ci przyznany w tamtym tygodniu co nie jest realne. Bonus w tym roku oscyluje w granicach 2% rocznego wynagrodzenia i obejmuje wszystkich pracowników. Albo jesteś trollem albo po prostu idiotą.
3
Nick Carter z Bekstreet Boys 2017-03-29 10:37
Dajcie juz ludzie spokój z tymi bonusami. W kazdej innej firmie takie akcje odchodza, ze firma nie osiaga swoich celów i obcina kase dla pracowników. Dlaczego w IAG mialoby byc inaczej? Firma nie zareagowala na zmiany na rynku i przeszacowala swoje zyski. Przeciez juz na poczatku roku bylo jasne, ze te targety sa tak wysrubowane., ze nie ma opcji je spelnic. To ze nie bedzie tego bonusa kazdy z nas wiedzial juz od jakiegos czasu, czy na prawde wszystkich to tak bardzo zaskoczylo????. Poza tym jak ktos tam napisal jeszcze nie wszyscy dostali komunikacje w tej sprawie, wiec nie ma co sie eksytowac. Trzeba sie zabierac za szukanie nowej pracy a nie biadolic.
7
Realistka 2017-03-29 23:29
Jak to mówią nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem :) co do firmy to po prostu nie jest ona dla każdego, jeden sie odnajdzie w tej atmosferze inny nie, dobra rada to krzyknąć sobie bardzo wysokie wynagrodzenie juz na początek bo pózniej cieżko o podwyżkę. Powodzenia każdemu pracującemu w IAG GBS, na pewno sie przyda!
3
Pawel 2017-03-30 18:45
Jeśli chodzi o procurement firma daje naprawdę duże możliwości do nauki. Można wziąć na warsztat poważne przetargi, prowadzić negocjacje a nie jak w większości korpo "klepac POs" w zakupach.

Druga sprawa to jak już ktos przytoczył MASA niepotrzebnych funkcji: internal communications manager, dodatkowo external communications manager, czlowiek ktory musi wysyłać krotsze komunikaty typu: wiertarka na 2h, head of HR z armia HR business partnerów którzy nawet nie prowadza rekrutacji, ponieważ jest firma zewnętrzna, kilka office managerów/executive!

Co razi w oczy to niekonsekwencja w wynagrodzeniach i gwarantowanie stanowisk "po znajomościach" - oczywiście wszystko ładnie i legalnie z całą rekrutacją.

Ogólnie nie jest źle ale kilka kwestii powinny zostać zmienione.
6
nigdywiecej 2017-03-30 19:36
dramat jakich mało, osobiście pół roku spędzone w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wystarczyło mi, żeby intesywnie zacząć szukać nowej pracy, obiecują gruszki na wierzbie przy czym pięknie mamią słowami "... już wkrótce", radzę uciekać jak najdalej
2
Automotive fan 2017-03-30 22:24
Czas flaszkę pooglądać od spodu
2
przyszły Hed 2017-04-02 23:05
z tymi wypowiedzeniami, żeby dział HR się nie zdziwił :-), poza tym komu się nie udało? to firma narzuca chore (nieosiągalne , a co z filozofią SMART?), nikomu się nie udaje ich osiągnąć, i co się dziwić, że ludzie narzekają, bonus z założenia ma być motywatorem, a nie demotywatorem jak tutaj, to nie wina pracowników tylko tych co wymyślili taki system bonusów, nikt przecież tu nie pracuje dla samej idei pracy (jeśli jednak 'tak', to znaczy, że byłby pracować za darmo?)
4
Wdzięczny potencjalny kandydat 2017-04-05 13:08
Widzę, że piękna gównoburza... ;) warto było przeczytać te opinie, dzięki wam wiem, że nie chcę już wysłać aplikacji na Global Buyer!
7
Paweł 2017-04-05 22:29
Wow strach pomyśleć co sie dzieje w tej firmie, dziękuje juz na pewno nie będę aplikować a szkoda bo oferta pracy zapowiadała sie ciekawie
4
Urwis 2017-04-11 11:52
Drodzy przyszli pracownicy, zastanówcie sie czy warto brnac w firme, w której pracownicy na anonimowym portalu wyzywaja sie po nazwiskach?
9
Lee 2017-04-14 11:35
A mi się tutaj podoba
4
Piotrek 2017-04-18 20:27
Pracowałem w procuremencie, wiec moge sie wypowiedziec o firmie jedynie przez pryzmat tego działu. IAG to najgorsze korpo jakie znam, a pracowałem w kilku. Totalny bałagan i brak czasu na cokolwiek. Nie polecam.
9
at 2017-04-26 22:32
A z jakiego działu/stanowiska takie obserwacje? Zastanawiam sie nad aplikowaniem, ale zakładam, że jak w kazdej dużej organizacji, zależnie od zespołu doświadczenia moga być zupełnie różne. Dzięki:)
2
Leo 2017-05-01 00:19
Ja kilka miesięcy temu właśnie odrzuciłem ofertę pracy dla Global Buyera I z tego co widzę, to była to bardzo dobra decyzja. Przy okazji to była moja najgorsza rozmowa kwalifikacyjna. Jak można w tak chamski sposób traktować osobę, której chce się zaofetować pracę? Żenada I zupełny bark kultury! Nie polecem jakiegokolwiek bliższego kontaktu z ta firms!
3
Mulder 2017-05-04 17:14
A mnie tam porwali kosmici i skrzyżowali z żabą!
4
Papa Smerf 2017-05-05 14:17
Tak, na filmach na stronie widać jak źle http://www.iaggbs.com/

Fakt jest jeden praca nie dla klepaczy tylko dla myślących i dynamicznych.
3
Przez przypadek wysłałem CV 2017-05-06 10:23
a Ile płacą na tego Global Buyera? Jakieś widełki?
1
lo 2017-05-18 12:50
spokojnie 13000- 14000 brutto możesz krzykąć, żeby mieli z czego zejść
1
Troll 2017-05-19 20:52
Jest zle! Ciekawa praca wymagajaca myslenia - stres na maksa.
3
Zuza13 2017-05-24 21:20
Dobra szkola Excela! Tabele przestawne, wyszukanie poziomo i pionowo.
4
Julian 2017-05-24 21:24
Krzycz w euro
3
Zostaw swoją opinię o IAG GBS POLAND Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IAG GBS POLAND Sp. z o.o.