brak logo

Etos S.A.

Gdańsk

Opinie o Etos S.A.

Kib 2016-05-02 09:43:31
Dwulicowe i fałszywe to są kierowniczki z bartoszyc z diversa po trupach do celu i co do obsługi to maja klienta gdzieś i mydla oczy regionalnemu ze wszystko ok i w czasie pracy można je zobaczyć jak latają po mieście bartoszyce juz kilka razy były na nie skargi od klientów
1
klient 2016-05-02 22:24:03
chyba nie tylko w bartoszycach tak sie dzieje
Kib 2016-05-02 22:42:19
Może i tak, ale uwierz potrafią tak zniszczyć człowieka i podpierdolic ze nawet nie wiadomo jak byś się człowieku starał to one zrobią tak ze cie nie będzie powinni im się dobrać do skóry chodzi mi głównie o bartoszyce, taki np.nalot z centrali nie zapowiedziany
to ja 2016-05-05 18:11:06
Asia przyjdź lepiej do sklepu to porozmawiamy. Nie bądź tchórzem...
4
Ona19 2016-05-05 18:43:53
A cos sie tam dzieje? Dostałam propozycje pracy w Diverse w Bartoszycach. Dziewczyny wydają sie ok
2
klientka 2016-05-06 11:24:23
Niewiarygodne jakie głupoty piszesz...Bardzo fajne,sympatyczne dziewczyny. I choć jestem z Bartoszyc w mieście nie widziałam ich ani razu, i z tego co wiem są dwie na sklepie więc niemożliwe że można je zobaczyć "latające" po mieście. Ale Ty chyba ich nie lubisz że tak piszesz?
1
kinga 2016-05-07 22:42:42
wlasnie dzisiaj zlozylam wypowiedzenie z pracy w diverse. nie polecam. 7,5zl/h????!!! wiecej to juz zabki placa! sprzedajesz, a raczej wciskasz kit ludziom. kierowniczka obrabia ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przy wszystkich a przy tobie udaje mila. kilkakrotnie bylam swiadkiem sytuacji jak obgadywala swoja "przyjaciolke" a pozniej taka mila dla niej ze myslalam, ze tone wazeliny kupila. premie moze i sa, ale zabieraja za kazda brakujaca rzecz. jestes na umowe zlecenie? jestes dla nich nikim, masz byc na kazde zawolanie. masz dzien wolny? zebys sie nie przeliczyla, zadzwonia i g o w no ich obchodzi ze masz cos zaplanowane, masz sie stawic i tyle. ja nie wiem jak "gora" moze tolerowac stosunek tej pozal sie boze kierowniczki do klientow. nie polecam nawet studentom, stac was na cos wiecej niz siedzenie jak w klatce, bo nie mozna wyjsc nawet aby cos sobie kupic do zjedzenia na przerwie. wyjscia do toalety liczone co do minuty.
2
Smox 2016-05-09 18:34:48
Pracuje w najwiekszym Diversie na śląsku, i jestem bardzo zadowolony. spedzilem w tym sklepie juz przeszlo 8 miesiecy i jakos nie mam ochoty stamtąd uciekac !
kierownictwo wewnętrze SUPER ! nie do wyczucia są jakies dystans miedzy kierownikiem czy pracownikiem na UOP czy UOZ .
Jedyne co moge zarzucic to srednio dogodne godziny pracy, (zawsze do konca zmiany), oraz bardzo nie w porządku zagrania "odgórnych", gdzie np widząc , ze w kwietniu sprzedaz idzie nam swietnie, podniesli target o kilkadziesiat tysiecy, przy czym premia poszla sie gonic :)
ale ogolnie rzecz biorąc , polecam !:)
pozrawiam
1
gwiada 2016-05-28 07:34:21
Cześć wszystkim chciałabym wypowiedzieć się jeszcze na temat tego śmiesznego sklepiku w Bartoszycach a mianowicie chodzi mi o Diverse . Przechodząc przez galerie po raz kolejny widzę ogłoszenie "Przyjmę do pracy sprzedawcę" ale z tego co widać nikt nie chce tam pracować cały czas przewijają sie te same osoby czyżby nikt nie tolerował tej kierowniczki? A może to ona jest jakas nie odpowiednia do pracy może czas zmienić ogłoszenie na "przyjmę kierowniczkę" może wtedy ktoś zostanie normalnie zatrudniony ... współczuję szczerze osobom którę pracują z nią tak długo .. pracowałam tam jakiś czas temu i szczerze nie polecam pracy w tym sklepie do póki kierowniczą jest to wredna obłudne babsko ! Liczę na to że kierownicy z centrali to przeczytają i może w końcu coś z tym zrobią tak nie może być ile razy widze ja jak pielgrzymuje po wszystkich sklepach (ploteczki przede wszystkim ) są podobno 2 przerey po 15 min ale szanowna pani kierownik przerwy ma cały czas, gdzies ma sklep i ludzi - swoich pracowników traktuje jak śmieci bo mają umowe zlecenie - wiec zapieprzajcie ... pracowalam tam krótko bo po prostu nie da sie tam dlugo normalnie pracowac 0 odpoczynku jak usiądziesz na chwile bo np. gorzej sie czujesz to juz krzywo patrzy na ciebie . JEDNYM SŁOWEM W TYM SKLEPIE BRAKUJE DYSCYPLINY I RÓWNOŚCI DLA WSZYSTKICH - OBECNIE PRACUJE I SZCZERZE JEST DUŻO LEPIEJ BEZ PORÓWNANIA BO DIVERSE TO OBÓZ PRZETRWANIA .. POZDRAWIAM WSZYSTKICH I LICZE NA JAKIEŚ POZYTYWNE ZMIANY W TYM SKLEPIE BO INACZEJ KLIENTÓW NIE BĘDZIE
eleila 2016-05-28 10:24:50
co racja to racja , sporo słyszałam na temat tego sklepu i kierowniczki ale co zrobisz? :)
Pzdr
2
woya 2016-05-28 18:15:22
w lipcu ma byc cropp polecam wszystkim ktorzy szukaja normalnej spotkojenej uczciwej pracy diverse to chyba najgorsza partia z sieciowek
gwiaZda 2016-05-28 19:38:28
Jeżeli Pani Kierownik solidnie wypełnia swoje obowiązki i w żaden sposób nie narusza porządku na sklepie to w czym problem? Ile razy ja przychodzę na zakupy to dziewczyny są uśmiechnięte, chętnie doradzają i nie sprawiają wrażenia aby ta praca była dla nich "katorgą". Co do samej Kierowniczki to nie widziałam jej nigdy "pielgrzymującej" po galerii, a ją samą uważam za osobą sympatyczną i mającą dobry kontakt ze swoją ekipą. Musiałam napisać komentarz w tej sprawie ponieważ uważam wpis tej zazdrosnej pani powyżej za absolutne oszczerstwa i bujdy. Jeżeli ktoś jest aspołeczny to jego problem tylko po co takie bzdury wypisywać na kogoś? Brawa dla tej pani za dziecinadę.
1
kient nasz pan 2016-05-28 20:33:29
sklep jest bardzo okej polecam ! przychodze tam i wiem jaka miła atmosfera panuje :) super dziewczyny !!!
1
qwerta 2016-05-29 10:31:02
zastanawiam sie dlaczego to wlasnie kierowniczka broni sama siebe bo przepraszam ale skad klient wie czy pani wyplenia swoje obowiazki nalezycie? a dziecinada to wlasnie jest to w jaki sposob broni sie pani na tym portalu prawda szczypie w oczy? ja bym niedyskutowala dalej na ten temt bo tylko sie pograzacie bez celu caluski
2
hassan 2016-05-29 15:43:41
Złodzijska firma,trzymać się jak najdalej.Kupiłem u nich 50 kurtek wszystkie poprute na szwach...ZERO kontaktu..mają człowieka w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
klaudia 2016-05-29 21:27:03
Witam wszystkich zainteresowanych sklepem w Bartoszycach...Ja jestem kierownikiem i nie zamierzam się tłumaczyć ani bronić. Każdy ma prawo wyrazić swoja opinię. Jednak wciąż piszą osoby które się zwolniły bo praca im nie odpowiada. Nikt nie pisze dobrych opinii na temat firmy Etos. Bo jak się komuś nie chce pracować i ma wywalone na pracę to oczywiście firma jest winna!!! Ludzie przejrzyjcie na oczy i pracujcie na 100% a nie wciąż narzekacie!!! To jest mój pierwszy wpis i ostatni! Nie pozwolę żeby ktoś mnie w ten sposób oczerniał! Dziewczyny które pracowały - nigdy Wam żadnej krzywdy nie zrobiłam i nie piszcie tych głupot bo aż czytać się tego nie chce! Chcecie mi zaszkodzić? Proszę bardzo! Mam to gdzieś! Poradzę sobie! A jeśli chodzi o rozliczanie mnie z mojej pracy to chyba Wam się role pomyliły bo mam swoich przełożonych, którzy powinni to robić a nie Wy!!! Pozdrawiam wszystkich odwiedzających te forum i zacznijcie pisać też pozytywne opinie a nie tylko szukacie sensacji i piszecie same negatywne!
4
Werka 2016-06-01 22:43:08
Mam pytanie, co się dzieje z Diversem w Ostródzie ??!! czemu nie ma stałej dawnej ekipy tylko ciągle nowe twarze??
3
Bogma 2016-06-03 10:53:32
Brawa dla użytkowników gwiada i qwerta....
ginaa 2016-06-05 20:57:04
Myślę że ktoś popełnił duży błąd piszac takie glupoty na temat sklepu w bartoszycach jestem tam dośc czesto przemiłe Panie z tego co widze są 3 stałe Panie i nie widać żeby im ktoś albo coś przeszkadzało mega uśmiechnięte pełne profesjonalnego doradztwa uwielbiam ten sklep polecam goraco ! :)
1
eda 2016-06-05 20:58:37
właśnie co jest ze sklepem w ostródzie ciągle ktoś nowy?
dobra rada 2016-06-05 22:57:00
Jestem rozczarowana,że po etapie rekrutacyjnym w Diverse w Bartoszycach nikt nie zadzwonił poinformować o wyniku rekrutacji. Już trochę czasu minęło i domyśliłam się, że nie, ale jeśli się mówi, że zadzwonimy to wypadałoby zadzwonić, a nie osoba siedzi jak na " szpilkach".Mam nadzieję, że nikogo nie obraziłam tym postem. chciałam zwrócić tylko uwagę na jeden szczegół, poza tym nic innego o tej firmie powiedzieć nie mogę, bo tam nie pracowałam, więc nie wiem jak jest. Moje wrażania po etapie rekrutacyjnym ok.
4
gwiada 2016-06-06 21:49:42
Odradzam prace w tym sklepie w bartoszycach....
1
Koła 2016-06-07 08:09:03
Oni w Malborku tez tak robili dali ogłoszenie zniosłam cv i nic a dziewczyny są sztucznie mile. Wiec się ciesze ze nie zadzwonili
1
Elżbieta 2016-06-24 01:41:51
Moja opinia dotyczy sklepu Diverse w Rivierze. Na samym początku byłam tam stała klientka. Była miła obsługa Panie zawsze uśmiechnięte informowały o korzyściach i promocjach dla klientów, chodziły pytały doradzały jaki ciuszkach dobrać i zawsze były szczere. Na prawde skarb pracownice. Uwierzcie były świetna reklama tego sklepu. Ostatnio weszła ponownie do tego sklepu i po raz kolejny się zawiodłam. Ani dzień dobry ani do widzenia w ogóle żadnego zainteresowania klientem, wręcz przeciwnie aktualnym Paniom było wręcz do smiechu na cały sklep. Stały kolo kasy i się chichotaly. Żadna z nich nie zapytała czy pomoc cokolwiek no NIC. Gdzie ta miła obsługa co była od samego początku ?
Za dzisiejsza obsługę straciliście właśnie stała klientka.
1
młoda 2016-06-25 14:25:20
Przepracowałam w Diversie 1,5 roku. po tym czasie dopiero dostałam normalną umowe i to nie to ze zasłuzyłam tylko ,ze ktos sam sie zwolnil z umowy o prace) i oczywiscie najnizsza krajowa. plus smieszne premie , ktore robily sie coraz mniejsze. za 1,5 roku pracy, gdzie codziennie sie słyszało "jaka sympatyczna pani jest, swietnie,ze pani mi doradzila, dziekuje pani za pomoc , jest pani mila, ze mi pani tak doradziła" codzienna praca po 11/12 h.nie mowiac ni c ze przytrafilo sie kilka dni pod rzad pracowacbo ludzi nie bylo do roboty. to jest udreka dla mojego kregoslupa. jeszcze za tak smieszne pieniadze. zero podziekowania , za dobra prace od regionalnych, nie bylo zadnego kontaktu po miedzy normlanym pracowanikiem a regionalnym( bo nic nie mielismy do gadania, bylismy takim plebsem) a trzeba bylo umiec wszystko ponad swoj "program" , bo na to liczyli kierownicy sklepu. no niestety, w tej firmie moga pracowac tylko osoby, ktorym nigdy nie konczy sie cierpliwosc, po ktorych splywaja zle komentarze klientow i ich niezadowolenie! bo tak narawde to pracownik, ktory podchodzi i mowi o tej nieszczesnej promocji , to on jest pierwszym ogniwem, ktory potem kreci całą firma, bo gdyby nie on to firmy by dawno nie bylo.
1
mmka 2016-06-25 14:29:35
pewnie, lepsza prace otrzymali. ;) i niestety nikt w takim sklepie nie bedzie stal za marne grosze gdzie usiasc na tylku nie mozna nawet.
byly 2016-06-26 17:11:58
no zarobki to masakra, pracowalem od sprzedawcy po kierownika i procz odpowiedzialnosci materialnej ktora zrzucili na nas i ciaglych docinek regionalnych nie zmienialo sie nic, slaby program premiowy, wyzsze stanowiska placa w dodatku za braki w towarze, przy tym,ze jest malo osob na zmianie w dodatku zajec od **uja pana i jeszcze ten wymys ze sztuczna obsluga klienta i tragicznymi promkami. nie polecam wam, nawet lpp do ktorego przeszedlem lepiej was potraktuje.
6
ledi 2016-07-09 15:43:21
Uważa że firma etos nie potrafi docenić prawdziwych zasłużonych pracowników i nie mówię tu o kierowniczkach bo one to robią niewiele więcej niż my ale umowę mają A my ? Zwykła smieciowke na rok? Kto tyle tam wytrzyma ?
3
Tylko ja 2016-07-14 16:06:59
Ludzie co za brednie tu wypisujecie! Śmiać sie chce na te Wasze opinie o pracy w Firmie Etos. Podejrzewam, ze każdy post, który jest tu napisany to przez byłych pracownikow. Sa ludzie, którym nigdy sie nie dogodzi. Pracuje w tej firmie od 2 lat i jestem bardzo zadowolona. Każdemu polecam.
people 2016-07-24 21:02:32
A umowę zlecenie ciągle ? Pracuje tam 2 lata i dalej nie mam umowy do tego roku ma być tak że wszyscy mają mieć umowę o pracę ciekawą jestem czy Diverse da umowy czy ktoś musi im to powiedzieć
1
ktoś 2016-07-26 10:25:54
Potwierdzam... właśnie pracuje na umowie zleceniu.. Masakra.
google 2016-07-29 09:24:08
ciagle narzekacie weźcie się ludzie za prace a nie pierdoły
2
Ex-sprzedawca 2016-07-31 18:44:54
Witam !

Pracowałam dla firmy ETOS w Gdańsku przez około rok. Na chwilę obecną była to najgorsza praca, jakiej kiedykolwiek się podjełam.
PO 1 : Zero szacunku do pracownika, ale to naprawdę zero... Nigdzie indziej nie byłam tak przedmiotowo i nieuprzejmie traktowana, jak tzw. murzyn do roboty - z całym szacunkiem do ciemnoskórych osób. W tej firmie człowiek nie ma żadnego znaczenia, nie ma dziękuję, jest tylko wyzysk.
Praca po 13-14h na nogach, z 2 przerwami na jedzenie. Nie można nawet skorzystać z toalety, bo za mało osób na sklepie. Wynagrodzenie najniższa krajowa, koszmar. Zero benefitów, umowa śmieciowa.

PO 2: Nadrzędni pracownicy nie mają zielonego pojęcia o interesie, ciągle zmieniaja się regionalni itd., bo mało kto wytrzymuje w tej firmie, która ciągle upada i ciągle jest źle.

PO 3: Jeżeli już macie podjąć się pracy na sklepie, poszukajcie gdziekolwiek indziej, a firm jest mnóstwo, gdzie ani nikt was nie będzie tyrał jak wół od 8.30 do 22.00, ani nie bedzie wam płacił głodowej stawki.

NIE DLA TYCH WYZYSKIWACZY !
7
total 2016-08-01 16:15:36
Dlaczego diversa ma tak beznadziejna muzykę na sklepu? Ciągle dumni to samo głową mi pęka jak tam przychodzę nigdy tego nie zmieniCię ? Koszmar a nie umiladz zakupow
1
Misiowata 2016-08-26 17:45:25
Pracuje w diverse od 9 miesięcy, mam umowę o pracę, regionalny jest bardzo miły, uprzejmy. Większe cyrki są z VM. Kierowniczka jest wporzadku jak i zastępca kierownika. Minusy pracy są takie ze zakaz wychodzenia na przerwie jest to absurd bo w umowie tego NIE MA, 30 min przerwy na 12h roboty kolejny absurd. Obsługa klienta jest też przesadzona ze względu wchodzenia ludzia w tylek. I zarobki. Niestety mając umowę o pracę a zleceniowka która ma status ucznia wyrobi trochę więcej godzin i zarabiają więcej ode mnie gdzie oni jedyny jaki mają obowiązek to obsługa klienta pilnowanie przymierzalni to chyba coś nie tak. I premie. Wyrobienie targetu i premia 60 zl? przepraszam ale jak dla mnie śmiech na sali. Raczej to nie jest praca dla kogoś kto chce się usamodzielic lub wychowywać rodzinę..
1
Adan55 2016-09-02 10:02:30
w ktorym miejscu/ sklepie jest taki kierownik co krzyczy przy klijentach ?
stały klient 2016-09-09 20:50:16
A ja radzę ekipie diversa z Jaworzna zabrać się w końcu do roboty. Za każdym razem gdy wchodzę do sklepu stoją w grupkach rozmawiają, w ogóle nie zwracają uwagi na klientów. Raz gdy zwróciłam się o pomoc jedna z pań rzuciła swojej koleżance spojrzenie mówiące ,, czego odemnie chce ta baba'' po czym z wyrzutem przyniosła mi rzecz o którą prosiłam. Nigdy nie czułam się w tym sklepie komfortowo a tym bardziej nigdy nikt mnie nie obsłużył co dziwne bo znam standardy sklepu i obowiązujące w nim top 7
byla 2016-09-13 21:25:38
Pani Elżbieto, pouciekaliśmy po innych sklepach w Rivierze, do zobaczenia ;)
M wyklęty :) 2016-09-14 11:19:56
Od KIEDY klienci znają top 7 sklepów ? Może jesteś beznadziejną osobą która próbowała dostać pracę u nas w sklepie ? I sorrry chyba jakoś Ci nie pykło :'(
9
Kaja 2016-09-21 10:16:14
Jako firma słabo,kierownictwo porażka. Na zleceniowce nie możesz pozwolić sobie na chorobstwa bo automatycznie jesteś zwalniany,, a co by było śmieszniej droga sms-ową .Przykładowo dajesz znać ,, że masz gorączkę a pani kierownik po namyśle pisze Ci,że w związku z tym kończymy współpracę .Zastępca kierownika wychodzi w czasie pracy 8razy na zakupy plus jej przerwa trwa ok pół h,a Tobie liczy każda minute ,, przychodzisz 2min później ,, a ona z tekstami typu'za długa ta przerwa' Świeżaka wmawia ,, że przy pracy po 6-7h nie należy się żadna przerwa ,, pomijając kwestie ze nie ma pojęcia o tym gdzie jest i co robi. Zdarza się często ze nic nie robi a sprzedawca zwraca uwage na krzywo stojące buty. Mobbing mobbing i jeszcze raz mobbing .. Zdecydowanie nie polecam pracy w tej firmie !!
1
Krzychu 2016-10-01 21:42:54
Miła obsługa jest w Diverse w Oławie. Fajne dziewczyny zwłaszcza ta czarna z dziarą na ręce. Zawsze sie uśmiechnie, podejdzie, doradzi, porozmawia. Wesoła fajna dziewczyna ;) ;)
3
Mati 2016-10-02 09:58:31
Nie tylko na Tobie ta dziewczyna zrobiła dobre wrażenie :)
4
Rafik 2016-10-19 21:37:23
Byłem, widziałem i się zgadzam! miałem ogromną przyjemność być obsłużony przez tą dziewczynę ;-)
ELO 2016-10-24 21:05:34
DIVERSE TO G Ó W N O
3
Misia 2016-11-08 00:57:49
Praca w firmie Etos to jedno wielkie nieporozumienie. Za wszystko zabierają pieniądze z wynagrodzenia, a premie dla Pracowników są żenujące. Na jakiej podstawie mogą zabrać kasę za straty inwentaryzacyjne skoro Pracownik nie podpisuje żadnej umowy o odpowiedzialności materialnej? Porażka.
3
Zaciekawiona 2016-11-08 11:23:04
a jaką opinie wystawicie szczecińskiemu Diversowi? możliwe że jest już gdzieś ale nie mam czasu szukać jej wśród komentarzy. pozdrawiam.
MegaZawiedziona 2016-11-28 11:56:55
Witam:) nie widze tutaj żadnej opini na temat pracy z kierownictwem regionalnym. Czy ktos miał Problem z Pania Regionalna z Dolnego Sląska ? Z Pania Katarzyna ? Pani po 40stce, która najchetniej zatrudnia na stanowiska kierownicze osoby w podobnym wieku, dla młodszych kierowniczek zero szacunku, przeciez to gówniary, juz nie wspomne o reszcie pracowników, szczególnie tych na UZ, bo to dla niej tylko bydło do pracy. Odwiedziny Katarzyny to jest zawsze ogromny stres, praca w salonie Diverse, ponad 200 m.kw. dwie osoby na zmianie, bo na wiecej nie ma zgody, to naprawde katorżnicza praca. Pani Regionalna wymaga aby te dwie osoby JEDNOCZESNIE obsługiwały, bo obsługa najwazniejsza, kasowały, sprzatały po klientach, pilnowały przymierzalni (bo wiecznie kradna), wprowadzały zmiany VM, juz nie wspomne o 10ciu kartonach towaru ktore trzeba gdzies wepchac oraz miliona maili, które trzeba na bierzaca wdrazac. Obojetnie co by sie nie robiło w momencie wejscia Regionalnej na sklep ona zawsze ma pretencje ze nie robisz czegos innego, oczywiscie wszystko w Raporcie jest negatywne, pomimo ze do Wynikow najczesniej nie ma co sie przyczepic, juz nie wspomne o tym ze Pani Regionalna bardzo czesto w raportach nagina prawde albo wrecz kłamie. A sproboj tej Pani podskoczyc albo napyskowac, w przeciagu miesiaca zmieni cała ekipe i jeszcze jej nakłamie na temat starej. Katarzyna buntuje pracownikow, wiem ze okoliczne sklepy tez maja taki problem, Moze przydałoby sie jakies pisemko na jej temat do Pana Marcina ktory jest nad nia ? Bo to co Katarzyna robi w sklepach jest nie do pojecia. Pracowałam wczesniej w dwoch sieciowkach i jeszcze nigdy nie widziałam takiego cyrku. Serdecznie nie pozdrawiam Pani Kasi i licze na to ze Karma ja dopadnie.
8
Anonim 2016-12-04 10:06:01
Szanowna Pani Zawiedziona

Po pierwsze jest to pomówienie, przewidziane w art. 212 Kk, zgodnie z którym kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.

Drugim przestępstwem jest zniewaga, przewidziana w art. 216 §2 Kk, zgodnie z którym kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku....

Musisz mieć świadomość że w każdej chwili , w każdym dniu może do Ciebie zapukać Policja mając twój adres IP. Wówczas twoje żarty i wpisy zakończą się.

Życzę miłego dnia
Wolna 2016-12-05 10:35:45
Stanowisko kierownicze za 1500zł netto za takie wymagania... Jakiś ŻART!!! Sprzedawcy zarabiają więcej w innych sieciówkach. Miska ryżu za niewolniczą pracę!!! Uciekajcie z tego "RAJU".
4
Xxhkk 2016-12-06 23:55:07
A można wiedzieć jaką jest stawka godzinowa??
Zostaw swoją opinię o Etos S.A. - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Etos S.A.