brak logo

Tyco Electronics

Bydgoszcz

Opinie o Tyco Electronics

Vizir 2017-03-30 10:55
Hydra juz w tyle! Teraz przyszłość to kamery!
3
sou 2017-03-30 13:12
Kamery to też już przeszłość, teraz przyszłość to chipy w d...e, rozliczą Cię wtedy ze wszystkiego :D
4
pracownik 2017-03-30 16:01
Przeczytałem sobie dzisiaj memorandum. Myślicie, że te sztuczne awanse coś zmienią, nic nie zmienią oprócz ich pensji, i tak już wygórowanych. Porażka i kpina, tylko żal mi naszego dyrektora, bo o nim chyba zapomnieli i gościu awansu nie dostał. No to mamy samych globalnych...Idę się wyrzygać, brrrrrrr
9
ela 2017-03-30 17:14
pracowałam tu na tych nowych kablach i podziękowałam po trzech tygodniach co dzien gdzieś indziej a jak się pomylisz to już dostajesz upomnienia wręcz agresywne słowa szkolenia itd
8
gienia 2017-03-30 19:13
Uważajcie, żeby nie podpaść kierownikowi w żółtym. Grozi to zesłaniem do piwnicy na szlifowanie, a fajne to nie jest. Właśnie dzisiaj spotkało to jednego z moich kolegów. Bardzo przykre.
6
Asia 2017-03-30 20:19
Jeszcze trochę i sam będzie szlifowal! Jeszcze trochę!:-)
5
sou 2017-03-30 20:29
Dodajmy że to już kierownik kierowników
4
zenia 2017-03-30 20:54
Czy takie postępowanie jest etyczne??? A może ćwiczy rolę do kolejnej części filmu "Mściciel".
5
Miglanc 2017-03-30 21:48
Hehehe dobre z tym wpisywanie fałszywych danych na tablicach… problem polega na tym że nikt się nie pyta jakie tablice się przydadzą tylko tablice idą od BOGA i mają być być być i być… na pewno wszystkie dane są aktualne i weryfikowane. Pytanie czy ktokolwiek potrafi zweryfikować te dane :)
Naprawdę jest fajnie mieć kolorowe tablice i pełno wykresów nad którymi panuje BOŻEK
11
Paula 2017-03-31 09:16
Ale przynajmniej teraz zajęcie ma słodka blondynka! Musi biedna sprawdzać tablice i zdjęcia znowu robić! Biedna! Tyle pracy ma! A wszystko przez jeden wpis tutaj! Serca nie macie!
6
sou 2017-03-31 14:47
Mam pomysł, skoro my fizyczni jesteśmy oceniani przez przełożonych to może czas wprowadzić ocenę przełożonych przez fizycznych pracowników. Można to zrobić w anonimowej ankiecie dla danych wydziałów która się pojawia co jakiś czas. Umieścić tam nazwiska od brygadzistów do kierownika kierowników i ocenić ich w skali od 0 do 10, gdzie 10 to najlepsza ocena. Podejrzewam że ta ankieta była by w 75% prawdziwa. Na dzień dzisiejszy na przykładzie żółtego liderzy STWD i brygadziści mieli by noty od 4 do 9, to kierownik kierowników pewnie powyżej 0 by nie wskoczył :D.
ALE ZNAJĄC ŻYCIE NIEWYGODNE PYTANIA SĄ USUWANE Z ANKIETY !!!
11
Marcin 2017-03-31 18:22
Pracodawco! Spiesz się szanować pracowników! Tak szybko odchodzą!
22
Nickt 2017-04-01 00:40
SZOK…
Nie ma to jak być MANAGEREM od TABLIC w znanym nam klubie … Jak to się mówi - ważne ze płacą…
To się teraz gdzie nie gdzie nazywa LEAN Manufacturing = TABLICOMANIA albo jak nie wiesz co zrobić to zrób tablicę na pewno się spodoba a ile widzów się wówczas ma...
Chociaż jeden został Kierownikiem Kierowników o taka sobie droga do kariery...od tablicy do koryta
4
KROWA 2017-04-01 01:40
Menagerowie zróbcie coś z tym kolesiem co ciągle mówi o awarii uszczelki w blaszaku.
Można w banie dostać od tego pieprzenia.
Proponuje ten głośnik na antresoli zamontować.
Niech ciągle powtarza .... "czas na ciasto, zjedz placek, czas na ciasto....."
2
Lilla 2017-04-01 09:25
Oby nie odnalazla twojego sensu zycia w frustracji, pracy za grosze, plucia jadem dookola siebie.
1
Syla 2017-04-01 22:09
A może za mało się skupiałaś na swojej pracy, ja pracuję na tych kablach i mnie chwalą
DR HAB MEC 2017-04-02 17:57
Jeżeli w rozpatrywanym środowisku pracowniczym panuje epidemia choroby „Zawiść” to znaczy że myśli tak większość a to za tym idzie eliminuje się źródło a nie efekt o czym świadczy użyte słowo „epidemia”.
1
sou 2017-04-02 19:50
Mylisz się tu nie o zawiść chodzi. Sporo jest osób w naszym zakładzie odnoszących sukcesy ale nadal pozostają normalni i szanują pracowników fizycznych.
3
Rosso 2017-04-02 19:57
Myślenie większości często można podsumować cytatem: ''Choć żaden tłum nigdy jeszcze nic nie stworzył, to różnym tłumom wielokrotnie zdarzało się coś zniszczyć (usunięte przez administratora)
1
Pani Dorn 2017-04-02 21:53
Słyszałam, że jeszcze przyjmują do Tyco na te chińskie kable. Napiszcie, jakie warunki, atmosfera, czy w ogóle warto.
Genia 2017-04-03 08:22
Witam wszystkich! Mam na imię Genia. Słyszałam że potrzebują do pracy na stanowisko sprzątaczka globalna. Jak myślicie łatwo się dostać? Mogę później awansować? Z góry dziękuję za poważne odpowiedzi.
6
wyksztalcony_robotnik 2017-04-03 08:36
Kolejny fajny tydzień w Tajko czas zacząć :) Kawiarenka z palarnią już otwarta ?
4
Qwerty 2017-04-04 09:13
Później będzie globalny selekcjoner śmieci i operator globalnego mopa. Odrobina wazeliniarstwa i praca od ręki.
6
xyz 2017-04-04 10:30
Dobre sobie, pół roku za nami, a odwołania ocen pracowniczych za zeszły rok do tej pory nie były rozpatrywane. Zapewne wygodnie jaśniepaństwu z biur, że pracownicy się tego nie domagają. Ale pracownicy o tym pamiętają, dlaczego ich krzywdzicie??? Właśnie w taki olewający sposób traktowany jest w tym chorym zakładzie gorszy sort.
12
Wasilij 2017-04-04 16:08
"Zglobalizowana" firma, wreszcie to do mnie dotarło, aż się poczułem lepiej...Zaszczyt pracować w takiej firmie, sami fachowcy z najwyższej półki. A ja niewdzięczny nie doceniałem.........
4
Witek 2017-04-04 19:48
Sam kierownik jest z najwyższej półki! Wszyscy są dumni ze maja nad sobą takiego fachowca! A jak jeszcze założy swoją różowa koszulkę ach. ..tylko do schrupania!
4
Pracownik 2017-04-05 13:40
Ktoś poruszył temat bezsensownych tablic, to i ja zapytam o coś równie bezsensownego jak heijunki. Wypisujemy to g.... tak jak tablice, co godzinę. Chciałbym wiedzieć co się dzieje z heijunkami. Kto się tym zajmuje i co z tym robi?! Wiem że to trafia do śmieci. Nie wypisanie (heijunka i tablica) w Tyco jest równe uwadze od brygadzistów lub od majstra albo kierownika.A czasem jest straszenie notatką służbową. Dlatego pytam co robicie z tym dalej!? Do czego jest to potrzebne!? Chciałbym spotkania z twórcą heijunek i pełnego udokumentowania że to jest nam bardzo potrzebne i że to pomaga nam w produkcji. Tak więc z niecierpliwością czekam na zebranie na którym otrzymamy pełne informacje od pierwszego dnia powstania heijunek :D
Na pewno takie zapisy są bo to jest "bardzo ważny" papier w tej firmie ;)
10
Hej'junk 2017-04-05 15:01
Myślę, że gowork nie jest miejscem do organizacji spotkań. Jeśli masz taką potrzebę dowiedzieć się co się dzieje z heijunka poproś wprost o spotkanie z przełożonym i na pewno dostaniesz wyczerpującą odpowiedz :).
3
Pracownik 2017-04-05 15:04
Czytaj ze zrozumieniem
8
Hej'junk 2017-04-05 15:45
Ty również. Go work to nie miejsce i sposób do organizacji spotkań. Chyba ze do spotkań niezadowolonych/ zadowolonych (odpowiednie skresl) pracowników. Jeśli chcesz spotkania w pracy - otwórz się i powiedz a nie ukrywa za anonimowoscia.
2
Pracownik 2017-04-05 16:31
No proszę, uderz w stół :D
6
A.M. 2017-04-05 19:08
Panie kierowniku z kabli, świetnie by się pan nadawał na szefa obozu koncentracyjnego. Podobno swego czasu odszedł pan z Tyco bo się pan chciał rozwijać. Szybko się pan zwinął, tylko po co? Podsuwam panu sugestię, kolejną tablicę tym razem przed wejściem do budynku z napisem ,, Arbeit macht frei". Nie dziwi mnie, że Ci co uciekli do żółtego budynku dostają torsji na myśl o powrocie na kable. Przy okazji pozdrawiam koleżanki ze scalansów. Szkoda mi Was. Ale widać pan kierownik z białego ma szersze plecy i projekt scalans już nie jest tak ważny jak się wydawało i nie żal kasy na szkolenia ludzi w Czechach. Na podwyżki nie ma pieniędzy ale w wywalaniu kasy w błoto firma ma mistrza. Jeszcze jedno, podobno w Czechach byli sami nieudacznicy, d...owłazy i wiecznie chorujący ( opinia z tego forum ), po co więc bitwa o te osoby? Czyżby super pracownicy z kabli nie dawali rady? A może nowi pracownicy mają wywalone na ciężką pracę za ten zasiłek, który im płaci tyco. Nie macie tam na szczycie szacunku dla doświadczonych i wieloletnich pracowników. Stąpacie już po bardzo kruchym lodzie i kiedyś obudzicie się z gołym zadem w zimnej wodzie. Sami strzelacie sobie w kolano. Pozdrawiam.
28
Globalny Lider 2017-04-07 10:41
Co to są za układy na 4p.ze liderzy w tygodniu nie maja co z sobą zrobić. Nie pracują na maszynach tylko chodzą z kata w kat ale co sobotę pracują po 12h . Coś w tym Systemie SDWT nie gra.
5
Globalna Liderka 2017-04-07 10:55
No a później pan prezes zdziwiony ze jest zła atmosfera a jaka ma byc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7
4p. 2017-04-07 11:03
Dziewczyny od pani G.w soboty pracują a z ekipy pana Ł. w sobotę pracuje tylko on
5
SDWT 2017-04-07 11:27
Pewnie poszedł niezły układzik między liderami a mistrzem. Ze w tygodniu liderzy nie mają zajęcia a w soboty są zawaleni robota i to na 12h! Oj czuje ze zaczną się urlopy na tel.i zwolnienia L4. A już było całkiem spokojnie.
7
e 2017-04-08 20:36
Mam niedlugo dostac umowe jako operator. Ile distane na reke?
Uprzejma 2017-04-13 17:33
Szanowny p. Dyrektorze!!! Niech Pan zamknie ten przybytek rozkoszy, jakim jest palarnia. Przecież i tak mało ludzi z niej korzysta, sama trochę popalam i palę wewnątrz. Niestety większość osób (przede wszystkim umysłowi czyli tzw. inteligencja) pali na zewnątrz i tam też kipuje. Dookoła palarni jest taki syf, że jak przyjedzie straż miejska to mandacik dla zakładu murowany. Radzę się pospieszyć, bo kipów na ziemi przybywa.
7
Pewna pani 2017-04-13 17:37
Pracuję w Tyco ogółem prawie rok, ale od niedawna jestem zatrudniona przez firmę bezpośrednio no i powiem tylko tyle, że myślę nad zwolnieniem się. Po prostu żenada, zarobki i to co się dzieje w okół to jakiś żart.
9
mieciu 2017-04-13 19:09
Święta prawda, gdyby nie chłopaki z Clar Systemu to kipowisko doszłoby już do ulicy, żenada. No i potwierdzam, że tak robią najczęściej biurowi, oczywiście nie wszyscy, ale i produkcyjnych też nie brakuje...
6
zenek 2017-04-13 20:35
Dobre sobie, w palarni czyściej niż przed. Może monitoring i wyłapywać brudasów. Teraz poznać, jak niektórzy mają w miszkaniach, sami sobie wystawiają świadectwo.
6
xxxxx 2017-04-21 13:13
Ile mozna zarobic jako operator,ustawiacz maszyn?
Palacz 2017-04-21 13:32
To w palarni nie ma 5s+1 to skandal jak by bylo zdjecie popielniczki nad popielniczką + opis ze to jest popielniczka to napewno by do tego nie doszło.
12
xxxxx 2017-04-21 13:58
I na jakie stanowiska obecnie jest rekrutacja?
Słynna Palarnia 2017-04-22 13:29
Trzeba koniecznie w palarnii wprowadzić 5S+1. Przynajmniej dwóch biurowych będzie miało znowu zajęcie na dwa tygodnie.
4
Odeszłam od garów 2017-04-23 08:26
trzeba zawiesić tam również tablicę i zorganizować gołmiting.
9
elovena 2017-04-23 10:33
Pewnie nie było dla kogo gotować...
2
Aktor brat defines 2017-04-23 18:09
Dobrze jest na palarni wyjść na dymka .. łapki w górę kto lubi!
13
Muahh :) 2017-04-26 17:38
NIE POLECAM! To śmieszne gadanie na wstępnych szkoleniach o tym jak to oni nie dbają o pracowników to są bzdety. Robią problem z urlopami, przez jakiś czas na początku wchodzą w dupkę bez wazeliny a po pewnym czasie traktują pracowników jak gówno. Szukają problemu w pracownikach jeśli coś nie wychodzi i oddalają od linii jeśli ktoś powie swoje zdanie, ciągłe zmienianie osób na linii,uczenie ich od nowa i pretensje do pracowników,że produkcja nie idzie. Strach chodzić do toalet (i nie mowie tu o chodzeniu co 5-10 minut tylko raz czy maks dwa razy) upominają,że częste wychodzenie jest. Marne zarobki, a nerwów co nie miara. I to gadanie "Jeśli masz problem idź śmiało do brygadzisty/mistrza! Oni Ci pomogą!" też gówno prawda ;]
15
Palma 2017-04-26 21:02
No to już jest taka firma. Mentalności osób kierujących ta firma się nie zmieni. Szkoda. Nawet Ukraińcy uciekają. ..
9
Zostaw swoją opinię o Tyco Electronics - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tyco Electronics