brak logo

Tyco Electronics

Bydgoszcz

Opinie o Tyco Electronics

ustawiacz 12 2016-11-17 13:00:15
Ehh, znowu wróci z tych swoich szkoleń, będzie wydziwiać i zmiany wprowadzać.
A testy weryfikujące umiejętności ustawiaczy i operatorek widzieliście?
Będzie tak jak z oceną pracowniczą, wyżej zgodności nie podskoczymy.
7
Testy 2016-11-17 17:46:08
Walić testy jak będziesz miał powyżej to co dostaniesz 20zł brutto do wypłaty
12
Pako 2016-11-17 21:12:17
Czy ktoś do jasnej cholery zareaguje na ten burdel!!!! czy są jeszcze może dwa miejsca w wypożyczalni narzędzi ,przepraszam jedno , dla tego z łupieżem z żółtego?
10
Obserwator 2016-11-20 22:41:14
Święte słowa. Nie warto się wysilać. Nie szanują nas. Robią wszystko aby nas zniechęcić. Pracuję w żółtym i to co się teraz dzieje przekracza ludzkie pojęcie. Dziwi mnie tylko że prezez w ogóle na to nie reaguje. Pracuję w Tyco kilkanaście lat ale czegoś takiego moje oczy nie widziały. Rządy nowego zmierzają w najgorszym kierunku. Ale co się dziwić skoro jak on to powiedział " liczą się wyniki a nie człowiek "
Egzaminy na operatorki ( nowe panie) śmiech dosłownie :D A nam chcą testy robić :'D
Nie warto się starać dla tych nędznych paru groszy podwyżki.
11
bb 2016-11-21 09:03:54
Marek,na zerówce giną batony z automatu-wiesz coś o tym?
5
Poker 2016-11-21 15:21:13
To prawda. Olać ta firmę! My juz przestaniemy się starać! Nam pracuje się teraz lepiej. Mało dostajemy. Mało dajemy. Tak już to działa.
11
Bolek 2016-11-21 15:32:57
No niestety jaki prezes i kierownicy taka firma!
5
pracownik 2016-11-21 21:09:53
A głównym winowajcą jest kierownik żółtego, jeździ na wycieczki, przepraszam-szkolenia, produkcję ma gdzieś i wymyśla jakieś pierdoły. Tylko dziwi cały czas to, że dyrektor daje na to wszystko przyzwolenie, czyżby miał jakieś obawy? Tak czy inaczej źle to wszystko się skończy, bardzo źle...
7
Galka 2016-11-21 23:54:03
Oj żeby prezes się na Nim nie "przejechal" kiedyś. Ten człowiek jest bez skrupułów. Po trupach do celu!
8
REAL 2016-11-22 00:28:25
Może prezes się go boi... Ciekawe kto rządzi tak naprawdę w firmie...???
8
Gała 2016-11-22 16:19:23
Bo Prezesika panicz z Niemcza za jakiś czas wyp...jak swojego mistrza z Vp. I wtedy karpia złapie jak do tego doszło taki sumienny lojalny i oddany pracownik .Brawo wy.
6
Basia 2016-11-22 18:35:55
Zrobi to na 100%! Zanim prezes zdąży ruszyć głową. On już ma plan w swojej główce!
10
xyz 2016-11-22 19:55:00
Sławek, ile ty masz w sobie arogancji, fałszu i nienawiści do otoczenia. Zrób coś wreszcie z tym!!! Przez ciebie ludziska z niechęcią przychodzą do pracy. A było tak sympatycznie...
11
Reni 2016-11-22 20:09:23
Taka wesz w każdym zakładzie musi się znaleźć i musi być. On jest potrzebny!!!!
9
Znawca 2016-11-22 20:55:36
Wesz jak Wesz ale ile osób już przez tą Wesz się zwolniła... a Prezes tylko pokazuje słabość i nie potrafi zrobić porządku na swoim podwórku.... Smutne to jest..
Były czasy że ludzie byli potęgą TYCO a teraz są tacy jak GAŁA.. tylko że zaraz nie będzie miał ludzi..
2
etyka 2016-11-23 18:13:41
Mobing się zaczyna przechodzilem i usłyszałem., jak brygadzista nadawał pani ,niewidzieli mnie kolo filaru szłem
Obserwator 2016-11-23 20:51:04
Czy możesz opisać to zdarzenie? Trochę mało informacji a zarzut poważny. Takie zachowania trzeba zgłaszać tak więc napisz coś więcej na ten temat + inforamcja w którym budynku i piętro
tyco 2016-11-23 21:10:16
Wiadomo gdzie, w żółtym i nawet wiadomo o jakiego brygadzistę chodzi. DNO
pracownik 2016-11-23 21:22:47
Nie chodzi o to żeby z chęcią przychodzić do pracy tylko żeby zasuwać jak nakazują a takich ludzi jest i zawsze będzie dużo , gadają jedno a jak trzeba to na głowie staną żeby tylko Pan był zadowolony.
1
Obserwator 2016-11-23 21:25:42
Pracuję w żółtym. Jest tam 3 brygadzistów. Który?
ojej 2016-11-23 22:28:36
Związki : wywalczyliscie podwyżki będzie premia $wiateczna
1
dziki 2016-11-24 11:07:19
Związki wywalczyły pewnie bony na wycieczkę.Zima jest to może do Laponii do Świętego Mikołaja:))
12
ff 2016-11-24 11:10:03
Najlepiej na tym wyjdzie motocyklista ,kolega Gały,co sobie z nim po Norwegii szlajał-bedzie kolejny kierownik od niewiadomo czego...ale Gała takich lubi co mają wąski tyłeczek i wazelinę zawsze przy sobie..
5
zdun 2016-11-24 14:44:11
Jak tam się trzymacie koledzy z ADHD z 4-go piętra, wyrabiacie z grubym nierobem, który co pół godziny chodzi na fajkę??? Następny przydupnik kierownictwa, a na kablach naklejki drukował. Jak mówią słowa pewnego utworu: każdy chłopak z polskiej wsi wozi się passatem tdi...
14
Grubas 2016-11-25 10:35:12
Ja Passata juz żem sprzedał. Tera ino stoły kupuje!
5
EKB 2016-11-28 12:34:30
Biadolicie na warunki i zarobki ale na wojaże po Meksyku was stać!!
EKB 2016-11-29 07:21:39
Biadolicie na wynagrodzenie a z tego co widzę to nie jest źle jeżeli stać Was na wojaże po Meksyku.Szacunek.
Bokser Balcerzak 2016-11-29 10:46:00
Meksyk to ta firma! O czym ty biadolisz?
4
Tajkowy 2016-11-29 18:17:49
Czyżby łupież z żółtego zaczął używać lepszego szamponu do włosów niż z biedronki? :)
Nikt 2016-11-29 18:52:28
Czy Ty człowieku nie masz innych problemów jak przejmować się cudzymi włosami? Jeb...się w tej pusty łeb!
6
... 2016-11-30 16:12:02
Z tym lupiezem to już troche przesada każdy ma jakieś wady jeden ma łupież drugi lubi np.sobie wypić a ty taki idealny jesteś
2
Maciej 2016-11-30 17:11:57
Teraz w naszym zakładzie jest bałagan.to nie wina kierowników mistrza.czy prezesa.to wina zmian które sa wprowadzane w zakładzie.zakład chce być udoskonalony technicznie np cnc itp.ale jak udoskonalić cos co zmarło pare lat temu. Zatrudniając nowych chcą wprowadzić nowości z ich nowych główek..ale w tym zakładzie juz raczej nic sie nie zmieni.trzeba go odbudować od podstaw( niestety tez trzeba wydać kasę w maszyny w ludzi itp).ale jak tu cos wprowadzić jak młodzi po 1 roku .mówią Bay Bay tyco idę zarabiać do konkurencji bo u was renta za prace to tak jak kurpiowska..
6
Obserwator 2016-12-01 13:40:42
Tajkowy zastanów się co ty piszesz. A może raczej tajkowa, co? Niedawno przeszłaś do Tyco, latasz do kibla jak ze sraką na fajkę i nikt tobie uwagi o to nie zwraca, nawet on a ty widzisz tylko łupież? Ty chora jesteś dziewczyno i musisz mieć bardzo nudne życie skoro o takich bzdurach na forum piszesz. Zacznij przygotowania do świąt bigosik, pierniczki i zapomnij o tej stronce bo czytać się nie chce twoich wypocinek
2
lola 2016-12-02 11:17:17
a co myślicie o wyjazdach niby na szkolenia ludzie sami chcą jechać haha bajeczki
7
Golas 2016-12-02 18:06:31
Nowy mistrz juz nie pyta prosząc o wyjazd do Czech lecz naciska i zmusza do wyjazdu żeby tylko podlizac się swojemu przełożonemu z rodziny. Oj to się kiedyś wszystko przeleje!
6
Pako 2016-12-02 22:05:01
Będąc obiektywnym to napewno nie naciska i nie zmusza .Wypisujesz bzdury.
1
next 2016-12-02 23:39:57
....nadciągają kolejne wypowiedzenia......
4
Dzidzia 2016-12-03 09:00:51
Jeżeli to wypowiedzenie przez mistrza nie jest mobingiem to prosze mnie oświecić-cytat...jedziesz do Czech firma ma prawo cie zmusić.jeżeli nie to umowa zostanie rozwiązana, ..... Myślałem ze pracuje w firmie trochę bardziej rozwinietaej,ale sie myliłem/lam, widać że dają stanowiska ludziom co maja cos na sumieniu, i chcą ściągnąć ludzi do sądów,dla firmy taki mistrz to cud nad Wisłą.góra pociągnie za sznurki a żołnierze będą walczyć w ich imieniu , i niestety firmie pozostaną do pracy ludzie co przyjdą i wyjdą, i niestety straty bede tak wielkie ze nawet dyrektor bedzie mógł szukać pracy,firma pójdzie z torbami.....wniosek jest taki ze ktoś chyba nie potrafi tu rządzić i rozmawiać z ludźmi, ja chętnie pomogę ogarnąć wam ten bałagan juz pisze cv..pozdrawiam wszystkich pracowników tyco zakładu karnego w Bydgoszczy
9
Dzidzia 2016-12-03 09:06:48
Ja rozumiem mistrza dostał nowy cel i to robi,ale zapomniał ze to nie uk, tam mógł robić z ludźmi co chcę, ale niestety wrócił do pl i musi sie Troszkę nowych zasad nauczyć
9
Obserwator 2016-12-03 19:32:29
Da rade! Kierownik będzie zadowolony! Przecież co w rodzinie to nie zginie! Ciekawe co na to Stany?
3
Widz 2016-12-04 10:59:59
Nowe zasady firmy, nie jedziesz do Czech , to juz nie pracujesz, i znowu firma bedzie szukać pracowników, chyba sie zatrudnię za mega pensję,ktora jest niższa nawet jak pójdziesz na kasę do biedronki,,powinna rekrutacja polegać na pytaniach.....jesteś w wieku 70« .nie masz rodziny,jesteś zdesperowany,potrzebujesz renty,przyjdź do nas,płacimy nic , ale jak wyjedziesz do Czech to na jedzenie zarobisz,pozdrawiam obecnych i byłych pracowników
6
Pako 2016-12-04 17:37:22
Począwszy od wypowiedzi Necxt i skończywszy na Widz to LUDzie nie bieżcie tego pod uwagę , to chyba jacyś desperaci.W tej firmie jest syf ,rozpieprzanie kasy na prawo i lewo,ale wczytajcie się w te opinie, to normalnie żenada.Nowy majster całkiem wporzo gość i to co ktoś opisuje to napewno nie jest z żółtego.Pozdrawiam.
1
ABC 2016-12-04 18:51:45
Swoją drogą te "skierowania" na wyjazd do Czech są mocno podejrzane i nasuwa się pytanie dlaczego na kablach tylko tajkowe?
4
Ja 2016-12-04 20:14:11
W każdej plotce trochę prawdy, ja lubie wszystkich i mam gdzieś co inni piszą i myślą oraz robią,przychodze do roboty robie swoje za tyle co mam zapłacone czyli 3 h pracy resztę 5h wiadomo,firma jest szczęśliwa ze ktoś jakoś pracuje,ja jestem szczęśliwy ze do Czech mnie nie wołają i latka lecą byle do emerytury.pozdrowienia dla kierowników i innych co lubią kierować firmę mu upadku
2
Była 2016-12-04 20:24:40
Inne firmy na wyjeździe/transfer/szkolenie płacą stawki unijne tylko w TYCO jeszcze o tym nie wiedzą…
Chyba przepisy się zmieniły...:)
abc 2016-12-04 20:30:21
A kierownik mówił, że szanse mają wszyscy pracownicy, agencyjni też, co nie?
1
Pozytywny 2016-12-04 20:33:42
Pani /Panie podejrzliwy. Widze, ze spiskowa teoria dziejow wciąż aktualna. Może zostały wybrane osoby urodzone w środę, może osoby tylko spod znaku Lwa? Troszkę opamiętania. Skierowania na wyjazd w niczym nie były podejrzane. Gdybyś wysłuchał dobrze kierownika na spotkaniu, usłyszał byś , że wybrane zostały osoby, które wpisały się na najgorszy termin wyjazdu - okres miedzyswiateczny. A że wpisaly się osoby zatrudnione bezposrednio w Tyco. Ot cala tajemnica. Wiecej wiary w ludzi życzę, mniej podejrzliwości.
2
Pozytywny 2016-12-04 20:34:37
Pani /Panie podejrzliwy. Widze, ze spiskowa teoria dziejow wciąż aktualna. Może zostały wybrane osoby urodzone w środę, może osoby tylko spod znaku Lwa? Troszkę opamiętania. Skierowania na wyjazd w niczym nie były podejrzane. Gdybyś wysłuchał dobrze kierownika na spotkaniu, usłyszał byś , że wybrane zostały osoby, które wpisały się na najgorszy termin wyjazdu - okres miedzyswiateczny. A że wpisaly się osoby zatrudnione bezposrednio w Tyco. Ot cala tajemnica. Wiecej wiary w ludzi życzę, mniej podejrzliwości.
3
ustawiacz 12 2016-12-04 20:42:30
:D dobre, ale rozumiem że tych 3h wliczasz przerwę śniadaniową?
2
Rafal 2016-12-05 08:40:26
Ja tez tak pracuje. Nauczyli mnie tego prezes kierownik brygadzisci i liderzy! 3h . Reszta to gra aktorska nie mająca nic wspólnego z praca. I jest dobrze. Jak odbieram wypłatę to przynajmniej nie mam kompleksów!
7
Zostaw swoją opinię o Tyco Electronics - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tyco Electronics