brak logo

Tyco Electronics

Bydgoszcz

Opinie o Tyco Electronics

jeszcze rochę 2017-05-14 13:43
ale masz też dużo dodatków
- okulary
- dodatkowa 3 zmiana
- dodatkowe spojrzenia przełożonych z bocianiego gniazda
- podobno ma być dodatek na parkowanie w strefie płatnej
- jak się wykażesz to otrzymasz dodatkowe obowiązki
9
Poldek 2017-05-14 20:34
A teraz uwaga ,uwaga firma TYCO ELECTRONIS przyjęła w swoje szeregi pracownika ,którego zwolniła za to ,że Był w pracy pod wpływem alkoholu.Zwolniony z paragrafu,przecież to jest jakiś absurd,jaka to reputacja dla firmy. Pijmy wszyscy, przychodżmy do pracy pod wpływem przecież i tak nam nic nie zrobią ,a jakby nawet to i tak za jakiś czas przyjmą z powrotem.Pytam gzie jest PAN DYREKTOR tej firmy, o czym to świadczy ,jak to wygląda wobec innych pracowników.Brak słów na tą sytuację.Kto za tym stoi?
10
sou 2017-05-14 21:33
Jutro jest światowy dzień 2 godziny dla rodziny. Firmy i korporacje dają symbolicznie wyjść dwie godziny wcześniej do domów. Cała akcja trwa już od 5 lat, a u nas nigdy o tym nie wspominano, bo przecież wykresy pospadają. :D
8
blondyneczka 2017-05-15 08:45
W dobrej firmie się pracuje a nie wychodzi kiedy tylko jest okazja ! Leserom mowimy nie !!!
5
żwirek 2017-05-15 09:37
Szukają teraz Serwisanta Terenowego. Jak na tym stanowisku wygląda praca? Jakie zarobki, czas pracy? Wie ktoś coś na ten temat?
Muahh:) 2017-05-15 10:17
Ty chyba sobie żartujesz?!
1
naczelnik 2017-05-16 06:45
Dziś wtorek ! Proszę nie Migać się od pracy !
3
mareeeek 2017-05-16 12:50
Dzien dobry
Prosze o informacje jakie sa szacunkowe zarobki planisty produkcji?
Jurek 2017-05-16 18:15
Planisty? Do maszyn! Pojęcia zielonego nie macie a już do biura! W biurze tyle osób ze palca nie ma gdzie włożyć! A przy maszynach pusto!
6
CT Krzyżak 2017-05-16 21:08
Rolnik to BMW na sprzedaż? Że cała narzędziownia po 5x dziennie chodzi oglądać auto.
13
Zainteresowany 2017-05-18 14:23
Mój znajomy pracuje w Tyco. Z czystym sumieniem poleca mi tego pracodawcę. W związku z powyższym mam pytanie. Czy w najbliższym czasie planowane są rekrutacje na stanowiska inżynieryjne ? Jeśli tak to na jakie ? Wynagrodzenie to moja indywidualna sprawa więc nie pytam.
3
prezes 2017-05-19 23:05
miłego weekendu moje eelki.
4
Kris 2017-05-20 09:50
No proszę i kolejne odejście na szczeblu kierowniczym stało się faktem i to po krótkim czasie od awansu i zwiększeniu kompetencji o inne działy produkcyjne; w tak krótkim czasie tyle osób odeszło-dziwnie podejrzane
8
Wszechwiedzacy 2017-05-24 13:06
Na to bym nie liczył ... tyle możesz dostać mniej więcej tak dają
oDP kRISS 2017-05-25 04:59
Gdy patrzę na ostatni rok z hakiem to mogę stwierdzić że wygląda to na politykę gładkiego stołu. Równamy, równamy aż nad powierzchnią wystaje jeden łepek.
5
weteran 2017-05-25 12:42
Powinno się zrobić czystki jak na innych wydziałach :D
4
22222 2017-05-25 19:35
tak przelozeni nie maja pojecia o pracy tylko procedury i nic wiecej Same spodkania i pierdoly nic nie wnoszace a gonic do roboty to kazdy idiota potrafiJak to mowia mgr inz czyli moze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robic i niezle zyc
7
ha ha 2017-05-26 02:39
Dekiel,zadzwoń do gościa od automatu z batonami na zerówce i powiedź że ma manko!
4
Qwerty 2017-05-28 17:52
Pracodawco szanuj pracownika swego, możesz nie mieć żadnego.
15
123 2017-05-29 18:10
Jak wam tak zle to oddejdzie po co tu siedzicie i marnujecie swoj "cenny" czas.
5
bez nicka 2017-05-29 18:42
no przecież odchodzimy, o co ci chodzi?
zostają tylko mało ambitni który na rękę jest ukrywanie własnych słabości w korporacyjnym pseudo porządku.
6
in_vino_veritas 2017-05-29 21:45
Dolne wartości dla tego stanowiska i tego rejonu (Bydgoszcz), jakie znajdziesz na przykład na money.pl i
4
Oczko 2017-05-30 09:08
Starych pracowników którzy mają wiedzę i doświadczenie na produkcji na montażu zostało zaledwie kilka. Reszta to osoby po gimnazjum liceum zawodowym itp. To raczej nie jest powód do szczęścia pracodawcy. Ale managerowie są spokojni. No i mają właśnie takie podejście i mówią trudno niech odchodzą. Róbcie tak dalej !
15
HDI 2017-05-30 19:27
Kierowniku kierownik się nie martwi! Nie z takich akcji kierownik wychodzil obronną ręką! Najwyżej na kogoś kierownik zwali cała winę!
15
Dzidzia 2017-06-02 16:43
Przyjmują na wszystkie i za wszystkie tak samo płacą.jak masz głowę na karku to uciekaj do spx
2
xxxxx 2017-06-02 17:18
A co takiego jest w spx czego nie ma tyco?
1
Pracownik SPX / Poprzednio Tyco 2017-06-03 13:02
W SPX-ie masz:

- szacunek przełożonych,
- normalną atmosferę pracy,
- normalne zarobki,
- dobry social.

W Tyco wyżej wymienionych nie zaznasz.
7
lego 2017-06-03 19:53
Niedługo zamiast produkować będziemy tylko mierzyć i wystawiać żółte kartki i 5 why,a produkcja stoii,ale najważniejsze są panie zielone,tak jak w blaszaku-pani mistrzowa pomiarowa przechodzi samą siebie,a puste to to że aż wiatr w głowie hula!
13
papa 2017-06-05 07:02
Fajne laski :)
1
Muahh:) 2017-06-05 14:30
A jak tam chiny? Stoją czy ruszyły w końcu?
Dzida ---------- 2017-06-05 18:57
Właśnie zakończyłem lekturę wpisów o ,,SPX". Tu na ,,GO WORK". Polecam... ciekawe wpisy.
Lenie na barykady!!! :)
4
niusia 2017-06-05 19:52
Podobno zawiesili urlopy w lipcu i sierpniu ludziom z kabli chińskich.Już widzę ilu zrezygnuje a przyjdą na pewno tłumy na ich miejsce.
1
Chinka 2017-06-05 20:08
Jesteś w dużym błędzie - nie mieli co zawieszac urlopów bo pracują tam nowi pracownicy i po prostu nie mają tyle urlopu.
5
Przyszły SPX'owiec 2017-06-05 20:15
Jest jeszcze jeden warunek w SPX - trzeba normalnie pracować i wykazać się chęcią do pracy. Do SPX przeszli sami dobrzy pracownicy i potrafili się tam odnaleźć. Nie wszyscy tam się odnajdą.
4
Chinka 2017-06-06 17:23
Nie ma to jak "swiezy" pracownik i roszczeniowe podejście do pracy. Nie widzę problemu z urlopami, kto zgłasza ten otrzymuje.
3
misia 2017-06-06 19:49
A gówno prawda.Pracuję od lutego na Chinach i mam już 8 dni urlopu.Inni zresztą też i o urlopach w lecie kazali pomarzyć.
1
Chinka 2017-06-07 13:37
Ale bez nerwow. Kiedyś trzeba było rok przepracować żeby mieć urlop i ludzie przeżyli. Do wakacji daleko i wiele się może zdarzyc
3
mmmm 2017-06-08 08:10
Dzień dobry ! Kolejny dzień i kolejne wyzwania dla Nas :)
2
Zaloga 2017-06-08 10:31
Panie R.R czas się w końcu obudzić!!!
2
EKB 2017-06-08 11:45
Pan RR tych postów nie czyta !!!
1
Nicpoń 2017-06-08 18:28
No to wielka szkoda!
3
Log12 2017-06-08 20:25
czyta, czyta. email mu przychodzi automatem na skrzynkę...
2
Pani 2017-06-10 11:44
Witam. Czy praca w Tyco jest 3 zmianowa?
tdk 2017-06-10 16:17
Zależy na jakim wydziale - najczęściej tak,ale nie wszędzie.
M. 2017-06-13 17:37
A jako magazynier?
2
Ja 2017-06-14 09:54
Magazyn pracuje w systemie 2 zmianowym
Kiki 2017-06-14 13:56
Chyba że zrobią z Ciebie magazyniera globalnego to wtedy jedna zmiana.
6
kuku 2017-06-15 17:00
się uśmiałem Kiki
3
chinka 2017-06-16 22:03
Mozna czytac opinie i mozna przyjsc sie przekonac. Jak tak zrobilam. Sa plusy i minusy jak wszedzie.
Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma.
4
polka 2017-06-16 22:20
Lepiej jednak nie ryzykować.
7
Zostaw swoją opinię o Tyco Electronics - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tyco Electronics