brak logo

Tyco Electronics

Bydgoszcz

Opinie o Tyco Electronics

Ja 2017-06-14 09:54
Magazyn pracuje w systemie 2 zmianowym
1
Kiki 2017-06-14 13:56
Chyba że zrobią z Ciebie magazyniera globalnego to wtedy jedna zmiana.
7
kuku 2017-06-15 17:00
się uśmiałem Kiki
3
chinka 2017-06-16 22:03
Mozna czytac opinie i mozna przyjsc sie przekonac. Jak tak zrobilam. Sa plusy i minusy jak wszedzie.
Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma.
7
polka 2017-06-16 22:20
Lepiej jednak nie ryzykować.
9
kaziu 2017-06-27 17:43
Ale mamy w zakładzie "fachowców" od elektryczności, bo na miano elektroników na pewno nie zasługują. Wymienić żarówkę prawie każdy potrafi. A nasi "fachowcy" sprawiają wrażenie, jakby tylko to umieli, a jeden mądrzejszy od drugiego. Jednak wszystkich przebija ich głupiomądry brygadzista. Niby sprawia wrażenie wszystkowiedzącego, a tak na prawdę nie ma pojęcia o tym, co się dookoła niego dzieje. Czasami warto zasięgnąć rady osób z doświadczeniem, a nie kombinować na własną rękę( tydzień, dwa tygodnie) i jeszcze spier....ić. Idż za radą człowieku...
13
xyz 2017-06-28 11:52
Globalnie reasumując...... kibel :)
8
Apacz 2017-07-03 12:44
Co to za firma która nie szanuje starych pracowników, która za wszystkie lata pracy wynagradza ich najniższą krajową ? Co to za firma z której zwalniają się najlepsi pracownicy ( dlaczego nie potrafią ich zatrzymać ? ) Jeśli mam być szczery to nie polecam tego zakładu jeśli chodzi o stanowiska produkcyjne dużo stresu, nerwów, a zarobki najniższe.
26
Kotlet 2017-07-03 14:39
Dokładnie! Szarego pracownika który pracuje za najniższa krajowa dosłownie zasypują różnego rodzaju papierami na wypełnienie których zajmuje czasami 1/8 czasu pracy. A jeszcze produkcja i norma! Zakład z czasów Komuny.
18
łza 2017-07-03 22:19
Masz rację ja pracuję w ty zakładzie ponad 14 lat i za niższą krajową. Nowe osoby przychodzą za tą sama stawkę. " i mają wszystko gdzieś: a stary pracownik musi robić poza normą
14
Dzida ----- 2017-07-05 15:56
Hmmm. 14 lat narzekania i użalania się nad swoim ciężkim losem... Szacun za wytrwałość ????
10
ocena 2017-07-05 22:23
Kiedyś było inaczej człowiek miał szacunek :( św: pamięci ); a teraz rozpierdolucha , nowe osoby są mondrzejsze , kłótnie i śpiewanie na hali , i praca leżąca ;
7
Bobi 2017-07-06 18:59
Jeździł jeździł i wyjeździł mistrza fotograf Didi... śmiechu warte . Człowiek z maszyny z SPX zostaje mistrzem w Tyco. Brawo.
5
Dzida ----- 2017-07-07 00:26
Fakt. I Pan Kaziu znał wszystkich pracowników po imieniu. I wpadał w sobotę nieoczekiwanie w drodze na działkę o 5:20 ????
No to se ne vratii ????
4
gandalf 2017-07-08 14:02
Nie tylko wyjeździł se mistrza,każdy wie że to ciepły gościu - a kierownik lubi od tyłu...
2
Pytanie 2017-07-08 22:44
Kolego Bobi w SPX większość „starej” ekipy na stanowisku produkcyjnym ma opanowanego SAP-a, Offica oraz płynnie mówi po angielsku….i nadal się rozwija... Panie operatorze Bobi pytanie co potrafisz w TYCO i czy się rozwijasz i dbasz o to….?:)
Czy tylko kończysz na pisaniu komentarzy na gowork...?
2
Bobinibi 2017-07-08 23:52
@Gandalf Jesteś cienki jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] węża tyle w temacie.
Z twoja inteligencja zastanawiam sie jak Ci poszło udowodnienie, ze nie jesteś robotem, podejrzewam ze wstawienie opinii w twoim przypadku trwało u Ciebie wieczność.
2
michu 2017-07-09 17:34
Przed wystawieniem opinii radzę zajrzeć do słownika ortograficznego jak piszemy słowo mądrzejszy.
3
MONDRY 2017-07-09 20:58
i tak jestem mondrzejrzy od globalnej sprzątaczki z żółtego i nie startuję do Szczecina!
123 2017-07-09 22:16
Nauczyciel z polskiego się znalazł, za pracę weź się "0"
1
Chrobry 2017-07-10 20:39
Ale niektórym się na wspomnienia wzięło o Kaziu.Dobrze ze jeszcze Mieszka I nie wspominacie.Zajmnijmy się tym co się dzieje teraz a nie przeszłością.
6
TDS 2017-07-10 21:08
Zostawcie nowego mistrza w spokoju! Wiecie ile on wydał kasy żeby zajść tak wysoko! Jeszcze robić z siebie parówkę musi cały czas! Większość z Was do tego się nie nadaje!
5
Pracownik 2017-07-11 14:37
Będziemy trzymać kciuki z tym Szczecinem za Pana Panie Globalny!
6
mm 2017-07-12 18:02
Ale wy ludzie zazdrościcie... Trzeba się było uczyć to może i wy byście zasłużyli na miano mistrza ;) Trzymam kciuki i życzę powodzenia!
4
Pati 2017-07-12 23:36
Człowieku same wykształcenie to nie wszystko! Dalej byś siedział na maszynie z wyższym wykształceniem. Swoja droga co to za wykształcenie z uczelni obok zakładu!
2
mm 2017-07-13 06:44
Widocznie nasz zakład docenia pracowników nawet po "uczelni obok zakładu". Weź się za robotę, napewno masz jej sporo ;)
4
Bobi 2017-07-13 19:16
A gdzie się podziała woda do picia w zakładzie?
6
Bobilon 2017-07-13 19:39
On Sra kasa wiec nie sadze by w jakikolwiek sposób miał odczuc wydatek z tego co sie jeszcze orientuje to on ma ukończone 2 kierunki i nie w szkole przy zakładzie zreszta to chyba nie jest ważne !!!
1
mm 2017-07-14 06:26
Nie rozumiem po co zaglądacie komuś w portfel... Interesujcie się tym co wy macie, a nie tym co ma ktoś inny.. Może wasze życie od razu stanie się lepsze :D Tego wam życzę :)
13
goomis 2017-07-19 17:47
Hmmm być może przyszłe koleżanki i koledzy pracowałem w SPX-ie nie polecam. Pochlebne opinie są mocno na wyrost. Wszędzie jest dobrze tam gdzie Nas nie ma. Nie rzucajcie słów na wiatr ,bo nie wszystko złoto co się świeci
4
ważka 2017-07-22 11:20
co wy piszecie ja pracuję 3 miesiące w czeskim tyco i mam 2500 na rękę i będzie jeszcze lepiej, a pracować trzeba wszędzie za darmo piniędzy nie dadzą
4
Zadowolona 2017-07-22 16:00
Ach jak przyjemnie kołysać się wśród fal...
1
Ciekawy 2017-07-25 19:52
TYCO TO NIE PRACA TO STAN UMYSŁU! :D
6
Galwaniarz 2017-07-28 12:36
stan umysłu łys(EGO).
1
Mietek 2017-07-31 21:28
Co tam slychac na galwanie ?
zbychu 2017-08-01 19:27
Nic,opierdzielaja się jak zawsze-tylko biedny mistrz sam wydział ciągnie,ale tylko w soboty na nadgodzinach!!!
2
Xyz 2017-08-01 20:57
Rekrutują teraz na montaż..jakie są tam zarobki?
SOU 2017-08-02 11:16
Takie że Wszechmogący zapłakał :D
6
xyz 2017-08-02 17:02
Najniższa krajowa.
5
Serek 2017-08-02 20:27
hm, myślę że bierze się to stąd że jest po prostu za dużo bocianów a za mało żab.
5
Niusia 2017-08-03 09:02
Rekrutują na montaż od początku roku a kandydatów dziesięciu na jedno miejsce.
2
SOU 2017-08-03 11:15
Przed bramą takie kolejki chętnych do pracy, jak w dawnych czasach za papierem toaletowym. :D
4
SOU 2017-08-03 11:17
Chyba odwrotnie :D
BezNicku 2017-08-03 13:52
Jak myślicie kiedy będzie renta? :P
1
Hydrol 2017-08-09 07:55
Co za lipny zaklad nawet po tylu latach pracy nowi pracownicy dostaja wiecej niz starzy żal poprostu...
Czas sie zwalniac...
14
superktoś 2017-08-10 11:59
No to narka. Zróbcie miejsce tym, którym chce się pracować i nie narzekają ;)
4
Lol 2017-08-10 15:58
Szkoda gadac
2
ni 2017-08-12 14:15
Tak pewnie z nadgodzinami,sobotami.buuu.
1
pomorze 2017-08-13 13:09
poszły pieniążki pod stołem na wtrysku , co nie?
2
Alleluja 2017-08-16 12:42
Az żal gadac....
Zostaw swoją opinię o Tyco Electronics - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tyco Electronics