brak logo

TsTronic

Gdańsk

Opinie o TsTronic

odchodzacy 2015-06-15 09:30
Ta firma z tym Dyrektorem ML to porażka. Na szczęście dali ludziom dolno furtkę przerzucając ich do sileda i teraz każdy kto ma trochę w głowie i szanuje siebie odchodzi z tej firmy. Jest polowa miesiąca a już 8 wypowiedzeń..... Ciekawe kiedy siedlicka się obudzi i zrobi coś z tym bo niedługo nie będą mieli kim pracować. A dyrektor niech sobie przyjmuje ludzi którzy nic nie umieją dalej na pewno jakość będzie dobra HAHA.najlepsze ze przyjmują osoby do firmy które nie odróżniają rezystora od kondensatora do firmy elektronicznej i to jeszcze na stanowiska technolog, oraz na przyjecie materiału. PANIE Mioduski niech PAN wkoncu przejrzy na oczy ZE cyferkami sie firmy nie prowadzi!!!
4
konduktor 2015-06-16 19:47
Czego to jeszcze nie wymyślą deklaracja nadgodzin na okres wakacji, chyba ich już do końca pogięło albo zaczęli jeździć komunikacją trójmiejska na bilety z łodzi :)
1
pracownik 2015-06-17 23:17
firma z straszna atmosfera i dziwie sie , ze dyrektor ani nikt inny nie reaguje na ta fale wypowiedzen dobrych pracownikow . Tak jak kolega wyzej napisal niedlugo w firmie pracowac beda ludzie prosto z ulicy z łapanki bo nikt szanujacy sie i doswiadczony w tej branzy nie bedzie chcial tutaj pracowac. prawda jest to , ze zatrudniaja ludzi ktorzy nie maja pojecia o elektronice w tym technologowie rowniez ( nie wszyscy ) a pozniej dziwia sie , ze zwroty i reklamacje ale co w tym dziwnego jak plytki sprawdza pierwsza lepsza osoba ? naprawde bardzo bardzo dziwi mnie podejscie tej firmy do pracownikow . Dyrektor i prezez mysli ze zawsze znajda sie ludzie do pracy i owszem przy obecnym bezrobociu zawsze znajdzie sie osoba ktora chce pracowac za te marne grosze z tym wyzyskiem ale jaki to ma skutek ? taki ze taka osoba nie ma pojecia o elektronice bo watpie aby szanujacy sie obeznany w fachu pracownik chcial przyjsc do tej firmy czytajac te opinie ktore sa prawdziwe. W zakladzie niedlugo kazdy lepszy sie zwolni a przychodzic beda tylko Ci ktorzy nic nie potrafia no ale to jest pieprzona Polska i zaluja dac troche wiecej fachowcowi lub osobie obeznanej w fachu i wola kur.... zatrudnic pierwsza lepsza osobe i dac 8zł a pozniej malo co nie placza bo cos jest nie tak zrobione..rzygac mi sie chce jak patrze co sie dzieje w tej firmie i cale szczescie ze juz niedlugo ten koszmar sie skonczy .
4
anonim 2015-06-18 10:00
Rasny ludzie z wyksztalceniem nie raz robia wiecej błędów i maja więcej reklamacji od tych bez wyksztalcenia elektronicznego ,wiec dlaczego taka osoba ma byc pokrzywdzona i mniej zarabiać
1
Janek 2015-06-24 15:43
Czy rzeczywiście jest tak źle? Planuje złożyć CV i nie wiem jak z zarobkami? Jaka jest podstawowa pensja miesięczna? Nadgodziny - trzeba zostawać? Soboty?
Umowa o prace?
no name 2015-06-24 19:20
Zapewne jak się ugadasz, tak ci zapłacą. Jeśli jesteś zaawansowany i coś potrafisz możesz nadgodziny robić do bólu.
Janek 2015-06-24 20:58
a jak umowa?
no name 2015-06-24 21:11
to już zależy od Ciebie
pan józef 2015-06-30 16:22
Firma ogólnie się sypie a Dyrektor myśli, że ludzi da się łatwo zastąpić przyjdą z ulicy i cel będzie wykonywany. Niedługo firma będzie jednym wielkim przestojem i nikt już tego nie zatrzyma.. Aż żal patrzeć jak ta firma jest zarządzana. Szacun dla tych co postanowili odejść.. Fajne doświadczenie na chwilę dla młodych aby potem dostać więcej kasy gdzie indziej :)
anonim 2015-07-07 20:49
Firma tak jak kolega wyzej napisal sypie sie w oczach . Wystarczy spojrzec na niektore dzialy jak funkcjonuja i nie ma ludzi z doswiadczeniem i generalnie jesli dalej firma bedzie tak funkcjonowac jak funkcjonuje to znajac zycie za jakis czas nastepni doswiadczeni pracownicy zaczna skladac wypowiedzenia i kto zostanie ? Zostana Ci co ukonczyli szkoly Ci co przyszli pracowac za 8zł chcac nabrac doswiadczenia ...zostana niestety w wiekszosci ludzie bez doswiadczenia i ja osobiscie nie mowie nic zlego , ze z tych ludzi nic nie bedzie ale na doswiadczenie w elektronice potrzeba czasu i obycia..jesli ktos uwaza , ze poprawa plytki pcb opiera sie na opanowaniu lutownicy to sie myli. Zeby dobrze poprawic plytke trzeba znac procesy lutowania oraz miec doswiadczenie a ludzie ktorzy przychodza co mieli jakas tam stycznosc z lutownica jakis czas na 100% nie maja takiego doswiadczenia jak inni pracownicy ( Ci dobrzy ) . Tyczy sie to rowniez innych dzialow. No ale skoro pan Dyrektor chce jakosc polepszac sprawiajac , ze bardzo dobre osoby odchodza ( brak warunkow bynajmniej np. w podwyzkach ) to powodzenia zycze ale daleko tak firma nie zajdzie.
1
gość123 2015-07-09 21:53
jak już kilku operatorów sobie poszło d innych firm, gdzie mają napewno lepiej. To jakoś trzeba załatać dziurę w braku ludzi... stąd cały nabór i otwieranie miejsc pracy
gość 2015-07-14 16:18
Pojawiają się nowe ogłoszenia bo od miesięcy (czyli od kiedy M.L. się pojawił) w firmie jest lawina wypowiedzeń więc trzeba kimś dziury łatać. Poczytaj sobie poprzednie wpisy albo czytaj ze zrozumieniem...
antygarncarz 2015-07-15 20:57
Teraz pora na garncarę
1
monter 2015-07-15 21:07
To możecie zdradzić jak to rzeczywiście jest z tymi umowami? I jak zarobki? Chodzi o montaż.
Tylko proszę o szczerość i konkretne informację. Dziękuje.
jaaa 2015-07-16 20:17
Umowa odzieło,zlecenie to 8zł na rękę a jeżeli będziesz super dobry to 11zł.Umowa to czekanie od 6-12 miesięcy jeżeli jesteś bardzo dobry i robisz nadgodziny -na umowie na początek 1200-1400 na rękę.To tyle...
jakiś pracownik 2015-07-21 19:17
to na razie Misiek do zobaczenia w innej firnie do wykończenia
czesio 2015-07-22 21:59
baj baj maszkaro
pani Frau 2015-08-10 09:44
przecież to jest APOKALIPSAAA!
3
AndrzejStrzelba 2015-08-19 09:29
Szkoda ze wielu dobrych pracowanikow bylo mniej cierpliwych niz prezes i nie doczekali tej pieknej chwili :)
4
pracownik 2015-08-19 19:18
Nie rozumiem tutaj tego całego radowania się z odejścia Dyrektora. I co myślicie , że teraz będzie wszystko lepiej ? Wydaje Wam się. To , że odszedł dyrektor nie zmieni płac , umów ani niczego innego. Ludzie nadal są wykorzystywani i każdy kto pracuje o tym wie ile takich przypadków ostatnio było więc naprawde nie rozumiem tego radowania się z odejścia dyrektora.
2
edek 2015-08-25 16:12
Co tam slychac w TSie??? dalej jest taki bajzel??? Jak bez dyrektora???
środkowy paluch 2015-10-15 20:28
No ciekawe , może sama kierowniczka tu się odezwała ^ powinnaś zabrać się za to co umiesz najlepiej czyli garnuszki twoezyć ;)
pracownik 2015-11-01 19:33
Zastanawiasz się skąd tyle negatywów ? chłopie chyba nie masz pojęcia co w tej firmie się dzieje aktualnie i jak tragicznie wygląda jakość .... jak się widzi jak to wszystko funkcjonuje to dziwie się , że jeszcze ta firma tylu klientów ma przy czym w cale nie należy do tanich z tego co słyszałem...
3
mina 2016-04-19 18:05
Właśnie jest nabór na THT ,przygotowanie i mechanikę
gość 2016-04-28 11:02
to uważaj żebyś nie trafiła jeszcze gorzej
1
Kirito 2016-05-01 16:24
Witam.
W Ts Tronic pracowałem z dobre pół roku temu i z tego co widzę, niewiele się zmieniło.

Przełożeni- temat myślę, że został wystarczająco wyczerpany- normy, normy i jeszcze raz normy. Wyrabiaj wysoką normę, utrzymuj wysoką jakość, w zamian dostajesz niezbyt wiele.


Chciałbym też poruszyć temat atmosfery w pracy- pominę już to, co padło wcześniej (wykańczanie nerwowe)- czego oczekiwać, jeżeli w większości tutaj jeden drugiego obgaduje i za 50 groszy więcej na umowie by mu oko wydłubał?

To nie jest miejsce pracy dla kogoś, kto chce spokojnie pracować. Jestem w stanie uwierzyć w to, że nie jedna osoba została w tej firmie do płaczu doprowadzona.

I tak jak ktoś wczesniej napisał- lepiej pracować po 8 godzin na magazynie za 1600 na rękę niż w Ts-ie z najniższą krajową na umowie o pracę (jeżeli dostaniesz) i w takim stresie.

pozdrawiam
1
xoxo 2016-05-25 23:06
Ta firma może być bardzo dobrym miejscem pracy dla wielu ludzi. Należy zrobić tylko jedną rzecz: ZMIENIĆ ZARZĄD.
gość123 2016-08-04 08:56
szukajcie dobrze, a znajdziecie lepiej płatne i spokojniejsze prace zarobki w tej branży to na początek 2100zł na rękę
gość 2016-08-06 11:23
Ile płacą w tym Tstronicu? Bo kiedyś robiłem to płacicili bardzo słabo i do tego umowa zlecenie.
nonname 2016-08-16 00:03
Pracowałem tam 6 godzin z ramach dnia próbnego . Nic nie zapłacili, nie dali umowy. Miała być umowa o pracę. Oddaje sprawę do Państwowej Inspekcji Pracy.
5
Byla niewolnica 2016-08-16 15:09
To duzo Tobie dali ja pracowalam pare lat i z nad godz.tyle nie dostawalam.
noname1 2016-08-31 16:53
"nonname" co robiłeś przez te 6 h ?
e 2016-09-01 15:10
@w no masz racje zawsze przeciez przed podjeciem pracy powinno sie podpuswyac umowe prawda? tez dla wlasniego bezpieczenstwa no i wiaodmo ze pracodawca tez od razu powinien Ci to dac tez do podpisu...
1
edek z krainy kredek 2017-03-22 16:13
wszyscy najlepsi niestety odchodzą z tej firmy. Co będzie za jakiś czas to tego nikt nie wie.. Może pójdą w końcu po rozum do głowy i zaczną dawać więcej ludziom zarobić.
3
Zbigniew 2017-03-30 22:14
Pan Radosław nie zdaje sobie sprawy że w znanych sieciowkach marketowych zarabia się więcej na starcie niż specjaliści w TS z wieloletnim doświadczeniem. Nie polecam firmy, kadra dyrektorska i kierownicza kocha tak prezesa że jest zaślepiona traktowaniem pracowników niższych szczebli. Nie polecam.
5
były pracownik 2017-04-16 13:24
Ta firma niby się rozwija ale tak naprawdę to upada. Kadra zarządzająca myśli, że doświadczonych pracowników zastąpi uczniakami i będzie wszystko ok.
Każdemu dokładają tylko obowiązków z każdej osoby, która odejdzie i myślą, że każdy będzie robił za grosze.
Z tym co robicie w TS możecie tak naprawdę zarobić więcej w każdej innej firmie.

3
Maja 2017-05-16 12:07
Obecnie firma poszukuje osób do pracy na stanowisku OPERATOR MASZYN SMT. Co możecie powiedzieć o tym jak wygląda praca w tym dziale firmy? Czego mogą spodziewać się aplikujący na tą ofertę pracy?
@były pracownik @edek z krainy kredek wspominacie o odejściach z firmy. Czym one są spowodowane? Czy własnie zbyt dużym zakresem obowiązków, które nie wiążą się ze zwiększeniem wynagrodzenia?
Lulu 2017-06-06 21:28
Firmy unikać jak ognia. Złe zarobki . Normy są takie że żaden pracownik nie może ich wyrobić a jak się pojedynczej osobie uda to zmieniają od razu na niekorzyść pracownika. Wieczne spisywanie , notowanie żeby w biurach się zgadzało. Dyrektor produkcji nie zna się na swojej pracy. Ludzie ciągle się zwalniają i szybko szukają nowych ludzi z ulicy na ich niejsce . Dojdzie do tego że wszyscy pracownicy odejdą od stanowisk pracy i zakład stanie. I niech sobie biura pracują na produkcji. Pracownik się tu nie liczy tylko szybki zysk.
4
Maja 2017-06-12 10:48
@Zniszczona
chętnie dowiemy się więcej na temat tego jakie są Twoje doświadczenia z pracy w firmie, jednak nie jest to miejsce do oceniania i skupiania się na poszczególnych pracownikach firmy, szczególnie jeśli padają w komentarzu dane personalne. Przypominam, że komentarze nie mogą łamać regulaminu portalu. W tym nie mogą naruszać dóbr osobistych. W sprawie nieodpowiedniego zachowania pracowników firmy, szczególnie kierowników warto problem ten zgłosić i wyjaśnić wewnętrznie.

@Lulu
Ty również wspominasz o odejściach z firmy. Jaka jest ich skala? Ile osób odeszło w ciągu ostatnich kilku miesięcy? Czy problem dotyczy bardziej konkretnego działu firmy?
jaaa 2017-06-13 19:23
Ale głupoty opowiadasz odnośnie norm.....Przez kilka lat są te same na niektórych wyrobach i wszyscy się wyrabiają chodzą i się nudzą.....czasami fakt jest przegięcie ale w większości jest o.k.Kto chce pracować to będzie a zarobki są takie jak wszędzie.Mamy 21 wiek więc jakieś raporty muszą być i dziwne by było aby każdy każdemu wierzył na słowo.Prawda jest taka że niema idealnego pracodawcy i zawsze coś się znajdzie że jest nie tak .....życie.
3
Maja 2017-06-14 11:11
@jaaa rozumiem, że masz inną opinię niż @Lulu odnośnie intensywności pracy i narzuconych norm. Czy może to wynikać z pracy na innym dziale firmy? Piszesz, że na niektórych wyrobach są te same. Czyli jednak przy niektórych uległy one zmianie.
Rzeczywiście, nie ma idealnego pracodawcy. A czy mogłabyś może podsumować jakie są dobre strony TsTronic jako pracodawcy, a co warto by zmienić? Takie merytoryczne komentarze będą cenne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.
Gość 2017-07-19 11:39
Drodzy Państwo, nowoczesne metody zarządzania dążą do tego aby nasza praca była optymalna, aby móc pokazać klientowi, że dbamy o niego z punktu wiedzenia kosztów, jakości, terminowości dostaw czy dobrego serwisu. Pracownikowi może się wydawać, że jest osaczony ponieważ patrzy się na każdą minutę jego pracy. Docelowo, dokładnie ma to tak wyglądać, tak definiuje to nauka Lean Manufacturing, na której wyrósł przemysł motoryzacyjny, gdzie dbałość o powtarzalność, jakość i terminowość to porządek dzienny. Lean mówi jasno szukamy mudy (bezproduktywności), poprawiamy ją i zaczynamy od sekund, czasami nawet milisekund, docelowo otrzymujemy zyski dla przedsiębiorstwa, które przekładają się na zyski dla właścicieli i pracowników. Moja rekomendacja jest następująca, możecie być dumni ze swojej firmy, która się rozwija z punktu wiedzenia leanowskiego czy inwestycyjnego, a to przy obecnym rynku jest bardzo trudne. Oczywiście każdy ma prawo komentować, krytykować, to przychodzi nam najłatwiej, ale z drugiej strony nikt nikomu nie broni zorganizować miejsce pracy dla innych, jakie wg niego jest idealne, generować przy tym zyski. Sugeruję wszystkim narzekającym spróbować tak zrobić i pochwalić się swoimi sukcesami.
Pozdrawiam serdecznie
Gość
Maja 2017-08-09 14:47
Kontrole jakości na pewno w tej branży są potrzebne @Gość. Ważne tylko co pracownicy dostają za to w zmian. Co TsTronic może zaoferować pracownikowi dodatkowo? Czy są tutaj np. dofinansowania do wczasów, karty sportowe, ubezpieczenie?
Prac 2017-08-21 08:54
Tak, firma oferuje wczasy pod grusza oraz pieniądze na święta (oczywiście nie sa to za duże kwoty... ale zawsze cos). Dodatkowo jest karta multisport, ale jest ona bardzo droga w porównaniem z innymi firmami, ktore dopłacają duzo wiecej do tej karty. Ubezpieczenie rowniez jest przy standardowej umowie.
Maja 2017-08-21 11:18
@Prac dziękuję za odpowiedź, zawsze lepiej wiedzieć na jakie benefity można liczyć, już przed pójściem na rozmowę rekrutacyjną. A jak wygląda sprawa premii i awansów? To też bardzo istotne informacje z punktu widzenia potencjalnych pracowników TsTronic.
Prac 2017-08-21 16:43
Co do premii to owszem jest, ale nigdy nie wiesz ile dostaniesz. Działa to na zasadzie, ze jak cała firma osiągnie dobry wynik to wtedy można liczyć na dość dobre premie, ale do tego dochodzi jeszcze ocena pracownicza wystawiona przez kierownika i tez zależnie w jakim dziale pracujesz to moga byc rożne wielkości tej premii. Zdarzaja sie sytuacje , kiedy premia jest bardzo mała, albo jej nie ma ... awansy ?? Nie ma co liczyć na awans. To sa sporadyczne przypadki, ze kogos z produkcji wezmą do działu technologicznego (robią to wtedy, gdy z zewnątrz nikt sie nie nadaje). Tam tez nie ma przejść miedzy stanowiskami. Pracujesz na jednym stanowisku cały okres pracy, jak chcesz zmian - musisz sie zwolnić. Kierownicy rownież sa obsadzeni dożywotnio... Na produkcji raczej nie ma z tym problemu i można zmieniać stanowisko.
Maja 2017-08-29 17:36
@Prac jeszcze raz dzięki za rzetelną odpowiedź. Warunki pracy są jak widać przejrzyste, z awansem rzeczywiście mogłoby być lepiej. Dobrze byłoby gdyby ktoś z kierownictwa trafił na to forum i mógł odnieść się do tych wszystkich kwestii. Może to by coś zmieniło w TsTronic?
Pracownik ts 2017-09-14 22:18
Lean manufacturing czytaj : inwigilacja w czystej postaci. Kazda minuta pracy jest notowana. 7:59 i juz widniejesz na telewizorze ( pulse board :D) na kolor czerwony ze nie przepracowales minutki. Co do premii to nowo wprowadzony system ponoc komputerowy wylicza premie miesieczna na podstawie wydajnosci i jakosci i NAGLE okazuje sie ze zewszad splywaja na pracowników reklamacje aby tylko premia byla nizsza. Jesli chodzi o lutowanie to brygadzistki slabo nadaja sie na to stanowisko. Jedna brygadzistka o mlodszym stazu stroi miny i fochy . dodatkowo na każdego gada za plecami- straszna stara panna. Dosłownie zgorzkniala osoba. Druga z nich również o barwnej osobowosci. Uwaza donoszenie jakos czesc swojej pracy. Do ludzi obgaduje kierowniczke produkcji a kierowniczce donosi sumiennie na ludzi. W tej firmie atmosfere psuja brygadzisci i kadra zarzadzajaca. Zarobki sa na niskim poziomie pracujac z dlugim stazem ok 10 lat na lutowaniu dostaje sie ok 1700 zl. Całkiem sporo:D Podsumowujac jeśli komus nie przeszkadza atmosfera ciagles inwigilacji, ciaglego sprawdzania, patrzenia na rece i byciu tym najgorszym to polecam serdecznie. Plusem jest to ze mozna poznawac nowych ludzi bo ciagle sa nowi pracownicy. Starych zostalo kilku i będzie jeszcze mniej:( (usunięte przez administratora) Na pewno Wam lepiej w nowej pracy pozdrawiam<3.
Ps. Jest plus taki ze spolka TECHNO SERVICE jest wyplacalna.
1
Maja 2017-09-15 08:20
@pracownik ts o jakim monitorku i świeceniu na czerwono mówisz? Co w takim razie zatrzymało Cię w firmie tak długo? Czy w ciągu tych 10 lat, wysokość Twojego wynagrodzenia uległa poprawie?
Pracownik ts 2017-09-15 12:15
maju nie bede odpowiadac na pytania ludziom z biur ktore nie wiedza co jest na produkcji. Pozdrawiam
1
Zostaw swoją opinię o TsTronic - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TsTronic