ECOL-UNICON Sp. z o.o.
3 91

Opinie o ECOL-UNICON Sp. z o.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ECOL-UNICON Sp. z o.o.

Gabriela

@smuteczek czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź? Rozumiem, że nie masz pozytywnej opinii na temat pracodawcy przedsiębiorstwo ECOL-UNICON, ale Twój komentarz niewiele nam wyjaśnia. Pamiętaj, aby wpisy zawierały wartość merytoryczną oraz były zgodne z regulaminem forum gowork.pl https://www.gowork.pl/regulamin

smuteczek

Przyjaciele Przyjaciela z Wrocławia - wygląda na to że to wy będziecie się pakować

abs
@smuteczek 04.07.2018 21:03

Szanowni Państwo, proszę skończcie tą chorą dyskusję...

Gabriela

@Herman nie wiesz jak wygląda kwestia zarobków i pozapłacowych benefitów u pracodawcy ECOL-UNICON na chwilę obecną? Ktoś z Was mógłby podzielić się własnymi spostrzeżeniami na ten temat? Każda merytoryczna odpowiedź, zarówno o charakterze pozytywnym jak i negatywnym będzie wskazówką dla reszty forumowiczów.

Dom za milion

Utwór z dedykacją dla PRZYJACIELA Z WROCŁAWIA PS. tylko nie zapomnij załadować taczki https://www.youtube.com/watch?v=FTcDEjWI0q0

Herman
@Wacław przyjaciel z Wrocławia 30.06.2018 06:14

Najwyższy czas, nareszcie z nim zrobią porządek ????

Dom za pól miliona

Poniższy utwór dedykuję mojemu SERDECZNEMU PRZYJACIELOWI z Wrocławia, Zwieńczenie, wisienka na torcie twojej działalności i egzystencji, pamiętaj tylko aby taczkę załadować https://www.youtube.com/watch?v=FTcDEjWI0q0

Wacław przyjaciel z Wrocławia
@Dom za pól miliona 29.06.2018 21:01

https://www.youtube.com/watch?v=00c-vT_pzzk

Włodek

Z dedykacją dla Wrocławianina Wypisz wymaluj cały ty ... https://www.youtube.com/watch?v=FTcDEjWI0q0

Wacław przyjaciel z Wrocławia
@Włodek 29.06.2018 22:04

https://www.youtube.com/watch?v=00c-vT_pzzk pozdrawiam

Sasiad

Musi to być wyjątkowo dziadowska firma. Niby wożą się volvo xc60 ale szkoda im na parking 170zl miesięcznie i lepiej parkować na chodniku na chata.

berni
@Sasiad 30.05.2018 20:12

takie auta dosiada kadra zarządzająca, ale co się dziwić , jak prowadzą firmę i tak prowadzą auta ( są 3 takie auta i 1 przyszywany ) :)

Stefan

O jakim funduszu piszecie?

Tosia

O tak, dzieje się ;) Faktycznie, na rynku jest mało firm, które mają taki fajny fundusz. Większość oferuje jakieś kafeterie, zapomogi i karty. To nie wszystko. My chcemy czegoś więcej. Napewno każdy znajdzie coś dla siebie. I fajnie, że można swoje pomysły podrzucać. Tymczasem lecę kupić bilet na Opener - takie akcje są super! Pozdrawiam

Buli

A ja bym chciał powiedzieć, że w firmie w końcu mamy fundusz z pierwszego zdarzenia. Nareszcie się coś dzieje. Lepsze to niż te zasilenia na święta - zjadało się tylko ten pieniądz. Człowiek przynajmniej teraz skorzysta z atrakcji, na które normalnie nie mógłby sobie pozwolić. A i niespodzianka na dzień dziecka też była trafiona w 10! Oby więcej takich działań! Tak trzymać :) Gratulacje :)

ECOL-UNICON Sp. z o.o.
pracodawca
@Buli 21.06.2018 11:23

Cześć @Buli, Ślicznie dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że działania firmy są doceniane :-) Dokładamy wszelkich starań, aby umilić Pracownikom wypoczynek poza pracą! Wierzymy, że zrelaksowany i szczęśliwy Pracownik może przenosić góry. Dofinansowania m.in. parków rozrywki, koncertów, czy biletów do kina to coś czym możemy się pochwalić! Pozdrawiamy i życzymy słonecznego weekednu! Zespół Ecol - Unicon

Tomasz

Wiele się dzieje i wszystko pięknie w słowa ubierane, tylko aby mój dyrektor dotrzymywał swych obietnic i deklaracji.

Krzyżak

Fajna firma do pracy, niestety czasy świetności ma za sobą, ale dalej da się w niej fajnie pracować.

Daria

Konkurencja inspiruje do pisania?

Wojtek

ECOL-UNICON to firma z opinią dobrego pracodawcy

Specjalistka
@Wojtek 22.05.2018 19:06

Potwierdzam, w firmie dzieje się coraz lepiej! Nowe biura, nowe standardy - aż chce się pracować (nowe auta też by się przyydały). Mamy suuuuuper nowoczesny dział R&D, jeździmy na konferencje i targi, mamy też możliwość rozwoju - ostatnio koledzy sami zrobili fontannę przed biurem ;) Wprawdzie starsi pracownicy podchodzą sceptycznie do zmian, ale z ich doświadczeniem i naszymi checiami damy radę! Oby tylko atmosfera z Balcerskiego nie przeniosła się do C200 i na Równą, bo będzie miazga

ECOL-UNICON Sp. z o.o.
pracodawca

Dzień dobry,
  
Dziękujemy za Waszą aktywność i komentarze. Informujemy, iż z końcem maja 2018 przeprowadziliśmy się do nowych siedzib w Gdańsku. Biuro Zarządu mieści się na IV piętrze biurowca C200 przy ul. Marynarki Polskiej 163, 80-868 Gdańsk. Dział Handlowy, Dział Exportu, Obsługi Klienta oraz Dział Umów przeniosły się do biura przy Zakładzie Produkcyjnym, ul. Równa 2, 80-067 Gdańsk. Odpowiadając na Wasze zapytania - biuro w Gdańsku Osowej zostało zamknięte. Cieszymy się z nowych, komfortowych warunków pracy!

Serdecznie zapraszamy do kontaktu i śledzenia ofert pracy na naszej stronie internetowej, w zakładce kariera. Chętnie odpowiemy na dodatkowe pytania: rekrutacja@ecol-unicon.com. 


Pozdrawiamy,
Zespół Ecol - Unicon

   
Gabriela

Czy ktoś z Was pracował lub pracuje aktualnie w ECOL-UNICON w Gdańsku? Co możecie powiedzieć na temat tego pracodawcy? @Podwykonawca, co jeszcze możesz powiedzieć o współpracy z ECOL-UNICON? Jak oceniasz tę firmę? @Rambo, a Ty pracujesz lub współpracujesz z ECOL-UNICON? Jakie widzisz plusy i minusy pracy w tej firmie?

Podwykonawca
@Gabriela 03.05.2018 12:11

Z moich doświadczeń eu jest rzetelna firma, rozwijajaca sie, ale "każda wydana złotówkę obejrzą dwa razy". Z tego co się orientuję, płace w eu nie są zbyt wygórowane, ale osoby z którymi współpracuje wykonują swoja pracę z dużym zaangażowaniem , także być może mają jakieś premie :) ogolnie rzecz biorac współpraca z eu jest na prawdę na wysokim poziomie i dziwią mnie negatywne komentarze

podwykonawca

a ja mam pytanie z innej beczki: kiedy zapłacicie zaległe faktury? i czy w ogóle zapłacicie czy po nowym roku zrobi sie z ecola 10 nowych firm a po ecol-unicon zostanie tylko wspomienie? pytam bo nie wiem czy do sądu i komornika nie uderzac....

Podwykonawca
@Wojtek 11.05.2018 06:33

Mylisz się :)

Pyzdra

Firma rodzinna ze swoim specyficznym klimatem. Po mimo dużych rozmiarów, nie ma w niej ducha korporacji co jest dużym plusem. Trochę z problemami, ale kto ich aktualnie na rynku nie ma. Polecam pracę w Ecol-Unicon tym, którzy chcą trochę powalczyć a nie przyjść co dzień, zrobić swoje w 8 godzin.

Gabriela

@Rambo, możesz napisać, jakie warunki oferuje ten pracodawca? Czy pracownikom przysługują jakieś dodatkowe benefity typu dofinansowanie do karty sportowej lub prywatna opieka medyczna? Jak z socjalem w tej firmie? @Pracownik DTE, możesz napisać coś więcej o pracy w ECOL-UNICON? Twoja opinia może być bardzo ważna dla osób zainteresowanych podjęciem pracy w tym miejscu. @dw, a na jakie stanowisko aplikowałeś? Czy na spotkaniu rekrutacyjnym miałeś do wykonania jakieś zadania? @Pyzdra, a Ty pracujesz jeszcze w ECOL-UNICON? Jaka aktualnie jest kondycja firmy?

Pyzdra

Firma chyli się ku upadkowi.Już się skurczyła niewiarygodnie. Teraz rezygnuje z biura na Balcerskiego. Dobre czasy dla tej firmy minęły. Rynek się nasilił produktami EU a dramatyczne wprowadzanie nowych produktów nie zdaje rezultatu. Na razie masowe zwolnienia zostały zatrzymane, bo ktoś musi pracować, ale na jak długo nie wiadomo. Każdy kwartał wyznacza kolejne organizacyjno-kadrowe zmiany.

dw

Byłem tam kiedyś na rozmowie kwalifikacyjnej na asystenta projektanta, mieli dziwne biuro nad jakimś sklepem. Rozmowa prowadzona dość kiepsko (dopiero jak pojawił się projektant to było lepiej), pani od rekrutacji słabiutka, pojawił się też menadżer (?) ... ogólnie miałem wrażenie że pracują tam sami 'kolesie'

Pracownik DTE

Nowe biuro, nowe chęci do pracy. Dziękujemy!!!!

Rambo
@Pracownik DTE 01.03.2018 18:46

Właściciel dba o pracowników, ze świecą takiego szukać.

Administrator

Opinie pracowników poruszające aspekty związane z pracą w ECOL-UNICON Sp. z o.o. to cenne wskazówki dla osób rozważających pracę w przedsiębiorstwie. Wiesz jak wygląda poziom wynagrodzenia w firmie? Dysponujesz informacjami na temat benefitów pozapłacowych? Napisz o tym!

Pracownik
@Administrator 26.02.2018 08:27

Firma miała problemy, ale wyszła na prostą. Atmosfera w firmie nie odbiega od tych w innych firmach,pensje średnia rynkowa, karta Multisport, dodatki świąteczne to też już standard na rynku, ale firma się wywiązuje z tego.

Sarna

Syf na forum. Proponuje aby Ci, którzy nie pracują juz z nami z imienia i nazwiska występowali- czemu sie pod anonimami ukrywajcie? Jaki Wasz cel? Pomyje bo nie pracujecie? Firma sie z Wami rozstala, a teraz Swoją postawa potwierdzicie słuszność tych ruchow. Jezeli sie komuś w firmie tak bardzo nie podoba to przecież moze odejść sam, jakos jak pracuje to o fali samodzielnych odejść fachowców nie słyszałam. Fakt to nie jest ta sama firma co kiedyś (kilka lat temu), trzeba mocniej pracować, wiecej z Siebie dawać ale bez przesady z tymi opiniami! To nie jest obóz koncentracyjny, getto czy temu podobne. Firma działa, zmienia sie / moze to sie nie każdemu podoba ale koledzy i koleżanki - takie sa realia, do których firma musi sie dostosować i niech sie dostosowuje.

Lesio
@ECOL-UNICON Sp. z o.o. 15.12.2017 16:00

Slogany slogany slogany typowa nowomowa nauczona podczas prania mózgu na różnych kursach i szkoleniach żadnych konkretów

Jerzy

Jeśli firma ma opinię dobrego pracodawcy to i rozwija się . Podpowiedzcie czy potrzebujecie pracowników.?

XYZ
@Jerzy 16.01.2018 14:42

Ogłoszenia, odnośnie wolnych miejsc pracy, można znaleźć na stronie firmy. Miło wspominam pracę w Ecolu, fajni ludzie, ciekawe zadania. Nie wiem jak jest teraz ale miło wspominam spędzony tam czas.

wloczykij

Mógłby ktoś zorientowany napisać kiedy przeprowadzka na Równą. Drugie pytanie to w jakich warunkach tam będziemy pracować.

Trzy po trzy
@wloczykij 02.01.2018 15:47

Ciekawe gdzie wszyscy tam się pomieszczą, przecież tam nie ma miejsca, chyba że będą tam coś budować.

Nosik

Działania osób decyzyjnych przyniosły efekty. Na forum spokojnie, atmosfera w firmie lepsza oraz wyniki firmy satysfakcjonujące. Oby tak dalej

na temat
@Nosik 27.11.2017 09:27

no faktycznie atmosfera bez zmian :) wojenki, uprzejmie donosze.. , przełożeni ukrywający problemy przed prezesem. szkoda gadać

cała prawda

Wspaniała firma produkcyjna z czterema oddziałami zakładów produkcyjnych ale i 30 dyrektorami. Genialna jakość. Dobry prezes i kupa pochlebców. Wspaniałe produkty ale brak "ostrego pierdolnięcia" w zakres obowiązków pracowników. Firma z genialnym monitoringiem i tanim dla rynku. Ludzie oddani i warci pracy z nimi - pracują za niskie stawki z całym sercem. Polecam!!!! Potrzebny koleś z jajami w dyrekcji.

Tomek

Portal przeznaczony na opinie od/dla pracowników, stał się miejscem wylewania żali dla szerszego grona. Zaraz dołączą klienci, potem instytuacje powiązane. To jakiś zong i nieporozumienie.

Kowal
@Tomek 30.10.2017 13:02

Jak czytam to Tomasz R. nie jest zadowolony obrotu spraw. A to smutne ...

Wykonawca

Pracuje dla Ecola dosyć długo i nie pamietam żebym nie dostał pieniędzy. Przykro sie czyta takie opinie o partnerze z którym współpraca sie układa od lat stabilnie. Rynek jest ciężki wypłacalność wielu kontrahentów stoi pod znakiem zapytania, tutaj gdzie mamy stabilna sytuacje płatności to dochodzi do tego typu oskarżeń, smutne lub okrutne w agresywnej działaności nieuczciwej nieuczciwej konkurencji.

Zostaw opinię o ECOL-UNICON Sp. z o.o. - Gdańsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ECOL-UNICON Sp. z o.o.