ECOL-UNICON Sp. z o.o.
3 110 6 1

Opinie o ECOL-UNICON Sp. z o.o.

kos

Hej koleżanki koledzy cóż się w Łodzi wydarzyło ?

Jarosław
@kos 21.10.2018 23:30

O czym dokładnie mówisz? Zwróć proszę uwagę na to, że w tym wątku wypowiadamy się o pracy w ECOL-UNICON w Gdańsku. Pracowałeś, bądź też pracujesz obecnie w tym miejscu? Jeśli tak, to zachęcam do podzielenia się swoimi spostrzeżeniami i oceną tego pracodawcy z innymi użytkownikami forum.

Szarak
@kos 21.10.2018 23:30

Podbijam pytanie. Chyba coraz gorzej się dzieje...Akcja rodem z CBA i zero informacji.

Wiktoria
@Szarak 12.12.2018 23:26

Niestety, ale póki co jeszcze nikt nie doprecyzował, o co chodziło użytkownikowi @kos. Może znajdzie się jeszcze chętna osoba, aby doprecyzować tę kwestię? Zastanawiam się też, z jakiej perspektywy Ty wypowiadasz się na forum - pracowałeś w ECOL-UNICON?

Szary
@Wiktoria 17.12.2018 16:18

Ja też mam do Ciebie pytanie, jak myślisz Wiktorio jeśli czytam firmowe maile to pracuję, czy nie? Chętnie doprecyzować kwestię to powinna firma a nie kolega Kos, oczywiście Wiktorio z mojej perspektywy. Chyba, że kolega Kos zechce nam wyjawić swoje rozterki.

Jarosław
@kos 21.10.2018 23:30

Potwierdzam, że opinie napisane na gowork.pl są zakłamane i nie powinno się na ich podstawie oceniać żadnego pracodawcy

TzO

Pracuję w Ecol-Unicon w dziale technicznym. Paca jest bardzo ciekawa, firma się rozwija, atmosfera super. Jeżeli ktoś wykazuje inicjatywę to naprawdę może się zajmować tym, czym by chciał. Nie wypowiadam się oczywiście, jak wygląda praca na produkcji ale jeżeli chodzi o działy techniczne i ogólnie "biurowe" to wydaje mi się, że naprawdę nie ma co narzekać. Szerzone tutaj plotki, że firma chyli się ku upadkowi są nieprawdziwe. Podejmowane są cały czas działania usprawniające pracę firmy, organizowane kolejne rekrutacje na kolejne, nowo tworzone stanowiska, wyniki finansowe firmy są ok więc naprawdę trudno mówić o upadku. Dodatkowo pakiet benefitów pracowniczych wg mnie ok - karty sportowe, pakiet medyczny, ubezpieczenie na życie, fundusz socjalny.

to ciekawe Kolego
@TzO 11.12.2018 10:25

Kolego, czy ktoś jeszcze został w dziale technicznym ;-)? z tego co wiem masowo uciekają do innych firm - słaba płaca, słaby szef, kiepska atmosfera i lokalizacja na końcu świata. Chyba poniosła Cię fantazja z tymi działaniami usprawniającymi hahah. Wymiana dyrektorów na nowych znajomych raz do roku i nowe porządki to nazywasz systemowym usprawnieniem. Jedno na co można popatrzeć to fajne koleżanki, bo wyników i premii nie zobaczysz. Benefity to jest standard każdej firmy na rynku. Rekrutacje? ja żadnych nie widzę?? Ludzi się wywala, a reszta dostaje w spadku ich pracę.

ECOL-UNICON Sp. z o.o.
pracodawca
@to ciekawe Kolego 12.12.2018 14:10

Dzień dobry, @TzO dziękujemy za miłą opinię i docenienie starań Pracodawcy! :-) W firmie dużo się dzieje, w związku z planami rozwojowymi Spółki: tworzymy nowe stanowiska, wyznaczamy nowe ścieżki rozwoju i dokładamy wszelkich starań, żeby pakiet benefitów był atrakcyjny dla naszych Pracowników! @to Ciekawe Kolego dziękujemy za Twoją opinię. W każdej firmie, tak samo w Ecol – Unicon, z czasem zachodzą zmiany, które obejmują również odejścia Pracowników i przywitanie nowych. W tym momencie prowadzimy kilka projektów rekrutacyjnych – oferty możesz znaleźć na naszej stronie www oraz na portalach z ogłoszeniami. Serdecznie pozdrawiamy, Zespół Ecol - Unicon

abs

Donatan RÓWNONOC feat. Sokół - Z Samym Sobą [Official Video]

Jarosław
@abs 25.11.2018 14:24

Co ma na celu Twój komentarz? Nie wnosi on nic do dyskusji na temat pracy w ECOL-UNICON. Skoro wypowiadasz się w wątku poświęconym temu pracodawcy to wnoszę, że w jakiś sposób byłeś lub jesteś z nim związany - może w takim razie napiszesz coś więcej na ten temat?

Adam - kandydat do pracy

Szanowni Państwo, czy ktoś może mi napisać ilu pracowników zatudnia obecnie Ecol-Unicon ? Chodzi mi o zakład w Gdańsku i inne zakłady a terenie Polski. Z góry dziękuje za przekazanie tej informacji. Pozdrawiam....

Pracownik
@Adam - kandydat do pracy 16.10.2018 11:35

w sumie ok 250 pracowników liczy firma.

XXX

Jako były pracownik z Równej mogę powiedzieć, że praca na produkcji jest bardzo ciężka, a wynagrodzenie nie jest adekwatne do wykonywanych zadań. Pakiet socjalny jest i to całkiem dobry, wypłaty zawsze na czas, premie symboliczne, ale też bywają. 60% produkcji to Ukraińcy, niestety tylko 3 z nich mówi i rozumie j. Polski z resztą pozostaje „rozmowa” na migi. Niestety szkolenie i wdrażanie takiego pracownika zajmuje 3 razy więcej czasu. Do tego dochodzi brak komunikacji i porozumienia, przez co praca wykonywana jest dużo wolniej i często w nerwowej atmosferze. Ciekawostką też może być fakt, że od roku na stałą pracę na produkcji nie zdecydował się ani jeden Polak. Dla jasności nie mam nic do zatrudniania obcokrajowców wręcz przeciwnie, ale praca z kimś co całkowicie nie rozumie ani słowa nie jest łatwa. Jeżeli firma zainwestuje w LUDZI oraz nowoczesny sprzęt produkcyjny to w przyszłości na pewno to zaowocuje. Pozdrawiam

Rambo

Firma zrestrukturyzowała się i znowu ma zamówienia, teraz będzie tylko lepiej. Szanujcie pracodawcę bo mało takich w trójmieście.

abs

haha

Tosia

O tak, dzieje się ;) Faktycznie, na rynku jest mało firm, które mają taki fajny fundusz. Większość oferuje jakieś kafeterie, zapomogi i karty. To nie wszystko. My chcemy czegoś więcej. Napewno każdy znajdzie coś dla siebie. I fajnie, że można swoje pomysły podrzucać. Tymczasem lecę kupić bilet na Opener - takie akcje są super! Pozdrawiam

Pracowanik z Zakładu
@Tosia 22.06.2018 17:39

W firmie nie jest źle, nie rozumiem czemu ludzie piszą takie oskarżenia i pretensje. Czy ktoś napisał do prezesa lub do kadr ze jest źle i co można by poprawić? Każdy może narzekać, tylko co to da??? Jak dla mnie firma się rozwija, pensja jest na czas, czasami są szkolenia i grille na zakładzie, atmosfera poprawna - a praca sama w sobie jest ciężka, ale szwedzie dobrze gdzie nas nie ma.

El

Dzisiaj byłem na umówionej rozmowie. Najpierw w recepcji Pani prosiła poczekać a później kazała mi iść do "białego budynku" wskazanego ręką. W białym budynku wszedłem do środka, na piętro i zapytałem o Pana G., z którym byłem umówiony. Poproszono bym zszedł na dół i na zewnątrz zaczekał na Pana G. ON pojawił się po kilku minutach i z uśmiechem na ustach powiedział, że to dobrze, że nie jestem Ukraińcem. Pokazał mi pracę, która miała polegać na mechanicznym wycinaniu otworów montażowych w kręgach betonowych. Zapytałem dlaczego wycinają, skoro można takie otwory uzyskać w procesie prefabrykacji. Odpowiedź: "nie potrafiliśmy tego zaprojektować i wykonać". A ja mówię, że można! Praca przez cały rok na zewnątrz bez zadaszenia nawet. Pył rozprzestrzenia się po okolicy (gratulacje proekologiczne). Do tego, Pan G nic nie wiedział o wynagrodzeniu jakie może zaproponować. Niby firma z rozmachem ale nie mają kogoś, kto by to ogarnął na produkcji. I taki mały niuansik z rozmowy z Panem G., który mówi: "Większa półowa kręgu".

ECOL-UNICON Sp. z o.o.
pracodawca
@El 20.07.2018 11:15

Dzień dobry @El, Dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią i przepraszamy, jeśli zaistniała sytuacja mogła urazić Pana przekonania i poglądy. Rozumiemy Pana emocje i jednocześnie zapewniamy, że jako firma, nie dyskryminujemy kandydatów pod żadnym kątem. Płeć, pochodzenie, przynależność do grup etnicznych, etc. – nie wyznaczają żadnych granic, wszystkich traktujemy z należnym szacunkiem, dlatego też nasze szeregi zasilane są przez osoby o różnych narodowościach – z czego jesteśmy dumni! Dołożymy wszelkich starań, żeby podobne nieporozumienia nie miały więcej miejsca. Pozdrawiamy, Zespół Ecol - Unicon

abs
@El 20.07.2018 11:15

czekamy na więcej ...

Gabriela

@abs nie wiesz jak wygląda kwestia zarobków w firmie ECOL-UNICON w 2018 roku? Podzielcie się swoimi wrażeniami w sposób merytoryczny i obiektywny, pamiętając o regulaminie tego forum. Może posiadacie również informacje na temat aktualnych wakatów, na które powyższy pracodawca szuka pracowników?

El

Moja poprzednia i szczegółowa opinia zniknęła. Napiszę zatem krótko: omijać szerokim łukiem tą firmę!

Sasiad

Musi to być wyjątkowo dziadowska firma. Niby wożą się volvo xc60 ale szkoda im na parking 170zl miesięcznie i lepiej parkować na chodniku na chata.

Pracownik
@Sasiad 30.05.2018 20:12

Firma czasy świetności ma daleko za sobą, teraz to organizacja lecąca jak perszing w po równi pochyłej.

ECOL-UNICON Sp. z o.o.
pracodawca
@Sasiad 30.05.2018 20:12

Dzień dobry @Sąsiedzie, Dziękujemy za Twoją uwagę i przepraszamy za zaistniały dyskomfort. Omówiliśmy sytuację z naszymi pracownikami, aby nie powtarzały się w przyszłości. Pozdrawiamy, Zespół Ecol – Unicon

berni
@Sasiad 30.05.2018 20:12

takie auta dosiada kadra zarządzająca, ale co się dziwić , jak prowadzą firmę i tak prowadzą auta ( są 3 takie auta i 1 przyszywany ) :)

abs
@berni 29.06.2018 20:54

to zaczynamy zabawę ...

Gabriela

@smuteczek czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź? Rozumiem, że nie masz pozytywnej opinii na temat pracodawcy przedsiębiorstwo ECOL-UNICON, ale Twój komentarz niewiele nam wyjaśnia. Pamiętaj, aby wpisy zawierały wartość merytoryczną oraz były zgodne z regulaminem forum gowork.pl https://www.gowork.pl/regulamin

smuteczek

Przyjaciele Przyjaciela z Wrocławia - wygląda na to że to wy będziecie się pakować

abs
@smuteczek 04.07.2018 21:03

Szanowni Państwo, proszę skończcie tą chorą dyskusję...

Gabriela

@Herman nie wiesz jak wygląda kwestia zarobków i pozapłacowych benefitów u pracodawcy ECOL-UNICON na chwilę obecną? Ktoś z Was mógłby podzielić się własnymi spostrzeżeniami na ten temat? Każda merytoryczna odpowiedź, zarówno o charakterze pozytywnym jak i negatywnym będzie wskazówką dla reszty forumowiczów.

Dom za milion

Utwór z dedykacją dla PRZYJACIELA Z WROCŁAWIA PS. tylko nie zapomnij załadować taczki https://www.youtube.com/watch?v=FTcDEjWI0q0

Wacław przyjaciel z Wrocławia
@Dom za milion 29.06.2018 22:02

https://www.youtube.com/watch?v=00c-vT_pzzk

Herman
@Wacław przyjaciel z Wrocławia 30.06.2018 06:14

Najwyższy czas, nareszcie z nim zrobią porządek ????

Dom za pól miliona

Poniższy utwór dedykuję mojemu SERDECZNEMU PRZYJACIELOWI z Wrocławia, Zwieńczenie, wisienka na torcie twojej działalności i egzystencji, pamiętaj tylko aby taczkę załadować https://www.youtube.com/watch?v=FTcDEjWI0q0

Wacław przyjaciel z Wrocławia
@Dom za pól miliona 29.06.2018 21:01

https://www.youtube.com/watch?v=00c-vT_pzzk

Włodek

Z dedykacją dla Wrocławianina Wypisz wymaluj cały ty ... https://www.youtube.com/watch?v=FTcDEjWI0q0

Wacław przyjaciel z Wrocławia
@Włodek 29.06.2018 22:04

hehe dobre ; niecały milion :) oczywiście Kocham Się ...

Wacław przyjaciel z Wrocławia
@Włodek 29.06.2018 22:04

https://www.youtube.com/watch?v=00c-vT_pzzk pozdrawiam

Stefan

O jakim funduszu piszecie?

Buli

A ja bym chciał powiedzieć, że w firmie w końcu mamy fundusz z pierwszego zdarzenia. Nareszcie się coś dzieje. Lepsze to niż te zasilenia na święta - zjadało się tylko ten pieniądz. Człowiek przynajmniej teraz skorzysta z atrakcji, na które normalnie nie mógłby sobie pozwolić. A i niespodzianka na dzień dziecka też była trafiona w 10! Oby więcej takich działań! Tak trzymać :) Gratulacje :)

ECOL-UNICON Sp. z o.o.
pracodawca
@Buli 21.06.2018 11:23

Cześć @Buli, Ślicznie dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że działania firmy są doceniane :-) Dokładamy wszelkich starań, aby umilić Pracownikom wypoczynek poza pracą! Wierzymy, że zrelaksowany i szczęśliwy Pracownik może przenosić góry. Dofinansowania m.in. parków rozrywki, koncertów, czy biletów do kina to coś czym możemy się pochwalić! Pozdrawiamy i życzymy słonecznego weekednu! Zespół Ecol - Unicon

Tomasz

Wiele się dzieje i wszystko pięknie w słowa ubierane, tylko aby mój dyrektor dotrzymywał swych obietnic i deklaracji.

Krzyżak

Fajna firma do pracy, niestety czasy świetności ma za sobą, ale dalej da się w niej fajnie pracować.

Daria

Konkurencja inspiruje do pisania?

Wojtek

ECOL-UNICON to firma z opinią dobrego pracodawcy

Specjalistka
@Wojtek 22.05.2018 19:06

Potwierdzam, w firmie dzieje się coraz lepiej! Nowe biura, nowe standardy - aż chce się pracować (nowe auta też by się przyydały). Mamy suuuuuper nowoczesny dział R&D, jeździmy na konferencje i targi, mamy też możliwość rozwoju - ostatnio koledzy sami zrobili fontannę przed biurem ;) Wprawdzie starsi pracownicy podchodzą sceptycznie do zmian, ale z ich doświadczeniem i naszymi checiami damy radę! Oby tylko atmosfera z Balcerskiego nie przeniosła się do C200 i na Równą, bo będzie miazga

ECOL-UNICON Sp. z o.o.
pracodawca
Dzień dobry,
  
Dziękujemy za Waszą aktywność i komentarze. Informujemy, iż z końcem maja 2018 przeprowadziliśmy się do nowych siedzib w Gdańsku. Biuro Zarządu mieści się na IV piętrze biurowca C200 przy ul. Marynarki Polskiej 163, 80-868 Gdańsk. Dział Handlowy, Dział Exportu, Obsługi Klienta oraz Dział Umów przeniosły się do biura przy Zakładzie Produkcyjnym, ul. Równa 2, 80-067 Gdańsk. Odpowiadając na Wasze zapytania - biuro w Gdańsku Osowej zostało zamknięte. Cieszymy się z nowych, komfortowych warunków pracy!

Serdecznie zapraszamy do kontaktu i śledzenia ofert pracy na naszej stronie internetowej, w zakładce kariera. Chętnie odpowiemy na dodatkowe pytania: rekrutacja@ecol-unicon.com. 


Pozdrawiamy,
Zespół Ecol - Unicon
   
Gabriela

Czy ktoś z Was pracował lub pracuje aktualnie w ECOL-UNICON w Gdańsku? Co możecie powiedzieć na temat tego pracodawcy? @Podwykonawca, co jeszcze możesz powiedzieć o współpracy z ECOL-UNICON? Jak oceniasz tę firmę? @Rambo, a Ty pracujesz lub współpracujesz z ECOL-UNICON? Jakie widzisz plusy i minusy pracy w tej firmie?

Podwykonawca
@Gabriela 03.05.2018 12:11

Z moich doświadczeń eu jest rzetelna firma, rozwijajaca sie, ale "każda wydana złotówkę obejrzą dwa razy". Z tego co się orientuję, płace w eu nie są zbyt wygórowane, ale osoby z którymi współpracuje wykonują swoja pracę z dużym zaangażowaniem , także być może mają jakieś premie :) ogolnie rzecz biorac współpraca z eu jest na prawdę na wysokim poziomie i dziwią mnie negatywne komentarze

podwykonawca

a ja mam pytanie z innej beczki: kiedy zapłacicie zaległe faktury? i czy w ogóle zapłacicie czy po nowym roku zrobi sie z ecola 10 nowych firm a po ecol-unicon zostanie tylko wspomienie? pytam bo nie wiem czy do sądu i komornika nie uderzac....

ECOL-UNICON Sp. z o.o.
pracodawca
@podwykonawca 23.10.2017 21:18

Dzień dobry Podwykonawco! Dziękuję za Twój wpis. Ecol-Unicon jest dużym przedsiębiorstwem i mogło się zdarzyć, że Twoja FV zbyt długo znalazła się w systemie obiegu dokumentów. Rozumiemy, że mogłeś się zdenerwować. Jednocześnie zapewniamy, iż dołożymy wszelkich starań, aby uniknąć takich sytuacji w przyszłości oraz będziemy je rozwiązywać niezwłocznie po zgłoszeniu. W celu wyjaśnienia sprawy proszę o kontakt bezpośrednio z Działem Księgowości: eu.dks@ecol-unicon.com. Przelewy realizowane są w każdą środę. W imieniu Dyrektora Finansowego zapewniamy Cię, że nie będziesz dłużej czekał na pieniądze za prawidłowo wykonaną usługę/dostawę. Pozdrawiamy Zespół Ecol-Unicon

Janosik
@podwykonawca 23.10.2017 21:18

to już gruba przesada. Ktoś przez przypadek nie dostał płatności i od razu chwyta za klawiaturę i wypisuje żale na tym forum. Takie rzeczy się zdarzają.

Rumcajs
@Janosik 25.10.2017 07:12

Oj Janosik, Janosik. Podwykonawca napisał o zaległych fakturach a nie o zaleglej fakturze. Chociaż .... zaginięcie kilku faktur też może się wydarzyć, poza tym inni podwykonawcy nie narzekają ;)

podwykonawca
@Janosik 25.10.2017 07:12

lubisz na swoje pieniądze czekac kilka miesięcy, a po kilku miesiącach dostac ok.5% wartości faktury? Po czym ponownie usłyszeć, że płatności będą.... i będą... i będą... Tylko tam już u Was nikt nie wie kiedy będą.

Janosik
@podwykonawca 25.10.2017 20:22

Firma Ecol-Unicon zawsze płaci należności na czas - z tego jest znana na rynku. Zastanawiam się czy rzeczywiście jesteś podwykonawcą, czy kolejną osobą która chce cokolwiek napisać na tym forum.

podwykonawca
@Janosik 26.10.2017 06:20

Janosik kłamiesz i tyle w temacie

Rumcajs
@Janosik 26.10.2017 06:20

Janosik, nie brnij. E-U była dobrym płatnikiem, obecnie ze względu słabą kondycję nie wszystkie zobowiązania są regulowane w terminie.

Podwykonawca
@Rumcajs 27.10.2017 12:26

Ja wspolpracuje z eu od 3 lat i nigdy nie bylo opoznienia w platnosciach, nie wiem skąd te bzdury

Edek
@Podwykonawca 23.04.2018 21:38

"Podwykonawca" w jakim dziale EU pracujesz ? Skąd takie odważne stwierdzenie że EU płaci wszystkim w terminie? Masz wgląd do księgowości EU?

Rambo
@podwykonawca 23.10.2017 21:18

Post jest z zeszłego roku, chyba mało aktualny

Podwykonawca
@Edek 24.04.2018 11:31

Zle sie wyrazilem, dostarczam produkt do eu, faktury zawsze płacone w terminie. Poza tym, pracownicy eu z ktorymi rozmawialem nigdy nie narzekali na firme a tym bardziej na platnosci.

Wojtek
@Podwykonawca 08.05.2018 22:26

ten komentarz to chyba HR EU wysmarował :-)

Podwykonawca
@Wojtek 11.05.2018 06:33

Mylisz się :)

Pyzdra

Firma rodzinna ze swoim specyficznym klimatem. Po mimo dużych rozmiarów, nie ma w niej ducha korporacji co jest dużym plusem. Trochę z problemami, ale kto ich aktualnie na rynku nie ma. Polecam pracę w Ecol-Unicon tym, którzy chcą trochę powalczyć a nie przyjść co dzień, zrobić swoje w 8 godzin.

Gabriela

@Rambo, możesz napisać, jakie warunki oferuje ten pracodawca? Czy pracownikom przysługują jakieś dodatkowe benefity typu dofinansowanie do karty sportowej lub prywatna opieka medyczna? Jak z socjalem w tej firmie? @Pracownik DTE, możesz napisać coś więcej o pracy w ECOL-UNICON? Twoja opinia może być bardzo ważna dla osób zainteresowanych podjęciem pracy w tym miejscu. @dw, a na jakie stanowisko aplikowałeś? Czy na spotkaniu rekrutacyjnym miałeś do wykonania jakieś zadania? @Pyzdra, a Ty pracujesz jeszcze w ECOL-UNICON? Jaka aktualnie jest kondycja firmy?

Pyzdra

Firma chyli się ku upadkowi.Już się skurczyła niewiarygodnie. Teraz rezygnuje z biura na Balcerskiego. Dobre czasy dla tej firmy minęły. Rynek się nasilił produktami EU a dramatyczne wprowadzanie nowych produktów nie zdaje rezultatu. Na razie masowe zwolnienia zostały zatrzymane, bo ktoś musi pracować, ale na jak długo nie wiadomo. Każdy kwartał wyznacza kolejne organizacyjno-kadrowe zmiany.

Zostaw opinię o ECOL-UNICON Sp. z o.o. - Gdańsk

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ECOL-UNICON Sp. z o.o.