Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Garmond Press

Pracowałeś w firmie Garmond Press i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-05-21 09:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ok, można normalnie i długo popracować. Atmosfera w porządku.
zdjecie uzytkownika
gregor - 2010-11-03 01:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza firma jaka istnieje na świecie. Zarobki, a właściwie to są ochłapy. Lepiej pracować u kogoś niż tam. Kierownictwo to złodzieje i oszuści. Omijajcie tą firemkę z daleka. Pracowałem tam chwilę a teraz nawet nie przejeżdżam obok nich bo się brzydzę.
zdjecie uzytkownika
cccc - 2010-11-15 13:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , a nie firma.
Nie mozna sie doprosic umowy o prace, nie mozna miec dziecka/ bo nie ma zwolnien ani opieki/ wtedy nie placa premii, ktora jest
"uznaniowa",nie mozna isc na urlop, bo nie ma kto zastapic ???
Zastanawiam sie dlaczego tam jeszcze nie ma PIP-u ??? Jakies uklady??
Ktorys z pracownikow sie poskarzyl do PIP, to go zwolnili z odpowiednim komentarzem, wiec chyba jednak????
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-10 00:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech Pan nie przesadza Panie dyrektorze.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-25 16:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jak w tej chwili wyglądają warunki pracy w Garmond Press? Szukam pracy i chciałbym tam aplikować ale najpierw chętnie dowiem się jak jest z wynagrodzeniami i czy są wypłacane terminowo. Ponad to jaka jest atmosfera pracy?
zdjecie uzytkownika
bpfgp - 2013-09-20 01:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera w pracy jest ok. Sam sobie wyznaczasz trasy jako przedstawiciel i odwiedzasz punkty. Od czasu do czasu kierownik podpowie Ci gdzie jakies punkty sa warte odwiedzenia. Co do wynagrodzenia to szalu nie ma 1800zł netto na poczatek przy wlasnej dzialalnosci gospodarczej. Plus taki, ze samochod masz do domu i odstawiasz go tylko na weekendy pod firma. Kontakt z biurem obslugi OK. Wszystko da sie z nimi zalatwic. Co do prowizji do podstawy to jest obliczana na zasadzie przejecia punktu i jest jednorazowa około 5%. Szału nie ma ale przy dobrym punkcie można strzelić 500zł.
zdjecie uzytkownika
Folks - 2013-09-20 12:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bpfgp, czyli bazę klientów robi się samemu, nie dają własnej z Garmond Press? To kilometry prywatne odliczają, mogę wieczorem autem do sklepu pojechać?
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-06-12 12:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2010-05-21 09:23:25]:
najgorsza patologia z możliwych. dwutygodniowe opóźnienia z marną wypłatą. jeździsz swoim samochodem, który nie wytrzymuje przeładowania gazetami, więc ciągle w niego inwestujesz, a co za tym idzie, lepiej dostawać zasiłek niż tam pracować.
Przykład: na konto dostajesz 2500 zł, czyli - 1000 zł ZUS, od 500-1000 zł na paliwo, licząc że samochód będzie sprawny i nie dostaniesz mandatu za łamanie przepisów (by szybko rozwieść gazety) zostaje na rękę od 500-1000 zł za ciężką pracę za którą tylko karają jak pomylisz się w rozkładaniu.
Żadnych premii, żadnych uczciwych warunków pracy, wynagrodzenie nigdy na czas, ryzykujesz jeżdżąc z przeładowanym samochodem (mandatem lub życiem).
lepiej iść do pracy w lidlu, przynajmniej masz pełen pakiet socjalny, uczciwą pracę na umowę i wynagrodzenie zawsze na czas.
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-06-16 23:46:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Serio tyle wychodzi, 1000 na rękę? Przecież normalnie człowiek odszedłby po przepracowanym miesiącu w Garmond Press...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Garmond Press
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x