logo Multi-tech Sp. z o.o.

Multi-tech Sp. z o.o.

Bytom

Opinie o Multi-tech Sp. z o.o.

puero 2012-03-11 00:37
Kolejna pseudofirma bazująca na niewolnikach. Księgowa leci w kulki, jak się nie znasz na paskach wypłaty masz jak w banku że cię (usunięte przez moderatora). Pensja- wcześniej niż 10-tego nie dostaniesz. A zdarza się że nie wypłacają na czas. Za nadgodziny mają nawet nieraz kilkumiesięczne opóźnienie. Co do pracy- chyba jak wszędzie (w tym kraju to już chyba norma) pracownicy wiedzą więcej niż biuro które tylko (usunięte przez moderatora) pracowników i za nic nie robienie bierze kasę.Na pewno nie jest to profesjonalna i nowoczesna firma. Niby wszystko dofinansowane z unii a maszyny z ery kamienia łupanego, wszystko trzyma się na nitce, jak nieumiejętnie ruszysz masz jak w banku że się rozsypie. Wstyd i hańba że takie firmy WOGÓLE istnieją.
6
Adi 2012-12-23 15:01
czy tam się coś zmieniło, szukam pracy w tej branży i ciekaw jestem czy warto się pchać do tej firmy
nareszcie sie wyrwałem z Multi-tech 2013-06-28 09:44
Tak zmieniło się na leprze hahah totalnie minimalna płaca za grosze i Nieprzyjemni przełożeni syf malaria i oszukiwanie pracowników na kasie jak się tylko da
3
Max 2013-09-03 21:10
jak widać są różne opinie, ja widzę że tu się poprawia, zarobi może są niskie, ale wypłaty na czas, nowe maszyny kupują, widać że firma ruszyła z kopyta
mam nadzieję, że to się odbije na wypłatach pozytywnie
3
anonim 2014-02-10 18:21
nie jest źle, dużo się zmienia na dobre, zaczyna to być poukładana firma, oby dalej w tym kierunku to szło
no i jakaś premia by się przydała za dobrą robotę
4
ooo 2014-02-21 18:30
fajnie placa i na czas
3
szukający roboty 2014-05-26 23:55
panowie, jak tam teraz wygląda sytuacja?
warto się starać o przyjęcie?
1
abc 2014-07-14 14:02
Zarobki:
nadgodzinny praca w weekendy:120 zł za dniówkę
Nadgodzinny wyrabiają tylko operatorzy wytłaczarek i pulwerów więc nowo przyjęci nie mają co na to liczyć.
Wypłacanie nadgodzin wieczne opóźnienia a to przelewu nie dostali a to dyrektor zapomniał przelew zrobić bywa że czeka się na swoje pieniądze do 2 miesięcy. Jeśli jesteś brygadzistą masz dodatek w postaci 250zł co miesiąc.
Wypłaty: nie ma opcji żeby były wypłacane wcześniej niż 10 czasami zdarza się się opóźnienie lub płacenie w ratach
Praca:
Pracowałem przez 2 lata jako operator wytłaczarki (pensja 1600 po dwóch latach na rękę) jeśli ktoś ma ambicje i nie chce pracować jak niewolnik odradzam. 8 godzin na hali przy maszynie nie ma opcji na przerwę śniadanie jesz przy maszynie często pracujesz na dwóch wytłaczarkach równocześnie za te same pieniądze temperatura przy maszynach koło 30 stopni o ile w zimę jest to plusem to latem jest męczarnią. BHP kuleje bardzo skakanie po maszynach latanie jeśli coś się zepsuje po godzinie 14 (kiedy nie masz już mechaników) musisz sam to naprawiać a narzędzi oczywiście brak. Obojętnie czy robisz 3 tony na zmianę czy 2 tony na zmianę pensje dostajesz taką samą baaa czy pracujesz na pile gdzie praca jest łatwiejsza czy na wytłaczarkach gdzie masz trudniej pensje masz dokładnie taką samą.

Odradzam jest w Bytomiu więcej normalnych zakładów z normalną pensją dla pracownika.
6
roni 2014-07-16 09:59
teraz sie na najgorsze zmieniło 1.680 brutto to wychodzisz na wypłacie 11.200 z groszami ja sie zastanawiam czy dalej tam pracowac a tu dzieci sa na utrzymaniu masakra
3
roni 2014-07-16 10:02
poprawka 1.200 zł z groszami
1
opos 2015-01-07 14:21
Hej, jak tam zmiany w multi-tech po nowym roku? Jesli pracujecie na umowach o prace, to od stycznia macie pewnie podywyżke, bo minimalna krajowa trochę wzrosła. Czy nie ma umowy o prace i nadal pracujecie za te 1200 z groszami? Coś jeszcze zmieniło się w firmie, czy stoją w miejscu? Pozdrawiam i dziękuję z informacje.
M 2015-01-19 10:44
żadna to różnica i tak grosze i tak. Jeżeli jesteś jedyną osobą która pracuje w domu to zacznij szukać szybko czegoś innego. Pracowałem w tej firmie i zarobki sie nie zmieniły na dal 1200
2
MDM 2015-03-24 11:01
Powiem tak procowałem tam kilka miesięcy i zrezygnowałem.Zaklad cały zagracony byle gownem hala jest zalana woda jak wytlaczarka chodzi trzeba lopatą metalowa zbierac do pojemnika smiech na sali maszyny takie ze ledwo chodza ale co chwile cos sie dzieje nie ma chwili spokoju tylko latanie w kołko.Co do zarodbku ludzie robia tam po 6 lat za najnizszą krajowa nie ma mowy o podwyżce tak samo nadgodziny robilem w grudniu czekam do dzis na kase choc tam nie pracuje od tygodnia. Pozdrawiam
4
robocop 2015-03-25 10:58
zaklad to porazka cala firma tez nic tylko do PIP ich zglosic wtedy zamkna ich
4
mikuś 2015-03-25 12:54
jak wam tak źle, to szukajcie szczęścia gdzie indziej, jak pracuję już dość długo i nie narzekam. Zarobki przeciętne, ale firma staje na nogi, nowe maszyny, coraz wiecej zamówień, nowi ludzie w dyrekcji
mam nadzieję, że to się odbije pozytywnie na zarobkach
2
anonim 2015-04-02 16:52
witam czy sa jakies przyjecia do pracy w tej firmie?
1
anonim 2015-08-27 13:54
Dno !!! nic dodać nic ująć !!!
4
Łupka 2015-09-01 06:22
Mam pytania:
Ponieważ chciałbym aplikować na magazyniera w tej firmie ale...
W jakich godzinach sie pracuje ?
Jaka jest stawka na początek ? ( Mam doświadczenie dwa lata i uprawnienia na wózek)
I jak jest ze socjalem, czy są premie na świeta i czy na urlop wakacyjny dostaje sie kase ?
trv 2015-09-14 08:35
jesli pojdziesz z urzedu pracy, to dostaniesz najnizsza, a jesli normalnie, to max 1500 na reke. magazynier pracuje na 2 zmiany (6-14, 14-22) i ma sporo do ogarnięcie, bo na hali i w obrebie calej firmy panuje niesamowity syf. Nie ma zadnego socjalu, nawet wyplaty nie zawsze sa na czas.
2
nn 2016-04-09 15:24

wyplaty nie na czas nowy prezesik to uj czepia sie byle czego
4
x 2016-04-10 21:04
wypłaty są od dłuższego czasu w terminie, a nowy prezes jest wymagający to fakt, ale też do roboty sie chodzi aby robić a nie op...ać sie
3
nn 2016-04-15 18:34
W tej firmie wszystko się robi tylko nie pracuje pokaże wam do czego niektórym pracownicą służą telefony firmowe (esemes do żonatego kolegi z pracy)
(usunięte przez administratora)
5
ROBOCOP 2016-07-08 14:31
CZY SA PRZYJECIA DO PRACY ?
Kamyczek 2016-07-24 20:37
Kompletny brak szacunku dla pracowników, do tego dochodzi szef o bardzo aroganckim usposobieniu. Kolejnym minusem są opóźnienienia z wypłatami. Nie polecam pracy tutaj.
5
Marquon 2016-08-19 00:44
Jeśli szukacie solidnego pracodawcy na poziomie to napewno nie tutaj. Omijając już kwestię śmiesznych zarobków, trzeba podkreślić to, iż ambicja bądz wysiłek nie będą docenione
Na moim przykładzie w pierwszym tygodniu wielkich starań w nowej pracy usłyszałem serię niecenzuralnych słów od człowieka który siedzi za sterami tej firmy, z powodu przestoju wytłaczarki.
Brak szacunku, traktowanie z buta ludzi. Jeśli ktoś ma głowę na karku dobrze o tym wie i stara sie stąd wiać. Nie Polecam!
8
ja 2016-08-21 02:47
Dobre stosunki ? Chyba pozamałżeńskie to takie tam są !!!
7
Normal 2016-09-28 13:56
Firma syf,wieczne problemy z wypłacaniem wypłaty na czas (ludzie skierowani z UP najniższa krajowa) inni niewiele większa w granicach 1400 netto,zdarza się że wypłata jest na raty.Szef wulgarny i chamski do tego wysyła ludzi na przymusowe urlopy gdy nie ma roboty co często zdarza się firmie.
8
Na nie 2016-09-28 21:07
No widzisz tak się tam traktuje ludzi bo znam tą firmę bardzo dobrze. Ludzie z UP to dla nich druga kategoria dlatego wypłaty mają w ratach.
5
wolno 2016-10-02 21:52
Wydaje mi sie, że o takich rzeczach najelpiej dowiadywać się bezpośrednio u nich @enoko, a skoro wypłata jest na czas, to nic dziwnego, że sa teraz popularni. Pewnie wypłata jest na czas, co już jest dobrym znakiem w dzisiejszych czasach. A socjale są?
Władek 2016-11-15 21:34
Brak szacunku dla pracownika, chamstwo i wulgaryzmy ze strony przełożonego. Maszyny w kiepskim stanie technicznym. Nie istnieje tu coś takiego jak bhp. Jak pójdziesz na przerwę pracując na wytłaczarce to gratuluję! Nastawieni są tylko na zysk, kompletna amatorka jeśli chodzi o prowadzenie działalności "za wszelką cenę" Nie wierzyłem, że takie firmy istnieją dopóki nie popracowałem tutaj.
6
Lol 2017-01-25 20:01
Widzę że dalej dno z tej firmy !Już widzę jak pip tam wpadnie
5
0 2017-02-12 00:44
Wpadnie szybciej niż im się wydaje
3
pRACOWNIK 2017-03-21 14:20
Mimo że dostałem tą robotę z urzędu pracy to zwolniłem się sam 1wszego dnia od razu dyscyplinarnie,
NIKT NIE PRZYSZEDL DO MNIE W PRACY ZEBY WYJASNIC DOKLADNIE CO MAM ROBIC JAKO OPERATOR MASZYN TYLKO 3 PRZEZ 4 JEDNA KOBIETA MI COS MOWILA I NIE WIEDZIALA DO KOGO MNIE TU DAC, SZWEDALEM SIE OD TYPA DO TYPA, WKONCU PRZYSZEDL KIEROWNIK I SE CHODZIL TO TU TO TAM I TEZ MI NIC NIE MOWIL TO WKUR...ILEM SIE I WYSZEDLEM

- NIE DAJĄ ŻADNYCH CIUCHÓW ROBOCZYCH
- NIE DAJĄ ŻADNYCH SŁUCHAWEK OCHRONNYCH NA HAŁAS (TYLKO JAKIEŚ TAMPONY DO...)
(PO 2 GODZINACH JAK WYSZEDLEM DO KIBLA TO MYSLALEM ZE GLUCHY JESTEM)
- DZIURAWE REKAWICE PO KIMS DOSTALEM I JESZCZE MUSIALEM JE ODDAC....

MIAŁEM MIEĆ ZWRÓCONĄ KASE ZA BADANIA SŁUCHU 1WSZEGO DNIA WIEC POSZEDLEM I SIE PYTALEM CZY DOSTANE PO PRACY MOJA KASE I SIE ZACZELOOOOOOOOOOO, TO ALBO KSIEGOWEJ NIE MA, ALBO KSIEGOWA NIE MA KASY, NIE WIADOMO CZY BEDZIE, W KONCU WYSZEDLEM PO 2 GODZINACH, NIE POLECAM NIKOMU
3
makario 2017-03-21 14:27
przyszedłem tam i nie było ani 1 konkretnego człowieka który by cos pokierował, pokazal. Pan kierownik zajety swoimi sprawami nie powiedział mi dosłownie ani 1 slowa o co w tej pracy chodzi, wszyscy widac ze tam tylko soba sa zajeci bo jak mrówki musza przerobic 8 godzin i w dodatku nie daja zadnego sprzetu ochronnego nic!! nie polecam nikomu
3
GOŚĆ 2017-03-22 13:33
Gratuluję bujnej wyobraźni. Jeśli możesz pochwalić się doświadczeniem w innych firmach, w których na dzień dobry dostałeś robocze ubranie (bez podania rozmiaru), to podziel się tym. Rękawice i stopery były nowe. Jeśli szukasz pracy w ciszy, polecam pracę w bibliotece a nie na hali produkcyjnej. Zwrot za badania miał być po PRZEPRACOWANYM dniu ,a nie po spacerze po hali. Najpierw spójrz na siebie, a potem wystawiaj opinie o firmie, której nie zdążyłeś poznać.
2
1 2017-03-24 20:54
Widzę że odpowiedź dał pracownik firmy który pewnie pracuje w biurze w ciszy niech przerobi miesiąc na hali to się przekona. Ubrania powinny być wydawane w 1 dniu pracy nawet zastępcze ale firma ma problemy i to spore i mam nadzieję że bardzo szybko padnie bo i tak juz jest na lini pochyłej i tego z całego serca jej życzę.
1
Leb 2017-03-25 22:14
Odpowiedź dał Synuś Prezesa
2
pRACOWNIK 2017-03-26 16:34
bujnej wyobraźni? rękawice musiałem zwrócić, mają dziury na palcach itp etc wymieniłem w punktach... nigdy więcej nic z tą firmą
2
pRACOWNIK 2017-03-28 09:42
To dobra praca dla ludzi po 50 co już im nie zależy tylko mają rodziny bo dla młodych 0 perspektyw.

Jakby kierownik był ok albo ktoś inny to by powiedział, chodź młody to Ci pokaże co i jak, jakie masz uprawnienia, wskakuj na wózek itp... a tam sie stoi jak ciołek i prosi żeby ktoś coś powiedział w nowej pracy. Bylem tam i sie niczego nie nauczylem doslownie niczego ani 1 przycisku w maszynie nikt mi nie wytumaczyl
2
GOŚĆ 2017-03-29 10:48
Każdy nowo przyjmowany pracownik produkcji jest informowany, że nie dostanie od razu ciuchów i proszony o to, żeby przynieść swoje. Nie widzę więc sensu w krzyczeniu, że ktoś nie dostał. Rękawice były wyciągnięte z nowego pudełka. Jeśli miały jakieś dziury (w co nie wierzę) to trzeba było to zgłosić od razu - dostałbyś inne. Poza tym, rękawice są wyposażeniem do pracy - skoro zrezygnowałeś, to normalne, że należy je oddać. A z drugiej strony - skoro były dziurawe, to po co chciałeś je sobie zostawić? Kolejna sprawa: wiedziałeś, że idziesz do pracy na halę produkcyjną. Czego się więc spodziewałeś? Ciszy, spokoju? Miałeś skierowanie do pracy na stanowisku operatora maszyn, dostałeś skierowanie na badania słuchu - to wszystko powinno dać Ci do zrozumienia, że będziesz pracował w hałasie. A to, czy ja pracuję w biurze, czy nie, nie ma tutaj nic do rzeczy. Nie odpowiadała Ci specyfika pracy, ok. Zrezygnowałeś. Masz prawo. Ale przy wystawianiu opinii proszę o sprawiedliwe spojrzenie również na swoją postawę. Życzę, żebyś znalazł pracę, która będzie Ci odpowiadać i będzie dla Ciebie satysfakcjonująca.
2
Dawny Pracownik 2017-04-23 17:50
Nie ma tu czego szukać nie Polecam nikomu pracy tutaj
2
Hanna 2017-04-26 11:08
@Dawny Pracownik, co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia do firmy? Dlaczego nie polecasz pracy w tym miejscu? W jakim dziale byłeś zatrudniony? Pamiętajmy, że warunki pracy, atmosfera są różne w zależności od obejmowanego stanowiska.
;) 2017-05-04 11:51
Pamiętajmy że warunki pracy i atmosfera są różne w zależności od obejmawego stanowiska ? To jakiś żart ? Warunki pracy powinny być dobre nie zależnie od stanowiska jak i atmosfera. Ale wasza firma upada i bardzo dobrze ;)
2
Piko 2017-05-04 17:45
Hanna?????? Synusiu Prezesa nie podszywaj si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gdzie ty znajdziesz prace jak firma Tatusia splajtuje?
1
Hanna 2017-05-05 14:46
@;), @Piko nie współpracuję z Multi-tech Sp. z o.o. Jestem redaktorem Serwisu GoWork.pl Więcej o moim zadaniu możesz dowiedzieć się poprzez kliknięcie w ikonkę mikrofonu przy moim nicku. Chętnie również poznaję Wasze opinie na temat pracy w powyższej firmie.
Gość 2017-06-02 20:22
Trudno będzie znaleź pracę lżejszą od spania :-D
1
Zostaw swoją opinię o Multi-tech Sp. z o.o. - Bytom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Multi-tech Sp. z o.o.