logo Multi-tech Sp. z o.o.

Multi-tech Sp. z o.o.

Bytom

Opinie o Multi-tech Sp. z o.o.

puero 2012-03-11 00:37:59
Kolejna pseudofirma bazująca na niewolnikach. Księgowa leci w kulki, jak się nie znasz na paskach wypłaty masz jak w banku że cię (usunięte przez moderatora). Pensja- wcześniej niż 10-tego nie dostaniesz. A zdarza się że nie wypłacają na czas. Za nadgodziny mają nawet nieraz kilkumiesięczne opóźnienie. Co do pracy- chyba jak wszędzie (w tym kraju to już chyba norma) pracownicy wiedzą więcej niż biuro które tylko (usunięte przez moderatora) pracowników i za nic nie robienie bierze kasę.Na pewno nie jest to profesjonalna i nowoczesna firma. Niby wszystko dofinansowane z unii a maszyny z ery kamienia łupanego, wszystko trzyma się na nitce, jak nieumiejętnie ruszysz masz jak w banku że się rozsypie. Wstyd i hańba że takie firmy WOGÓLE istnieją.
5
Adi 2012-12-23 15:01:06
czy tam się coś zmieniło, szukam pracy w tej branży i ciekaw jestem czy warto się pchać do tej firmy
nareszcie sie wyrwałem z Multi-tech 2013-06-28 09:44:05
Tak zmieniło się na leprze hahah totalnie minimalna płaca za grosze i Nieprzyjemni przełożeni syf malaria i oszukiwanie pracowników na kasie jak się tylko da
2
Max 2013-09-03 21:10:02
jak widać są różne opinie, ja widzę że tu się poprawia, zarobi może są niskie, ale wypłaty na czas, nowe maszyny kupują, widać że firma ruszyła z kopyta
mam nadzieję, że to się odbije na wypłatach pozytywnie
3
anonim 2014-02-10 18:21:53
nie jest źle, dużo się zmienia na dobre, zaczyna to być poukładana firma, oby dalej w tym kierunku to szło
no i jakaś premia by się przydała za dobrą robotę
4
ooo 2014-02-21 18:30:58
fajnie placa i na czas
3
szukający roboty 2014-05-26 23:55:15
panowie, jak tam teraz wygląda sytuacja?
warto się starać o przyjęcie?
1
abc 2014-07-14 14:02:38
Zarobki:
nadgodzinny praca w weekendy:120 zł za dniówkę
Nadgodzinny wyrabiają tylko operatorzy wytłaczarek i pulwerów więc nowo przyjęci nie mają co na to liczyć.
Wypłacanie nadgodzin wieczne opóźnienia a to przelewu nie dostali a to dyrektor zapomniał przelew zrobić bywa że czeka się na swoje pieniądze do 2 miesięcy. Jeśli jesteś brygadzistą masz dodatek w postaci 250zł co miesiąc.
Wypłaty: nie ma opcji żeby były wypłacane wcześniej niż 10 czasami zdarza się się opóźnienie lub płacenie w ratach
Praca:
Pracowałem przez 2 lata jako operator wytłaczarki (pensja 1600 po dwóch latach na rękę) jeśli ktoś ma ambicje i nie chce pracować jak niewolnik odradzam. 8 godzin na hali przy maszynie nie ma opcji na przerwę śniadanie jesz przy maszynie często pracujesz na dwóch wytłaczarkach równocześnie za te same pieniądze temperatura przy maszynach koło 30 stopni o ile w zimę jest to plusem to latem jest męczarnią. BHP kuleje bardzo skakanie po maszynach latanie jeśli coś się zepsuje po godzinie 14 (kiedy nie masz już mechaników) musisz sam to naprawiać a narzędzi oczywiście brak. Obojętnie czy robisz 3 tony na zmianę czy 2 tony na zmianę pensje dostajesz taką samą baaa czy pracujesz na pile gdzie praca jest łatwiejsza czy na wytłaczarkach gdzie masz trudniej pensje masz dokładnie taką samą.

Odradzam jest w Bytomiu więcej normalnych zakładów z normalną pensją dla pracownika.
5
roni 2014-07-16 09:59:49
teraz sie na najgorsze zmieniło 1.680 brutto to wychodzisz na wypłacie 11.200 z groszami ja sie zastanawiam czy dalej tam pracowac a tu dzieci sa na utrzymaniu masakra
3
roni 2014-07-16 10:02:31
poprawka 1.200 zł z groszami
1
opos 2015-01-07 14:21:36
Hej, jak tam zmiany w multi-tech po nowym roku? Jesli pracujecie na umowach o prace, to od stycznia macie pewnie podywyżke, bo minimalna krajowa trochę wzrosła. Czy nie ma umowy o prace i nadal pracujecie za te 1200 z groszami? Coś jeszcze zmieniło się w firmie, czy stoją w miejscu? Pozdrawiam i dziękuję z informacje.
M 2015-01-19 10:44:10
żadna to różnica i tak grosze i tak. Jeżeli jesteś jedyną osobą która pracuje w domu to zacznij szukać szybko czegoś innego. Pracowałem w tej firmie i zarobki sie nie zmieniły na dal 1200
2
MDM 2015-03-24 11:01:43
Powiem tak procowałem tam kilka miesięcy i zrezygnowałem.Zaklad cały zagracony byle gownem hala jest zalana woda jak wytlaczarka chodzi trzeba lopatą metalowa zbierac do pojemnika smiech na sali maszyny takie ze ledwo chodza ale co chwile cos sie dzieje nie ma chwili spokoju tylko latanie w kołko.Co do zarodbku ludzie robia tam po 6 lat za najnizszą krajowa nie ma mowy o podwyżce tak samo nadgodziny robilem w grudniu czekam do dzis na kase choc tam nie pracuje od tygodnia. Pozdrawiam
3
robocop 2015-03-25 10:58:45
zaklad to porazka cala firma tez nic tylko do PIP ich zglosic wtedy zamkna ich
3
mikuś 2015-03-25 12:54:26
jak wam tak źle, to szukajcie szczęścia gdzie indziej, jak pracuję już dość długo i nie narzekam. Zarobki przeciętne, ale firma staje na nogi, nowe maszyny, coraz wiecej zamówień, nowi ludzie w dyrekcji
mam nadzieję, że to się odbije pozytywnie na zarobkach
2
anonim 2015-04-02 16:52:35
witam czy sa jakies przyjecia do pracy w tej firmie?
1
anonim 2015-08-27 13:54:14
Dno !!! nic dodać nic ująć !!!
3
Łupka 2015-09-01 06:22:32
Mam pytania:
Ponieważ chciałbym aplikować na magazyniera w tej firmie ale...
W jakich godzinach sie pracuje ?
Jaka jest stawka na początek ? ( Mam doświadczenie dwa lata i uprawnienia na wózek)
I jak jest ze socjalem, czy są premie na świeta i czy na urlop wakacyjny dostaje sie kase ?
trv 2015-09-14 08:35:50
jesli pojdziesz z urzedu pracy, to dostaniesz najnizsza, a jesli normalnie, to max 1500 na reke. magazynier pracuje na 2 zmiany (6-14, 14-22) i ma sporo do ogarnięcie, bo na hali i w obrebie calej firmy panuje niesamowity syf. Nie ma zadnego socjalu, nawet wyplaty nie zawsze sa na czas.
2
nn 2016-04-09 15:24:32

wyplaty nie na czas nowy prezesik to uj czepia sie byle czego
3
x 2016-04-10 21:04:23
wypłaty są od dłuższego czasu w terminie, a nowy prezes jest wymagający to fakt, ale też do roboty sie chodzi aby robić a nie op...ać sie
3
nn 2016-04-15 18:34:57
W tej firmie wszystko się robi tylko nie pracuje pokaże wam do czego niektórym pracownicą służą telefony firmowe (esemes do żonatego kolegi z pracy)
(usunięte przez administratora)
5
ROBOCOP 2016-07-08 14:31:13
CZY SA PRZYJECIA DO PRACY ?
Kamyczek 2016-07-24 20:37:57
Kompletny brak szacunku dla pracowników, do tego dochodzi szef o bardzo aroganckim usposobieniu. Kolejnym minusem są opóźnienienia z wypłatami. Nie polecam pracy tutaj.
4
Marquon 2016-08-19 00:44:56
Jeśli szukacie solidnego pracodawcy na poziomie to napewno nie tutaj. Omijając już kwestię śmiesznych zarobków, trzeba podkreślić to, iż ambicja bądz wysiłek nie będą docenione
Na moim przykładzie w pierwszym tygodniu wielkich starań w nowej pracy usłyszałem serię niecenzuralnych słów od człowieka który siedzi za sterami tej firmy, z powodu przestoju wytłaczarki.
Brak szacunku, traktowanie z buta ludzi. Jeśli ktoś ma głowę na karku dobrze o tym wie i stara sie stąd wiać. Nie Polecam!
5
ja 2016-08-21 02:47:24
Dobre stosunki ? Chyba pozamałżeńskie to takie tam są !!!
5
Normal 2016-09-28 13:56:17
Firma syf,wieczne problemy z wypłacaniem wypłaty na czas (ludzie skierowani z UP najniższa krajowa) inni niewiele większa w granicach 1400 netto,zdarza się że wypłata jest na raty.Szef wulgarny i chamski do tego wysyła ludzi na przymusowe urlopy gdy nie ma roboty co często zdarza się firmie.
5
Na nie 2016-09-28 21:07:55
No widzisz tak się tam traktuje ludzi bo znam tą firmę bardzo dobrze. Ludzie z UP to dla nich druga kategoria dlatego wypłaty mają w ratach.
3
wolno 2016-10-02 21:52:04
Wydaje mi sie, że o takich rzeczach najelpiej dowiadywać się bezpośrednio u nich @enoko, a skoro wypłata jest na czas, to nic dziwnego, że sa teraz popularni. Pewnie wypłata jest na czas, co już jest dobrym znakiem w dzisiejszych czasach. A socjale są?
Władek 2016-11-15 21:34:35
Brak szacunku dla pracownika, chamstwo i wulgaryzmy ze strony przełożonego. Maszyny w kiepskim stanie technicznym. Nie istnieje tu coś takiego jak bhp. Jak pójdziesz na przerwę pracując na wytłaczarce to gratuluję! Nastawieni są tylko na zysk, kompletna amatorka jeśli chodzi o prowadzenie działalności "za wszelką cenę" Nie wierzyłem, że takie firmy istnieją dopóki nie popracowałem tutaj.
4
Zostaw swoją opinię o Multi-tech Sp. z o.o. - Bytom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Multi-tech Sp. z o.o.