Stoldrew M.R.J. Piątkowscy

• Stare Boryszewo
  • Nowe Trzepowo
  • Gulczewo

3. Opinie o pracodawcach Płock
  5. Opinie o Stoldrew M.R.J. Piątkowscy sp.j.

Opinie o Stoldrew M.R.J. Piątkowscy Płock

Nie przegap nowości o Stoldrew M.R.J. Piątkowscy sp.j.!

Lolek

06.05.2024 21:57

Jakie są podstawy, by pisać na stronie firmy, że jest możliwość rozwoju? A tak pisano przy okazji poszukiwań głównego księgowego. Firma finansuje pracownikom szkolenia?

07.05.2024 10:41

Dzień dobry, tak, finansujemy szkolenia pracownicze. Pozdrawiam.

M.

13.05.2024 14:31

Dziwne rzeczy piszecie na temat szkoleń w tej firmie.Jestem pracownikiem fizycznym z kilkunastoletnim stażem i jeszcze nigdy nikogo nie wysłaliście na żadne szkolenie i tym bardziej w firmie nie odbywały się żadne szkolenia. Produkcja okien w tej firmie to ciągła gonitwa za ilością a jakość produktów zostawia wiele do życzenia. To samo dotyczy warunków pracy w tej firmie.....

04.01.2024 10:54

Jest szansa na nowe oferty pracy w tym roku? Na stronie firmy nie znalazłem żadnych informacji o rekrutacjach. Mam na myśli pracę na produkcji. Ktoś napisze jakie teraz waurnki? Prócz wypłaty są dodatkowe benefity z pakietu socjanego?

11.01.2024 18:40

ZADNEGO SOCJALU W TEJ FIRMIE NIGDY NIE BYŁO I NIE MA.DOROBILI SIE NA OSOBACH NIEPEŁNOSPRAWNYCH BO STWORZYLI STANOWISKA Z DOFINANSOWANIEM Z PEFRONU.

Pracodwaca

15.01.2024 14:43

Nasza firma działa zgodnie z obowiązującym prawem, w tym z art. 3 ust. 3a ustawy o zakładowym funduszu świadczeń socjalnych. Jednocześnie, jasno podkreślamy, że nie posiadamy żadnego stanowiska finansowanego z PEFRONu. Wspieramy osoby niepełnosprawne na rynku pracy przy użyciu własnych środków finansowych.

09.01.2024 09:50

Jak się pracuje z ludźmi z Stoldrew M.R.J. Piątkowscy sp.j.?

11.01.2024 18:46

TA FIRMA TO PORAŻKA!!! ŻADNE ZASADY BHP I P.POŻ NIE SA PRZESTRZEGANE W TEJ FIRMIE.POTRZEBNA KONTROLA PIPU SANEPIDU STRAŻY POŻARNEJ URZĘDU SKARBOWEGO I PRACY!!!
    Wiki

18.09.2023 17:09

Czy oferta pracy na stronie firmy jako księgowa jest aktualne? :) Wymagania wszystkie spełniam, z programów korzystam na co dzień, doświadczenie na samodzielnym stanowisku mam. Jakie widełki proponuje firma? Czy księgowość to jakiś większy dział, czy raczej nie?
    @pracodawca

21.09.2023 09:17

Dzień dobry, zapraszamy na stronę www.stoldrewplock.eu. Pod adresem www.stoldrewplock.pl podszywa się pod nas inna firma. Aktualnie nie poszukujemy księgowego/księgowej. Pozdrawiamy, Stoldrew

14.09.2023 10:58

Czy w Stoldrew M.R.J. Piątkowscy sp.j. zatrudniani są obcokrajowcy?
    @pracodawca

15.09.2023 08:47

Dzień dobry, na dzień dzisiejszy w naszych szeregach nie ma obcokrajowców. Pozdrawiam
    Edyta

05.05.2023 08:07

Witam,czy obecnie nie poszukują kobiet do pracy?

05.05.2023 15:48

Dzień dobry, Na ten moment, nie. Pozdrawiam

16.02.2023 11:02

Czy w firmie Stoldrew M.R.J. Piątkowscy sp.j. są regularne szkolenia pracownicze?

16.02.2023 12:18

Dzień dobry, tak. Pozdrawiam.

02.01.2023 08:29

Witam jak dużą firmą jest Stoldrew, chodzi mi czy dużo jest pracowników i czy praca jest na zmiany, dziękuję.

16.02.2023 12:18

Dzień dobry, w firmie pracuje ok 70 osób. Pozdrawiam
    Meyer

30.11.2018 20:56

Witam , rzeczywiście przydał by się PIP, samowola to mało powiedziane.

31.05.2021 10:49

Szanowny Panie! Od ponad 30. lat jesteśmy obecni na rynku pracy. W tym czasie PIP kontrolował nas wielokrotnie. Żadna z kontroli nie wykazała jakichkolwiek uchybień z naszej strony.
    Trzepowianin

26.12.2022 10:35

Cóż. Chciałbym żeby zarabiali i często rzeczywistość w wielu miejscach odbiega od jakichś przepisów czy czyjejś wizji miejsca pracy, w zasadzie w każdej firmie. I to jest po prostu normalne

26.12.2022 10:32

07.11.2022 09:46

Jakie godziny pracy obowiązują w Stoldrew M.R.J. Piątkowscy sp.j.?

07.11.2022 11:21

Dzień dobry, pracujemy na 2 zmiany: 6.00-14.00 oraz 14.00-22.00. Pozdrawiam

14.12.2022 12:10

Tak, to są godziny pracy działu produkcyjnego. Pozostałe działy mają inne godziny pracy. Pozdrawiam.
    ...

30.06.2022 11:17

Pracownikom zamykają wodę na klucz w takie upały, to jest karygodne... Jak tak można robić, praca fizyczna, ludzie dźwigają i nie mają nawet szans na łyk wody!!!

30.06.2022 13:09

Zanim wody nie było to było otwarte i jakim prawem oczerniacie ludzi czy kogos zlapalisxie na kradziezy
    pracujacy

07.10.2022 10:32

WODY JEST POD DOSTEKIEM, O CO CAMAN?

06.10.2022 11:58

Czy obecnie sa przyjecia do pracy w firmie stoldrew.Jakie warunki pracy i zarobki
    pracowni

07.10.2022 10:07

chyba cie poj..... kuwa! co pierol...?!!!!
    pracujacy

07.10.2022 10:26

Co ty tam piszesz za głupoty. Z tego c wiem, zwolnili 3 osoby za alkohol, 2 osoby za które trzeba było robić i ciebie bo jesteś zmora nie z tej ziemi. Teraz stosunki miedzy dziewczynami sa o niebo lepsze

08.05.2021 10:25

Czy urlop w Stoldrew M.R.J. Piątkowscy sp.j. jest płatny 100%?
    Marcin

15.09.2022 10:05

Jakoś przez moje ponad10 lat pracy nigdy urlopu 14dnioweovnie mieliśmy,nawet zima

19.09.2022 07:56

Szanowny Panie! Przypominam, że artykuł, na który się Pan powołuje dotyczy 14 dni kalendarzowych (wliczając w to święta, soboty oraz niedziele)... Wszystkiego dobrego.

24.08.2022 20:34

Dzien dobry mam pytanie. Widze ogloszenie i zastanawiam sie czy warto brac pod uwage prace w firmie stoldrew? Jak wygladaja zarobki i czy placone na czas? Praca od poniedzialku do piatki czy weekendy tez? Slyszalem niepochlebne opinie
    j

25.08.2022 09:04

poniedziałki-piątki, weekendy dla chętnych, kasa na czas, zawsze mogłoby być więcej, roboty jest bardzo dużo i czasem cięzko

24.08.2022 15:34

15.07.2022 14:00

Czy Stoldrew M.R.J. Piątkowscy sp.j. oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę, czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?

15.07.2022 14:43

Dzień dobry, na dzień dzisiejszy taka jest polityka firmy, ze wszyscy maja umowę o pracę. Trwająca w obecnej chwili rekrutacja również zakłada taką formę umowy. Pozdrawiamy
    @nowyużytkownik

09.05.2022 13:48

Widzę ogłoszenie do Państwa firmy. Poszukują Państwo kobiet na produkcję rolet. Praca na 2 zmiany w jakich godzinach?
    Anka

19.05.2022 09:41

Bo nie chciało jej sie robić
    Anka

19.05.2022 09:55

Bo nie chciało jej się robić. Ciągle tu coś wypisuje
    Ola

22.02.2022 08:16

Witam serdecznie Państwa Widzę ogłoszenie dla Państwa do pracy przy roletach .... ile zarobić tam można ... najniższa czy więcej
    ...

02.03.2022 11:30

NIE POLECAM PRACY W FIRMIE STOLDREW!!!!
    jaro

03.03.2022 08:28

zwolniony/zwolniona? :) :P

19.12.2021 09:45

Jaka atmosfera jest między działami w Stoldrew M.R.J. Piątkowscy sp.j.?
    Jaro

05.01.2022 12:07

jest ok

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Stoldrew M.R.J. Piątkowscy?

Kontakt - Stoldrew M.R.J. Piątkowscy sp.j.

57 09-402 Płock

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane

09.12.2021 12:55

Dział techniczny firmy Stoldrew poszukuje osoby z wykształceniem wyższym technicznym, znajomością programów typu CAD oraz języka angielskiego.
    Praca w ramach umowy na pełen etat w siedzibie firmy w Nowym Trzepowie 57.
    Gośka

02.12.2021 22:11

Źle przygotowane zamówienie pomylone ościeżnice duży negatyw nie polecam drzwi słabej jakości:((((

09.12.2021 10:41

Szanowna Pani! Pomimo starań, nie byliśmy w stanie ustalić, o które zamówienie chodzi. Chcielibyśmy ustosunkować się do zarzutów, jednak nie wpłynęła do nas żadna tego typu reklamacja. Bardzo prosimy o kontakt z biurem obsługi, celem wyjaśnienia problemu. Jednocześnie informujemy, że nie jesteśmy producentem drzwi. Sprowadzamy je od sprawdzonych, uznanych w Polsce i na świecie producentów takich jak DRE czy Barański. Prosimy o kontakt, Stoldrew
    Krzysztof

16.10.2021 23:42

Witam. Czy oferta na stanowisko pracownika tartaku jest nadal aktualna? Pozdrawiam

18.10.2021 07:25

Dzień dobry, tak, zapraszamy do udziału w rekrutacji. Pozdrawiamy serdecznie.

09.09.2021 10:24

Czy w Stoldrew M.R.J. Piątkowscy sp.j. występują paczki/bony świąteczne?

09.09.2021 11:28

Dzień dobry, Tak.
    Klient

06.09.2021 15:38

ZDECYDOWANIE ODRADZAM! problemy od samego początku! W ostatniej chwili przekładanie terminów montażu,niepoinformowanie o tym, że montaż będzie przełożony, brak możliwości kontaktu z kierownictwem! Dodatkowo kłamstwa dotyczące przyczyn przełożenia terminów. Nie polecam!

07.09.2021 11:08

Szanowna Pani! Nieprawdą jest, że nie została Pani poinformowana o przełożeniu terminu montażu. Przypominam rozmowę telefoniczną, w której nasze biuro obsługi informowało o tym Panią wcześniej, prosząc o wyznaczenie innego dnia. Problem z montażem jednego niedużego okna jest taki, że musimy go połączyć z innym montażem (względy ekonomiczne, musimy opłacić pracowników - podatki itd.. Nie możemy dopuścić do sytuacji, że grupa monterska pracuje 3 godziny dziennie a potem tej pracy nie ma). Stąd nasz telefon do Pani z prośbą o przesunięcie instalacji okna. Było to podyktowane wycofaniem się z montażu innego klienta, który miał mieć montaż w tym samym dniu. Nie sposób również, nie wspomnieć o wizycie Pani w naszym biurze, w trakcie której swoim zachowaniem, wykrzykiwanymi wulgaryzmami i obelgami doprowadziła Pani do płaczu dziecko klientów przebywających w tym czasie tuż obok Pani. Wszystkiego dobrego, Stoldrew.

01.09.2021 08:12

Zatrudnimy doświadczonego księgowego/księgową. CV: [email protected]

24.08.2021 07:52

Zapraszamy do udziału w rekrutacji.
    Zatrudnimy pracowników tartaku. Praca fizyczna jednozmianowa w godzinach 6.00 - 14.00 od poniedziałku do piątku w ramach pełnego etatu.
    Kontakt telefoniczny: 24 261 39 12 wew. 22.
    Email: [email protected].
    Igor

09.08.2021 13:35

Dzień dobry, czy rekrutacja do działu technicznego jeszcze trwa?
    Igor

09.08.2021 14:05

A czy nie potrzebujecie jeszcze pracowników do tego działu? Jestem po politechnice budownictwo, znam angielski, niemiecki i na poziomie podstawym włoski (porozumiem się).

09.08.2021 14:08

Na ten moment mamy pełną obsadę. Nie jest wykluczone, że za jakiś czas będziemy znów rekrutować - obserwuj nasz profil. Wszystkiego dobrego.
    Mariusz

21.07.2021 20:01

Witam. Czy obecnie szukacie mężczyzn chętnych do pracy ale nie koniecznie z doświadczeniem w tej branży? Będę wdzięczny za odpowiedź z Państwa strony :) Pozdrawiam serdecznie

22.07.2021 07:14

Dzień dobry, jesteśmy otwarci na osoby pełne entuzjazmu, chętne do pracy. Jeśli to Cię cechuje, zapraszamy na rozmowę - znajdziemy dla Ciebie miejsce w naszym zespole :).

09.07.2021 17:26

Dziękuję bardzo za odpowiedź ????

09.07.2021 13:58

Witam. Czy w obecnej chwili szukają do pracy kobiety?

09.07.2021 14:04

Dzień dobry. Na dzień dzisiejszy, właśnie skompletowaliśmy załogę "żeńską" :). Za 3 tygodnie być może będziemy mieli jeszcze wakaty. Proszę wtedy o kontakt. Wszystkiego dobrego.

09.07.2021 14:01

Witam. Czy obecnie szukają kobiet do pracy?
    Nowa

07.07.2021 18:56

Kochani czym dojezdzacie do pracy ,bo z autobusami trochę ciężko widzę ????

08.07.2021 12:15

Wszyscy jeżdża samochodami, dogadasz sie z k9ims na pewno
    kobieta

02.07.2021 09:46

czy jest tu jakaś kobieta ktora pracuje na produkcji? czy to ciężka praca? jak dzwonilam to powiedzieli ze dla kobiet sa lekkie stanowiska. czy ktos moze sie w tej sprawie wypowiedziec?

02.07.2021 12:39

z tego co wiem, macie być na roletach. łatwo, lekko i przyjemnie :) przychodz
    Kobietka

07.07.2021 19:02

Czy wszyscy dojezdzacie swoimi autmi bo z tego co widze brak autobusow
    Kobietka

07.07.2021 19:00

Czy jest ktos kto moglby zabierac z plocka jedna osobe autem bo ciezko z dojazdami nie ma autobusow
    Stasiek

29.06.2021 07:33

szukają na tartak pracownikuw. Jakie opinie koledzy? Idzie trochę usionsc czygonia strasznie, placa?

29.06.2021 10:28

jest ok, trzeba robić ale bez przesady a placą na czas

29.06.2021 10:32

jeśli chodzi o czas a kasa na ile sie zgodzisz za tyle pracujesz
    Baron

10.06.2021 11:58

Pracowałem 2 lata. Dobrze wspominam, pieniądze na czas, mozna było dorobic o godzinach

18.04.2019 09:45

31.05.2021 09:53

Na początku jest przecietnie, ale pracownicy którzy juz jakiś czas robią maja całkiem całkiem
    Kuba

31.05.2021 09:29

Mają za..biste okna. Kupiłem z cienkim zgrzewem, 3 szyby, bardzo duze przeszklenia HST. Dobra cena.
    Justyna

30.08.2018 19:04

Nie polecam :( Państwo Właściciele i Dyrektorzy nie wywiązują się z wynagrodzeń wobec swoich agentów. Warunki współpracy omówione na początku przestają funkcjonować, kiedy współpracownik upomina się o swoje pieniądze. Straszą wówczas, ze zgłoszą sprawę do US, choć to agent powinien to uczynić. Ale może lepiej nie ruszać g...., bo śmierdzi...

28.05.2021 14:04

Post napisany przez osobę, próbującą wyłudzić od nas pieniądze. Nie będziemy się do niego ustosunkowywać.

28.05.2021 14:12

Nie mamy problemów z płynnością finansową. Nieetyczne biznesowo zachowania są dla nas nie do zaakceptowania i nie bierzemy w nich udziału.

Zostaw merytoryczną opinię o Stoldrew M.R.J. Piątkowscy sp.j.