Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Haering Polska

Pracowałeś w firmie Haering Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
cnc - 2015-07-22 18:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edik - 2015-07-21 17:49:58]:
Jakie pieniądze :D
zdjecie uzytkownika
era - 2015-07-23 12:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
------według kodeksu pracy na hali może być max 28 stopni ---------

Sory , nie w tym kraju
zdjecie uzytkownika
szybki - 2015-07-27 16:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Na dziale sortownic jest chyba najlepiej
zdjecie uzytkownika
gm - 2015-07-27 22:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba tak
zdjecie uzytkownika
no - 2015-07-28 10:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [szybki - 2015-07-27 16:22:41]:
Jak się nie odpowiada za produkcję, siedzi większość zmiany na tyłku i ma się w miarę normalnych przełożonych to można tak powiedzieć. Z grubsza.
zdjecie uzytkownika
bobi - 2015-07-28 21:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co powiedzie o index-ach?
zdjecie uzytkownika
pacan - 2015-07-31 17:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wypytuj sie tak idz i zobacz jak jest nie takich cymbałów już przyjmowali może się załapiesz:) ,a i tak nie pójdziesz na dział jaki ty chcesz tylko jaki Oni chcą :) A ogólnie w Haeringu nie ma lekko jak liczysz ze będziesz się obijał to sie GRUBO mylisz.
zdjecie uzytkownika
ass - 2015-08-01 12:45:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak sie juz dostanie to robi sie jakies badania czy cos? jak to jest ? pracuje sie odrazu cyz jak ?
zdjecie uzytkownika
nie no... - 2015-08-02 18:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ass - 2015-08-01 12:45:20]:
Rozbrajają mnie takie pytania :/ Z treści wynika że nie grzeszysz inteligencją. To dobrze wróży na długą pracę w tej firmie. Od razu zaczniesz pracować, najpierw na miotle, później będziesz wycierał rury pod sufitem, a następnie będziesz robił 7 dni w tygodniu. Jesteś idealnym kandydatem do zap....pracy.
Jak się będziesz dobrze uśmiechał to może nawet oprzesz się z majstrem o biurko czy maszynę i on pozwoli ci się wyżalić na kolegów.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-08-04 16:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widac że same hamy robia w tej robocie z okolic Piotrkowa i nic nie mozna sie od nich dowiedziec .
zdjecie uzytkownika
no co ty - 2015-08-05 09:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyy - 2015-08-04 16:49:56]:
Chamy przez 'ch" jak już coś ale nie martw się analfabetów tez przyjmują im głupszy tym lepszy aby tylko zapierdzielał jak chinczyk :)
zdjecie uzytkownika
xx - 2015-08-05 15:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na sortownicach obowiazkowa jest sobota?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-08-05 20:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I Niedziela
zdjecie uzytkownika
tak - 2015-08-06 19:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xx - 2015-08-05 15:44:42]:
Aplikuj od razu na majstra. Wtedy będziesz od poniedziałku latać po dziale z listą weekendową. Jak uda się tobie ją zapełnić "chętnym" za pomocą tekstów- wiesz przecież jak tu jest lub dosłownym postraszeniem zwolnieniem to będziesz miał wolne. Chyba że będziesz miał telefoniczny dyżur. Ale zawsze możesz zapomnieć telefonu ;)No i kasa niezła. Kilka tysi za minimum wkładu w pracę. W tej firmie najwięcej myślą i robią "szeregowcy". Dzięki temu ten zakład jeszcze jakoś przędzie.
zdjecie uzytkownika
piotrków - 2015-08-07 23:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja pier... na tym forum nie można o nic zapytać bo zaraz wieśniaki z okolić się cisnął. Nie umiecie normalnie odpisać? Jak nie macie nic sensownego do powiedzenia to nie piszcie wcale!!!!
zdjecie uzytkownika
asf - 2015-08-07 23:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [pacan - 2015-07-31 17:51:24]:
Cymbał to może Ty jesteś11! Nie oceniaj człowieka jak nic o Nim nie wiesz, to tylko świadczy o twojej kulturze której jak widać sam nie masz.Forum jest po to żeby na nim zadawać pytania i otrzymywać odpowiedzi, skoro nie umiesz normalnie odpisać to nie bierz udziału w dyskusji bo tylko syf tu robisz!!!!!
zdjecie uzytkownika
nie no.. - 2015-08-08 23:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotrków - 2015-08-07 23:15:46]:
Nie pier.. bo powiększysz rodzinę. Chcesz normalnej odpowiedzi? Pytaj śmiało. Odpowiem z chęcią. W tej firmie normalności jest bardzo mało, króluje absurd wprowadzany przez niektórych przełożonych. Jest o czym pisać. A co do wieśniaków to paru faktycznie się znajdzie np. z Bełchatowa czy Koluszek.
zdjecie uzytkownika
piotrków - 2015-08-09 15:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie no.. - 2015-08-08 23:14:17]:
Chciałbym dowiedzieć się coś więcej o dziale indexów. Jak tam jest itd.
zdjecie uzytkownika
ech - 2015-08-11 23:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szybki - 2015-07-27 16:22:41]:
Każdy dział ma swoje wady i zalety. Zaleta: brak olejów i chłodziw, mniejszy hałas. Wada: niższe niż na innych działach stawki godzinowe i nagrody kierownika. Są normy, które powinno się wykonywać, niektóre nawet dość wyśrubowane. Przełożeni, o których ktoś pisze dalej jawią się być względnie normalni w porównaniu do zasłyszanych opowieści o innych działach. Ale nawet tu są równi i równiejsi.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-11 23:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
ech - 2015-08-11 23:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xx - 2015-08-05 15:44:42]:
Na upartego można przyjść nawet i na trzy zmiany weekendowe: Samstag Tagschicht, Samstag Nachtschicht 2, Sonntag Nachtschicht 2...
zdjecie uzytkownika
eeee - 2015-08-12 21:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli jak się normy nie wyrobi to już z premia można się pożegnać :)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-08-13 01:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Narzekacie jak stare baby,po co cały czas gadać że kierownik jest chamem i burakiem,który żeby się wykazać zmiesza cię z błotem,a praca to jeden wielki syf,każdy kto choć trochę tam pracował wie o tym.Nie lepiej oszczędzić sobie zdrowia i nerw i poszukać sobie czegoś innego??? Pracowałem w haeringu prawie 9 lat i tak jak Wy nie miałem (i nadal nie mam)dobrego zdania o tych przydupasach ale cały czas szukałem czegoś innego,jak tylko nadarzyła się okazja skorzystałem z niej i teraz dopiero wiem jak powinna wyglądać prawdziwa praca i zarobki.
zdjecie uzytkownika
ona... - 2015-08-19 15:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z pracą dla kobiet w Hearingu? Czy to dobry pomysł? Możecie mniej więcej powiedzieć na czym polega ich zakres pracy?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Po pierwsze to trzeba mieć kogoś znajomego kto poda podanie gdzieś wyżej - z portierni dostaje się jedno na 10000000000000000 złożonych (choć mi się tak udało). Sama rozmowa mało stresująca zadane pytania są banalne np. dają rysunek i się pytają o opisane tam tolerancje, niema durnego pytania ile chce Pan/Pani zarabiać tylko sami mówią swoje warunki.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-19 19:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
jola - 2015-08-19 19:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tego samego chciałabym się dowiedzieć co @ona... praca dla kobiet to chyba u nich wyjatek, nawet oferta praca na stanowisko "informatyk" jest napisana tak jak dla faceta, że kandydat musi znac to i to... nie wiem czy to dyskryminacja czy z reguły nie zatrudniają kobiet, moze ktoś z Was wie o tym cokolwiek więcej
zdjecie uzytkownika
pracus - 2015-08-21 12:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca dla kobiet jest przeważnie w kontroli tzw, QS siedzisz przed mikroskopem i ogladasz pare tyś. czesci na zmiane sprawdzasz na sprawdziany itd.kontrola wyrywkowa na maszynach sprawdzasz mierzysz itd. cześci z biezacej produkcji i jeszcze parwe stanowisk dla kobiet sie znajdzie .A ogloszen nie ma dla kobiet bo pewnie tyle maja podan ,ze maja z czego wybierac ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Haering Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Haering Polska?
Zadaj pytanie
alert