Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Haering Polska

Pracowałeś w firmie Haering Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Robot - 2015-06-15 17:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Reżim jak w obozie za psie pieniądze tyle w temacie .
zdjecie uzytkownika
z - 2015-06-19 12:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robot - 2015-06-15 17:39:46]:
zapisz się do związku zawodowego, mają swoich prawników. Fakt zawsze trzeba zapłacić jakąś składkę, ale w pracy nikt o tym nie będzie wiedzieć, a jak będzie "ostro na wylocie" to pracodawcy nie pójdzie tak gładziutko. tak działają związki zawodowe na zachodzie, nie w firmie a poza nią. i są skuteczniejsze niż u nas.
zdjecie uzytkownika
robot - 2015-06-22 10:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [z - 2015-06-19 12:29:19]:
Związki zawodowe w Haeringu :D zapomnij, a tylko sie zapisz gdzie do zwiazków poza firma to jak się dowiedzą to wylecisz z firmy za sabotaż. Zejdz na ziemie My żyjemy w Polsce jesteśmy do wykorzystywania przez wszystkich , tacy biali murzyni europy :)
zdjecie uzytkownika
z - 2015-06-22 16:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robot - 2015-06-22 10:22:32]:
to wbrew pozorom nie jest śmieszne, a jak nie będziesz paplać na lewo i prawo to się nikt nie dowie bo i jak? użyjesz tej "broni" dopiero jak przyjdzie czas. związki zawodowe są potrzebne, ale nie w takiej formie że siedzą na zakładzie i biorą kasę od pracodawcy i patrzą przez palce na przekręty. to tak jak z bhp-owcem. on nie jest od pilnowania interesów pracownika tylko by chronić tyły właściciela, o tym wiedzą już nawet małe dzieci. w cywilizowanych krajach pracodawcy tacy jak ten trzęsą du... przed zz i tam nikt nie nazywa ludzi zrzeszonych w takiej organizacji warchołami.
zdjecie uzytkownika
dragostini - 2015-06-29 05:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haering w moim odczuciu wydaje się być pracodawcą nie tylko z odpowiednimi strukturami zarządczymi ale przede wszystkim z pomysłem jak zawojować jak największą ilość rynku .. Wszystko może brzmi górnolotnie ale czy nie padały jakieś pomysły rozwoju tej firmy, nie robią wam spotkań z zarządem czy z szefostwem i pomysłami?
zdjecie uzytkownika
dragostini - 2015-06-29 05:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haering w moim odczuciu wydaje się być pracodawcą nie tylko z odpowiednimi strukturami zarządczymi ale przede wszystkim z pomysłem jak zawojować jak największą ilość rynku .. Wszystko może brzmi górnolotnie ale czy nie padały jakieś pomysły rozwoju tej firmy, nie robią wam spotkań z zarządem czy z szefostwem i pomysłami?
zdjecie uzytkownika
z - 2015-07-01 17:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dragostini - 2015-06-29 05:06:47]:
Zapłacili ci za wypisywanie tych głupot, czy słoneczko za bardzo przygrzało? Ludzie zapisujcie się do związków zawodowych i walczcie o swoje prawa deptane przez tego "pracodawcę"
zdjecie uzytkownika
już po - 2015-07-06 13:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
"z pomysłem jak zawojować jak największą ilość rynku .." dobrze mówisz, ten pomysł to: wyzysk zwykłych ludzi, gówniane zarobki, traktowanie pracownika gorzej niż psa, praca w nieludzkich warunkach (szczególnie teraz w lato, kiedy temperatura przy maszynach przekracza 40 stopni, a d***l z wąsem (bo inaczej go nie można nazwać) z bhp mówi, że wszystko jest w porządku i gdzieś ma Twoje zdrowie) do tego super "pomysłu" można dorzucić " im większym chamem jesteś dla pracowników, tym lepszym kierownikiem.
zdjecie uzytkownika
GM hard - 2015-07-07 17:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz widze zatrudniają samo mięso armatnie ;)
zdjecie uzytkownika
pracownik haeringa - 2015-07-11 06:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy w haeringu chyba ,że jesteście pod ścianą to próbujcie ,ale wszystko co jest pisane wyżej to prawda .Masz swoje zdanie to będziesz pracował bez premii i z 3 dniami dodatkowymi pracy weźmiecie koło 2tyś po przedłużeniu umowy oczywiście bo bez dni dodatkowych 1700 na rekę .Najlepiej są traktowani Ci co dużo mówią ,a nie Ci co dobrze robią .Ten co dużo mówi i liże dupsko przełożonym dostanie maszynę na której nic nie trzeba robić i dostanie lepsze pieniądze mimo ,że jest gamoń i nic nie umie ,a Ty mimo trudnej maszyny i dużego wkładu pracy oraz umiejętności dostaniesz dużo mniej bo nie śmiejesz się z przełożonymi i nie liżesz rowa . Dziękuje
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-07-11 18:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadza sie 100 %
zdjecie uzytkownika
sch - 2015-07-13 18:17:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dragostini - 2015-06-29 05:06:47]:
Ciekawe jaki będzie miał pomysł jak mu się dobiorą do rozliczeń podatkowych i w końcu ktoś złoży doniesienie do PiP, ale nie w piotrkowskim oddziale. Poza tym donosicielstwo na każdym kroku.
zdjecie uzytkownika
Cnc - 2015-07-18 10:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy te remonty maja sie skończyć wie ktoś jaki jest plan ?
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2015-07-19 12:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Cnc - 2015-07-18 10:35:07]:
A kogo to obchodzi? A kiedy będą podwyżki wynagrodzeń? A kiedy przełożeni będą nas szanować i przestrzegać prawa pracy? Jest na to jakiś plan?
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-07-20 16:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przelozeni zaczna traktowac po ludzku jak paru wylapie na mieście oklep:) ważą sie tymi skodami tylko lapać. A na poważnie to się nic nie zmieni Haering dlatego trwa i sie rozwija w Ptb miedzy innymi dlatego ,że jest jak jest.
zdjecie uzytkownika
pracownik haeringa - 2015-07-20 22:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik haeringa - 2015-07-11 06:43:43]:
W sobote i niedziele rano pracownicy pracują na czarno! nie odbijamy się ,nie ma nas formalnie w pracy i za te dni na pasku widnieje wynagrodzenie jako premia od kierownika ,a nie nadgodziny.Na hali o tej porze roku 40 stopni gdzie według kodeksu pracy na hali może być max 28 stopni od gorąca aż kręci się w głowie i nie raz karetka stoi pod zakładem.
zdjecie uzytkownika
edik - 2015-07-21 17:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja pracuje 14 lat u prywaciarza po10 h dziennie i dwie soboty a zarabiam 2000zl!o premii ani 50% za nadgodziny niema mmowy,a zapietdol tez jest wielki!mysle o przyjeciu sie do hearing bo chociaz mozna zarobic konkretne pieniadze!
zdjecie uzytkownika
głupku - 2015-07-21 19:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edik - 2015-07-21 17:49:58]:
chwalisz się czy się żalisz?
zdjecie uzytkownika
cnc - 2015-07-22 18:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edik - 2015-07-21 17:49:58]:
Jakie pieniądze :D
zdjecie uzytkownika
era - 2015-07-23 12:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
------według kodeksu pracy na hali może być max 28 stopni ---------

Sory , nie w tym kraju
zdjecie uzytkownika
szybki - 2015-07-27 16:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Na dziale sortownic jest chyba najlepiej
zdjecie uzytkownika
gm - 2015-07-27 22:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba tak
zdjecie uzytkownika
no - 2015-07-28 10:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [szybki - 2015-07-27 16:22:41]:
Jak się nie odpowiada za produkcję, siedzi większość zmiany na tyłku i ma się w miarę normalnych przełożonych to można tak powiedzieć. Z grubsza.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Po pierwsze to trzeba mieć kogoś znajomego kto poda podanie gdzieś wyżej - z portierni dostaje się jedno na 10000000000000000 złożonych (choć mi się tak udało). Sama rozmowa mało stresująca zadane pytania są banalne np. dają rysunek i się pytają o opisane tam tolerancje, niema durnego pytania ile chce Pan/Pani zarabiać tylko sami mówią swoje warunki.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
bobi - 2015-07-28 21:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co powiedzie o index-ach?
zdjecie uzytkownika
pacan - 2015-07-31 17:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wypytuj sie tak idz i zobacz jak jest nie takich cymbałów już przyjmowali może się załapiesz:) ,a i tak nie pójdziesz na dział jaki ty chcesz tylko jaki Oni chcą :) A ogólnie w Haeringu nie ma lekko jak liczysz ze będziesz się obijał to sie GRUBO mylisz.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Haering Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Haering Polska?
Zadaj pytanie
alert