logo Haering Polska

Haering Polska

Piotrków Trybunalski

Opinie o Haering Polska

Też Polak 2017-04-13 15:38
Jest to gorzka pigułka, ale co , lepiej chodzić głodno i boso? W Polsce teraz nie ma nic Polskiego, chyba że masz na myśli cwaniactwo. Powiedz tak szczerze. Lepiej robić u Niemca , czy zniemczonego burka jak w tym przypadku za byle jakie pieniądze, czy u cwanego "polaczka-burka" gdzie nawet tych marnych pieniędzy nie możesz być pewien.? Patrząc wstecz to na pewno nie jest powód do dumy. Ironia losu... Jest jak jest. Pewnie że można wyjechać, ale i tak wszyscy tego nie zrobią. Zresztą dokąd- do Niemiec, a może do Anglii gdzie mają nas za nic? To nie okupant nas zniewolił, tylko sprzedajne świnie pozwoliły by nasz kraj zamiast wykorzystywać własny potencjał znów się uzależnił. Jeśli już kogoś nazywasz zdrajcą to pisząc o przeciętnych ludziach źle adresujesz takie stwierdzenia.
6
Bolo GM 2017-04-14 06:56
Chodzi ktoś na niemiecki? Moja baba jest tragiczna, prawie nic nie gada, ciagle pisze na papierowej tablicy i nie tłumaczy. Jak się facety z grupy pytają o cos, to ma ciagle znudzoną minę i komentuje. Po trzy tematy naraz. Inne tez są takie? Albo to machnę w cholerę, albo pójdę do innej.
3
Hubi 2017-04-14 14:38
No racja. U nas zapier***. Najgorsze, ze każe gadać po niemiecku, ku*** wa człowieku, tam było luźniej. Myśli zebrać ni ma jak. Tu niby spoko, pożartujemy, ale ciagle sprawdza nasza paniusia czy wkuwamy słówka. I tesciki na 10 minut. Wychodzisz czasem z ulgą. U Hansika to se chociaż było można pogadać.
2
Pan ktoś 2017-04-15 09:14
Najbardziej donosi "czerwona twarz" i "długi kinol' Pozdrawiam
5
Klamka 2017-04-15 11:16
Kinol to wiem a kim jest czerwona twarz?
3
GMY 2017-04-15 18:28
teraz to juz pewnie nie bedziecie mieli, brawo ;D
3
Slawus 2017-04-17 17:36
To nasza jest złota dziewucha, po dziesięć razy tłumaczy jak osłom. I dużo powtarzamy. I sprawdza jak piszemy. Ale ona ma swoje gówniarze w domu to wi ile roboty trza. Wy żeśta źle trafili. I cu ze ładniejszą mata, skoro uczyć nie umi.
1
Indek 2017-04-18 15:39
Myśmy z kolegom już byli u dwóch , tera u trzeciej. Dwie piersze lepiej nie gadać, paniusie profesorki, może dla biura dobre, ale nie dla nas prostych chłopów od maszyn. Najgorsza ta czarna, wiecznie rozczochrana i ziewająca. Ciongle tylko żebyśmy se sami poczytali. Tera ta trzecia fajna dziewucha, czasem i krzyknie. Czasem się tyż posmiejochamy. I te testy musimy pisać. Ale tłumaczy git. Wreszcie cos po niemiecku potrafimy wydukać.
1
frezer 2017-04-20 09:29
Jak czytam te komentarze i i od znakomych co w tej firmie sie wyprawia to się zastanawiam czy ludzie tam pracujący nie są po jakiś szkołach specjalnych
8
Polak 2017-04-22 06:58
Racja.
W tym zakładzie zatrudniają tzw. odrzuty społeczne. Osoby które nie znalazły pracy w swoim zawodzie bo są słabe, kiepskie, miały 3 na dyplomie. I tutaj spotykają się takie ciamajdy. Jedyne co potrafią to narzekać i pisać po fugach w toaletach dyrdymały. Firma potrzebuje taniej siły roboczej. W zamian płaci 1/4 tego co musiałaby zapłacić niemcowi. Numer obozowy gratis. Pozdrawiam.
8
Go.ść 2017-04-22 13:50
A ja mam pytanie na które nie widziałem wcześniej odpowiedzi. Na jakim poziomie kształtują się zarobki w dziale finansowym/sprzedaz/ kadrowy??, na jaka pensje może liczyć specjakiś ta na początku. ?
xxxx 2017-04-24 13:50
Jak wygląda rozmowa rekrutacyjna w Haeringu?
g franko 2017-04-25 12:11
Dziwne bo moje komentarze na temat "uczni" naszego zakładu zostają usuwane :) Wielki bracie cenzury już nie ma od 28 lat :)
1
Pan Ktoś 2017-04-26 21:07
inicjały P.P
3
Niezdecydowany 2017-04-27 19:13
Jest szansa dostania pracy bez wykształcenia technicznego? Może lepiej poświęcić czas na akademię i dopiero liczyć na zatrudnienie? Z góry dziękuję za odpowiedź, nie mogę się zdecydować.
gm 2017-04-28 05:31
Połowa ludzi co pracuje jest bez wyksztalcenia (fryzjerzy,masarze..
1
gm 2017-04-28 09:20
A gdzie reszta wypowiedzi ?cenzura o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i o niewolnikach z wybranymi mózgami ?
Reacher 2017-04-28 10:49
Dzień dobry,
kilka postów zostało usuniętych, ponieważ łamały zasady regulaminu (Punkt 4.3).

"Niedopuszczalne jest umieszczanie w Serwisie, przekazywanie za jego pośrednictwem w tym także w ramach Forum oraz Bloga, treści i materiałów tekstowych, graficznych, dźwiękowych sprzecznych z obowiązującym prawem i zasadami współżycia społecznego, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej czy też propagujących przemoc, nakłaniających do popełnienia przestępstwa, jak również treści wulgarnych, ordynarnych, uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe, naruszających dobra osobiste, a także nieuprawnione korzystanie z cudzego wizerunku, naruszające dobre obyczaje i zasady netykiety oraz wszelkich działań, które narażałby na odpowiedzialność prawną Serwis lub mogłyby wyrządzić mu szkodę."
g franko 2017-04-28 10:58
Czyli jak pisze prawdę o zakładzie i całej akademii to robię zle i cenzura mi na to nie pozwala ? pozdr chory zakład...
6
Reacher 2017-04-28 13:27
Źle Pan robi, jeśli łamie Pan regulamin, proszę zwrócić uwagę na historię komentarzy - nikt nie usuwa krytyki, jest tego mnóstwo. Ale jeśli ktoś zaczyna łamać normy społeczne wypowiedzi, to musi się liczyć z tym, że nie będzie to akceptowane, podobnie jak nie jest to akceptowalne w innych przestrzeniach publicznych.
5
Automatowiec 2017-05-06 18:58
Taka polityka firmy ze słabiej wykształcony to łatwiejszy do sterowania. Niby nowoczesna firma, akademia itp., a nie wszyscy z kadry ....mają maturę (wiem że ciężko uwierzyć). Nie mówię już o szkołach wyższych, bo tych to na palcach policzyć, hahaha. Widać jaka to rozwojowa firma buhaha
3
g franko 2017-05-07 08:52
Potwierdzam słowa Automatowaca, ja osobiście nic nie mam do wykształcenia zawodowego (sam takowe posiadam tylko troszkę więcej ambicji miałem i poszedłem dalej ). Ale jeśli kierownicy mają pod sobą 200-300 ludzi bez matury... Nowoczesna firma, zachodnie standardy... w bajki o rozwoju zawodowym nie wierzcie.
3
martin717 2017-05-07 09:07
Uważasz że mając inżyniera ktoś chciałby pracować jako operator? Szczerze wątpię. To właśnie ludzie po technikum i zawodówce są od takich stanowisk, więc nie przykrywajmy traktowania brakiem wykształcenia.
2
Kali 2017-05-08 19:12
Kolega pisząc o kadrze, miał pewnie na mysli kadrę zarządzającą. Niestety takie przypadki tu się zdarzają
Najlepszy operator gm 2017-05-11 20:59
Ponad 3 lata przepracowałem w tej firmie 3 lata wyrwane z życiorysu jak wyrok albo jak zsyłka do obozu ,co mnie podkusiło tam się pchać.Ale teraz już jestem wolny i w pracy nikt mnie teraz nie traktuje jak wroga.
8
Hanna 2017-05-12 09:52
@Najlepszy operator gm piszesz, że pracowałeś w Haering Polska ponad 3 lata. Co możesz powiedzieć więcej o swoich doświadczeniach z Haering Polska? Jak oceniasz pracę w powyższej firmie? Czekamy na Twoją opinię.
Jacu 2017-05-12 19:05
Dobrze, ze już nie chodzę na niemiecki do budynku uczniaków. Młoda blondyna była sympatyczna i tylko tyle. Prawie niczego nas nie nauczyła. Czytaliśmy niby i pisaliśmy. Teraz jest zapierdziel, ale juz trochę gadamy.
1
Baron 2017-05-12 19:09
A jak zmieniłeś? Do kogo uderzać? Ja tez w tym budynku, u tej okrągłej. Dno, jak w budzie. Jakie babki są jeszcze i gdzie?
1
Kozak 2017-05-12 20:21
W klasach pod biurem, ale tez chętnie się dowiem jak. Ta w akwarium trochę żyletowata, a spróbuj podyskutować to cię objedzie, ze jak powiesz po niemcowemu, to dopiero cos załatwisz. Ta druga taka ciagle zmaltretowana, wymaga cudów. Wiec się zastanówcie, zanim zmienicie. Czasem lepiej spokój mieć.
2
Darko 2017-05-12 20:37
Na jakim poziomie kształtują się zarobki w dziale finansowym/sprzedaz/ kadrowy??, na jaka pensje może liczyć specjalista na początku. ?
Najlepszy operator gm 2017-05-13 19:00
Moja opinia jest taka typowy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] typowa korporacja z praniem mózgu gdzie ludzie mają być jak roboty na tyle inteligentni aby wykonywali zlecone im zadania ,a na tyle głupi żeby nie odkryli ,ze są jak niewolnicy.
9
P. 2017-05-16 13:24
Chodziłem do Hansa kilka lat, było gut. Można było i pogadać i nauczyć się podstaw. Teraz kilka lat mam jedna kobitke, wymaga, ale dobrze tłumaczy. Konsekwentnie idziemy do przodu, Piszcie, co chcecie, ale jestem zadowolony i dobrze przez nią zmotywowany.
3
Finansowa 2017-05-17 20:55
2600 brutto + 400 premii + pranie mozgu ze robisz super kariere :):):) + praca od 8.00 do 17.00 + ch.. atmosfera+ godz. przerwy na lunch + 200 zl podwyzki po roku. Nie polecam
13
aa 2017-05-26 16:23
No to szału nie ma...
Xxxx 2017-05-28 16:28
A ja po 15 latach w tej firmie mam 18 zł pęk swych włosów i nerwicę. I co wy wszyscy na to?.
8
qer 2017-05-28 21:43
ja nie z takim stażem i włosów chyba więcej, ale nerwica już jest
4
Cnc Maho 2017-05-30 09:29
Głupi jesteś że tam jeszcze pracujesz :)
5
Szlifierz B. 2017-05-31 23:53
Masz pewnie z tą małą, mój kuzyn z nią ma i mówi, ze jest w porzo. Jak trzeba to opieprzy, ale on już gada a ja nie. Jak się przenieść?
2
Antygermanista 2017-06-08 20:49
Gdzie ona uczy? Bardzo wymaga? Kto decyduje który człowiek gdzie trafia? Moja paniunia ciagle ziewa, nie chce mi die do niej chodzić. Maluje po tym papierze, ale mało co rozumiem.
1
Johny 2017-06-13 12:18
Ciesz się, że nudno. U nas jak w jakiejś budzie, baba ma się za bóg wie co, mądralina taka. Ale tłumaczy cieniutko. Robi dobry teatr w szklanej kuli :)) I ciagle sapie, siłownia by się przydała.
1
inżynier procesu 2017-06-16 10:35
Pytanko takie czy z firmy operatorzy cały czas tak uciekają jak uciekali (Niemcy,Koluszki..) bo kumpel kiedyś pracował i sie zwolnił bo mówił,że terror ,a teraz coś mu odbiło i sie zatrudnił jeszcze raz ,a podobno firma dwa razy tych samych ludzi nie przyjmuje ? A jak przyjela to chyba bida z pracownikami (operatorami)?
3
Tom 2017-06-16 22:07
witam. chcę złożyć cv do pracy w finansach, księgowości w haeringu. może osoba, która tam pracowała powie coś więcej. jaki jest zakres obowiązków, przełożeni, współpracownicy,możliwość awansu, rozmowa kwalifikacyjna? jak wyglądają zarobki i czy są jakieś szkolenia [na stronie jest napisane, że są]?
f. 2017-06-17 08:46
Desperat. Nic się nie zmieniło, a właściwie to jeszcze gorzej jest. Przedsionek wariatkowa. Kolego TOM szkolenia w tej firmie polegają na tym że często przed szkoleniem dostajesz do podpisania dokumenty ze wsteczną datą a później zależy na kogo trafisz. Może się czegoś dowiesz a jak nie to twój pech. Podpisałeś przecież .
4
Tom 2017-06-17 18:06
f. ale to mówisz o produkcji czy o biurze?
ogólnie jak wygląda praca, jaka atmosfera, przełożeni, współpracownicy, czy są nadgodziny itp?
inżynier procesu 2017-06-17 18:56
Dzieki za odp. a pytam jak jest bo robie na obrabiarkach cnc tylko w firmie co pracuje słabo płacą i myśle co by tu i gdzie do Haeringa nie chce za bardzo bo desperatem jeszcze nie jestem do Koluszek 50km dojeżdzać ? DoNiemc tym bardziej , chyba sie przebranżuje :)
f. 2017-06-18 16:11
Próbuj wykorzystać inne możliwości zatrudnienia, jeśli je masz, oczywiście. Tego zakładu nie polecam.
7
sobek 2017-06-21 21:58
Akademia juz od dłuższego czasu nie szkoli tylko się pierdolami zajmuje
2
goebbels 2017-06-23 00:08
Akademia, myślałby kto...szkoda że nie Uniwerek. To się nazywa megalomania. Na całe szczęście Polskie szkolnictwo zawodowe ma szanse na reaktywację, tak więc okoliczna młodzież nie będzie miała tylko jednego "słusznego" jak dotąd wyboru. I bardzo dobrze, bo przy takim traktowaniu uczniów, a później Pracowników ta firma ma raczej marne widoki na przyszłość. Sam papier panie Gałek to nie wszystko. Ewidentną "pomyłkę" jaką było nadanie nowej nazwy ulicy też z czasem można będzie skorygować.
4
User 2017-06-26 12:04
Impreza w sobotę. Wie ktoś jaka frekwencja?
nick 2017-06-26 18:26
Spytaj któregoś z kierowników, mają listy osób które przychodzą lub nie. Instrukcje odnośnie zachowania się podczas części oficjalnej już wydane. "Elyta" se nie życzy żadnych niestosownych pomruków jak bedo przemawiać do gminu chwaląc się jak to jeden drugiemu coś tam i co to by nie było gdyby Towarzystwo wzajemnej adoracji....
1
Zostaw swoją opinię o Haering Polska - Piotrków Trybunalski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Haering Polska