The Perfect Match Detachering BV

Helmond

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 257 ocen.

Opinie o The Perfect Match Detachering BV

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie The Perfect Match Detachering BV

Matematyk

matematyk Ogolnie mieszkania to jeden wielki syf a praca to taka ze pozal sie panie boze zadnych dodatkow tylko caly czas kroja dla siebie

myszunia9

Ludzie nigdy w zyciu nigdy Odradzam firme jedno czyste oszustwo zlodzieje nigdy w zyciu nigdy!!!! Szczegóły moge podac bardzo chętnie

graza

Perfect Match szuka naiwniaków, którzy pracują na ich domki!!! To jedyne biuro w Holandii, gdzie naprawde nie ma pracy!!! Raz pracowałam 2 dni w ciąu tygodnia, raz 3 dni!!! Salarisy groszowe, tu sie nie zarobi!!!

fela

PRaca jest tylko dla roboli co zarobią się na śmierć ,zeby dostać 180 € może 200 za tydzień, takze słabizna, nie polecam!! Biorą około 40€ za dojzady tygodniowo, jak ktos chodzi pieszo to tez płaci 40€ za chodzenia pieszo!!! Niestety , smutna prawda!!!

popolupo

TPM to porażka ; koszty zakwaterowania to ok 400 euro; pokoje syf minimum 2-3 osobowe ; dla jasności mieszkam w NL na tzw mieszkaniu socjalnym z gminy i płacę za 62 m2 mieszkania do mojej wyłącznej dyspozycji z opłatami 570 euro ( ze wszystkimi opłatami czyli prąd i gaz 110 e/m, woda ok 22 e/m śmieci ok15 e/m) To pokazuje jakie są barbarzyńskie koszty w TPM; do tego trzeba doliczyć dowozy do pracy ok 40 e/miesiąc za dowóz busem; kwestia kaucji za mieszkanie to ok 100 e i ewentualnie rower 100 euro; kaucje za chipy do stepu do zakładu ok 50 euro/szt ; no i ubezpieczenie ok 25 euro ; razem to ok 150-200 euro brutto samej daniny dla TPM Reasumując : TPM działa na zasadzie dużo pracowników i mało pracy ; wyjaśniam mają wielu zleceniodawców praca jest ale..... no właśnie na 40 godzin pracy przypada 2 czasem 3 kandydatów; i zwykle jest że każda z tych dwóch osób pracuje po 2-3 dni w tygodniu ; polityka lepiej mieć 2 gości którzy zapłacą TPM powiedzmy 400 euro tygodniowo ( każdy po 200 e) niż jednego.....ich nie obchodzi że Ty przyjeżdzasz tu zarobić; masz zarabiać w pierwszej kolejności na nich a dopiero potem na siebie ; musisz sobie także uzmysłowić jedną rzecz : dla firmy która zamawia pracowników w TPM obojętnym jest czy w poniedziałek pracuje Kowalski a we wtorek Nowak więc nie oszukujcie się ... Oczywiście od tej reguły s ą wyjątki np praca w firmie Van Rooi ; tu możesz liczyć na to, że jak się sprawdzisz to będą chcieli właśnie Ciebie z imienia i nazwiska ; wynika to z tego, ze jest to rzeźnia pra ca jest powidziałbym katorżnicza ( trzeba przerzucać po kilkadziesiąt ton mięsa na dniówkę; praca czasem po 14-15 godzin na dzień bo to mięso i trzeba zrobić i ludzie po prostu nie wytrzymują fizycznie i odchodzą- to praca dla silnych psychicznie ); i tu np można zarobić "nawet" po 300 euro tydzień dla siebie ale kosztem nadgodzin i to wielu ; reasumując : aktualnie min stawka za godzinę w Holandii to około 9,80 brutto/h ; przy 40 godzinach to ok 392 euro brutto/ tydz; podatek to od 392 euro to dokładnie 38,38 euro czyli netto ok353 euro ; i od tego odejmij koszty TPM powiedzmy 150 e/brutto tydzień to dla Ciebie zostanie ok 180 euro ; bardzo mało i to pod warunkiem 40 godzin w tygodniu oto i cała prawda ; wg mnie TPM ma swoich pracowników gdzieś ; dla władców biura jesteście niewolnikami którzy mają na nich zarabiać i działają tak żęby swoje dostać od każdego ; a co z wami to już nikogo nie obchodzi . życie pozdrawiam jak ktoś ma pytania to mój mail to barnaba174@o2.pl; mieszkam w NL 8 lat i chętnie pomogę w miarę możliwości

Marta
użytkownik zarejestrowany

@xxx jakie konkretnie zastrzeżenia masz do tej firmy? Co sprawia, że odradzasz ją innym? Możesz powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach?

Marta
użytkownik zarejestrowany

@Adamco rozumiesz mówiąc, że okradają? Jeśli firma pomaga w znalezieniu mieszkania oraz transportu, to za jego wynajęcie i koszt dojazdu będzie potrącać koszty. Nie było to dokładnie omówione podczas przedstawiania warunków zatrudnienia? Ktoś jeszcze może powiedzieć coś więcej o tym jak przedstawiane warunki mają się do tego co zastaje się na miejscu? Czy są one zgodne?

Adam

To jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie firma okradają ile sie da za mieszkanie 115€ za transport 40€ za ubezpieczenie tez kradną ktorego nie masz i ogolnie wszedzie pijacy ćpuny nie polecam tej firmy

Pipi

Witam. Wie ktos cos o domkach w Geldrop? Szukam numeru kontaktowego do biura z tamtad.

Ludzieludzie

Jedna wielka ściema... Oferta pracy jak i jej warunki oferowane przez agencję w Poznaniu znacznie różnią się tym co zastałam w Holandii... Kaucja za mieszkanie, za chipy ( można nawet do kilku firm w ciągu tygodnia trafić) , opłata za dojazd do pracy nawet jeśli się nie dojeżdża.. w biurze długi czas oczekiwania na dokumenty a potem poganianie i teksty w stylu " podpisuj podpisuj poczytasz w domu" , każą nawet dawać do kserowania karty kredytowe ( o zgrozo kto normalny na takie coś by się zgodził ) JEDNA WIELKIA PARODIA dobrze że uciekłam.. nikomu nie polecam nawet najgorszemu wrogowi.. o ile warunki mieszkalne były ok i ja trafiłam na domek z przyzwoitymi ludźmi to słyszałam od nich że na innych domkach ćpanie bicie kradzieże są ciagle.. ostatnio jakaś afera była ale dokładnie niewiem co bo współlokatorzy nie chcieli się tym "faktem" podzielić.. stanowcze nie !

Marta
użytkownik zarejestrowany

@mieszkowidzę, że niestety nikt nie zdążył udzielić Ci informacji, na których Ci zależało. Rozumiem, że już rozpocząłeś pracę. Możesz powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach z pracy na produkcji? Co doradziłbyś osobom, które są tą pracą zainteresowane?

Balbinka

Kolejna zadyma na domku w as ten kolo Eindhoven. Zgadnijcie czyj to domek?-oczywiscie the perfect match.nie ma roku na domkach ten firmy bez morderstwa,proby zabojstwa,pobicia,kradziezy,itp.itd.Ludzie ktorzy tu dluzej pracuja-wiedza o czym mowie.ludzie ktorzy tu pracowali tez...

mieszko

Jutro wyjeżdżam do nich na produkcje 2 pytania jaki są warunki i praca jak wygląda oraz w jakim języku podpisuje sie umowe POMUŻcie PILNE!!!!

mała

Banda wyzyskiwaczy. Chcesz zostać legalnym niewolnikiem to zapraszam. Kwatery to jedne wielkie imprezownie. Hotel w best to jedna banda cpunów. Kwtermistrz Tomek wyrzuca za pslenie trawki a sam uczestniczy w narkotykowych libacjach w palarni. Przeprowadza kontrole ja SB taz w tygodniu(czesciej masz kontrole niż w więzieniu). Ludzi traktują jak śmieci i okradają z pieniedzy. Beszczelnie usuwają negatywne opinie,bo nikt by tam nie pojechał.

adx
@mała 27.05.2017, 17:04
Banda wyzyskiwaczy. Chcesz zostać legalnym niewolnikiem to zapraszam. Kwatery to jedne wielkie imprezownie. Hotel w best to jed...

Masz racje. Znikały mi pieniądze z wypłat. Na hotelu wszyscy ćpają,cały czas imprezy,nie da sie wyspac,a potwm trzeba isc na zpiernicz do pracy w tępie olimpijskim. Zdymana agencja ide na nich do związków zawodowych za okradanie mnie z pieniedzy.

Krzysiek

witam, ja dostalam propozycje do nich wyjazdu w nastepny weekend i po przeczytaniu wszystkich komentarzy mam mieszane uczucia, nie wiem co robic, czy jechac czy nie. Moze ktos pomoze? Mam mies zkac w ROSUN Krzyśek

anonim

(usunięte przez administratora)

Jertih
@Miskaa 04.05.2017, 12:59
witam, ja dostalam propozycje do nich wyjazdu w nastepny weekend i po przeczytaniu wszystkich komentarzy mam mieszane uczucia,...

Tez mam tam jechac w ten weekend, nie ma czego sie obawiac, prace zawsze mozna zmienic. Z tego co sie orientuje, jest to zakwaterowanie tymczasowe. Pawel

Xx
@Miskaa 04.05.2017, 12:59
witam, ja dostalam propozycje do nich wyjazdu w nastepny weekend i po przeczytaniu wszystkich komentarzy mam mieszane uczucia,...

Takie ze śmierdzi trupem z alkoholikami mieszkasz.pozdtamiam. Takie warunki są na ommel

iiii

Nie polecam , praca tylko dla typowych roboli co zarobia sie na śmierć dla 100 €... ludzie , ktorzy nie pracuja jak robot mają tu prace przez 2 dni w tygodniu, tak, zeby zarobić na ich cudowny domek za 400€ i 120€ za dojazdy miesięcznie.

janette

Do kitu firma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i już!! Ja pracowalam, nie obijałam się, a mialam po 2 , 3 dni wolne w tygodniu!!! masakra!!!

Natalia

Cześć wszystkim, byłam zatrudniona przez tą firmę kilka miesięcy temu i potrzebuje do nich numeru telefonu i ew. adresu mail. Mi niestety wszystko przepadło. Proszę o pomoc :)

Mikiiiii

Boszzzz....jak się czyta te Wasze "pochlebne" komentarze to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Ja pracowałam przez tą firmę razem z partnerem przez około 2 latka. Jak ktoś się w robocie sprawdzi i daje z siebie maxa to koordynatorzy zakładów to doceniają i już nie chcą zamieniać tych dobrych pracowników na innych. Prawda jest taka, że jak chcesz pracować i zarobić to tak zrobisz,a jak sądzisz, że w Holandii czy gdziekolwiek indziej za granicą dostaniesz kasę za tak zwane ładne oczyska to sorry, ale gdzie Wy ludzie macie głowy i rozumy?! Nie powiem złego słowa na Matcha, bo bym skłamała. Fajna firma i fajni ludzie. będę zawsze mile wspominać współpracę z Perfect Matchem.

Aro

Witam! Jak wyglada praca przy rusztowaniach w Belgii przez tą firmę ?

seba

Odradzam ta firmę , to najgorsza firma w jakiej pracowałem kiedykolwiek, gorszej nie znam!!!!!!!!!

melanie

To oszuści , tu pracy nie ma, pracuje się tylko na domki!!!! Nie ma po co tu przyjezdzac, chyba ze chcecie się zadłuzyć!

czecha

Beznadziejna firma, nie ma pracy!! Ludzie uciekają stąd po kilku dniach!!!

natalia

kierowcy ćpają podczas zawożenia nas do pracy ,jadąc ponad setke na godzine wchodzą w zakręt, a mało tego zanim nas dowiozą,to rozwożą w pierwszej kolejności narkotyki do swoich klijentów a więc do pracy się spózniamy a nasz powrót zamiast 30 min. trwa 2,5 godziny do tego zapewniana jest praca przez pierwsze 3 tygodnie dopuki nie zedrą z was opłat za kaucje tzn. mieszkanie 50 euro chipy do kazdej pracy ktorej cię poślą kilka razy 50 euro mieszkanie tygodniowo 115 euro tyg. ubezpieczenie 25 euro tyg. dojazd 37 euro tyg. a po trzech tygodniach jak juz za wszystko zaplacisz i zarobisz jakies pare groszy to lądujesz na wolnym tzn, pracujesz jakies 3 dni w tygodniu aby oplacic te koszta a zonie do domu mozesz ewentualnie wysłać na waciki jak jej wystarczy

Andzelika

Ludzie jesli ktos wybiera sie do tej firmy niech zrezygnuje tragedia wyplaty takie zeby tylko przezyc ciagle za cos potracaja .Zakwaterowanie tragiczne a koszty jak za apartamenty .Koordynatorzy nigdy nic nie wiedza .Jeszcze raz serdecznie odradzam kazdemu kto ma.zamiar jechac.

Andzelika

Ludzie jesli ktos wybiera sie do tej firmy niech zrezygnuje tragedia wyplaty takie zeby tylko przezyc ciagle za cos potracaja .Zakwaterowanie tragiczne a koszty jak za apartamenty .Koordynatorzy nigdy nic nie wiedza .Jeszcze raz serdecznie odradzam kazdemu kto ma.zamiar jechac.

Ciechanowski

TRAGEDIA LUDZIE 115 EURO ZA TYG MIESZKANIA W CHLEWIE 50 E ZA BUTY ROBOCZE 50 E ZA KLUCZYK DO SZAFKI 50 E KAUCJI 35 WYROBIENIE SOFI 5 E NA RĘKĘ ROBOTA 2 DNI W TYGODNIU TO JUŻ FART KRÓTKO MÓWIĄC JEDZIESZ PRACOWAĆ NA NICH I NIC NIE ZARABIASZ CHLOPAK ŻEBRAŁ 50 CENTÓW POD SKLEPEM ZAPYTAŁEM CO SIĘ STAŁO MÓWI ZE MIECHA SIEDZIAŁ BEZ PRACY Z TEJ FIRMY NIE POLECAM 2017 LUTY !

angelina

Hej, wie ktoś coś o zakwaterowaniu w OMMEL? MAM JUTRO JECHAC TAM i podjac prace przy warzywach i owocach w Helmond.

worek
@angelina 26.01.2017, 12:39
Hej, wie ktoś coś o zakwaterowaniu w OMMEL? MAM JUTRO JECHAC TAM i podjac prace przy warzywach i owocach w Helmond....

OMEL? uciekaj!! i nie zgadzaj się!! tylko na hotel i.b.c jak już

gejsza

beznadziejna firman zdzieraja kasę za wszystko, nie płaca za dni świąteczne!!!

Paulinye

Ja co prawda zadzwoniłam do biura Romi o przyjęcie na pewnien zakład ale ze nie potrzebowali ludzi to zatrudniono mnie wlasnie przez perfect i nie narzekam mam prace 6 dni w tygodniu ☺

seba

Witam potrzebuje pilnie informacji o Van roy w Helmond czy jest tam praca po ile godzin i ile sie wychodzi tygodniowo z kasa itp????bede bardzo wdzieczny za info ktore jest dla mnie wazne.POZDRAWIAM

Paula

Prawda jest taka ze dzwonią do Ciebie czy masz wolne czy idziesz do pracy ja przez 3 miesiące pobytu tam miałam może tydzień wolnego ja weekendy miałam wolne. Dla mnie to był plus. Każda agencja czy ta czy inna zarabia na Tobie dlatego jak chcesz mieć kokosy szukaj pracy bezpośrednio od pracodawcy a nie od agencji. Ja byłam zadowolona ale nie miałam zobowiązań w Polsce jeśli masz rodzinę płatności nie licz na to ze Ci się uda. Uważam że to jest dobre dla ludzi których nic nie trzyma w Polsce :)

Paula

Jeśli chcesz pracować to pracujesz szału nie ma z wyplatami ale dla osób którzy lubią przygody i nie mają zobowiązań w Polsce czemu nie ? W pojedynke ciężko ale dla dwóch osób ok ja zarabialam ok 100-150 euro tygodniowo a mój 150-200 moja wypłata szła na życie i zabawę a jego na odlozenie. Na początku jest trudno i jedziesz na zaliczkach do mometu kiedy nie założysz konta w Holandii dlatego warto jedzenie na max tydzień na początek wziąść ze sobą i mieć coś kasy wiadomo że nie każdemu przypisze fart ale jeśli pokażesz ze chcesz robić to będziesz robić a atmosfera jest ok ja milo wspominam czas spędzony tam ! I pozdrawiam wszystkich z Asten a szczególnie z bungalow :) paula

obserwator
@Paula 28.11.2016, 13:06
Jeśli chcesz pracować to pracujesz szału nie ma z wyplatami ale dla osób którzy lubią przygody i nie mają zobowiązań w Polsce c...

Hah i co to za kasa 100/150e na tydz to w pl mozna zarobic, sam zarabiam wiecej niz wy oboje, wiec cos jest nie tak..ah zapomnialem ze tam nie ma zwrotu kasy za paliwo tylko trzeba placic za busa ktorym nawet jak nie jezdzisz to i tak placisz hahah a w Asten jedna wielka cpalnia, nie polecam

Paula
@obserwator 15.12.2016, 22:08
Hah i co to za kasa 100/150e na tydz to w pl mozna zarobic, sam zarabiam wiecej niz wy oboje, wiec cos jest nie tak..ah zapomni...

Hmm gdybyś przeczytał post ze zrozumieniem to doczytał byś ze szału nie ma. Jeżeli ktoś ma rodzinę nie polecam ale jeżeli jest się sam nie ma żadnych zobowiązań to dlaczego nie ? Przecież w między czasie można szukać innej pracy jeżeli komuś nie odpowiada raczej każdy ma Internet telefon i nie jest ograniczony w żaden sposób. Przy okazji mozna w wolnych chwilach pozwiedzac pojechac tu i tam. Ja nie nazekalam bedac tam na bram pracy raczej na odwrot czasem bylo jej az za duzo. My mieliśmy swoje auto. ; ) hmm to super ze zarabiasz wiecej niz w tedy my dwoje gratulacje :) my też nie narzekamy na ta chwilę a mąż zarabia sam. A jeżeli mialabym cofnąć czas i pojechać tam na nowo pojechalabym. :) Miło wspominam czas spędzony tam :) ACZKOLWIEK UPRZEDZAM LUDZI KTÓRZY MAJĄ RODZINĘ ZOBOWIĄZANIA I JADĄ TAM Z MYŚLĄ ZE DUŻO ZAROBIA. To raczej praca i zarobki dla ludzi którzy zaczynają od czegoś :) albo chcą się dobrze bawić. Łączyć przyjemne z porzytecznym :)

xxx30

Nikomu nie polecam tej Agencji jezeli chcecie normalnie zyc i pracowac by odlozyc na swoje marzenia itp//...to sa najwieksi oszczusci i zlodzieje jakich widzialem.. tam to jest Etiopia nie Holandia... Agnecja kradnie ci 37.50 euro za tydzien za transport mowiac ze to administracyjne. Dobrze to wymyslili 150 e na 4 tyg czyli ani centa mniej ani wiecej ;) ... i na nocki bd zapier***** za 100% . to juz lepiej jest w Czeczeni bo nawet w PL sa dodatki za nocne zmiany ... chca sie poprostu dorobic na twoim nieszczesciu .. i robia to dalej bo apetyt rosnie w miare jedzenie..w wolnym czasie zglosze skarge na nich... a normalnym ludzia odradzam wspolprace z Perfect match// Oni powinni zniknac poprostu... Bo glodny czlowiek ukradnie gruszke i ma klopoty a te peda** kradna caly czas i maja wszystko .. Ciekawe czy ci co tam kradna spedzaja tak weekend jak ci co tam wegetuja .. PERFECT MATCH - to najwieksze oszustwo jakie moze byc..... !!!

krzysztof
@Robot90 04.01.2017, 19:13
Jak ktos chce wiedziec cos o tej firmie to wiem wszystko i odp na kazde pytanie,pozdr

wczoraj przyjechałem i jak na pierwszy dzień współpracy jestem rozczarowany po prostu tragedia mieszkamy z kilkunastoma rumunami którzy kradną nam m.in art.spożywcze chemię itp. a koordynator 30 godzin temu obiecał nam że za 10 minut po nas przyjedzie i nas z tąd zabierze, do teraz się niue doczekałem syf brud smród i ubustwo!!!!!!!!!!!!!!!!! jutro rzekomo na 10 w biurze i podpisanie umowy

racuch
@Robot90 04.01.2017, 19:13
Jak ktos chce wiedziec cos o tej firmie to wiem wszystko i odp na kazde pytanie,pozdr

Powiedz mi coś o kierowcach czy rzeczywiście są tak naćpani jak niektóry tu piszą... W końcu powierza sie im nasze życie jakby nie patrzyć. A w sumie to jeszcze mnie interesuje ilu jest tam kierowców i czy mieszkają z resztą pracowników czy gdzieś osobno, czy wszyscy z nich ćpają? Jakie są warunki w tych ich kwaterach? Większość pisze że syf kiła i mogiła. Fakt jest taki że nie spotkałem żadnej dobrej opinii, więc chyba jednak to prawda.... Oczywiście dostępu do internetu nie ma jak się domyślam? I jak wyglądają pokoje? Jedno osobowe czy wieloosobowe? Są zamykane? Będę bardzo wdzięczny za szybką odpowiedź

wonka

wolałabym sie dowiedzieć od kogoś kto tam pracował czy żądają zaświadczenia o niekaralności

normalny wsrod idiotow
@wonka 16.10.2016, 20:53
wolałabym sie dowiedzieć od kogoś kto tam pracował czy żądają zaświadczenia o niekaralności

Nie zadaja zadnego zaswiadczenia o niekaralnosci, masa pl patologii.. praktycznie na kazdym domku uslyszysz w sobote o mdma i innym scierwu

wonka

Nie orientujecie się czy przy zatrudnieniu żądają zaświadczenia o niekaralności?

Paula
@wonka 13.10.2016, 19:55
Nie orientujecie się czy przy zatrudnieniu żądają zaświadczenia o niekaralności?

Nie spotkałam się aby chcieli zaświadczenie o niekaralności ale przez niecałe dwa lata może się coś zmieniło ..

xxx
@wonka 13.10.2016, 19:55
Nie orientujecie się czy przy zatrudnieniu żądają zaświadczenia o niekaralności?

Witam i odradzam szczerze ta firmę.

gabrysia 1976

Witam ja tam pracowałam i było super nie narzekałam kierownictwo wpozoyku gdybym mogła wrócić to bym się nie zawahała ale sama odeszłam pozdrawiam

Piotr

Witam wszystkich. Mam jechać do pracy do fabryki przypraw przez tą agencje. Pracował ktoś tam i może napisać jak to wygląda? Rekruterka przez telefon mówiła że godzin jest dużo i że cały czas szuka ludzi bo ich brakuje, że można tez będzie brać nadgodziny. Ale po tym co wyczytałem w komentarzach zaczynam się obawiać co to może być. Zastanawiające jest dla mnie też, że nawet CV nie chciała, nie sprawdziła znajomości języka tylko od razu spisała dane a po 15 minutach dostałem e-mail z umową i warunkami. Mógłby ktoś napisać jak to jest z tym godzinami przy przyprawach, wszelkimi potrąceniami, jak wygląda kwestia zamieszkania, ile ludzi mieszka w mieszkaniu, jakie warunki itp. Z góry bardzo dziękuje za odpowiedź.

Zenek
@Piotr 25.08.2016, 17:56
Witam wszystkich. Mam jechać do pracy do fabryki przypraw przez tą agencje. Pracował ktoś tam i może napisać jak to wygląda? Re...

1. Firma- da się żyć jak znasz dobrze angielski (dobrze czyli sie z każdym dogadasz a nie kilka zdań), bo w biurze szefostwo to Holendrzy z którymi lepiej gadać osobiście jeśli się chce coś załatwić. 2. Przyprawy- Firma to prawdopodobnie Fromatech- pracuje tam, zarobki średnie, ja mam 20lat i za 40h dostaje około 190Euro. Zależy jak trafisz bo zakład jest sporawy, albo trafisz dobrze (ważenie resztek, jeśli np w zamówieniu jest 93kg chilli a w worku jest 25kg to oni biorą 75 a resztę my musimy zważyć i im dać żeby była ciągłość pracy), albo na mieszalniki, czyli wrzucanie worków z przyprawami do mieszalników a potem pakowanie do kartonów, ciężka robota ale jest ok. Jak trafisz na 1 zmiane to robisz od 6 do 15 (godzina przerwy) czyli 8h pracy, albo na nocną od 15 do niewiadomo której, może skonczyc o 24 co sie raczej nie zdaża albo napierdzielasz do 3 w nocy. 3. Zakwaterowanie to jak trafisz, najlepiej uciekac na Mierlo albo Vlierden, reszta to wdg mnie porażka. TL DR Znasz angielski i nie boisz sie zapierdzielu to jedź, jeśli jest inaczej to nie rozumiem czego szukasz za granicą. UCZCIE SIE LUDZIE JĘZYKA ANGIELSKIEGO

Rutyna

Spedzilem 5 lat w Holandii. Jakis czas temu wpadlem na chory pomysl aby pojechac z The Perfect Match. Do jasnej cholery jak nie macie pracy to na co takie masowki sciagacie do Holandii?! Szczegolnie ze wsrod tych masowek jest masa alkoholokow i cpunow-weekend w weekend taka cpalnia na domkach ze szok i nie pisze tu o paleniu ziola! Jakby tego bylo malo to sciagaja pieniadze za dojazd do pracy o.O i chocbyscie jezdzili rowerem czy nawet chodzili z buta toni tak beda was za owy dojazd kasowac o.O jest masa duzo lepszych agencji wiec radze pogoogloqac jakie sa polecane, a samej agencji polecam wymagac chodzby zaswiadczenia o niekaralności bo nieraz tam takie elementy ze juz lepiej spac w centrum Helmond. Agencja musi troche popracowac szczegolnie jesli chodzi o ludzi oraz godziny w pracy, a i iwazajcie co podpisujecie bo Pani w biurze bedzie popedzac "podpisuj bo nie ma czasu" to tak nie moze dzialac.. najlepiej jechac wlasnym samochodem i z zapasem gotowki zeby w razie W miec na powrot/zmiane agencji

heniek

Przestrzegam przed zakwaterowaniem w Someren-syf,kiła i mogiła,a na dodatek lokatorzy patologia-alkohol i narkotyki na porządku dziennym!!wszędzie tylko nie w kibel!!!!! Do wc brzydziłem się wejść,bo pjani i naćpani walili Z pracą zależy jak trafisz-jak dobrze trafisz,to robisz non-stop,a jak nie to siedzisz w domu :(

adx
@heniek 16.08.2016, 18:48
Przestrzegam przed zakwaterowaniem w Someren-syf,kiła i mogiła,a na dodatek lokatorzy patologia-alkohol i narkotyki na porządku...

Teraz ta firma nazywa sie tpm work! Uważajcie gdzie się pchacie!

Mała
@adx 27.05.2017, 17:18
Teraz ta firma nazywa sie tpm work! Uważajcie gdzie się pchacie!

Witam! Pracowałam tam na wiekowce moje wypłaty nawet czasami były po 50€. nawet na przeżycie nie starczalo. Ludzie uważajcie! Za mnie zakład wypłacal jak bez wiekowki a ja dostawałam jakieś marne 5€ na godzinę i co gdzie reszta mojej kasy!!! Banda złodziei i chamow!!!

Kasia

Hej, jadę w niedziele (31.07) do pracy przy produkcji? możecie mi coś powiedzieć jak wygląda praca przy produkcji? co się dokładnie robi? czy jest cięzko? jak traktują ludzi? ile się zarabia na rękę?

Magda
@Kasia 28.07.2016, 21:35
Hej, jadę w niedziele (31.07) do pracy przy produkcji? możecie mi coś powiedzieć jak wygląda praca przy produkcji? co się dokła...

Firma dno!! Stracilam pieniadze na podroz, jestem stratna a pieniedzy jak nie bylo tak nie ma! Dom to smrod, muchy i jeszcze raz muchy. Praca nie jesr gwarantowana, na poczatku caly tydzien siedzialam w domu 'pod telefonem' a pieniadze w biurze naliczali za kazdy dzien. Jak juz poszlam do pracy to bylo lepiej bo w tym smierdzacym pokoju nie siedzialam. Organizacja porazka, warunki porazka, daleko do biura, nic nie mozna zalatwic, obdzieraja z kazdego euro. Pieniedzy po wyjezdzie do polski nie dostalam. Pojechalam tam za posrednictwem Moniki K. Z biura zeitmann. Pani umywa rece od wszystkiego. Szukajcie innego biura jesli nie chcecie stracic hajsu i nerwow.

ron

Firma spox, kasa zawsze na czas. Co do mieszkań to wiadoma sprawa, że jak będziesz sprzątał wokół siebie to będziesz miał porządek - jak na codzień to robisz u siebie na prywatnej chacie. Pierwsze dni jesteś sprawdzany w kilku zakładach i później biorą Cię na jeden, na którym najlepiej Ci idzie robota.

eldo

Witam, ogolnie firma w porzadku,wyplacalana,prace sa fajne,przez pierwsze tyg.moga rzucac po roznych, ale z czasem zalapac sie mozna do jednej :).Mieszkania sa wporzadku,tylko zalezy kto mieszka w tym domu i zkim. Ogolnie nie zycze nikomu mieszkania na ommel 2, zwykla zulernia.Chleja tam ludzie dzien w dzien, a potem lataja po scianach. Jak dla mnie najlepsze domki sa w Asten i ja tez tam mieszkalem. Pozdro

Mateusz

W ten weekend wybieram się do Helmond do pracy, wybiera się też ktoś w ten weekend? Może coś ktoś powiedzieć na temat obecnej sytuacji tam? lemposz24@gmail.com za cokolwiek będę wdzięczny

Aniaaa

Witam, czy może ktoś przybliżyć mi tą agencje .Mamy z chłopakiem wyjechać do pakowania produktów żywnościowych ...jak z kasą ?.Zaproponowali nam stawkę 5,25 już z odciętym mieszkaniem itd.

oldman
@Aniaaa 12.07.2016, 22:51
Witam, czy może ktoś przybliżyć mi tą agencje .Mamy z chłopakiem wyjechać do pakowania produktów żywnościowych ...jak z kasą ?...

5.25 na rękę - to chyba jesteście poniżej 23 lat, co? Macie jasną sytuację jeżeli chodzi o stawkę netto. Z tego co widzę to Match ceni sobie młodych pracowników i mają raczej stałe godziny pracy. Mój syn przyjecchał na sezonówkę i sobie zarobił na życie studenckie. A ja pracuje w Matchu już ponad 2,5 roku i jestem zadowolony. Nie ma co się zastanawiać, zabieraj chłopaka i przyjezdzaj.

patrol92

Na każdą agencję pracy znajdzie się coś co zostanie opisane negatywnie. Ja na Agencję Pracy The Perfect Match złego słowa nie powiem, ponieważ pracuję już z dobry rok i jestem zadowolony.

mario

Jak czytam te wasze opinie to mi się aż śmiać chce. Ludzie, którzy tak niepochlebnie piszą to typowe cwaniaki co by chcieli by im płacić za nic nierobienie. Powiem tak The Perfect Match Detachering to spoko firma, dla pracowitych ludzików znajdzie się odpowiednie zajęcie i sobie zarobią godny pieniądz. A dla nierobów to wiadomo, każde zajęcie będzie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] hahahah

XXX
@merlinnnnek 06.07.2016, 15:11
@mario masz rację! mówiąc do ogółu tu czytających chcesz pracować to robisz, a jak nie chcesz to zostań w chacie i nie zawracaj...

Witam, masz racje sam osobiście pracuje na dzień dzisiejszy w firmie Van Loon przez perfrct match i mam prace cały czas bo się sprawdzilem ale co do prawdomówności firmy perfect match to KŁAMSTWA i nic więcej. Jeżeli ktoś trafi na Van Loona i się sprawdzi to ma stałą prace i dobrą stawke ale jak komuś sie wydaje że tutaj przyjedzie i zarobi kupe kasy za granie w hu..... to śię grubo myli, bo większość tu przyjeżdza i myśli żę w holandii jest beztroskie życie i za 50euro bedzie żył jak lord i palił tony Marychyy. Tą patologie którą tu na codzień spotykam to jest wprost niemożliwe że tacy ludzie mieszkają w Polsce

adx
@XXX 20.02.2017, 16:58
Witam, masz racje sam osobiście pracuje na dzień dzisiejszy w firmie Van Loon przez perfrct match i mam prace cały czas bo się...

Dokładnie tak jak piszesz. Hotel to jedna wielka patola. Co z tego że narobisz nadgodzin jak i tak ci wezmą za nie pieniądze. Złodzieje i wyzyskiwacze.

nadinka

Miła Pani M. z biura Zeitmann?? A kto to jest w ogóle? Przecież jest tylko jedno biuro w Polsce, które się zajmuje rekrutacją i nazywa się tak samo jak agencja pracy w Holandii :/ :/ Ja pracuję od pół roku w Matchu i jestem zadowolona. Mam godziny i ładne pensje. Tak samo moj chlopak.

kjcndjkvoudsfhv

Skoro już ktoś poruszył temat Joanny z domku w Helmond to i ja coś dorzucę, również dzięki niej musiałam się wyprowadzić z domku potrafi tylko wszystkim rozkazywać i nic więcej, najmądrzejsza na świecie nawet nie pozwoli nikomu dojść do słowa i ona zawsze musi mieć rację. Jak już ktoś zrobi coś co nie jest po jej myśli to od razu awantura na cały dom.Współczuję ludziom którzy w dalszym ciągu tam mieszkają , mam nadzieję że Firma THE PERFECT MATCH w końcu coś z tym zrobi żeby się wyprowadziła z domu za który nie płaci ja niejednokrotnie zapieprzałam a wypłaty nie dostałam bo musiałam domek opłacić a ona nie pracuje i siedzi za free na domku. Do firmy nic nie mam pracowałam na gorszej jak jest sezon albo się załapie to ma się stałe godziny z wypłatami nie ma problemu, jedyny minus że w firmie są równi i równiejsi. Mam nadzieję że ta sprawa nie ucichnie. Pozdrawiam...

krzysztof
@kjcndjkvoudsfhv 06.06.2016, 17:44
Skoro już ktoś poruszył temat Joanny z domku w Helmond to i ja coś dorzucę, również dzięki niej musiałam się wyprowadzić z domk...

wczoraj przyjechałem i jak na pierwszy dzień współpracy jestem rozczarowany po prostu tragedia mieszkamy z kilkunastoma rumunami którzy kradną nam m.in art.spożywcze chemię itp. a koordynator 30 godzin temu obiecał nam że za 10 minut po nas przyjedzie i nas z tąd zabierze, do teraz się niue doczekałem syf brud smród i ubustwo!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zostaw opinię o The Perfect Match Detachering BV - Helmond

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie The Perfect Match Detachering BV