brak logo

PPHU DORMAX Dorota Pawłowska

Toruń

Opinie o PPHU DORMAX Dorota Pawłowska

XyZ 2013-12-12 20:32
Najlepszy pracodawca na terenie aglomeracji Warszawa-Północ.Uwierzcie w bezinteresowną ocenę pracownika fizycznego z 7-letnim stażem pracy.Niski ukłon dla Pana Maćka i Pani Doroty Pawłowskich za wytrwałość i ludzkie spojrzenie na każdego pracownika.
1
QAZ 2014-06-20 14:06
zaden byly pracownik tego nie napisal
2
ja 2014-06-25 14:38
czy ktoś może napisać coś więcej o pracy w tej firmie? są tam prowadzone rekrutacje. jak oceniacie firmę, atmosferę, podejście pracodawcy do pracownika? warto podjąć pracę?
maciej 2014-09-21 18:08
pierwszy wpis to chyba sam pan maciej pisał .
jest to jeden z najgorszych pracodawców .
ludzkie spojrzenie jest takie że wszyscy pracownicy to idioci a on jest naj.
ludzkość przez nich przemawia tylko wtedy kiedy coś od ciebie potrzebują obiecają ci wszystko co chcesz usłyszeć , po zakończeniu sprawy dalej jesteś tylko bydłem i na twoje miejsce jest kolejka ( jak stąd do kazika )
Wszyscy obecni pracownicy się tylko przymilają (boją się o pracę )a po godzinach nikt nic dobrego nie powie (bez wyjątków nawet ci najbardzej zaufani ) . I z pewnością ten kto pisał pierwszy post żyje w przeświadczeniu że wszystko jest ok.
były pracownik 2014-10-27 13:20
W wielkim skrócie praca tam wygląda tak że umawiamy się na jakąś stawkę za złożoną np.roletę, więc wszyscy zasuwają po godzinach aby jak najwięcej zarobić. Przychodzi dzień wypłaty i dostają połowę tego z tekstem "ciesz się że aż tyle dostałeś" W pełni zgadzam się z kolega wyżej. Uzupełnił bym poprzedni wpis tym że wg szefa wszyscy pracownicy to jeszcze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
tztr 2015-03-11 19:28
a czy mozesz powiedziec cos wiecej na temat pracy, nadgodziny- czy czesto sie zdarzaja?, zarobki, czy ogolnie jest zapieeerr.. czy raczej ok,
dzieki za odp..
Aaa 2015-03-23 15:37
Nadgodzin to raczej nie ma.
Placa jak na polskie warunki calkiem calkiem.
Opoznien z wyplata tez nie ma.
Stosunek do pracownika i tak jest slaby :/ bardzo duza rotacja na stanowiskach, czesto wywalaja zaraz po zatrudnieniu, czesto sa ciecia w placach no i na koniec albo Cie wywalaja albo sam odchodzisz jak znajdujesz cos lepszego :)

Pan Maciej to kulturalny czlowiek, przynajmniej nie probuje pracownikow wyrolowac, w przeciwienstwie do P Doroty. Jest jeszcze P Pawel ktory bywa lekko agresywny i jego kolega Robert ktorego zarzadzanie polega na mikrozarzadzaniu :)
2
Aaa 2015-03-23 15:47
Jeszcze dodam ze reszta jest raczej spoko :) ludzie generalnie sa calkiem w porzadku. czasem jest wiecej a czasem mniej pracy. Generalnie co mozna powiedziec to to ze mogloby byc gorzej ale dobrze nie jest ;)
2
IREK 2015-10-14 15:54
Te pozytywy to ktos z firmy pisze. Atmosfera jest koszmarna, ludzi wywala sie z byle powodu, do tego dochodzi donosicielstwo. Zero zaufania do czlowieka, praca w niektorych miejscach jest nagrywana. Oczywiscie robota na umowie smieciowej, zeby mozna bylo sie latwiej pozbyc pracownika. Na niektorych stanowiskach / w niektorych dzialach rotacja jest ogromna (np. na niektorych dzialach produkcji albo w dziale p. Roberta z ktorym nikt jeszcze nie wytrzymal dluzej niz kilka miesiecy). Goraco nie polecam.
2
maciej 2015-10-20 21:09
Widzę że góra dormaxu zaczeła pisać posty i chyba poprosiła o usunięcie części postów , mniej pochlebnych !!!!!!
Koledzy chcecie prawdy to czytajcie tylko te posty które krytykują .
Kariera w tej firmie żadna , chociaż jest jeden wyjątek z kierowcy na dyrektora ADMINISTRACYJNEGO ( zasłużony )
1
A 2016-01-31 12:23
Obawiam się ze jednak by im się chciało. Na pewno żaden z wyrzuconych na bruk pracowników by tego nie napisał
xyz 2016-02-18 11:24
Po samej rozmowie o pracę odradzam, zamiast pensji jałmużna
2
Tofu 2016-06-13 13:35
Bzdury. Umowa o pracę tak ale na czas określony. Na tak długo na ile maksymalnie pozwala polskie prawo. Nie dajcie się oszukac
JR 2016-06-22 08:55
Chamska firma, ostatnim wartościowym człowiekiem który "uciekł" z dormax'u był Tomasz. Chamskość wypływa z głów właścicieli, cała firma jest już zarażona pychą i głupotą.
1
T 2016-07-04 13:06
"Tutaj w firmie". No tak.... Po co pracownicy/właściciele udzielają się w wątku? Moja pierwsza umowa była na 7 miesięcy. Po 6 miesiącach wyraźnie mi powiedziano ze jestem nadal na okresie próbnym. Zero komfortu psychicznego i świadomości stabilnego zatrudnienia. Tyle w temacie
1
XyZ 2016-07-06 17:57
xxxxxxxxx tragiedia,
1
ABC 2016-07-06 18:11
Mogę podzielić ostatnią opinie. Muszę napisać info dla P Darka jest plan aby pozbyć się" klanu",pierwszy etap udany,........dyrektor i jego pomocnicy....inbecyle napewno nie odpuszczą! Chcą miec czysty rewir!
2
XyZ 2016-07-07 16:03
XyZ mozesz pogadac z tymi co wszystko wiedzą w firmie..... napewno Cie doinformują.
ZZZ 2016-10-01 18:31
ZZZ
............. nie ma osoby w Tej Zasr....ej Firmie aby miala IQ powyzej 1,5 w skali do 10. OLEWA sie pracownika w 100%. Wiedza kierunkowa żadna, tylko Maciej moze rozmawiac na temat ,kolejne osoby to maja wiecej szczescia niż rozumu.
2
lycha 2016-10-01 18:34
@wdef nie no, wydaje mi się, że to była lekka ironia :) Ale ogólnie można też w sumie podpytać w kadrach i dowiedzieć się wszelkich informacji - o rekrutacjach też
3
Joanna 2017-03-24 13:47
Pracujesz obecnie w PPHU DORMAX Dorota Pawłowska? Chętnie poznamy jakie są największe plusy pracy w firmie. Na jakie warunki mogą liczyć pracownicy?
maciek 2017-05-21 22:25
Witam-na wstępie chciałbym napisać, że oceniam zakład znajdujący się na warszawskiej Pradze...Zacznijmy od przestrzegania przepisów bhp...nie istnieje tam coś takiego czego przykładem jest zatrudnianie ludzi na okres próbny bez badań lekarskich, potem jak mówi kpp na takiej umowie pracodawca powinien zapewnić pracownikowi środki ochrony osobistej w postaci odzieży oraz obuwia ochronnego...niestety tego też nie otrzymałem, szkolenie bhp to następne łamanie przepisów, bo podpisujesz papiery, że odbyłeś szkolenie, którego fizycznie nie było, a podkładka jest, przed podjęciem pracy radzę nauczyć się ukraińskiego, bo kadrowo jest tam coraz więcej ukraińców, a zupełnie abstrahując od całości oprócz magazynu jest tam system akordowy-1800 netto na umowie, a reszta pod stołem co świadczy o uczciwości tych śmiesznych ludzi, podobnie na magazynie, lecz tak jak wyżej napisałem bez akordu, a ludzie tam pracujący?lepiej nie mówić, bo po prostu szkoda słów...
2
Xyz 2017-05-25 08:31
Jak się taką wiedze ma to proponuję podać swoje nazwisko , a nie tylko imię. Pracownik czy były pracownik co?
1
Joanna 2017-06-02 10:52
@Sebastian wspominasz o wielu nieprawidłowościach w firmie. Od jak dawna nie pracujesz w PPHU DORMAX? Czy obecnie również mają miejsce takie sytuacje? Piszesz, że z firmy odchodzą wieloletni pracownicy. Jak duża jest to skala odejść?
ZZZ 2017-06-06 13:02
ZZZ
popieram powyższy komentarz Sebastiana, ja takze jako były pracownik z 10-letnim stazem....... podobnie potraktowano moją osobę. Dramat, pomówienia i ploty na tym opierano decyzje co do przyczyny wypowiedzenia umowy o pracę. Szaman wioski:) dyrektor (TYLKO W DORMAX) stara się bardzo aby pozyskać więcej" Informatorów ", na każdym dziale ma osobę która mu śle informacje o innych. Stąd takie traktowanie pracownika. Koszmar.
3
abc 2017-06-13 08:15
Niczego się w kadrach nie dowiesz bo kadry stanowi jedna dziewczyna, ktora pary z gęby nie puści bo za chwilę będzie u niej Dyrektor albo sama boi sie o swoj stołeczek. Klient jest tu dobrze traktowany bo od niego płynie kasa i ma zawsze rację a najlepsze są pieniążki od klientów zagranicznych brane różnymi metodami. Jest duża rotacja pracowników bo firma nie zapewni ci żadnych szkoleń, o beneficie zapomnij chyba że sam go wykupisz. Jak to było w piosence "jesteś to jesteś a jak Cię nie ma to też niewielki żal".
Joanna 2017-06-13 13:38
@abc kolejny raz ktoś z Was wspomina o dużej rotacji pracowników. Ile było to osób w ciągu ostatnich kilku miesięcy? Czy te odejścia dotknęły któryś z działów bardziej?
1
Paweł 2017-06-20 17:57
Witam, czytając komentarze aż dziwię się, że żaden z pracowników nie zgłosił tej firmy do PIP-u skoro jest tam tak łamane prawo...Może to mogłoby coś zmienić, a chociaż może inspekcja zmusiłaby do poprawy warunków pracy, płacy oraz przepisów bhp, swoją drogą po sprawdzeniu firmy po znalezieniu jakiś czas temu ogłoszenia na gumtree wyglądało to fajnie ze względu na standard i nowoczesność budynków, ale jednak chyba nie wszystko jest złoto co się z wierzchu świeci.
Joanna 2017-09-06 14:35
@Paweł rozumiem, że nie jesteś pracownikiem PPHU DORMAX Dorota Pawłowska? Zauważ, że często jest tak, że osoby niezadowolone zostawiają swoje opinie, a te zadowolone nawet nie myślą o tym, żeby gdzieś zostawić jakiś po sobie ślad, a jednak każdy ma prawo zostawić opinie. Jeżeli byłeś zainteresowany pracą to może jednak spróbuj i sam się przekonasz, które opinie były prawdziwe. Decyzja należy do Ciebie. I jaką podejmiesz?
1
maciej 2017-09-19 21:59
janna: dormax firma jakich wiele . Jak była mała Maciek szanował pracowników i było ok.
teraz jest duży i nie szanuje pracowników i tu jest cały problem .
On okrada pracowników a oni okradają jego .
Za dużo słuchał podszeptów z boku na uch a za mało się rozgląda .
Bo ci którzy najgłośniej szepczą najwięcej mają za uszami .
Jeszcze jedno to jest prawdą że najbardziej wartościowi pracownicy poodchodzili .
Również jest prawdą że jest budowany w dormax klan , liczę na to że Maciek obudzi się z ręką w nocniku .
Joanna 2017-09-21 12:40
Czy ktoś jeszcze a podobne zdanie jak @maciej o pracy w firmie PPHU DORMAX Dorota Pawłowska? @maciej kim jest Maciek, którego opisujesz? Wiesz, że regulamin (http://www.gowork.pl/regulamin) zabrania opisywania poszczególnych pracowników?
Zostaw swoją opinię o PPHU DORMAX Dorota Pawłowska - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU DORMAX Dorota Pawłowska