brak logo

PPHU DORMAX Dorota Pawłowska

Toruń

Opinie o PPHU DORMAX Dorota Pawłowska

XyZ 2013-12-12 20:32:52
Najlepszy pracodawca na terenie aglomeracji Warszawa-Północ.Uwierzcie w bezinteresowną ocenę pracownika fizycznego z 7-letnim stażem pracy.Niski ukłon dla Pana Maćka i Pani Doroty Pawłowskich za wytrwałość i ludzkie spojrzenie na każdego pracownika.
1
QAZ 2014-06-20 14:06:50
zaden byly pracownik tego nie napisal
1
ja 2014-06-25 14:38:48
czy ktoś może napisać coś więcej o pracy w tej firmie? są tam prowadzone rekrutacje. jak oceniacie firmę, atmosferę, podejście pracodawcy do pracownika? warto podjąć pracę?
maciej 2014-09-21 18:08:37
pierwszy wpis to chyba sam pan maciej pisał .
jest to jeden z najgorszych pracodawców .
ludzkie spojrzenie jest takie że wszyscy pracownicy to idioci a on jest naj.
ludzkość przez nich przemawia tylko wtedy kiedy coś od ciebie potrzebują obiecają ci wszystko co chcesz usłyszeć , po zakończeniu sprawy dalej jesteś tylko bydłem i na twoje miejsce jest kolejka ( jak stąd do kazika )
Wszyscy obecni pracownicy się tylko przymilają (boją się o pracę )a po godzinach nikt nic dobrego nie powie (bez wyjątków nawet ci najbardzej zaufani ) . I z pewnością ten kto pisał pierwszy post żyje w przeświadczeniu że wszystko jest ok.
były pracownik 2014-10-27 13:20:51
W wielkim skrócie praca tam wygląda tak że umawiamy się na jakąś stawkę za złożoną np.roletę, więc wszyscy zasuwają po godzinach aby jak najwięcej zarobić. Przychodzi dzień wypłaty i dostają połowę tego z tekstem "ciesz się że aż tyle dostałeś" W pełni zgadzam się z kolega wyżej. Uzupełnił bym poprzedni wpis tym że wg szefa wszyscy pracownicy to jeszcze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
tztr 2015-03-11 19:28:21
a czy mozesz powiedziec cos wiecej na temat pracy, nadgodziny- czy czesto sie zdarzaja?, zarobki, czy ogolnie jest zapieeerr.. czy raczej ok,
dzieki za odp..
Aaa 2015-03-23 15:37:10
Nadgodzin to raczej nie ma.
Placa jak na polskie warunki calkiem calkiem.
Opoznien z wyplata tez nie ma.
Stosunek do pracownika i tak jest slaby :/ bardzo duza rotacja na stanowiskach, czesto wywalaja zaraz po zatrudnieniu, czesto sa ciecia w placach no i na koniec albo Cie wywalaja albo sam odchodzisz jak znajdujesz cos lepszego :)

Pan Maciej to kulturalny czlowiek, przynajmniej nie probuje pracownikow wyrolowac, w przeciwienstwie do P Doroty. Jest jeszcze P Pawel ktory bywa lekko agresywny i jego kolega Robert ktorego zarzadzanie polega na mikrozarzadzaniu :)
1
Aaa 2015-03-23 15:47:27
Jeszcze dodam ze reszta jest raczej spoko :) ludzie generalnie sa calkiem w porzadku. czasem jest wiecej a czasem mniej pracy. Generalnie co mozna powiedziec to to ze mogloby byc gorzej ale dobrze nie jest ;)
2
IREK 2015-10-14 15:54:42
Te pozytywy to ktos z firmy pisze. Atmosfera jest koszmarna, ludzi wywala sie z byle powodu, do tego dochodzi donosicielstwo. Zero zaufania do czlowieka, praca w niektorych miejscach jest nagrywana. Oczywiscie robota na umowie smieciowej, zeby mozna bylo sie latwiej pozbyc pracownika. Na niektorych stanowiskach / w niektorych dzialach rotacja jest ogromna (np. na niektorych dzialach produkcji albo w dziale p. Roberta z ktorym nikt jeszcze nie wytrzymal dluzej niz kilka miesiecy). Goraco nie polecam.
maciej 2015-10-20 21:09:25
Widzę że góra dormaxu zaczeła pisać posty i chyba poprosiła o usunięcie części postów , mniej pochlebnych !!!!!!
Koledzy chcecie prawdy to czytajcie tylko te posty które krytykują .
Kariera w tej firmie żadna , chociaż jest jeden wyjątek z kierowcy na dyrektora ADMINISTRACYJNEGO ( zasłużony )
A 2016-01-31 12:23:36
Obawiam się ze jednak by im się chciało. Na pewno żaden z wyrzuconych na bruk pracowników by tego nie napisał
xyz 2016-02-18 11:24:24
Po samej rozmowie o pracę odradzam, zamiast pensji jałmużna
1
Tofu 2016-06-13 13:35:14
Bzdury. Umowa o pracę tak ale na czas określony. Na tak długo na ile maksymalnie pozwala polskie prawo. Nie dajcie się oszukac
JR 2016-06-22 08:55:23
Chamska firma, ostatnim wartościowym człowiekiem który "uciekł" z dormax'u był Tomasz. Chamskość wypływa z głów właścicieli, cała firma jest już zarażona pychą i głupotą.
T 2016-07-04 13:06:12
"Tutaj w firmie". No tak.... Po co pracownicy/właściciele udzielają się w wątku? Moja pierwsza umowa była na 7 miesięcy. Po 6 miesiącach wyraźnie mi powiedziano ze jestem nadal na okresie próbnym. Zero komfortu psychicznego i świadomości stabilnego zatrudnienia. Tyle w temacie
XyZ 2016-07-06 17:57:18
xxxxxxxxx tragiedia,
ABC 2016-07-06 18:11:00
Mogę podzielić ostatnią opinie. Muszę napisać info dla P Darka jest plan aby pozbyć się" klanu",pierwszy etap udany,........dyrektor i jego pomocnicy....inbecyle napewno nie odpuszczą! Chcą miec czysty rewir!
1
XyZ 2016-07-07 16:03:20
XyZ mozesz pogadac z tymi co wszystko wiedzą w firmie..... napewno Cie doinformują.
ZZZ 2016-10-01 18:31:13
ZZZ
............. nie ma osoby w Tej Zasr....ej Firmie aby miala IQ powyzej 1,5 w skali do 10. OLEWA sie pracownika w 100%. Wiedza kierunkowa żadna, tylko Maciej moze rozmawiac na temat ,kolejne osoby to maja wiecej szczescia niż rozumu.
1
lycha 2016-10-01 18:34:36
@wdef nie no, wydaje mi się, że to była lekka ironia :) Ale ogólnie można też w sumie podpytać w kadrach i dowiedzieć się wszelkich informacji - o rekrutacjach też
2
Zostaw swoją opinię o PPHU DORMAX Dorota Pawłowska - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU DORMAX Dorota Pawłowska