Daj sobie spokój z tą firmą, szkoda nerwów i zdrowia.
Ta opinia jest:
Pracuję w Mapa Spontex już kilka lat, pracowałem wcześniej w kilku miejscach i mając porównanie to naprawdę nie ma podstaw do narzekania, jest mało korporacyjnie a bardziej jak w małej firmie - ze wszystkimi tego plusami i minusami, generalnie polecam
Madzia jest tak piękna i tak wspaniała że to aż niewiarygodne że nie jest noszona w lektyce każdego dnia i jej boskie stopy muszą kaleczyć się o pospolity bruk, Ania posługuje się językiem gorszym niż sprzedawcy na Kleparzu, bardzo rozwijające środowisko pracy. Stażysta, na chwilę, asystent na moment takie mają stanowiska:-)
Ja nie spotkałam się z tym żeby firma dzwoniła jeśli nie mają zamiaru kogoś zatrudnić! Generalnie uprzedzają , więc skąd to oburzenie??
A ja wiem i wszyscy szanujący się wzajemnie że że firmy informują czy się zakwalifikowało czy nie i dziękują za udział w rekrutacji widocznie widocznie nie spotkałas się z poważnymi firmami
Szkoda tylko ze nie odpowiadają po rozmowach czy się zakwalifikowało czy tez nie, firmy szanujące ludzi jak i siebie informują o procesach rekrutacji ,Ale to właśnie świadczy o tym jaki jest szacunek dla ludzi w tej firmie .
Przecież w Spontexie nigdy nie było dyrektora pana Ł.., tym bardziej problemów z odzyskaniem pieniędzy.
Niestety z głodową pensją trzeba się zgodzić. Własna działalność po odliczeniu wszystkiego wyjdzie 2800-3400 maksymalnie. Oczywiście jak zrobisz plan. Byle gdzie dostaniesz więcej z umową o pracę, prawami pracownika, w razie "w" płatne chorobowe.
Wazelina z biura pisze posty
Pracowałam tam koło 3 lat, ta firma to jedna wielka tragedia, szczególnie jeśli chodzi o wpsółprace z dyrektorem panem Ł., na dodatek sporo problemów z odzyskaniem pieniędzy po zakończeniu pracy, na początku firma obiecuje złote góry a później chcą aby pracować dla nich 24h
Zalezy o jakim stanowisku w dziale sprzedaży mówisz. Jeśli chodzi o PH to tak - pracują na działalności. Targety do realizacji. Warunki srednie. Jeśli chodzi o stanowiska z działu sprzedaży w biurze - to normalne umowy o prace , ciepłe posadki z furą kasy.
Jaki socjal jeśli jesteś na własnej działalności? Nie po to firma zatrudnia w tej formie żeby bawić się w socjale, prawa wynikające z kodeksu pracy itp itd
Proszę o informację jak wygląda praca w tej firmie - chodzi o dział sprzedaży. Podobno trzeba mieć własną działalność. Jak jest w wynagrodzeniem , socjalem, wykonaniem targetów-są wywindowane czy jednak do realizacji ?
Tez potwierdzam niepochlebne opiniie na temat dzialu handlowego. Takze Tomaszu nie wiesz chyba co piszesz , znajomosci , place wywindowane w kosmos niewspółmiernie do wykonanej pracy na tych kilku wysokich stanowiskach są na porządku dziennym. Ludzie , którzy na prawde pracuja na wynik nie sa w ogóle doceniani , przedstawiciele pracuja na glodowych warunkach , cala smietanke spija ich wielki menedzer , ktory tylko gada a efektow nie ma. No i snobistyczna szefowa traktujaca pracownikow jak swoich poddanych. Naprawdę szczerze nie polecam.
Witam. Nie mogę zgodzić się z koleżanką, że dział sprzedaży jest taki jak pisze. Prawda jest taka, jeżeli osoba wykonuje swoje obowiązki to może i nawet pracować do emerytury w tej firmie. Jeżeli chodzi o atmosferę w dziale sprzedaży to jest fantastyczna i jak jest problem to z chęcią pomogą go rozwiązać.
Pozwolę sobie powtórzyć moje pytanie: Czy Mapa Spontex ma w Polsce fabryki (produkcję) czy tylko magazyny i sprzedaje towar wyprodukowany gdzieś indziej na świecie ? Z góry dziękuję za odpowiedź ! Pozdrawiam, _Marti
Potwierdzam opinie o dziale sprzedazy. Bardzo niemile osoby aczkolwiek jesli sie wkupisz w ich szeregi mozesz liczyc na bardzo wysokie zarobki o ktorych reszta firmy moze tylko pomarzyć. Jesli chodzi o zaplecze socjalne - jest ono na wysokim poziomie , na szczescie juz dla calej firmy , bez rozgraniczenia na działy.
Jak z zarobkami w Mapie ?
A konkretnie to co tam w tym dziale sprzedaży się dzieje? czyta ta firma zatrudnia przedstawicieli handlowych? i jak wygląda u nich ta praca?
Pracowalem tam przez jakis czas. Kilka osob w tej firmie jest naprawde bardzo sympatycznych i pomocnych i atmosfera z nimi super. Jednak wystrzegajcie się dzialu sprzedazy - jest to jakby firma w firmie. Szczególnie dwie Panie sa przerazliwie niemile nawet dla wlasnych wspolpracownikow i chodza z glowa w chmurach przekonane o wlasnej wspanialosci.
Jak się pracuje w Mapa-Spontex Polska Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Mapa-Spontex Polska Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.