brak logo

Bodyguard

Łódź

Opinie o Bodyguard

Ochrona 2016-02-28 09:25:52
sciema w olsztynie normalnie w marcu pracujemy itp pozdr
blood 2016-03-10 08:39:20
Całkowite lekceważenie nowo przyjmujących ,po szkoleniu brak jakichkolwiek odpowiedzi,zaznaczam szkolenia bezpłatne,
flesh 2016-03-11 21:06:39
Mowili cos o mnie, cos o mnie mowili?
hwdp 2016-03-18 23:16:03
uwaga milarska katarzyna to konfitura pierwszej grupy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] usunięte przez admina słowo niecenzuralne] az trzeszczy ziemia trzeba jej te suzuki rozjebac to sie nauczy a ponad to handluje dragami przypatrzcie sie tej grubej swini trzeba na elmazie zobaczyc moze znowu meza zdradza kurwisko i puszcza sie na lewo i prawo ciekaw jestem czy mąż o tym wiedział ze dziwka puszcza sie
ero 2016-03-19 15:29:04
Bardzo powazne zarzuty, jakies info miales albo widziales hwdp?
hwdp 2016-03-22 07:32:45
wszystko w czasie to sie nie przedawnia tak szybko
życzliwy 2016-03-22 10:01:38
daruj się synek
Robin 2016-04-03 19:47:28
Milarska to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] hlapie z ucha do adamkiewicza i cybuli kurwisko grube Zal tego jej meza rogacza
wurst 2016-04-05 11:53:38
o ja kręce co tu się dzieje- dobrze ze już nie pracuje w tej firmie.... akurat ja do milarskiej nic nie mam jeżeli mamy się o koleżance wypowiedzieć a nie o pracy i warunkach. Jezdzilem rok w pmie ludzie nawet spoko no po za pewnymi wyjątkami... a co do Milarskiej - Kasia jak to odczytasz to pozdrawiam cie nie przejmuj się zawistnymi frajerami a ty Przemas sobie już odpuść chyba za stary jesteś na taka dziecinadę jaka tu odtwarzasz. hahahaha niespodziewalem się ze cos takiego tu zastane, jednak teraz przesadziles. pozdro
3
you 2016-04-05 14:27:11
jakie wyszukane słownictwo hahah konfitura..... widać poziom panie Żuchowski! pozdrawiam
andrzej 2016-04-06 09:08:48
Widzialem ogloszenie tej firmy, umowiony bylem nawet na rozmowe jednk odpuscilem sobie co to za firma ktora zatrudnia takich ludzi jak ten ziomek co kazdego tu obraza, internet to publiczne miejsce po co mi i reszcie takie cos.. a ktos kto pisze takie rzeczy ze ktos np handluje dragami jak w tym przypadku widac ze pisze to z zawisci normalny czlowiek nie pisze o takich reczach w internecie. Nie znam tej pani ale na jej miejscu sprawe oddal bym na policje,jestememerytowanym policjantem znam sie troche na rzeczy adres ip mozna namierzyc bez wiekszych problemow tym bardziej jezeli sie to pisze z np telefonu chociaz komputer to tez nie zadne wyzwanie, pozdrawiam odwiedzajacych .
1
abazur 2016-04-06 16:36:53
Ale jaja, Panie Przemyslawie, co Katarzyna Panu zrobila? Nie ladnie , nie ladnie
2
dymek 2016-04-07 08:32:24
prosta sprawa radzi sobie bardziej od niego, zuchos to zlamany flet w pm-ach nikt szuji nie lubil pazerna gnida z tego imbecyla az wkoncu przyszla kryska na matyska bo slyszalem od goscia z reja ze go [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Brawo panie Jarosławie przejrzał opan na oczy.
2
piotrek 2016-04-07 11:28:23
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] żuchosia???? no wkońcu :) toc to zakała społeczeństwa, zeszmacil reputacje tej firmy.
1
dymek 2016-04-07 14:19:21
no podobno tak slyszalem od tego kudłacza z reja ale ile w tym prawdy do końca nie wiem jednak ze sadzac po postach powyższych na to by wlasnie wychodzilo.
3
lion 2016-04-07 18:15:45
Zuchos to ten maly chudy w okularach?
zgroza 2016-04-07 19:59:34
chlapie się pisze przez "ch" jaki poziom hehehe
radek 2016-04-08 08:34:42
A moze ktos cos wkoncu napisze cos na temat, wiem ze jest ogloszenie na olx do pracy w toruniu, ile godzinowo sie pracuuje i jaka jest aktualna stawka skoro nie ma juz w zalodze tego calego zuchosia z postow powyzej ktory narobil tu tkiego fermentu to chcial bym sprobowac podjac w tej firmie zatrudnienie. Pozdrawiam i czekam na rzetelne opinie.
inny 2016-04-12 17:38:18
W grudziądzu płacą więcej niż w toruniu? Dziwne.
inny 2016-04-20 13:18:10
@rutek nie mogę znaleźć w krs-ie. być może wcale bym sie nie zdziwił!
Prorok 2016-06-02 14:01:58
No i co ... nie ma już tej kiepskiej firmy w Łodzi od 1 lipca . Co teraz zrobi Jaro i spółka -kogo teraz będą gnoić. A co teraz zrobią orły z SM ?
inny 2016-06-02 19:38:16
Prorok faktycznie tesco rezygnuje ze współpracy z budio?
Prorok 2016-06-02 21:58:57
Tak. OFI stoi do końca miesiąca. Od 1 lipca wchodzi Konsalnet i nie ma już BUDiO, czyli ostatni gasi światło. Kto będzie tym szczęśliwcem?
Eryk.. 2016-06-02 23:44:11
Skad takie info ze Budio od lipca nie bedzie? Znow jakis zart?
zdezorientowany 2016-06-07 20:11:45
ciekawe czy to prawda i co zrobią operatorzy i pracownicy OFI?
Prorok 2016-06-10 14:05:46
jednak body zostaje i pracuje dla tesco :-( tylko nie wiadomo czy w całym kraju czy nie
lalana 2016-06-14 09:28:27
bodygardy zostają na monitoringach i w wiekszosci na ofi (poza lodzia z tego co slyszalem) ale dostali sporo wiecej ofi na slasku
profesor 2016-06-15 06:31:54
dostali czestochowe zamiast lodzi
aldik 2016-06-15 09:30:36
pracuje w pao w bielsku na teskach, ta firma ma nas przejac od 1 lipca, jakies opinie mozna prosic?
placa na czas? jakie stawki? jak kierownicy? jak ogolnie w firmie jest?
pracownik 2016-06-15 15:06:57
jest rejonizacja czyli budio bierze poludnie polski a eurotranspol polnoc.a co do samej firmy czyli budio sa ok place na czas kierownik regionalny wporzo ogolem mozna pracowac pozdr
1
dawny cierpista 2016-06-16 13:14:00
szkoda, że ta śmieszna firma z niewykwalifikowanym kierownictwem nie upadnie, a należałoby się za te krzywdy i wszechobecny mobbing... Może jeszcze się powiniecie.
2
mnich 2016-06-21 13:20:23
Jestem były pracownikiem pracowałem w Bodyguardzie jakiś czas i to że kolega pisał wyżej o mobbingu w firmie to prawda to co tam się dzieje przechodzi wszelkie normy i uwłacza człowiekowi. Wielka pani asystent była koordynatorka, wcześniej operator monitoringu awans zawdzięcza donoszeni na wszystkich i na wszystko pomijając tylko siebie mądrzy się na spotkaniu o pracę ma się za piękność i najmądrzejszą na świecie a tak naprawdę wygląda jak strach na wróble po burzy i ma tyłek jak balon i nie sama nie wie o czym mówi i ten śmiech jakby młotek w rynnę wrzucił następnie wielki pan koordynator jak się potem okazał alkoholik pies na baby i donosiciel nr 1 w bodyguardzie jak coś odwali albo zrobi nie tak to zawsze zgania na kogoś czyli jednym słowem pani asystent i koordynator idealnie się dobrali o czym jak pracowałem mówiło się nie raz ale teraz z tego co wiem pani asystent ma konkurencję niejaką Katarzynę która na czole ma napis taxi wozi koordynatora i zajmuje się nim lepiej niż swoim chłopakiem rogaczem są tematem nr 1 na monitoringu dalej pan dyrektor A.O podobno znawca prawa i w ogóle naj naj mądrzejszy chyba jak jest w towarzystwie pani asystent i koordynatora. Na monitoringu była dziewczyna pan dyrektor upatrzył ją sobie i dawał jej nieźle w kość regularnie zatruwając jej życie aż w końcu poszła na zwolnienie. Każdy miał dość ciągłej pracy bo nikt nie chciał tam przychodzić do pracy bo ile można nieraz 17,5 godz. w niedzielę 16 i 14,5 godz. masz dzień wolny a dzwonią do ciebie że masz przyjść bo ktoś odszedł brak możliwości dokształcenia się bo na rozmowie o pracę słyszysz że oni potrzebują pracowników i nie będzie ulgi dla uczniów i sławne służby świąteczne na rozmowie mówili mi że dobrowolne a wygląda to tak że owszem większość bierze bo chce ale jeśli zostanie dzień lub nocka nieobstawiona to pan dyrektor upatruje sobie ofiarę dzwoni i każe przyjść bo jak nie t albo cię zwolni albo będziesz miał pod górkę i kogo to obchodzi że masz wyjazd rodzinę albo dzieci i stawki nigdy nie wiesz za ile pracujesz i ile wpłynie na konto myślisz że wypracowałeś 8 zł a dostajesz po 7,5 zł bo tak im się podoba jeden plus to taki że wypłata na czas. Przyjmują każdego się da nieważne czy ma 60 czy 18 lat.
3
UWAGA! 2016-06-27 14:12:02
W tej firmie na porządku dziennym jest donosicielstwo.Wszystkich zainteresowanych pracą w tym czymś zwanym Bodyguardem ostrzegam. Otrzymacie obietnice bez pokrycia, stawka 7 zł Umowa o pracę nie za dobre wyniki lecz konf....ctwo. W umowie nie ma mowy o bezpłatnych całodziennych aresztach domowych tzw.R -kach. Dokładnie:czekasz na telefon aż jakaś ofiara losu nie przyjdzie do pracy a ty będziesz musiał porzucić wszystko i gnać do pracy pod groźbą kar. Radzę uważnie czytać to co wam podsuną do podpisania.Jesteście desperatami na utrzymaniu rodziców lub męża/żony ,możecie spróbować i pamiętajcie to co na początku.
5
były 2016-06-28 17:46:04
Z tego co widziałem ostatnio były jeszcze ogłoszenia do pracy do Bodyguarda ale po co przecież już wszyscy już wiedzą że przejmuje region łódzki konkurencyjna firma sklepy a pewnie monitoring to też kwestia czasu jeszcze tak nie było by dwie konkurencyjne firmy współpracowały ze sobą ,jednym słowem firma powoli się kończy to kara za ludzką krzywdę ....
anty bodzio 2016-06-30 13:04:36
To chyba nie widziałeś koordynatorki ze MC Świętochłowice, twarz przepita, głos jak facet, a w ustach rynsztok taki, że uszy więdną, ale kierownictwo jest zachwycone. Cieszę się, że już tam nie pracuję. Bagno, odradzam.
4
Łona 2016-07-02 15:59:21
Anty bodzio, a ja wiem ze ciagle tam pracujesz, nawet sciemniac nie potrafisz
1
Werona 2016-07-02 20:26:21
Przepychanki personalne przyslonily calkowicie meritum sprawy czyli opinie o pracy. Nie o tym jaki kto ma glos i czy sie go lubi czy nie, tylko samą prace. No wiec polecam ale tylko osobom, dla ktorych godnosc, honor czy spedzanie czasu z rodziną to sprawy drugorzedne. Sama praca jest ok ale warunki, czas pracy i kierownictwo to porazka. Mobbing na kazdym kroku, zero wsparcia ze strony kierownikow, o wladzy lodzkiej nawet nie wspomne bo nasze problemy zupelnie ich nie obchodzą. Po zmianach godzin pracy nikogo nie obchodzi jak dojedziemy do domu, zadnego zebrania, zadnej rozmowy, jak smieci, a jak sie nie podoba to do domu, przyjdzie nastepny. Ale czy przyjdzie? Tu jest problem bo w tym przybytku juz nikt nie chce pracowac oprocz jakichs desperatow co do pieciu zliczyc nie mogą i czlowiek musi za nich pracowac. Droga wladzo, zacznij wreszcie szanowac tych ludzi ktorzy pracują dla ciebie solidnie, starają sie i znoszą twoje traktowanie.
3
puzdrowienie 2016-07-03 18:41:26
To sie ogólnie już robi chore, jak ktoś coś ma do jednej, drugiej, trzeciej koordynatorki, pracownika ochrony, operatora to niech mu to powie w twarz, a nie wylewa tu pierdół typu ty wyglądasz tak, ty robisz tak. Tu piszcie na temat firmy, a nie wylewajcie żalów bo sie za niedługo wszyscy pożremy zapominając o innych sprawach. Już pracujemy nocki, zapowiadają nam się 18h dziennie, Łódź pokazała jak się kłóci "każdy z kazdym" , teraz Świętochłowice dowaliły do pieca, co dalej? Nie dajmy się zwariować bo komuś jest bardzo na rękę żebyśmy na siebie patrzyli podejrzliwie, donosili na siebie i nigdy nie żyli w zgodzie. Nie zdziwię się jakby okazałoby się, że te wpisy od początku do końca są zaplanowaną akcją kogoś z góry w wiadomym celu.
2
maniek@2005 2016-07-04 20:33:03
tragedia... zero mozgow... zero myslenia i zero konsekwencji... jak tak źle to po co pracujecie w tak zalosnej firmie - stac was na wlasna dzialalnosc i prace w lepszych warunkach, jestescie mocni w gebie czy dzialaniu?, czytam i sie smieje, jaki jest wiec wasz zalosny poziom skoro mimo wylewania tych zali na wszystko co ta firma robi nadal tam zostajecie i ta firma zatrudnia takich trutni... oznacza to tylko slabosc tej firmy ze was zartudnila... znaczy to ze ta firma jest tak zalosna bo wy tam pracujecie? (fima to ludzie) ... zero konkretnych opinii o firmie... prywatne wypociny na kogos tam... pracuje od prawie 2 lat w konkurencyjnej firmie - u nas jest podobnie... ludzie pluja na firme anonimowo w necie i liza dupe swoim przelozonym w realu// tak to wyglada... wasz poziom siega dna jak i poziom niektorych piszacych o mojej firmie
grudnik 2016-07-04 20:37:01
hehehe... pracuje w torunskim oddziale... 8,5 zł na reke za godzine to dobra stawka, wczesniej robilem w impelu za 7,4 i solidzie za 7,2, mam 3 lata doswiadczenia, u nas jest OK wiec troche szokuja te wpisy...
slazak 2016 king 2016-07-04 20:40:30
firma to porarzka, chca zebysmy tylko wypelniali procedury i stosowali sie do polecen, tak sie nie da, trzeba byc czlowiekiem

pisze ze Slaska
Flora 2016-07-06 01:23:40
Dlaczego siedzimy w firmie ktorą krytykujemy? To proste, bo jestesmy za starzy, za slabo wyksztalceni bo nie mamy sily i okazji by znalezc lepszą prace. Firma to ludzie? Ok, ale czlowiek to glowa, konczyny, organy... Glową jest zarzad, my konczynami, czaisz? Jesli z glową jest cos nie tak, to konczyny tez nie bedą prawidlowo funkcjonowac. Staramy sie, ale nikt tego nie docenia. Tu nie chodzi o plucie na firme, tu chodzi o postrzeganie sytuacji z punktu widzenia pracownika, ktory robi co do niego nalezy a nawet wiecej. Jesli chodzi o lizanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownikom to chyba masz w tym duze doswiadczenie bo u nas tak to nie dziala. Skarzymy sie, przedstawiamy problemy i nic, zero reakcji, zero prob rozwiazania problemu, ale na pewno nie lizemy im [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3
Pol-łódz 2016-07-13 15:16:48
Kto liże? Chyba cieć bez honoru. (a komu,konkrety proszę i czy osobiście się zgłaszają?) Proszę nie obrażać własnych pracowników, kultura wypowiedzi odróżnia człowieka z klasą. Jeszcze trochę i właściciel-e takich przybytków będą tęsknić za dobrymi czasami. Korzystając z tego forum radzę im założyć prawniczą zbroję i przygotować się na szturm facetów z teczkami. A teraz konkretne pytanie. Gdzie wielkie kokosy za pracę w nocy i święta i w którym miejscu na umowach(na grafikach owszem,zmieńcie to) widnieje punkt o pracy w godzinach nocnych? Na koniec refleksja. Ludzie dostarczają wam bogactwa i warto ich należycie wynagradzać, przecież pracują dla dobra i zdrowia waszego i waszych rodzin. Dla niektórych to jeszcze utopia i ktoś powinien ten stan zmienić.
3
msonic 2016-07-30 11:13:45
nie nie jest jak dobrze ci idzie to wspaniale jak nastepnego dnia cie okradna to masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
lysy 2016-07-30 17:14:43
Jak sie komuś ta praca nie podoba to niech [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Trzeba było uczyc sie barany !!A nie ostatnia deska ratunku Ochrona i Budowa!!! INTELIGENCJA J....A.
Nowe porzadki 2016-08-01 07:36:21
To co, ktos kiepsko wyksztalcony kto wylądowal w ochronie nie zasluguje na szacunek, na godziwe warunki pracy?
Lysy, pokazales klase, brawo! Piekny jezyk, toku myslenia tez gratuluje :)
7
Anonim 2016-10-19 10:25:55
Mają jakieś inne obiekty oprócz Tesco?
jaaa 2016-11-07 15:11:48
nie
praktyk 2016-11-08 10:38:27
maja, jakies obiekty logistyczne koło torunia i pod warszawa i jakas galerie w poznaniu
Violet 2016-11-22 20:58:43
Czy to prawda, ze firma sie konczy?
Zostaw swoją opinię o Bodyguard - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bodyguard