brak logo

Wilhelmsen Ships Service Polska Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o Wilhelmsen Ships Service Polska Sp. z o.o.

admin 2015-07-06 06:20
Każdy chciałby znać prawdziwą opinię o firmie, pomóż nowym użytkownikom i napisz kilka słów co sądzisz o firmie Wilhelmsen Ships Service Polska Sp. z o.o., produktach i atmosferze. Twoja opinia jest cenna!
5
Ola 2016-04-15 17:07
Co i rusz powtarzane oferty na te same stanowiska administracyjne nie wróżą dobrej atmosfery.
belek 2016-04-28 17:43
To są stanowiska w liczbe powyzej 30, nowy dzial jest tworzony.
Onyx 2016-09-14 13:14
Nowy dzial zatrudniaja ok 30 osob
Jonek 2016-09-14 13:29
Pracuję w tej firmie - w Szczecinie (nie ma oddziału w Toruniu). Jestem zadowolny, pracuję w nowym zespole, w centrum miasta, mam umowę o pracę, kartę do Medicover, ubezpieczenie, Multisport. Wprowadzam zamówienia do systemu, mogę się rozwijać, pracuję w j.angielskim. W porównaniu do poprzedniego miejsca pracy tu jest świetna atmosfera i praca jest ciekawsza.
3
edrft 2016-10-03 15:37
Hej wiesz co no to nic dziwnego że takie mają wymagania jeżeli chodzi o prace na takim właśnie stanowisku ciekawe tylko na jakie zarobki można liczyć..
Aneta 2017-06-14 13:45
@Jonek rozumiem, że poleciłbyś innym pracę w firmie. Wspominasz o tym, że pracując w niej masz możliwość rozwoju. Mógłbyś powiedzieć coś więcej na ten temat? Oprócz pracy w j. angielskim, co zapewne przekłada się na jego lepsze poznanie, co jeszcze oferuje Wilhelmsen Ships Service? Chętnie dowiemy się również więcej o tym jakim pracodawcą jest firma. Dodatkowe informacje mogą być bardzo przydatne dla osób, które zastanawiają się nad przesłaniem swojej aplikacji do firmy i trafiły na ten wątek szukając opinii na jej temat.
Jonek 2017-07-17 11:36
Aneta - praca jest w j.angielskim, wyłącznie. Ja pracuje w dziale zajmującym sie wprowadzaniem zamówień produktowych - branża morska. Rozwijam się, uczę przeznaczenia produktów, bo jest to dość skompikowane, tych produktów jest ponad 5 tys. :-)Mamy w dziale szkoleniowca - produktowca, zawsze można skorzystać z jego szkoleń i wiedzy. To jest ok. Pracuje w normalnych godzinach, w firmie często są rekrutacje na Team Leaderów, wybierają ich z pracowników, to jest cool.
Aneta 2017-07-17 15:12
@Jonek
dziękuję za odpowiedź. To też ważna informacja, że pracując w firmie, ma się realną możliwość rozwoju oraz awansu.
Ewa 2017-08-14 17:13
@Jonek jak wyglądają zarobki w tej firmie? Idę niedługo na rozmowę.
Ewa 2017-08-20 20:34
@Jonek jak wyglądają zarobki w tej firmie? Idę niedługo na rozmowę.
Zostaw swoją opinię o Wilhelmsen Ships Service Polska Sp. z o.o. - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wilhelmsen Ships Service Polska Sp. z o.o.