brak logo

Rywal RHC

Toruń

Opinie o Rywal RHC

DonekT 2013-05-27 02:31
1. Tak firma ma rzeczywiście perspektywę opisałem ją powyżej i tacy ludzie mają tam szanse zaistnieć. Pozostali psią dolą mogą liczyć na dużo pracy, płacę dostateczną lub średnią dla tego regionu na danym stanowisku i nic więcej nie osiągną, może jakieś gadżety, ale poziomu finansowego nie zmienią nawet gdyby wyszli z siebie:-) Praca stała i świadczenia na czas to macie pewne - kredyty możecie brać, a jak powiecie to w firmie to już [usunięte przez moderatora] będzie do potęgi :-)
2. Teraz temat wykształcenia. Główna kadra menadżerska na podstawie, której twórca (główne proxy jeden z trzech) stworzył cały trzon zarządzający ma wykształcenie wyższe, ale niekierunkowe, często nawet nietechniczne. Gdyby się spotkali z ludźmi działającymi w branży ich wykształcenia okazaliby się kompletnymi gapami. Natomiast w wyniku posłusznej pracy pod kierownictwem "proxy" osiągnęli wiedzę w dziedzinach, których nigdy nie studiowali.
Co do inteligencji to bywa różnie, zdobyty tytuł nie czyni człowieka inteligentnym tylko potwierdza jego stopień zdobytej wiedzy naukowej w danej dziedzinie lub dziedzinach. Natomiast jeśli człowiek studiuje 5 lat, osiąga tytuł magistra i idzie do pracy w zupełnie innym kierunku to akurat nie potwierdza jego wiedzy i inteligencji tylko raczej jego brak decyzyjności w życiu.
Praca na magazynie jest ciężka dlatego ludzie chcieliby więcej zarabiać to logiczne. Jeśli Ci ludzie odejdą to kto będzie wykonywał tę pracę? Chyba nie taki pusty człowiek jak ty? Gdybyś czytał posty, a nie pisał slogany to wywnioskowałbyś, że tutaj ludzie pytają o stanowiska handlowca, magazyniera czy pracownika gospodarczego.
Natomiast jeżeli w tej firmie pracują osoby z wykształceniem wyższym na stanowiskach szeregowych to nie znaczy, że są mało ambitni lub nie potrafią znaleźć lepszej pracy tylko świadczy o tym, że taka duża firma nie ma w ogóle działu HR! A ty jesteś kolesiem, mocno nakręconym, który pracuje max do 3 lat w tej firmie lub człowiekiem przyjętym z poplecznictwa. Jeśli masz studia i nie jesteś przyjęty z poplecznictwa to do 3 lat sprzedaż się im maksymalnie, a później zrozumiesz na czym polega praca w tej firmie, zwolnisz się lub nauczysz się wielkiej pokory :-) To jest prawda, a nie te slogany co ty piszesz.
3
DonekT może być CEZARY :-) 2013-05-29 17:24
Taaa.. SZEF ha ha ha :-))))) Chyba prędzej uwierzyłbym, że pisze Mickey Mouse :-))))
Prawda w oczy kole, ale skoro pytają to pamiętajcie; są tacy, którzy prawdę napiszą, nie wszyscy będę ciągle kłamać:-)
Zawsze można zacząć postępować dobrze i zmienić niedolę najniższego szczebla! TAK? Znacie to potwierdzenie na końcu jakiejś tezy TAK? Czasami członkowie tego trzonu to tak małpują "proxy" jakby w ogóle samodzielnie nie potrafili myśleć :-))
Powodzenia dla wszystkich tam pracujących lub myślących o rozpoczęciu pracy :-)
KŁADE KOSTKE ZAPRASZAM 2013-06-02 02:18
praca nie jest zła, daje zarobić na boku polecam (ze sprzedaży złomu wpadło 5k, ale trza być ... hehe) no halo to chyba nie jest źle! Wszyscy wiedzą, że jak przychodzę do roboty to odpoczywam bo jestem po robocie na bruku to i nikt sie nie czepia. i to jest ok. dla mnie firma marzeń.
DonekT 2013-06-08 20:59
Kolego, a wiesz dlaczego tak masz dobrze? Dlatego, że kładłeś pewnie kostkę jednemu z szefów firmy jak był bum w budowlance, a kostka w modzie i teraz kiedy jest bessa w interesie dali ci pracę czy raczej przechowalnię! Nie bierz głosu i nie pisz takich bredni o zarobkach na złomie, ponieważ żaden z przełożonych nie pozwoliłby na to! Chyba, że jesteś zwykłym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jeśli tak jest to mimo forów długo tam nie popracujesz :-)
terazniejszy 2013-06-10 13:49
serwisant w szczecinie ma 3200 brutto, jest wyzysk pracownikow i brak w szczegolnosci rownego traktowania w zatrudnieniu - robota tylko dla [usunięte przez moderatora] co daja sie nabijac w butelke. trzymajcie sie z daleka od tej roboty.
3
czak 2013-06-12 08:22
KŁADE KOSTKE ZAPRASZAM - 2013-06-02 02:18:51

praca nie jest zła, daje zarobić na boku polecam (ze sprzedaży złomu wpadło 5k, ale trza być ... hehe) no halo to chyba nie jest źle! Wszyscy wiedzą, że jak przychodzę do roboty to odpoczywam bo jestem po robocie na bruku to i nikt sie nie czepia. i to jest ok. dla mnie firma marzeń.
he he :) gościu tyle kasy to ty chyba nie zarabiasz "na boku" [usunięte przez moderatora]
max 2013-06-17 11:38
tez tak slyszalem ze odzialy ida teraz po kosztach, maja ogromy spadek sprzedazy w urzadzenaich i materialach no i kilka nietrafionych inwestycji.
Józef Bąk OLT. Express 2013-06-19 01:30
[usunięte przez moderatora] Ty nie masz myśleć o sytuacji firmy! Ty jesteś trybikiem w maszynie, masz się kręcić jak system sterowania nakazuje!
3200 zł brutto! To skandalicznie dużo pieniędzy dla takiego nędznego serwisanta! 1600 zł brutto to jest twoje wynagrodzenie, a nie 3200 zł brutto! 1600 zł za dużo dostajesz [usunięte przez moderatora]!!! Do roboty się weź i fuchy przestań robić! My to wiemy!!! Masz pracować i nie myśleć, nie jesteś od myślenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
albert 2013-08-27 12:23
czy ktoś wie jak jest w Lublinie na stanowisku przedstawiciela,tj. zarobki szefostwo,itd
2
kazai 2014-02-15 23:29
nie pracowałem w Rywalu, ale byłem klientem Rywala i Ev-Metu. Jakiś czas temu robiąc zakupy w EV-Mecie spotkałem kier. mag. z Rywala (ten wysoki łysy), który robił zakupy dla swojej firmy. Ponieważ trochę trzeba było poczekać a my z widzenia się znaliśmy to wywiązała się rozmowa, łysy kierownik zaczął się chwalić jak to świetnie mu idzie jego prywatny interes a do rywala przychodzi tylko po to aby odpocząć. Widziałem, że chłop się wyluzował i zacząłem go podpuszczać i wkręcać w rozmowę i powiem wam, że to co usłyszałem to szok. Opowiedział mi jak sobie kierownicy jaja robią z pracowników podpuszczając ich wzajemnie na siebie i pokazując jakieś wydruki z efektywności pracy zmuszają do zapieprzani(usunięte przez administratora) i donoszenia jeden na drugiego. Dokładnie nie powtórzę ale z tego co usłyszałem to nikomu nie życzę pracować tam na magazynie. Ten kierownik wydał mi się jakimś głupkiem w opowiadaniu, że "do pracy przychodzi po to aby odpocząć" po pracy w swojej firmie, przecież tak naprawdę to nie wie z kim rozmawia, ale to jak mówił o pracownikach to dla mnie było żenujące w każdym słowie było słychać, że traktuje pracowników jako coś gorszego
miodek 2014-03-14 13:42
poraSZka to Twoja znajomość pisowni języka polskiego
fachmann 2014-05-26 21:02
w szczecinie jako serwisant możesz zarobić 3200 zl brutto wynagrodzenie zasadnicze + pokaźne premie i oczywiście kasa zarobiona na lewiznie bez odprowadzonego podatku. spokojnie wyciagniesz ponad 45 tys. zl rocznie. tylko nie daj sobie w kasze dmuchac, obrabiany bedziesz z przodu i z tylu przez kierownika, a juz o nowych przedstawicielach handlowych, sprzedawcach czy tzw. kierowcy, magazyniera nie wspomne, bo robia za wszystkich i sa wyzyskiwanii przez podwladnego. nie polecam. chyba ze lubisz sie oddawac.
3
były pracownik Rywal RHC 2014-05-27 06:14
Więc tak panowie i panie.
Sprostuję wszystkie żale, bóle i dywagacje. Pracowałem w tej grupie ponad 10 lat i mogę się wypowiedzieć, prawda?
Pensje i świadczenia pewne i stałe (całość dochodów wykazana)
Podstawy wynagrodzenia są takie jakie wynegocjujesz na pierwszej rozmowie, jedni zaczynają od najniższej krajowej drudzy od 100% większej podstawy. Wszystko zależy jak wynegocjujesz na pierwszej rozmowie - to będzie Twój pierwszy biznes w Rywalu :-)
Co do premii to jest tak jak ją sobie wypracujesz i to dotyczy każdego stanowiska!!! Jeśli myślisz, że przyszedłeś do pracy, nie masz wyników, a premia ci się należy to idź i szukaj jakiejś fundacji do utrzymania, ponieważ ty jesteś na początku dużym kosztem dla firmy! Jeśli mało sprzedajesz to oni dokładają do ciebie! Stała pensja, samochód, telefon, komputer - zależnie od stanowiska. W temacie kradzieży czy handlu na boku to kolega pisze chyba złośliwie, ponieważ ludzie nieuczciwi wylatują stamtąd z wielkim hukiem!!!
W temacie kierownika oddziału Szczecin to kolego on zapierdzielał tam na każdym praktycznie stanowisku!!! Jest tam kierownikiem, ponieważ to wypracował i ma wykształcenie!
Podsumowując: Jest to firma dla ludzi uczciwych, chcących pracować i związać się z jedną firmą na całe życie. Dochody ponadprzeciętną krajową ludzie osiągają po okresie pracy od 3 - 10 lat. Jeśli szukasz firmy, do której wpadniesz pokażesz dyplom lub listę swoich doświadczeń zawodowych i będziesz uważał, że mają ci za to zapłacić na wejściu to szukaj innej firmy! W tej firmie musisz swoją pozycję wypracować sam! Powodzenia!
były pracownik Rywal RHC 2014-05-28 09:30
Kolego jeśli tak mogę się zwrócić? Tak jak napisałem powyżej! Jeśli jak to określasz krzykniesz kwotę X jako podstawę i oni cię przyjmą to na 100% otrzymasz tę kwotę całkowicie wykazaną - nic pod stołem! Co do premii to już pisałem powyżej. Premia jest uznaniowa i za wyniki, przydziela ją kierownik czy dyrektor oddziału po uzgodnieniu z zarządem na spotkaniu kwartalnym. Premie masz kwartalne. Jeśli aplikujesz na stanowisko przedstawiciela handlowego to otrzymasz samochód (na początku jak wszędzie używany, chyba że będziesz miał farta), telefon komórkowy i laptop jeśli będziesz mieć duży obszar działania - np. nie wracasz na noc przez dwa dni. Dalej jeśli będziesz rzetelnie wykonywał swoją pracę - polecenia przełożonego to masz pewną pracę i możliwość awansu, ponieważ firma się ciągle rozwija! W centrali firmy są tacy, którzy po kilkunastu latach uczciwej pracy awansowali z logistyka przez dyrektora na prezesa więc ścieżka kariery jest możliwa! Powodzenia na rozmowie i w pracy!
były pracownik Rywal RHC 2014-05-31 15:50
Oczywiście! Umowa o pracę na okres próbny, czas określony i czas nieokreślony. Okres próbny 3 miesiące, po którym jeśli będziesz bardzo dobry możesz wskoczyć na umowę na czas określony (bardzo krótką), a następnie na czas nieokreślony. Tam są ludzie, którzy pracują ponad 20 lat :-) To jest stabilna firma o ugruntowanej pozycji na rynku, a w branży największa w Europie :-) W każdym banku dostaniesz kredyt jak przedłożysz umowę o pracę w Rywal RHC Group. Powodzenia!
Pracownik 2014-07-19 11:16
Od pewnego czasu czytam opinie o firmie Rywal-RHC. Pracuję w tej firmie od prawie 10 lat, czasami były chwile gorsze czasami lepsze- wiem jedno obiektywnie patrząc w pracy w Rywalu jest więcej plusów jak minusów (ale przecież nie ma idealnych pracodawców). Złe opinie z tego co widzę głównie wyrażane są przez byłych pracowników. Gdy były gorsze czasy (znaczny spadek sprzedaży) Zarząd firmy nie zwolnił ani jednej osoby, to też w jakimś stopniu świadczy o firmie. Wynagrodzenie jest na koncie na czas, fundusz pracowniczy jest, atmosferę bym ocenił na ocenę dobrą z minusem. To nie jest firma dla osób chcących "przezimować" lub tzw. "skoczków". Ludzie którzy chcą uczciwie zarobić na chleb, nie oczekując cudów w swoim wynagrodzeniu (niestety tak jest u większości pracodawców w Polsce)lubiących stabilizację zawodową, mają szansę się w Rywalu utrzymać.
1
pracownik 2014-07-25 19:10
Kolega pisze prawdę- kierownik a dzisiaj już dyrektor w oddziale szczecińskim sam wypracował sobie to stanowisko ciężką pracą, nigdy szczególnie nie narzekając na swój los! Wszelkie złe opinie na temat Radka są nieuzasadnione i nieprawdziwe. Jeżeli komuś nie odpowiada praca w Rywalu powinien sam podziękować i poszukać sobie szczęścia w innej "lepszej" organizacji.
Pozdrowienia dla byłego pracownika Grupy Rywal.
2
lek na bół pupy 2014-10-14 21:56
Większość negatywnych opinii zmyślona na poziome tłuka z gimnazjum. Żal komentować. Jak jesteś na tyle inteligentny aby rozpoznać opinie zmyślone to śmiało aplikuj i pytaj o wszystko wprost. Jeśli łykasz kit jak młody pelikan, nie startuj do Rywala. To nie zakład pracy chronionej.
były pracownik Rywal RHC 2014-11-09 11:21
Kolego jest chętny do pomocy. Powiedz co chcesz wiedzieć?
W skrócie. Struktura handlowa Grupy Rywal RHC oparta jest na oddziałach handlowych i spółkach partnerskich. Gdziekolwiek nie podjąłbyś pracy to będziesz musiał jak w każdej firmie handlowej wypracować sobie swoich klientów. Trudno opisać wizerunek idealnego kandydata dla Grupy Rywal RHC, ponieważ to czy zostaniesz przyjęty będzie zleżało w dużej mierze od ciebie i osoby rekrutującej. Jeśli podczas dyskusji rekrutacyjnej nie nawiążecie pozytywnych relacji to nie licz, że zostaniesz przyjęty, ponieważ z reguły rekrutują dyrektorzy oddziałów lub członkowie zarządu - zależnie od stanowiska na jakie aplikujesz. Jeśli aplikujesz na serwisanta, ale marzy ci się zostać handlowcem to powiedz to na rozmowie od razu, ponieważ ci ludzie rekrutują nowe osoby żeby wykonać jakieś nowe założenie rozwojowe. To nie dom opieki społecznej. Jeśli cię przyjmą, a ty podejmiesz się tego zadania to musisz je wykonywać do końca. Są możliwości przejść na wyższe poziomy lub nowe zadania, ale zawsze jak wykonasz pierwsze zlecenie. Poza tym na stanowisku handlowca otrzymujesz: wynagrodzenie podstawowe plus premie uznaniowe - te wartości są uzależnione od twojego doświadczenia, jeśli go nie masz będą najniższe. Będą wrastać wraz z twoim doświadczeniem, które będziesz nabywał pracując w Rywal RHC Group. Samochód służbowy otrzymujesz - z reguły używany, laptop, tel. kom. wsparcie techniczne i merytoryczne dyrektorów produktów. Masz jeszcze jakieś pytania? Napisz co jeszcze jest dla ciebie niejasne. Szukaj ofert kiedy rekrutują i aplikuj. Bądź sobą i pisz szczerze, a na pewno zaproszą cię na rozmowę, na której porozumiesz się z nimi lub nie.
były pracownik Rywal RHC 2015-01-26 19:29
Kolego, że się tak do Ciebie zwrócę. Opisałem odpowiedź na Twoje pytania w kilku postach:
z dnia 2014-05-27 06:14:15
z dnia 2014-05-28 09:30:19
z dnia 2014-05-31 15:50:16
z dnia 2014-11-09 11:21:17
Skoro nie chce Ci się czytać to powiem w skrócie.
Rynek jest ułożony, a Rywal ma bezwzględną pozycję lidera. Nie masz czym zabłysnąć chyba, że ktoś z Twojej rodziny jest właścicielem fabryki używającej mat. spawalniczych i za Twoje przyjęcie do Rywal RHC będzie zamawiał za 200 tys. zł netto, a marża ze sprzedaży do niego nie będzie niższa niż 35%. Wówczas coś tam wniesiesz do tej firmy i dostaniesz lepszą podstawę - może nowe auto na wejściu.
Jak jesteś bez kasy i pleców to realia są takie, że dostaniesz najniższą krajową i będziesz śmigał ambitnie żeby zrobić jakąkolwiek sprzedaż. Samochód Ci dadzą, komórkę, laptopa - narzędzia pracy. Wynagrodzenie masz na czas, wszystkie świadczenia legalnie wypłacane. Na premie na początku nie licz, ponieważ na pewno dużo nie sprzedaż. Nie odkrywaj się również od razu, ponieważ Cię wydymają i potem będziesz chodził rozżalony i pisał tutaj brzydkie posty o firmie. Zaczniesz tam lepiej zarabiać po 3 latach, a ponad przeciętnie za 10 - 15 lat.
To jest praca na całe życie - firma pokoleniowa - Ty budujesz swój wkład.
Są tam gwiazdy, ale byli na samym początku lub wnieśli wkład, który opisałem Ci powyżej.
Jak nie będziesz ich akceptował na samej rozmowie kwalifikacyjnej to daj sobie spokój.
Powodzenia!
fachura 2015-02-19 21:53
Rywal jest dla tych co chcą się wdrożyć i zagrzać tam miejsca. co do wynagrodzeń Tak jak ktoś wspomniał wykarzesz się to dostaniesz premię. duży plus, że dostajesz wszystkie świadczenia, nic pod stołem nie jak u jakiegoś prywaciaża. Postarasz się to i dostaniesz extra.
yuki 2015-03-29 07:21
szukam najtanszego ale i zarazem najlepszego urzadzenia spawalniczego. mam nadzieje ze w rywal rhc znajde takie polaczenie chociaz wiem ze nie jest to najlatwiejsza sprawa. powiedzcie mi jak to wyglada z zamowieniami u nich - szybko sa relizowane czy trzeba czeakc ? mam nadzieje ze zrozumieliscie moja wypowiedz
mat 2015-04-02 20:50
czy pracował ktoś z was na stanowisku referenta ds. handlowych? fajna praca? jakie zarobki? pewnie o to zapytają na rozmowie, a nie chcę powiedzieć za dużo
wiader 2015-07-02 15:57
ile zarabia się na stanowisku magazyniera? Logipark to ta sama firma co Rywal?
2
Pracownik 2015-07-11 12:45
Logipark to spółka córka Rywala.
Apikujący 2016-06-09 09:18
Gdy czytam wpisy to mam wrażenie , że "były pracownik" to obecny dyrektor oddziału szczecińskiego który sam ze sobą prowadzi dyskusję.
6
amak 2016-06-11 15:54
Ja to widziałem, że ostatnio pokazała się oferta na młodszego specjalistę ds. obsługi klienta. W sumie wymagają języka francuskiego, ale pewnie wypłata jest terminowa.
weld 2016-11-01 18:22
Witam.Ile podstawy ma handlowiec na wejściu ?Mam propozycję w Olsztynie nie wiem ile powiedzieć na rozmowie żeby zmieścić się w widełkach.Z góry dzięki.
Yunhe=GOLD welding wire 2016-11-13 13:47
Weld powiedz 2000 zł netto podstawy - to niedługo będzie najniższa krajowa, a chciwy Henryk i tak nie na ci więcej
J 2016-11-13 15:30
Najniższa krajowa brutto w okresie próbnym a potem już tylko plus bajeczna premia wyliczana specjalnym kalkulatorem dyrektora !
Changzhou city yunhe welding material co.ltd 2016-11-16 00:10
He,he życzę powodzenia i cierpliwości Weld, ponieważ to kontrakt na dłu........gie lata zanim poczujesz kasę.
weld 2016-11-20 20:13
Ale ktoś w końcu poda jakąś kwotę?:-)?Dają etat czy szukają jelenia??
nowy 2016-11-21 14:35
Ile zarabia serwisant na początek i a ile już doświadczony serwisant ?
Jeleń praktyk z doświadczeniem 2016-11-22 11:19
Weld najniższa krajowa plus premia dyrektora, jest ok? Idź weld na rozmowe to się dowiesz. Na pewno znaczenie będzie miała twoja wiedza oraz doświadczenie.
Jeleń praktyk z doświadczeniem 2016-11-22 11:24
Idź na rozmowę to się dowiesz. Jedni mają minimum krajowe, a inni dwa razy tyle, wszystko zależy od wiedzy, doświadczenia oraz rzetelności w wykonywaniu swojej pracy, czyli: jak będziesz trzepał fuchy to wystarczy ci najniższa krajowa na 1/2 etatu, resztę dorobisz na fuchach. Jak będziesz pracował rzetelnie to zarobisz ponadnormatywnie.
Agnieszka 2017-03-01 12:11
Patrzyliście już na nowe oferty pracy? Serwisant urządzeń spawalniczych oraz Handlowiec. Brzmi ciekawie :) Co myślicie o pracy jako handlowiec?
Weld 2017-03-20 13:35
Zlałem temat .Bez 3500 podstawy nie rusze się z domu.Teraz pracuję jako spawacz wcześniej byłem handlowcem i spokojnie wyciągam więcej.Dzięki za info nie straciłem czasu na rozmowę o niczym :-).
Agnieszka 2017-03-20 13:47
@Weld, a masz jakieś doświadczenia z pracą w Rywal RHC?
1
Pancio 2017-04-04 20:19
Witajcie ludzie..
Firma hmmmm.....szczerze ...to szkoda gadać....kasa baaaardzo marna....najgorsze jest to.że prezesów [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obchodzi kto ile zarabia....bo to dyrektorzy regionalni decydują kto ile zarabia....a więc np. Toruń (przy korycie) podstawa średnia krajowa(czyli nawet ok) !!! Rejon np. Płock (śmiech na sali) nie przeżyjesz za wypłatę...(podstawe)
Premia ..kwartalna niby 4 razy do roku... ale licząc ze ostatni kwartał kończy sie z końcem grudnia...to.premię zobaczysz pod koniec stycznia nastepnego roku....zaznaczyć warto że to premia uznaniowa...wiec zależy od humoru dyrektora...
Hitem jest to że prezesi się zastanawiają dlaczego jest taka rotacja ludzi w oddziałach...?
ROTACJA JEST I BEDZIE BO NIE PŁACĄ PO LUDZKU.
W WIĘKSZOŚCI PRZYPADKÓW DYREKTORAMI SĄ LUDZIE BEZ KOMPETENCJI I JAK DOSTAJĄ KWOTĘ NA PREMIE DLA PRACOWNIKÓW TO NAJWIĘKSZE PIENIĄDZE PRZYZNAJĄ SOBIE !!!
Agnieszka 2017-04-05 09:26
@Pancio, a jak wygląda ścieżka kariery pracownika?
spawacz 2017-04-05 21:18
Witam,
niestety w większości muszę się zgodzić z poprzednikiem Pancio. Pieniądze niestety bardzo słabe trochę więcej od najniższej krajowej. Jeżeli chodzi o podstawę, osoby z większym stażem trochę lepsza kasa i oczywiście pracownicy w Toruniu tam też dużo lepsza kasa. Co do premii niestety według uznania Dyrektora oddziału. Jeżeli chodzi o szanse awansu i rozwoju jedynie w Centrali w Toruniu. Ogólnie na firmę o takim zasięgu i obszarze działania trochę słabo.
Agnieszka 2017-04-06 10:04
@spawacz, a co mógłbyś napisać na temat plusów w pracy?
baky 2017-04-06 22:55
Po przeczytaniu tylu postów dodam także coś od siebie, otóż pracowałem w firmie RYWAL-RHC Robert Pyka - tak to było jeszcze w latach 2004-2007.

Znam Radka ze Szczecina :) - choć już zapewne Mnie nie pamięta :) - gratuluję awansu i rozwoju osobistego - jak zakładam czerwone renault megane sedan (nota bene przejęte po żonie p. Waldemara) już nie jeździ :)

Przyszedłem do tej pracy zaraz po studiach, otwierany był nowy oddział , do którego zostałem przyjęty jako z dwóch specjalistów handlowych, którzy to stanowili ten oddział przez ok 2 lata, po którym doszli następni ludzie.

ale dość wspomnień:

Przychodząc do firmy pamiętam, że już wtedy poznani przeze mnie pracownicy byli tam obecni wiele lat, jedni narzekali, jedni chwalili - jak w życiu, i co widzę dzisiaj, skład nic się nie zmienił te same osoby po ponad dekadzie dalej tam pracują (dyrektorzy oddziałów wszyscy !!!, nie wiem jak dyrektorzy produktów ale zakładam że też, zakładam także że logistycy oddziałowi i przedstawiciele) . Byłem na 15 leciu firmy, więc obecni pracownicy muszą pracować tam już ćwierć wieku :) - uważam że to mówi samo za siebie.

Oczywiście rozlegną się głosy, że gdzie tu awans, rozwój itp - odpowiem - Rywal współfinansował moje studia podyplomowe, szkolił , uczył życia i biznesu jak ktoś chciał z tego korzystać, choćby ISO - na początku lat 2000

narzędzia pracy jak komputery, telefony, samochód etc. pominę bo nie uważam tego za coś ważnego.

Powiem krótko praca w Rywalu dała mi rozpęd do całego mojego życia zawodowego. Nauczyła Mnie samodzielności, odpowiedzialności za podejmowane decyzje, niezależności a przede wszystkim ODWAGI i pewności siebie. Pisze obecnie z perspektywy 10 lat i nie odniosę się do obecnie istniejących spółek i im zależnych kolejnych spółek bo tego nie wiem (choć prezes p. Grenia też zdążyłem poznać)

Ja byłem młody, niedoświadczony i wierzący że uda mi się wszystko, a p. Pyka jednym zdaniem na spotkaniu kwartalnym nauczył Mnie jak to zrobić. Pamiętam to do dziś choć minęło kilkanaście lat - dzięki. Obecnie traktuje je jako motto i jakieś rezultaty są :)

p.s. nie jestem jakimś trollem i nie pisze na polecenie p. Gutowskiego (jeżeli jeszcze tam pracuje :) pracowałem u Pana Pyki 3 lata, odszedłem sam, ale zawsze powiem dobre słowo o p. Robercie.


spawacz 2017-04-11 21:22
Witam,
jeżeli chodzi o plusy to: wynagrodzenie zawsze na czas, umowa o prace, praca po 8 godzin od poniedziałku do piątku. Atmosfera w pracy pewnie uzależniona od oddziału. Narzędzia pracy samochód, telefon, laptop.
Pracownicy z długim stażem pracy zarobki na przyzwoitym poziomie. Niestety nowi pracownicy zarobki bardzo słabe pomimo często większej wiedzy od pracowników starszych. Firma nie docenia nowych młodych pracowników z wiedzą spawalniczą i handlową, dlatego też cały czas duża rotacja wśród nich.
Agnieszka 2017-04-12 09:15
@spawacz, dziękuję. To dobrze, że firma zapewnia odpowiednie narzędzia pracy.
Spawający 2017-05-19 20:45
Dzień dobry,
Pracowałem w jednym z oddziałów rywal. Z przykrością muszę stwierdzić że podstawowa wypłata nie zapewni przeżycia przez miesiąc.
Powiedzmy wprost - firma z bardzo dużym potencjałem ale za nic mają pracowników.
Myślą że z niewolnika zrobią pracownika.
Fakt jest jeden że dyrektorzy oddziałów i pracownicy w Toruniu mają jak pączki w maśle. A również warto wspomnieć o tym że z dnia na dzień przybywa biurokracji i papierkowej roboty.
Odradzam nawet uczestnictwo w rekrutacji.
Słyszałem też o CHCIWYM HENRYKU -to dyrektor oddziału Olsztyńskiego. Słyszałem że to człowiek o którym można książkę napisać.
1
alojz 2017-07-02 14:12
Witam,
zgadzam się w 100 % ze Spawającym, wypłata marna a i premia bardzo słaba. Oczywiście pracownicy w Toruniu inna bajka tak samo jak i dyrektorzy oddziałów premie po kilkanaście albo kilkadziesiąt tys. dla szaraczków to co zostanie ochłapy. Niestety to szaraczkom przybywa ciągle nowej pracy i "pomysłów" dyrektorskich. Firma nie szanuje pracowników udowadniając to słabym wynagrodzeniem, mimo że niektórzy pracują po kilka lub kilkanaście lat i są dobrymi fachowcami w branży, nie jednokrotnie lepszymi od dyrektorów.
zaciekawiony 2017-08-02 18:15
Tak czytam te opinie i chciał bym zapytać, bo wszyscy piszą że w RYWAL mało płacą. Chciałem się dowiedzieć ile to jest mało albo od ilu już mało nie jest. Bardo proszę podać konkretną kwotę, tylko nie że nie wystarcza na miesiąc, bo to dość względna ocena zarobku.
Leon 2017-08-20 20:56
Nikt nie bronił osiągać odpowiednie wykształcenie żeby w przyszłości być człowiekiem sukcesu na stanowisku!. Jest takie powiedzenie o woreczkach, pewnie wszyscy znają. Ludzie ktoś musi zarządzać w firmie a inni muszą wykonywać polecenia i tak jest od wieków.
Nie zrobiłem kariery 2017-08-21 10:47
Wystarczy odwiedzić stronę pracodawcy.pracuj.pl aby odkryć , że są takie oddziały firmy które nieustannie poszukują handlowców, serwisantów, kierowców, magazynierów itd. Średni czas pracy na takim stanowisku to pół roku. Dlaczego i skąd taka fluktuacja kadr? Nikogo w centrali nie interesuje, że w oddziale nagle odchodzą pracownicy którzy w firmie pracowali kilka czy kilkanaście lat? Nikt nie zauważa, że kierowców, magazynierów, serwisantów "wymieniono" w ciągu roku nawet kilka razy? Z pozycji Torunia nie widać marnych płac na oddziałach, marnych premii kwartalnych a zwłaszcza sposobu dzielenia premii, atmosfery nagonki, podziału na tzw. szlachtę i tzw. plebs...
Zostaw swoją opinię o Rywal RHC - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rywal RHC