Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
ciekawy - 2010-06-08 12:33:22 odpowiedz | cytuj
czy ktos moze cos napisac na temat tego sklepu?jak sie tam pracuje?
xyz - 2010-12-22 12:04:18 odpowiedz | cytuj
Teraz to Studio 69 Sp z o.o. :-) :-)
anonim - 2011-01-20 17:52:58 odpowiedz | cytuj
hmmm myśle że grubo przesadzacie panienki , pracować się wam nie chce i tyle .....najlepiej żeby kasa szłą a wy nic nie robicie
pracownik - 2011-01-31 19:14:49 odpowiedz | cytuj
No to teraz wszyscy widzicie jak sie firma reklamuje ! Prosimy wiecej komentarzy panie prezesie !!!
nona - 2011-02-04 22:53:35 odpowiedz | cytuj
u nas jest wqszystko w jak najlepszym pożadku ;)
anonim - 2011-02-06 07:33:43 odpowiedz | cytuj
nona - 2011-02-04 22:53:35

u nas jest wqszystko w jak najlepszym pożadku ;)

bo pewnie krótko tam pracujesz. W koncu otworza Ci sie oczy !
anonim - 2011-03-22 10:43:16 odpowiedz | cytuj
Szkoda, ze Firma nic nie robi by poprawic ta sytuacje. Powinna chyba wziasc pod uwage takie opinie.......
badura - 2011-04-03 23:34:48 odpowiedz | cytuj
Nie wiem po co wogóle takie durne komentarze !
proacuję w Badurze od roku i nie narzekam wkońcu to nie praca w biurze tylko praca w sklepie,trzeba nauczyć sie pracy w zespole oraz poczucia obowiązku pracy,przypuszczam,ze te durne komentarze wypisują osoby ktore zostały zwolnione za lenistwo lub inne nieprzyzwoite naganne rzeczy i zalą sie na forum BZDURA!
spredawca ryłko - 2011-04-07 20:29:51 odpowiedz | cytuj
dziwczyny u nas jest bardzo podobnie wiec nie macie co płakać wszędzie tak ..
anonim - 2011-04-08 20:33:39 odpowiedz | cytuj
pracuję i nie narzekam , za nadgodziny płacą, pensja jest jak w zegarku, ostatnio darowane braki po inwentaryzacji, regionalni jak regionalni mogliby byc lepsi ale nie są najgorsi kazdy ma jakies wady, u nas reklamacji jest naprawde niewiele , rozmawialam z dziewczynami z Venezi i aż sie za glowe zlapalam , produkcja butow w Polce, same wiecie bo wysylacie rekamacje, albo Czestochowa, albo Wadowice, itd, co prawda made in china pisze na firmowych HUNTERACH ale to chyba nie wina Badury , a w centrali wcale nie siedza sztywne panienki tylko chca pomoc jak mam problem zawsze pisze i dostaje odpowiedz,
były pracownik ryłki - 2011-04-08 20:37:57 odpowiedz | cytuj
to prawda gdzie indziej nic lepiej.... a sama podstawa znacznie nizsza-byly pacownik ryłki
niepewna - 2011-04-11 11:39:06 odpowiedz | cytuj
ojej jestem w szoku.... w moim mieście właśnie trwa rekrutacja do tego sklepu i jestem umówiona na rozmowę, ale teraz po przeczytaniu waszych opinii nie jestem pewna czy chce....(zwłaszcza, że mam fajną prace) Wszystkie negatywne wypowiedzi są jasno wytłumaczone czemu jest tam źle, a dziwnym trafem te osoby co chwalą sobie pracę uzasadniają tylko tym że gdzie indziej jest tak samo, albo gorzej.... kiepskie zachwalanie....
anonim - 2011-05-23 23:08:24 odpowiedz | cytuj
porazka na calej lini , czego by czlowiek nie zrobil to zle, nawet za bledy tych pan z biura to ty obrywasz a to ze one nie mysla to juz inna sprawa meil przeczy meilowi .Najgorzej jest z reklamacjami nawet jak uznana to te panie nigdy korekt nie dostaja i trzeba tam dzwonic i prosic o duplikaty, jakis koszmar wogole nie umiej anawet sobie zorganizowac stanowiska pracy a od ciebie to juz cudów wymagaja .dziewczyny trzymajcie sie z dala od tej firmy
anonim - 2011-08-26 19:32:24 odpowiedz | cytuj
Też pracowałam w firmie Badura i szkoda opowiadać wszystkiego co się działo i czego byłam świadkiem, niestety w większości nie były to pozytywne rzeczy. Wiem że już nigdy nie będę pracować w takich małych firmach. Firma ma potencjał, lecz potrzebuje dobrej kadry zarządzającej, wiem że w podobnych firmach jak np Ryłko też źle się ludziom pracuję, lecz Ryłko dlatego ciągle wygrywa z Badurą, ponieważ stawia na specjalistów i jest na tym etapie rozwoju, że pozwala managerom wykonywać swoją pracę, bez zbytniego wtrącania się.
Osobom pracującym życzę powodzenia.
anonim - 2011-11-10 19:39:47 odpowiedz | cytuj
racja regionalny "pachnial " jak znoszone buty ktore niektorzy przynosza do reklamacji, niestety na to stanowisko sie nie nadawal , ale kto w tym ( usunięte przez administratora ), kazdy tylko patrzy zeby na drugiego wine za swoje pomylki zrzucic , niestety kadra biurowa w tej firmie do najmadrzejszych nie nalezy , jak wszyscy tu pisali obrywaja za wszystko na koncu sklepy.
anonim - 2011-11-27 14:01:47 odpowiedz | cytuj
Zgadzam si,ę 100%właściciele najwięksi skąpcy-zero nagród, podyżek, prezentów. pracowników mają za nic, \" jak ci się nie podoba zwolnij się\" i takim też sposobą dłużej niż kilka -msc nie pracuje się w tak beznadziejnej firmie. Regionalna? pomyłka-bajkopisarka, intrygantka zamiast się wziąść do roboty daje bezpokrycia rady. skąd oni ich biorą??????? chyba z łapanki????, nie sądzę że mają jakieś studia , NIGDY NIE PRZCUJCIE W TWJ FIRMIE, CHYBA ŻE WYWALĄ REGIONALNYCH NIEUDACZNIKÓW A ZATRUDNIĄ MĄDRYCH LUDZ. PANIE PREZESIE ZRÓB RENTGENA W SWOJEJ FIRMIE
antybadurowiec - 2011-12-01 00:21:40 odpowiedz | cytuj
Podziękowania należą się człowiekowi, który postawił tę biedną firmę na nogi. Jego roczna praca w tej firmie dużo wniosła, ludzie w pewien sposób zostali przeszkoleni, była kontrola nad sklepami, bez porównania co działo się przed jego przyjściem. ( usunięte przez administratora )
badura -bzdura - 2011-12-01 09:55:04 odpowiedz | cytuj
jezeli chodzi ( usunięte przez administratora )wprowadziił parę kluczowych zasad,ale to było dla dobra firmy po co badać sprzedawcom stopnie obsługi jak wszyscy sprzedawali wystarczy porozmawiac i wyslac czasem"tajemniczego klienta" za którego mogłysmy zapracować na dobrą premię to ona wpoił nam sprzedawcą parę istotnych i ważnych spraw zwiazanych ze sprzedażą .Był z zasadani ale ludzki a Ta ( usunięte przez administratora ) co objeła po nim auto ,teleefon i laptopa i wspaniała załogę w salonach może to wszystko zniszczyc w parę m-cy ,Szkoda bo coś się juz traci a cieżko uchwycić w locie.Zmiany pownny być na lepsze a jednak nie zawsze tak jest ( usunięte przez administratora ) powinien sie zoorientowac skąd dokąd i dlaczego ta a nie inna osoba w Badurze jest-funkcjonuje Moze i zbadać funkcjonowanie poprzedniej firmy w której dowodziła.? Szkoda bo buciki maja fajne a zdemotywowny i zastraszony presonel to wielka klapa i pierwszy ( usunięte przez administratora )
b@ - 2011-12-02 17:37:52 odpowiedz | cytuj
święta prawda dzieje się coraz gorzej :(:(:(:((:( usunięte przez administratora )
karuzela - 2011-12-02 23:32:00 odpowiedz | cytuj
ja nie wiem co wy chcecie od tej regionalnej mila sympatyczna kobieta , po prostu nie chce sie wam robic i tyle przyzwyczailyscie sie do siedzenia na zapleczu i narzekania , taka stagnacja nie jest wzkazana dlatego konieczne sa czeste zmiany kadrowe czyli nowi regionalni.kochane trzeba zakasac rekawy i wziac sie do pracy zeby zarobic na chleb , bo na ulicy go nie znajdziecie i z nieba wam tez nie spadnie .a pani regionalnej jeszcze bedziecie dziekowac jak wpoi wam wszystkie nowe zasady.
anonim - 2011-12-05 23:33:26 odpowiedz | cytuj
Pracuję w firmie Badura od ponad roku i zgadzam się z karuzelą. Nie uważam tego za wazelinkę gdyż każdy ma prawo do własnej opinii. Na to „forum” trafiłam przez przypadek i czytając Wasze komentarze mnie zatkało. Jestem zszokowana. Nie zgadzam się z 99% tego co jest tutaj napisane. Miałam okazję pracować w kilku salonach obuwniczych i wg mnie ten wypada bardzo dobrze. Chciałabym tylko coś napisać po pierwsze jeżeli nadal pracujecie w Badurze to się zwolnijcie bo pisać komentarze pod nickiem ”anonim” każdy potrafi. Jak można wypisywać takie bzdury o firmie, która daje Wam chleb, którą reprezentujecie! Jak to o Was świadczy? Powiem Wam. Świadczy tak, że jesteście nieodpowiednimi osobami na nieodpowiednim stanowisku. Po drugie jeśli już się zwolniliście lub Was zwolniono to całe szczęście – co by było dalej? Strach pomyśleć. Mieć takich pracowników to chyba za kare. Po trzecie istnieje coś takiego jak dobre wychowanie i takt. Jeżeli jesteście chociaż trochę wykształceni to powinniście wiedzieć, że wypisując takie bzdury szkodzicie wizerunkowi Firmy. I jeszcze jedno NIE MA LUDZI IDEALNYCH! Poprzedni regionalny zrobił wiele dobrego dla Firmy lecz pozostają pewne kwestie, z którymi się nie zgadzam ale nadal mam do niego szacunek. Jeśli chodzi o nową regionalną to oceniam na bardzo dobry. Robi wiele dobrego dla Firmy, ma wiele pomysłów, które wdraża w życie. A konkursy? Powinny Was motywować do pracy. Czy przy sprzedaży trekingów tak trudno zaproponować klientowi skarpetki, które idealnie nadają się to tego typu obuwia? Jak sprzedajecie buty ze skóry to nie informujecie czym je zabezpieczać???Nie polecacie past czy impregnatów? Nie rozumiem waszego oburzenia! Po prostu jesteście nastawieni na nie i tyle. Powiem tak – czytajcie maile, które przychodzą od firmy i stosujcie się do nich – bo jak na razie Wy idealni też nie jesteście. Przykład jeden z wielu, które mogłabym podać : był mail odnośnie popisanych pudełek a my nadal takie w przesunięciach dostajemy. I co????Nie popełniacie błędów??????Hm…nikt na razie nic nie mówi ale narażacie Firmę na koszty. A tak ładnie krytykujecie innych. Nie podpisuje się, by nie zostać ( usunięte przez administratora ) I naprawdę zastanówcie się nim napiszecie pod „anonimem” kolejne oskarżenie w stosunku do firmy czy osoby. I jeszcze jedno trzeba być bezczelnym by podawać kogoś imię i nazwisko.
\" - 2011-12-06 00:39:21 odpowiedz | cytuj
co Ty powiesz tam j( usunięte przez administratora )i tyyle a placic za reklamowki jak za duzo sie wyda,za tasme klejaca, nawet cennik z centrali na meila przyslali w Biedronce taniej reklamowka kosztuje jak my za nie placic musimy! moze przeslac cennik ...a jak w jeden dzien trzeba przemetkowac caly magazyn na cenny 30% drozej a biedni klienci wierza w te durne PROMOCJE!
:( - 2011-12-06 20:28:52 odpowiedz | cytuj
matko swieta jak mozna pisac takie oszczerstwa i bzdury , to o tych reklamówkach i tasmie klejacej to jakies sci-fi przerazajacy infantylizm
@ - 2011-12-06 21:23:18 odpowiedz | cytuj
zapewne pracujesz w centrali to ostatnie ostrzezenie odnosnie reklamówek Cie nie obowiązuje.ZGADZAM SIE PRAWDA
lusia - 2011-12-06 22:54:22 odpowiedz | cytuj
ale o co chodzi z tymi reklamowkami niech ktos napisze do nas taki @ nie dotarl wogole
x