Interhandler

Toruń

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 256 ocen.

Opinie o Interhandler

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Interhandler

Aneta
użytkownik zarejestrowany

@ciekawy jestem moderatorem forum, a odpowiedzi na stawiane przeze mnie pytania są pomocne w podejmowaniu decyzji zawodowych. @Ja a możesz powiedzieć dlaczego Interhandler jest dobrym pracodawcą? Ważne, by swoje opinie uzasadniać.

ciekawy

@Aneta, a kim ty w ogole jesteś i jaką pełnisz rolę na tym forum ?

Leon
użytkownik zarejestrowany

Tak narzekacie na tym forum a ja szukając pracy dowiedziałem się, że Interhandler to dobry pracodawca. Może ktoś napisać gdzie jest prawda ? Bardzo proszę.

Ja
@Leon 2 tygodnie temu
Tak narzekacie na tym forum a ja szukając pracy dowiedziałem się, że Interhandler to dobry pracodawca. Może ktoś napisać gdzie...

Interhandler to dobry pracodawca.

Marek

Nie byłem jakiś czas w serwisie w Łomiankach po przybyciu zobaczyłem zmiany,młody specjalista totalna porażka nie wie o co chodzi nie ogarnia tematów a nowy kierownik Ten sam poziom ,skąd oni ich wzięli .Już tam nie pojadę .

Endrju
@Marek 2 tygodnie temu
Nie byłem jakiś czas w serwisie w Łomiankach po przybyciu zobaczyłem zmiany,młody specjalista totalna porażka nie wie o co chod...

Przyjechał sobie Marek do serwisu w Łomiankach i się zadziwił chłopina - zastał wielką porażkę. Tylko nikt biedakowi nie powiedział, że ten serwis nie jest już w Łomiankach. O tak Mareczku - nie przyjeżdżaj więcej :D

Aneta
użytkownik zarejestrowany

@Ja dzięki za odpowiedź. W takim razie osoby chcące aplikować powinny poćwiczyć nad tymi rzeczami. Czy ktoś chce jeszcze powiedzieć coś na ten temat?

Aneta
użytkownik zarejestrowany

@Ja chcesz powiedzieć, że osoby ambitne z pomysłami nie dostaną się do pracy w Interhandler? A jak na rozmowie np. rekruter zbada, że osoba będzie donosić na innych? Może po prostu teraz jest taki zespół, a nie ma reguły kogo się przyjmie?

Ja
@Aneta 20.09.2017, 13:05
@Ja chcesz powiedzieć, że osoby ambitne z pomysłami nie dostaną się do pracy w Interhandler? A jak na rozmowie np. rekruter zba...

Moze taki zespol, moze tacy ludzie, moze taka rekrutacja, moze rekruter zapyta, moze okresli na podstawie rozmowy czy kandydat jest sklonny( brak wiedzy, niska pewnosc siebie, niezdecydowanie, lekka konfabulacja,brak sprecyzowanych celow) mozna mnozyc ..,moze,moze,moze...., Rzeczywistosc pokazuje powyzsze.

Ja

Zapomnialem dodac iz osoby zarzadzajace dzialami handlowym i ich wsparciem to chodzacy brak kompetencji i wiedzy. Najwazniejsze sa glupkowate usmiechy, samochody i opowiadanie bredni o swoim zaangazowaniu, i co to oni nie robia. Juz wiekszosc konkurencji sie z IH smieje i pyta retorycznie jak dlugo ta firma bedzie funkcjonowac na pomyslach bylego prezesa, poddawanych jako swoje przez obecnych dyrektorow, obecnemu prezesowi ktory wierzy im bezgranicznie.

drugi
@Ja 19.09.2017, 19:25
Zapomnialem dodac iz osoby zarzadzajace dzialami handlowym i ich wsparciem to chodzacy brak kompetencji i wiedzy. Najwazniejsze...

Dobrze ujęte.

Ja

A co tu pisać. Nowo przyjmowani maja takie kryteria: Jesli ktos ma zerowa wiedze i nią nie przycmi przelozonego to sie nadaje. Jesli ktos potrafi dobrze donosic i zrzucac swoje bledy na innych to sie nadaje. Jesli ktos ma nierealne pomysly to sie nadaje. Takie przyklady mozna mnozyc.

Aneta
użytkownik zarejestrowany

Może jakiś pracownik Interhandler odpowiedzieć na pytania użytkownika @Kandydat? Ważne to jest nie tylko dla jednego użytkownika, ponieważ są trzy oferty pracy i mogą one zainteresować wiele osób (http://www.interhandler.pl/kariera/).

Kandydat
użytkownik zarejestrowany

Czy może ktoś napisać kilka informacji o Interhandler dla nowych chętnych? Jaka jest atmosfera? Na jaką umowę można liczyć na początek? Czy firma ma jakieś konkretne wymagania od kandydata na początek? Czytałem wpisy na tym wątku i mam bardzo mieszane uczucia.

Ludmiła
użytkownik zarejestrowany

Interhandler ma dobrą opinię jako pracodawca. Może nie są idealną agencją , ale czy takie są? Ważne żeby poprawiali błędy.

Ja
@Ludmiła 25.08.2017, 22:57
Interhandler ma dobrą opinię jako pracodawca. Może nie są idealną agencją , ale czy takie są? Ważne żeby poprawiali błędy....

Jaka agencja? czy Ty wiesz o jakiej firmie toczy sie ta dysputa ?

Lama

Llama In My Living Room buuum buuum buuuum

Karolina
użytkownik zarejestrowany

Czy może ktoś napisać co słychać w firmie? Interesuje mnie praca tu ale dawno nie pisał nikt a teraz takie dziwne opinie. Czy wydarzyło się coś złego ?

Ja

I zeslal ich Bog na ziemie by siali zamet i zniszczenie. Tak mozna opisac obecna sytuacje w Ih. Najgorsze w tym wszystkim jest to iz im glupszy i bardziej kosztowny pomysl tym wiekszy ma poklask. Gdzie jest NIMBUS, zeby powiedziec stop niszczeniu firmy.

Ja

I zeslal ich Bog na ziemie by siali zamet i zniszczenie. Tak mozna opisac obecna sytuacje w Ih. Najgorsze w tym wszystkim jest to iz im glupszy i bardziej kosztowny pomysl tym wiekszy ma poklask. Gdzie jest NIMBUS, zeby powiedziec stop niszczeniu firmy.

Ludosław
użytkownik zarejestrowany

Czy oferta pracy dla "Dealer Manager - Polska Południowa" w Interhandler jest aktualna?

Aneta
użytkownik zarejestrowany

@Mario widzę, że obecnie szukają nowej recepcjonistki do pracy w okolicach Łomianek, dokładnie w miejscowości Łomna. Możliwe, że Twoje problemy mogą być z tym związane.

Ja
@Aneta 11.07.2017, 12:13
@Mario widzę, że obecnie szukają nowej recepcjonistki do pracy w okolicach Łomianek, dokładnie w miejscowości Łomna. Możliwe,...

Brak recepcjonistki nie ma tu nic do rzeczy. Skoro na forum pojawil sie moderator " Aneta" to prosze niech wyjasni zaistniala sytuacje.

Mario

Co tam się dzieje w tych łomiankach,serwis to żenada w tej chwili nie ma z kim rozmawiać. Na serwis czekam i nie mogę się doczekać od dwóch tygodni na monity zero reakcji.

Ludek
użytkownik zarejestrowany

Interhandler potrzebuje doradcę handlowego w woj. mazowieckim. Czy ktoś mógłby mi coś podpowiedzieć ?

Aneta
użytkownik zarejestrowany

@nik terminowość w wypłacaniu pensji to ważna informacja. A jaka jest Twoja opinia na temat firmy jako pracodawcy?

Aneta
użytkownik zarejestrowany

@Leon długo pracujesz już w firmie? może podzielisz się tym jakie są plusy pracy w Interhandler?

nik
@Aneta 01.03.2017, 09:09
@Leon długo pracujesz już w firmie? może podzielisz się tym jakie są plusy pracy w Interhandler?

Jedyny plus to pensja na czas, hehe

Kot

Bagno . Odradzam wszystkim . Serwis porażka . Dział sprzedaży katastrofa . Banda kolesi i dupowłazów. Trzeba stad [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Leon
użytkownik zarejestrowany

Czytam wpisy i nie mogę zrozumieć tego hejtu jaki wylewa się na firmę w której pracuję i jest mi dobrze.

Kris

Ludosław - pewnie ze tak . Wiec sobie siedź tam i myśl , że pracujesz w najlepszej firmie w branży :-). Jednak niemal wszyscy co odeszli stad nie żałują . A IH z tymi władzami daleko nie zajedzie . W serwisie dymają wszystkich ! A kierownicy - nieudacznicy co boja zmienić sie prace na lepsza i grzeją tu du...y za wzelja cene [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robiąc . Zreszta przykład idzie z gory .

Ludosław
użytkownik zarejestrowany

A ja nie zgadzam się z tymi bzdurami. Pracuję tu i uważam, że to dobra firma , tylko czasami ludzie nie wiedzą co chcą. Mam prosty sposób rozwiązania problemów. Zawsze można zwolnić się i zrobić miejsce dla innych, którzy czekają na etat, po co tak się męczycie?

WALDICK-LU

Drodzy koledzy po fachu , po co się tak spinacie ? I tak wszyscy wiemy jak jest , a lepiej nigdy nie bedzie , nikt nie jest uczciwy w tej firmie . Czy się stoi czy się lerzy 4 tysiace sie nalerzy a to troche malo , wiec serwisantom sie ucina premie , zeby kierowniczek mial wiecej dla siebie . - KIEROWNIK

Leonek
użytkownik zarejestrowany

Czy firma potrzebuje aktualnie pracownika do serwisu? Jeśli ktoś ma jakieś informacje w tym temacie bardzo proszę się podzielić.Interesuje mnie praca w Toruniu, tam mam najbliżej a generalnie to słyszałem dobre opinie i firmie i dlatego chciałbym tu pracować.

Wojtas
@Leonek 14.02.2017, 14:31
Czy firma potrzebuje aktualnie pracownika do serwisu? Jeśli ktoś ma jakieś informacje w tym temacie bardzo proszę się podzielić...

Leonek . Co ktoś z IH ci kazał napisać ? He he . Człowieku wszyscy z serwisu spieprz ...ją stad w pierwszej kolejności . No chyba ze w porywach 2 tys na łapę ci pasuje . Nic więcej a roboty w cholerę .

PKW

" zbulwersowany" o kim ty piszesz ?! Jacy " uczciwi"?! Po zeszłorocznej rewolucji w TR zostali jacyś uczciwi ?! Największy leń, kombinator i podpier...cz T judasz został i awansował . Nasciemnial NL i do dzis załatwia swoje interesiki . A jego żołnierzyki biegają i wchodzą mu w tyłek . Od południa az po północ . Żenada .

Max

Firma zmierza po równi pochyłej . Trzeba sie rozejrzeć za czymś innym . Nie polecam tu aplikować bo firma sie kończy . To co tutaj sie dzieje ... Zeby awansować na Dyr trzeba najpierw na boku handlować swoimi ...? Donosiciele , kombinatorzy toruńsko- bydgoscy i teraz warszawscy . Gdzie my zmierzamy ??? Banda kolesi co omotała swoimi bredniami Prezesa . A dyrektorzy udają se pracują wożąc sie paskami . JP weź sie za robotę w końcu ! Bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robisz cały czas a teraz jeszcze urlopik ? A wszystko leży . Żenada !

Prawy
użytkownik zarejestrowany

Zastanawiam się dlaczego piszecie na forum jakieś straszne rzeczy a nikt nie odważy się zgłosić tam gdzie trzeba?

zbulwersowany

Co tam się dzieje w tym Toruniu. Mieli zostać sami uczciwi i oddani a okazuje się że też kręcą lody aż miło. Jeden z CB wystawia faktury leasingom za pseudo usługi a dwaj inni z CT sprzedają modele i gadżety przez swoje firemki. Wstyd. Chyba trzeba wyczyścić ten bałagan do końca, tylko kto teraz to zrobi skoro „uczciwi” to jednak malwersanci.

Krytyk
użytkownik zarejestrowany

Mój staż w tej firmie pozwala na wystawienie jej dobrej oceny a wszystkim niezadowolonym radze zmienić miejsce pracy.

Ziom
@Krytyk 23.01.2017, 10:13
Mój staż w tej firmie pozwala na wystawienie jej dobrej oceny a wszystkim niezadowolonym radze zmienić miejsce pracy....

Tomasz - Judasz ?

Nie jestem robotem

Te wszystkie oponie które są zamieszczane , to wyłącznie zamieszczają obecni pracownicy IH, każdy kto odszedł z firmy nie interesuje się problemami IH, ani tą firmą. Naprawdę są lepsze rzeczy do robienia w życiu :).

Maciej

Witam, Podpowiedzcie koledzy, jak tam atmosfera? Dało się odczuć, że trochę lipa. Proponowano mi funkcje managera działu rolnego, jak oceniacie możliwości rozwoju na tym stanowisku w firmie Interhandler?

sonar

Interhandler nie ma wyłączności na JCB. Wystarczy w necie poszukać są inni "lepsi" dystrybutorzy

Zatroskany

"Interhandler jest wyłącznym autoryzowanym dystrybutorem maszyn JCB oraz miniładowarek InterHandler na rynek polski" To zdaje się nie jest już prawda , są lepsze oferty w innych firmach w Polsce.

serwisJCB

Kolego TOM zadzwon do PPHU Gałkowski. Serwis mobilny - dojazd do klienta, bogaty asortyment części Kontakt znajdziesz na stronie internetowej http://pphu-galkowski.pl/

WA
@serwisJCB 13.05.2016, 23:18
Kolego TOM zadzwon do PPHU Gałkowski. Serwis mobilny - dojazd do klienta, bogaty asortyment części Kontakt znajdziesz na...

A potem maszyny wracaja do interhandler na poprawki

Tom

Witam,szukam servisu mobilnego do JCB Fastrac na terenie woj.Zachodniopomorskiego.Namiary? opinie mile widziane

Gość

Witam serdecznie. Jeśli ktoś szuka pracy jako handlowiec to podobno są wolne miejsca w nowej firmie ( usunięte przez administratora )Firma Manitech Polska poszukuje handlowów do rozkręcenia interesu. Wiec jeśli są chętni to można składać aplikacje na stronie www.manitech.pl w zakładce kariera. Pozdrawiam. I życzę dobrej zabawy przy rozmowie kwalifikacyjnej, byłem i polecam ubawiłem się do łez. Pozdrawiam.

ciekawy
@Gość 10.04.2016, 15:50
Witam serdecznie. Jeśli ktoś szuka pracy jako handlowiec to podobno są wolne miejsca w nowej firmie ( usunięte przez administra...

Napiszesz coś więcej ? Jak przebiegała rozmowa ?

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

leo

lili czy jak ci tam na imię . . . Odpuść sobie wreszcie te durne komentarze.

Zatroskany

Moje życie jest pełne wrażeń każdego dnia i ciekawych wyzwań odkąd nie pracuje w IH i teraz po zmianie zarządu który kradł na potęgę zastanawiam się czy nie wrócić. Ale jak to się mówi nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. A wracając do mojego pytania i związanej z nim ciekawości o obecne losy byłych zarządzających z IH to jestem ciekaw jak sobie radzą w obecnej sytuacji. I chyba wszyscy tu obecni zgodzą się że nie ma co ich bronić bo narobili tyle bałaganu w IH i doprowadzili firmę do kiepskiej sytuacji którą teraz nowi zarządzający muszą ratować. Trzymam za nowych rządzących kciuki i życzę powodzenia w biznesie. I tak na koniec mała dygresja do "wiem" może się tak obruszasz bo jesteś jednym z byłych z tej grupy rządzącej?

Prawnik
@Zatroskany 24.03.2016, 15:45
Moje życie jest pełne wrażeń każdego dnia i ciekawych wyzwań odkąd nie pracuje w IH i teraz po zmianie zarządu który kradł na p...

Do zobaczenia w sądzie , pozew z powództwa cywilnego złożony.

Mac
@Prawnik 10.04.2016, 17:15
Do zobaczenia w sądzie , pozew z powództwa cywilnego złożony.

Widzę "Prawnik", że jesteś początkujący w branży, bo jako doświadczony powinieneś wiedzieć, aby złożyć powód z powództwa cywilnego należy w sądzie wskazać obydwie strony. Proponuję doszkolić się z prawa cywilnego.

IH man

Panowie hejterzy ,złośliwi ,zazdrośni i ci zwolnieni . Nie wypisujcie tutaj kłamliwych bzdur. Nie podszywajcie się pod dziwne nicki. Firma Interhandler ma się obecnie bardzo dobrze . Nadal się rozwija i całkiem dobre ma prognozy . Pracuje się znacznie lepiej i spokojniej po zmianie Zarządu i usunięciu nieuczciwych pracownikow z szeregów naszej organizacji. Nasze partnerstwo JCB w Polsce ma się coraz lepiej . Oszczędźcie sobie złośliwych komentarzy na nasz temat . Tu naprawdę w końcu można skupić się na pracy a nie jak kiedyś tylko stres i zastraszanie przez tych co okradali realnie Firmę i nas wszystkich . Koniec czasów hipokryzji i robienia sobie z naszej firmy i nas prywatnego folwarku... Pozdrawiamy wszystkich chętnych tu do pracy i naszych potencjalnych klientów

ja
@niezadowoleni 21.10.2016, 16:29
pracownicy tej firmy są niekompetentni i całą wine za swoją nieudolność zwalają na klienta w ocenie firm nie ma osoby odpo...

"na gebe" to jest dobry krem niwea. Prosze o konkretne sytuacje.

Ludek
użytkownik zarejestrowany
@niezadowoleni 21.10.2016, 16:29
pracownicy tej firmy są niekompetentni i całą wine za swoją nieudolność zwalają na klienta w ocenie firm nie ma osoby odpo...

Dlaczego jesteś taki krytyczny wobec firmy? Może nie masz wiedzy na temat wewnętrznych spraw?. Może konkurencja płci za takie złe wpisy? Rynek jest trudny i wszystko jest możliwe. Dziwi mnie, że przy tak dużej konkurencji nie współpracujesz i inna firmą?

Litości

"pracownik na osobnosci"...dlatego nie pracuje. Najlepiej winę zrzucić na biednego kierownika! A sposób ubierania.... przesada. Gdyby nawet- to serwis maszyn nie bank czy piekarnia! Jakim trzeba być człowiekiem zeby tak o drugim pisać!

wiem

Ja wiem ale się nie podzielę, bo musisz mieć Zatroskany płytkie i nudne swoje życie, że Cię tak cudze interesuje. Zacznij oglądać seriale tam sie dopiero dzieje..

Zatroskany

Czytam posty i widzę że każdy to ciekawa historia. Ja natomiast zastanawiam się co stało się z całą śmietanką zarządu bo jakoś cicho na ich temat. Doszły mnie ostatnio słuchy że podobno nasz były prezes z IH wraz z najbliższym otoczeniem i swoimi "wiernymi" pracownikami rozkręcają jakiś nowy interes z maszynami. Ma ktoś może jakieś dokładniejsze informacje? Jestem bardzo ciekaw jaką teraz firmę oskubią z kasy. Pozdrawiam i jestem ciekaw Waszych informacji, może ktoś coś wie i się podzieli.

ziom
@Zatroskany 23.03.2016, 20:51
Czytam posty i widzę że każdy to ciekawa historia. Ja natomiast zastanawiam się co stało się z całą śmietanką zarządu bo jakoś...

Zatroskany Tomaszu , wszak nagrałeś wszystko oraz włamałeś się na wszystkie możliwe maile to wywal kawę na ławę. Pamiętaj tylko ze Ty też na filmach jesteś.

Zatroskany
@ziom 16.05.2016, 16:51
Zatroskany Tomaszu , wszak nagrałeś wszystko oraz włamałeś się na wszystkie możliwe maile to wywal kawę na ławę. Pamiętaj tylko...

Coś ci nie poszł "ziom" Tomasz??? Nie bardzo kojarzę. A tak odgrzewając stare tematy to podobno IH ostro ciśnie były zarząd. Doszły mnie takie słuchy. Ale może Ty "ziom" powiesz coś więcej bo widzę że też jesteś w temacie. To jak wymienimy sie informacjami :)

zniesmaczony

Od kilku lat jestem klientem oddziału w Lublinie, nie raz się zawiodłem, ale jako jedyny autoryzowany serwis w województwie jestem na nich skazany. Olewanie klientów przez pseudo kierownika, który wygląda jak bezdomny, w porwanej koszulce i wieśniackiej bluzie, a zdarzyło się że miał dziurawe skarpetki bo chodzi w klapkach, i mieszka za oddziałem. To jest reprezentant waszej firmy? PORAŻKA! Kiedyś byłem w Rzeszowie, miły Pan z wąsem pod koszulą i krawatem - tak się reprezentuje firmę. Już nie wspomnę ile razy naciąłem się na zawyżanie ceny na fakturach i tłumaczenie kierownika, że to błąd pracownika. Po czym pracownik na osobności wyznaje, że tak mu kazał kierownik... Nie dziwie się, że w ciągu kilku miesięcy odeszło dwóch uczciwych chłopaków z lady którzy mnie jeszcze trzymali jako klienta (nawet nie zdążyłem się pożegnać, czyżby zostali zwolnieni za uczciwość?). Dobrze, że jest jeszcze konkurencja na Elizówce, którym i tak części dostarcza INTERHANDLER i mają o wiele taniej, bo nie muszą utrzymywać pseudo kierownika BURAKA.

Odpowiadacz

Ta firma się dopiero zaczyna

ww
@Odpowiadacz 22.03.2016, 19:12
Ta firma się dopiero zaczyna

kończyć, poczekaj a się przekonasz

ciekawski
@ww 28.03.2016, 20:53
kończyć, poczekaj a się przekonasz

skad takie wnioski?

pytacz

czy ta firma już się kończy?

Klient

Co się dzieje z tą firmą??? Kupiłem od nich maszynę , nie ma merytorycznego kontaktu z pracownikami. Nie działa strona internetowa! Nie kupiłem kosiarki za 300 zł tylko specjalsyczny sprzęt! Co ze zgłoszeniami do serwisu ? Co z gwarancją, czy taka u nich funkcjonuje? Proszę życzliwych ludzi o pomoc i podpowiedź. Niepokojące.

ja
@Klient 19.03.2016, 23:43
Co się dzieje z tą firmą??? Kupiłem od nich maszynę , nie ma merytorycznego kontaktu z pracownikami. Nie działa strona internet...

W każdej książce gwarancyjnej są numery do serwisu IH w Polsce, jeśli kupił Pan maszynę ma Pan również kontakt do przedstawiciela, który ją sprzedawał. Proszę Rysiów, Stasiów i innych o niewypisywanie głupot. Niepokojące jest jedynie to, że nie potraficie żyć swoim życiem.

Maras

O zmianie www nie slyszalem ale w rynku sie mowi ze Inter juz sie konczy a handlowcy panicznie szukaja innych punktow zaczepienia bo sprzedaz bardzo slabo idzie wiec cos w tym pewnie jest i raczej nie liczylbym na zatrudnienie... powodzenia... PS Jak jestes z branzy i z okolic Poznania to graush szuka kogos na handlowca

Zostaw opinię o Interhandler - Toruń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Interhandler