Apator

• Łysomice
  • Przyłubie
  • Cegielnia
  • Grębocin
Katowice - Apator Mining Sp. z o.o.
Ostaszewo - Apator S.A.
Toruń - APATOR METRIX S.A.
Zielona Góra - Apator Rector Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Toruń
  5. Opinie o Apator S.A.

Opinie o Apator Toruń

Nie przegap nowości o Apator S.A.!

22.05.2025 10:28

Witamy na profilu naszej firmy!
    Cieszymy się, że tu jesteś! Niezależnie od tego, czy rozważasz dołączenie do naszego zespołu, czy już z nami pracujesz – miło nam, że chcesz dowiedzieć się więcej o tym, jak wygląda praca w naszej firmie.

Z naszej strony dokładamy wszelkich starań, by tworzyć przyjazne, bezpieczne i inspirujące środowisko pracy, w którym każdy może czuć się dobrze i rozwijać swoje umiejętności.

Jeśli jesteś lub byłeś częścią naszego zespołu – będzie nam bardzo miło, jeśli podzielisz się swoją opinią. Uważnie śledzimy Wasze uwagi i sugestie, a tam, gdzie to możliwe, wprowadzamy zmiany, które pomagają nam być lepszym pracodawcą.

W trosce o transparentność i bezpieczeństwo wdrożyliśmy procedurę ochrony sygnalisty. Osoby, które chcą anonimowo zgłosić nieprawidłowości, mogą to zrobić za pośrednictwem dedykowanego kanału:
    -> https://www.apator.com/formularz-zgloszenia

Z kolei wszelkie pytania, pomysły na usprawnienie pracy czy sugestie można również kierować bezpośrednio do działu HR:
    -> [email protected]

Dziękujemy, że jesteś z nami!
    Karolina

17.04.2025 10:47

Apator S.A. to profesjonalna i nowocześnie zarządzana firma, która oferuje bardzo dobre warunki pracy i sprzyja rozwojowi zawodowemu. Jednym z istotnych atutów jest elastyczność w zakresie pracy stacjonarnej i zdalnej, co zdecydowanie ułatwia zachowanie równowagi między życiem zawodowym a prywatnym. Warto również podkreślić wysoki poziom profesjonalizmu zespołu – firma zatrudnia doświadczonych specjalistów, od których można się wiele nauczyć, a jednocześnie panuje przyjazna i wspierająca atmosfera. Zarobki są konkurencyjne, a dodatkowe benefity sprawiają, że pracownik czuje się doceniany. Apator to dobre miejsce zarówno dla osób z doświadczeniem, jak i tych, którzy dopiero rozpoczynają swoją karierę zawodową. Zdecydowanie polecam pracę w tej firmie.

17.04.2025 12:43

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. W Apatorze dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym pracownikom stabilne warunki zatrudnienia, możliwości rozwoju oraz atmosferę sprzyjającą współpracy. Rozumiemy, że każdy ma swoje indywidualne oczekiwania i doświadczenia, dlatego cenimy konstruktywne uwagi, które pozwalają nam się rozwijać jako pracodawca. Jeśli pojawiły się kwestie, które budzą wątpliwości, jesteśmy otwarci na rozmowę i zawsze staramy się znaleźć najlepsze rozwiązania dla naszego zespołu.

17.04.2025 12:45

Bardzo dziękujemy :)
    Lili

11.09.2024 15:27

Mój narzeczony chce pracować jako młodszy technik testu. Czy firma umożliwi mu wyrobienie uprawnień SEP?
    Braga

08.10.2024 19:48

Tak, firma robi SEP kat.E i D

09.10.2024 08:05

;))))))))))))))))))
    Marina

28.06.2024 14:56

Czy firma może pochwalić się stabilnością i rzetelnością? Interesuje mnie wakat na młodszego projektanta dokumentacji technicznej. Realna jest UoP i stabilne zatrudnienie?

28.06.2024 15:32

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Można u nas liczyć na stabilne zatrudnienie, a naszym pracownikom oferujemy umowę o pracę. Jeśli miałaby Pani więcej pytań, prosimy o kontakt pod adresem [email protected].

01.12.2025 19:08

O co tu chodzi ? Pojawia się nowy kierownik utrzymania ruchu,robi super robotę . Jako jedyny z białych fartuchów potrafił podać rękę przywitać się. Uśmiechnięty zawsze znalazł czas dla każdego . A tu nagle informacja że nie przedłużono mu umowy ! Szkoda ,było światełko w tunelu że firma wraca na dobre tory.

Były...

30.04.2026 17:50

Bardzo szkoda. A został niedouczony i opryskliwy Pawełek. Pewnie przyczynił się do usunięcia kompetentnego i grzecznego kierownika
    KOKO

20.02.2024 14:24

Jak z pracą na produkcji w Apatorze? Przyjmują ludzi do pracy???

01.04.2026 10:06

To prawda mam znajomego który tam robi . Jest bardzo duża rotacja wśród pracowników na produkcji. Każdy porobi trochę normy nie wykonuje to odpada. Jest przemiał ludzi jak na maszynce do mięsa

01.04.2026 11:47

No niestety dużo rotacja jest na produkcji bo sa normy. Większość ludzi się zwalnia sama lub zostaja zwolnieni bo nie wyrabiają normy
    Interesant

20.04.2024 01:57

Jak z pracą na produkcji? Zatrudniają? Jak się dostać realnie do tego zakładu, bo już kilka razy aplikowałem i zero. Kiedyś podjechałem chciałem zostawić cv w zakładzie to też nie było szans . Normalnie jak koń trojański .

20.05.2024 09:02

Serdecznie zachęcamy do aplikowania na stanowiska w naszym zakładzie poprzez naszą stronę internetową https://www.apator.com/kariera/oferty-pracy. Prosimy pamiętać, że kontaktujemy się wyłącznie z wybranymi kandydatami. Aby zwiększyć swoje szanse na zatrudnienie, upewnij się, że Twoje CV jest dobrze przygotowane i odzwierciedlają wszystkie niezbędne umiejętności oraz doświadczenie związane z oferowanym stanowiskiem. Jeśli aplikowałeś już wcześniej i nie otrzymałeś odpowiedzi, nie zniechęcaj się – rynek pracy jest dynamiczny, a sytuacja może się zmienić. Zachęcamy do regularnego sprawdzania dostępnych ofert i aplikowania na te, które najlepiej odpowiadają Twoim kwalifikacjom.

26.03.2026 19:36

Apator nie przyjmuje na produkcję osobiście tylko przez Agencje pracy Flex lub Manpower. A tak to bez szansą
    jkdhkaj

30.10.2025 16:01

Czy firma organizuje i chociaż częściowo opłaca szkolenia pracownikom?

05.05.2025 13:21

Interesuję mnie stanowisko Kierownika Utrzymania Ruchu. Jaka atmosfera panuje w firmie Apator?
    Też zainteresowany

09.07.2025 22:47

Możecie napisać coś o Utrzymaniu Ruchu w Waszej Firmie?
    emeryt

23.11.2024 11:40

Nie tylko kadry olewają pracownika . Cały Zarząd ma pracownika ,, za przeproszeniem gdzieś " Przy odejściu na emeryturę , po ponad 40 latach pracy dla firmy , nie masz co liczyć nawet na uścisk dłoni i podziękowanie . WSTYD !! Naprawdę wstyd .

25.11.2024 11:55

Dzień dobry, z przykrością przyjmujemy opinię, że firma nie dba o swoich długoletnich pracowników. Pragniemy podkreślić, że doceniamy naszych wieloletnich pracowników. Wypłacamy im nagrody jubileuszowe, a osoby odchodzące na emeryturę otrzymują kilkukrotnie większe odprawy niż przewiduje to kodeks pracy. Ponadto, emeryci mogą nadal korzystać z naszego funduszu świadczeń socjalnych, który obejmuje m.in. zapomogi oraz możliwość uczestnictwa w kilkudniowych wycieczkach.
    Długoletni emeryt

06.07.2025 23:13

Co do wycieczek - to jest to możliwe tylko raz do roku, a forma wycieczki nie zawsze jest akceptowalna przez wszystkich emerytów Apator-a i to z różnych względów. Dlaczego nie ma na przykład zwrotu części udokumentowanych kosztów (np.: faktura za pobyt w ośrodku wypoczynkowym) raz na dwa/trzy lata za indywidualnie zorganizowany wypoczynek. Umożliwiłoby to skorzystanie szerszej grupy emerytów z ZFSŚ, na który składa się odpis na każdego emeryta Apator-a, a w większości z w/w. wycieczek korzystają "ci sami emeryci". Zaznaczam, że w niektórych Firmach z okolic Torunia taki system jest stosowany. Uważam ,że byłby to bardziej sprawiedliwy system, który dałby możliwość każdemu emerytowi na skorzystanie z ZFSŚ - chociaż raz na jakiś czas.
    Masakra

13.05.2025 10:20

Długo zbierałem się do napisania tej oceny i doszedłem do wniosku, że nawet krótka i zwięzła opinia to zbyt duży wysiłek jak na taką firmę, bo nie jest warta jednego słowa. Jednakże zdecydowałem się podjąć ten wysiłek aby ocalić przyszłe pokolenia przed popełnieniem podobnych błędów. Kadra kierwonicza zmienia się co chwilę i to nie bez powodu. Pracownik jest niczym poza numerkiem nadanym przy podpisywaniu umowy. Zarząd i akcjonariuszy interesuje tylko kasa kosztem oczywiście dobra pracowników. Chęć rozwoju jest karana, nie nagradzana. Jest to Korpo przez wielkie "K" pod wszystkimi negatywnymi względami. Wszystkim stanowiskom związanym z wyjazdami zmieniono miejsce pracy na "cała Polska", żeby nie płacić za delegacje. Taka to chytrość. I jeszcze na koniec naplują człowiekowi w twarz "podwyżką" 1,5% przy inflacji 5%... Polecam się trzymać z daleka. Słyszałem, że na produkcji jest jeszcze gorzej

29.05.2025 15:20

Dziękujemy za przekazaną opinię. Zamknięcie otworów okiennych (świetlików) było podyktowane potrzebami produkcyjnymi oraz koniecznością zabezpieczenia hali przed przedostawaniem się ptaków. Obecnie zostały zamontowane siatki zabezpieczające, dzięki czemu osoby upoważnione mają możliwość otwierania świetlików w razie potrzeby. Jeśli mają Państwo jakiekolwiek uwagi dotyczące warunków pracy, zachęcamy do zgłaszania ich do działu BHP lub działu HR. Każda zgłoszona niezgodność jest dla nas ważna i traktowana z należytą uwagą.
    Masakra

17.06.2025 10:16

Szalenie podziwiam firmę, która przewidując swój 'dynamiczny rozwój oraz dostosowanie do nowych potrzeb organizacyjnych' jest z wyprzedzeniem w stanie zaplanować, kiedy pracownicy i kierownicy sami rzucą wypowiedzeniami, poprzez tworzenie nieznośnej atmosfery. Nikt nie zarzucał niezgodności z przepisami prawa. Użytym sformułowaniem była chytrość. Alternatywnie mogę zaproponować przebiegłość, cwaniactwo, perfidia, zachłanność czy pazerność. Wyniki ankiety zadowolenia pracowników (może warto podzielić się jej wynikami na zewnątrz?): Niemal każdy pracownik jest niezadowolony z nagradzania. Zarząd Apator: Mamy rekordowe zyzski i niezadowolenie pracowników z wypłat, dajmy im wobec tego miliony. Źli i okropni przedstawiciele pracowników: NIE, CHCEMY 1,5% i będziemy całować w stópki.
    Inspektor

27.04.2025 14:26

Jakie są widełki płacowe na stanowisku inspektora jakości? Czy jest to praca na jednej zmianie?
    Max

08.02.2025 01:28

Na LinkedIn pojawiło się ogłoszenie na Kontrolera Finansowego Produkcji, Ostaszewo, Woj. Pomorskie, Polska , jednakże poniżej widnieje "Rekrutujemy z Energią! Aktualnie do Spółki Apator Rector Sp. z o.o. zlokalizowanej w Zielonej Górze poszukujemy Kandydata/-tkę na stanowisko: Tester Oprogramowania, Miejsce pracy: Zielona Góra" To w końcu na jakie stanowisko można aplikować? Swoją drogą myślałem, że Ostaszewo jest jeszcze w woj. Kujawsko-Pomorskim... Hmmm

18.03.2025 15:23

Grupa Apator posiada kilka spółek i w różnych lokalizacjach, w Ostaszewie z główną siedzibą.
    emryt

25.11.2024 13:03

Należy czytać ze zrozumieniem treści . Czy ja pisałem coś o odprawach i benefitach ? Nie ! Forma pożegnania pracownika przez firmę jest tragiczna . Niesmak pozostaje .

25.11.2024 13:09

Dziękujemy za zwrócenie uwagi. Jest to dla nas cenną wskazówką na przyszłość.
    Tevel

28.10.2024 13:37

Widzę ze chyba dane klientów nie są chronione jak potrzeba. gdzie to zgłosić i wolalbym anonimowo ? jest tez jakaś ustawa czy coś . Dajcie info jak wiecie.

29.10.2024 08:57

Informujemy, ze Apator SA posiada "Procedurę Zgłoszeń Wewnętrznych i Podejmowania Działań Następczych" która dostępna jest na stronie https://www.apator.com/procedury oraz formularz zgłoszeniowy dostępny na https://www.apator.com/formularz-zgloszenia
    radzi radek

29.10.2024 11:28

Jak widzisz że jest coś nie tak to, daj sprawę do komórki wewnętrznej zgodnie z ustawą o sygnalistach i jak się obawiasz lub że nie będzie reakcji ze strony pracodawcy to od końca grudnia można zgłaszać takie sprawy do Rzecznika Praw Obywatelskich on już pokieruje sprawę dalej. Przyjdzie odpowiednia organ przepyta świadków sprawdzi dokumenty i zapewni ci ochronę przed działaniami odwetowymi. Za nie jest odszkodowanie dla ciebie i kara dla firmy
    Leon

21.10.2024 09:56

Witam chciałem aplikować na stanowisko brygadzisty mogę prosić o widełki finansowe

29.10.2024 09:33

Dziękujemy za zainteresowanie stanowiskiem brygadzisty w naszej firmie! Zachęcamy do kontaktu na adres e-mail [email protected].

09.09.2024 21:55

Jakie są widełki płacowe na stanowisku Inżyniera Procesu przetwórstwa tworzyw sztucznych?
    okej

18.08.2024 07:52

zarobki Młodszego Inżyniera procesu ktoś kojarzy i przybliży? W ogłoszeniu piszą o podstawie i premii ale nie ma nawet przedziałów płacowych a chce przed aplikowaniem sie w nich rozeznać
    Dana

21.08.2024 10:25

Czy podobne widełki obowiązują dla młodszego technika produkcji? w ofercie też nie widzę przedziałów płacowych. I czy te 2 tys różnicy to ta premia właśnie?

27.08.2024 14:22

Widełki na stanowisku Młodszego Technika Produkcji są inne. W podanych widełkach na Młodszego Inżyniera Procesu nie ma wliczonej premii. Obecnie widełki pokazują, jaka jest proponowana minimalna stawka wynagrodzenia zasadniczego na tym stanowisku, a ile maksymalna. Jednakże, gdyby były jakiekolwiek wątpliwości co do odpowiedzi lub pytania, prosimy o kontakt: [email protected].

09.01.2024 02:23

Taki Menedżer Regionu to właściwie jak ma liczone zarobki? W zależności od wyniku sprzedażowego? Bo tam też jest o tym wspomniane w tym ogłoszeniu, na które zerkam, ale bez dalszych konkretów. Podstawa jest jakakolwiek? Jak tak to byłbym zainteresowany.
    Hator

14.06.2024 22:31

Podstawa + premia za zrobiony wynik.
    OPRÓCZ PRACY MASZ DOM

19.05.2024 08:59

Świetny pomysł z tymi szkoleniami z 1 pomocy, zawsze się coś złego może przydarzyć, zwłaszcza jak się pracuje po 12h.

20.05.2024 09:21

Zgodnie z Art. 209 Kodeksu Pracy, pracodawca ma obowiązek nie tylko zapewnić odpowiednie warunki pracy, ale także zadbać o to, aby pracownicy byli przygotowani do działania w sytuacjach kryzysowych. Wyznaczenie odpowiednich osób do udzielania pierwszej pomocy to kluczowy element, który może zdecydować o losach i życiu pracowników. Dlatego też tak ważne jest regularne przeprowadzanie takich szkoleń i aktualizowanie wiedzy.

28.03.2024 08:41

Słuchajcie wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma, taka prawda. Przeglądam wątek i średnio zadowoleni jesteście, ale zakład nadal dobrze funkcjonuje to chyba tak zle nie jest? Pytam bo widziałem ze maja ofertę dla magazyniera i jestem chętny. Ponoć wynagrodzenie jest na poziomie rynkowym i macie premie. To prawda? Tam gdzie obecnie pracuje to jedynie minimalna zapewniają. Sami wiec widzicie.. pozdro

20.05.2024 09:20

Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą pracy. Na stanowisko Magazyniera oferujemy wynagrodzenie zasadnicze na poziomie rynkowym  oraz atrakcyjny system premiowy, który obejmuje premie miesięczne i roczne. Dodatkowo nasi pracownicy od pierwszego dnia pracy mogą korzystać z szerokiego pakietu benefitów. Wśród nich znajduje się dofinansowanie karty sportowej, dofinansowanie pakietu medycznego, dofinansowanie wypoczynku (tzw. wczasy pod gruszą), świadczenia na dzień dziecka, dodatkowe ubezpieczenie, preferencyjne pożyczki, a także dostęp do aplikacji językowych i rozrywkowych z audiobookami i e-bookami. Wierzymy, że nasza oferta jest konkurencyjna i odpowiada na potrzeby rynku pracy. Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub wątpliwości, zapraszamy do kontaktu [email protected]

13.03.2024 16:53

Fajnie, widzę, że na ludzi z IT można tu liczyć, gdy chodzi o pytanie o kasę. Tym razem chodzi o analityka biznesowego (Łódż) z doświadczeniem w branży energii. Z góry dziękuję za pomoc i mam nadzieję, że w IT macie atmosferę totalnie odmienną, od tego co tu prezentuje produkcja. Przerażające, serio.

12.04.2024 15:05

7500-14000 zł

20.05.2024 08:20

Dziękujemy za zainteresowanie stanowiskiem analityka biznesowego w Łodzi. Cieszymy się, że rozważasz dołączenie do naszego zespołu i doceniamy Twoje doświadczenie w branży energetycznej. Jeśli chodzi o widełki płacowe dla tego stanowiska, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z naszym działem HR. Nasi specjaliści HR chętnie odpowiedzą na wszelkie pytania dotyczące wynagrodzenia oraz innych aspektów pracy u nas. Możesz skontaktować się z nimi wysyłając e-mail [email protected]. Jesteśmy przekonani, że nasz dział HR dostarczy Ci wszystkich niezbędnych informacji.

15.03.2024 18:10

25.03.2024 20:24

Jacy Wy glupi jesteście... decyzja o zwolnieniu to nakaz góry. Cyferki mają się zgadzać. Więc trzeba podjąć decyzję i dać komuś wypowiedzenie. Wtedy l4 ma znaczenie. I to jeden z czynników decydujących czy kogoś zwolnić czy nie. Każdy ma prawo chorować, ale jak ktoś wraca bo rzekomo już jest zdrowy i dostaje info że ma zmienić zmianę albo stanowisko to dochodzi do wniosku że nadal zdrowie mu szwankuje. Tak ciężko pojąć dlaczego kogoś "chorującego czesto" zwolniono?

12.03.2024 08:22

13.03.2024 10:30

Dali z elektroniki ? A jak nowy przyjdzie nie z elektroniki...umie wszystko ? A ty w pierwszy dzień pracy wszystko ogarniales (ogarnialas) ? Pomysł na elektronikę też przychodzą z innych działów .Daj człowiekowi poznać pracę żeby się wdrożył ..co ma robić i jak a nie skreślaj od razu

13.03.2024 12:07

Smutny ten Twój wpis ,.wiadomo nowy w 1 -szy dzień normy nie zrobi zbędna ta Twoja propozycja ...ale zapraszam na elektronikę no i 100 %.. pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Apator?

Kontakt - Apator S.A.

Gdańska 4 A lok. C 4 87-100 Toruń

Branża główna: Automatyka i pomiary

27.02.2024 02:21

W internecie pojawiła się oferta pracy na stanowisko testera automatyzującego. Firma oczekuje od pracownika gotowości do pracy w siedzibie głównej. Czy to oznacza, że raczej nie ma szans na choćby tryb hybrydowy? Jeśli chodzi o wynagrodzenie na poziomie rynkowym, to na jaką kwotę - tak mniej więcej - można liczyć? Podajcie widełki, jeśli możecie. :D

04.03.2024 10:46

7500-14000

09.03.2024 23:22

I po co klikacie, że sie nie zgadzacie z opinią o widelkach placowych dla tego stanowiska? Nie wiecie, że takie stawki istnieją? To, że my mamy 3600 na rękę nie znaczy, że inni nie mają więcej.... Takie są stawki na te stanowiska. Sami sobie sprawdźcie.

25.02.2024 19:50

Laura

03.03.2024 09:44

@Stary pracownik, nikt się na tamtego poprzedniego nie składał, bo go nikt nie lubił, przecież był kierownikiem. A napewno nie ja, bo mi kilka lat temu dał podwyżkę o 10 złotych mniejszą. Wtedy to były dwie Amareny. Oczywiście nie dla mnie, ale bezdomnym na osiedlu pomagłam, co poprosili to dawałam.
    obrońca

20.06.2019 17:23

Jeśli praca w dobrej firmie nie odpowiada to można ją zmienić
    KADROWA

27.12.2022 09:45

Proszę numer ewidencyjny. Osobiście tę sprawę wyjaśnię.
    Nick2

22.02.2024 20:46

Kiedy na Wielkanoc były bony.. może czegoś nie wiemy

08.01.2024 18:40

09.01.2024 07:27

A Tobie to o co chodzi pracuje tu tak wiele osób i co żadnej osoby nie ma. W/g Ciebie ,,normalnej''To raczej z Tobą jest coś nie tak .nie pisz bezsensownych komentarzy .Praca jest ok dla ludzi którzy podchodzą by pracować i wywiązują się ze swoich obowiązków. Dla obiboków jak na razie stanowisk w tym zakładzie brak. Pozdrawiam
    operatorautomatów

27.01.2024 12:02

ja tylko o tej pozostałości tzw. Katarzynki: nie wiem miał ktoś kontakt z(usunięte przez administratora) Kieerownik operatoruf szuka bo kupił wadliwe maszynki poza tym nie ma ludzi popeerlowska ekipa brudnych smutnych(usunięte przez administratora) i banda a to ciocia, a to wujek znajomy głupota nie przeszkadza. A jak jakieś umiejętności to tylko zawiść, robienie "pod górke", bezpodstawne wymagania, sie zrobiło, drapane, brygadzista (usunięte przez administratora)odhacza premie, bo rządzi, ale umiejętności brak, jakieś kameralne towarzystwo wypierające jakąkolwiek wiedze, "trzeba sie ustawić", "kogoś(usunięte przez administratora), a ja i tak mam wujka, fałsz i obłuda

22.12.2023 16:56

K.D.

28.12.2023 17:05

I tu cię księżniczko zdziwię, bo ten oto gość ma fajną niunię na boczku więc nie może być taki jak go oceniasz.Wszystkim (usunięte przez administratora)
    Widz

04.12.2023 17:59

Piszecie o Łączeniowej. To był kiedyś najlepszy dział w Apatorze. "Był " a teraz jest najgorszy Tam jest więcej ludzi chodzących niż pracujących. Brygadzistki ,kordynatorki ,trenerki Chodzą i nie mają co robić .ile można siedzieć na telefonie . No i jeszcze osoba co robi etykiety .SZOK .NAJGORSZY pod względem chorobowego No ale tam osoby co chorują są lepiej doceniane niż te co chodzą do pracy .. Trochę pochodzą i znowu chorobowe .I cały czas pracują i ich nie zwolnią ..
    Marta

05.12.2023 06:30

Ludzie weźcie się za pracę, bo chyba za to Wam Apator płaci. Po co to wszystko? Żeby komuś dopiec? Żeby podniesc swoją wartość? Nie tedy droga... Radę mam jedną dla tych wszystkich którym tak źle, którzy widzą u kogoś wszystko a u siebie nic... Zmień pracę. Aktu własności z Apatorem nie podpisałeś. Łącznikowa taką zła? Idź gdzieś indziej? Czemu nie powiesz o faktach- najlepsze wyniki w historii, najlepsza wydajność. Ludzie tam tylko chodzą i siedzą na telefonach? A kto te wszystkie wyniki robi? Kierownik, ma wiedzę i doświadczeniei to on kieruje swoim zespołem tak, że widać efekty. A Ty co masz? Co sobą reprezentujesz? Czym się możesz w życiu pochwalić? Wpisem na gowork? To gratuluję osiągnięcia.
    Fan

11.12.2023 12:41

Co ty wypisujesz Ja pracuję dość długo na łącznikowej I takiego (usunięte przez administratora) jak teraz nie było..najlepsze wyniki TAK "KIEDYŚ "żeby było tyle osób chodzacych niż pracujących. SZOK Jakoś kierownik tam nie umie redukcji zrobić . Chyba jesteś ta osobą chodząca i nic nie robiącą bo takie (usunięte przez administratora)

06.12.2023 19:25

Szkoda ze na tej stronie jest tyle miejsca na durne komentarze majace tak niewiele wspolnego z rzeczywistoscia. Tak jak by kazdy sie bal napisac czegos pozytywnego. Dzisiaj z okazji mikolajek dostalismy slodycze. Mila inicjatywa. Dziekujemy????
    To prawda

07.12.2023 11:54

To prawda a ich boli bo ktoś w końcu to powiedział , jak można nas ganiać za ubrania a brygadzistka popyla w butach na koturnie serio ludzie układy gonią układy

19.10.2023 17:17

Pani

14.11.2023 03:58

Tak bylo A teraz nowy kierownik nie ma o niczym pojęcia .nie wie co produkujemy a nie wspomnę juz o rozróżnianiu płytek.najwazniejszy jest dla niego wygląd a nie to co kto potrafi
    !!!!!!!!!

23.11.2023 15:24

Kto stracil prace? Bo wszystkich widac na innych działach. Piszesz o obrażaniu? Przeczytaj co oisza ci rzetelni, ktorzy niby zostali wyrzuceni( a tak na prawdę przeniesieni). (usunięte przez administratora)

17.11.2023 12:27

@Marta

17.11.2023 14:48

Mój Boże poziom twojej kultury osobistej jest taki sam jak ten wpis, @Podwawelska weź się może lepiej za pracę a nie piszesz tu glupoty a właściwie to dlaczego nie powiesz tej osobie w twarz tylko szargasz jej imię tutaj?anonimowo każdy kozaczy, w twarz jednak odwagi brak. Skoro z ciebie taki kozak chce być świadkiem twej zacnej odwagi. Ludzie czy wy do reszty rozum tracicie?Czy może za mało obowiązków. Fanem tego żałosnego portalu nie jestem, ale kiedy usłyszałam w pracy o tym wpisie postanowiłam zareagować. Oczywiście nie dowiem się kim jesteś ale życzę Tobie jednak wszystkiego dobrego,więcej życzliwości bo w końcu ukiśniesz w swej zawiści bo tylko tacy ludzie tu piszą tak istotne dla firmy wiadomości.
    Fan

18.11.2023 17:28

Chyba żartujesz Iza kompetentna ..Jestem starym pracownikiem i nie idę teraz za tą (podwawelską).Ale ma rację ..Nie tylko ona siedzi na telefonie i nic nie robi Jedna została nawet brygadzistka ..No .i przestała chodzić na chorobowe .

26.10.2023 02:13

Tak po za tym mogli by się wziąć za kontrolę jakości. Z bakielitów wyjeżdża materiał według kontroli jakości dobry, a na produkcję trafia zły. Jak to jest? Obudowy nie podlewane, podstawy powykrzywiane... To jak kontrola sprawdza ten materiał? I to nie jest sztuką czy dwie. 3000 podstaw i większość zła. No to coś tu nie gra. Może trzeba w okulary zainwestować?
    Widz

21.10.2023 21:39

Najgorszy Wydział Aparatury Łączeniowej .weźcie się za brygadzistki kordynatorki które chodzą na chorobowe i trenerów Po co tyle osób tym bardziej że nie ma pracy i ludzi...
    onaiono

25.10.2023 07:06

To to jest nic, na wydziale montażu liczników są trenerki które uczą lutować, a same nie wiedza jak lutownicę złapać, a bann to dla nich czarna magia. To dopiero jest porządek,
    Luśka

25.10.2022 13:11

Ludzie ogarnijcie się o pracę jest teraz coraz ciężej,idąc do pracy nikt Was nie posadzi bezczynnie wszędzie trzeba zapierdalać.Tak zle w Apatorze to spróbujcie w Riello tam jest dopiero piekło. A co inni robią prywatnie to jest ich sprawa,macie za mało roboty to zajmujecie sie plotami . porażka
    Rafi

25.10.2022 14:41

Zgadzam się????

23.10.2023 20:25

Ludzie docenicie dobra prace !! Ciężko tu nie jest jak na produkcję ..trochę zaangażowania z Waszej strony..pracuj na stanowisku zwróć uwagę na to co masz zwrócić dbaj o porządek (bo większość ma to w nosie!!Czy będzie posprzątane ) każdy zasady niby zna ha ha ha ale tylko te co mu pasja.Taka rzeczywistość .Ja osobiście pracę polecam i pewnie wiekszosc osób też. Pozdrawiam niezadowolonych i proponuje zmienić pracę po co się męczyć stresować zawsze jest jakieś wyjście...

26.09.2023 18:41

Ktos

19.10.2023 18:13

Jeszcze powiedz jacy ludzie zostali wyrzuceni na elektronikę z wiedzą umiejętnościami , zostały (usunięte przez administratora) i ci którzy nie potrafią za wiele
    D.D

19.10.2023 23:11

Jakie to osoby? Te, których wiecznie nie bylo? Po co komu ich wiedza, kiedy mozna z niej korzystać jakieś 10 dni w miesiącu.
    LOL

13.09.2023 08:15

Ktoś się poważnie powinien zastanowić czemu brygadziści pouciekali na zwolnienia. Jazda po 12 h przy 4 brygadówce, jak długo można. Tam to chyba do wyboru są 2 opcje, zawał albo udar.

08.09.2023 18:15

10.09.2023 10:23

Brygadzista na elektronice to bardzo dobra posada, zwłaszcza po wielu latach, doświadczenie i wiedza są naprawdę docenione. A w razie problemów można skorzystać z pomocy inżynierek procesu, mają dużą wiedzę o produkcie, a jak gdzieś trzeba nalepić taśmę albo zrobić tabelkę to już mistrzostwo świata.
    Antosia

25.06.2023 12:34

Cześć wszystkim :) Widzę tutaj bardzo dużo złych opinii, mimo tego, firma już jest długo na rynku, i wszystko się jakoś kręci. Czy jest w tej firmie jest aż tak źle jak opisujecie tutaj? Stawka faktycznie jest minimalna? Od następnego tygodnia chyba dostaniecie podwyżki, skoro najniższa idzie do góry? Jak atmosfera na produkcji i sama praca? Pracują tam kobiety, czy za ciężko? W soboty też czytam, ze pracujecie. Jak sa rozliczane?
    @zolza

26.06.2023 09:17

jak lubisz plotki ploteczki to firma idealna(usunięte przez administratora), kasa najniższa krajowa plus ew nocki bo wszystko inne pozabierane ;) ale pracuje się super

06.08.2023 12:53

Praca jest ok lekka ,dużo kobiet pracuje ...jedno trzeba się skupić na tym co wykonujesz i będzie dobrze.Na początek to tak jak wszędzie ..najnizsza krajowa za nadgodziny od poniedziałku do piątku bolus 50 % za soboty 100 % polecam pracę .l

06.07.2023 15:06

15.07.2023 09:46

Umowa o pracę, to akurat podstawa. Opóźnienie w wypłatach? Gdzie coś takiego przeczytałaś? Jeżeli ktoś nie odróżnia piątego dnia miesiąca od piątego dnia roboczego, to faktycznie, co miesiąc ma niemiłe zaskoczenie :)

06.08.2023 12:36

Nie zgadzam się z Tobą wypłaty są zawsze na czas ..teraz była 4.08 zaznaczę pracuję na produkcji
    Konstanty Radziwiłł z Sopliców

05.08.2023 20:31

Cześć Wszystkim Komentującym. Pracuję w Apatorze już jakiś czas. Czas, który pozwolił mi na postawienie oceny temu zakładowi i miejscu pracy. Pierwsze wrażenie pozytywne wywarła na mnie technologia i nowoczesnośc tego miejsca. Miejsce to można uznać za zakład, który spełnia standary ostatniej dekady. 5S, Lean jest tu narzędzie, potrzeba czasu na doskonalenie. Ludzie w porządku na ogół. Pomogą "nowemu" i nawiążą jakąś rozmowę. Zdarzają sie mimozy i księciunia, którym trzeba się w pas kłaniać, bo zwyczajnie języka w gębie pozapominali. Na dziale wtryskarek na którym pracuje ludzie starają się być pomocni i mili. Szczególnie kieruje sie do prowadzących zmiane, Goście maja wiedze na temat maszyn. Tyczy sie to również Kordynatora tego działu. Pomieszczenia socjalne są schludne, przejrzyste i wszystko jest jak trzeba. Wystarcza na dużą liczbę ludzi itp. Wierzcie mi komentujący są zakłady, gdzie takie hale, takie przestrzenie (choć u nas brakuje miejsca) to rzadkość. Zakład z historią, wiedział kiedy zmienić asortyment, dobrze to rozegrał. Niestety po plusach przychodzi czas na minusy. Największym minusem Apatora i wielu fim około Torunia jest płaca. Żeby ludzie po dekadach pracy dostawali grosze.... niepojęte. Niech nikogo nie zwiedzei fakt, że praca na produkcji to tylko prosta praca... Ktoś musi to wykonać, ktoś zwyczajnie na te stanowisko nie pójdzie- bo nudne stwierdzi. Problemy z operatorami maszyn, których pensje są niskie. Szkoli sie mało osób nowych (bo kto przyjdzie za niską pensje), a jak ktoś fachura to pozwala mu sie odejść. Nie tędy droga. Nie pomorze 5S i Lean, gdy nie ma specjalistów. Wyobraźcie sobie, że operator, aby być przekonany o swojej fachowości, to oprócz szkoleń i nauki (co jest jasne) musi odpowiednio wysoko zarabiać. Fachowcy to jest dobro narodowe, bo niby mówią...nie ma ludzi niezastąpionych. Jednakowoż zastąpienie go zajmuje czasu i przyprawia o błędy w pradukcji, co jest wypadkową nabierania doświadczenia. Warte podkreślenia jest fakt, że w Apatorze jest wiele osób, które chcą....którym zależy. Warto je zauważyć i doceniać. Nie odbierać im pochwał i pieniędzy.... Zatem na zakończenie dla Koleżanek i Kolegów więcej usmiechu na twarzy i zwyczajego otwarcia dla świata i ludzi. A dla kierownictwa i zarządu o docenianie ludzi i to co ja zawsze powtarzam....Produkcja podstawą każdego zakładu produkcyjnego. Pozdrawiam :)

15.07.2023 09:01

Kamaczo

27.07.2023 21:45

Zmiany są tego typu jak w sowieckiej Rosji. Pana L. zastąpił pan M. To tak jak Jeżowa zastąpił Beria. Zarządzanie jest przez presję, reszta jest drugorzędna.

Zostaw merytoryczną opinię o Apator S.A.