Apator

• Łysomice
  • Przyłubie
  • Cegielnia
  • Grębocin
Katowice - Apator Mining Sp. z o.o.
Ostaszewo - Apator S.A.
Toruń - APATOR METRIX S.A.
Zielona Góra - Apator Rector Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Toruń
  5. Opinie o Apator S.A.

Opinie o Apator Toruń

Nie przegap nowości o Apator S.A.!

M.

05.10.2020 22:07

Nie polecam!!! Jak nie masz układów u kierownika działu i brygadzistow to jestes nikim. Dostac sie do kręgu brygadzistow? Nie ma na to szans bo wchodza tylko swoi ludzie mimo ze nie maja wcale umiejetnosci na to stanowisko. Zwykłych szarych pracownikow zwalniaja a brygadzistow po 3 na jednej zmianie siedza przy biurku i w telefonach graja albo siedzą ze swoimi pupilkami ktorym tez zalatwiaja stanowiska. Bardzo słabe poszanowanie pracownika.

29.08.2020 10:27

Wiele osób zainteresowałaby kwestia, związana z możliwością rozwoju w Apator S.A.. Czy taka w ogóle w niej istnieje?
    Liczychrabia

30.08.2020 10:55

Nauka i zapamiętywanie kolejnych numerów inwentarzowych, zwiększenie wydajności przez powielanie tych samych czynności, czy wreszcie wydajne przezbrojenie linii. Brak możliwości. Wszędzie cięcia i oszczędności
    Dawid

20.05.2018 15:48

Szkoda, że tylko narzekać potraficie. Dobra firma to dla niektórych za mało?
    Winston

08.11.2018 23:31

Kiedyś to może była dobra firma. To przyjdź(usunięte przez administratora)do tej firmy, popracuj dłuższy czas i zobaczysz jak tam jest i jak ludzi traktują. Nie ma co się dziwić że ludzie uciekają i zatrudniają Ukraińców. Jesteś zatrudniony przez pośrednika, a jak trzymasz palec w(usunięte przez administratora) to wtedy może ci dadzą umowę przez zakład. Pozdrawiam
    t7fsr8

25.07.2020 20:28

Firma, to taki swojski Januszex - tyle, że aspirujący do nie swojej ligi. Zero rozwoju, zarobki marne. Patrząc z innej perspektywy wreszcie można zobaczyć, że dookoła jest inny świat a tam siedziało się jak kaczka w szuwarach. Ja podziękowałem, pracę dostałem po 3 dniach od złożenia CV, zarobki 2 razy większe za taką samą pracę (nie na produkcji). Wszystkim polecam. Walczcie o swoją przyszłość.
    Piter47

27.05.2020 23:01

Idzie do pracy do Lidla a nie tu. Tam. Przynajmniej zarobisz. A tu przy stałej pensji zarobki cofnęły się przynajmniej o 10 lat.
    Xyz

23.06.2020 15:32

Masz rację. Mają wystarczające kwalifikacje aby trafić lepiej i zauważyć, że pozycjonujesz wpisem inną wypowiedź, aby ukryć nie wygodny wpis.
    lidl

30.06.2020 21:27

dlaczego tego nie robi? Jest zbyt leniwy czy zdaje sobie sprawę ze swoich kwalifikacji?
    Pawel

24.06.2020 08:57

Praca jest spoko dla tych co naprawdę szanują pracę.. Stawki najniższa.. Nawet to co zdobyłem po latach pracy teraz po tej 2600 wróciłem do najniższej w grudniu 2019 miałem 2590. Teraz 2600 i w kwietniu podwyżek było brak.. Za niedzielna lub świąteczną pracę tez słabo płacą ale proszą o przyjście... Może zarząd by się wypowiedział dlaczego tak jest
    Xyz

24.06.2020 11:30

Masz rację. Przede wszystkim ludzie nie szanują pracy. Patrząc po wpisach również sami siebie nawzajem. Może już czas aby ktoś pomyślał dlaczego tak jest i zrobił coś z tym?! Myślę, że rozwiązał by tym samym wiele innych problemów z którymi boryka się firma. Sama krytyka nie buduje niczego dobrego.
    Dawny-pracownik

04.06.2020 00:11

Nigdy więcej tej firmy. Zarząd, dyrekcja do wymiany - totalny brak umiejętności i wiedzy. Wszędzie kolesiostwo, pozostają mierni, nie wychylający się. Wszelka inicjatywa odrzucana, usuwa się tych, którzy chcą coś zrobic. Absolutne zero wiedzy o tym, jak kierować firmą. Pracownika ma się za nic. Wszystko to pseudo ruchy, wyłącznie 'pod publike'. Odradzam każdemu.
    Uciekłem

16.05.2020 14:11

W Apator można dostać strzał w klatkę piersiową z szywacza pneumatycznego, a pracownik który tego dokona nadal uchroniony i pracuje. HR na pięć gwiazdek.
    Pjetia

28.05.2020 18:02

To powinno być zakonczone na komendzie,ale...

26.01.2020 10:31

Czy pracownicy Apator S.A. chętnie uczestniczą w różnych formach integracji?
    Piter47

27.05.2020 22:56

Nie ma żadnych form integracji.
    Lick girl...

28.05.2020 18:01

Czasem zdarzały się formy aktywności fizycznej podobno,ale nie widziałem,wiec nie mówie...
    N

27.05.2020 19:59

Przyjmują teraz do pracy? Jeśli tak to do kogo dzwonić?
    Gość

04.12.2019 08:53

(usunięte przez administratora) ploty i nic więcej a później zdziwienie, że was zwolnili.. W żadnej innej firmie nie ma tyle dodatków jeśli chodzi o kasę jak tutaj.. Idź do yusen dostaniesz 1500 na rękę (usunięte przez administratora)Tutaj na montarzu maja ludzie po 2,5 tys netto i płaczą.. Nie podoba się.. Zamknij drzwi za sobą.
    NIE

04.12.2019 16:00

Ale firma wg.mnie słabizna,(usunięte przez administratora),nawał pracy...nie...
    Gość

12.05.2020 15:44

Mogę się założyć ze to pisał miszcz propagandy gebels na miarę naszych czasów wredna M
    Torunczyk

06.05.2020 14:22

Szukam pracy na produkcji,czy firma zatrudnia?
    Ciekawski

30.04.2020 22:58

Czy ktoś może wie kiedy urlop letni ma być?
    Zawiedziony

05.12.2019 11:14

Chora firma zwalniaja badz nie przedluzaja umow bardzo dobrym osoba ktorzy ciezko pracuja a lizy du...py zostaj najlepiej sie opierdzala i wchodzic w tylek podwladnym wtedy cie zostawia
    Lipa

29.12.2019 21:12

Potwierdzam,lesery i symulanty pracuja a dobry pracownik zostaje zwolniony.
    Nic dodać

05.03.2020 10:13

Teraz będą przyjmować Ukraińców bo nasi już nie chcą przychodzić.
    Incognito

05.03.2020 05:35

Praca w Apator S.A. Ma swoje plusy i minusy. Bylem pracownikiem białego domu. Do plusów mozna zaliczyc elastyczne godziny pracy, pakiet benefitow, specjalistow posiadajacych wiedzę, życzliwość przełożonych, wypłaty o czasie, premie. Do do minusów mozna zaliczyc, niskie zarobki niewspółmierne do wykonywanych obowiązków, brak ścieżki rozwoju, brak szkolen kierunkowych, brak standardów dokumentacji i pracy, oraz najwiekszy minus rada nadzorcza, generalnie firma nastawiona na wyciaganie z niej pieniędzy, minimum inwestycyjne aby jako tako sie kulało ale ponad 70% dywidendy co roku. Brak jakichkolwiek radykalnych zmian na przestrzeni lat natomiast ciągłe mowienie o nich. Firme polecam osoba ktore chca przezimować, natomiast nie polecam osoba które licza na rozwój bo idzie on w tempie ślimaka, z uwago na fakt ze dywidenda jest zawsze najważniejsza, to nic że zle zarządzają, ale hajs musi sie zgadzać :)! Ku chwale dywidendy!
    Rozczarowany

05.03.2020 10:07

Zgadzam się. Straszenie kierowników i tekst że może by z pramii zrezygnowali. A przewodniczący związków chodzi i rozpowiada że prezes 1.200000 premi wziął. Ludzie całe życie bym oszczędzała a tyle bym nie zebrała. Góra martwi się tylko o siebie. Podpisuję się pod tym co było napisane.procedury swoje rzeczywistości swoje. Brak dokumentacji standardów.i cięgle szukanie ofiar nieudolnego zarządzania.
    Walić sie

28.11.2019 20:58

Niesprawiedliwa FIRMA
    zawiedziony

30.11.2019 22:04

Popieram w 100 procentach...Rękoma i nogami !!!!!
    ZnajdzieszMnieObok

07.11.2019 07:33

Do Internetowych (usunięte przez administratora) którzy nie mają jaj by powiedzieć na głos co myślą. Nie podoba sie to (usunięte przez administratora) zarabiać miske ryżu gdzie indziej. Wy staracie sie o lepszy byt w firmie knując po kątach, plotować, wprowadzać zamęt i negatywne nastawienie. Ile było okazji by powiedziec co sie myśli, każdy ma ponoć prawo do głosu a Wy (usunięte przez administratora) stoicie jak słupy ani Be ani Me. Praca jest dla Nas a nie My dla nich, więc jeśli (usunięte przez administratora) Cie robota to ZMIEŃ. Tyle ode mnie.
    programista

23.10.2019 00:15

Czy może ktoś opisać jakie warunki pracy panują w dziale R&D? Czy widełki wynagrodzenia dla inżynierów oprogramowania odpowiadają tym z raportów rynku - np. z Hays?
    Jofa

16.06.2019 18:38

No same negatywy, a ,,owocowe wtorki”. Raz w tygodniu pod okiem strażnika możesz wziąć jabłko, a nawet banana. No gdzie indziej takie rzeczy?
    Afoj

17.06.2019 11:43

Tak,i to tylko jedno,bo zaraz patrzy jak na złodzieja,i upomina na głos,robiąc ci wstyd przy ludziach....o,to już jutro...
    Rafi

11.07.2019 18:36

Jak tylko jedno a nie więcej ... to dla pracownika nie dla całej rodziny... Coś trudnego do zrozumienia????
    Rozdzielca z numerem pierwszym

13.06.2019 15:29

Z kumplami stworzylismy hasla ktore idealnie opisuja tą firme 'kolos na glinianych nogach' oraz ' apator wielki tylko z nazwy' 4 lata pracy, od zwyklego robola na tasmie po magazyniera odpowiedzialnego za material na produkcje - podwyzka 200zl. To chyba mowi samo za siebie :D
    Były

14.06.2019 16:18

Hahaa...skąd ja to znam,nic nowego...rób za 3-ech,bierz najniższą...niestety tak tam jest.
    Damian

22.05.2019 13:05

Apator był dobry w latach 90tych,a dziś?Porażka,normy z kosmosu,harówka jakich mało,wiecznie niezadowoleni,ile nie zrobisz,zawsze żle,jak coś nie tak to po godzinach zostajesz i poprawiasz,płaca mała,nie polecam stanowczo,nie polecam,i jeszcze raz nie polecam...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Apator?

Kontakt - Apator S.A.

Gdańska 4 A lok. C 4 87-100 Toruń

Branża główna: Automatyka i pomiary

wolny666

27.03.2018 20:21

Apator?Pracowałem tam,jeden wielki burdel.Planują na pół roku do przodu ale w tej firmie nie ma logistyków i pianistów.Co chwilę robią rekrutację nowych pracowników (przez firmy rekrutujące)zwalniając już bardziej doświadczonych a potem robią zebrania z załogą na temat źle wykonanych liczników grożąc konsekwencjami.Jako pracownik jesteś jeszcze inspektorem jakości bo detale nie dopuszczone do produkcji po chwili są już dopuszczone bo nie ma innych i z braków musisz robić Dobry produkt.Jednym słowem Apator to jeden wielki kabaret.Pracę tam polecam ludziom młodym,niezamężnym.Jeśli nie masz pleców zapomnij o podnoszeniu kwalifikacji czy jakimś awansie.
    Winston

08.11.2018 23:35

Zgadzam się z tobą w 200%. I drogi ewakuacyjne są zawalone że czasami nie można przejechać z paletą. Pozdrawiam
    PRAWDA

23.03.2019 00:34

Tak jest,święta racja,tyle na temat,w (usunięte przez administratora).z nimi.
    Natal

04.10.2018 19:04

Może jest coś w temacie wydajności pracy u niektórych pracowników i dlatego tak mało zarabiają.? Dobra firma trzyma swój poziom i pozostaje zabrać się za pracę.
    Mc

05.10.2018 01:41

A po okresie próbnym,jesli zostanie nawiaząna współpraca,na jakie zarobki moze liczyć?(na kacie). I jaką trzeba mieć ta wydajność??,by smsy z banku pokazywaly usmiech,a nie.. wiadomo!
    Przemek

25.10.2018 14:35

Nikt wydajności pracy nie sprawdza przed podpisaniem umowy. 1599zł netto dają wszystkim. Po okresie próbnym to samo. Jak pracownik jest mało wydajny to chyba nie powinno się mu przedłużać umowy?? Takie śmieciowe pensje są przez to, że kierownictwo ma świadomość, że zawsze znajdą ludzi gotowych zapylać za takie grosze (w każdym razie do czasu, aż przejrzą na oczy po kilku miesiącach pracy na 3 zmiany). Ja nie rozumiem takiej polityki. Jeżeli firmie dobrze się powodzi i mają więcej zamówień niż mogą zrealizować to czemu nie szanują ludzi?? Przecież gdyby zaczęli godnie płacić to nie byłoby takiej rotacji i szukania na gwałt ludzi. Godnie zarabiający pracownik = dobry i szanujący pracę pracownik. Dla kiepsko opłacanych ludzi praca staje się przykrym obowiązkiem i robią wszystko, żeby się nie przepracować. Tu nie trzeba być Einsteinem, żeby zrozumieć tę zależność. Proste.
    anja

04.10.2018 14:45

Wynagrodzenie na produkcji to podstawa 1599zł "na rękę" plus dodatki co łącznie za miesiąc zapylania na 3 zmiany może, ale nie musi dać 2000zł "na rękę". Czyli żałosna kpina. Co z tego, że firmie super się powodzi, że zamówień mają więcej niż są w stanie wyprodukować, jak płacą tak żałośnie, że ludzie uciekają. Może czas zacząć godnie ludziom płacić to nie trzeba będzie szukać na gwałt pracowników???

18.06.2018 16:32

Zarobki najniższa krajową z nockami wyciągniesz z 1760 firma się nie wyrabia to jest zmuszanie do nadgodzin płacą 50 proc w soboty też 50 proc a jak się nie godzisz to robią losowanie i przymus, duże wymagania, ilość, ilość
    Sara

29.05.2018 09:28

W jakim systemie pracujecie ? Na dwie zmiany czy trzy?
    Pedro

17.12.2017 13:20

Czy coś zmieniło się w firmie? Czy wynagrodzenie jest w dalszym ciągu tak niskie?

06.04.2018 07:22

dalej niskie. ucinają jak mogą

07.02.2018 17:56

Są na forum jacyś pracownicy firmy Apator S.A.? Jakie dobre cechy wymienicie pracodawcy?

06.04.2018 07:17

wypłata na czas
    Julita

12.08.2017 16:17

@Mala obecnie pojawiło się kilkanaście ofert pracy. Warto przejrzeć portale, na których takie ogłoszenia są udostępniane. Apator oferuje pakiet szkoleń i możliwość udziału w projektach. Czy ktoś z was pracuje w tej firmie i mógłby potwierdzić możliwość rozwoju? Dla osób szukających możliwości podnoszenia swoich kompetencji będzie to kluczowa informacja.

06.04.2018 07:15

pracuje w apatorze kilka lat. o rozwoju możesz zapomnieć, tak samo jak o awansie. chyba że masz plecy
    Irek

20.08.2017 20:14

Czy prawdą jest, że Apator wygrał przetarg na dostawę liczników za 16,6 mln zł dla Energa Operator? To dobre wiadomości, sadzę że jak jest co robić to można zarobić!

06.04.2018 07:13

można zarobić, ale nie na prdukcji
    Mańka

03.09.2017 14:17

Apator działa, zmienia podpisuje nowe kontrakty a niektórzy potrafią na odchodne tylko jeszcze oskarżać. Może firma nie jest idealna ale czy ktoś widział idealną? Ważne, żeby działała z korzyścią dla pracowników i dla firmy oczywiście. A oferty pracy ciągle mają.

06.04.2018 07:11

tylko żeby działała z korzyścią dla pracowników. a tego nie robi
    Pracował

20.03.2018 09:20

Witam, pracuje już dłuższy czas w Apatorze, w firmie dalej pensje głodowe. Na produkcji jest masakra, brak zarządzania, najlepiej wszystko by wynieśli z firmy. Inżynier z dużym doświadczeniem może tutaj liczyć 4k Brutto. Na produkcji pewnie jeszcze mniej. Firma źle zarządzana, ludzie z warszawki po 30k brutto i służbowe mieszkania, homeoffice a ty robisz za darmo. Znajomy już 12lat w firmie czeka na zmiany, a jak było tak jest. Ostatnio zmienił się prezes, może to wyjdzie na dobre firmie ale nie licze na to, ja się już poddałem jak wiele osób w firmie. Firma jest killerem młodych ambitnych osób! Odradzam.

19.11.2017 12:01

Najniższa krajowa dodatek za nocki uciety, przez agencje siedzisz nawet 3 lata, fartuch roboczy zużyty po innej osobie od początku ten sam nadgodziny w soboty 50 procent albo za wolne a wypłacaja dopiero po 3 MC, normy ogromne że nie ma sił już na nadgodziny, montaż jest najgorszy premie kwartalne wypłacane po 4 MC a jak choruje się 8 dni to premi już nie dadzą koordynatorzy i brygadzisci super jeden plus i to cała prawda o firmie
    kłapouchy

29.08.2017 13:07

Pracowałem 4 lata na hali. Właśnie złożyłem wypowiedzenie. Aktualnie raczej nie przyjmują chyba że przez agencję pracy tymczasowej. Trwa tam restrukturyzacja. Instalują nowe zautomatyzowane linie, likwidują przetwórstwo tworzyw sztucznych. Na rozwój niema co liczyć, żadnych szkoleń. Może na górze jest trochę inaczej. Kontakty miedzy załogą i z przełożonymi Ok. Wynagrodzenia niskie, na początek min. krajowe, premia co kwartał, żaden szał, socjane: Do wczasów parę PLN, na Wielkanoc i gwiazdkę z 500PLN zależnie od dochodu
    Talizman

07.08.2017 09:41

Czy może ktoś napisać kilka informacji o firmie?
    Fan

03.08.2017 20:49

Czy przyjmują do pracy
    Fan

03.08.2017 20:48

Czy przyjmują do pracy
    Izolda

05.05.2017 22:55

Apator ma świetną opinię nawet na forum! Bardzo bym chciała tu pracować w księgowości. Złożyłam cv i czekam na rozmowę rekrutacyjną. Może mi ktoś podpowiedzieć jakie warunki trzeba spełniać żeby mieć jakieś szanse? Jaka jest ogólnie atmosfera wśród pracowników.?
    Fazowicz 1szy

23.04.2017 03:50

Same plusy bogata firma ...ale raczej nikt was z ulicy nie przyjmnie . Firma rodzinna z tradycjami ..
    Iska

08.09.2016 13:29

Poszukują teraz, wiec jak jeszcze chcesz tam aplikować to masz szanse.
    Mala

11.08.2017 18:45

Dzien dobry chcialam sie zapytac czy przyjmuja do apatora i co tam robia
    Ona100

22.08.2016 11:09

Witam. bardzo interesuje mnie praca w Apatorze,może mi ktoś napisać czy przyjmują na produkcję ? Konkretnie Lutowanie-kontrola modułów

Zostaw merytoryczną opinię o Apator S.A.