Apator

• Łysomice
  • Przyłubie
  • Cegielnia
  • Grębocin
Katowice - Apator Mining Sp. z o.o.
Ostaszewo - Apator S.A.
Toruń - APATOR METRIX S.A.
Zielona Góra - Apator Rector Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Toruń
  5. Opinie o Apator S.A.

Opinie o Apator Toruń

Nie przegap nowości o Apator S.A.!

Rozczarowany

05.03.2020 10:02

Moje wnioski po latach pracy w tej firmie, związki oraz ludzie którzy mają lajtowe podejście do pracy rządzą w tej firmie. Spróbuj tylko z którymś zadrzeć nie ma już życia w firmie. Nie masz pleców nikt ci nie pomoże. A jak już ktoś się znajdzie to czekać kiedy na tą osobę coś znajdą. Jeżeli ktoś chce pracę gdzie można zarobić a się nie narobić zapraszam. Dodam jeszcze że nawet ci co mają w (usunięte przez administratora) pracę mowa o produkcji , trzyma się takich ludzi ponieważ nie ma ludzi do pracy i lepszy taki już w całe. Dlatego mówię że to ci ludzie rządzą, nie dyrektor. Ostatnio byłem świadkiem jak dyro szedł mijają ludzi którzy odeszli ze stanowisk żeby iść na papierosa. - zero uwagi jakby ich nie widział. Kierowników ścigają za to a sam nawet nie zwróci uwagi ale co najważniejsze że ma spokój. Porażka jeżeli chodzi o dyscypline. Jak ludzie zarabiają najniższa krajowa plus około 200 premi. Jak ktoś ma większą tawke to już ci co minimum 10 lat robi. Ale mimo wszystko czy 2.500 po 35 latach to dużo, nie w tych czasach. Polecam pracę tym co mają wylane na robotę. Przyjść zarobić wyjść i zarabiać. Owszem fajne są dodatki świąteczne.
    Ewa

31.03.2022 07:09

Dodatki świąteczne były dobre przez kilka lat w związku ze sprzedażą ośrodka wypoczynkowego w Rowach. Od 2022 nie liczcie na wysokie dodatki (kasa się skończyła)
    Panczur

09.05.2022 01:00

Zgadzam się w 100% .... Taka jest przykra prawda . Pan L człowiek jest niczym Nikodem Dyzma
    Mr.Gatsby

07.05.2022 09:13

Zapchane Kibelki to wizytówka tego zakładu haha . To jest zakład (usunięte przez administratora).
    Mimi

09.12.2021 07:16

Dlaczego ludzie zarabiają tam takie GROSZE!!?? To kiedyś była szanująca się firma ! A teraz ? Niby nie ma pieniędzy ? To po co elita ma samochody służbowe? Prestiż ? Czy żeby udawać wielkich Panów? Sprzedajecie te graty i dajecie ludzią z produkcji bo ciężko tyrają za (usunięte przez administratora) pieniądze !! Jeśli ktoś lubi robić za pół darmo to praca myślę że idealna
    Niedoświadczony

28.04.2022 15:51

Myślę, że za bycie w pracy i bawienie się telefonem, to i tak nieźle płacą. Jedynym problem może być dostęp do prądu dla ładowarki ale i to da się przeskoczyć. Na to, kto rządzi tym bałaganem nie mamy wpływu. Za wysokie progi. Pozostaje pogodzić się z tym, co się dzieje lub zmienić pracę na lepszą. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
    ktosss

04.05.2022 10:59

Jeżeli dyskryminacja, poniżanie, dyskredytacja ..... jest motywacją do lepszej pracy i jeszcze większego wkładu w dobro firmy to ja to(usunięte przez administratora) Już od dawna wspieram inną firmę gdzie jestem traktowany normalnie, a mój wkład i zaangażowane jest doceniane "odpowiednio".
    Stary pracownik 30

29.03.2022 18:56

Apator to najgorsza firma jaka istnieje, a teraz od kiedy panuje nowy Dyrektor "L" to w ogóle jest cyrk. Zastanawiam się skąd ten człowiek do nas przybył , może z cyrku Zalewskiego? Jego doświadczenie na temat prowadzenia firmy jest tak niskie że wątpię aby zatrudnili go w jakiejś Normalnej firmie . Bo przecież do Apatora na wysoki szczebel zatrudnia się tylko znajomych Prezesa. Jego metody wprowadzania progresu w firmie to zabrać wszystko co możliwe. Szacunek ? Nie u tego człowieka, na lekcjach wizerunku i podejścia do pracownika musiał chyba przysnąć. UWAGA teraz - podejście nowego dyrektora do starszych pracowników. Trzeba zwolnić starego pracownika bo ma swoje zdanie i ciężej go zmusić do , no właśnie do czego ? Do pracy? Przecież wszyscy pracują. Nasz Dyrektor myśli że śni na jawie a w jego śnie jest starodawny Egipt a tam ON popedzajacy niewolników batem. To smieszne a zarazem takie prawdziwe że tacy ludzie jeszcze istnieją na świecie. Jestem również bardzo ciekawy gdzie ten człowiek zdobywał doświadczenie? Może w Łodzi? A jak wiadomo w Łodzi się niepowodzi . Sprawy sądowe o mobbing niczego nie nauczyły? UWAGA KOMUNIKAT OD STRASZEGI KOLEGI. Młodzi pracownicy nie bądźcie naiwni ,szukajcie innej pracy . Teraz 2.3 tys zl dostaniecie w każdej pracy. Starzy robią już tu z przyzwyczajenia ale wy macie wybór po co te macie się denerwować, stresować jak zostaniecie potraktowani tak samo jak my . Wiem że to czyta ktoś z zarządu. Czemu próbujecie zniszczyć taka duża firmę zatrudniając dyrektorów z toczącymi się sprawami o mobbing. Jak myślicie jak zareaguje opinia publiczna oraz wasi partnerzy handlowi jak zobaczą artykuły w gazecie np Nowości. Póki co zbieramy materiały, ale jeszcze trochę i sprawa ruszy do sądu. Myślicie że my jako pracownicy niższego szczebla nie mamy żadnych znajomości? Oj bardzo możecie się zdziwić. Koledzy i koleżanki z działów trzymajcie się i nie dajcie się zastraszyć, Pozdrawiam was Pan X
    most

07.04.2022 01:24

Zaproponowałam najpierw wziąć inne rozwiązanie pod uwagę. Ps. Kto szuka znajdzie w Internecie????
    Pan X

07.04.2022 11:55

Bardzo ciekawa wypowiedź droga koleżanko, zapewne ciebie znam jednak jak tak czytam to widzę że kompletnie nie wiesz co się dzieje teraz w tym cyrku. Podoba mi się twoje stwierdzenie " nie ma firmy nie ma pracowników " firma jest! Ale pracowników już zaczyna brakować bo widocznie przez decyzję niedoświadczonego dyrektora zwalnia się wykwalifikowane osoby :) dlaczego? Bo tak ! Bo taki ma kaprys. Droga koleżanko wydaje mi się że nie pracowałaś w tej firmie tylko trochę bredzisz. Cieszę się że polepszylas sobie swoją sytuację. I trzymam kciuki żeby nigdy nie było w twojej firmie tak jak jest teraz u nas :)

31.03.2022 19:33

Tolek Banan

02.04.2022 09:13

Skoro firma jest dobra, to dobrze płaci, a więc co za problem kupić sobie owoce samemu.
    Ddd

03.04.2022 06:25

Firma dobrze płaci ? Na stanowiskach produkcyjnych troszeczkę ponad 3000 brutto to jak wszędzie .Fakt nie ma problemu z czasem wypłat.
    pracawApatorwgownosieobraca

31.03.2022 20:09

Parcowniki moju rada pracujta tak jak wam płacą a poniedziałek traktujta jak pierwszy dzień piątku
    BPA

28.03.2022 12:49

Wszystkich pracowników nocnej zmiany z 26/27.03 prosimy o niezwłoczne odpracowanie 1h ???? Zarząd
    Tadzik

26.03.2022 10:21

Teraz pan "L" próbuje robić karierę , ludzie nie dajmy się mu !!! Niech go wykopią podobno ma czas do czerwca i chcę się na siłę wykazać kosztem ludzi
    Mmm

20.03.2022 19:37

Paskudne miejsce dla zwykłego pracownika , jestem 3 razy na nie
    Nbvc

25.03.2022 09:54

Oj tak,także źle wspominam ..masa pracy,nikt nie doceni,marna wypłata,szaraka wycisnąć jak cytrynę nawet dziękuję nie ma na koniec...NIE WROCIŁBYM TAM JUŻ...O NIE...
    Fe

15.03.2022 20:00

Kogo jest ten biały Passat przed wejściem? A podobno nie ma pieniędzy w firmie ...? Widać że na lansowanie się jest kasa
    Ddd

16.03.2022 19:13

nie będzie... Bo pandemia ja zabrała ...jak wszystko ...nawet owoce. Ale mamy nowy wóz tego tak szybko nie zabierze bo to górna półka he he
    Gość

22.03.2022 14:45

Zabierze to z czego mogą jeszcze zabrać czyli dofinansowanie do wczasów (grusza),talony na święta, premie zawsze też mogą być mniejsze ,już Oni coś znajdą ...

09.03.2022 23:08

Do wszystkich Pracowników !!! Ludzie nie dajmy się zastraszać że jeśli nie będziemy chodzili na nadgodziny to nas wywalą z pracy!!! To jest (usunięte przez administratora) i zastraszanie !!! Zróbmy zbiorowy pozew do sądu !!! A może ten co starszy spadnie ze stołka!!! Bądźmy solidarni !!!!!

10.03.2022 14:24

Nowi ludzie na wysokich stanowiskach często nadużywają władzy, rządają rzeczy o których nie mają pojęcia np kontrola pracowników, wszedzie monitory ,zawyżanie norm produkcyjnych ,czesto nierealnych bo albo dużo albo dobrze ,inaczej się nie da ,a już najmniej liczą się z pracownikiem jako z człowiekiem, który przecież ma dom w którym chce przebywać, ma rodzinę z którą chce się spotykać, ma swoje prywatne sprawy i który chce zwyczajnie odpocząć ale to nieważne, liczy się wydajność a to wszystko tylko zniechęca ludzi ...źle się dzieje bo nawet związki nie stają po stronie pracownika ...
    Mike

15.03.2022 20:06

A więc tak związki dbają tylko o swoje cztery litery dlatego nie będą walczyć o ludzi bo skoro oni mają dobrze to to wystarczy ... następna sprawa nowi ludzie ... Ten temat to też temat rzeka .. a co do innych tematów to podobno już parę osób było u adwokata i radcy prawnego i będzie robiony porządek .. skończy się !!!
    Artur

15.03.2022 20:02

Ludzie napiszmy do właścicieli tej firmy na maila bo napewno nie wiedzą co Tutaj się dzieje !! A jak nie to zbiorowy pozew do sądu na pana "L" podobno już kiedyś z innej Pracy wyleciał to tutaj też trzeba mu w tym pomóc !!!
    Brygida

13.03.2022 07:57

Nie jest tak źle ????
    ???

12.03.2022 10:11

Po cóż kupiono dla białego passata bagażnik dachowy, czyżby w ramach oszczędności miał się zmienić w dostawczaka.
    BPA

12.03.2022 14:05

Firma daje możliwość wypożyczeń przez pracowników akcesoriów oraz innych elementów, które mogą przydać się w podróży lub podczas innych czynności
    Vector

08.03.2022 07:53

Hejo wszystkim mamy nowy tydzień Pracy co nowego słychać w naszej kochanej pracy opowiadajcie kochani
    xxxxd

04.03.2022 06:23

To co obecnie dzieje się w tej firmie to (usunięte przez administratora) i brak szacunku do pracownika. Brygadziści szantażują zastraszają i siła zmuszają pracowników do nadgodzin .Jeśli nie przyjdziesz w sobotę czy w tygodniu na nadgodziny to masz iść się tłumaczyć do kierownika lub będzie adnotacja do dyrekcji zakładu że nie przychodzisz. Firma jest w potrzebie bo ma tyły a pracownicy są w potrzebie zarabiania godziwych pieniędzy!! Zabrali wszystkie dodatki pramie dodatek nocny owocowe wtorki . Związki nie walczą o to by pracownicy mieli lepiej stają po stronie firmy.. Jak Apator zachęca ludzi do pracy straszeniem :) bo wypłatami tych marnych groszy na pewno nie.

07.03.2022 11:55

Brygadziści są niewinni ... Przecież to takie dobre duszyczki a pan p to już wogóle aniołek jest i święty człowiek za życia
    Gosia

08.03.2022 05:15

Co wpis ...to napisz jak cię zmusili czy moze...ukarali brygadzisci ? Jakie były tego konsekwencje ??
    Dr rozwój

05.03.2022 21:10

Firma zastrasza wypowiedzeniem za odmowę pracy w godzinach nadliczbowych, łamane śa przepisy tygodniowego czasu pracy który powinien wynosić z nadgodzinami 48 h i odpoczynku między zmianami 11 h (2 zmiana przychodzi w sobotę na 1 zmianę),
    Gosia

06.03.2022 05:48

Kiedy 2 zmiana przyszła do pracy w sobotę na 1 zm? Bo jesli piszesz 2 zm to rozumie że wszyscy !! A nie kojarzę takiego przypadku.....wiem o pojedynczych przypadkach ale to oni sami zdecydowali. Ymmmm
    Dodo

04.03.2022 10:13

A ja mam pomysł ... Może pseudo elita z białego Domu pomoże nam wyciągnąć ten zakład na prostą ? I np po 2 Osoby z białego Domu będą chodziły na produkcję? Pracy napewno nie mają na 8h a pieniądze biorą za 8 h ? Także zapraszamy serdecznie
    Bojowa Chełmża

03.03.2022 09:08

Panie M niedługo sam pan będziesz musiał robić na produkcji bo Nikt nie będzie chciał pracować za te Grosze a ty zarabiasz więcej także możesz przyjść podciągnąć rękawy i orać razem z ludźmi ... No bo w końcu chyba zależy ci na dobru zakładu? Czy się mylę?
    Tomas

07.02.2022 12:12

Praca za te pieniądze uwłacza godności ludzi którzy pracują w tym zakładzie a dostają marny ochłap tylko na to żeby jakoś ciągnąć od 10 tego do 10 ... Chcę się tylko pawia puścić na to wszystko ...co za czasy co za kraj ..
    owoce brak

20.02.2022 13:24

oprócz owocowych wtorków które zlikwidowano firma nie ma nic do zaoferowania odkąd zabrano owocowe wtorki a firma zaoszczędziła grube miliony to już nie starcza od 10 do 10 niestety trzeba sobie samemu gruszkę kupić

20.02.2022 14:28

Cóż, nowe auto prezesa kosztowało...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Apator?

Kontakt - Apator S.A.

Gdańska 4 A lok. C 4 87-100 Toruń

Branża główna: Automatyka i pomiary

Krzysiek

18.02.2022 12:35

Czy ktoś może wie,czy do Apatora tam na tej Gdańskiej przyjmują do pracy ?
    Nina

07.02.2022 12:14

Ja mogę na ten zakład jedynie bąka puścić . Wolę żyć z 500 plusa

08.02.2022 12:55

Niestety nie każdy tak może
    kebs

30.12.2021 08:56

witam, pracuje w tej firmie parę lat. Ludzie cały czas narzekają na zarobki prace a i tak latami tam siedzą - więc chyba nie jest tak źle. Normy na dziale którym pracowuję ok, ludzie mają czas na kawę i zawsze kończą przed czasem... Boli jak widzi się przewodniczącego związków, który od 40 lat nic nie robi w firmie tylko internet, lotto, dowcipy albo plotki po całej firmie...A spróbuj mu coś powiedzieć to z pracy wylecisz za chwilę. To jest najgorsze w tej firmie, ze jeden musi robić a drugi nic i nic z tym się nie robi. praca jest ok i polecam rąk nikt sobie tam nie wyrwie...trzeba trzymać ze starą gwardią bo oni tam rządzą..Nie straszny prezes, a osoby pracujący na produckji straszący nowych, młodych....Można powiedzieć ,że panuje (usunięte przez administratora) wśród pracowników. Ja jestem zadowolony z pracy ale widzę co się dzieje.

31.12.2021 08:01

Dużo prawdy . Kwestia zarobków ...tu też jest niesprawiedliwość .po co były egzaminy o wiedzy ..nie bierze się pod uwagę zaangażowania pracowników w pracy.Pracujesz czy olewasz prace stawka ta sama ..są osoby tak zwane jednego stanowiska i też mają się dobrze...To powinno być zmienione.
    MICH-OUT

31.01.2022 09:23

Pracujesz kilka lat, a wiesz co się dzieje w firmie od 40, skąd ta wiedza? Wszystko ci kiep, sorry kebs pasuje, jesteś zadowolony. Wypłata również? Ty w ogóle coś widzisz? Co się dzieje na liniach od kilku miesięcy? Dookoła co chwilę nowe twarze, ludzie zwalniają się po dwóch dniach, po 4 godzinach nawet. Akcja zostań magazynierem, zostań mechanikiem. A czemu oni nie zostali? Za chwilę będzie ogólnozakładowa akcja ZOSTAŃ. Bo tylu ludzi odejdzie.

25.09.2021 10:32

14.01.2022 21:59

Osobiście słyszałam od tego co był a już nie jest, że niestety kobiety zarabiają jakieś 30%mniej od mężczyzn.
    Tadeusz

07.12.2021 09:14

Witam :) w koło otwiera się coraz więcej firm także myślę że ludzie będą uciekać z tej firmy i wkońcu albo zamkną tą budę albo ludzi z biur będą delegować na produkcję Bo nie będzie komu robić :) a jak zamkną to ciekawe co ze sobą zrobią wtedy tak zwane święte krowy które biorą pieniądze za nic ? Pewnie dostaną depresji ...

07.12.2021 12:25

To święta prawda ,ludzi coraz mniej bo odchodzą tam gdzie lepiej płacą i praca jest spokojniejsza ,a nowi nie chcą przychodzić a jak już przyjdą to najczęściej na kilka dni i do widzenia .Przykre to wszystko ,biorąc pod uwagę jaką stabilną i renomowaną firmą był Apator ,teraz totalny bałagan...
    Tadeusz

09.12.2021 07:22

Witam , dobrze napisałeś BYŁ , Był czyli już nie jest , przykre ale prawdziwe ,wiesz ludzie tyrają za grosze ale jest jeszcze grono osób które ma Dobrze ... Walą bąki w stołek i kasa leci ale mam nadzieję że to się skończy za jakiś czas i życie nie będzie ich oszczędzało i na własnej skórze poczują co to znaczy praca a nie przyjść do roboty tylko tyle żeby być (mówię tu o tak zwanych "elitach" ) a tak szczerze to wolę narobić dzieciaków i Żyć ze socjali ,500 plus itp niż robić za taką "pensje". Pozdrawiam cieplutko
    Dj Zuza

07.12.2021 09:08

Wolę być bezdomny niż tam pracować za te Grosze !!! Psą możecie rzucać te ochłapy !!
    Kolo

06.12.2021 15:29

A ja mam pomysł może niech kierownik i reszta " śmietanki" którzy biorą duże pieniądze wejdą na produkcję i zobaczymy czy wyrobią normę? Szczerze wątpie ! Każdy jest tylko w Buzi mocny ! Niech Ci którzy ustalają te normy najpierw sami je spróbują wyrobić !!! ... A po drugie za te Grosze ? Nikt tam niechce przyjść podobno Teraz do Pracy hahaha nara !!!
    XYZ

25.09.2021 10:40

Prawda taka że jeżeli jesteś nowy a coś Ci nie pasuje lepiej tego głośno nie mówić aczkolwiek później nie jest tak źle bo nie traktują Ciebie jak nowego pracownika a wtedy możesz mieć coś więcej do powiedzenia oczywiście niestety możesz być też za to skrytykowany ponieważ osoby które tam pracują znają się bardzo długo przez co lubią wytykać palcami lub się naśmiewać co bardzo wchodzi na psychikę.Jeżeli chodzi o Pana kierownika nie spotkałam się z tym by zbagatelizował jakiś problem ponieważ jeżeli coś się naprawdę dzieje podchodzi do tego poważnie bo jeżeli chodzi o latanie do niego z każdą głupotą jest to bez sensu bo od drobniejszych spraw jest brygadzista ale to też już zależy do którego należysz bo niektórzy chcą wiedzieć co się dzieje a za plecami mówią o tym do reszty a potem się patrzą jakbyś z cyrku wyszedł,tak samo jeżeli chodzi o osoby ,,z góry" bardzo szybko reagują na problem.Według mnie praca ta nie jest dla osób młodych ponieważ na początku trzeba walczyć o przetrwanie,osoby które więcej przepracowały będą lepiej wiedziały co z czym się je i będą bardziej na wszelkie potyczki uodpornione a praca sama w sobie nie należy do takich których trzeba się bać, wystarczy pracować sumiennie a wszystkiego można się nauczyć :)

26.11.2021 15:07

Dużo dobrze napisane .
    Ninja

06.12.2021 06:02

Dokładnie
    oooo

07.08.2021 09:02

Jaki jest najkrótszy staż pracy w Apatorze? Potwierdzone jest 6 h w magazynie. Plotka głosi, że ktoś zrezygnował już po 4. Dlaczego tak się dzieje?
    Leo

25.11.2021 23:33

Bo płaca jest psia ... Jak nie ma pieniędzy to niech zabiorą tym z góry
    OLI

18.08.2021 12:08

Ta praca to jednak wielka kpina... Pójdziesz tam to nie tylko masz zrujnowane zdrowie ale też psychike. Istnie tam kółka wzajemnej adoracji oraz kierwonictwo ma gdzieś dobro pracownika... Liczą się wewnętrzne ustalenie, a pracownik jest informowany na samym końcu. Przepracowałam osiem miesięcy by dowiedzieć się, że nie nadaje się do tej pracy. Wielka szanowna pani KOORDYNATOR musiała mi pomagać bym wyrabiała normę. Jakie normy... Nie są nawet one realne mało kiedy pracownicy je osiągają... Bo kiedyś ktoś pracował przerwe by pokazać, że da radę i wieszał sobie pętle na szyję

18.08.2021 13:01

Od A do Z prawda ,zwłaszcza to że pracownik jako człowiek jest na szarym końcu ,jest traktowany jak automat ,robić ,robić a w przerwę najlepiej też robić Szkoda słów ...
    Maszynista

25.08.2021 07:21

To prawda,normy z kosmosu,harówka jak w tajwańskiej fabryce,przerwę najlepiej też rób,bądź miły,uśmiechaj się i koniecznie zgadzaj na wszystko ...obgadaja cię od A do Z,ale takie życie...3 zmiany a wypłata???????Nigdy wiecej Apatora...

03.06.2021 10:26

Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w Apator S.A.?
    Nicki

25.07.2021 23:46

Awans?Jak masz wtyki,albo po latach harówki może na kontrole jakości cie dadzą,jak widzą wypalenie,ale po latach...nie polecam.Praca ciężka i non stop...

27.07.2021 12:50

Trafne pytanie .to jak z grafikiem na następne miesiące jedni mają na kwartał a inni czekają do ostatniego dnia żeby wiedzieć jak w następnym miesiącu pracują..tu słabaaa organizacja .Nie liczą się z pracownikiem że poza pracą mają rodzinę ,chodzą do lekarza itp

18.06.2021 05:11

Co to za segregacja ludzi na szczepionych i nieszczepionych??? Szczepiony dostaje prezent a co niezaszczepiony gorszy?? Zawiodłem się na tej firmie niby macie kodeksy etyczne a tak traktujecie ludzi! Jakim prawem wtrącacie się do spraw medycznych pracownika!!

23.06.2021 01:45

Firma zapomniała że istnieje coś takiego jak Konstytucja w ktorej zabronione jest segregowanie ludzi z jakiegokolwiek powodu pozbawienie ich praw z jakiegokolwiek powodu innego niż odebranie ich przez Sąd i wywyższanie osoby ponad inną ze względu na rasę płeć narodowość czy cokolwiek innego w tym na zaszczepienie. Jeśli tak dalej będą postępować nie uratuje ich nawet stu prawników którzy dla nich pracują i pójdzie pozew zbiorowy. Nikt nie będzie decydował o moim zdrowiu a już szczególnie jakakolwiek firma. Gdzie w tej sprawie są związki zawodowe?? Wstyd! Powinniście stać na straży łamania prawa pracownika a w szególności praw obywatela!ustalacie kodeksy etyczne to sami się ich trzymajcie zanim pouczycie innych! Doprowadzicie do mobbingu osób niezaszczepionych przez szczepionych co wy robicie ludzie!!
    Nicki

17.07.2021 23:43

Tak jest,dokładnie...
    Lechu Kujawa

29.04.2021 04:09

Praca bajka ???? normalnie kraina mlekiem i miodem płynąca ????ja po roku pracy na produkcji dorobiłem się nowego samochodu z salonu i rozpocząłem budowę domu... POLECAM!!!
    Brutus

03.06.2021 07:32

I tu jest dużo racji. Proste przychodzisz do pracy to pracuj.

04.07.2021 07:49

Masz rację jest wiele osób co do pracy przychodzi ale się nie garną .lepiej pogadać poopowiadać posiedzieć na Messenger...i oczekują końca pracy!!!A pod koniec zmiany jacy oni są zmęczeni...Masakra .A jak usłyszą że w sobotę do pracy szukają chętnych to dość , że nie chodzą to najwięcej mają do powiedzenia ...ileż to można poświęcać sobót na pracę w firmie. Uważam że jeśli ta firma jest zła to proponuję zmień pracę po co się tu męczysz. Weź stery we własne ręce i daj innym normalnie pracowac
    Waldi

20.03.2018 15:59

Czytając wpisy miałem wrażenie, że to firma w garażu. Popatrzcie na wyniki firmy z giełdy i dopiero piszcie.
    Ona48

18.04.2021 17:28

Bardzo dobrze radzą sobie z wykorzystywaniem ludzi w zamian za marna pensje.
    Rona

18.04.2021 18:15

Cała prawda o tej firmie.
    Przyjaciel

08.04.2021 13:48

(usunięte przez administratora) radzę spuścić trochę powietrza i wyjąć ten kij z (usunięte przez administratora) Jeśli liczy pan na awans to musi się pan bardziej postarać. Dlaczego pracownicy są nierówno traktowani? Dlaczego dodatek covidowy nie jest dla wszystkich( a jak sama nazwa głosi jest to dodatek za pracę w czasie pandemii związanej z Covidem). Pracownicy są nie równo traktowanie czy to pod agencją czy pod zakładem. Niby zatrudniacie ale ciągle zwalniacie.
    Q8

17.04.2021 09:55

Skoro przepuścił to administrator to wszystko jest w porzo. Co to za straszenie IP i RODO? Dyktando czy dyktatorek z przerostem ambicji? Co to za decydowanie co kogo interesuje? Mnie ta opinia interesuje. Jak się dzieli ludzi dając jednym covidowe 200 PLN, a drugim figę, chociaż pracują razem na jednej hali, to czemu się dziwić.
    Dyktando

17.04.2021 21:04

Jest mi bardzo przykro, nikt nie straszy...w ramach zadośćuczynienia proszę podać imię i nazwisko i nr konta, przelew na 200PLN robię jeszcze dzisiaj.

11.02.2021 09:26

Czym Apator S.A. zachęcają? Jakie mają dodatki?
    lll

16.03.2021 00:50

Ty a przedstaw mi sie z imienia i nazwiska...chętnie cię....poznam?
    Radek

31.03.2021 09:01

A dostanę awans?
    Sebix

16.03.2021 00:32

Nigdy więcej tej harówki...NIGDY....
    PerPi

03.03.2021 23:24

Firma niesprawiedliwa, traktuje różne stanowiska tak samo (na produkcji). Biały Dom podobno ma poobcinane premie, ale jakoś nie widać żeby narzekali (ciekawe). Zarząd widać że kuleje i ciągnie byleby do końca miesiąca. Brak pomysłów jak polepszyć pracę. Pracuje w tej firmie 16 miesięcy i cały czas na najniższej krajowej + premie rzędu 200/300zl i cały czas od P"sz"emusia obiecanki jakie to złote góry dostanę. Nie wspomnę o kierowniku na produkcji elektroniki, zero zainteresowania pracownikiem, nie ma pojęcia jak dany pracownik faktycznie pracuje a da ci do zrozumienia że się nie nadajesz, w firmie jest kolesiostwo (masz znajomości, plecy? Coś w firmie ugrasz). Dyrektor działu nie wie co jak się nazywa, nie ma pojęcia jak wygląda płytka otusa, noraxa, nie wie czym się różnią. Kapusie i lizusie mają się tu dobrze, brygadzista takich kryje. W tamtym roku zatrudnili Ukrainców bo rodamom się nie chciało za taką kasę.. W tym roku ma być podobnie.. Szczerze nie polecam pracy ludzia którzy liczą na duże kokosy i młodym, jeśli jesteś chodź trochę ambitny to znajdziesz coś lepszego serio. W firmie królują stare zgredy które są powolne i nic im sie nie chce, dlatego efektywność na produkcji kuleje. (sam nie jestem młody)
    nowy

21.10.2020 16:12

Jak dokładniej wygląda system premiowania, ile proc. podstawy, kwoty? premia miesięczna, premia kwartalna, dodatek za brak absencji chorobowej, oraz zasady dodatków socjalnych, ile dofinansowania własnego takich benefitów, ile płaci firma: dofinansowana karty multisport, możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego na życie, możliwość udziału w płatnym programie pomysłów pracowniczych? Jak to wygląda w praktyce z perspektywy pracownika biurowego i produkcyjnego? Mógłby się wypowiedzieć z obecnych lub byłych pracowników?
    Biały dom

10.12.2020 11:53

System premiowy bardzo jasny i przejżysty, umieszczony do wglądu na hrsys. Jest on zależny od stopnia zaszeregowania i poziomu stanowiska (Premia kwartalna jest, premia roczna również jest, obie premie uzależnione od wyrobionego planu kwartalnego/rocznego + zadań premiowych). Dofinansowanie do karty multisport jest, i z tego co wiem to około 30 zł dla multisport plus (bez ograniczeń, do zapłaty jest 70-80 zł miesięcznie), jest możliwe przystąpnie do ubezpieczenia grupowego (PZU), jest luxmed, pomysły pracownicze tylko dla produkcyjnych pracowników. Jak wygląda to z perspektywy pracownika biurowego. Zawsze można coś złego napisać, tylko czy w jakiejkolwiek firmie jest tylko kolorowo? Wypłata na czas, jak wypełnia się zadania premiowe i wynik firmy jest dobry to premia wpływa, benefity funkcjonują, narzędzia do pracy są, pracują ludzie znający się na swojej pracy oraz tacy którzy się ślizgają, raczej pod tym względem firma się nie wybija ponad przeciętność. Ogólnie podsumowując, firma jest uczciwym pracodawcą, chociaż covid trochę namieszał nie tylko w zdrowiu ale w myśleniu co niektórych ludzi..
    Ciekawska

17.06.2020 10:56

Czy w firmie stosuje się Mobing?czy ktoś słyszał o jakiś mibingowych akcjach i jak firma z tym sobie radzi.... Zwalnia mober ów czy mobingowanych?
    Jaś

05.09.2020 08:00

koleżanka sie zwolniła i ma się dobrze
    OBECNIE WOLNY

18.10.2020 09:20

Odmów 2 razy pracy w nadgodzinach o których dowiesz się 10 minut przed końcem pracy i już masz przedłużoną umowę na 100 %

Zostaw merytoryczną opinię o Apator S.A.