brak logo

Evres Firma Sprzątająca Emilian Klinkiewicz

Łódź

Opinie o Evres Firma Sprzątająca Emilian Klinkiewicz

krzyś 2014-11-26 10:58
Osoby wydające takie opinie nie znają sprawy na pewno jest to jakiś rozżalony pracownik, który próbuje oczernić przed wszystkim pracodawcę. Nie znając prawdy wymyśla te bzdury by tylko zaszkodzić.
zatrudniony 2015-02-17 10:47
Potwierdzam opinię użytkownika "wrocław". Warunki w firmie są stabilne, płaca zgodna z umówioną. Zawsze znajdą się byli pracownicy z żalem do całego świata.
jarek 2015-03-16 15:22
mi tam pity przyszły na czas nie wiem co ty kombinujesz pity były wysyłane za potwierdzeniem odbioru i wyszły do nas 26.02.2015 bo sprawdzałem
aga 2015-07-21 09:18
Obecnie pracuje w tej firmie i nie przypominam sobie takiej sytuacji by jakiekolwiek pismo było źle sporządzone, a panie w biurze są bardzo miłe i kompetentne. Na wypłatę wynagrodzenia też nie mogę narzekać wszystko jest na czas.
emi 2015-07-29 13:50
Jestem pracownikiem tej firmy i jestem bardzo zadowolona. Jak coś potrzebuje to zgłaszam się do biura do miłych pań, które jak mam problem czy jakieś wątpliwości to na spokojnie wszystko wytłumaczą. Sprawy dobrze i szybko są załatwione. Polecam pracę w tej firmie. Wszyscy są tam bardzo mili i sympatyczni.
Paweł 2015-08-19 13:18
płaca terminowo. pracuje tam juz u nich od 4 miesięcy. W ciągu tego czasu jak na razie nie mieli obsuwy z wypłata. w umowie jest ze do 10 każdego miesiaca a na konta wysyłają wcześniej jakoś koło 6. Na razie nie mam na co narzekać, zobaczymy jak będzie dalej
Alex 2015-09-10 15:00
płaca w terminie, potwierdzam.
pracujący 2016-02-15 11:21
z moich informacji wynika że nie masz człowieku co robic i zyjesz życiem innych ludzi zajmij sie sobą
pracownik ochrony 2016-04-08 15:33
patro010585 weź się ogarnij człowieku już spamuje konkurencja za długo cisza była , daj nam pracować
?KIEDY 4 Miechy wystarczy? 2016-06-30 06:46
praca ok. zapłata ??
Aleksandra 2016-09-19 13:53
Ostrzegajcie się przed samym sobą. Pracowałam w Firmie Evres Cleaning i współpraca układała się bardzo dobrze. Ze względów rodzinnych musiałam się sama zwolnić. Polecam firmę jako dobrego pracodawcę
Radek 2016-09-22 10:21
Ja pracuje od stycznia 2016 a wy?
Ciekawe czy kiedyś się spotkaliśmy na obiektach bo tu tylko same imiona i niki :)
Monika 2016-09-22 15:47
Ja od czerwca 2016 u Pana Alka
Monika 2016-09-22 15:48
nie mam problemu z wypłatą
Mariola 2016-10-10 21:26
Muszę podzielić się opinią. Firma Evres jest firmą która jest dobrym płatnikiem. Wszystko na czas.
Zostaw swoją opinię o Evres Firma Sprzątająca Emilian Klinkiewicz - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Evres Firma Sprzątająca Emilian Klinkiewicz