brak logo

Bort-Wimar Sp.j.

Grodków

Opinie o Bort-Wimar Sp.j.

funik 2015-01-08 13:41
MOBING!!!!!!!
opik 2015-01-11 21:42
zlodzieje
ola 2015-02-04 09:44
Przeworno to najwieksze bagno jakie widzialam,pozdrowienia dla pani kierownik ktora bez Celinki nie potrafi zrobic nic.
1
ola 2015-02-09 08:12
Brak słów,Przeworno to postkomunistyczny sklep a szefowa zatrzymała sie w rozwoju w latach siedemdziesiatych,,stare zielone sto razy odmrażane mieso.Zawsze jakiś frajer kupi,sanepid juz wie
1
nicola 2015-02-10 22:00
mala opryskliwa bez wychowania ,slownictwo godne pogardy, klijentow traktoje jak smieci a sama pewnie po zawodowce,mala mi Gosia hahahhahaHa ogarnij sie bo Twoje zachowanie ma duzo do zycenia,nie jestes pempkniem swiatA ;-)
1
LALA 2015-02-11 10:21
Ludzie ogarnijcie się,zamieńcie się miejscami z tymi dziewczynami .Przyjdzie taka niby Pani i wymyśla z pretensjami.Przerzućcie tony palet z piwem,żywności aby wybredny i marudny klient był zadowolony.Jeżeli Wam nie pasuje WIMAR i pracownice w Przewornie to są inne sklepy gdzie też Was obsłuża(z nadąsanymi minami)
1
LOLA 2015-02-11 15:23
Ludzie ogarnijcie sie !!!!!!!!!!
klient 2015-02-11 18:18
Hymmm.my sie mamy ogarnac sama babo sie ogarnij a nie wypisujesz takie bzdury ciekawe gdzie pracujesz może sama jesteś pracownica wimaru.Albo Była pracownica.hehe a teraz sie mscisz i piszesz takie głupoty.a co do Gosi po zawodówce to jest spoko babka. Ma zajebiscie gadane i jest lubiana prze zna ale to wszystko musi pisac jakas pracownica ktora tam pracuje i zazdrości ze na gosie ludzie bardziej zwracają uwagę niz na ciebie czarna....
1
olka 2015-02-13 20:17
Pracowałam tam kiedys,do końca życia nie zapomne jak kierowniczka kazała myc zielone mięso i zdrapywac daty wazności na kiełbasie,zacofane wiesniary po zawodówce które d dupie były i gówno widziały.
1
007 2015-02-14 10:28
ciezko zrozumiec osoby,ktore w tak bestrzelny sposob wypowiadaja sie na temat osob i pracy w sklepie Wimar.Widocznie Zal sciska,ze nie poradzily sobie w tym sklepie.
domis 2015-02-15 08:10
A może to mięso bylo z jakiegoś zielonego stworka,
auy 2015-02-15 16:59
Fakt,jak poradzić sobie z ludzka głupota zacofanymi koleżankami i szefowa która zachowuje sie jak prostaczka a skończyła zawodowk.
auy 2015-02-15 16:59
Fakt,jak poradzić sobie z ludzka głupota zacofanymi koleżankami i szefowa która zachowuje sie jak prostaczka a skończyła zawodowk.
ola 2015-02-15 17:03
Najgłupsza jest Natalia z Przeworna,panie rusz sie pan,
Agnieszka 2015-02-15 19:28
Wypisujesz takie głupoty jako byla pracownica wimaru to jak jestes taka mądra to weź przyjdź do nas do sklepu i powiec nam to prosto w twarz a nie wypisujesz takie głupoty.ale sadze ze odwagi ci braknie żeby zdobyć sie na taki gest.tylko w sieci jesteś pyskata ta swoja gębą.
ola 2015-02-17 18:00
Prawda w oczy kole
aga 2015-02-19 17:54
Pracowałam tam to prawda jest beznadziejnie brak słow,
lpoi 2015-02-25 20:42
Kilogram przelyków poprosze.
Ania 2015-03-01 00:34
Dziwi mnie, ze ktos ocenia tu pracownice, ze po zawodowce.. Moze osoba oceniajaca pochwali sie jakie sama ma wyksztalcenie? Bo nie wydaje mi sie, ze pracuja w sklepie osoby z wyzszym dobrym wyksztalceniem. Wiec jesli Ci sie nie podoba to idz pracowac gdzie indziej, proste. Poza tym zawsze znajdzie sie osoba, ktora bedzie jak to sie mowi 'wieszala psy'. Szczegolnie taka, ktora najpierw narobi przekretow, a pozniej wstyd sie przyznac za co jest sie zwolniona i leci sie po calej firmie po calosci.
bliblable 2015-03-01 09:09
A Ania nie mogła spać :(
ola 2015-03-03 10:15
Mialam w Przewornie dlugi audyt.
0la 2015-03-03 10:18
Masz racje kretynki po zawodówce.
ROZŻALONA 2015-03-07 20:52
Witaj Beti
Na początek zasadnicze pytanie.
Jaki rodzaj umowy o pracę posiadasz ?
Jeśli jest to :
1. Umowa o pracę na czas nieokreślony, pracodawca jest zobowiązany podać powód rozwiązania umowy o pracę.
2. Umowa na czas określony, pracodawca nie musi podawać powodu rozwiązania umowy o pracę.

Jednak czytając twój post sądzę, że jest to umowa o pracę na czas nieokreślony (9 lat pracy).
"podał je przez kierowcę", coś mi tu nie pasuje.
Pracodawca ma obowiązek poinformować pracownika o rozwiązaniu umowy o pracę osobiście, przedstawić za i przeciw, a co najważniejsze na dokumencie wypowiedzenia umowy o pracę muszą istnieć dwa podpisy: zarówno pracodawcy, jak i pracownika (dla każdej ze stron).
"NIE byłam nigdy na chorobowym", jest argumentem na Twoją korzyść, jednak zastanawia mnie z jakiego powodu podczas dziewięciu lat pracy nie Byłaś na chorobowym.
Czyżbyś była zastraszana ? Niestety są takie przypadki.
"socjalne które nam się należy nie wiem gdzie się podziewa".
Jako pracownica masz pełne prawo "skontrolować" pracodawcę co do kosztów uzyskania przychodu, kosztów pracy itp.
Na przykład poprzez prośbę do działu kadr o comiesięczny tzw. PASEK, lub wydruk z komputera dotyczący Twej pensji, jak i kosztów z nią związanych (ubezpieczenie, podatek, socjalne).
Inną sprawą jest tzw. wewnętrzny regulamin pracy.
Jednak i w tym przypadku pracodawca ma obowiązek poinformować o jego istnieniu pracownika na piśmie, a co ważniejsze udostępnić go na jego życzenie .

Reasumując, moim zdaniem sprawa ta nadaję się do sądu pracy.
(usunięte przez administratora)
beti 2015-03-09 12:59
przepraszam mojego pracodawce na calym forum wpis był troche niesprawiedliwy
już wystąpilam o jego usuniecie
Domiska 2015-03-09 13:27
Przepraszam mojego bylego pracodawce za niestosowny komentarz napisany pod wplywem emocji. Prosba o usuniecie jest juz rozpatrywana przed administratora
Ultraviolet 2015-03-15 19:34
A ja bym Hama nie przepraszał !!! Za komuny był niezłe ziółko , starsi ludzie znający go to wiedzą. Możecie z nimi porozmawiać !!
ziomal 2015-03-15 19:37
Możecie pogrzebać w archiwach IPN - to sie przekonacie !!!!
kizia 2015-03-17 15:00
Przeworno z Gra ..to bagno i dno Aśka po zawodówce ,jakie kierowniczki taki sklep.
kika 2015-03-26 12:34
Byly fajne dziewczyny w Przewornie Marta i taka przemila pani w okularach nie pamiętam jak miala na imie a zostaly staree zolzy.
gość1 2015-06-04 20:28
a aśka ze skorogoszczy niby pani kierownik to istny bezmózg i totalna tępota. Czy ten szef wogóle wie kogo zatrudnia????
Gość 2015-08-28 14:14
Zmieńcie Kierowniczke w Skorogoszczy to wtedy sklep będzie ok.Dzięki niej ten sklep spada na psy. Masakra jakaś. Opryskliwa., niemiła i wogole psuje wizerunek Borta. TRAGEDIA
ktoś 2015-10-22 07:18
sklep w Przewornie... Bez komentarza... Chyba najgorszy sklep pod względem obsługi w jakim byłam. Te młode pnie które tam pracują lub pracowały to mam wrażenie że przychodzą do pracy za kare. nie dość że kolejka jak za komuny bo "łanie" muszą poplotkować to w dodatku obsługa bardzo nie miła. Jestem tak często ale chyba tylko jedna pani jest całkiem normalna. Myślę że jeśli bort widziałby ruchy i zapał do pracy co niektórych pań to chyba nie chciałby takich pracownic. Warto się temu przyjrzeć...
puszek 2015-10-28 21:46
otworzyłem cukierka i zobaczyłem robaki smiejące się ze mnie że wyprzedziły mnie i zjadły go wcześniej myślałem ze byłem w sklpie zoologiznym i kupiłem sobie zwierzątka ale jednak to był wimar stwierdziłem więc ze jak już mam robaki to pójdę na ryby więc kupiłem sobie jeszcze jogurt który był tak przterminowany że dałem mu wędkę i łowił razem ze mną pozdrawiam puszek okruszek z tych bułek co mąkę zlizują
puszk 2015-10-28 21:47
ten komentarz wyżej jest do przeworna
Klient 2015-11-11 10:35
Jestem klientem w sklepie w Skorogoszczy i to co tam się dzieje to masakra.obsługa miła ale jedna osoba obsługująca reszta biurowa. Pani kierownik istna beznadzieja na niczym się nie zna. Opryskliwa i do tego nie umie odpowiedzieć na proste pytania. Towar zwrócić to problem bo Pani kierownik nie umie zrobić zwrotów. Sklep funkcjonuje ponad rok,a od jakiegoś czasu zakazane jest krojenie salcesonu itp wędlin w galarecie. Co to ma być? Niedługo pewnie wędlin w tym sklepie nie będzie się wcale kroiło. Za mało dziewczyn w sklepie i kolejki jak za komuny. Gdyby Pani kierownik była kumata nie potrzebowała by koleżanki do wspólnego posiedzenia w biurze. Bo zwykła pracownica zamiast obsługiwać na sklepie to całą zmianę siedzi w biurze odwalajac całą robotę kierowniczki. Więcej osób pracujących fizycznie jest tam potrzebnych a nie siedzących. Tragedia.
klient 2015-11-25 10:27
przeworno tragedia zwłaszcza p.Natalia która jest nie miła i opryskliwa. poprostu masakra.pewnie trzyma sztamę z kierowniczą i dlatego tam jeszcze pracuje.
007 2015-11-25 18:27
hehehehe jakaś lalusia przeworyńska się pożaliła, która w szpileczkach nie ustała 2min w kolejce. Osoby, które piszą takie bzdury są do bólu żałosne !!!!!
Może kochane lalunie zazdrościcie tym Paniom bo większość z Was w Przewornie zajmuje się tylko plotami i lataniem do gminy po pieniądze. Zastanówcie się co piszecie. Mądrzy ludzie tego nie piszą. Wszystkie Panie w tym sklepie są Ok. Trzeba pracować z ludźmi żeby to zrozumieć a nie siedzieć tłustą dupą przed komputerem i wypisywać bzdury. Mądry przeczyta i machnie ręką, głupi będzie siedział i czytał bzdury zawistnych ludzi.
Powodzenia życzę osobą, które lubią ubliżać innym nie patrząc na siebie.
008 2015-12-07 14:03
007 przeczytaj uważnie co napiszę.
Jakoś dziwnie bronisz pracodawcy.
macho 2015-12-24 06:07
a dlaczego w sklepie w sidzinie zawsze niema ogurkuw?
picku 2015-12-26 20:55
Bo pracują tam same kobiety ?
prawie klient 2016-06-23 12:54
z takim zachowaniem dalekim od przyjętych, jako chociaż poprawne, w kulturze nie miałam do czynienia - rada na przyszłość trzymajcie się z daleka
Bebol 2016-07-15 23:16
Zgadzam się
Bebol 2016-07-15 23:21
Dokładnie
byla klientka 2016-08-10 22:52
Proszę o kontrole terminów ważności w Skorogoszczy. Juz mi się zdarzyło 4 razy kupic produkt długo po terminie :/
Amator niedzielnego rosołu. 2017-01-28 12:44
Witam. W sklepie w Michałowie co sobotę drób świeży można kupić max. do godziny 9-tej, później to zapomnij, natomiast we wtorki i czwartki jest tego nadmiar, leży to i zmienia kolor do wieczora. Ja raz w tygodniu rosół gotuje w niedzielę, w soboty często pracuję, jak wracam, to nie ma już nic. W innych miejscowościach w sklepach tej sieci nie ma takiego problemu, np w jankowicach w sobotę zawsze po południu coś jeszcze jest. Proszę o naprawienie tej niedogodności. Z góry dziękuję. Stały klient.
NPS 2017-01-31 14:07
trzeba ożywić to forum dawno nikt nie napisał nic o swoim pracodawcy a jest parę niusów może ktoś się znajdzie odważy
NPS 2017-01-31 14:13
CIEKAWE KTÓRY TO TAKI AMATOR NIEDZIELNEGO ROSOŁU , KUP SOBIE Z CHIŃSKI W KUBKU NA CAŁY TYDZIEŃ
kaj 2017-05-31 07:35
sprawdzajcie paragony w sklepach borta ! bo ....................
1
Iw. 2017-06-07 08:04
B... co nie odpisujesz na sms jak tam na wolnym wiesz że ta mała z Jankowic ma wrócić do pracy kurdę mi się umowa kończy R..... miała dzwonić żeby się za mnie wstawić nie chce jej, muszę z R... pogadać bo potrzebuję jakieś lewe nadgodziny dobrze że ona jest bo z tą wiesz z kim to by nie przeszło kończę bo teściowa ...... potem pogadamy
Zenon 2017-07-20 01:15
Jak nietrudno zgarnąć opinia należy do urażonej pani ekspedientki , która zamiast się wziąć za robotę to się żali na forum .
Zostaw swoją opinię o Bort-Wimar Sp.j. - Grodków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bort-Wimar Sp.j.