brak logo

Car Shop Maroni Marek Bochen

Opole

Opinie o Car Shop Maroni Marek Bochen

Krzysztof 2013-06-26 14:26
[usunięte przez moderatora] Wysłał mi chłodnicę nie do mojego rocznika i modelu samochodu mimo że wysłałem mu dokładne dane. Odesłałem mu chłodnice 4 czerwca , do dzisiaj nie otrzymałem zwrotu pieniędzy chociaż zapewniał mnie że wysłał mi na podane konto.Wykonałem wiele telefonów , poniosłem koszty kurierskie . Nie polecam tego pana , z[usunięte przez moderatora]
Kupujacy 2013-12-03 15:02
Ma ten sam problem [usunięte przez moderatora]!!!!!!!! odesłałam mu kluczyk do alfy 156 gdzie kosztowal 100zł z groszami !! ten facet jest bezszczelny traktuje klienta jak smiecia !!!!! NIeucciwosc na potęge !! Za kluczyk nawet paragonu nie dostałam !! Zgłaszam jutro wsytsko do urzędu skarbowego w Opolu oraz Sprawe podaje do rzecznika !!!
Andriu 2014-04-14 15:44
Ludzie nie kupujcie u tego(usunięte przez administratora)ludzie kochani z daleka omijać (usunięte przez administratora)
Siara-S4 2014-10-24 18:51
Panie Andriu co Pan pisze za bzdury wyssane z palca ,nic nie trzyma sie kupu ,bez podstawnie wystawiony komentarz
Siara-S4 2014-10-24 18:56
Carshopmaroni to firma super , spoko kontakt,rzeczowe podejscie do sprawy super sprzedawca polecam wszystkim
tyranozaur999 2014-10-24 19:01
Bezproblemowe transakcje, zero problemów, kontakt dobry. Polecam w 100%!
henio 2014-10-24 19:07
Profesjonalna obsługa,szybka realizaja zakupów - paragon i faktura od ręki.
Carshopmaroni fascynat samochody polecam
Józek 2014-10-25 13:58
Wzorowy Kontrahent ,szybka realizacja, bardzo dobry kontakt telefoniczny i e-mail. Polecam naprawdę w 100 %
mrek 2015-06-30 08:24
Ludzie nie kupujcie u tego pana a tym bardziej nie dajcie mu swojego auta to naprawy ponieważ nie umie tego robić odkąd zączełem u niego naprawiać auto remonty się nie kończyły i co chwile nowe usterki mało tego ani nie daje paragonu ani faktur zgłosze do urzędowi skarbowemu to jest oszust a nie człowiek
alfasport 2015-11-14 12:45
Kupuję czasem u tego Pana części, gość miły i uczynny, do tego zawsze ceny miał niższe , niż u innych opolskich autoszrociarzy. Nie miałem żadnych problemów z reklamacją, bo nic nie musiałem jeszcze reklamować:)
Tomczak 2016-05-09 17:59
oddaje na serwis do tego Pana regularnie samochody. Wszystko wykonane jak trzeba, bez jakichkolwiek problemów, a części i usługa zawsze niższe niz u konkurencji. Z całą pewnością moge polecić tą firmę
kurki 2016-08-07 12:15
Polecam ta Firmę, każda usługa przeprowadzona profesjonalnie-szybka realizacja polecam.
Rozczarowany 2016-10-07 14:37
Facet jest nierzetelny, kłamczuch, nie rozlicza się uczciwie ,nie wywiązuje z umów. Takiemu powinno się zakazać działalności. Potwierdzam negatywną opinię o tym "człowieku" i przestrzegam przed wchodzeniem z nim w jakikolwiek kontakt na płaszczyźnie klient-usługodawca.
Pan samochodzik 2016-10-11 17:17
Firma podchodzi profesjonalnie do wykonywanych usług .Zawsze robie w tej Firmie naprawy mechaniczne,oraz kupuje częsci -bardzo konkurencyjny cenowo .
Siara-s4 2016-10-17 07:42
Widzę że od trzech lat, po otrzymaniu zwrotu gotówki, nadal pisze Pan bzdury, realizujemy każda transakcję profesjonalnie. Niestety jeżeli ktoś kupuje towar i żąda zwrotu gotówki, bez odesłania towaru w ramach reklamacji jak można to nazwać...
Niezadowolony klient 2016-11-17 15:48
Oszust, kłamca nie odbiera telefonów. Nie polecam !!!!
Karma 2016-12-26 19:29
Omijać szerokim łukiem!!! Takie firmy nie powinny istnieć. Brak wiedzy z zakresu motoryzacji. Brak jaj i oszukiwanie ludzi. A pozytywne opinie wystawiane przez znajomych. Nie dajcie się nabrać.
Gregory 2016-12-29 13:53
Uwaga oszust !!!
Andrzej 2017-01-18 11:37
Pozytywne opinie o tej firmie są wystawiane wyłącznie przez znajomych, co jest potwierdzone. Ratują się przebiegle w ten sposób. W ogóle nie wiadomo dlaczego takie coś nazywa się firmą. Przestrzegam przed kontaktami z nimi. W ogóle proponuję aby osoby pokrzywdzone przez nich skontaktowały się ze sobą i wspólnie załatwiły sprawę nieuczciwej działalności tej firmy raz na zawsze.
Maroni 2017-06-01 08:34
PANA opinia nie ma podstaw, piszę Pan bzdury nie zna spraw które miały miejsce kupujacy.
Kupujący zamawia towar żąda zwrotu, pieniędzy a towaru nie oddaje. Co to ma być.To wy w większości jesteście naciagaczami.
A ludzie którzy piszą opinie,dla czego nie wskazuja lub opisują danego zdarzenia, bo nie mają pojęcia o co chodzi.
Oczywiście wszyscy prowadzący działalność to oszuści.
Ludzie bądźcie obiektywni.
Maroni 2017-06-01 09:15
Panie Gregory oszust nazywa oszustem innym ,nawet nie podał podstawy ogarnij się Pan.
Łukasz 2017-06-01 09:19
Firma profesjonalna , szybkie realizacje zamówień. Bez problemowo zwroty i reklamacje. Współpracuje z ta firma od dłuższego czasu polecam..
rozczarowana partaczem 2017-07-17 21:34
ten pan nie wystawia faktur, odpierdziela fuszerki, nie zna sie na blacharce, wciska kity, oszust i klamczuch, dla tego pana tydzien to od piatku do poniedziałku, a nie od piatku do piatku, nie solidny, nie rzetelny, nie polecam!!
Zostaw swoją opinię o Car Shop Maroni Marek Bochen - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Car Shop Maroni Marek Bochen