logo Derksen

Derksen

Gdańsk

Opinie o Derksen

Gola 2010-06-11 22:35:50
Ludzie jeśli choć trochę się szanujecie to omijajcie szeroko firmę Derksen!Jeśli chodzi o warunki mieszkaniowe to chyba świnki mają lepiej w chlewie!Niestety taka prawda.Grzyb na ścianie,śmierdzi jak w oborze,myszy i inne zwierzątka do towarzystwa.Pracowałam pare dni przez to biuro i zrezygnowałam również ze względu na opłakane zarobki.Miesięczna wypłata ok.600- 700 euro na ręke, gdzie po przyjezdzie do Holandii koordynator zapewniał nas,ze będziemy pracowali po 40 h tyg .Jeden wielki żart to biuro,nie polecam nikomu!!!!!!!!!
1
anonim 2010-07-15 13:44:52
Również pracowałem przez derksen w Veghel, w Jumbo przy zbieraniu zamówień. (usunięte przez administratora)Przy każdej wypłacie jakieś problemy, tu za dużo skasowali tu to, tu tamto, i ciągłe upominanie się o swoje. Jedna koordynatorka mówi to, druga tamto, a trzecia nie wie. Odradzam
1
masakraa 2010-09-17 17:52:56
(usunięte przez administratora)pracowałam w wakacje , pieniądze ledwo co się doprosiłam po 3 tygodniach czekania jak już byłam w Polsce !!! a do dzisiaj nie dostałam solarisa !! W umowie miałam wyższą stawkę niż realnie wypłacone pieniądze, co dzwonię to telefony głuche, dopiero jak postraszyłam policją w holandii to pieniądze trafiły na moje konto !!! LUDZIE OMIJAJCIE TO BIURO Z DALEKA !!!!
1
Witek Białystok 2010-09-30 13:14:46
Witam Nazywam się Witek Czmiel i mieszkam w Białymstoku- Obecnie pracuje dla firmy Derksen-Vtu people i mieszkam w Veneendalu w Holandii na ul Parallelweg 6.
Pracuję dla tej firmy ok 2 lat-i (usunięte przez administratora) Ostrzegam wszystkich ,którzy mają zamiar pracować(usunięte przez administratora).Oszukujują na wypłatach,kradną za mieszkanie,które opłaty te nie sa wogóle opisane w umowie...Do pracy ma się od 50 km nawet do 150 km w 1 str...Wstawać trzeba od godz 3 w nocy-co jest totalnym pojeban-ym obłędem a wraca się po pracy od 14-23 w zależności gdzie ktoś pracuje i po ile godzin....(usunięte przez administratora)
krystyna 2010-10-14 19:48:54
POLECAM TĄ FIRMĘ PRACOWALIŚMY PRZEZ TĄ FIRMĘ W BELGI PRZY ZBIORACH BYŁO SUPER PODZIĘKOWANIA DLA PANI KASI Z BIURA Z GDAŃSKA
Niunia 2010-10-28 21:15:27
(usunięte przez administratora)Wypłacili mi wypłatę o 3 razy za dużą . Połapali się po 4 tygodniach przy następnej wypłacie i zadzwonili do mnie w tej sprawie . Ja powiedziałam że to ich sprawa że się pomylili i że ja mam godziny wypracowane a nie mam wypłaty na koncie . Wypłacili - barany jedne - i znów się pomylili o 3 razy na moją korzyść . Zwiałam im bgo tym razem już pieniędzy bym na bank nie widziała heheh ale 4 tyś euro za 6 tygodni to rekord jak dla mnie - i to tylko przez głupich ludzi jakich zatrudniają hehe
1
skorpion 2011-01-29 17:49:50
zgadzam się z tobą,najbardziej przekręty robi koordynatorka (usunięte przez administratora),sama zwalnia ludzi,pozbawia ich pracy bez środków do życia.Oj napisze tylko jedno na koniec Bóg rychliwy ale sprawiedliwy to dotyczy jej
anonim 2011-02-03 22:46:04
Pracowałem dla Derksena prawie dwa lata ! Prawda jest taka że wszystko zależy od koordynatorów za moich czasów pracowała (usunięte przez administratora), odeszła do innej firmy, ale kogoś tak życzliwego dla pracownika nigdzie indziej nie spotkałem .Dziękuję za bezinteresowną pomoc i to że kiedy pracujący w biurze Holender powiedział że nie wypłaci mi należnych pieniędzy powiedziała żeby zabrał sobie te pieniądze z Jej pensji a mnie zapłacił !
Za granicą można spotkać ludzi takich (usunięte przez administratora). Niestety częściej spotkamy innych polaczków.(usunięte przez administratora) Praca zależy gdzie się trafi czasami super, a czasami recykling czyli praca na śmietniku.
2
smutna 2011-02-18 19:37:26
(usunięte przez administratora) dlaczego Ty zniszczyłaś Nam życie,nasze marzenia,naszą przyszłość.Oj bardzo chcę by spotkała Cię kara za to co nam zrobiłaś.Jesteś diabłem nr.1
wodzio 2011-03-09 18:24:08
Kórwa bo zaraz nie wytrzymam. pisze tą opinie na gorąco. pracowałem dla nic 1,5 roku. przez 8 miesięcy niezgadzały mi się wypłaty oczywiście na moją niekorzyść. na szczęscie jestem małym księgowym (usunięte przez administratora). Zawsze musiałem się dopominać o swoje. ale teraz przerosli samego siebie dali nam tz wszystkim którzy pracowali dla nich po dwa jaaropgavy i co ztego wyszło że mam do zapłaty 1200 e naszczęście znowu zjarzyłem o co chodzi, tylko że po fakcie i musze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do belastingu i sprostować moje rozliczenie zorgtotslag. [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzie nie pracujcie dla nich to jedna wielka banda mongołów, nieuków(usunięte przez administratora)naszczęscie wiem gdzie ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]mieszka chyba pojade mu w czpe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
xxx 2011-03-24 09:26:42
UWaga na bworking to to samo co derksen tylko ze zmienili nazwe
anonim 2011-06-12 20:40:40
Jesli chcecie załatwiałać sprawy papierkowe to w żadnym wypadku nie idżcie do Ewy,ona nie ma pojecia jak wypełniać papiery,dzwoni do drugiej osoby podobnej do niej, która tez niema zielonego pojęcia jak wypełnic zaświadczenia.One nie maja żadnego wykształcenia są po podstawówce.(usunięte przez administratora)
jaroslaw 2011-06-28 12:28:10
paula - 2009-03-27 11:04:18

nie zgodze sie z wami moze poprostu zalezy kto gdzie trafi pamietajmy o tym ze nie ma firmy idealnej.w derksenie bylam tylko przez 2miesiace pracowalam na DHL-u praca lekka bardzo przyjemni ludzie od40-50godzin tygodniowo.pieniazki wyplacone byly na czas i bez wiekszych problemow.a co do mieszkania mieszkalam w venray w duzym i naprawde zadbanym domu jestem w holandi od 2 lat i ta firme wspominam naprawde milo gdyby mi zaproponowali jeszcze raz dhl nie zawachalabym sie


100% dopoki potrzebuja Twojej wiedzy...placa na czas gdy sie zwalniasz i zostaje cos...to musisz wykonac 100 tel by to odzyskac warunki np.w Hutten/z dn 12luty-2011 katastrofa gdyby wpadla kontrola byloby po nich zadnych gasnic ani drog w razie pozaru.syf i ceny z sufitu...po 260 od lozka w klitkach ,gdzie spia -bywalo 6 osob wszyscy fachowcy i polacy co maja inne mozliwosci...uciekli bo mozesz byc mistrzem ale wiecej niz 8 e.netto max nie dostaniesz. do tego niby usmieszki ale pieprzona ksenofobia i czesto wrogosc. wiem cos o tym bo sie nasluchalem /znam holender.szkoda pisac...a ten co pisze ze mial tak milo...nie neguje ale moze to po znajomosci lub byl w innym wymiarze!!! co do platnosci...,jesli kantuja na duze sumy /3-10 tys/'holendrow co robia im podwykonawstwa ...co dopiero polacy.nastepna banda kretaczy.SZef firmy byl kiedys,robolem bez fachu drugi szef masarzem a prowadza firme o profilu fachowym.Osobiscie widzialem co potrafia. Poza zdzieraniem kasy...NIC.
jaroslaw 2011-06-28 12:28:13
paula - 2009-03-27 11:04:18

nie zgodze sie z wami moze poprostu zalezy kto gdzie trafi pamietajmy o tym ze nie ma firmy idealnej.w derksenie bylam tylko przez 2miesiace pracowalam na DHL-u praca lekka bardzo przyjemni ludzie od40-50godzin tygodniowo.pieniazki wyplacone byly na czas i bez wiekszych problemow.a co do mieszkania mieszkalam w venray w duzym i naprawde zadbanym domu jestem w holandi od 2 lat i ta firme wspominam naprawde milo gdyby mi zaproponowali jeszcze raz dhl nie zawachalabym sie


100% dopoki potrzebuja Twojej wiedzy...placa na czas gdy sie zwalniasz i zostaje cos...to musisz wykonac 100 tel by to odzyskac warunki np.w Hutten/z dn 12luty-2011 katastrofa gdyby wpadla kontrola byloby po nich zadnych gasnic ani drog w razie pozaru.syf i ceny z sufitu...po 260 od lozka w klitkach ,gdzie spia -bywalo 6 osob wszyscy fachowcy i polacy co maja inne mozliwosci...uciekli bo mozesz byc mistrzem ale wiecej niz 8 e.netto max nie dostaniesz. do tego niby usmieszki ale pieprzona ksenofobia i czesto wrogosc. wiem cos o tym bo sie nasluchalem /znam holender.szkoda pisac...a ten co pisze ze mial tak milo...nie neguje ale moze to po znajomosci lub byl w innym wymiarze!!! co do platnosci...,jesli kantuja na duze sumy /3-10 tys/'holendrow co robia im podwykonawstwa ...co dopiero polacy.nastepna banda kretaczy.SZef firmy byl kiedys,robolem bez fachu drugi szef masarzem a prowadza firme o profilu fachowym.Osobiscie widzialem co potrafia. Poza zdzieraniem kasy...NIC.
magda 2011-10-05 19:37:13
a vtu jeszcze istnieje? pytam, bo tam ewa decyduje kto ma pracować a kto wylatuje i nikt mi nie mówi że jumbo zwalnia. Przyjdzie taki dzień że tej kretynce też kiedyś chleba zabraknie na stole.
hks 2012-03-25 22:39:20
magda - 2011-10-05 19:37:13

a vtu jeszcze istnieje? pytam, bo tam ewa decyduje kto ma pracować a kto wylatuje i nikt mi nie mówi że jumbo zwalnia. Przyjdzie taki dzień że tej kretynce też kiedyś chleba zabraknie na stole.
znam tych cweli szonego i przemusia jedna wielka banda zlodzieji ! przezylem derksena vtu b working, nigdy wiecej,rzygam na to wszystko, takzwane pokoje na hiutom niemcy hehe nierozpierdalajcie mnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zaraza 2012-03-29 16:17:03
przemek , zgrywa kozaka ale nim nie jest .
Hiutum hehe normalna patologia i marginesy społeczęstwa .
Kto jest tylko tam w porządku z DUIVEN Harry czy jak mu tam leciało , pozdrowienia dla niego .
WOJTEK D 2012-04-25 10:11:18
zaraza - 2012-03-29 16:17:03


Hiutum hehe normalna patologia i marginesy społeczęstwa .

Kto jest tylko tam w porządku z DUIVEN Harry czy jak mu tam leciało , pozdrowienia dla niego .
(usunięte przez administratora) POCHODZĄCY Z KĘDZIERZYNA KOZLA już nikomu z Polaków krzywdy nie zrobi prokuratura rejonowa prowadzi postępowanie przygotowawcze w sprawie jego nadużyć.
(usunięte przez administratora)
zenek 2012-05-13 08:17:42
WOJTEK D - 2012-04-25 10:11:18

zaraza - 2012-03-29 16:17:03

przemek , zgrywa kozaka ale nim nie jest .


Hiutum hehe normalna patologia i marginesy społeczęstwa .


Kto jest tylko tam w porządku z DUIVEN Harry czy jak mu tam leciało , pozdrowienia dla niego (usunięte przez administratora) POCHODZĄCY Z KĘDZIERZYNA KOZLA już nikomu z Polaków krzywdy nie zrobi prokuratura rejonowa prowadzi postępowanie przygotowawcze w sprawie jego nadużyć.

Zycie tez już uregulowało z nim pora [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nki pierwsza żona od niego odeszła płaci alimenty,druga poroniła jego dziecko w dziewiątym miesiącu ciązy.To los przygotował temu złodziejaszkowi pieniędzy przykre zyciowe doswiadczenie
Najwyzszy czas cisnac z frajerami !(usunięte przez administratora)
Master chef 2013-04-03 14:54:38
Ta agencaj to poprostu ZŁODZIEJE !!! Duzo gadki panie w biurze Gliwickim koloryzuja a na podpisanie umowy to czeka sie wieki bo pani sekretarka nie ogarnia nawet drukarki i nie wie jaki plik ma dac do wydrukowania...Praca to wolałbym w kamieniolomie pracowac hahaha i mieszkanie z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na hotelu bo sie wprowadzily na lokacje gdyz szef agencji Renne kawal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] CWANIAK z Didam mial uklad z wlascicielem lokacji. Zero pralki do prania ubran a koordynatorka to osoba ktora nawet nie ma pojecia o kierowaniu zesplem ludzi a nie wspomne o jaim kolwiek zalatwianu spraw takze Kochani lepiej jak naj dalej od tego syfu bo i tak wam pienieniedzy nie wyplaca aha i wyplaty co miesiac wiec refleksje pozostawiam wam dodano 3 kwietnia 2013 pozdrawiam....;-)
xxx 2013-05-09 11:21:04
Najlepsze w tym wszystkim jest to ze wszystkie te rzeczy wypisuja ludzie ktorzy maja ciagle jakis problem. Większość mysli ze przyjedzie do Holandi i dostanie pieniadze za nic. Dlaczego nie napisza ze oni tez sprawiali problemy okradali kolegow nie wywiazywali się z obowiązków. Kolego dostałeś ostrzeżenie chciano się z Toba rozstac w zgodzie!!!!
O tym chyba zapomniales!!!!
Zanim zaczniecie oczerniac innych spojrzcie w lustro!!!
Jerzy 2014-03-25 10:46:36
Piszesz tak samo głupio jak inni. Na pewno są ludzie co liczyli na łatwy zarobek i dużo rozrywki i mało wysiłku. Zawsze ktoś taki się znajdzie ale są też ludzie co chcieli pracować uczciwie i wydajnie ale przejechali sie na agencji. W przeszłości były tysiące różnych indywidualnych przygód z tą agencją, więc nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Jak tyle osób twierdzi, że były przekręty na wypłatach i trzeba walczyć o swoje, to raczej jest to prawda!
hapsz 2015-01-07 17:22:36
Hej, a może ktoś napisac ile dokładnie jest odpłatne to owe zakwaterowanie, bo to, że zapewniają, to niby fajnie, ale co jak wcale nie jest to najtańsza opcją? W ogóle jakie oni stawki proponują i o co pytają na rozmowach rekrutacyjnych, wiecie? Derksen niby nie ma tutaj tragicznych opinii, ale jednak bez tych informacji nie zaaplikuję.
Van Helsing 2015-02-09 21:34:14
Pracowalem w Derksen od 2008, byla fuzja z VTU, pozniej powstalo B-Working, Czy ktos wie cos o firmie Cervo z Didam? /prezes-Rene Derksen/, czy to nastepna mutacja tej samej firmy pod inna nazwa?, Co do ceny za mieszkanie, ja jestem juz na stale i mam dom z ogrodem z Gemeente za 540e/mies. ja place 290-reszta to huurtoeslag, wy placicie 300 za lozko w bajzlu z cpunami....
kasia 2016-02-18 18:36:58
uwaga na tą agencje od lat maja negatywne opinie , nie daj sie skusic na bajeczki ktore sa powyzej zamieszczone do sprzatania domkow , po wpisach widac ze to ktos z biura , jeszcze raz mowię uwazajcie.... ladne gadanie przy rekrutacji a w praniu wychodzi syf
biurowa 2016-04-25 12:22:23
Pani Kasiu, po czym Pani wnioskuje? Może jakieś konkrety?
rafał 2016-05-05 22:06:55
Anno, wydaje mi się, że pomyliłaś firmy. Derksen chyba nie szuka na takie stanowisko. Jest firma o podobnej nazwie, która zatrudnia, ale w Gliwicach a nie w Gdańsku. A sama nazwa stanowiska dość oklepana już ostatnio :)
Zostaw swoją opinię o Derksen - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Derksen