Bredent Polska Materiały Stomatologiczne

Poznań

Opinie o Bredent Polska Materiały Stomatologiczne

Mat 2013-04-10 22:32:33
Nikomu bym nie polecił pracy w tej firmie.
7
Jola 2013-05-21 22:59:36
Okropna firma!!!
2
ani 2013-12-14 21:36:49
Czy możecie bliżej opisac swoje spostrzeżenia na temat tej firmy??
1
dan 2014-05-17 17:10:43
Nieprzyjemna atmosfera, brak szkoleń dla pracowników. Nie polecam!
6
kib 2015-01-09 22:13:37
Te opinie na temat firmy pochodzą od pracowników który nie potrałili sprostać zdaaniom firmy.
6
cat 2015-01-09 22:17:06
Konkurencja się pastwi !
6
Powtorka 2016-01-05 12:53:44
Moj komentarz skasowano, wiec powtorze. Praca w tej firmie byla najgorszym co mnie spotkalo. Brak premii, brak podwyzek - o wyplate trzeba sie upominac. A wymagania z kosmosu. Wlasciciel firmy to niewychowana, niekulturalna osoba, wrecz oblesna i obrzydliwa. Wielu klientow robi w konia. Nie polecalbym zakupow w tej firmie, zwlaszcza rzeczy ktore maja date waznosci - nigdy nie mozna byc pewnym czy nie zmieniono naklejki.
3
Tan 2016-01-06 14:41:59
Potwierdzam. Drukowanie nowych naklejek z nową datą ważności to chleb powszedni w tej firmie. Osoba właściciela została prawidłowo zdefiniowana. Dodam tylko że pan Dariusz nie inwestując w szkolenia pracowników sam sobie robi krzywdę.
2
Powtorka 2016-01-06 15:19:55
Dokladnie. A obiecuje tych szkolen setki... po czym figa z tego jest.
2
Tan 2016-01-06 22:54:31
Generalnie w tak chorej atmosferze nie da się normalnie pracować ani nie być znerwicowanym. Pracowałam w wielu miejscach ale to miejsce na długo mi zapadnie w pamięci. Do tej pory żałuję że naiwnie uwierzyłam w obietnice tego pracodawcy. Ten człowiek potrafi wspaniale zamydlic oczy w szczególności młodemu, niedoswiadczonemu człowiekowi. Na szczęście są
jeszcze uczciwi pracodawcy którzy szanują swoich pracowników. Życzę koledze powodzenia w poszukiwaniu tym razem uczciwego pracodawcy!
2
Tan 2016-01-06 23:18:51
Juz długo nie pracuje w tej firmie i w tej chwili mam dobrą pracę ale właśnie dzisiaj wspominałam ttą felerną prace z rodziną i postanowiłam dodać coś od siebie. Każdy kto nie wierzy niech sam się przekona. Wszystkie te opinie są czysto subiektywne ale moim zdaniem potrzebne. Powodzenia.
3
Powtorka 2016-01-07 09:29:59
Juz tez tam sporo czasu nie pracuje, z resztą długo miejsca tam nie zagrzalem, bo tak jak mowisz wytrzymac sie nie dalo. Na rozmowie obiecanki cacanki, a potem robisz jakies gowno, w ogole nie zwiazane z tymi obietnicami. Tak samo wkreca pracownikow, jak i klientow. Zenada
3
Tan 2016-01-07 12:10:02
Dokładnie! Myślę, że osoba z kilkuletnim doświadczeniem nie dałaby się tak wkręcić. Jak chcesz się rozwijać to szukaj innej firmy. Jednego się nauczyłam. Nic na gębę. Teraz nie dam się tak oszukać. Moja rodzina również prowadzi firmę i takie traktowanie byłoby nie do pomyślenia. Może komuś pasują takie warunki.Niech się sam przekona czy warto.
3
Goni 2016-01-21 12:50:15
Dodam, ze Pan Stefaniak jest o tyle perfidny, ze zwalnia pracownikow bardzo chamsko - inaczej nie da sie tego okreslic. Caly dzien zachowuje sie jak gdyby nigdy nic, a na sam koniec informuje, ze to byl ostatni dzien w pracy, podajac powod 'filia w Niemczech kazala', co jest smieszne, bo bredent Polska jest tylko dystrybutorem, i glowna siedziba nie interesuje sie, kogo Stefaniak zatrudnia. Jest tchorzem i klamcą - takiego pracodawcy nalezy unikac.
3
Pi 2016-02-05 18:12:14
O proszę, ile się tu dzieje. Sama prawda u góry. Ja to zawsze podziwiałem panią J. że tyle czasu wytrzymuje. Powinni jej solidną premie dać.
1
Pi 2016-02-05 18:13:40
Buhahaha no tak... sorry zapomniałem, że w tej firmie nie premia nie isteje. To sobie pożartowałem, aż sam zsiebie się uśmiałem
2
Zostaw swoją opinię o Bredent Polska Materiały Stomatologiczne - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bredent Polska Materiały Stomatologiczne