Nuscana Laboratorium Lech Dąbrowski

Warszawa

Opinie o Nuscana Laboratorium Lech Dąbrowski

znajomy 2012-04-16 12:42:04
Znam osobe ktora pracuje tam dosc dlugo, nie mysli o zmianie pracy i nie narzeka wiec jest wporzadku, mozna polecic.
5
Szkoda czasu 2015-03-25 22:30:59
Pracowałam w tej firmie przez jakiś czas. Niestety nie mogę jej polecić ze względu na szefa. Ludzie tam pracujący tworzą świetną atmosferę, niestety wszystko i to doszczętnie niszczy właściciel. Zmiana decyzji nawet dwa razy w ciągu dnia na ten sam temat - co powoduje duży zamęt. Odciął pracownikom ciepłą wodę na 3 miesiące - porażka! Oszczędności. Humorzasty i to bardzo - zależy, którą nogą wstanie. O podwyżkach nie ma mowy. Jeśli rekrutacja trwa w tej firmie to znaczy, ze ktoś znów rzucił papierami i odszedł.
3
lol 2015-10-11 23:55:27
szef ma gdzieś pracowników, jest skąpcem i sknerą, wyzyskuje stazystow
4
Agata 2015-10-22 16:24:55
Jesteś wkurzona, bo nie udało Ci się dostać podwyżki? Musiałaś odejść więc próbujesz się zemścić na necie? Widocznie mało sobą reprezentowałaś i wyczuł, że nie jesteś osobą, w którą warto inwestować. Nie pomylił się chyba widząc co teraz wypisujesz. Gdyby był skąpcem to nie dawałby zatrudnienia tylu osobom i nie rozwijał firmy. A robi to od wielu lat z powodzeniem. Kwalifikuję cię do kategorii ML, czytaj: Małych Ludzi.
3
szef w natarciu 2015-11-07 12:14:35
Witamy na forum pracowników ... szefa Nuscany - tylko dlaczego podpisuje się Pan jako Agata??? ML to takie typowe dla Pana. Nieumiejętność przyjmowania krytyki - to dopiero jest słabe - skoro tak Pan się do wszystkiego odnosi to jak się Pan odniesie do faktu, że wyłączył Pan pracownikom ciepłą wodę na 3 miesiące! Bo to fakt niezaprzeczalny! Rozwój? Jaki rozwój skoro wszyscy pracownicy od Pana odeszli widząc, że ten statek tonie!To właśnie dlatego nie ma podwyżek, za to jest wyzysk - przy wykorzystaniu rzeszy praktykantów za 2 zł na godz. - to tylko po to by ratować tą firmę.
Zemścić w necie? - prawdę napisaliśmy i to wszystko! Przestrzegam raz jeszcze przed tą firmą!
6
no name 2015-11-07 23:20:24
Rozwój przede wszystkim - z dużym powodzeniem...wywołuje tylko uśmiech na mojej twarzy.
1
Joanna 2015-11-15 22:23:40
Drogie koleżanki i koledzy, Szefie Nuscany

Nie wiem czy powinnam się cieszyć czy martwić tym, że wszyscy myślą, iż to ja jestem autorką negatywnych postów pod adresem Nuscany. Otóż dla Waszej informacji nigdy nie krytykowałam kogoś anonimowo i nie zamierzam tego robić. Dlatego też podpisuję się swoim imieniem. Możę się mylę i chodzi o inną osobę ale coś mo się wydaje, że ewidentnie ktoś tu bije do mnie, i przychylam się do podejrzenia osoby powyżej, że jest to Pan Szef.
Wszyscy znają moją historię o podwyżce i uroczej zemście Pana Szefa, za to, że jako chemik, miałam śmiałość po pół roku zechcieć zarabiać odrobinę więcej niż najniższa krajowa i zdenerwować, że moja praca jest absolutnie niedoceniana, i dlatego w ramach odwetu, albo strachu, sama nie wiem, następnego dnia zablokowano mi komputer.
Skoro już mnie wezwano do tablicy - chętnie odpowiem. Proszę się cieszyć, że po moim odejściu zwyczajnie mi się nie chciało...
Szanowni kandydaci: Spotkacie się w tej firmie z totalnie niezrozumiałymi i irracjonalnymi decyzjami oraz zachowaniami. Skąpstwo to jak dla mnie małe słowo ale nawet nie w tym rzecz. Rzecz w tym, że ten pan zupełnie nie dba o bezpieczeństwo swoich pracowników. Niejednokrotnie krztusiłam się tam oparami stężonego kwasu siarkowego, a ten Pan zamiast wezwać fachowca biegał z taśmą izolacyjną i łatał dziury. Nie wspomnę już o odmowie kupna wiatraków przy ponad 35 stopniach w pomieszczeniu. Bo klimatyzacja to już w ogóle abstrakcja. Absurd na absurdzie. To błaga o inspekcję pracy. Ale mi się już nie chce. Mam super pracę, w której czuję się nareszcie człowiekiem. I moja praca jest doceniana. Mam tylko nadzieję, że nikomu nie stanie się krzywda. A panu, Panie szefie, życzę nadal tak dobrych ludzi jak do tej pory bo tylko to ratuje pańskie cztery litery.
8
no name 2015-11-19 15:14:45
A pamiętacie jak on kiedyś wszedł i pedział wszystkim, że musimy oszczędzać bo konkurencja też to niby robi. Mówił o kryzysie na świecie i tam takich pierdymałkach. Co mnie kurwa jego kryzys obchodzi. Nich sobie sam oszczędza. Jak ja jestem po studiach to chcę kasę i to porządną. Zgadzam się z Tobą Asiu, że po studiach też się nam coś należy. Mam koleżankę, która go zna osobiście. Podobno w życiu prywatnym taki nie jest. Co co się flak na nas uparł. Ostrzegam wszystkich - nie ićcie tam.
1
Gosc 2016-06-14 14:45:32
Nie warto tam isc na stez?
robiłam tam staż 2016-06-29 15:41:00
Nie warto, płacą 2,50 zł za godzinę pracy i robią wszystko, żeby nawet tego nie zapłacić (jak jakiś sprzęt uszkodzi się w labo, to pobierają kasę z wynagrodzenia stażystów bez poinformowania o tym. Masz dostać na koniec 1200 zł, a dostajesz o połowę mniej, bo połowę nie wiadomo za co Ci pobrali). Kierowniczka laboratorium niesympatyczna, gburowata. Czas pracy i przerwę liczą z zegarkiem w ręku w dosłownym tego słowa znaczeniu.
6
gosc 2016-08-02 22:27:51
Poprostu skandal, zamknąć te budę, zasady GHP, GMP, BHP oraz jakichkolwiek to tam NIE MA. Kitli nie dają- niszcz swoje, duszenie się kwasami to codzienność, płacą 2,50/h i jeszcze rządają szacunku do pracy, w której niszczysz swoje zdrowie, rzeczy, nerwy i czas, a na koniec potrącają za pobite szkło, oskarżają o sabotaż bo sami nie potrafią zapanować nad swoim personelem oraz OGÓLNYM SYFEM KTÓRY TAM PANUJE, AŻ SIĘ MUCHY ZALĘGAJĄ. Dziurawe dygestorium, 30 stopni na dworze, okna nawet nie można otworzyć bo kwasy wracają, ludzie się duszą, chowanie termometrów żeby nie było wiadomo ile jest stopni w środku, a klimy brak.
Nawet pan który przyszedł zrobić szkolenie BHP między słowami mówił, ze mamy szanować swoje zdrowie i nie dawać się tak traktować.
Akredytowane laboratorium? Nie wnikam kto to akredytował i na jakiej podstawie ale to, co tam widziałem to przykład jak nie powinno się prowadzić firmy. Wszystko zrobione na "oko". SKANDAL, WSTYD!
Ach, no tak, i jeszcze ta łaska i wyróżnienie, że możesz przyjść na staż z urzędu pracy za 900 zł/mc...
8
nazwa firmy i adres 2016-09-07 15:44:35
Trzeba dodać nowy adres i nazwę firmy żeby ludzie wiedzieli gdzie nie mają iść.
Serio NIE Idźcie tam!!!

Nuscana biotechnika laboratoryjna Adam Dąbrowski
ul. Wieruszowska 12/16 (budynek „K”)
60-166 Poznań
2
Student 2016-09-26 10:21:01
Laboratorium syfiaste , atmosfera niemiła. Wykorzystują stażystów za marne grosze.
2
były pracownik 2016-10-21 20:10:34
Zgadzam się - zamknąć te budę!
2
stażystka 2016-10-29 12:10:26
Niestety opinie wystawione tutaj są prawdziwe. Byłam tam na stażu jakiś czas temu. Brak przestrzegania zasad BHP. Rozumiem,że idą tam osoby z małym doświadczenie lub brak,ale szkoda zdrowia na staż w takiej firmie. Temperatura 35 stopni, duszące opary kwasów nawet w biurze. Każdy wie jaka jest praca w laboratorium ale to nie powód żeby upokarzać człowieka pracą za 2,50zł na godzinę,nie można było nawet na chwilę usiąść,bo od razu krzyk że mamy pracować, były przypadki omdlenia,okropna atmosfera pracy, zero zrozumienia od osób tam pracujących. Nie rozumie jak taka firma może mieć akredytację skoro większość badań robią stażyści ( ci niedoświadczeni i niby leniwi). Byłam na kilku bezpłatnych praktykach w laboratorium ale co tam się dzieje to jest nie do opisania. Teraz pracując w normalnej firmie,w laboratorium i widzę,że nie było warto ,tylko zniszczone zdrowie,nerwy .NIE POLECAM. Najłatwiej zrzucić winę na "leniwych" stażystów,mając ciepłą posadkę.
4
Zostaw swoją opinię o Nuscana Laboratorium Lech Dąbrowski - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nuscana Laboratorium Lech Dąbrowski