DLG Sp. z o.o.

Szczecin

Opinie o DLG Sp. z o.o.

admin 2015-09-10 17:44:38
Oceń swoją współpracę z firmą DLG Sp. z o.o.? Twój komentarz może wiele zmienić.
gość 2015-10-09 18:48:04
Nie ma wpisów a to dziwne,widocznie ludzie zastraszeni,DLG Szczecin,to praca na zleceniu trzy miesiące,później na czarno,walka o umowę o pracę,jak z waitrakami,inspekcja pracy tam zajrzy na pewno.
1
były 2015-10-09 21:44:52
Szef to jakiś kabaret olewa pracowników,nie podejmujcie tam pracy,warunki pracy i bhp,powinna się tym zająć inspekcja pracy,trzeba to zgłosić,i zgłoszę do inspekcji pracy,tam praca zagraża życiu pracowników,jak ten obiekt po byłym TtransOceanie na Chmielewskiego został dopuszczony do użytkowania,tam nie ma żadnych przepisów BHP
Były 2015-11-18 19:35:20
Ogłoszenia są non stop,warunki pracy przedstawię tak,pracowałem tam,stary powojenny magazyn,po byłem Transoceanie na Chmielewskiego w Szczecinie,brak ogrzewania,w zimie magazyn temperatura jak w chłodni,że inspekcja pracy jeszcze tam nie dotarła,to dziwne,może to zgłoszę,ale już tam nie robię,wymagania ponad siły ludzkie,wiecznie mało kasy szefowi.pogania ludzi non stop,ale najgorsze warunki,brak szatni do przebrania,warunki higieniczne ,tzn toalety to jakiś dramat,wszystko stare co ma z 50 lat,tak to wygląda,zastanówcie się ludzie nad pracą tam,tam nie ma żadnych szkoleń BHP,żadne inspekcje tam nie przychodzą,brak gaśnic,regały drewniane robione ręcznie z palet,które grożą zawaleniem się na człowieka,ludzie którzy tam pracują siedzą cicho bo zarabiają około 2 tyś netto,są zatrudniani na umowę o pracę,którą trzeba wywalczyć po pół roku pracy na czarno,umowa o pracę jest podpisywana,jak ja wywalczysz,nie kierują na badania ani wstępne ani profilaktyczne,trzeba to zgłosić inspekcji pracy i to zrobię.
1
kiedyś 2015-11-26 19:16:18
Praca w zimie w temperaturze jak w chłodni,pracowałem tam,masakra.
1
CV 2015-11-30 16:32:55
Byłem tam kiedyś parę godzin w pracy,wcześniej nie było wpisów,to się nie unosiłem,ale teraz i ja dopisze,po paru godzinach uciekłem,tak uciekłem,to co zobaczyłem to nie poważne,jak mogą być takie warunki pracy,ktoś się w końcu odważył i napisał i dobrze,wszystko co napisane wcześniej to prawda.Tam Inspekcja pracy potrzebna i to jak najszybciej.
1
Były 2016-04-13 18:55:46
DLG Szczecin hurtownia akcesoriów motoryzacyjnych-DNO a poniżej już tylko przepaść.Odradzam pracę tam na stanowisku magazyniera.Wielmożnemu prezesowi wiecznie mało,milionowe obroty co miesiąc a na pensje ledwo ma. Tragizm z komedią.
Prezes nie Wielmożny 2016-04-22 07:39:42
Witam zainteresowanych,pracowników,przyjaciół i hejterów firmy DLG
Opinie anonimowe mają to do siebie że, można pisać co ślina na język przyniesie .
- pensje są wypłacana co do dnia ( raz na pół roku zdarzy się 2-3 spóźnienia
klienci nie zapłacą fa w terminie , co ma powiązanie)
- inspekcja PIP była w tym roku , wszelkie zalecenia są spełnione
- szkolenia BHP aktualne
- jeśli ktoś myli pracę na umowę zlecenie z pracą na czarno -jego problem
stosuje się taką umowę na okres próbny
- na dzień dzisiejszy 100% pracowników ma umowę o pracę
- od 20 lat w firmie nie było żadnego wypadku - jak czytam o zagrożeniu życia to mimowolnie mam uciechę , może ktoś jest tak wrażliwy że, otarcie
naskórka traktuje w tej kategorii
- księżniczek i ich narzeczonych nie zapraszamy do pracy
- jest wolny rynek , jeśli ktoś nie chce pracować w DLG może pracować w innej firmie lub założyć swoją (płacić Zus,podatki,telefony,samochody,naprawy,transport,przedstawicieli,księgową,podpisać weksle do banku,nie mylić obrotów z dochodami, mieć odpowiedzialność karno-skarbową -zapewniam młodych ludzi ze warto spróbować swoich sił )
-dalszej dyskusji z mojej strony nie będzie , dziękuje za przeczytanie

wróżka 2016-04-29 08:46:47
scanuj chłopie i przestań bawić się w bajkopisarza , nie pasuje to się zwolnij
Były 2016-04-29 18:55:30
O Prezes Niewielmożny i wróżka w jednej osobie,bronią bałaganu w DLG,czyli ktoś ma rozdwojenie jaźni,podwójna osobowości,broni dna cały czas,czyli wychodzi z tego,że posty usuwane są dlatego bo są prawdziwe,boli Wielmożnego Prezesa prawda,ale jak pisałem w usuniętym poście,i tak jak ktoś przyjdzie do pracy,na magazyniera,zobaczy to dno,to po co ukrywać,bałagan i syf,i kasować posty,oj nie ładnie,nie ładnie.Piszcie panie prezesie w ogłoszeniach o pracę,jakie warunki,nie wolno oszukiwać.Przyszli pracownicy DLG Szczecin,zapraszam do pracy,zobaczycie jaki tam raj HAHAHAHAHAHHA
Były 2016-05-01 15:14:40
Proszę zobaczyć,ile ogłoszeń na magazyniera na Infoludku ukazało się w Kwietniu,cztery ogłoszenia,a nikogo nie zatrudniono,ludzie nie chcą pracować za grosze Prezesie,i to świadczy o firmie.
Pracujący 2016-05-04 19:23:05
Cytuję " pensje są wypłacana co do dnia ( raz na pół roku zdarzy się 2-3 spóźnienia
klienci nie zapłacą fa w terminie , co ma powiązanie)
Co mnie obchodzi że klienci nie zapłacą,to zdarza się co miesiąc,masz Prezesie miesiąc czasu na zebranie pieniędzy na pensje dla pracowników,nie wiesz że ludzie dla Ciebie zapierniczają,a Ty piszesz że jakiś klient nie zapłacił faktury,i Ty masz opóźnienia,co to obchodzi pracowników,to jak gadanie głupot w piaskownicy,masz pracowników,i na pensje trzeba, z wyprzedzeniem uzbierać,a nie na ostatni dzień,żarty,dla Ciebie i najbliższych przydupasów kasa jest,ale nie dla najniższych,taka prawda .Zapraszam do pracy przyszłych pracowników DLG,Rewelka praca!!!!!!
Zostaw swoją opinię o DLG Sp. z o.o. - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DLG Sp. z o.o.