Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ACP Pharma

Pracowałeś w firmie ACP Pharma i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-08-12 00:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozyjecie, zobaczycie....
Zachowac acp chca, ale acp pharma jako znana marke, jednak nie musza zachowac pracownikow... maja swoje magazyny, swoja kadre.... pewnie szeregowym (np. z magazynu) zaproponuja przejscie (tak jak bylo z prosperowcami), jednak na wiele to nie ma co liczyc.....


zreszta pod koniec roku bedzie wszystko wiadomo:)

Ogloszenia beda sie ukazywac, ale nie wierze, aby teraz kogos przyjeli (logika).

zdjecie uzytkownika
Gosc - 2013-08-11 15:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stronie nadal sa ogloszenia rekrutacji do lodzi i do warszawy
zdjecie uzytkownika
irek - 2013-08-10 13:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to trzymam za was kciuki. A czy można ewentualnie złożyć aplikację do acp teraz czy teraz się wstrzymują z przyjmowaniem aplikacji nawet jak nie ma rekrutacji
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-08-10 13:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według oświadczenia prezesa Neuci, chcą zachować acp.
zdjecie uzytkownika
irek - 2013-08-10 10:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale jednak jeszcze nie 100 % :) Żartuje. Firma coś już mówiła kto ewentualnie straci pracę? Chodzi mi o to czy zwolnią wszystkich z ACP Pharma czy może z obu firm wybiorą najlepszych i oni zostaną
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-08-09 22:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
99,9% pewniak;-)
zdjecie uzytkownika
irek - 2013-08-09 20:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz no to jest oczywiste. Ale to już zostało zaklepane w sensie to przejęcie czy jeszcze jest sprawa niepewna?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-08-09 18:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oswiadczenie o przejeciu jest sprawa "swieza", z wczoraj, wiec jeszcze nic sie nie dzieje. W koncu przejecie firmy to nie kupno tostera, procedura pewnie potrwa troche, ale boja sie ludzie o prace....
zdjecie uzytkownika
irek - 2013-08-09 16:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobra to ja mam jeszcze takie jedno pytanie. Co się stało z pracownikami z ACP Pharma to połączeniu?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-08-09 16:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie, że aplikuj do Neuki.... o niebo lepszy pracodawca niż acp (wielu obecnych i byłych pracowników Ci to powie)

i jak rynek pokazuje o wiele pewniejszy:)


zdjecie uzytkownika
irek - 2013-08-09 14:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli aplikować bezpośrednio do tych co przejeli. A ty pracujesz dla tych co kupili czy pracowałeś dla ACP Pharma?
zdjecie uzytkownika
irek - 2013-08-09 12:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No została sprzedana sama w sobie ale chyba jeszcze funkcjonuje jakoś. A jeśli można wiedzieć to kto ja kupił i kiedy?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-08-08 22:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a po co Ci opinie?? Firma ACP Pharma została sprzedana.....
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-08-08 21:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakieś opinie na temat oddziału w Łodzi? szczególnie chodzi mi o call center.
zdjecie uzytkownika
janek - 2013-07-31 09:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie o co tutaj chodzi że komfort pracy jest niski w ACP Pharma? Nie bardzo rozumiem to stwierdzenie dlatego się pytam
zdjecie uzytkownika
farmaceuta - 2013-07-26 11:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy coś wiadomo na temat sprzedaży aptek?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-15 19:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gościu piszesz, że komfort pracy jest niski - co masz na myśli? Jakie to są standardowe benefity - opieka medyczna? karty sportowe?
zdjecie uzytkownika
apa - 2013-05-06 09:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda praca na stanowisku PH? Jaka podstawa, czy dają auto, jakie i ile można zarobić tak realnie ???

dzieki za info
zdjecie uzytkownika
monty - 2013-02-05 02:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie sa zarobki srednie na stanowisku PH??
zdjecie uzytkownika
alex - 2012-08-08 11:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w nowym saczu cefarm powinien dawno nieistniec - kierownictwo bez kwalifikacji nieznaja tabliczki mnozenia kompletny brak kultury osobistej inteligencji it [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ..........
zdjecie uzytkownika
wirtual1972 - 2012-05-29 03:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Nowym Sączu pracuje się za 1100zł. ku chwale A-CCCP i ukochanemu CEFARMOWI RZESZÓW!!!!
zdjecie uzytkownika
wirtual1972 - 2012-05-29 03:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziadostwo
zdjecie uzytkownika
sagan - 2011-03-22 14:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podzielam poprzednie wypowiedzi to PRAWDA zero szacunku,placa żadna-tragedia szukanie najtańszych ludzi,okłamywanie że będzie podwyżka,mydlenie oczu
zdjecie uzytkownika
qwq - 2009-03-10 16:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ACP Pharma to porażka, holendrzy zostawili tę firmę samą sobie a drobne polskie cwaniaczki ją rozwalają. Generalnie sprawa rozbija się o katastrofalne cięcia finansowe. Stosuje się rozwiązania absurdalne, jednak nie powinny one nikogo dziwić gdyż w biurze tej firmy, która zawiaduje m.in. aptekami spod znaku Mediq, nie zasiada ani jeden farmaceuta. Efekt widoczny w żenującym poziomie tych aptek etc.
Do egzotyki należy dodać przeprowadzanie rozmów kwalifikacyjnych przez osoby nie mające pojęcia o pracy na danym stanowisku oraz rekrutowanie ludzi tanich a przez to kompletnych amatorów. Dodam do tego wprost najdziwniejsze metody mobbingu ze strony przełożonych zarówno w biurze jak i aptekach, gdyż ma się rozumieć tam też rekrutuje się najtańsze osoby, więc i amatorów i frustratów.
Pozdrawiam szczerze tych porządnych ludzi, którzy jeszcze tam siedzą bo są związani kredytami etc. Reszta nie jest warta wspominania.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2008-10-31 14:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Jak się pracuje w ACP Pharma - jaka tam jest atmosfera?
Czy może się wypowiedzieć ktoś z obecnych/byłych pracowników?

Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ACP Pharma
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski