Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ACP Pharma

Pracowałeś w firmie ACP Pharma i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ekler - 2016-05-15 11:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Neuca pożera wszystko, co w jej pobliżu.. heh to dobrze, fajnie, że firmy farmaceutyczne łączą się, po co tego tyle na rynku, robienie sobie na siłę konkurencji.
zdjecie uzytkownika
150 - 2016-04-07 21:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ja na przyklad nie wiedxialem w sumie o tym @xena..no tylko ciekawe czy w zwiazku z tym zmienili kadre czy robili jakas rekrutacje dla nowych ludzi
zdjecie uzytkownika
xena - 2015-09-16 15:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie woiem kochani czy do was to dotarło i czy już znacie newsa ale acp pharma została przejęta przez NEUCA SA. ciekawi mnie jednak jak to się będzie miało na kadrę pracownicza, a konkretnie na warunki i ilość zatrudnienia nowych pracowników gdyż przymierzam się żeby wysłać do nich swoją cefałkę, pozdr
zdjecie uzytkownika
Dzik - 2015-04-26 00:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rankingi to jedno, a rzeczywistość to drugie. Jeżeli pracodawcy potwierdzają też taki wysoki poziom w firmie to można byłoby się w jakiś sposób na tym oprzeć.
zdjecie uzytkownika
sandro - 2015-02-14 17:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Grupa Kapitałowa ACP Pharma to jeden z najlepszych pracodawców według Rankingu Universum TOP 10 Idealny Pracodawca 2011 i 2012 w kategorii Zdrowie/Farmacja" ... szkoda tylko , że są to jedynie wyniki badań na studentach a nie faktyczny stan firmy. Przynjamniej ich marketnig spiuje się bez zarzutów
zdjecie uzytkownika
róża laleczka - 2015-01-26 13:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ACP Pharma napisaliście że deleguje swoich pracowników do Neuca, ale co to oznacza na "siłę"? to znaczy że tej nowej firmie są jakieś gorze warunki zatrudnienia? pilnie błagam was o odpowiedź bo nie wiem czy iść na rozmowę kwalifikacyjną do acp a zależy mi na jak najlepszej pracy. kochani pomożecie napiszecie?
zdjecie uzytkownika
gumiś - 2014-10-21 03:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2013-12-20 08:31:46]:
rzeczowo własnie można pisać o tej firmie, ale jeżeli czytujesz regulaminy takich serwisów to w większości masz zastrzeżenie , że nie można używać nazwisk czy też wulgaryzmów. Stąd pewnie zresztą usunięcie Twojej wypowiedzi. Co do wypowiedzi @meszka, to Ci ludzie mimo wszystko nie robią problemów z tym przesuwaniem ich?
zdjecie uzytkownika
meszka - 2014-06-02 19:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
ACP Pharma została przejęta przez Neucę i deleguje swoich pracowników do nowej firmy na siłę.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-12-20 08:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Heh! Widze ze ktos usunął moją opinię. Jak widać na tym portalu można sobie ponarzekać na zbyt niskie zarobki i upierdliwego kierownika, ale jak sie pisze rzeczowo jakie sa plusy i minusy pracy w danej firmie to juz jest niepolitycznie. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
irek - 2013-08-14 17:30:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To tak faktycznie z tym się zgodzę z całą słusznością. A tak standardowo to jakie tam godziny pracy były?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-08-14 16:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
swiatek plotkarski powiada, ze marka ma pozostac i znaczek acepka bedzie widnial w Grupie Kapitalowej jako kolejna przejeta przez nich firma:)

Z drugiej strony to trzeba im przyznac Neuka idzie preznie do przodu:)
zdjecie uzytkownika
irek - 2013-08-14 15:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja powtórze swoje pytanie bo może nie zauważyłeś a może znasz odpowiedz. wiadomo jak to będzie z nazwą? Będzie jakoś połączona nazwa dwóch firm w jedną?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-08-14 15:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wkradl mi sie blad:)

Ci pracownicy ktorzy "odeszli" czuja ogromna satysfakcje, poniewaz kierownictwo i dyrekcja odpowiedzialna za robienie zametu przez ostatnie lata w firmie i rzekome reformy na lepsze napewno zostana teraz na lodzie i etapie szukania cieplych posadek. Szkoda tylko szeregowych pracownikow, ale Ci wlasnie zapewne otrzymaja propozycje przejscia:)

ACP Pharma wyladowalo jak wyladowalo na wlasna prosbe, bo wyrzucali doswiadczonych pracownikow i kadre zarzadzajaca wciskajac na stanowiska swoich niekompetentnych kolesi. Wszyscy to widzieli i wiedzieli co sie dzieje, zarzad byl slepy przez lata.
Tyle na ten temat.
zdjecie uzytkownika
irek - 2013-08-14 15:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiadomo jak to będzie z nazwą? Czy wszystko będzie pod marką nowej firmy czy może jakoś nazwa będzie połączona?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-08-14 15:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci pracownicy ktorzy "odeszli" czuja ogromna satysfakcje, poniewaz kierownictwo i dyrekcja odpowiedzialna za robienie zametu przez ostatnie lata w firmie i rzekome reformy na lepsze napewno nie zostana teraz na lodzie i etapie szukania cieplych posadek. Szkoda tylko szeregowych pracownikow, ale Ci wlasnie zapewne otrzymaja propozycje przejscia:)

Acep wyladowal jak wyladowal na wlasna prosbe, bo wyrzucali doswiadczonych pracownikow i kadre zarzadzajaca wciskajac na stanowiska swoich niekompetentnych kolesi. Wszyscy to widzieli i wiedzieli co sie dzieje, zarzad byl slepy przez lata.
Tyle na ten temat.
zdjecie uzytkownika
irek - 2013-08-14 15:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli kierownictwo niezbyt specjalne ale czy była możliwość dogadać się jakoś. Np. potrzebowało się dwa dni wyjść 4 godziny wcześniej to była możliwość wziąść 1 dzień urlopu i rozłożyć go na dwa dni
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-08-14 15:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Multisport, opieka medyczna - tyle dostawalo sie poza pensja, ale tez chyba za jakas niewielka doplata.
Mowiac o komforcie mam na mysli ze ze wzgledu na poziom kadry kierowniczej nie mozna liczyc ani na wsparcie merytoryczne ani w kwestiach personalnych. Kultura osobista tez czesto pozostawia wiele do zyczenia.
zdjecie uzytkownika
irek - 2013-08-14 12:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To niektórzy pracownicy pewnie nawet cieszą się że są wykupywani przez inną firmę. Chodź to zawsze jakaś niepewność
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-08-14 11:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ano tak to właśnie działa, normalka w tej firmie od wielu lat.
Wielu ludziom zmarnowano życie obiecując złote góry, realia okazywały się jednak zupełnie inne.
Zresztą zawsze liczyły się wykresiki dla prezesa niż ludzie, którzy tyrają lub tyrali w tej firmie.
Więc dlaczego teraz miałoby być inaczej...
zdjecie uzytkownika
irek - 2013-08-14 10:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę dziwne że skoro Łódź ma być likwidowana i nadal daje ogłoszenia. Moim zdaniem jest to trochę robienie ludzi w balona
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-08-14 00:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wygooglaj sobie "acp forum"; pierwsza pozycja ktora Ci wyskoczy i wejdz, tam jest obszerne forum pracownikow ACP Pharma (zarowno bylych i obecnych), obecni juz pomalu pisza jakie dzialy etc. beda likwidowane (m.in. Łódź, która daje ogloszenia nadal). Napewno dowiesz sie tam wiecej niz tutaj:), bo siedzi tam wiecej ludzi niz tu.

Pozdrowionka
zdjecie uzytkownika
irek - 2013-08-13 10:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to zobaczymy jak to będzie z tym łączeniem się firm. Wiadomo coś na temat tego czy pensje zmaleją?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-08-12 17:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sluchaj.....

aplikuj do jednej firmy i do drugiej firmy i tyle...
(oni zawsze dawali ogloszenia, nawet jak nie mieli zamiaru zatrudniac a stanowisko bylo obsadzone pojawialy sie ogloszenia, ot wszystkie firmy teraz takie maja dziwne zasady)

Z tego co wiem nie maja teraz czasu na nowe zatrudnienia, raczej na zwolnienia....
po 2. jesli nowym wlascicielem bedzie Neuka, to logiczne jest, ze lepiej aplikowac do niej a nie do "starego", ktory w zasadzie za chwile nie bedzie mial nic do powiedzenia......:)
zdjecie uzytkownika
irek - 2013-08-12 13:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No skoro na stronie są ogłoszenia to jest to jakieś niedopatrzenie czy może jednak faktycznie przyjmują?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-08-12 00:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozyjecie, zobaczycie....
Zachowac acp chca, ale acp pharma jako znana marke, jednak nie musza zachowac pracownikow... maja swoje magazyny, swoja kadre.... pewnie szeregowym (np. z magazynu) zaproponuja przejscie (tak jak bylo z prosperowcami), jednak na wiele to nie ma co liczyc.....


zreszta pod koniec roku bedzie wszystko wiadomo:)

Ogloszenia beda sie ukazywac, ale nie wierze, aby teraz kogos przyjeli (logika).

zdjecie uzytkownika
Gosc - 2013-08-11 15:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stronie nadal sa ogloszenia rekrutacji do lodzi i do warszawy
zdjecie uzytkownika
irek - 2013-08-10 13:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to trzymam za was kciuki. A czy można ewentualnie złożyć aplikację do acp teraz czy teraz się wstrzymują z przyjmowaniem aplikacji nawet jak nie ma rekrutacji
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-08-10 13:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według oświadczenia prezesa Neuci, chcą zachować acp.
zdjecie uzytkownika
irek - 2013-08-10 10:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale jednak jeszcze nie 100 % :) Żartuje. Firma coś już mówiła kto ewentualnie straci pracę? Chodzi mi o to czy zwolnią wszystkich z ACP Pharma czy może z obu firm wybiorą najlepszych i oni zostaną
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-08-09 22:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
99,9% pewniak;-)
zdjecie uzytkownika
irek - 2013-08-09 20:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz no to jest oczywiste. Ale to już zostało zaklepane w sensie to przejęcie czy jeszcze jest sprawa niepewna?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-08-09 18:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oswiadczenie o przejeciu jest sprawa "swieza", z wczoraj, wiec jeszcze nic sie nie dzieje. W koncu przejecie firmy to nie kupno tostera, procedura pewnie potrwa troche, ale boja sie ludzie o prace....
zdjecie uzytkownika
irek - 2013-08-09 16:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobra to ja mam jeszcze takie jedno pytanie. Co się stało z pracownikami z ACP Pharma to połączeniu?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-08-09 16:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie, że aplikuj do Neuki.... o niebo lepszy pracodawca niż acp (wielu obecnych i byłych pracowników Ci to powie)

i jak rynek pokazuje o wiele pewniejszy:)


zdjecie uzytkownika
irek - 2013-08-09 14:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli aplikować bezpośrednio do tych co przejeli. A ty pracujesz dla tych co kupili czy pracowałeś dla ACP Pharma?
zdjecie uzytkownika
irek - 2013-08-09 12:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No została sprzedana sama w sobie ale chyba jeszcze funkcjonuje jakoś. A jeśli można wiedzieć to kto ja kupił i kiedy?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-08-08 22:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a po co Ci opinie?? Firma ACP Pharma została sprzedana.....
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-08-08 21:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakieś opinie na temat oddziału w Łodzi? szczególnie chodzi mi o call center.
zdjecie uzytkownika
janek - 2013-07-31 09:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie o co tutaj chodzi że komfort pracy jest niski w ACP Pharma? Nie bardzo rozumiem to stwierdzenie dlatego się pytam
zdjecie uzytkownika
farmaceuta - 2013-07-26 11:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy coś wiadomo na temat sprzedaży aptek?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-15 19:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gościu piszesz, że komfort pracy jest niski - co masz na myśli? Jakie to są standardowe benefity - opieka medyczna? karty sportowe?
zdjecie uzytkownika
apa - 2013-05-06 09:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda praca na stanowisku PH? Jaka podstawa, czy dają auto, jakie i ile można zarobić tak realnie ???

dzieki za info
zdjecie uzytkownika
monty - 2013-02-05 02:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie sa zarobki srednie na stanowisku PH??
zdjecie uzytkownika
alex - 2012-08-08 11:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w nowym saczu cefarm powinien dawno nieistniec - kierownictwo bez kwalifikacji nieznaja tabliczki mnozenia kompletny brak kultury osobistej inteligencji it [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ..........
zdjecie uzytkownika
wirtual1972 - 2012-05-29 03:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Nowym Sączu pracuje się za 1100zł. ku chwale A-CCCP i ukochanemu CEFARMOWI RZESZÓW!!!!
zdjecie uzytkownika
wirtual1972 - 2012-05-29 03:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziadostwo
zdjecie uzytkownika
sagan - 2011-03-22 14:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podzielam poprzednie wypowiedzi to PRAWDA zero szacunku,placa żadna-tragedia szukanie najtańszych ludzi,okłamywanie że będzie podwyżka,mydlenie oczu
zdjecie uzytkownika
qwq - 2009-03-10 16:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ACP Pharma to porażka, holendrzy zostawili tę firmę samą sobie a drobne polskie cwaniaczki ją rozwalają. Generalnie sprawa rozbija się o katastrofalne cięcia finansowe. Stosuje się rozwiązania absurdalne, jednak nie powinny one nikogo dziwić gdyż w biurze tej firmy, która zawiaduje m.in. aptekami spod znaku Mediq, nie zasiada ani jeden farmaceuta. Efekt widoczny w żenującym poziomie tych aptek etc.
Do egzotyki należy dodać przeprowadzanie rozmów kwalifikacyjnych przez osoby nie mające pojęcia o pracy na danym stanowisku oraz rekrutowanie ludzi tanich a przez to kompletnych amatorów. Dodam do tego wprost najdziwniejsze metody mobbingu ze strony przełożonych zarówno w biurze jak i aptekach, gdyż ma się rozumieć tam też rekrutuje się najtańsze osoby, więc i amatorów i frustratów.
Pozdrawiam szczerze tych porządnych ludzi, którzy jeszcze tam siedzą bo są związani kredytami etc. Reszta nie jest warta wspominania.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2008-10-31 14:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Jak się pracuje w ACP Pharma - jaka tam jest atmosfera?
Czy może się wypowiedzieć ktoś z obecnych/byłych pracowników?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ACP Pharma!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ACP Pharma
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert