Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ACP Pharma

Pracowałeś w firmie ACP Pharma i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-08-09 18:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oswiadczenie o przejeciu jest sprawa "swieza", z wczoraj, wiec jeszcze nic sie nie dzieje. W koncu przejecie firmy to nie kupno tostera, procedura pewnie potrwa troche, ale boja sie ludzie o prace....
zdjecie uzytkownika
irek - 2013-08-09 20:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz no to jest oczywiste. Ale to już zostało zaklepane w sensie to przejęcie czy jeszcze jest sprawa niepewna?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-08-09 22:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
99,9% pewniak;-)
zdjecie uzytkownika
irek - 2013-08-10 10:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale jednak jeszcze nie 100 % :) Żartuje. Firma coś już mówiła kto ewentualnie straci pracę? Chodzi mi o to czy zwolnią wszystkich z ACP Pharma czy może z obu firm wybiorą najlepszych i oni zostaną
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-08-10 13:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według oświadczenia prezesa Neuci, chcą zachować acp.
zdjecie uzytkownika
irek - 2013-08-10 13:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to trzymam za was kciuki. A czy można ewentualnie złożyć aplikację do acp teraz czy teraz się wstrzymują z przyjmowaniem aplikacji nawet jak nie ma rekrutacji
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2013-08-11 15:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stronie nadal sa ogloszenia rekrutacji do lodzi i do warszawy
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-08-12 00:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozyjecie, zobaczycie....
Zachowac acp chca, ale acp pharma jako znana marke, jednak nie musza zachowac pracownikow... maja swoje magazyny, swoja kadre.... pewnie szeregowym (np. z magazynu) zaproponuja przejscie (tak jak bylo z prosperowcami), jednak na wiele to nie ma co liczyc.....


zreszta pod koniec roku bedzie wszystko wiadomo:)

Ogloszenia beda sie ukazywac, ale nie wierze, aby teraz kogos przyjeli (logika).

zdjecie uzytkownika
irek - 2013-08-12 13:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No skoro na stronie są ogłoszenia to jest to jakieś niedopatrzenie czy może jednak faktycznie przyjmują?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-08-12 17:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sluchaj.....

aplikuj do jednej firmy i do drugiej firmy i tyle...
(oni zawsze dawali ogloszenia, nawet jak nie mieli zamiaru zatrudniac a stanowisko bylo obsadzone pojawialy sie ogloszenia, ot wszystkie firmy teraz takie maja dziwne zasady)

Z tego co wiem nie maja teraz czasu na nowe zatrudnienia, raczej na zwolnienia....
po 2. jesli nowym wlascicielem bedzie Neuka, to logiczne jest, ze lepiej aplikowac do niej a nie do "starego", ktory w zasadzie za chwile nie bedzie mial nic do powiedzenia......:)
zdjecie uzytkownika
irek - 2013-08-13 10:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to zobaczymy jak to będzie z tym łączeniem się firm. Wiadomo coś na temat tego czy pensje zmaleją?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-08-14 00:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wygooglaj sobie "acp forum"; pierwsza pozycja ktora Ci wyskoczy i wejdz, tam jest obszerne forum pracownikow ACP Pharma (zarowno bylych i obecnych), obecni juz pomalu pisza jakie dzialy etc. beda likwidowane (m.in. Łódź, która daje ogloszenia nadal). Napewno dowiesz sie tam wiecej niz tutaj:), bo siedzi tam wiecej ludzi niz tu.

Pozdrowionka
zdjecie uzytkownika
irek - 2013-08-14 10:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę dziwne że skoro Łódź ma być likwidowana i nadal daje ogłoszenia. Moim zdaniem jest to trochę robienie ludzi w balona
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-08-14 11:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ano tak to właśnie działa, normalka w tej firmie od wielu lat.
Wielu ludziom zmarnowano życie obiecując złote góry, realia okazywały się jednak zupełnie inne.
Zresztą zawsze liczyły się wykresiki dla prezesa niż ludzie, którzy tyrają lub tyrali w tej firmie.
Więc dlaczego teraz miałoby być inaczej...
zdjecie uzytkownika
irek - 2013-08-14 12:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To niektórzy pracownicy pewnie nawet cieszą się że są wykupywani przez inną firmę. Chodź to zawsze jakaś niepewność
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-08-14 15:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Multisport, opieka medyczna - tyle dostawalo sie poza pensja, ale tez chyba za jakas niewielka doplata.
Mowiac o komforcie mam na mysli ze ze wzgledu na poziom kadry kierowniczej nie mozna liczyc ani na wsparcie merytoryczne ani w kwestiach personalnych. Kultura osobista tez czesto pozostawia wiele do zyczenia.
zdjecie uzytkownika
irek - 2013-08-14 15:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli kierownictwo niezbyt specjalne ale czy była możliwość dogadać się jakoś. Np. potrzebowało się dwa dni wyjść 4 godziny wcześniej to była możliwość wziąść 1 dzień urlopu i rozłożyć go na dwa dni
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-08-14 15:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci pracownicy ktorzy "odeszli" czuja ogromna satysfakcje, poniewaz kierownictwo i dyrekcja odpowiedzialna za robienie zametu przez ostatnie lata w firmie i rzekome reformy na lepsze napewno nie zostana teraz na lodzie i etapie szukania cieplych posadek. Szkoda tylko szeregowych pracownikow, ale Ci wlasnie zapewne otrzymaja propozycje przejscia:)

Acep wyladowal jak wyladowal na wlasna prosbe, bo wyrzucali doswiadczonych pracownikow i kadre zarzadzajaca wciskajac na stanowiska swoich niekompetentnych kolesi. Wszyscy to widzieli i wiedzieli co sie dzieje, zarzad byl slepy przez lata.
Tyle na ten temat.
zdjecie uzytkownika
irek - 2013-08-14 15:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiadomo jak to będzie z nazwą? Czy wszystko będzie pod marką nowej firmy czy może jakoś nazwa będzie połączona?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-08-14 15:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wkradl mi sie blad:)

Ci pracownicy ktorzy "odeszli" czuja ogromna satysfakcje, poniewaz kierownictwo i dyrekcja odpowiedzialna za robienie zametu przez ostatnie lata w firmie i rzekome reformy na lepsze napewno zostana teraz na lodzie i etapie szukania cieplych posadek. Szkoda tylko szeregowych pracownikow, ale Ci wlasnie zapewne otrzymaja propozycje przejscia:)

ACP Pharma wyladowalo jak wyladowalo na wlasna prosbe, bo wyrzucali doswiadczonych pracownikow i kadre zarzadzajaca wciskajac na stanowiska swoich niekompetentnych kolesi. Wszyscy to widzieli i wiedzieli co sie dzieje, zarzad byl slepy przez lata.
Tyle na ten temat.
zdjecie uzytkownika
irek - 2013-08-14 15:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja powtórze swoje pytanie bo może nie zauważyłeś a może znasz odpowiedz. wiadomo jak to będzie z nazwą? Będzie jakoś połączona nazwa dwóch firm w jedną?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-08-14 16:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
swiatek plotkarski powiada, ze marka ma pozostac i znaczek acepka bedzie widnial w Grupie Kapitalowej jako kolejna przejeta przez nich firma:)

Z drugiej strony to trzeba im przyznac Neuka idzie preznie do przodu:)
zdjecie uzytkownika
irek - 2013-08-14 17:30:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To tak faktycznie z tym się zgodzę z całą słusznością. A tak standardowo to jakie tam godziny pracy były?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-12-20 08:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Heh! Widze ze ktos usunął moją opinię. Jak widać na tym portalu można sobie ponarzekać na zbyt niskie zarobki i upierdliwego kierownika, ale jak sie pisze rzeczowo jakie sa plusy i minusy pracy w danej firmie to juz jest niepolitycznie. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
meszka - 2014-06-02 19:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ACP Pharma została przejęta przez Neucę i deleguje swoich pracowników do nowej firmy na siłę.(usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ACP Pharma
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski