Nie polecam bardzo tej uczelni, ponieważ lekceważąco traktuje studenta z niepełnosprawnością,nie wierzy mu jeśli dzieje się coś złego zamiata to pod dywan i tylko udaje że chce pomóc, doświadczyłam tam mobbingu, dyskryminacji ze względu na niepełnosprawność i trudności z tym związane od wielu osób między innymi władz instytutu oraz uczelni ,mimo że uczelnia ma stronie oraz w telewizji chwali się pomocą niepełnosprawnym , indywidualnym podejściem do studenta to wszystko tyko puste słowa , straciłam tam 3 lata życia i ciężkiej pracy przez które moje zdrowie tyko się pogorszyło , usłyszałam tam takie słowa i ataki personalne na moją osobę że nie spodziewała bym się tego po niby "katolickiej " uczelni,są anty katolicy i anty pedagogiczni choć twierdzą inaczej , zrujnowali mi marzenia i zostawili bez środków do życia i ubezpieczeń bez czegokolwiek , woleli się po prostu pozbyć problemu nic pomóc człowiekowi i jeszcze zastraszali go sądami, dla nich nie jest warta ciężka praca studenta liczy się tyko wiara ludziom z tytułami i ich praca jedynie ,resztę można potraktować jako szmatę i wkład mojej pracy poszedł na marne,bo lepiej zniechęcać do studiów i chcieć się pozbyć człowieka uważając że ktoś kto jest chory nie należy i nigdy nie będzie należał do ich elity o której tak często mi wspominali niestety.
Mogłabym wiele pisać o tym co tam przeżyłam i nie tyko ja zresztą parę moich koleżanek ,które też zostały wyrzucone również i nikt nie przejmuje się naszym losem.Wystarczło kilka złych osób które się zmówiły i mszczą za
to że ktoś walczy i przyszłość sięga po prawa i regulamin oraz władz które im wieża i ich bronią by czyjąś ciężka praca poszła na marne .Nikt tam nie zna regulaminu uczelni albo interpretuje go w zły sposób przychylny sobie. Jak widać po wcześniejszych opiniach innych spotkało to samo co mnie i to się chyba nigdy nie zmieni ani ta uczelnia i sprawiedliwość której nie ma na tym świecie niestety pewnie ich nie dosięgnie.
Lepiej trzymać się z daleka od tej uczelni i nie wierzyć w żadne ich piękne słówka i zapewnia,bo są ta tylko kłamstwa.