Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BEST POLAND

Pracowałeś w firmie BEST POLAND i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
justyna - 2015-01-08 12:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [jaksobienarysujesz - 2015-01-08 12:23:04]:
myslisz,że to chodzi włąsnie o tę firmę w mikulczycach??
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-01-08 14:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do mnie tez zadz.Opinie troszke przerazaja:(
zdjecie uzytkownika
justyna - 2015-01-08 15:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Ela - 2015-01-08 14:59:51]:
Przerażają...a kiedy idziesz na rozmowę?
zdjecie uzytkownika
logan - 2015-01-11 15:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia - 2015-01-07 20:20:39]:
Kontrola jaka?????PIP jest już dawno jest opłacony przez tą włoską mafię.
zdjecie uzytkownika
logan - 2015-01-11 15:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [logan - 2015-01-11 15:20:21]:
Kasia,Ela i Justyna pewnie jesteście na pewno pod złodziejską agencją pracy Manpower tu ludzie z agencji są wykorzystani do bólu jak jest praca czyli do ok.3 miesięcy a potem do widzenia bo nie ma dla was pracy i koniec waszej śmieciowej umowy.Zastanówcie się 10 razy bo potem będzie gorzkie rozczarowanie.
zdjecie uzytkownika
Kora - 2015-01-12 20:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Osoby szukające pracy - zależy gdzie traficie do jakiego lidera na jaką linię czy działu. Nie oszukujmy się na produkcji trzeba pracować. Więc jeśli szukacie miejsca gdzie pozbijać bąki przez zimę to nie będzie dobry wybór. Ale praca jest na umowę o pracę a nie śmieciówka jak twierdzi Logan. Pieniądze zawsze na czas na koncie są. No i jak są nadgodziny to można dorobić. Pamiętajcie, że wszędzie znajdą się osoby wiecznie niezadowolone jak Logan. Ja nie nażekam. Robię co trzeba i jasne, że chciałabym więcej zarabiać. Ale trzeba być zadowolonym z tego co się ma.
zdjecie uzytkownika
loces - 2015-01-19 21:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszcie jeszcze cos na temat rozmowy kwalifikacyjnej (zostałem zaproszony), ile osób rekrutujących będzie obecnych na spotkaniu, na co powinienem zwrócić uwagę w trakcie rozmowy i jakie zaproponowac wynagrodzenie kiedy mnie o to zapytają? bardzo byłbym wdzieczny za kazda odpowiedz dziekuje bardzo i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Heretyk - 2015-01-23 20:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałem racje że rok 2015 będzie dla zakładu jeszcze gorszy, to widać jaka zrobiła się atmosfera,panu C. ta chemia robi spustoszenie w mózgu wprowadza jakieś mobbingowo-dyskryminacyjne metody dla pracowników myśląc że to zwiększy produkcję,to się może grubo przeliczyć.
zdjecie uzytkownika
Agresor - 2015-01-23 20:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kora - 2015-01-12 20:28:50]:
Rób tak dalej od wypłaty do wypłaty a dorobisz się w Beście ---garba---lub choroby psychicznej a życie jest krótkie,chyba że wchodzisz kordynatorom wiadomo gdzie.
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-01-24 12:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Agresor - 2015-01-23 20:23:57]:
To czemu nie rzucisz tej pracy i nie znajdziesz czegoś innego ?
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2015-01-24 13:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Heretyk - 2015-01-23 20:11:26]:
No hej,w koncu zdecydowalam,ze pojde na rozmowę mimo tak nieprzychylnych komentarzy....i ku mojemu zdziwieniu rozmowa ws pracy byla bardzo milo przeprowadzana, na poziomie... rozmowę przeprowadzał kierownik jeden ze zmian,a wiec "komisja",ze tak powiem jednoosobowa...co do pytań standardowe...umowa jest podpisywana przez agencje pracy a nie bezpośrednio z Bestem,a waru ki płacowe zostały już podane w ogloszeniu z tego co pamietam albo mowi o tym kobieta,ktora fo Ciebie dzwoni,zeby Cie umowic na rozmowe. Mi ten koles,ktory rekrutowal powiedzial,ze niestety nie joze mi zagwarantowac umowy o prace i bie wie czy to bedzie nmozliwe nawet za rok,jedyne co moze mi zagewarantowac to to,ze bede oracowac w fajnym towarzystwie...a praca jest dwu-zmianiwa (6-14, 14-22)a nie tak jak napisali trzy-zmianowa a i ponoc bardzo monotonna...w razie pyt.pisz smialo,moze cos jeszcze mi sie przypomni...P.S.ja niestety sie nie dostalam,kierownik stwierdzil,ze nie jest to praca,ktora odpowiadala by moim oczekiwaniom...nie mam doswiadczenia niestety,pracowala dotychczas tylko jako pracownik biurowy....troche szkoda...
zdjecie uzytkownika
Niech żyje tUSK - 2015-01-24 21:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kora - 2015-01-12 20:28:50]:
Czytając twoja wypowiedz to aż żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska takie pier.... typowy pokemon [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 1200 i by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na każdym kroku widocznie musisz robić wiadomo co ! panu Bartkowi!! odradzam tą firmę i to szczerze typowa "włoska" mafia włoska chociaż rządzą w niej same POLSKIE debile pracowałem w tym burdelu 3.5 roku i z dnia na dzień do widzenia.
zdjecie uzytkownika
Kora - 2015-01-25 00:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Niech żyje tUSK - 2015-01-24 21:09:52]:
Widocznie byłeś kiepski. Twoja wypowiedź wygląda na zemstę za wyrzucenie z pracy a pewnie piłeś lub kradłeś i taki był powód. Jeśli się mylę to napisz za co cię wyrzucili.
zdjecie uzytkownika
Agresor - 2015-01-25 15:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kora - 2015-01-25 00:53:47]:
Kobiety z Bestu( np.liniowe)to liźiary,kapusie,konfidentki które sprzedają własne koleżanki z hali koordynatorom by utrzymać się przy własnym korycie.Wiem bo dość długo pracuję i widzę co się dzieje w halach produkcyjnych.
zdjecie uzytkownika
Agresor - 2015-01-25 15:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikt - 2015-01-24 12:22:08]:
Bo mam umowę na czas nieograniczony i fajną stawkę.Tylko przełożeni w tej firmie przekraczają swoje obowiązki kierownicze wobec pracowników fizycznych.Bo człowiek powinien być człowiekiem a nie świnią.
zdjecie uzytkownika
Logan - 2015-01-25 16:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Justyna - 2015-01-24 13:38:16]:
Justyna życzę Ci abyś pracowała jak naj dłużej,bo w tym zakładzie były kobiety co pracowały nawet 3.5 roku potem im kończyła się umowa i DO WIDZENIA dalej im nie podpisano umowy pomimo płaczu i trudnej sytuacji w rodzinie tych kobiet ci z HR(biura) mieli to gdzieś.
zdjecie uzytkownika
Kora to Debil - 2015-01-31 04:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Agresor - 2015-01-25 15:47:59]:
Nie muszę się Tobie tłumaczyć za co mnie zwolnili! Ale muszę przyznać ci rację Tak ludzie piją tam i kradną masowo i nie tylko zwykły pracownik !!! ale prawda jest taka że na trzeżwo w tej pracy nie wytrzymasz a kradzieże zawsze będą dopóki nie dadzą człowiekowi dobrze zarobić !!!!!!!!!!!!!!!!! a twoje wypowiedzi pasują do typowego lizusa.
zdjecie uzytkownika
komik - 2015-02-03 00:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale zastanówcie się jak oni mają szanować pracowników i traktować jak "ludzi" skoro sami pracownicy mają głęboko w poważaniu tą pracę. Za kradzieże i picie alkoholu oczywistością jest że zwolnią pracownika. Ja chętnie złoże tam CV. Ale chciałbym się dowiedzieć jakie są obecnie stawki i czy są jakieś premie ? Wie ktoś może ?
zdjecie uzytkownika
111 - 2015-02-03 23:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli składasz na produkcję to nie możesz liczyć na nic więcej jak minimalna krajowa. Dodatkowo przez agencję nie masz prawa do premii. A szkoda bo praca jest znacznie fajniejsza niż w innych zakładach gdzie pracowałam.
zdjecie uzytkownika
anex - 2015-02-08 17:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Same konfidentki i plotkary na liniach montazowych.tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] potrafia obrabiac jedna drugiej.Zapierdziel na montazu straszny.Przez Manpowera zatrudnienie szkoda zdrowia w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie polecam.Stare niech zapierdzielaja na swoje "Normy"a i tak ich zwolnia.Ciekawe jak teraz beda zaiwaniac jak wchodzi praca dziennie po 12h przez 2 tygodnie.Powodzenia.Ciekawe co na to PiP.
zdjecie uzytkownika
Bilu - 2015-02-17 09:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jaki ktoś ma interes przy plotkowaniu na liniach przy produkcji sprzętu elektronicznego AGD? Jeżeli ktoś chciał, żeby atmosfera była na odpowiednim poziomie to niestety dzięki takim osobom nie będzie to w ogóle możliwe. Zastanawiam się tylko dlaczego i po co psuć coś, co z natury ma być dobre... Lepiej chyba przychodzić do uśmiechniętych ludzi niż do takich którzy na siebie patrzą spod łba.
zdjecie uzytkownika
Logan - 2015-02-21 12:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwolnili pomimo produkcji 6 osób potem będą ludzie z Manpower-a ponieważ zarząd z Włoch kazał naszemu dyrektorowi pozbyć się kilku osób bo miał gorący grunt pod nogami z powodu Związków Zawodowych.
zdjecie uzytkownika
FuckyouItaliano - 2015-03-03 09:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Głupie kobiety z Bestu jeszcze przez tyle latsię niczego nie nauczyły ,najpierw jak Włoch pan C jest chory i się leczy na raka to robią sobie fotki pracowników całej hali--potem mówiąc-- wracaj do nas zdrowy,pozdrawiammy cię panie C wrzucając na Facebooka fotki .Teraz macie za swoje 12 godzin pracy,prawie zero czasu prywatnego dla rodziny no i coraz większa produkcja oczywiście bez premii.A z jego ust ciągle padają słowa--DLACIEGO TAK MAŁO,TSIA WIECIEJ, TAK NIE MOZIE BYC.Oto was wspaniały pan C,dalej go pozdrawiajcie a on się na Polaków i Polki będzie mścił aby zaspokoić swoje koryto finansowe.
zdjecie uzytkownika
FuckyouItaliano - 2015-03-03 09:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Głupie kobiety z Bestu jeszcze przez tyle latsię niczego nie nauczyły ,najpierw jak Włoch pan C jest chory i się leczy na raka to robią sobie fotki pracowników całej hali--potem mówiąc-- wracaj do nas zdrowy,pozdrawiammy cię panie C wrzucając na Facebooka fotki .Teraz macie za swoje 12 godzin pracy,prawie zero czasu prywatnego dla rodziny no i coraz większa produkcja oczywiście bez premii.A z jego ust ciągle padają słowa--DLACIEGO TAK MAŁO,TSIA WIECIEJ, TAK NIE MOZIE BYC.Oto was wspaniały pan C,dalej go pozdrawiajcie a on się na Polaków i Polki będzie mścił aby zaspokoić swoje koryto finansowe.
zdjecie uzytkownika
stasiek - 2015-03-03 13:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cooo, naprawde 6 osób zwolniono? a mieli jakiś konkretny powód czy nie za bardzo? bo jak od tak, zwykła redukacja to nie wydaje mi się, żeby teraz jakieś przyjęcia były.. no chyba, ze kiepsko pracowali to wtedy nie ma się co dziwic i pewnie niedługo zaczną się pojawiac nowe ogłoszenia o pracę od nich.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEST POLAND
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BEST POLAND?
Zadaj pytanie