Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BEST POLAND

Pracowałeś w firmie BEST POLAND i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
niewolnik - 2015-11-07 09:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchy chodzą, że będzię nowa pani dyrektor.
zdjecie uzytkownika
jedna z wielu - 2015-11-07 18:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jeden z wielu - 2015-10-22 16:13:13]:
prawda 100%
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-11-08 22:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie znam konkretów odnośnie składu pracowników Best Poland, ale skoro planują zmienić dyrektora, czy dokładniej- panią dyrektor jak pisze @niewolnik, to może firmę czekają zmiany. Po opiniach widzę, że są osoby niezadowolone z rządów, więc jest szansa, że coś się zmieni na lepsze. Tego wam życzę, powodzenia.
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2015-11-09 19:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracownicy zawsze są niezadowoleni. Zawsze tylko chcą więcej bo im się należy. Nie jest istotne czy jesteś biurowym czy fizycznym. Nieważne w jakiej firmie pracujesz. Zawsze jest tylko ja i ja. Są też osoby, którym zależy i chcą coś osiągnąć. Niestety są spychane na dno przez bezmiar tchórzliwych osób, które tutaj wylewają swoje żale pod zasłoną anonimowości ale nie mają odwagi by powiedzieć wprost o co im chodzi.
zdjecie uzytkownika
kapusniak - 2015-11-09 20:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chodzi o to ze jest gorzej anie lepiej.Ilu juz zwolnił? Ja tam wole kobitki szefowe.
zdjecie uzytkownika
ambafatima - 2015-11-10 10:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra po prostu, tak jak napisal jakis gostek "Zasuwam jak niewolnik,a okazuje się potem że to i tak za mało....ręce opadają.BRAWO JA !" wezcie to pod uwage bo prawda, pozatym za wynagrodzenie ktore otrzymalem za takie wynagrodzenie zawodowe jest smieszne, pozatym jeszcze BAJZLU wiekszego nie widzialem, system spierdolony nigdy sie nic nie zgadza co prowadzi do zalamania psychicznego wiezcie mi.. juz naprawde lepiej idzcie sobie na tesco zlecenie umowa pod jakas firme a bedziecie bardziej zadowoleni i psychicznie zdrowi jak i wzrokowo, nie polecam .
zdjecie uzytkownika
ss - 2015-11-10 20:53:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie odnośnie przyjecia się pod firmę ,czy cv mogę zawieść bez pośrednie do firmy best poland ? czy koniecznie trzeba do manpowera lub randstad .wiem że przekierują mnie i tak tam ,ale czy da się?
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2015-11-10 21:50:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak zaniesiesz do kadr to i tak zostaniesz zatrudniona przez manpower. Nie zostawiaj tylko na bramie ale zanieś do kadr.
zdjecie uzytkownika
ss - 2015-11-11 16:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem że i tak bd przez manpower ,dzieki
zdjecie uzytkownika
MIKE - 2015-11-21 11:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajne zwalniają a bardzo gościnne w kroku zostają,co jest grane?
zdjecie uzytkownika
qq - 2015-11-21 19:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kogo zwolnili??związki nic nie zrobili??
zdjecie uzytkownika
qq - 2015-11-21 19:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i które są gościnne w kroku?? może się uda ;P
zdjecie uzytkownika
Rambo - 2015-11-28 22:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co ci ten carmin zawinił? jest twoim szefem i wymaga i to ci się nie podoba? czy to, że zarabia więcej niż ty? ciekawe czy ty o agresorze mówisz po włosku czy nawet po angielsku w takim stopniu jak on po polsku?
zdjecie uzytkownika
Anty - 2015-11-30 07:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rambo - 2015-11-28 22:33:36]:
Agresor ma rację.Obrońca uchodźców makaroniarzy się zalazł.Niiektóre osoby pracujące w Beśie to lizusy i kapusie.Jak smakuje rów od C. ha ha hi hi???
zdjecie uzytkownika
Rambo - 2015-11-30 20:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sama zmiana nicka z agresor na anty nie wystarczy. ponawiam pytania. a co ci carmin zawinił? wymaganie ci się nie podoba? no i jak u ciebie ze znajomością włoskiego czy angielskiego. domyślam się , że nie znasz wcale.
zdjecie uzytkownika
Trzychu - 2015-12-02 13:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatniop słyszę plotki, że zwalniają, ale z drugiego ucha słyszałem że zatrudniają, a od stycznia idą podwyżki. @Anty @Rambo @Agresor o co tutaj chodzi, pracujecie w Best Poland?
zdjecie uzytkownika
hahah - 2015-12-02 20:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Trzychu - 2015-12-02 13:02:19]:
Podwyżki chyba normy
zdjecie uzytkownika
Rambo - 2015-12-02 21:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktoś dobrze pracuje i robi co do niego należy zamiast kombinować to może czuć się spokojnie. a besta opuszczają raczej osoby kiepskie. o podwyżkach nic mi nie wiadomo. ale nawet jeśli będą to i tak będzie biadolenie, że dostali najlepsi a nie ci co najdłużej pracują.
zdjecie uzytkownika
jeden - 2015-12-03 13:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rambo to chyba ktos z góry. Kadrowe czy dyrektor tak bronią C i się tu rozpisuja. ŻENADA!!!! Co z podwyżkami?????????
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-12-07 13:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracował ktoś na wózku widłowym w tej firmie? konkretnie chodzi mi o dostarczanie komponentów do operatorów ?
zdjecie uzytkownika
Agresor - 2015-12-08 09:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rambo - 2015-11-30 20:21:29]:
Człowieku co Ty możesz o mnie wiedzieć nie muszę się przed Tobą tłumaczyć.Znam biegle angielski,niemiecki,francuski a hiszpański w trakcie nauki.Niedługo namierzę Twoje IP i dowiem się kim jesteś.A pan C nie nadaje się na koordynatora znam go dość długo i wiem jaka to osoba lepszy by był na hali byłego Stilpolu włoch Simone ponieważ lepiej się zna na maszynach i organizacji pracy.
zdjecie uzytkownika
Agresor - 2015-12-08 09:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-12-07 13:40:28]:
Kolego dużo operatorów wózka widłowego w Beście zrezygnowało z pracy z powodu kierownika Zibie-go.Odradzam Ci.
zdjecie uzytkownika
grzechu - 2015-12-11 13:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Suchemu się nudzi w swoim gabinecie? Tylko C go interesuje? a mozę innymi pracownikami by sie zajoł?
zdjecie uzytkownika
tomi - 2015-12-12 17:06:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba miec przeciez pierw uprawnienia do kierowanai wozkiew widlowym, a dlczego pracownicy rezygnuja z posady, ja nie widzialem narazie zadnych ogłoszeń w sparwie pracy
zdjecie uzytkownika
Agresor - 2015-12-19 23:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie dyrektorze Best Poland jest takie powiedzonko---KTO DAJE I ZABIERA TEN SIĘ W PIEKLE PONIEWIERA ta firma nie jest pana.Nad panem stoją jeszcze wyższe osoby.Życzę panu w 2016 bolesnego upadku wiadomo na co.
zdjecie uzytkownika
Rambo - 2015-12-20 16:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@agresor - twoja postawa i to co piszesz jest żenujące . pokazujesz w złym świetle nas wszystkich. mam nadzieję że w nowym roku Bóg zwróci ci choć część rozumu który zgubiłeś . podwyżki wstrzymane przez głupotę niektórych którym wydaje się że wszystko im wolno co pokazali na ostatnim zebraniu. całe szczęście że się do nich nie zapisałem . po co ruszali dodatek ?!?! jestem wkurzony na to co zrobili i na całą sytuację. zapomniałem zapytać jak idzie szukanie mojego ip ?
zdjecie uzytkownika
Darek S - 2015-12-23 21:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nierozumiem, podwyżki nie są wstrzymane, ktoś wprowadził Cię w błąd, i o jakim stażowym piszesz? Chodzi Tobie o ekwiwalent za pranie rozumiem, a to dwie różne sprawy, źle się czyta opinii nie prawdziwych!
zdjecie uzytkownika
Trzychu - 2015-12-27 01:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie, podwyżki są z tego co słyszałem ciągle i ciągle, chyba jacyś ludzie z konkurencji się tu odzywają najwięcej, ja tam uważam, że jest bardzo spoko
zdjecie uzytkownika
janosik - 2016-01-02 13:05:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taaak kolejny rok... kolejne obiecanki cacanki zapoznawanie sie mechanizmem podwyzek wprowadzanie w jakies ( usunięte przez administratora )jakie tajniki motanie ludzi patrzenie w oczy i powtarzanie jednych i tych samych bzdur...to smieszne panie Tomaszu jes pan smieszny z tym całym pana aktorstwem czy nie mozna powiedziec wprost ze tak mam fundusze beda podwyzki kwota i tyle albo nie nie bedzie podwyzek i dziekuje ... po drugie co ma ekwiwalent za pranie do podwyzek czy premii to zupełnie inna sprawa i co kto rozumie przez podwyzka i to rozłozona na 3 lata ??? to chore pie....nie co te 300zł bedzie warte za 3 lata przy takiej inflacji 100zł czy 200zł to nie jest podwyzka niema sie co czarowac 70zł czy 130zł na reke w dzisiejszych czasach gdzie chleb kosztuje 4,5 i masło 3,99 chłopie proponuje zejdz na ziemie zacznij chodzic do tych samaych sklepow co 99% ludzi i płac za mieszkanie zobaczymy czy wtedy bedziesz sie śmiał jak zostanie ci 800zł na 3 lub 4 osobowa rodzine w tym dojazdy do pracy itd z mojej strony tego życze w tym nowym roku panu i panskiej swicie zeby tego doswiadczyli tego..
zdjecie uzytkownika
L - 2016-01-02 17:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam wrażenie, że wszyscy tu uważają, że podwyżka to jest tylko jakieś tam wydzimisie prezesa - albo będzie chciał dać, albo nie. Przecież to nie tylko od niego zależy! Jak pracownicy dobrze pracują i jest spory przychód w firmie to można te pieniądze rozdysponować w postaci podwyżek. Dobra, czasem nie są to jakieś duże pieniądze, ale ważne, że są!
zdjecie uzytkownika
Anty - 2016-01-02 23:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janosik - 2016-01-02 13:05:50]:
Masz rację 100%.Całkowicie się z Tobą zgadzam :)
zdjecie uzytkownika
Bass - 2016-01-03 14:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego Rambo powiedz co Ty zrobiłeś dobrego dla firmy oprócz tego że tyrasz za niską płacę? Postaw się na miejscu wielu pracowników którzy pracują za najniższą krajową i z roku na rok jedynie państwo daje im podwyżki w postaci zwiększenia najniższej krajowej. Wejdź w ich buty i spróbuj utrzymać rodzinę. Fajnie jest się anonimowo wypowiadać na forum pod takim strasznym nickiem, narzekać i oczerniac wszystkich. Gorzej jeśli trzeba poświęcić dużo swojego prywatnego czasu i nadstawiać swoją d...e dla dobra ogółu a nie cieszyć się z tego ze masz dobrze i poukładane z kierownikiem. A związkami pyska sobie nie wycieraj bo przez chwile działania zrobiły więcej dobrego w tej firmie, również i dla Ciebie, niż Ty sam w całej swojej "karierze".
zdjecie uzytkownika
Agresor - 2016-01-04 08:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rambo - 2015-12-20 16:49:48]:
Rambo---Co to lub kto to jest bóg,daj mi przykład lub udowodnij mi na istnienie tej fikcyjnej postaci.Może bóg siedzi na chmurce lub jakieś galaktyce i obserwuje cię że piszesz żenujące posty na opiniach ha ha hi hi.Fikcyjnego boga wymyślili ludzie żeby sobie przyporządkować ład i porządek na ziemi.Katoliku od siedmiu boleści.Idź do księdza daj mu mamonę on się wypnie podwinie sutannę i zobaczysz twojego boga ha ha hi hi
zdjecie uzytkownika
tomi - 2016-01-04 20:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przede wszystkim nie jesteś jedyną osoba pracująca, za najniższa krajową, wiele osób myśli tak jak ty, że jeżeli ma minimum to minimum z siebie daję,to nie idzie w ta stronę
zdjecie uzytkownika
kamilt - 2016-01-16 16:26:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Md Bre, no szkoda, że upadła fabryka, ale to Francja nie Polska. Powiedzcie mi jak tu uległy zmianie warunki w ciągu roku, no od początku lutego 2015 w spółce Best Poland w Zabrzu działa organizacja zakładowa NSZZ Solidarność. To chyba coś zwojowali.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2016-01-17 21:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adam, nie przesadzasz trochę? Jak masz tak gadać to lepiej nie odzywaj się wcale.
zdjecie uzytkownika
ryzyk - 2016-01-18 21:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie, że jak firma osiąga spory przychód, to przekłada się to na dobre zarobki. Wiecie czy są teraz jakieś benefity w związku z nowym rokiem? Dzięki za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
Anty - 2016-01-21 08:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie trzeba likwidować Best Poland i produkcję robić w Meksyku, u nas od 10-ciu lat jest---niezły Meksyk---
zdjecie uzytkownika
jarek - 2016-01-21 12:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha no z tym Meksykiem to się uśmiałem szczerze mówiąc @Anty :) Wydaje mi się, że to dobrze, w firmie Best Poland nuda nie grozi. Ciekawe jak warunki zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
C. - 2016-01-30 20:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest duzo i nie ma co narzekać jak sie nie podoba to sa inne firmy.
zdjecie uzytkownika
zolko - 2016-01-30 21:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem twojego toku myślenia C, jezeli pracy jest dużo tzn. że można też sporo zarobić. W Beście co prawda teraz rekrutacji nie prowadzą, ale podobno rotacji to tam za dużo nie ma.
zdjecie uzytkownika
Agresor - 2016-02-07 18:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osoba z HR która przez przypadek złapała panią M. pod wpływem alkoholu mającą 0,3 promila pewnie dostała premię od pana dyrektora.Jestem pod dużym wrażeniem.Pewnie ta osoba z HR jest dumna swojego czynu. Pani M. pracowała dość długo w Best Poland i była doświadczonym pracownikiem na giętarkach. My pracownicy Best Poland zawsze będziemy was ludzi z HR nienawidzić.
zdjecie uzytkownika
Agresor - 2016-02-07 18:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [C. - 2016-01-30 20:30:52]:
Jak wam się Polacy nie podobają w Beście zatrudnijcie sobie niewolników Włochów za 1350zł.A makaron w Polsce jest drogi.My Polacy zawsze sobie znajdziemy pracę jesteśmy cierpliwi i poczekamy aż ruszy strefa ekonomiczna w Zabrzu.Zatrudnijcie sobie fachowców z agencji pracy to wam zrobią super produkcję.
zdjecie uzytkownika
surla - 2016-02-07 18:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio nie pojawiła się u nich żadna oferta pracy @zolko. Widocznie wszystkim odpowiada atmosfera jaka teraz panuje w firmie, a tym bardziej system premiowy.
zdjecie uzytkownika
ey3d - 2016-02-07 20:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Agresor - 2016-02-07 18:33:39]:
Adam a jak sądzisz - kto odpowiadałby za wypadek gdyby pani M doznała uszczerbku na zdrowiu mając 0,3 we krwi? Sama zadecydowała o tym by przyjść pod wpływem alkoholu do pracy.
zdjecie uzytkownika
Agresor - 2016-02-09 16:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ey3d - 2016-02-07 20:28:08]:
Słuchaj--Co ma piernik do wiatraka----kto by odpowiadał za wypadek--ona sama,przecież ona nie jest dzieckiem a dorosłą osobą.Jak zjem pół kilograma cukierków czekoladowych z dodatkiem alkoholu bo są teraz w sklepach to mi wykaże nie 0,3 promila a 0,7 promila bo sprawdzałem na alkomacie to mnie wyrzucą z pracy skuli cukierków,wy z HR nie robócie pracowników za debili.
zdjecie uzytkownika
Trzychu - 2016-02-09 19:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale nie każdy to tak rozgranicza @C że to jest prawda, praca jest, trzeba tylko być gotowym na pewne wyrzeczenia, bo nie leży się tutaj na materacu, tylko trzeba robić!
zdjecie uzytkownika
szlag...trafia - 2016-02-09 20:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Agresor-nick nieadekwatny do inteligencji-za wypadek odpowiada po pierwsze brygadzista/kierownik zmiany,behapowiec i dyrektor a pracownik jest tylko i aż osobą głupią i poszkodowaną.Co do cukierków to jest jeszcze odwołanie do badania krwi ale tak,za cukierki też można zwolnić i nie trzeba być z HR żeby o tym wiedzieć Agresorze.Najpierw się myśli a potem przeklina ludzi i sieje nienawiść.
zdjecie uzytkownika
Agresor - 2016-02-10 15:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownictwo robi cyrk skuli wypadku wózka widłowego w hali Stilpolu ,robią sobie fotki i kręcą filmiki smartfonami.A potem głupie pytania--co się stało??Dlaczego??Jak to się stało?---Gdzie jest odpowiedzialność ze strony kierownictwa.Szkoda chłopaka że wyleciał z pracy.Osoba z BHP już dawno powinna zostać zwolniona przez dyrektora za te wszystkie wypadki które były od lat w Beście.
zdjecie uzytkownika
szlag...trafia - 2016-02-10 17:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I to pisze osoba która nie miała nic przeciwko pracy pod wpływem alkoholu,weź Ty się Agresor ogarnij albo zmień nick na bardziej adekwatny do poziomu swoich postów na forum.Ćwierćinteligent,Myślący inaczej albo Zadymiarz bez pomyślunku-wyobraźnię masz sporą to i nowy nick będzie ciekawy.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie BEST POLAND!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEST POLAND

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert