Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BEST POLAND

Pracowałeś w firmie BEST POLAND i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Logan - 2014-12-08 16:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarząd Bestu robi z pracowników alkoholików,po takiej wypłacie bez premii tylko kupować alkohol,ale zarząd chce kogoś przed świętami złapać i zrobić tej osobie prezent na święta.Normalna inwigilacja pracowników Bestu.
zdjecie uzytkownika
Nikt - 2014-12-10 11:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A uważasz, że pracownicy powinni przyjeżdżać do pracy pijani ? A jak coś im się stanie to kto będzie za to odpowiedzialny ?
zdjecie uzytkownika
Logan - 2014-12-12 10:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Nikt - 2014-12-10 11:47:26]:
Mało wiesz--- na początku tej podwójnej firmy makaroniarze przyjeżdżali do zakładu pod wpływem alkoholu i nie było jakiejś tam kontroli.Śmierdziało od nich odorem z wina że nawet skunks by się obalił na cztery łapy,i było wszystko dobrze,zero wypadków.Bo Włoch to w Polsce wszystko może a Polacy pod każdym względem są gnojeni.Oto cała prawda?
zdjecie uzytkownika
Logan - 2014-12-16 12:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Okradają nas nawet z pieniędzy które są przeznaczone na święta dla pracowników Best Poland.W tym roku 20zł mniej od każdego pracownika do złodziejskiej kieszeni.To już jest szczyt wszystkiego!!!!!!
zdjecie uzytkownika
roman - 2014-12-22 14:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Logan - 2014-12-12 10:24:19]:
ale tak niestety już jest gdy przyjeżdżają robić interesy ludzie z zachodu na wschód na europy i to jeszcze z Włoch gdzie wiadomo jak interesy się załatwia. No cóż ale jeżeli ktoś mysli ,że wiele zmieni się w Best Poland to raczej grubo się myli. Komu nie przeszkadza jak jest - ten jest w stanie wytrwać
zdjecie uzytkownika
mabikj - 2015-01-05 18:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to, co z tymi 20 zł? czy w tej firmie nie ma żadnej kontroli? ja to juz nie wiem gdzie teraz normalnie i uczciwie mozna znaleźć pracodawce....Chce złożyc papiery do BEST POLAND tylko napiszcie jak wyglada tam wypłata i czy płacą bez opóźnien...Wczesniej kogos szukali, ale nie wiem jak jest teraz.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-01-07 20:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to super,dzisiaj do mnie zadzwonili z ofertą pracy...
zdjecie uzytkownika
justyna - 2015-01-08 12:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to chodzi o tą firmę, która jest w zabrzu-mikulczycach??? Proszę o odpowiedz bo jutro mam rozmowę ws pracy!!!
zdjecie uzytkownika
jaksobienarysujesz - 2015-01-08 12:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [justyna - 2015-01-08 12:09:12]:
Do mnie tez dzwonili i po przeczytaniu tych komentarzy nie bardzo wiem co robić
zdjecie uzytkownika
justyna - 2015-01-08 12:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [jaksobienarysujesz - 2015-01-08 12:23:04]:
myslisz,że to chodzi włąsnie o tę firmę w mikulczycach??
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-01-08 14:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do mnie tez zadz.Opinie troszke przerazaja:(
zdjecie uzytkownika
justyna - 2015-01-08 15:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Ela - 2015-01-08 14:59:51]:
Przerażają...a kiedy idziesz na rozmowę?
zdjecie uzytkownika
logan - 2015-01-11 15:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia - 2015-01-07 20:20:39]:
Kontrola jaka?????PIP jest już dawno jest opłacony przez tą włoską mafię.
zdjecie uzytkownika
logan - 2015-01-11 15:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [logan - 2015-01-11 15:20:21]:
Kasia,Ela i Justyna pewnie jesteście na pewno pod złodziejską agencją pracy Manpower tu ludzie z agencji są wykorzystani do bólu jak jest praca czyli do ok.3 miesięcy a potem do widzenia bo nie ma dla was pracy i koniec waszej śmieciowej umowy.Zastanówcie się 10 razy bo potem będzie gorzkie rozczarowanie.
zdjecie uzytkownika
Kora - 2015-01-12 20:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Osoby szukające pracy - zależy gdzie traficie do jakiego lidera na jaką linię czy działu. Nie oszukujmy się na produkcji trzeba pracować. Więc jeśli szukacie miejsca gdzie pozbijać bąki przez zimę to nie będzie dobry wybór. Ale praca jest na umowę o pracę a nie śmieciówka jak twierdzi Logan. Pieniądze zawsze na czas na koncie są. No i jak są nadgodziny to można dorobić. Pamiętajcie, że wszędzie znajdą się osoby wiecznie niezadowolone jak Logan. Ja nie nażekam. Robię co trzeba i jasne, że chciałabym więcej zarabiać. Ale trzeba być zadowolonym z tego co się ma.
zdjecie uzytkownika
loces - 2015-01-19 21:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszcie jeszcze cos na temat rozmowy kwalifikacyjnej (zostałem zaproszony), ile osób rekrutujących będzie obecnych na spotkaniu, na co powinienem zwrócić uwagę w trakcie rozmowy i jakie zaproponowac wynagrodzenie kiedy mnie o to zapytają? bardzo byłbym wdzieczny za kazda odpowiedz dziekuje bardzo i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Heretyk - 2015-01-23 20:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałem racje że rok 2015 będzie dla zakładu jeszcze gorszy, to widać jaka zrobiła się atmosfera,panu C. ta chemia robi spustoszenie w mózgu wprowadza jakieś mobbingowo-dyskryminacyjne metody dla pracowników myśląc że to zwiększy produkcję,to się może grubo przeliczyć.
zdjecie uzytkownika
Agresor - 2015-01-23 20:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kora - 2015-01-12 20:28:50]:
Rób tak dalej od wypłaty do wypłaty a dorobisz się w Beście ---garba---lub choroby psychicznej a życie jest krótkie,chyba że wchodzisz kordynatorom wiadomo gdzie.
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-01-24 12:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Agresor - 2015-01-23 20:23:57]:
To czemu nie rzucisz tej pracy i nie znajdziesz czegoś innego ?
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2015-01-24 13:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Heretyk - 2015-01-23 20:11:26]:
No hej,w koncu zdecydowalam,ze pojde na rozmowę mimo tak nieprzychylnych komentarzy....i ku mojemu zdziwieniu rozmowa ws pracy byla bardzo milo przeprowadzana, na poziomie... rozmowę przeprowadzał kierownik jeden ze zmian,a wiec "komisja",ze tak powiem jednoosobowa...co do pytań standardowe...umowa jest podpisywana przez agencje pracy a nie bezpośrednio z Bestem,a waru ki płacowe zostały już podane w ogloszeniu z tego co pamietam albo mowi o tym kobieta,ktora fo Ciebie dzwoni,zeby Cie umowic na rozmowe. Mi ten koles,ktory rekrutowal powiedzial,ze niestety nie joze mi zagwarantowac umowy o prace i bie wie czy to bedzie nmozliwe nawet za rok,jedyne co moze mi zagewarantowac to to,ze bede oracowac w fajnym towarzystwie...a praca jest dwu-zmianiwa (6-14, 14-22)a nie tak jak napisali trzy-zmianowa a i ponoc bardzo monotonna...w razie pyt.pisz smialo,moze cos jeszcze mi sie przypomni...P.S.ja niestety sie nie dostalam,kierownik stwierdzil,ze nie jest to praca,ktora odpowiadala by moim oczekiwaniom...nie mam doswiadczenia niestety,pracowala dotychczas tylko jako pracownik biurowy....troche szkoda...
zdjecie uzytkownika
Niech żyje tUSK - 2015-01-24 21:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kora - 2015-01-12 20:28:50]:
Czytając twoja wypowiedz to aż żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska takie pier.... typowy pokemon [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 1200 i by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na każdym kroku widocznie musisz robić wiadomo co ! panu Bartkowi!! odradzam tą firmę i to szczerze typowa "włoska" mafia włoska chociaż rządzą w niej same POLSKIE debile pracowałem w tym burdelu 3.5 roku i z dnia na dzień do widzenia.
zdjecie uzytkownika
Kora - 2015-01-25 00:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Niech żyje tUSK - 2015-01-24 21:09:52]:
Widocznie byłeś kiepski. Twoja wypowiedź wygląda na zemstę za wyrzucenie z pracy a pewnie piłeś lub kradłeś i taki był powód. Jeśli się mylę to napisz za co cię wyrzucili.
zdjecie uzytkownika
Agresor - 2015-01-25 15:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kora - 2015-01-25 00:53:47]:
Kobiety z Bestu( np.liniowe)to liźiary,kapusie,konfidentki które sprzedają własne koleżanki z hali koordynatorom by utrzymać się przy własnym korycie.Wiem bo dość długo pracuję i widzę co się dzieje w halach produkcyjnych.
zdjecie uzytkownika
Agresor - 2015-01-25 15:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikt - 2015-01-24 12:22:08]:
Bo mam umowę na czas nieograniczony i fajną stawkę.Tylko przełożeni w tej firmie przekraczają swoje obowiązki kierownicze wobec pracowników fizycznych.Bo człowiek powinien być człowiekiem a nie świnią.
zdjecie uzytkownika
Logan - 2015-01-25 16:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Justyna - 2015-01-24 13:38:16]:
Justyna życzę Ci abyś pracowała jak naj dłużej,bo w tym zakładzie były kobiety co pracowały nawet 3.5 roku potem im kończyła się umowa i DO WIDZENIA dalej im nie podpisano umowy pomimo płaczu i trudnej sytuacji w rodzinie tych kobiet ci z HR(biura) mieli to gdzieś.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEST POLAND
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BEST POLAND?
Zadaj pytanie
x