Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BEST POLAND

Pracowałeś w firmie BEST POLAND i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
odp do janosika - 2014-01-14 16:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janosik - 2013-10-03 10:37:19]:
dziwne, bo mi przed rozmową Manpower zaproponował 3200zl brutto a to na pewno nie najniższa krajowa
zdjecie uzytkownika
. - 2014-01-16 14:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie dziwne i z pewnością nieprawdziwe.
zdjecie uzytkownika
mati - 2014-01-19 19:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca tako jaka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na pakowaniu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za trzech a płacą minimalną krajową pracowałem przez 1,5 roku na pakowaniu na piątce ludzie są w porządku
zdjecie uzytkownika
rudzki - 2014-02-22 10:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie widziałem jeszcze, żeby Manpower komuś tyle zaproponował. co d oostatniego posta to przynajmniej Ci ludzie wkoło są rzeczywiście ok
zdjecie uzytkownika
lotek - 2014-03-09 16:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzi ktoś opinie, że BEST POLAND to "włoski bałagan", bo właśnie tego typu określenia słysze gdy wspominam o tej firmie
zdjecie uzytkownika
turas - 2014-03-12 13:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pierwsze co wyskoczyło mi po wpisaniu BEST POLAND w google to "masakryczny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] więc w tym chyba coś jest prawdy
zdjecie uzytkownika
;/ - 2014-03-13 22:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno mają byc podwyżki od kwietnia. Ktos cos moze wie ile i dokladnie od kiedy ? dowiedziałam się, że ma być zabrana premia za obecnośc. To prawda ?
zdjecie uzytkownika
Chętna - 2014-03-17 22:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy są jeszcze przyjęcia i czy można przyjąć się bezpośrednio do firmy czy tylko przez firmę pośredniczącą?????
zdjecie uzytkownika
Sam - 2014-04-10 16:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i co z tymi podwyzkami na kwiecień, coś było mówione w best, docenili w końcu ludzi, czy to była tylko plotka...
zdjecie uzytkownika
robak - 2014-04-10 17:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Best Poland a z KRSu wynika, że nikt z zarządu nie jest POLAND :) http://www.krs-online.com.pl/best-poland-sp-z-o-o-krs-223112.html
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-04-11 14:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@robak, no i co z tego? Czy zarząd musi być od razu polski, by było dobrze, czy uczciwie, bo chyba to bez znaczenia.
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-04-16 19:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie, co tu duzo mówić, nawet w niektórych sprawach to lepiej by zarzad nie był polski, taka smutna prawda.
zdjecie uzytkownika
Radek - 2014-05-21 02:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Już nie przesadzajmy, Polacy także potrafia poprowadzić firmy do sukcesu, mi tam nie przeszkadzałoby pracowanie pod nie-polskim zarządem.
zdjecie uzytkownika
Anty44 - 2014-08-29 08:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Best Poland to najgorszy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w Zabrzu.Kordynator tzw.ksiądz i drugi Down niszczą tą firmę bardzo powoli.Nakazy i zakazy wprowadzają dla ludzi żeby tylko wejść w (usunięte przez administratora)dyrektorowi.Już w tej chwili nie ma pracy w zakładzie a oni za 200tyś euro kupują maszynę--wykrawarkę z Włoch po co to jak nie ma produkcji?
zdjecie uzytkownika
Anty44 - 2014-09-09 01:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabrali ludziom premie za to że sami nie potrafią rządzić firmą.Dali wiadomości że nie było produkcji,a czyja to wina---zarządu że nie ma produkcji.A potem zabierają zarobione pieniądze do własnych kieszeni, wciskając ludziom sciemę że jest niski procent produkcyjny,śmiejąc się ze to niedouczone fizole i na niczym się nie znają.
zdjecie uzytkownika
dawid - 2014-09-12 14:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem bardzo zdziwiony tutejszymi komentarzami, nie spodziewałem się, że best poland tak wygląda od zewnątrz. Pewnie cześć komentarzy jest jednak nieprawdziwa lub to pomyłka, bowiem nazwa best poland funkcjonuje dość czesto. Przypomnę, więc, że mowa jest o firmie z Zabrza zajmująca się produkcją elektrycznego sprzętu gospodarstwa domowego.
zdjecie uzytkownika
Anty44 - 2014-09-18 00:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pan dyrektor od siedmiu boleści zrobił zebranie na hali żeby zamknąć fizolom mordy bo za głośna afera się robi po zabraniu ludziom premi.
zdjecie uzytkownika
yanosik - 2014-09-18 12:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pan dyrektor to niezły aktor który potrafi płakać na zawołanie a te laski które mu tak współczują jeszcze głupsze od niego wierzą w każde jego kłamstwo jak dotąd dla pracowników nie zrobił NIC poza zabraniem premii obecnościowej wyżyłowanie wskaźników produktywnosci i wliczenie wypadków w pracy do premii to zenada jawne oszustwo które nigdzie nie jest ujete w zadnym kodeksie pracy sam sobie tworzy oszczednosci kosztem ludzi jak zwykle jak sie zarabia 20 tys na miesiac to co go obchodza ludzie czy dostaną 150 zł wiecej czy mniej FRAJER FREJER FREJER !!!!!
zdjecie uzytkownika
Juchu - 2014-09-27 21:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
przeciętni bez wyrazu, podejrzliwi nieudacznicy, nic nie potrafiący , tylko kwękać potrafią, chlewu narobić i wytykać palcem. Jestem za, jeżeli nie podoba się droga otwarta, na dalszą ścieżkę utyskiwania życiowego.
zdjecie uzytkownika
osik - 2014-09-28 02:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie komentarze i opinie dotyczace BEST POLAND w Internecie sa malo pochlebne. tutejsza ocena na portalu dwa w sześciostopniowej skali tez nie urywa sami wiecie czego. Nie wiem, czy to działania konkurencji, czy po prostu niezadowolonych pracowników, ale lepiej zachować szczególną ostrożność aplikując do firmy.
zdjecie uzytkownika
* - 2014-10-01 18:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
:)
zdjecie uzytkownika
henry - 2014-10-16 18:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czy to jest temat o firmie Buy best poland, czyli firmie zajmującej się sprzedażą art. RTV,AGD,ZABAWKI i innych? Na swojej stornie piszą, że ich celem jest zadowolenie klienta (szybka dostawa, towar w niskiej cenie oraz profesjonalna obsługa), ale jak czytam tutejsze komentarze, to jestem w lekki szoku...
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2014-10-20 21:31:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze będziesz w szoku czytając wypowiedzi pracowników. Nieważne czy to fabryka jak Best czy sklep jak Biedronka. Zawsze będa osoby niezadowolone. Ale to nie jest ta sama firma. Best Poland to fabryka i produkują tam okapy.
zdjecie uzytkownika
produkcja - 2014-11-07 17:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli to jest o tej firmie, która produkuje okapy to jna mam pytanie. Czy istnieje możliwość swobodnego zatrudenienia ? takiego na zlecenie na krótki okres czasu. Wiem, że moje podejście nie jest zbyt popoularne, ale tego teraz właśnie potrzebuje. w Paru innych miejscach moje CV i zapoweidź o którykim zatrudnieniu odrzucili, ale troche ich nie rozumiem
zdjecie uzytkownika
batman - 2014-11-23 15:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w przeciwiśnistwie do poprzednika z wczesniejszego postu ja mam troch inne pytanie. mnie interesuje raczej umowa o pracę i to koniecznie na czas nieokreślony, potrzebuję stabilizacji z powodu dziecka i alimentów, sami rozumiecie, sorry taki mamy klimat. czy je sli mam umiejętności i doświadczenie mogę dostać takie warunki od razu w Exide Technologies?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEST POLAND
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x