Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BEST POLAND

Pracowałeś w firmie BEST POLAND i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
janosik - 2013-10-03 10:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co do zarobków to inzcej niz przez firme ManPower raczej sie niedostaniesz a tam bez doswiadczenia to najnizsza krajowa bez zadnych dodatkow chyba ze bedziesz miał szczescie tzn hmmmm niewim czy moznto nazwac szczesciem :) ale ok to jesli pod best cie przyjma to dostaniesz premie za obecnosc ilosc i frekwncje czyli troche lepiej niz w MP :) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
janek - 2013-10-04 12:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale to jest tak że Best Poland bezpośrednio wogóle nie zatrudnia ludzi czy jak to jest? Bo przez agencję pracy to nie bardzo mi się uśmiecha
zdjecie uzytkownika
darek - 2013-10-10 13:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te podwyżki to są zawsze raz do roku czy może jest szansa na częściej? No bo tutaj nie dostaliście ale jak jest normalnie?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-11 09:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dużo tu narzekania myśle że jak by tak było żle to ludzie nie pracowali by tam latami.Owszem pieniądze mogły by być lepsze [usunięte przez administratora].Jeśli chodzi o reszte to uważam że po to się chodzi do pracy by pracować a nie wiecznie narzekać.Niech mi ktoś pokaże gdzie jest taki zakład gdzie nie trzeba robić norm i dają podwyżki.Z tego co wiem wielu ludzi z Bestu już się zwolniło bo im było żle a potem wracali-z tego wynika że nie jest aż tak żle.
zdjecie uzytkownika
Biuro - 2013-11-05 21:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie polecam tej firmy,ona jest jak okręt TYTANIC powoli zbliża się do bankructwa.Nie inwestuję się w nią,stare maszyny,brak nowych linii montarzowych itd.To będzie to samo jak we włoskim mieście Monteffano.Ludzie szukajcie sobie nowej pracy,żeby nikt potem nie był zaskoczony jak wejdzie do firmy syndyk upadłości.Amerykanie nie zainwestują swoich pieniędzy.A ich wizyty to tylko taka ściema.
zdjecie uzytkownika
janosik - 2013-11-27 21:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hahah ale sie usmiałem ... niemoge
"po to się chodzi do pracy by pracować a nie wiecznie narzekać"
ja chodze do pracy zeby zarobic i zyc a nie pracowac zeby popracowac sobie ot tak bo mi sie nudzi w domu hahahah masakra za wykonana usługe bierze sie godne wynagrodzenie a nie jamuzne po kilku latach pracy to samo tyczy sie kasy z funduszu socjalnego biuro nazywa nasze pieniadze z funduszu na który co miesiac 57zł placimy a oni zrobili z tego ''premie swiateczne'' ja sie pytam jakie premie od zakładu niedostalismy ani złotówki nigdy to tylko nasze pieniadze z funduszu
zdjecie uzytkownika
Nick:* - 2013-11-29 14:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Janosik - Ty perwnie chodzisz do pracy tylko po to by(usunięte przez administratora) się przez 8 godzin i wziąć kasę do rączki...
zdjecie uzytkownika
Karol - 2013-12-01 10:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zarobki w Beście żenada. 1700 brutto po 4 latach pracy przy najniższej krajowej 1600 brutto. Jeśli komuś to wystarczy to proszę bardzo :D:D:D
zdjecie uzytkownika
Anna - 2013-12-10 10:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A jakie zarobki byłyby dla ciebie wystarczajonce?
zdjecie uzytkownika
* - 2013-12-23 16:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"wystarczajonce" :D:D:D hehehe Anno naucz się ortografii, bo widzę że masz problemy z poprawną polszczyzną.
zdjecie uzytkownika
Johny - 2013-12-23 19:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Te podwyżki to są zawsze raz do roku czy może jest szansa na częściej?" (usunięte przez administratora) ty chyba na głowę upadłeś częściej? Podwyżek nawet raz w roku nie ma w tej "firmie". Ostatnie podwyżki były 2 lata temu i nic nie zapowiada tego że będą. Hehehe podwyżki częściej niż raz w roku. Dowcipniś. :D:D:D:D Jak chcesz podwyżki przynajmniej raz w roku to pomyliłeś firmy.
zdjecie uzytkownika
' - 2013-12-25 20:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najpierw to trzeba myśleć o dobrym wykonywaniu swojej pracy a nie o podwyżkach.
zdjecie uzytkownika
odp do janosika - 2014-01-14 16:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janosik - 2013-10-03 10:37:19]:
dziwne, bo mi przed rozmową Manpower zaproponował 3200zl brutto a to na pewno nie najniższa krajowa
zdjecie uzytkownika
. - 2014-01-16 14:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie dziwne i z pewnością nieprawdziwe.
zdjecie uzytkownika
mati - 2014-01-19 19:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca tako jaka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na pakowaniu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za trzech a płacą minimalną krajową pracowałem przez 1,5 roku na pakowaniu na piątce ludzie są w porządku
zdjecie uzytkownika
rudzki - 2014-02-22 10:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie widziałem jeszcze, żeby Manpower komuś tyle zaproponował. co d oostatniego posta to przynajmniej Ci ludzie wkoło są rzeczywiście ok
zdjecie uzytkownika
lotek - 2014-03-09 16:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzi ktoś opinie, że BEST POLAND to "włoski bałagan", bo właśnie tego typu określenia słysze gdy wspominam o tej firmie
zdjecie uzytkownika
turas - 2014-03-12 13:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pierwsze co wyskoczyło mi po wpisaniu BEST POLAND w google to "masakryczny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] więc w tym chyba coś jest prawdy
zdjecie uzytkownika
;/ - 2014-03-13 22:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno mają byc podwyżki od kwietnia. Ktos cos moze wie ile i dokladnie od kiedy ? dowiedziałam się, że ma być zabrana premia za obecnośc. To prawda ?
zdjecie uzytkownika
Chętna - 2014-03-17 22:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy są jeszcze przyjęcia i czy można przyjąć się bezpośrednio do firmy czy tylko przez firmę pośredniczącą?????
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-06-23
Żródło: Gowork.pl
Dobczyce
(małopolskie)
Firma Buy Best Poland z siedzibą w Dobczycach, zatrudni przedstawiciela handlowego.   Wymagamy: - prawo jazdy kategorii B - dyspozycyjność - energiczność - pewność siebie - komunikatywności   Prosimy o konatkt w godzinach od 6:30 do 14:00 pod numerem telefonu: 730 288 763.
zdjecie uzytkownika
Sam - 2014-04-10 16:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i co z tymi podwyzkami na kwiecień, coś było mówione w best, docenili w końcu ludzi, czy to była tylko plotka...
zdjecie uzytkownika
robak - 2014-04-10 17:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Best Poland a z KRSu wynika, że nikt z zarządu nie jest POLAND :) http://www.krs-online.com.pl/best-poland-sp-z-o-o-krs-223112.html
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-04-11 14:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@robak, no i co z tego? Czy zarząd musi być od razu polski, by było dobrze, czy uczciwie, bo chyba to bez znaczenia.
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-04-16 19:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie, co tu duzo mówić, nawet w niektórych sprawach to lepiej by zarzad nie był polski, taka smutna prawda.
zdjecie uzytkownika
Radek - 2014-05-21 02:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już nie przesadzajmy, Polacy także potrafia poprowadzić firmy do sukcesu, mi tam nie przeszkadzałoby pracowanie pod nie-polskim zarządem.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEST POLAND
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x