Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BEST POLAND

Pracowałeś w firmie BEST POLAND i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Agresor - 2015-01-25 15:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kora - 2015-01-25 00:53:47]:
Kobiety z Bestu( np.liniowe)to liźiary,kapusie,konfidentki które sprzedają własne koleżanki z hali koordynatorom by utrzymać się przy własnym korycie.Wiem bo dość długo pracuję i widzę co się dzieje w halach produkcyjnych.
zdjecie uzytkownika
Agresor - 2015-01-25 15:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikt - 2015-01-24 12:22:08]:
Bo mam umowę na czas nieograniczony i fajną stawkę.Tylko przełożeni w tej firmie przekraczają swoje obowiązki kierownicze wobec pracowników fizycznych.Bo człowiek powinien być człowiekiem a nie świnią.
zdjecie uzytkownika
Logan - 2015-01-25 16:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Justyna - 2015-01-24 13:38:16]:
Justyna życzę Ci abyś pracowała jak naj dłużej,bo w tym zakładzie były kobiety co pracowały nawet 3.5 roku potem im kończyła się umowa i DO WIDZENIA dalej im nie podpisano umowy pomimo płaczu i trudnej sytuacji w rodzinie tych kobiet ci z HR(biura) mieli to gdzieś.
zdjecie uzytkownika
Kora to Debil - 2015-01-31 04:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Agresor - 2015-01-25 15:47:59]:
Nie muszę się Tobie tłumaczyć za co mnie zwolnili! Ale muszę przyznać ci rację Tak ludzie piją tam i kradną masowo i nie tylko zwykły pracownik !!! ale prawda jest taka że na trzeżwo w tej pracy nie wytrzymasz a kradzieże zawsze będą dopóki nie dadzą człowiekowi dobrze zarobić !!!!!!!!!!!!!!!!! a twoje wypowiedzi pasują do typowego lizusa.
zdjecie uzytkownika
komik - 2015-02-03 00:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale zastanówcie się jak oni mają szanować pracowników i traktować jak "ludzi" skoro sami pracownicy mają głęboko w poważaniu tą pracę. Za kradzieże i picie alkoholu oczywistością jest że zwolnią pracownika. Ja chętnie złoże tam CV. Ale chciałbym się dowiedzieć jakie są obecnie stawki i czy są jakieś premie ? Wie ktoś może ?
zdjecie uzytkownika
111 - 2015-02-03 23:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli składasz na produkcję to nie możesz liczyć na nic więcej jak minimalna krajowa. Dodatkowo przez agencję nie masz prawa do premii. A szkoda bo praca jest znacznie fajniejsza niż w innych zakładach gdzie pracowałam.
zdjecie uzytkownika
anex - 2015-02-08 17:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Same konfidentki i plotkary na liniach montazowych.tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] potrafia obrabiac jedna drugiej.Zapierdziel na montazu straszny.Przez Manpowera zatrudnienie szkoda zdrowia w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie polecam.Stare niech zapierdzielaja na swoje "Normy"a i tak ich zwolnia.Ciekawe jak teraz beda zaiwaniac jak wchodzi praca dziennie po 12h przez 2 tygodnie.Powodzenia.Ciekawe co na to PiP.
zdjecie uzytkownika
Bilu - 2015-02-17 09:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jaki ktoś ma interes przy plotkowaniu na liniach przy produkcji sprzętu elektronicznego AGD? Jeżeli ktoś chciał, żeby atmosfera była na odpowiednim poziomie to niestety dzięki takim osobom nie będzie to w ogóle możliwe. Zastanawiam się tylko dlaczego i po co psuć coś, co z natury ma być dobre... Lepiej chyba przychodzić do uśmiechniętych ludzi niż do takich którzy na siebie patrzą spod łba.
zdjecie uzytkownika
Logan - 2015-02-21 12:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwolnili pomimo produkcji 6 osób potem będą ludzie z Manpower-a ponieważ zarząd z Włoch kazał naszemu dyrektorowi pozbyć się kilku osób bo miał gorący grunt pod nogami z powodu Związków Zawodowych.
zdjecie uzytkownika
FuckyouItaliano - 2015-03-03 09:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Głupie kobiety z Bestu jeszcze przez tyle latsię niczego nie nauczyły ,najpierw jak Włoch pan C jest chory i się leczy na raka to robią sobie fotki pracowników całej hali--potem mówiąc-- wracaj do nas zdrowy,pozdrawiammy cię panie C wrzucając na Facebooka fotki .Teraz macie za swoje 12 godzin pracy,prawie zero czasu prywatnego dla rodziny no i coraz większa produkcja oczywiście bez premii.A z jego ust ciągle padają słowa--DLACIEGO TAK MAŁO,TSIA WIECIEJ, TAK NIE MOZIE BYC.Oto was wspaniały pan C,dalej go pozdrawiajcie a on się na Polaków i Polki będzie mścił aby zaspokoić swoje koryto finansowe.
zdjecie uzytkownika
FuckyouItaliano - 2015-03-03 09:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Głupie kobiety z Bestu jeszcze przez tyle latsię niczego nie nauczyły ,najpierw jak Włoch pan C jest chory i się leczy na raka to robią sobie fotki pracowników całej hali--potem mówiąc-- wracaj do nas zdrowy,pozdrawiammy cię panie C wrzucając na Facebooka fotki .Teraz macie za swoje 12 godzin pracy,prawie zero czasu prywatnego dla rodziny no i coraz większa produkcja oczywiście bez premii.A z jego ust ciągle padają słowa--DLACIEGO TAK MAŁO,TSIA WIECIEJ, TAK NIE MOZIE BYC.Oto was wspaniały pan C,dalej go pozdrawiajcie a on się na Polaków i Polki będzie mścił aby zaspokoić swoje koryto finansowe.
zdjecie uzytkownika
stasiek - 2015-03-03 13:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cooo, naprawde 6 osób zwolniono? a mieli jakiś konkretny powód czy nie za bardzo? bo jak od tak, zwykła redukacja to nie wydaje mi się, żeby teraz jakieś przyjęcia były.. no chyba, ze kiepsko pracowali to wtedy nie ma się co dziwic i pewnie niedługo zaczną się pojawiac nowe ogłoszenia o pracę od nich.
zdjecie uzytkownika
Sebastian - 2015-03-11 16:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno będzie ankieta o dyskryminacji pracowników.
zdjecie uzytkownika
Agresor - 2015-03-15 14:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złodziejstwa c.d. w Beście.Premia za złomowanie w miesiącu styczniu wyniosła 120zł. brutto to o 60zł mniej niż w miesiącu grudniu 2014,pomimo w miesiącu grudniu była inwentaryzacja i święta,czyli 60 zł poszło w złodziejskie ręce od każdego pracownika fizycznego w Beście.Pan C kłamie jak z nut bo sam napisał pracownikom że zakład zarobił 2 miliony euro a on twierdzi że produkcji było 62,5% no i brak premii za jakość i ilość oraz te okradzione 60 zł.Co będzie w najbliższych miesiącach pewnie zabiorą nam wszystko pomimo zakład zarabia w milionach euro.Jak długo jeszcze złodziejski zarząd będzie manipulował naszymi ciężko zarobionymi pieniędzmi?
zdjecie uzytkownika
Agresor - 2015-03-15 14:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sebastian - 2015-03-11 16:56:45]:
Dyskryminacja i mobbing jest w Beście cały czas,ankieta nic nie da.Bo zarząd twierdzi że działają zgodnie z prawem(oszusty)
zdjecie uzytkownika
misia - 2015-03-17 16:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Agresor czyli były już jakieś rozmowy między pracownikami, a konkretnie firmą czyli przedstawicielami rządu właśnie? bo jednak takie oskarżenia nie biora się znikąd i moim zdaniem coś faktycznie musi się dziac w firmie co nie powinno mieć miejsca, dlatego jestem zaniepokojna, bo mój chłopak chciał do nich aplikować...
zdjecie uzytkownika
Agresor - 2015-03-27 19:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja przepowiednia się sprawdziła pan koordynator Bartek K zakończył karierę w Best Poland----i co nie jesteś już takim kozakiem???Tak właśnie kończą karierowicze na wysokich stołkach.Jestem ciekaw czy moja druga przepowiednia się spełni?
zdjecie uzytkownika
kacper - 2015-03-31 20:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzebga przyznać już na samym początku że nazwa firmyu brzmi bardzo dumnie i mnie przynajmniej bardzo zachęca do podjęcia w niej pracy. patriotyzm przede i ponad wszystko. p[isaliście wcześniej ze jakiś koordynator zakończył karierę w firmire więc proszed napiszcie jeszcze czy jegto miejsce pracy jest wolne obecnie i do wzięcia
zdjecie uzytkownika
Agresor - 2015-04-03 10:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kacper - 2015-03-31 20:57:53]:
Chłopie lepiej poszukaj sobie lepszej firmy bo w tej firmie nic nie zdziałasz,bo tu rządzi bezmózg włoski koordynator pan C. A on kończy każde swoje postanowione zdanie OK to OK tamto.Masakra :(
zdjecie uzytkownika
Jeden z Was - 2015-04-04 17:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla wszystkich pracowników Best Poland oraz dla ich rodzin:
Zdrowych, spokojnych i szczęśliwych Świąt Wielkanocnych.
zdjecie uzytkownika
Agresor - 2015-04-06 16:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki NSZZ SOLIDARNOŚĆ za życzenia świąteczne,ci prostaki i egoiści z działu kadr nawet pracownikom hali życzeń nie złożyli bo mają nas głęboko w d...e.Żenada :(
zdjecie uzytkownika
otto - 2015-04-19 17:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyzysk czlowieka przez człowieka. Wladza kierownicza i liniowa niektórym totalnie uderzyla do glowy.nie wspominajac o pewnych osobach na liniach produkcyjnych ktore maja juz umowe pod Bestem.Tepia ludzi z Agencji pokazujac swoje wazniactwo.Sloma z butow wychodzi w slownictwie i kulturze osobistej.Dobrze ze juz tam nie pracuje..
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-04-20 11:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tam pracy.Najnizsza krajowa a pracownik jest wyzyskiwany na maxa.Pracy sie nie boje..teraz pracuje w Oplu.2650 brutto.tez jest ciezko ale tez jest szacunek dla pracownika.Dokladne przeszkolenie na danym stanowisku.Bez stresu i nerwowki.znam zakres swoich obowiazkow na danym stanowisku i robie swoje.W Best nawet nie potrafia przyuczyc nowych osob.postawia na lini i rob.jak sie o cos zapytasz to odpowiadaja z nerwami.a o pomocy jak czlowiek sie nie wyrabia mozna zapomniec.Tekst mi za to nie placa zeby Ci pomagac jest tam dobrze znany?
zdjecie uzytkownika
koncest - 2015-05-02 15:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie pracowałem w BEST POLAND, ale miałem taką możliwość. Na szczęście nie skorzystałem z tej okazji. Bo z tego co widzę wpakowałbym się w niezłe kłopoty, oprócz waszych opinii na forum słyszałem też co nieco między ludźmi i praktycznie nigdzie nie można znaleźć pozytywnych opinii na temat tej firmy.
zdjecie uzytkownika
Jurgen - 2015-05-02 22:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem kilka lat. Tam nie są ważne kompetencje. Stracony czas. Wszystko jest długo zalatwiane. Kicha, chłam i nieprofesjonalizm. Większość kierowników ma cienką wiedzę. Ogólnie bałagan i brak stabilności. Praca za najniższa krajową - na produkcji. Duża rotacja pracowników, pracują tam gdzie się spodoba kierownikom, lub za karę do gorszej pracy. Obiecanki cacanki z wszystkim. Zero szkoleń. Brak określenia zakresu obowiązków. Kariera zawodowa - zapomnijcie.
Szukają jeleni do odpowiedzialności w razie czego.
Grono osób jest normalnych - powodzenia.
Ogólnie nie polecam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEST POLAND
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BEST POLAND?
Zadaj pytanie