Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BEST POLAND

Pracowałeś w firmie BEST POLAND i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
FuckyouItaliano - 2015-03-03 09:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Głupie kobiety z Bestu jeszcze przez tyle latsię niczego nie nauczyły ,najpierw jak Włoch pan C jest chory i się leczy na raka to robią sobie fotki pracowników całej hali--potem mówiąc-- wracaj do nas zdrowy,pozdrawiammy cię panie C wrzucając na Facebooka fotki .Teraz macie za swoje 12 godzin pracy,prawie zero czasu prywatnego dla rodziny no i coraz większa produkcja oczywiście bez premii.A z jego ust ciągle padają słowa--DLACIEGO TAK MAŁO,TSIA WIECIEJ, TAK NIE MOZIE BYC.Oto was wspaniały pan C,dalej go pozdrawiajcie a on się na Polaków i Polki będzie mścił aby zaspokoić swoje koryto finansowe.
zdjecie uzytkownika
FuckyouItaliano - 2015-03-03 09:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Głupie kobiety z Bestu jeszcze przez tyle latsię niczego nie nauczyły ,najpierw jak Włoch pan C jest chory i się leczy na raka to robią sobie fotki pracowników całej hali--potem mówiąc-- wracaj do nas zdrowy,pozdrawiammy cię panie C wrzucając na Facebooka fotki .Teraz macie za swoje 12 godzin pracy,prawie zero czasu prywatnego dla rodziny no i coraz większa produkcja oczywiście bez premii.A z jego ust ciągle padają słowa--DLACIEGO TAK MAŁO,TSIA WIECIEJ, TAK NIE MOZIE BYC.Oto was wspaniały pan C,dalej go pozdrawiajcie a on się na Polaków i Polki będzie mścił aby zaspokoić swoje koryto finansowe.
zdjecie uzytkownika
stasiek - 2015-03-03 13:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cooo, naprawde 6 osób zwolniono? a mieli jakiś konkretny powód czy nie za bardzo? bo jak od tak, zwykła redukacja to nie wydaje mi się, żeby teraz jakieś przyjęcia były.. no chyba, ze kiepsko pracowali to wtedy nie ma się co dziwic i pewnie niedługo zaczną się pojawiac nowe ogłoszenia o pracę od nich.
zdjecie uzytkownika
Sebastian - 2015-03-11 16:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno będzie ankieta o dyskryminacji pracowników.
zdjecie uzytkownika
Agresor - 2015-03-15 14:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złodziejstwa c.d. w Beście.Premia za złomowanie w miesiącu styczniu wyniosła 120zł. brutto to o 60zł mniej niż w miesiącu grudniu 2014,pomimo w miesiącu grudniu była inwentaryzacja i święta,czyli 60 zł poszło w złodziejskie ręce od każdego pracownika fizycznego w Beście.Pan C kłamie jak z nut bo sam napisał pracownikom że zakład zarobił 2 miliony euro a on twierdzi że produkcji było 62,5% no i brak premii za jakość i ilość oraz te okradzione 60 zł.Co będzie w najbliższych miesiącach pewnie zabiorą nam wszystko pomimo zakład zarabia w milionach euro.Jak długo jeszcze złodziejski zarząd będzie manipulował naszymi ciężko zarobionymi pieniędzmi?
zdjecie uzytkownika
Agresor - 2015-03-15 14:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sebastian - 2015-03-11 16:56:45]:
Dyskryminacja i mobbing jest w Beście cały czas,ankieta nic nie da.Bo zarząd twierdzi że działają zgodnie z prawem(oszusty)
zdjecie uzytkownika
misia - 2015-03-17 16:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Agresor czyli były już jakieś rozmowy między pracownikami, a konkretnie firmą czyli przedstawicielami rządu właśnie? bo jednak takie oskarżenia nie biora się znikąd i moim zdaniem coś faktycznie musi się dziac w firmie co nie powinno mieć miejsca, dlatego jestem zaniepokojna, bo mój chłopak chciał do nich aplikować...
zdjecie uzytkownika
Agresor - 2015-03-27 19:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja przepowiednia się sprawdziła pan koordynator Bartek K zakończył karierę w Best Poland----i co nie jesteś już takim kozakiem???Tak właśnie kończą karierowicze na wysokich stołkach.Jestem ciekaw czy moja druga przepowiednia się spełni?
zdjecie uzytkownika
kacper - 2015-03-31 20:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzebga przyznać już na samym początku że nazwa firmyu brzmi bardzo dumnie i mnie przynajmniej bardzo zachęca do podjęcia w niej pracy. patriotyzm przede i ponad wszystko. p[isaliście wcześniej ze jakiś koordynator zakończył karierę w firmire więc proszed napiszcie jeszcze czy jegto miejsce pracy jest wolne obecnie i do wzięcia
zdjecie uzytkownika
Agresor - 2015-04-03 10:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kacper - 2015-03-31 20:57:53]:
Chłopie lepiej poszukaj sobie lepszej firmy bo w tej firmie nic nie zdziałasz,bo tu rządzi bezmózg włoski koordynator pan C. A on kończy każde swoje postanowione zdanie OK to OK tamto.Masakra :(
zdjecie uzytkownika
Jeden z Was - 2015-04-04 17:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla wszystkich pracowników Best Poland oraz dla ich rodzin:
Zdrowych, spokojnych i szczęśliwych Świąt Wielkanocnych.
zdjecie uzytkownika
Agresor - 2015-04-06 16:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzięki NSZZ SOLIDARNOŚĆ za życzenia świąteczne,ci prostaki i egoiści z działu kadr nawet pracownikom hali życzeń nie złożyli bo mają nas głęboko w d...e.Żenada :(
zdjecie uzytkownika
otto - 2015-04-19 17:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyzysk czlowieka przez człowieka. Wladza kierownicza i liniowa niektórym totalnie uderzyla do glowy.nie wspominajac o pewnych osobach na liniach produkcyjnych ktore maja juz umowe pod Bestem.Tepia ludzi z Agencji pokazujac swoje wazniactwo.Sloma z butow wychodzi w slownictwie i kulturze osobistej.Dobrze ze juz tam nie pracuje..
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-04-20 11:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tam pracy.Najnizsza krajowa a pracownik jest wyzyskiwany na maxa.Pracy sie nie boje..teraz pracuje w Oplu.2650 brutto.tez jest ciezko ale tez jest szacunek dla pracownika.Dokladne przeszkolenie na danym stanowisku.Bez stresu i nerwowki.znam zakres swoich obowiazkow na danym stanowisku i robie swoje.W Best nawet nie potrafia przyuczyc nowych osob.postawia na lini i rob.jak sie o cos zapytasz to odpowiadaja z nerwami.a o pomocy jak czlowiek sie nie wyrabia mozna zapomniec.Tekst mi za to nie placa zeby Ci pomagac jest tam dobrze znany?
zdjecie uzytkownika
koncest - 2015-05-02 15:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie pracowałem w BEST POLAND, ale miałem taką możliwość. Na szczęście nie skorzystałem z tej okazji. Bo z tego co widzę wpakowałbym się w niezłe kłopoty, oprócz waszych opinii na forum słyszałem też co nieco między ludźmi i praktycznie nigdzie nie można znaleźć pozytywnych opinii na temat tej firmy.
zdjecie uzytkownika
Jurgen - 2015-05-02 22:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem kilka lat. Tam nie są ważne kompetencje. Stracony czas. Wszystko jest długo zalatwiane. Kicha, chłam i nieprofesjonalizm. Większość kierowników ma cienką wiedzę. Ogólnie bałagan i brak stabilności. Praca za najniższa krajową - na produkcji. Duża rotacja pracowników, pracują tam gdzie się spodoba kierownikom, lub za karę do gorszej pracy. Obiecanki cacanki z wszystkim. Zero szkoleń. Brak określenia zakresu obowiązków. Kariera zawodowa - zapomnijcie.
Szukają jeleni do odpowiedzialności w razie czego.
Grono osób jest normalnych - powodzenia.
Ogólnie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Ramzes - 2015-05-19 16:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a czy moze ktos cos powiedziec na temat kontroli jakosci w tym zakladzie? Jacy ludzie tam pracuja? czy tez maja najnizsza krajowa? Bo na temat KJ zadnych informacji nie znalazlem
zdjecie uzytkownika
super ktoś - 2015-05-21 10:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kontrol jakości to solary,tipsiary z dorysowanymi brwiami i dziwnymi kolorami włosów,które głownie piją kawę i palą faje po kątach....na stragany z powrotem tam wasze miejsce !!!
zdjecie uzytkownika
Iwona - 2015-05-29 19:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam pracowalam jakis czas teraz przeszlam na strefe do Gliwic i o wiele wiecej zarabiam i jest poszanowanie dla czlowieka a nie jak w Bescie.panie liniowe to ino z kierowniczka K. wychodza na papieroski co chwile a potem jak wracaja to sie dra co tak malo zrobione,ze linia pusta a gdzie one byly przez pol godz albo i dluzej.ja zebym mogla zejsc to musze czekac do przerwy a liniowa to ma mozliwosc z kierowniczka K. kiedy chca.wogole liniowe to tam nic nierobia ino skarża na ludzi do kadr itp.a dupnie co one dla ludzi nierobie i jak nastawiaja tylka zeby bylo ok-yhy akurat chyba ino dla nich...jak czegos niema to se szukaj albo z pyskiem co zas-radz se sama...i wielce zmeczona na koniec dnia ino telefon przy uchu i smski pisza i z kolejna pania z kontroli jakosc mega tipsiara-opalona obgaduja itp.ta firma to jest porazka.robia naloty z alkomatami ale w soboty jak sa pijani to cisza a to nie z linii osoby ino te panie wyzej troszke liniowe i kierowniczka a na ludzi z montazu zwalaja problem.tam to pierw by musieli zrobic porzadek z liniowymi bo dra sie po ludziach...a teksty wulgarne maja ciekawe czy w domu do dzieci czy meza tak sie odezwa.pracowalam w Bescie bo niestety zeby miec z czego zyc to musialam ale nadazyla sie okazja to odeszlam i bardzo zal mi osob co tam zostaly bo sa niektore fajne tam osoby ale co z tego boja sie czasem odezwac zeby niewyleciec.Drogie kierownictwo zrobcie porzadek z liniowymi i pania kierowniczka K.bo te osoby szkodza wizerunkowi firmy i drecza ludzi
zdjecie uzytkownika
kasiulka - 2015-06-01 18:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Iwona nie rozumiem za bardzo sięo co burzysz, jest dyscyplina i kontrole - to zdrowie dla firmy moim zdaniem, oby więcej. mimo twojej opinii chciałabym się jednak zatrudnić w firmie i poszukuję informacji o bieżących rekrutacjach, liczę że mi pomożecie. nie wiem za bardzo czego się spodziewać bo nie mają swojej strony internetowej:/
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-06-01 20:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjęcia są co jakiś czas ale tylko przez Manpowera. PRaca nie jest taka najgorsza choć zarobki mogłyby być wyższe.
zdjecie uzytkownika
sisi:) - 2015-06-02 12:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2015-06-01 20:32:44]:
Hej praca w Bescie jest zajebista a w szczególności na moztażu...tych głąbów co wyżej pisali nie słuchaj bo chyba zazdroszczą nie którym ludzia...praca jaka jest taka jest nigdzie nie ma super kasy i swietnej posady to zależy od tego co lubisz...ale z biegiem czasu wdrożysz se we wszystko i przyzwyczaisz do niektórych rzeczy a w szczególności do żartów, bo z tego co widzę niektórzy się na nich nie znaj. Po prostu przyjdź, spróbuj a jak się nie spodoba to nikt na siłę cie trzymać nie będzie.
zdjecie uzytkownika
Agresor - 2015-06-12 08:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sisi:) - 2015-06-02 12:14:01]:
Praca w Best Poland jest dnem do kwadratu nie oszukuj ludzi,chyba że ktoś z Besta płaci ci za werbowanie naiwnych ludzi z Manpower-a.
zdjecie uzytkownika
;_ - 2015-06-24 22:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pomoże mi ktoś?Jak dojechać autobusem do tej firmy? Chodzi mi o trasę z Bytomia( chyba linią 14?) ale gdzie wysiąść i jak daleko jest jeszcze z przystanku?
zdjecie uzytkownika
buka - 2015-07-02 11:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@agresor skoro tak bardzo cię oszukali w best poland to napisz jaką krzywdę ci wyrządzili bo takie ogólne oskarżenia bez pokrycia to każdy może napisać. użyj konkretów, polecam. ja tam się wkrótce wybieram na prace na montażu na taśmach bo podobno są miejsca, ciekawe tylko czy jedynie można iść przez agencję jak piszecie, czy można przez firmę bezpośrednio
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEST POLAND

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BEST POLAND?
Zadaj pytanie
alert