PPHU S.A GALMET

Głubczyce

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 129 ocen.

PPHU S.A GALMET
3129

Opinie o PPHU S.A GALMET

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU S.A GALMET

pierwsza zmiana

Taaa. Tacy "fachowcy od wszystkiego" z konkurencji mają najwięcej do powiedzenia. Niejaki "Stefan" twierdzi, ze pracował tu 11 lat, nic nie osiagnal, żadnego kursu nie skonczył, awansu nie dostał, psioczy na firmę mimo że od dawna go tu nie ma i się dziwi, że podwyżki mu nie dali. A za co mieli dać, pytam się? Musiał być wyjątkowo uzdolniony jak przez tyle lat nikt nie zauwazył jaki z niego spec. Pracuję w Galmecie już prawie 10 lat i wiem jak jest. Nikt nie będzie mi kitu wciskał. Robota jest cięzka, ale jak się ją uczciwie wykonuje to swoje dostaniesz. Zakład się rozwija. Są nowe stanowiska, to sa i podwyżki i awanse. Wszystko wyglada zupełnie inaczej niż 10 lat temu, firma jest dwa razy większa i nowocześniejsza. Przyszło dużo młodych ludzi po szkołach i studiach. Trzeba być ślepym zeby tego nie widzieć.

Pedro

Nie od dziś wiadomo, że konkurencja jest aktywna na forum.

papa smerf

Ciekawostka - szukałem pracy w Głubczycach i przez kilka tygodni uważnie czytałem wszystkie ogłoszenia i wpisy. Trafiłem na dziwny zbieg okoliczności - dwóch największych krytyków Galmetu jest jednocześnie największymi wilbicielami sąsiedniego Elektrometu. Czysty przypadek. Tam kadzą, a tu mieszaja wszystko z błotem. Ciekawe jak długo? Dopóki stamtąd tez nie będą musieli odejśc? Jakieś to mało wiarygodne. Od paru miesiecy pracuję w Gt i nikt mnie do tej pory nie zamordował ani nie okradł. Praca jest OK, a zarabiac zawsze każdy chce więcej.

Agnieszka

Proszę o merytoryczne wypowiedzi, oraz takie, które nikogo nie obrażają. Przed dodaniem wpisu polecam przeczytanie regulaminu forum https://www.gowork.pl/regulamin Czekamy na resztę opinii o PPHU?

Nowy

Ludzie! Poczytałem sobie opinie co sie tu pojawily, bo mnie kolezanka zapytała czy czytałemm w jakiej firmie pracuję. Powiem wam, ze sie nie dziwie, że po takich głosach o własnej firmie nie dostajecie premi i podwyżek. Jak wygłaszacie takie zdanie o własnym zakładzie to za co mają byc te podwyzki??? za obsmarowywanie w internecie?? Podwyżkę i premie dostaje się za coś, za dobrą prace , pomysły a nie za wypisywanie żali że podwyżki sa tylko dla swoich. Nawet jak tylko dla swoich to bądź swój, ciekawe czy wtedy nie bedziesz się musiał starać i uczyć i dostaniesz podwyżkę, a nie dorabiaj wszystkim gęby, że ty nie dostałeś. Jak wszystko jest takie złe, Galara zły, kierownik zły, to na co czekacie. Idzcie do innego zakładu albo pośredniaka. Zobaczymy czy tam dostaniecie wiecej. Niedawno dużo ludzi dostało nagrody za długą pracę, za 10 i 20 lat. To też wszyscy swoi, że dostali? Chyba nie jest tak żle jak tyle lat tu pracują. Pracuje tu dopiero kilka miesiecy, ale dostaje tyle ile miałem dostać. Nikt mnie nie oszukał. Potrzebowałem urlop, też dostałem. Zasuwać trzeba to prawda, ale dobrze wiecie że pilnują, bo ilu ludzi sie obija po zakładzie i jaki zostawiaja po sobie (usunięte przez administratora) Tacy tez powinni dostać pwdwyżki? Pracowałem już w innych firmach i wiem, że tam na pewno nie dostaliby podwyżki tylko z buta za takie bluzganie na własne miejsce pracy. zastanówcie się.

Stefcio
@Nowy 26.03.2018 23:22

Nowy do ciebie kieruje teraz post. Opinie o firmie piszą Ci którzy przejrzeli na oczy i uciekli z galauschwitz mało jest takich którzy tam pracują i piszą a jak piszą to tylko nowi i naiwni bo stary pracownik napewno nic dobrego nie napisze więc oszczędź sobie tych kłamstw

Zadowolony

Jak zwykle najwięcej złego do powiedzenia o pracy w firmie mają ci, którzy z niej wylecieli za nieróbstwo albo lewizny. Kazdy taki komentarz powinien zaczynac się od stwierdzenia "wyrzucili mnie za ...." a dopiero później co mi sie tam nie podobało, wtedy byłoby uczciwiej. Ja tu pracuję już kilka lat, praca bywa ciężka, ale nie narzekam, bo bardzo duzo się nauczyłem i jak ktos naprawde chce to może się rozwijać i awansować. Trzeba być ślepym żeby nie widzieć jak firma się rozwinęła, jakie ma inwestycje i pozycję na rynku. Ciągle realizowane sa nowe pomysły, kazdy może się wykazać, ale nieudacznicy potrafia tylko narzekać.

Carlos
@Zadowolony 05.04.2018 13:26

Jak pojmujesz Kolego pojęcie lewizna , Ty jakiś głupi jesteś czy jak , komuna się skończyła i dziś to kradzież .

Rewelacja!!!

Tak tak,warunki super,szatnie czyściutkie,toalety również,fajna duża stołówka,kabiny prysznicowe w znacznej ilości w stosunku do pracujących ludzi,atmosfera rewelacyjna,zarobki największe,ogromny spokój tylko pracować. A WAM nie pasuje Tylko pracować w tak dobrze poukładanej firmie No super nachwalić się nie mogę wręcz

carlos
@Rewelacja!!! 12.04.2018 12:45

Dobry jesteś Kubuś , też nachwalić się nie mogę .

Agnieszka

@Wiosna, możesz napisać coś więcej? Na jakie warunki może liczyć nowy pracownik? Kto jeszcze podzieli się merytoryczną opinia o PPHU? Firma obecnie prowadzi rekrutację? Jakie wymagania ma firma co do nowych pracowników?

Stefan
@Wiosnaaa 09.04.2018 12:49

Wiosna i dodam jeszcze do tego że poszukuje galmet pracowników bo który mądry to ucieka tam jest więcej Ukraińców jak Polaków a może żeby dostać się teraz do galmetu to trzeba mieć znajomość języka ukraińskiego hahaha

Młody

Jak Ci tam tak fajnie przebierać się w zimnych szatniach,załatwiać potrzeby fizjologiczne w (usunięte przez administratora) i do dziury,jeść śniadanie byle gdzie i w pośpiechu,lubisz takie ciśnienie i uwielbiasz skrajny upał latem to pracuj sobie ,pracuj Takich tam trzeba No chyba że nie pisał tego pracownik fizyczny,bo tak z tekstu wynika,no ale powodzenia

anonymous
@Stefan 01.04.2018 08:49

Oj Wiesiu, Wiesiu, zmieniłeś imię na Stefan?! Ale z ciebie głupie ciele...

Wiosnaaa

A mi się podoba w Galmecie. Jest dużo fajnych ludzi i dużo się dzieje.

Witek

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Tobi
@Witek 24.03.2018 21:14

Tak Ukraińców i młodych naiwnych

Pracownik

W tej firmie podwyżki dostaje te osoby które na nią nie zasługują a ci co się starają mają (usunięte przez administratora)Gdzie tu sprawiedliwość :-(

Walnij sobie w pusty łeb
@Też pracownik 20.03.2018 16:34

To chyba pisał biurokrata jakiś Realia są inne,nie KŁAMAĆ BESZCZELNIE

Stefcio

Co do zarobków jako monter spadających bez papierów to możesz liczyć na 1700 wiem bo robiłem tam i mało tego to masz roboty za 10 osób a jak się nie wyrobisz to pieski stoją nad tobą przerobiłem tam od 2006 roku do 2016 i chciałem się zwolnić to nie podpisali mi wypowiedzenia więc porzucilem ten (usunięte przez administratora) i jestem teraz zdrowszy i szczesliwszy

anonim

(usunięte przez administratora)

To ja

To prawda, słyszałam coś o nich... Pierd....ęci

anonim

(usunięte przez administratora)

Darek
@cem 21.02.2018 21:42

Co za bzdury z tego co widzę to Tomek nie został zwolniony i jest bardzo dobrym pracownikiem wykonuje swoją pracę dobrze i do tego pomaga jeszcze innym. Ktoś kto to napisał najwyraźniej mu zazdrości i nie ma odwagi mu powiedzieć nic w oczy tylko pisze coś w Internecie co jest nie prawdą aby go oczernić a jest taki słaby ze nie przedstawi się swoim imieniem. Żałosne. ..

xxx

Hihi

Przyszły pracownik

Na jakie zarobki można liczyć jako monter ale bez kwalifikacji spawania Najlepiej podać mniej więcej ile podstawy brutto

Tato
@Przyszły pracownik 21.02.2018 20:08

Za dużo nie zarobisz tylko kłamią a potem robisz jak frajer,na cuda nie licz Karać to potrafią perfekcyjnie

Do ktosia

Możesz sobie prosić,to są opinie pracowników,wszystko to prawda co tu piszą. Niech inni wiedzą co się dzieje!!!

Ktoś

Do administratora strony proszę o usunięcie wszystkich wpisów na tej stronie

Pracownica

Jestem pracownica Galmetu jak widać dzisiaj tomek jest w pracy tak że ktoś sobie zrobił głupi żart

Pracownik

2500 brutto przy dobrych wiatrach czyli cały h..j nie polecam tego zakładu straszny (usunięte przez administratora) i straszny rygor wiem bo jestem pracownikiem :-( i nie mam wyjścia muszę tam robić :-( tak że nie polecam

anonim

(usunięte przez administratora)

Kola

Następny, który pisze BZDURY ! Byłeś chociaż raz w Galmecie ? Widziałeś produkcję solarów czy pomp ciepła ? Po co robisz ludziom "wodę z mózgów"? A może jesteś z firmy konkurencyjnej? Czy tak , czy tak - pisanie, że w Galmecie wszystko produkuje się z najtańszych materiałów jest po prostu BZDURĄ !!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Kola

To dlaczego takim dyrektorem nie zostałeś ??? JEŚLI NIE WIESZ CO PISAĆ TO PRZYNAJMNIEJ NIE PISZ BZDUR !

Cyrk!!!

P.I.P gdyby tam skrupulatnie kontrolował to nic by nie wyprodukowali

Betii
@Cyrk!!! 14.02.2018 21:46

P.U.P też tam nagrania pracowników za pół darmo, lepiej by to wyrównać z ziemią,niech inni pracodawcy się pokażą.Ludzie pracę znajdą wszędzie

Zainteresowany

Jesteście pewni, że nic dobrego nie można napisać o firmie? Może to jest gorszy czas

BYŁY procownik nr 129004
@Zainteresowany 01.02.2018 19:47

Tam mają gorszy czas od samego początku i nic się tam nie zmieni mobbing gnebienie pracowników to w tej firmie norma a teraz jeszcze tam doszły umowy śmieciowe które ponoć nie mogą być staże z PUP oni dają połowę a reszta Galara czyli razem wyzysk za 997 pln a paliwo kosztuje wiem bo tam pracowałem

Do Zainteresowanego

Co tu dobrego pisać? Przecież nikt nie jest głupi czego ludzie oczekują ,jest XXI wiek a nie XIX (usunięte przez administratora)

Pracoholik

Z tą zapomogą świąteczną to śmiech na sali od trzech lat wstyd jak na taką firmę przypomnę że w sąsiedniej firmie turek pracownice już dawno dostawały powyżej 500 zł jako bon na zakupy,a w firmie Galmet czas zatrzymał się w miejscu . Pózniej dziwili się ,czemu tej wiosny była masowa ucieczka pracowników z firmy ,ale z tego co widac nie wyciągnęli z tego żadnych wniosków ,więc przyszłej wiosny będzie powtórka to liczyc będą na wagon Ukraińców a ja powiadam wagon z ukraińcami już dawno się wykoleił ,ukrainiec przyjedzie raz zobaczy i ucieka jak najdalej z tąd

Ex pracownik

Za solidną pracę i tak zostaniecie nagrodzeni premią na święta he he he,pozazdrościć Szpital powiatowy,biedronka i Lidl się chowa Tak Was szanują Z resztą jak co rok

Ania
@Łon 12.12.2017 17:49

1200????tylko To u nas trzeba 6 lat zbierać

Marcin

Dzięki za info , może jeszcze podjadę tam na wioskę , też słyszałem że troszkę lepiej . Jak nie to na Czechy albo Niemcy , jak mawiają , lepiej nic nie robić , niż robić za fre i byle gdzie.

Marcin

Witam chcę się zatrudnić w tej firmie , nie obawiam się pracy lubię ciśnienie , proszę tylko o informacje byłych pracowników na temat toalet. Czy to prawda że jest tam monitoring i drzwi na 1 metr ? dziękuję za info .

Zostaw opinię o PPHU S.A GALMET - Głubczyce

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU S.A GALMET