PPHU S.A GALMET

Głubczyce

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 200 ocen.

PPHU S.A GALMET
4 200 6 1

Opinie o PPHU S.A GALMET

Wojtek

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Polska firma w której słowa dane nic nie znaczy. Pracując w tej firmie można tylko sie utwierdzić, że przetrwają tylko donosiciele....

Instalator

Sama firma Galmet jest w miarę OK, ale nie polecam współpracy z partyzancką firmą która jest podwykonawcą serwisu - dotyczy sterowników od kotłów C.O czyli firmą Elster z Obłaczkowa. Żenada zagotował się kocioł - uszkodził instalacje a serwis wmawia że to wina ustawień, jeszcze nie chcą zapłacić za wyrządzone szkody

P

Tylko w galmecie wypłata zasadnicza, przepracowanych 22 dni robocze +soboty i obiecana premia. Dzień wypłaty a na pasku 400 zł mniej ???? niż wypłaty zadadniczej Nie ma co dużo pisać. Tyrasz jak głupi 17 lat a oni dalej robią cię w ciula

Lech
@P 10.09.2018 21:16

Kolego ja po 9 latach miałem 2800 brutto i chciałem 2 dni wolnego a oni powiedzieli mi "nie dostaniesz bo nie ma komu robić" więc postanowiłem zmienić pracę jestem z Głubczyc więc udałem się do konkurencji Elektro..... i dostałem tyle samo na start a i podejście inne polecam każdemu bo po pewnym czasie potrzebna jest zmiana otoczenia...

Witek
@Lech 14.09.2018 23:58

No i tak trzymać , u Borsuka płaca pewna , jak się umówisz tak będzie.

Piotr
@Witek 22.09.2018 22:18

Witek a może jednak B...k? Słabe to jednak.

200 kamer

Jak mają się do tego przepisy RODO ? Może jest to nielegalne? Warto sprawdzić w jakiejś instytucji? Do pilnowania bezpieczeństwa nie było by tyłu kamer na każdym kroku.

Pracownik

Nie ma jak zamontować 17kamer na hali po to żeby poprawić bezpieczeństwo. Hehehhe A tak naprawdę chodzi o to żeby. Patrzyć czy ludzie robią Bo po czterech umysłowych na dziale to nie wystarcza. Porażka na całego

Agnieszka

@Poker, dziękuję za Twoją rozwiniętą opinię na temat pracy w PPHU S.A GAMLET. Napisałeś coś o tym, że można w niej się wiele nauczyć jak wykazuje się choć odrobinę chęci a jak wygląda sprawa związana ze ścieżką kariery w tej firmie? Interesuje mnie również to, czy poza stałą pensją można liczyć również na świadczenia dodatkowe?

Były pracownik
@Agnieszka 16.08.2018 20:47

Na nic nie możesz liczyć. Premia to jest, ale małe przewinienie bądź 5 dni na chorobowym i nie ma 45% wypłaty

Niemiec
@Były pracownik 22.09.2018 22:01

Normalka , jesteś mało wydajny , od tego nie przybywa medali na ścianie u szefa.

Agnieszka

@Ania, nie widzę nawiązania w Twojej wypowiedzi do mojego pytania. Rozumiem, że jest to wypowiedź ironiczna jednak proszę Cię o dodawanie opinii, po których zainteresowane osoby podjęciem pracy w GALMET będą mogły wyrobić sobie zdanie, nie zaś snuć domysły.

Agnieszka

@P, czy firma Galmet w jakikolwiek sposób wyjaśnia sytuację związaną z cięciem wypłat? Jaki podaje powód tej sytuacji? Widzę, że dalej nikt z pracowników firmy nie odpowiedział na moje wcześniejsze pytanie odnośnie tego, czego można nauczyć się podczas pracy w Galmet. Zachęcam Was do wypowiedzenia się na ten temat.

Ania
@Agnieszka 11.09.2018 18:41

Tak można się nauczyć,wypatrywania szefa jak idzie ,chociaż bardziej szybcy w wypatrywaniu są przełożeni zwykłych pracowników. Zawsze to coś ...

Waldi

Może wiecie coś o ofercie pracy w firmie? Jakieś wskazówki o zarobkach czy dodatkach do pensji?

Poker

Pracuję tu ponad dwa lata. Jak się starasz i uczciwie zasuwasz to nie ma źle. Można zarobić i się czegoś nauczyć. A jak się komuś nie chce to trudno liczyć na pochwały i kasę. Ot i cała prawda. Nie jest to mała firemka gdzie nigdy nie zdobędziesz lepszej pozycji, a znam takie bo pracowałem. GT jest potężnym zakładem i ciągle potrzebuje doswiadczonych pracowników na różne stanowiska. Nie ma co narzekać na duperele. Można się rozwijać i zarobić.

Agnieszka

@Aktualny pracownik, czyim komentarzem się sugerujesz? @Wilderer, mógłbyś mi proszę wytłumaczyć na co jest szkoda czasu? Prosiłabym Cię o nieco bardziej rozwiniętą wypowiedź na ten temat. Byłeś bądź jesteś pracownikiem Firmy Galmet? Jeśli tak mógłbyś opisać nam nieco atmosferę w firmie oraz jakie warunki pracy obecnie tam panują?

Rewelacja!!!

Tak tak,warunki super,szatnie czyściutkie,toalety również,fajna duża stołówka,kabiny prysznicowe w znacznej ilości w stosunku do pracujących ludzi,atmosfera rewelacyjna,zarobki największe,ogromny spokój tylko pracować. A WAM nie pasuje Tylko pracować w tak dobrze poukładanej firmie No super nachwalić się nie mogę wręcz

carlos
@Rewelacja!!! 12.04.2018 12:45

Dobry jesteś Kubuś , też nachwalić się nie mogę .

Aktualny pracownik
@Rewelacja!!! 12.04.2018 12:45

Super, ze.piszesz o eko oknach, bo z ta firma nic wspolnego nie ma to co napisales....

Wilderer
@Rewelacja!!! 12.04.2018 12:45

Dajta spokój , szkoda czasu na coś takiego.

Agnieszka

@pielgrzym, rozumiem, że jesteś rozczarowany współpracą z firmą, ale czy nie na własne życzenie? Nie robiąc nic nie osiągnie się niczego, takie podejście w żadnej pracy nie przyniesie nic dobrego. @Kortez, Ty masz zupełnie inną opinię niż kolega. Jesteś zadowolony z pracy. Czy możesz dodać kilka słów na temat dodatków takich jak premie, szkolenia, pakiet socjalny? Czy można liczyć na podnoszenie kwalifikacji i ewentualny awans? Zachęcam was do dodawania swoich opinii.

Agnieszka

@pielgrzym, myślę, że jednak warto pracować i zarabiać, choćby to na początek nie były wielkie pieniądze, niż nie robić nic i narzekać tak jak Ty. Mam nadzieję, że inni się ze mną zgodzą. To forum jest dla użytkowników, którzy poszukują pracy, a także informacji o pracodawcach, więc skoro Ty nie zamierzasz pracować, dziwi mnie Twoja obecność na tym portalu i wypowiedzi, które nic nie wnoszą do dyskusji. Jeśli podejmiesz zatrudnienie zapraszam na wątek i dodanie swojej obiektywnej opinii.

Stefan
@Agnieszka 02.06.2018 17:09

Pracowałem 11 lat i nie polecam kiedy znalazłem sobie pracę lepsza bliżej domu to pan Galara nie raczył mi podpisać wypowiedzenia i musiałem porzucić pracę a za to wystawił mi dyscyplinarke także nie polecam bo w tej firmie pracownik jest nikim zwykłym parobkiem który ma tylko robić nie wolno rozmawiać nie wolno kawy zrobić nie wolno nic bo siedzą na kamerach i patrzą komu (usunięte przez administratora) premie pan Hieronim K. To już wogole zakazuje się śmiać A pan Zenek S. Jak nie za filarem stoi to za spienialnikiem na białej i zaglądał z ukrycia czy człowiek robi czy stoi lipa w tym zakładzie

pielgrzym
@Agnieszka 02.06.2018 17:09

Agnieszko napisałem że lepiej nic nie robić niż robić za darmo czy miskę zupy , bo tak się mają proporcje , nic się nie zmieni w relacjach płacy i jej warunków dopóki ludzie będą się godzić na taki wyzysk . Skoro zabrałem tu głos to tylko dlatego aby ostrzec ludzi przed popełnieniem błędu i traceniem czasu który mogą spożytkować znacznie lepiej

Agnieszka

@Stefan, rozumiem, że nie masz najlepszych wspomnień odnośnie współpracy z firmą. Piszesz, że atmosfera w pracy nie była najlepsza, ale czy próbowałeś zrobić coś, aby ją zmienić? Warto pisać treściwe i merytoryczne komentarze, które przysłużą się innym użytkownikom w zdobywaniu informacji na temat poszczególnych firm. Dzięki nim, będą mogli zdecydować, gdzie chcą aplikować.

Stefan
@Agnieszka 14.06.2018 20:19

Z pracownikami atmosfera była super tylko kierownictwo stwarzalo niejalepsza i dążyli do tego żeby pracownicy byli negatywnie nastawieni do siebie dużo by pisać

RODO
@Agnieszka 14.06.2018 20:19

Troszkę głupie pytanie.... Co szeregowy pracownik ma zrobić by atmosfera była inna ??????? Przecież zwykły szary pracownik nie pozwalnia kierowników z 15,20 letnim stażem lub pseudo brygadzistów którzy trzymają się rękami i nogami. Połapali stanowiska i tak trwają dzień za dniem. Wymienić tych" starych wyjadaczy" i "potakiwaczy" i pewnie atmosfera się zmieni,a nie szukać dziury w całym. Nawet jak by ktoś przyszedł kompetentny na kierownicze lub inne stanowiska,to nie ma siły przebicia bo "wyjadacze" czują zagrożenie

Olo
@Agnieszka 14.06.2018 20:19

Pracuję jako monter, mam wszystkie uprawnienia i papiery i pieniądze sa całkiem dobre, da sie wyżyć i rodzinę utrzymać . Nie wiem czemu inni narzekają na atmosferę, ja tam się dobrze czuje i kolegów mam w porządku jak trzeba pomogą.

Stefan
@RODO 18.06.2018 16:23

Dokładnie popieram słowa kolegi

Kortez

Nie rozumiem jak jeden sfrustrowany facet, w dodatku od dawna BYŁY pracownik, może mieć coś do powiedzenia o obecnej atmosferze w firmie. Jest tu prawie 700 ludzi, pracują, zarabiają, żyją, a ktoś próbuje zepsuć opinię o ich zakładzie pracy. Atmosferę w pracy tworzą pracownicy, a nie jeden czy drugi kierownik. Na moim wydziale wcale nie jest źle. Ludzie się lubią i nie słyszę jakichs większych narzekań. Zarobki są normalne, a jak ktoś ma dobrą szkołę, umiejetności i potrafi coś zaproponować od siebie to nawet bardzo dobre. Nie muszę się nikomu podlizywać czy donosić. To chore teorie spiskowe jakiegoś lokalnego macierewicza.

Agnieszka

@RODO, rozumiem, że zmiana może zająć trochę czasu, ale nie robiąc nic inni mają przyzwolenie na takie zachowanie. @Olo, mógłbyś przybliżyć jakie należy mieć uprawnienia by aplikować na stanowisko montera? Co należy do Twoich obowiązków? Czy pracownik może liczyć na premie, czy pakiet socjalny? Każda informacja będzie pomocna.

pierwsza zmiana

Taaa. Tacy "fachowcy od wszystkiego" z konkurencji mają najwięcej do powiedzenia. Niejaki "Stefan" twierdzi, ze pracował tu 11 lat, nic nie osiagnal, żadnego kursu nie skonczył, awansu nie dostał, psioczy na firmę mimo że od dawna go tu nie ma i się dziwi, że podwyżki mu nie dali. A za co mieli dać, pytam się? Musiał być wyjątkowo uzdolniony jak przez tyle lat nikt nie zauwazył jaki z niego spec. Pracuję w Galmecie już prawie 10 lat i wiem jak jest. Nikt nie będzie mi kitu wciskał. Robota jest cięzka, ale jak się ją uczciwie wykonuje to swoje dostaniesz. Zakład się rozwija. Są nowe stanowiska, to sa i podwyżki i awanse. Wszystko wyglada zupełnie inaczej niż 10 lat temu, firma jest dwa razy większa i nowocześniejsza. Przyszło dużo młodych ludzi po szkołach i studiach. Trzeba być ślepym zeby tego nie widzieć.

pielgrzym
@pierwsza zmiana 23.05.2018 16:49

Robak w chrzanie, też chwali , choć nigdy nie próbował marchewki . Lepiej nic nie robić niż robić byle co za fre , czyli minimalną krajową plus pseudo premie dodatki które są ale być nie muszą , przycięte drzwi w wc to wizytówka firmy i właściciela .

Stefan
@pierwsza zmiana 23.05.2018 16:49

Chyba kolego duże lizales Markowi H. Albo Zenkowi i być może byłeś paziem i przez lizanie siedzisz w biurze to podoba sie tobie kiedy poszedłem z obiegowka to Staszek (oko) powiedział mi dobrze zrobiłeś tylko dlaczego tak późno. Widocznie różnimy się tym że ja (usunięte przez administratora) nie lizalem i podwyżek nie dostawałem a ty jak lizales to do biura się dostałeś jak byłem podpisać wypowiedzenie to dopiero mi P Galara podniósł stawkę na 12 zł i 45% premi żebym nie odchodził widocznie byłem dobry w tym co robiłem a tak przy okazji możesz pozdrowić Łukasza Suma

Malkonteee
@pierwsza zmiana 23.05.2018 16:49

Pan chyba raczy żartować a co gorsza po prostu oklamywac przyszłych pracowników ,jestem w stanie siet założyć o każdym pieniądz zet taki nowy pracownik będzie baaaardzo rozczarowany w zamierzeniu z rzeczywistością A sielankowym opisem autorstwa Pana ,praca ,płaca,atmosfera na bardzo niskim poziomie NIE POLECAM

Stefan
@Malkonteee 12.06.2018 08:09

Malkonteee czyli potwierdzasz to co pisze na temat tej o to firmy? Jakby było tak dobrze to by każdy chciał tam pracować a nie starzy pracownicy z doświadczeniem uciekają i młodych biorą Ukraińcy nawet nie chcą tam pracować tak wspaniale tam jest

Agnieszka

Czy ktoś wie, czy będzie jakaś rekrutacja w tej firmie w najbliższym czasie? Czy szukają nowych pracowników, a jeśli tak to jakie warunki pracy oferują? Może wypowie się ktoś kto już pracował w tej firmie lub z nią współpracował.

Do Agniesi

Jak tam tak wspaniale,to śladem innych firm pokażcie warunki pracy na portalach społecznościowych,pochwalić się. Jak wygląda praca,jakie są szatnie,stołówka,toalety,oficjalnie jak płace wyglądają Może ktoś to doceni np.Przyszły pracownik ,może i klient .... Chyba że nie ma czym się chwalić

Agnieszka

Witam, przeglądając oferty pracy natknęłam się na GALMET i chciałabym się dowiedzieć czy ktoś z Was był na rozmowie rekrutacyjnej, jak przebiegała, o co pytali? Dodatkowo interesuje mnie zdanie obecnych pracowników na temat atmosfery w firmie, może ktoś się wypowie? Pozdrawiam

Pedro

Nie od dziś wiadomo, że konkurencja jest aktywna na forum.

papa smerf

Ciekawostka - szukałem pracy w Głubczycach i przez kilka tygodni uważnie czytałem wszystkie ogłoszenia i wpisy. Trafiłem na dziwny zbieg okoliczności - dwóch największych krytyków Galmetu jest jednocześnie największymi wilbicielami sąsiedniego Elektrometu. Czysty przypadek. Tam kadzą, a tu mieszaja wszystko z błotem. Ciekawe jak długo? Dopóki stamtąd tez nie będą musieli odejśc? Jakieś to mało wiarygodne. Od paru miesiecy pracuję w Gt i nikt mnie do tej pory nie zamordował ani nie okradł. Praca jest OK, a zarabiac zawsze każdy chce więcej.

Agnieszka

Proszę o merytoryczne wypowiedzi, oraz takie, które nikogo nie obrażają. Przed dodaniem wpisu polecam przeczytanie regulaminu forum https://www.gowork.pl/regulamin Czekamy na resztę opinii o PPHU?

Nowy

Ludzie! Poczytałem sobie opinie co sie tu pojawily, bo mnie kolezanka zapytała czy czytałemm w jakiej firmie pracuję. Powiem wam, ze sie nie dziwie, że po takich głosach o własnej firmie nie dostajecie premi i podwyżek. Jak wygłaszacie takie zdanie o własnym zakładzie to za co mają byc te podwyzki??? za obsmarowywanie w internecie?? Podwyżkę i premie dostaje się za coś, za dobrą prace , pomysły a nie za wypisywanie żali że podwyżki sa tylko dla swoich. Nawet jak tylko dla swoich to bądź swój, ciekawe czy wtedy nie bedziesz się musiał starać i uczyć i dostaniesz podwyżkę, a nie dorabiaj wszystkim gęby, że ty nie dostałeś. Jak wszystko jest takie złe, Galara zły, kierownik zły, to na co czekacie. Idzcie do innego zakładu albo pośredniaka. Zobaczymy czy tam dostaniecie wiecej. Niedawno dużo ludzi dostało nagrody za długą pracę, za 10 i 20 lat. To też wszyscy swoi, że dostali? Chyba nie jest tak żle jak tyle lat tu pracują. Pracuje tu dopiero kilka miesiecy, ale dostaje tyle ile miałem dostać. Nikt mnie nie oszukał. Potrzebowałem urlop, też dostałem. Zasuwać trzeba to prawda, ale dobrze wiecie że pilnują, bo ilu ludzi sie obija po zakładzie i jaki zostawiaja po sobie (usunięte przez administratora) Tacy tez powinni dostać pwdwyżki? Pracowałem już w innych firmach i wiem, że tam na pewno nie dostaliby podwyżki tylko z buta za takie bluzganie na własne miejsce pracy. zastanówcie się.

Stary
@Nowy 26.03.2018 23:22

Brawo!!!

Stefcio
@Nowy 26.03.2018 23:22

Nowy do ciebie kieruje teraz post. Opinie o firmie piszą Ci którzy przejrzeli na oczy i uciekli z galauschwitz mało jest takich którzy tam pracują i piszą a jak piszą to tylko nowi i naiwni bo stary pracownik napewno nic dobrego nie napisze więc oszczędź sobie tych kłamstw

Zadowolony

Jak zwykle najwięcej złego do powiedzenia o pracy w firmie mają ci, którzy z niej wylecieli za nieróbstwo albo lewizny. Kazdy taki komentarz powinien zaczynac się od stwierdzenia "wyrzucili mnie za ...." a dopiero później co mi sie tam nie podobało, wtedy byłoby uczciwiej. Ja tu pracuję już kilka lat, praca bywa ciężka, ale nie narzekam, bo bardzo duzo się nauczyłem i jak ktos naprawde chce to może się rozwijać i awansować. Trzeba być ślepym żeby nie widzieć jak firma się rozwinęła, jakie ma inwestycje i pozycję na rynku. Ciągle realizowane sa nowe pomysły, kazdy może się wykazać, ale nieudacznicy potrafia tylko narzekać.

THC
@Zadowolony 05.04.2018 13:26

Sam Jesteś nieudacznik!!! Ilu ludzi musiałeś sprzedać by dorwać posadkę w biurze???? Już nawet z biur tu wypisują Heh

Stefan
@Zadowolony 05.04.2018 13:26

Zadowolony ile tam pracujesz bo ja uciekam sam i to jeszcze nie chcieli mi podpisać wypowiedzenia więc porzucilem ten galauschwitz i wiesz co mam lepsza spokojniejszy pracę zakład w którym po 3 miesiącach bez proszeni się zrobili mi kursy na różne wózki podwyżkę tu dostaje po 100zl 200 zl a pracuje w nowym zakładzie rok czasu i socjalne jest godne idąc na przerwę w jadalni mikrofalówka lodówka automat z darmowymi napojami i tv dla palących palarnia jest a w galmecie jeszcze na hali gdzie popadnie więc tak jak kolega pisał wcześniej musiałeś dobrze smarować że masz takie zdanie pozytywne

Carlos
@Zadowolony 05.04.2018 13:26

Jak pojmujesz Kolego pojęcie lewizna , Ty jakiś głupi jesteś czy jak , komuna się skończyła i dziś to kradzież .

Agnieszka

@Wiosna, możesz napisać coś więcej? Na jakie warunki może liczyć nowy pracownik? Kto jeszcze podzieli się merytoryczną opinia o PPHU? Firma obecnie prowadzi rekrutację? Jakie wymagania ma firma co do nowych pracowników?

Wiosnaaa
@Agnieszka 08.04.2018 22:01

Galmet jest tak diużą firmą, że bez przerwy poszukuje pracowników na różne stanowiska. Najwieksze szanse na zatrudnienie mają ludzie z wykształceniem inżynierskim i w ogóle technicznym oraz np. wykwalifikowani spawacze. Więcej zawsze możesz dowiedziec się w dziale kadr. Czasem zamieszczają też ogłoszenia na stronie pracuj.pl i Urzedzie Pracy. Każdy ma szansę na zatrudnienie jesli rzeczywiscie chce i nie boi się pracy. Bzdury o firmie wypisują tylko ci którzy zawsze mają o coś pretensje do wszystkich, tylko nie do siebie. Prawda jest taka, że można się tu wszystkiego nauczyć i zdobyć doświadzcenie. Zarobki - zależne od wydziału i stanowiska. Każdy może negocjować, jeśli ma jakieś konkretne umiejetności. Nie słyszałam o czyms takim, aby ktos po paru latach pracy w Galmecie miał jakiś problem ze znalezieniem pracy w innej firmie. To chyba o czymś świadczy.

Stefan
@Wiosnaaa 09.04.2018 12:49

Wiosna ile ty tam pracujesz? Chyba tydzień dopiero pracowałem tam 11 lat i spawalem bez żadnych papierów jak były kursy na spawacza to tylko wybrani byli tzw. Pupile kierowników przez 11 lat kursu na wózek widlowy nawet nie zrobili bo to kursy również dla pupili. Doświadczenie które zdobyłem tam to sam się uczyłem bo nikt nie pokazał mi nic po 11 latach 12 zł na godzinę co rok lub dwa podwyżka była o 0.10 lub 0.20 gr więc nie opowiadaj głupot w swoim wpisie chyba że siedzisz w biurze i nic nie robisz tam to dlatego piszesz takie glupoty

Stefan
@Wiosnaaa 09.04.2018 12:49

Wiosna i dodam jeszcze do tego że poszukuje galmet pracowników bo który mądry to ucieka tam jest więcej Ukraińców jak Polaków a może żeby dostać się teraz do galmetu to trzeba mieć znajomość języka ukraińskiego hahaha

Młody

Jak Ci tam tak fajnie przebierać się w zimnych szatniach,załatwiać potrzeby fizjologiczne w (usunięte przez administratora) i do dziury,jeść śniadanie byle gdzie i w pośpiechu,lubisz takie ciśnienie i uwielbiasz skrajny upał latem to pracuj sobie ,pracuj Takich tam trzeba No chyba że nie pisał tego pracownik fizyczny,bo tak z tekstu wynika,no ale powodzenia

Stary pracownik
@Młody 27.03.2018 12:25

Chłopie, mniej frustracji a więcej obiektywizmu. Dobrze wiesz, że Galmet bardzo się rozbudował w ostatnich latach, a problemy opisane przez ciebie są jeszce tylkow starej hali produkcyjnej. W nowych halach wybudowanych niedawno, na solarach, pompach jest czyściutko i porządnie. Oprócz tego nowe magazyny. Pewnie niedługo przyjdzie czas i na starą halę. W porównaniu z innymi firmami w okolicy Galmet to mistrzostwo świata. Trzeba patrzeć dalej niż na koniec własnego nosa. Nie wiesz to nie gadaj. A na dobrą opinię nazwisko i podwyżkę trzeba sobie zwyczajnie przez lata zapracować. Wtedy będą cię szanować.

Stefan
@Stary pracownik 31.03.2018 21:08

Co ty wypisujesz za głupoty na białych, piance, spawalni przez 11 lat jak pracowałem zawsze był (usunięte przez administratora) i nie zrobili nic z tym przez tyle lat durnoty piszesz i tyle nigdy tam nie będzie dobrze przez dwa lata musiałem się prosić o podwyżkę i co dostałem 0.10 gr

anonymous
@Stefan 01.04.2018 08:49

Oj Wiesiu, Wiesiu, zmieniłeś imię na Stefan?! Ale z ciebie głupie ciele...

Wiosnaaa

A mi się podoba w Galmecie. Jest dużo fajnych ludzi i dużo się dzieje.

Witek

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Tobi
@Witek 24.03.2018 21:14

Tak Ukraińców i młodych naiwnych

Zostaw opinię o PPHU S.A GALMET - Głubczyce

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU S.A GALMET