SAMSUNG ELECTRONICS POLAND MANUFACTURING Sp. z.o.o.

Wronki

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 1340 ocen.

Opinie o SAMSUNG ELECTRONICS POLAND MANUFACTURING Sp. z.o.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SAMSUNG ELECTRONICS POLAND MANUFACTURING Sp. z.o.o.

Pracownik
użytkownik zarejestrowany

Jestem pracownikiem SAMSUNG ELECTRONICS i nie narzekam. Praca w firmie jest dla ludzi ambitnych in chancy pracować. Wysokie standardy stawiają przed pracownikami wyzwania i niestety nie wszyscy dają radę!

Patriota

Ta firma to tragedia. To praca dla niewolników. Może w Korei 12 godzin pracy to norma ale w Polsce to nieporozumienie. Zero poszanowania dla pracownika.

Iza
użytkownik zarejestrowany

Czy ktoś z forumowiczów może podzielić się informacjami na temat zatrudnienia we Wronkach? Cz Samsung poszukuje pracowników właśnie w tej lokalizacji? Jakie są oferowane warunki zatrudnienia?

Falka
użytkownik zarejestrowany

Jakie warunki trzeba spełniać na ph w firmie? Może ktoś podpowiedzieć?

romek

dzień dobry, cześć i czołem! pytacie skąd się wziąłem?jestem wesoły romek Amica to moj drugi domek a w domku wodę, światło, gaz

Magnolia
użytkownik zarejestrowany

Widzę, że firma ma długa listę ofert pracy to chyba dobrze? Tak dawno nikt nie pisał, nie macie czasu? Myślę, że w firmie dzieje się dobrze i nikomu nie chce się pisać. A może maruderów już sie pozbyliście i nie ma komu narzekać? Nowi chcieliby wiedzieć

Loluś
użytkownik zarejestrowany

Interesuje mnie praca z ostatniej oferty dla AI - Inżynier uczenia maszynowego. Może ktoś ma wiedzę i mógłby podzielić się nią z innymi w temacie jakie stawki obowiązują dla tej pracy?

Loluś
użytkownik zarejestrowany

Cieszę się, że pracuję dla SAMSUNG-a, można się rozwijać i zarobić.

Olek

Jakie pytania można spotkać na testach z angielskiego albo rozmowie z HR'em?

Lojalny
użytkownik zarejestrowany

Pracownicy firmy, którzy pracę traktują poważnie nie narzekają przeciwnie są zadowoleni z firmy. Natomiast osoby z gruntu nie lubiące pracować wolą pisać.

Kobieta01

Witam. Jak zlozyc cv do Samsunga? Mozna wyslac przez jakas stronę? Jaki jest najlepszy dzial w zarobieniu 2tys a moze i wiecej dla kobiety? Ile czeka sie na odpowiedz? Jak wygląda przyjęcie, rozmowa kwalifikacyjna a potem? Proszę o szczegolowe odpowiedzi, będę wdzięczna. Pozdrawiam.

misio
@Kobieta01 17.02.2017, 00:33
Witam. Jak zlozyc cv do Samsunga? Mozna wyslac przez jakas stronę? Jaki jest najlepszy dzial w zarobieniu 2tys a moze i wiecej...

Jezeli jestes ladna i dobrze robisz loda i lubisz te klocki to zarobisz ponad 2 tys i sie nie narobisz.

Lojalny
użytkownik zarejestrowany

Samsung to świetna firma, szkoda że nie doceniają jej pracownicy.

Szreder
użytkownik zarejestrowany

Samsung nie ma nowych rekrutacji ponieważ dobre firmy trzymaja swoje sprawdzone załogi.

pool
@Szreder 03.02.2017, 22:15
Samsung nie ma nowych rekrutacji ponieważ dobre firmy trzymaja swoje sprawdzone załogi.

Samsung sprowadza Ukrainców. Ma ich już ok.1000. Są tańsi i nie podskakują.

tom

Witam.Proste pytanie,jaką stawkę dostaje osoba przyjmująca się do Samsunga jako monter lub wózkowy przez agencje pracy?oraz przy 160 godzinach w miesiącu jakie są wypłaty?są jakieś widoki na pracę 3x8h czy tylko 12h?pzdr.

Ochotnik
użytkownik zarejestrowany

Czy Smsung prowadzi nowe rekrutacje? Nie mogę ich nigdzie namierzyć a bardzo chcę pracować w tej firmie. Może ktoś ma info?

wert

szukam pracy na wtryskarkach, posiadam kilkunastoletnie doświadczenie

Klientka
użytkownik zarejestrowany

Ja znam tą firmę i jako klient i jako pracownik i jestem bardzo zadowolona. To że jakis egzemplarz jest trefny to zawsze się może zdarzyć. Ale nie trzeba zaraz opisywać!!!

tom

Zastanawiam się nad podjęciem pracy w Samsungu i takie pytanko może ktoś będzie się orientował w temacie.Czy można się dostać bezpośrednio przez Samsunga czy tylko przyjmują przez pośredników?chciałbym podjąć prace na stanowisku-wózkowego.Kolejna sprawa bo słyszałem takie plotki że ma niby od marca być praca po 8h na niektórych działach,12h średnio mi się uśmiecha pracować,wiecie coś może na ten temat?Może ktoś z użytkowników tego forum ma adres e-mail do HR-ów żeby wysłać cv.Pzdr.

Loluś
użytkownik zarejestrowany

Czy Samsung prowadzi jeszcze jakieś rekrutacje? Nigdzie nie mego ich namierzyć a bardzo bym chciał tu pracować. Może jakiś niezadowolony zwolni swój etat?

?

Za 15 zl brutto mozecie mnie pocalowac w (_!_).

?

Za 15 brutto mozecie mnie pocalowac w (_!_)

RICO

PRODUKTY SAMSUNGA TO NAJWIĘKSZA PORAŻKA W MOIM DOMU, PSUJĄ SIĘ A SERWIS NIE UZNAJE REKLAMACJI, NP ŻE ODKURZACZ NIE SŁUŻY DO ODKURZANIA, BO MOŻE SIĘ POBRUDZIĆ FILTR, ALBO KUCHENKA DO PIECZENIA, BO MOŻE SIĘ PRZEGRZAĆ SPIRALA. PO PROSTU MASAKRA KOGO ZATRUDNIAJĄ W SERWISACH. CHYBA, ŻE JEST TO CELOWE DZIAŁANIE FIRMY ABY SPRZEDAĆ BYLE CO I W RAZIE AWARII NIE UZNAĆ REKLAMACJI. NIE KUPUJCIE, CHYBA ŻE MACIE DUŻO CZASU ABY DOCHODZIĆ SWOICH PRAW.

Iwi

Czy ktoś orientuje się czy supporter na pralkach jest wolny?ciacho do schrupania.Taki wysoki blondyn

obwe
@Iwi 16.12.2016, 21:01
Czy ktoś orientuje się czy supporter na pralkach jest wolny?ciacho do schrupania.Taki wysoki blondyn

ja tez jestem ciacho ... wiec ?

jarooooo

odradzam ,popsuła mi sie pralka umówiłem sie z serwisem na na dzis oczywiscie nie przyjechali,gdy do nich zadzwoniłem to powiedzieli ze beda dopiero za 2 dni. a specjalnie wziełem wolne w ten dzien dla mnie sa smieszni...................

4rtg
użytkownik zarejestrowany

No to w końcu przecież jest bardzo znana firma prawda?

norton

Co sądzicie o ostatnich posunięciach Panów na pralkach. Zastraszanie i zmuszanie pracowników do pracy w każdą sobotę. Co na to HR, czy my nie mamy prawa to żadnego wolnego weekendu. Panowie radzę jak najszybciej zaznajomić się z Kodeksem Pracy.

beti
@norton 29.08.2016, 19:44
Co sądzicie o ostatnich posunięciach Panów na pralkach. Zastraszanie i zmuszanie pracowników do pracy w każdą sobotę. Co na to...

tam chyba wszyscy są swiadomi co robią i HR i cala reszta

kamileot

w moim samsungu szybka pękła sama, posiadałem casa i szkło hartowane, pracownik wmawiał mi że ja opuściłem telefon i nie posiadałem szkła hartowanego

Beti

co powiecie na temat dnia Bobasa kazdy miał zaproszenie tyle dzieci a co tam robił ten pan z białym pieskiem gdzie była ochrona czy to miala byc maskotka dla Bobasów ???

bleks

Witam.Mam pytanie odnośnie pracy w samsungu jako operator wózka widłowego.Dostałem ofertę pracy na tym stanowisku przez Work Service i zastanawiam się czy faktycznie można jeżdzić owym wózkiem czy raczej jest to praca polegająca na dostarczaniu elementów na taśmy produkcyjne za pomocą ,,pieska,,a o wózku widłowym można pomarzyć tylko.Interesuje mnie także info czy cały zakład pracuje w systemie 4/2 po 12 h czy jest opcja pracy 8h?Pozdrawiam i czekam na info.

łoś
@bleks 26.06.2016, 18:43
Witam.Mam pytanie odnośnie pracy w samsungu jako operator wózka widłowego.Dostałem ofertę pracy na tym stanowisku przez Work Se...

hahaha.przyjdż,popracuj,zobaczysz jak jest.

pracownik
@bleks 26.06.2016, 18:43
Witam.Mam pytanie odnośnie pracy w samsungu jako operator wózka widłowego.Dostałem ofertę pracy na tym stanowisku przez Work Se...

Cały zakład nie pracuje po 12 h ale większość tak

Max

Dzień dobry. Słyszałem, że wielu ukraińców pracuje w tej fabryce. Proszę podpowiedzieć z kim można się skontaktować na temat zatrudnienia. Dziękuję.

tom
@Max 15.05.2016, 11:47
Dzień dobry. Słyszałem, że wielu ukraińców pracuje w tej fabryce. Proszę podpowiedzieć z kim można się skontaktować na temat za...

work serwis

TechnoEngine
@Max 15.05.2016, 11:47
Dzień dobry. Słyszałem, że wielu ukraińców pracuje w tej fabryce. Proszę podpowiedzieć z kim można się skontaktować na temat za...

I can also help -Technologies5@grafton.pl

kandydat11

Ktoś wie jak jest z językiem angielskim ? Dokładnie np dla testera - studenta lub praktykanta jaka powinna być znajomość angielskiego ?

kandydat

Witam, ile czekaliście na telefon ze strony HR-u po wysłaniu CV?

hhihihi
@kandydat 09.05.2016, 11:13
Witam, ile czekaliście na telefon ze strony HR-u po wysłaniu CV?

ja już czekam 1,5 roku

karisza

Witam! Mam takie pytania, jestem z Ukrainy ma wizę pracowniczą na rok, chciałbym pracować na fabryce Samsung, czy może mi Państwo pomóc w tym! nadać jakiś kontakt do tej fabryki! Dziękuje bardzo! Pozdrawiam

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

pawelec

Nie zgodzę się z wypowiedzią @kuba, na Inżyniera Oprogramowania dość łatwo jest się teraz dostać w porównaniu do tego co było 2-3 lata temu. Selekcja nie jest zbyt wymagająca bo trochę ludzi uciekło z Samsunga, szczególnie szeregowych pracowników a jak wiadomo- im mniej kandydatów tym mniejszy wybór i wymagania trzeba dostosować do poziomu kandydatów bo ktoś jednak musi pracować. Nie wiem jak jest z zarobkami bo jak w wielu innych firmach tu także jest to temat "tabu"

jan86

Przyznam szczerze jako rekruter że szeregowych pracowników Samsunga z doświadczeniem dłuższym niż 2-3 lata skreślam już na początku przeglądając CV. Powód: brak podstawowej wiedzy. Moja firma przykłada dość dużą wagę do wiedzy pracowników z działu IT, toteż rekrutacja jest mocno selektywna i składa się z 3 etapów. Jeszcze się nie zdarzyło żeby ktokolwiek z Samsunga, kto przepracował w tej firmie minimum 3 lata przeszedł do 2. etapu.

ja
@jan86 23.02.2016, 18:33
Przyznam szczerze jako rekruter że szeregowych pracowników Samsunga z doświadczeniem dłuższym niż 2-3 lata skreślam już na pocz...

Niestety te opinie się potwierdzają

Zaangażowany

Wcale nie płaca tak mało w porównaniu do innych pracodawców

ANKA
@Zaangażowany 19.02.2016, 13:25
Wcale nie płaca tak mało w porównaniu do innych pracodawców

zaangażowany, robisz sobie jaja ??? Tester manualny bez doświadczenia/ z 3-miesięcznym doświadczeniem i bez wykształcenia informatycznego dostaje w dużej korpo minimum 2500zł netto/ 15zł za godzinę w przypadku zatrudnienia na Umowę-zlecenie albo Umowę o dzieło. Wiadomo, na umowie o pracę te kwoty będą niższe bo koszty pracodawcy robią swoje. Normalna pensja na start dla świeżaka w dużej korporacji w Warszawie. Więc przestań mi tu ściemniać, że 1900 to dobre pieniądze dla Testera. Dobre pieniądze- może co najwyżej w Rzeszowie albo w Suwałkach. Tylko że w tamtych rejonach bezrobocie jest 2 razy większe niż na Mazowszu i trudno jest znaleźć jakąkolwiek pracę i nie tylko w sektorze IT.

skjdh

Witam czy moge sie dowedziec kiedy i o ktorej godzinie mniej wiecej wplywa wyplata gdy jest sie w work service?

xDD

Witam czy moze mi ktos powiedziec w jaki dzien i o jakiej godzinie mniej wiecej jest wyplata gdy nalezy sie do work service?

Beti

Parkowanie dla niepelnosprawnych na zakladzie samsunga, jest problem bo nikt takich miejsc nie widzi i parkuja gdzie chcą

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

tester

Widziałem że Samsung ma na Pracuj.pl 10 ogłoszeń na stanowisko Testera. Zastanawiałem się nad złożeniem do nich CV, ale powiedziano mi że Tester na start dostaje ok 1900zł na rękę co przyznam że jak dla mnie jest to żenująca stawka. Może ktoś to potwierdzić?

kumpela?

Wiadomo tak jak się domyślałam opieka nad niedołężnym ...chyba nie dożywotnio. Otwórz wreszcie oczy P.u.na Szamotuły.I zacznij żyć!!!

kumpela?

P...na Injection Otwórz wreszcie oczy czekam na imprezie

mleko

I znalezienia swojej połowy. Ale nim to nastąpi warto kilku osobom usiąść na kolanach wcześniej, a potem udać ofiarę poszkodowaną aby jakiś mało rozumny ( bez zębów) cię niby zdobył i oddawał wypłatę do końca życia. Polecam takich nie brakuje.

wiolasta

Czy będzie wigilia na mtp?

on

Najlepsze jest to jak sie wchodzi do pracy na WM i oglada te filmiki jacy tam wszyscy sa wspaniali jak wszyscy pomagaja,no niestety to sa tylko pozory.

ania

no wrescie wiem ze zyje i zycie nie konczy sie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak samsung w amice wrescie przelozony jest jak czlowiek i tak samo traktuje ludzi

Beata
@ania 17.10.2015, 20:04
no wrescie wiem ze zyje i zycie nie konczy sie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak samsung w amice wrescie przel...

Aniu w co Ty wierzysz ze w amice bedzie lepiej tu nie dawalas rady to tam pewnie z czasem bedziesz miał wpadke jak w samsungu

GBURAS

Tam niektórzy mają podstawowe a są np. w kontroli jakosci. Smiechu warte

Dexter

Witam, poszukuję chętnych osób do dojazdów do Samsunga z Międzychodu. Pracujemy w fabryce lodówek na zmianie C, tzn. rozpoczynamy dniówkami od 30 września w systemie 4/2. Kontakt (usunięte przez administratora)

Mateusz

Zdecydowanie odradzam

Janusz

Jakie zarobki na stanowisku Retail Marketing Representative?

Zostaw opinię o SAMSUNG ELECTRONICS POLAND MANUFACTURING Sp. z.o.o. - Wronki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SAMSUNG ELECTRONICS POLAND MANUFACTURING Sp. z.o.o.