SAMSUNG ELECTRONICS POLAND MANUFACTURING Sp. z.o.o.
3 1353 6 1

Opinie o SAMSUNG ELECTRONICS POLAND MANUFACTURING Sp. z.o.o.

Były pracownik

Samsung to patologia

Pindi

Czemu nie wygodne komentarze sa usuwane?

samsrung
@Pindi 27.09.2018 00:56

wlasnie ja tez o to pytam !

Rob

Kto usuwa wszystkie komentarze ja się pytam? Cokolwiek niekorzystnego się napisze na firmę samsung zaraz w koszu!

Robin

Kto usuwa wszystkie komentarze?

DoDo

Czy w zeszłym tygodniu znowu był poważny wypadek, tym razem na termoformingu?

Miki
@DoDo 03.10.2018 13:02

Najlepiej zeby sie ktos z lodowek wypowiedzial bo ja jestem z innego dzialu. Podobno ktos co sie uczyl za operatora weszedl tam gdzie nie powienien ale podobno sam tego nie wymyślił

Cirmus

Rozmowa kwalifikacyjna - katastrofa. Pani nie wiedziała na jak długo zawierana jest umowa na okres próbny - Pani z działu prawnego! Dodatkowo, zwrócono mi uwagę, że pracodawca płaci za nadgodziny! Gratuluję przestrzegania Kodeksu Pracy! Na prawdę! Po wszystkim mieli napisać maila - klasyka, nie odezwał się nikt. PORAŻKA!

anonymous

http://praca-niemcy24.pl/od-zaraz/smieciarz

Feliks

Macie możliwość dorobić i też niektórym nie odpowiada!!! Jeszcze nie słyszałem, żeby wszystkim pasowało.

Iza

Dla usystematyzowania, przypominam, że na tym forum piszemy o firmie SAMSUNG we Wronkach jako o pracodawcy. W związku z tym chciałam Was zapytać o warunki pracy na Waszych stanowiskach oraz o dodatkowy tak zwany social (imprezy, bony, etc), dostajecie czasem? @Ulka jesteś zadowolona z przebiegu pracy w Samsung? Opowiesz o swoich doświadczeniach?

anonymous
@Iza 15.07.2018 09:50

Socjal ok ponad 3200 na łapkę

Pindi
@Iza 15.07.2018 09:50

Ta opinia to chyba od kogos z agencji pracy. Zarobki ok, no tak ale 2500 na reka za 270h to nie wiem czy jest ok. Szczerze robota po 12godzin, jak jeszcze nigdy nie pracowales to spróbuj tyle czasu na kompie posiedziec a zobaczysz co tzn 12h. Zalezy gdzie trafisz, ha ha wiadomo ze na montaz na najwiekszy zapiernicz, oczywiscie miedzy gosci ze wschodu ktorzy beda miec olane na ciebie, Z polakow nikt tam nie chce pracowac ze wzgledu na warunki, tylko 32% to polacy. Zapomnial bym napisac kilka powaznych wypadkow w pracy, koles z obcietymi rekoma, inny przygniecony winda, wogole juz do domu nie wrocil. Tak ze sie bardzo grubo zastanów

Miki

Pytanko czy w poprzednia niedziele na rannej zmianie jakas dziewczyna miala wypadek i ja do szpitala zawieziono nie powiadamiajac nikogo z rodziny.

melon

Porażka po 12 h pracowac

romek

dzień dobry, cześć i czołem! pytacie skąd się wziąłem?jestem wesoły romek Amica to moj drugi domek a w domku wodę, światło, gaz

max
@romek 17.07.2017 13:48

No tak w,samsung to twój drugi dom po 12 h a amica trzy zmiany to i tak dom następny kołchoz pracy

novy

Witam.Cały czas po 12 h na,dwie zmiany pracuje firma?

figofago

ile zarabia specjalista w biurze?

?

Za 15 brutto mozecie mnie pocalowac w (_!_)

Pizduk
@ 27.12.2016 18:42

Ukraincam platiat 8,1 netto

духарь
@Pizduk 23.04.2018 22:42

@Pizduk bratan, sdelaj polecenie sobak331@gmail.com

LISEK
@ 27.12.2016 18:42

3200 spoko masz na łapkę tylko dobrze kręć pupką i dodawaj znajomych na Fb będzie git Albo udawaj pseudo związek z jakimś ....... wiadomo ... co nie umie liczyć kaski swojej

Ulka

Niestety niektórzy nie potrafią docenić pracy w dobrej firmie!!!

anonymous

FIRMA SAMSUG JEST NIE UCIWA PROSE NIE KUPIWAC NIC TEJ FIRNY

Kuba

Zastanawiam się czy jest tak dobrze i nikt nie pisze?

Anon

NIe polecam oferty samsung odkup. Sprzedawca powiedzial mi ze oferta wazna jest do 15 lipca, dlatego sądziłem ze kupon mozna odebrac do 15 lipca, bo mniej wiecej tak powiedzial mi sprzedawca. Dopiero na stronie dowiedziałem sie kupon mozna odebrac tylko w 1 dniu. Nie pozdrawiam

Lena

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?

Miro

Będąc liderem zarabiamy więcej. Tak dziwne teorie piszesz.

bylylider

jak ktos tam chce isc to nigdy na lidera...pracowalem tam jako lider i nie polecam.. masa obowiazkow i odpowiedzialnosci a defakto ok. 2 zl wiecej od ludzi robiacych np. w kontroli jakosci ktorzy praktycznie nie maja odpowiedzialnosci. nie mowiac juz o przepasci miedzy liderem a specjalista lider minimalna3000brutto specjalista minimalna 3500brutto a obowiazkow i odpowiedzalnosci zadnej w porownaniu do lidera... dziwie sie tym ludza ze zapierdzielaja za te grosze...

P....ka

Tak w tej fabryce wybierasz zmianę na dziale wtryskarek a nawet możesz w czasie pracy na facebooka wchodzić ukradkiem. Pracownik odbity że jest w pracy a siedzi na facebooku telefon w ręce non stop i jeszcze na fajki wychodzi itp i ponad 2500 na łapę dostaniesz.

anonymous

Witam serdecznie. Mam pytanie do pracowników firmy Samsung. Sama jestem pracownicą,w sumie to byłam, ponieważ jestem w ciąży i moje pytanie jest następujące. Czy według aktualnego prawa firma ma prawo nie przedłużać mi umowy do dnia porodu ??

Olek

Czy firma potrzebuje pracowników?

Pogromca promyka

ZAPOMNIAŁEM DODAC,ZE ON KURE OSTATNIO ZAKOPAŁ.JAKIS CHORY KLIENT,MOWI ZE MA ZONE ,A SIE OKAZAŁO ,ZE TO KROWA W OBORZE.

Pogromca promyka

MAM PYTANIE.CZY W TEJ FABRYCE MOZNA SOBIE WYBIERAC ZMIANE JAK SIE CHCE? BO JEDEN TAKI UDAJE ZE PRACUJE I MOWIŁ,ZE MOZNA SOBIE WYBRAC ZMIANE.

Arek

Najlepiej by było gdyby dobrze płacili i nie wymagali obowiązku pracy?

Kobieta01

Witam. Jak zlozyc cv do Samsunga? Mozna wyslac przez jakas stronę? Jaki jest najlepszy dzial w zarobieniu 2tys a moze i wiecej dla kobiety? Ile czeka sie na odpowiedz? Jak wygląda przyjęcie, rozmowa kwalifikacyjna a potem? Proszę o szczegolowe odpowiedzi, będę wdzięczna. Pozdrawiam.

Andrzej
@Kobieta01 17.02.2017 00:33

Witaj Jestem Andrzej jak chcesz to możemy porozmawiać powiem ci co i jak o firmie daj jakieś namiary czekam.

Były samsung

W Samsungu byłoby dobrze jakby byl system pracy 8h.A tak to praca po 12h praktycznie 3 weekendy w pracy w miesiącu troche więcej sie zarobi ale kosztem zdrowia i życia prywatnego.

Andrzej
@Były samsung 04.02.2018 12:29

em przy maszynie może to głupio że się zwolniłem ale ja nie będę sam odbierał przy maszynie po 12godzin trochę mi pomogli przywieźli wózki podstawili i to wszystko a ja sam nadal odbierałem i nikt mnie nie zmienił żebym sobie trochę odpoczął ale prawda jest tak że byli ze mnie brygadziści zadowoleni bo jak z biura przyszli kierownicy to brygadzista powiedział pokazał ze ja ok pracuje ze dobrze żałuje że się zwolniłem może na drugi dzień bym kogoś dostał do pomocy jak myślicie warto wrócić dadzą drugą szansę. Pozdrawiam

Zostaw opinię o SAMSUNG ELECTRONICS POLAND MANUFACTURING Sp. z.o.o. - Wronki

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SAMSUNG ELECTRONICS POLAND MANUFACTURING Sp. z.o.o.