Opinie o Samsung

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Samsung

diabeł

Firma Samsung ,która zajmuje 7 miejsce na świecie w skali najlepiej zarabiających i sprzedających swoje towary ma najniższą stawke godzinną dla pracownika.Netto na ręke 7 zł na godzine .Odradzam przyjmowanie się do tej firmy z powodu wykorzystywania i naginania przepisów.Praca tasmowa nie jest pracą godzinową ,ponieważ trzeba zapieprzac jak w akordzie. Jeszcze raz odradzam prace w Samsungu !!!

Pablo
@diabeł 28.02.2017 13:50
Firma Samsung ,która zajmuje 7 miejsce na świecie w skali najlepiej zarabiających i sprzedających swoje towary ma najniższą s...

Im więcej zarabiają , tym więcej oszczędzają

Wiaczesław

Pozdrowienia dla wszystkich. Proszę powiedz mi, czy jest to możliwe dostać pracę DLA OBCOKRAJOWCA (jestem obywatelem Rosji) BEZPOSREDNIO (bez agencji)?

Wiaczesław

Pozdrowienia dla wszystkich. Proszę powiedz mi, czy jest to możliwe dostać pracę DLA OBCOKRAJOWCA (jestem obywatelem Rosji) BEZPOSREDNIO (bez agencji)? Kto pracowal czy pracuje na fabryce (szczególnie z działu personalnego), proszę napisz do mnie w VK vk com/id385158195

Szukasz pracy?

arek

To jak teraz jest w Samsungu nadal obowiązuje system 12 godzin czy 8 godzin i jak wychodzi się finansowo w takich godzinach?

Paula2

Co sie robi na magazynie jestesmy na maszynach jak sa godziny pracy czy z wągrowca jest dojazd

Zuzanna

@Były Pracownikwspominasz, że w firmie bardzo dużo zależy od działu w jakim się pracuje. A co możesz powiedzieć o pracy w dziale w jakim Ty pracowałeś? Piszesz również, że w Samsung nie ma 8 godzinnego trybu pracy. W jakim systemie godzinowym praca przebiega?

Były Pracownik

Pracowałem tam 2 lata i co mogę napisać o tej firmie. Wszystko zależy do jakiego działu się trafi w niektórych miejscach jest bardzo napięta atmosfera. Jak zaczęto zatrudniac ukrainców wszystko się popsuło. Dziwne jest to że naprzykła na takiego kontrolera jakości ogłoszenie wisi od listopada zeszłego roku. W tym okresie co tam pracowałem ludzie garneli się na to stanowisko. Dlatego dziwne jest że tak długo szukają choć wymagian nie mają wygurowanych. Jeżeli ktoś ma nadzieję że kiedyś wprowadzą system 8 godzinny to niech na to nie liczy. Autobusy częste kursy a to podwyższa koszty. Kiedyś ludzie garneli się tam do pracy teraz to albo ukraincy i ludzie z wronek i okolic przeważnie tam pracują. Jeżeli ktoś chce tam pracować niech idzie i sam się przekona jak tam jest ;)

Zuzanna

A na jakie możliwości rozwoju można liczyć pracując w Samsung? Chętnie dowiemy się więcej na temat Waszych doświadczeń.

studentka

JAK DOSTAĆ PRACĘ Kończę w tym miesiącu studia inż. kierunek Mechanika Budowa Maszyn. CV do samsunga ( Wronki ) wysyłałam kilka razy i dzwoniłam ( cały czas nikt nie odbiera ) z tego co słyszałam trzeba zacząć tam prace od produkcji, pytanie gdzie są oferty pracy? Dodam , że nie mam znajomości, aby mi ktoś załatwił. Jak dostaliście pracę, jak aplikowaliście na dane stanowisko i jak w ogóle się tam dostać ? Proszę o odpowiedź.

Karol
@studentka 14.02.2017 11:16
JAK DOSTAĆ PRACĘ Kończę w tym miesiącu studia inż. kierunek Mechanika Budowa Maszyn. CV do samsunga ( Wronki ) wysyłałam kilk...

Work Service Wronki

zapracowany

Witam interesuje mnie poznanie fajniej dziewczyny do zamieszkania, moze byc innej narodowości, w wieku 20-38 lat, aby razem pracowac

xxx

Dla osób które chcą się zatrudnić jako operator wózka : Tytuł ten to ściema robisz to samo co montażysta, stanowiska na operatorów są zajęte.

ola

Czy między świętami a sylwestrem Samsung ma postuj ?

ciekawy

napiszcie coś o kobietach co ukrytkiem podrywają mężczyzn oczywiście o tych żonatych

Sam
@ciekawy 20.11.2016 15:18
napiszcie coś o kobietach co ukrytkiem podrywają mężczyzn oczywiście o tych żonatych

A co te mężatki wyprawiały z żonatymi na Samsung Party.W głowie się nie mieści.Jeden wielki kurwidołek

edrf

niestety takiej oferty nie widze :( ale na praktyki szukają

anonim

(usunięte przez administratora)

ona

Jak trzeba bylo sobie zapracowac na wyjazd na TARGI IFA tyle osób ma wystawione ze tam byli a inni nawet nie wiedzieli o wyjezdzie .Dlaczego???

tedi
@ona 05.09.2016 23:10
Jak trzeba bylo sobie zapracowac na wyjazd na TARGI IFA tyle osób ma wystawione ze tam byli a inni nawet nie wiedzieli o wyjez...

No wlasnie dlaczego dlaczego jedni wiedzą i jadą a inni sie dowiaduja po wszystkim

cleo

dam prace !!! praca polega na sprzedazy jesli jestes wstanie poswiecic 6h w tygodniu dzwon 608243435 sam sobie jestes szefem i sam ustalasz grafik jesli jestes osoba obrotna to zarobisz nawet 3 tysiace w miesiacu

Beti

PRZYPOMINAMY ZASADY CULTURE 2020 Najlepsze jest to buduj zaufanie, tylko powinno to wychodzic od tych na wyzszym stanowisku a ja powiem tak szkoda sie wypowiadac na ich temat ,nie wszystkich ale Ci ktorzy powinni budzic zaufanie to odpychają od siebie

Beti

PRZYPOMINAMY ZASADY CULTURE 2020 Najlepsze jest to buduj zaufanie, tylko powinno to wychodzic od tych na wyzszym stanowisku a ja powiem tak szkoda sie wypowiadac na ich temat ,nie wszystkich ale Ci ktorzy powinni budzic zaufanie to odpychają od siebie

anonim

(usunięte przez administratora)

Beti

easy chyba jednak nie w tej firmy sa jednostki ale za malo mja do powiedzenia

przemek28

Witam Wszystkich, Mam pytanie : Czy przyjmują teraz na weekendy, czy można przyjść sobie dorobić w sobotę i niedziele. I czy jest dużo załatwiania żeby dostać się na weekend. Proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam

Beti
@przemek28 06.04.2016 18:42
Witam Wszystkich, Mam pytanie : Czy przyjmują teraz na weekendy, czy można przyjść sobie dorobić w sobotę i niedziele. I czy j...

Jak to mowia w SAMSUNGU wszyscy to jedna wielka rodzina ale niech ci sie noga powinie kto ci pomorze no kto???tej odpowiedzi nikt nie zna

Seba

Witam,mam pytanie czy ktoś dojeżdża na trasie Pniewy-Binino-Wronki na 12 godzin i ma wolne miejsce?

anonim

(usunięte przez administratora)

tedi

w samsungu nie wiem co decyduje o awansach chyba slyszeliscie co za zmiany będą na pralkach szkola tu chyba nie ma zanczenia

g.kuś

Możecie powiedzieć jak jest w samsungu z awansami? Czy np, do kontroli jakości, czy na stanowiska typu koordynator, mistrz pracownicy biurowi itd można dostać się tylko z wykształceniem wyższym - przecież to praca umysłowa czy tak jak to ma miejsce w Amice decydują układy?

lolek

Witam wszystkich, wiecie może jaki długi postój jest zaplanowany na okres letni oraz w jakim terminie?

przemek22

Witam Wszystkich. Czy może Mi ktoś odpowiedź czy przyjmują na weekendy czy nie za bardzo. Czy wogóle iść się starać żeby dostać się na weekend do samsunga. Za odpowiedź z góry dziękuje. Pozdrawiam

WM-y

Niektórzy przełożeni Samsunga traktują jak swój prywatny folwark, a pracowników traktują jak stado baranów, które można poganiać (przez głośnik). Tyle się mówi , że w Samsungu liczy się głównie człowiek, a tak naprawdę liczy się tylko sztuka zarówno ta na lini jak i ta wyprodukowana. A coś takiego jak ergonomia to prawdopodobnie nie wiedzą co to jest. To na pewno dotyczy tylko pracy przy komputerze.Nie ważne czy baran czy owca stanie ważne żeby jechało.

ola

Wolne sie skonczyło,a tak bylo milo i znów tyrania nastał czas,ale moze przyszedł lepszy rok dla GASKETOW tok,gdyz tyrana sie pozbyli i nowego naganiacza na stanowisko odziedziczyli.Pazurki swieżo naostrzone,wiec uwazajcie jezyk też ma cięty ,juz ją poprzednik odpowiednio przygotował, zeby potulne baranki były i się w A zmianie wyróżniły i 10 wózków robiły.

huzart

witam od kiedy jest postój w Samsungu chodzi mi do kiedy chodzi się do pracy czy od 19 grudnia od wigilii dla pracowników to już jest do świąt wolne

spot

Mam pytanie,czy w tym miesiącu przyjmują do Samsunga ?

zainteresowany

Cześć,mam pytanie czy przyjmują do Samsunga w tym miesiącu ?

anonim

(usunięte przez administratora)

xyz

to źle słyszałeś :P

anonim

(usunięte przez administratora)

szajsung

hahahaha nom i lodówkę i pralkę a do pracy przychodzisz tylko 10go po wypłate haha

osman

kontrola z PQC najlepsza

anonim

(usunięte przez administratora)

jan

Hej powiem tak nie jesteś w stanie ustawić wtryskarki bo one i tak nie trzymają parametrów non stop eksperymenty z granulatami ,masakra

qwerty

Chcę jechać do Polski do pracy. Nie mów mi, gdzie najlepsze warunki do Samsung czy LG.

ms.cool

Chcę jechać do Polski do pracy. Nie mów mi, gdzie najlepsze warunki do Samsung czy LG.

anonim

(usunięte przez administratora)

tedi

ja zawsze duzo zostawiałem po kieszeniach w szatni bo szafka jest przypisana do mnie nikt nie ma prawa tam nic szukac,a do pracy ide z pustymi kieszeniami

tedi

moze ktos cos powie w koncu na temat tego złodziejstwa na szatniach bo wszyscy jestesmy miedzy soba a tam niespodzianka szafki otwarte i wszystkie kieszenie przelecone i co wartosciowe brak ...

tedi

Może ktos sie wypowie na temat tego złodziejstwa na szatniach co było,bo narazie nikt sie nie wypowidział to nie jest w domu tylko miejscu pracy ktos za to odpowiada ...

M86

Można się uśmiać czytając te wszystkie hejterskie opinie. Każdy wie za jaką stawkę będzie pracował już w momencie czytania umowy przed podpisaniem (no chyba że ktoś nie czyta). To specyfika lokalnego rynku pacy sprawia, że stawki są takie a nie inne. Jak warunki nie odpowiadają, to trzeba szukać gdzieś indziej. Jak ktoś pracuje w Samsungu to znaczy, że warunki mu odpowiadały... Tyranie po 12h dziennie, tak samo - jeśli komuś nie odpowiada, to może zrezygnować (Niektórzy wolą pracować od 6 do 14 a potem od 15 do 23 zapylać na fuchach) Tak naprawdę to gdyby nie Samsung to pewnie Wronki w tej chwili by mocno podupadły. Co do zwolnień i nieustannych zmian kadrowych, to dla porównania dodam, że Amica w czasach swojej świetności zatrudniała około 2500 pracowników, a maksimum w Samsungu to było jakieś 4500 pracowników. Dodatkowo lokalni kooperanci dają pracę tysiącom osób, dzięki temu że mają zamówienia. Po prostu brakuje rąk do pracy. Pamiętam przypadki ludzi z okolicznych wiosek w puszczy noteckiej, którzy do Samsunga przychodzili tylko po to, żeby przepękać zimę a na wiosnę wybywali do siebie, żeby pracować w lesie (tam przerwę robi się kiedy się chce, nikt nie zabroni przy pracy piwka wypić itp.) i ci też szybko się wykruszali, bo za duży rygor. Pozdrawiam wszystkich hejterów, bo naprawdę czyta się te opinie z uśmiechem na twarzy :-)

Dawid.
@M86 29.09.2015 11:27
Można się uśmiać czytając te wszystkie hejterskie opinie. Każdy wie za jaką stawkę będzie pracował już w momencie czytania umo...

Ile tam zarobisz pracując normalnie po 8 godz i jak Są nadgodziny wypłacane chodzi mi o magazyn?

impel
@M86 29.09.2015 11:27
Można się uśmiać czytając te wszystkie hejterskie opinie. Każdy wie za jaką stawkę będzie pracował już w momencie czytania umo...

chyba nie mieszkasz we wronkach ze takie bzdury wypisujesz jedyna korzysc z samsunka dla wrone to iwecznie nieprzejezdne ulice podziurawione drogi rozjechane przez tiry zaśmiecone okoliczne lasy i osiedla pełne parkingi osiedlowe hałas pod oknami w okolicznych blokach mieszkalnych coraz wieksza liczebnosc ukraincow w miescie i tak mozna by wyliczac te wspaniałości jakie nam zafundował samsung a pioeniadze ktore tu zarabiają pracownicy i tak wydawane są nie we wronkach bo wiekszosc pracowników jest dojezdna gdyz mieszkancy dawno juz sie przekonali że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i mało kto chce tam pracowc tylko desperaci z podatkow też wielkie g... wplywa do kasy miasta gdyż koreancy unikają płacenia jak tylko moga wiec nie mow głupot zbo przed powstaniem samsunga wronki istaniały i bez niego tez sobie poradzą mze nawet lepiej

marta

Powiedzcie z jakiego banku wysyłają kasę ??????

Eliza25

Nawet nie probuj....Ciezko sie dostac i nie polecam. Dlugo tam pracowalam ale mialam dosyc.

Eliza25

Nawet nie probuj....Ciezko sie dostac i nie polecam. Dlugo tam pracowalam ale mialam dosyc.

marta

Może mi ktoś powiedzieć jak wyglądają wypłaty osób które pracują na weekend trzeba oddać listę do 2 każdego miesiąca jak odda się póżniej to wypłacą troszkę póżniej ale ile to bedzie trwało Oddałam listę 4 i nie wiem kiedy dostanę wypłatę ????? ktoś coś wie ?????

Aneta

Witam czy ktos dojezdza z Poznania do pracy ?(samsung)

fAJNA

jakie są zarobki w samsungu

lili
@fAJNA 05.09.2015 18:26
jakie są zarobki w samsungu

Najnizsza krajowa plus dodatki za nadgodziny ktorych nie brakuje z racji 12 godzin charówy

aga

czy ktos może mi powiedzieć jak płacą w samsung

LOl
@aga 05.09.2015 18:20
czy ktos może mi powiedzieć jak płacą w samsung

Ile płacą w Samsung

Hubsch
@LOl 28.12.2016 19:09
Ile płacą w Samsung

1400 złotych netto miesięcznie

gizio

sa weekendy jeszcze

George

To idz pracowac "wszedzie". I nie pieprz, ze weekendowi robia za 0.5 etatowego bo nie wszyscy sie opier@$&$@&. Jak sie nie podoba na etacie to przyjmij sie na weekendowego i pracuj za 0.1 etatowego.

norton

To co się ostatnio dzieje w samsungu to jakaś kpina. Część ludzi pozwalniali, część się sama zwolniła. Bo jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze, Taką stawkę godzinową jak oni płacą to już się wszędzie dostanie. Pracownikom weekendowym dali podwyżki to dlaczego nie dadzą etatowym. Weekendowy jak przyjdzie to pracuje za 0,5 pracownika i tak pracuje byle mu dzień przeleciał, a etatowy musi w takim wypadku pracować za 2. Czy nikt tego nie widzi. Etatowym to potrafią tylko chodzić i czas mierzyć.

Zostaw opinię o Samsung - Wronki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Samsung