Samsung

• Samołęż

3. Opinie o pracodawcach Wronki
  5. Opinie o Samsung

Opinie o Samsung Wronki

WebsiteIconSAMSUNG ELECTRONICS POLAND MANUFACTURING Sp. z.o.o.

Nie przegap nowości o Samsung!

Sarah123

02.07.2020 19:05

Czy ktoś pomoże interesuje mnie Pan w loczkach dajcie znać czy ma żone albo partnerke pozdrawiam????
    auuu

25.05.2020 00:28

byłem liderem na dziale złomowania z ukraińcami ubijalismy zlom w kontenerach to jest dopiero ciezka praca a wy na linii marudzicie
    Gno

13.05.2020 16:01

Ktos z Gniezna tu pracuje?
    Gizmo

26.03.2020 00:57

Typowe pokolenie jak to w szjsungu.

14.03.2020 21:24

Kolega

16.03.2020 12:21

Znacie na pralkach w kontroli bładynke w okularach ?jaka ona jest? Czy jest mężatka czy sama Podoba mi się chcialbym ja jakoś poznac moze ktoś jakoś pomógł by mi Ją poznać

16.03.2020 07:06

Nie panikujmy tylko tyle powiem ????
    Rob

03.01.2020 18:51

Jak wygląda struktura organizacyjna w Samsungu ?
    Matrix

18.12.2019 22:20

Ciekawe czy mężowie których,,święte żony,,pracują w tej firmie wiedzą jak się zabawiaja ich żony na imprezach samsungowych
    Grafik

27.08.2019 09:50

Jak wygląda system pracy Pani w agencji powiedziała że system jest 4/2 4 praca 2 wolne to tak szybko liczac 240godz miesięcznie stawka minimalna bo (usunięte przez administratora)zl na montażu więc gdzie te 12 do 14 tys w miesiące? Mam okazję pracować w Samsung proszę o. Info. Odnośnie grafiku. Wyliczania plac itp. Jak to wygląda od strony finansowej i godzinowej.
    rafal

15.11.2019 20:54

Pracujesz 4 dni 2 dni wolnego niedzielę zazwyczaj wolne zależy od dzialu
    Janusz

24.07.2018 22:00

Podpowiedzcie coś o pracy w firmie. Warto aplikować, jaką kasę można zarobić?

25.03.2019 22:12

Niezależnie gdzieś trafisz trzeba pracować.chyba na tym to polega.powodzenia w pracy i pozdrawiam...p. s. Nie jest źle????
    Mackgraf

06.11.2019 01:32

Masz rację, nie jest tak żle zwłaszcza armii wszędobylskich (usunięte przez administratora) ! jak będziesz (usunięte przez administratora) i w związku z tym postawią Cię na stanowisku jednego z takich to ...p.s. Nie jest żle !!!

08.10.2019 10:47

Jakie wartości są cenione w Samsung?
    Doka

08.10.2019 16:24

Żadne
    wald

10.10.2019 10:30

a Delma Na pralkach jeszcze [pracuje?

02.10.2019 16:43

Witam mam takie pytanie jestem osobą pracującą i chciałbym zatrudnić się na weekendy czy nadal to możliwe dziękuję za odpowiedzi serdecznie pozdrawiam
    Majster

29.08.2018 18:23

Prawko potrzebne żeby jeździć po zakładzie tirem ? Na przewozach ? Dziękuję za wypowiedź.

25.03.2019 22:30

Lidka pracuje..ale czarna
    WALD

19.09.2019 08:14

PEWNIE CHODZI O TĘ Z PRALEK Z KONTROLI NIE WIEM MOŻE KTOŚ INNY BĘDZIE WIDZIAŁ
    Affe

25.11.2018 08:50

Samsung przeprasza za złe warunki w fabrykach. Chorzy i rodziny ofiar dostaną odszkodowania https://www.dobreprogramy.pl/samsung-wyplaci-odszkodowania-pracownikom,News,92360.html

25.03.2019 21:59

Opròcz przeprosin starajcie sie uświadamiać pracownikòw o zagrożeniach w firmie istniejących name ròżnych stanowiskach mogących zaistnieć sytuacjach bądź przyczynach wypadku.a pracownicy do cholery myśleć I nie zgadzać sie kur..wa na każde zrób to.gdzie wasze kurfa mózgownice..
    Lodówki

10.12.2018 11:55

Ktos wie czy samsung daje coś na święta...

25.03.2019 21:51

Daje.. Torta dwupiętrowego z barankiem z cukru????

27.11.2018 22:15

Czy Samsung daje coś na święta pracownikon lub jakieś paczki dla dzieci
    Obecniak

23.03.2019 10:04

Take są świąteczne dodatki w postaci pieniążkòw bądź bony na zakupy... Wszystko zależne od tego gdzie się pracuje.tzn czy firma czy pośrednik...
    Radosław Kiedrowicz

07.03.2019 09:15

Ja mówię otwarcie i się nie boję!!! Zapomnij o dodatku na święta:D :D jak ci nie zabiorą to napewno ci nie dadzą :D Bo prawda jest taka że Polscy dyrektorzy liżą (usunięte przez administratora) zagranicznym przedsiębiorców a swoich rodaków poniżają ile wlezie!!!!
    Szef

19.02.2019 08:00

Czemu w Samsungu można jeździć bez prawka ciężarówkami ?
    oh

28.02.2019 15:35

Nie mozna. jak widzisz dzwon na policje

03.01.2019 21:25

Tomek

10.01.2019 20:35

Codziennie po 12h, czy tylko w wybrane dni? A jak z nadgodzinami?
    Kendi

17.01.2019 10:32

A jak jest z tym systemem 4 brygadowym? Czy wogole jest?
    Czarnulka

03.01.2019 21:31

Czy ktos z was jest moze z Wronek

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Samsung?

Kontakt - Samsung

Wronki

SAMSUNG ELECTRONICS POLAND MANUFACTURING Sp. z.o.o.
    Polka

30.11.2018 17:27

Czy ma ktoś jakiś kontakt do Macieja Pur..a jest operatorem maszyn, będzie w pracy chyba w poniedziałek dopiero w pracy. Ps Kocham Cię, miłość od pierwszego spojrzenia

13.10.2018 17:47

@Robin Jak najbardziej to rozumiem, ale przecież jakiś procent Polaków pracuje w firmie Samsung. Skoro udzielasz się na tym wątku, to zapewne masz coś wspólnego z tym przedsiębiorstwem, więc może namówiłbyś jego pracowników do wzięcia udziału w dyskusji - namawiam Cię do tego. Sam tam pracujesz? Jeśli wiesz coś więcej o tym pracodawcy, to podziel się tym z nami.
    gery

15.10.2018 20:14

posiada ktos jakies foty z samsunga??? szczegolnie z 2016/2017 roku?/
    maciek

16.11.2018 00:27

gdzie ukrainiec nie daje rady tam Polaka posle (usunięte przez administratora) firma tylko kasa
    Wojtek

15.11.2018 16:48

Proszę o kontakt, chciałbym dowiedzieć się czy są jakieś oferty pracy we Wronkach. Wojtek

05.10.2018 16:06

@Miki Rozumiem. Ale może wiesz, czy nie stało mu się nic poważnego? Jakoś ostatnio brakuje tu Waszych merytorycznych opinii na temat pracy w firmie Samsung. Z czego to wynika? Bardzo proszę - informujcie nas o aktualnych warunkach pracy, jakie tam panują. Może w ostatnim czasie uległy one zmianom?
    Robin

05.10.2018 19:08

Pewnie dlatego, że pracuje tam więcej Ukrainy niż Polaków. A czym gościa wywieźli samochodem z ochrony? czy zrobili wyjątek i karetkę wezwali?
    Gosc

15.10.2018 20:08

@Zuzanna spokojnie nic munie jest, a napewno oko mu nie wyplynelo a jako firma.Ludzie przestańcie takie głupoty gadać typu (usunięte przez administratora) itd bo to wcale nie prawda.

29.09.2018 17:36

@Pindi @Miki Niestety, nie wiadomo mi nic o tym wypadku. Być może @Heniek będzie coś wiedział na wskazany przez Was temat. Pracujecie w innym dziale firmy Samsung? Jeżeli jednak udałoby się Wam uzyskać wcześniej jakieś informacje, to podzielcie się nimi z użytkownikami forum.
    Miki

10.10.2018 07:07

Nie tyle co milczy ale malo kto wie o tej stronie. A patrzac na to ze co trzeci to polak to by trzeba poszukac ukrainskiego forum na temat pracy w samsungu wronki
    Robin

12.10.2018 22:10

Miki prawda jest taka że pisaniem na forum nikt nikomu nie pomoże. Jak przychodzi co do czego żeby w odpowiednich instytucjach powiedzieć co tam się tak na prawdę dzieje to nie ma komu bo każdy się boi. Wiem o czym mówię z doświadczenia. Wystarczy że firma Postawi Swoich 10 pracowników którzy naopowiadaja jak tam jest cudownie i nic nie zrobisz
    Miki

26.09.2018 17:00

Czy to prawda ze byl ciezki wypadek w poniedzialek na lodowkach o Mlodemu chlopakowi tak glowe zdusilo ze az mu oko wyplynelo? Prosze o odpowiedz zorientowanych
    Pindi

26.09.2018 16:49

Czy to prawda ze byl ciezki wypadek na lodowkach w poniedzialek.
    Heniek

21.09.2018 11:58

Super firma
    praca

06.09.2018 11:51

Jakby byl system pracy 3 zmiany to było by lepiej nie każdy chce pracować po 12 h wiadomo jak wpływa taki system pracy na człowieka
    Krzychu

19.08.2018 11:25

Wie ktoś ile zarabia się w Samsung brand store?
    bleks

16.08.2018 09:56

Dostałem ofertę pracy w Samsungu na dziale magazynu odpadów.Mógłby ktoś będący w temacie napisać czy warto zainteresować się tą ofertą?Podobno są tam 3 zmiany po 8 h ale chodzi też o atmosferę i zakres obowiązków.Pytam gdyż rozważam także pracę w Samsungu jako pracownik na linii produkcyjnej w systemie 12h.Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi.

19.07.2018 16:07

nikita

02.08.2018 13:40

Z Szamotuł dziewczyn szukaj niby zajęte ale to przykrywka
    Hdhd

02.08.2018 08:19

Czy ktos może powiedzieć czy jeździ autobus na trasie Czarnków Wronki chodzi teraz o tą przerwę.
    Jhfv

02.08.2018 08:11

Czy ktoś wie czy teraz w tej przerwie jeździ autobus trasa Czarnków Wronki

05.06.2018 09:51

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. Czy tak samo jest w Samsung? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!
    Wiadomo

15.07.2018 20:16

Najważniejsze jest aby na Fa...booku jak najwięcej dodawać znajomych obcojęzycznych wiadomo o kogo chodzi zwykłych pracowników Saszę, Maszke i Miszę i będziesz niby fer kolesiowo i trendy Samsungowo to taka moda im więcej tym lepiej nie ważne czy oni będa na twoim ślubie , pogrzebie ale jest trendy
    Aska

29.06.2018 11:59

Dlaczego chodzi opinia ze do kontroli jakosci dostają sie sami znajomki? Ospby ktore od początku istnienia firmy chcialyby sie dostac a tu pojawiają sie osoby z nikąd i nagle dostają posady.
    anonymous

15.07.2018 20:10

Znajomki albo koleżanki kolesiostwo i udawane związki aby robić karierę.

12.07.2018 19:20

@NIkim Stawiasz poważne zarzuty wobec firmy Samsung. Mobbing jest bowiem świadomym, uporczywym nękaniem psychicznym pracownika w sposób werbalny lub niewerbalny przez przełożonego lub współpracownika. Jesteś zatem pewny, że właśnie o to chodzi? @Jurek Widzę, że bardzo interesuje Cie podjęcie pracy w tej firmie - czy już zdecydowałeś się aplikować? @Igor A o jakie stanowisko chciałbyś się ubiegać?
    Jurek

14.07.2018 01:48

Nie jeszcze nie, w sumie kiedyś ale mój staż jako mechanik maszyn produkcyjnych był znikomy teraz zastanawiam się czy z 5 letnim doświadczeniem mam szanse
    Jurek

11.07.2018 21:21

Czy może ktoś coś powiedzieć na temat p4acy mechanika produkcyjnego jak wygląda na czym polega i mniej więcej zarobki ?
    Natalia

05.04.2018 10:58

Witam Ma ktoś numer do HR bądź sekretariatu Proszę zostawić na forum Dzięki
    anonymous

29.03.2018 16:13

Witam Wszystkich. Czy to prawda że nie przyjmują już na weekendy do samsunga bo doszły Mnie takie słuchy. Ja złożyłem papiery na pracownika w weekendy na początku marca i mieli dzwonić do Mnie kiedy na szkolenie ale narazie nie mam żadnego telefonu.

Zostaw merytoryczną opinię o Samsung