brak logo

BEST POLAND

Zabrze

Opinie o BEST POLAND

Zniesmaczony 2016-04-23 10:35
Kolejna kwestia każda powtarzam każda fabryka w polsce z kapitałem zagranicznym w polsce otwiera swoja filie tylko i wyłacznie w celu maksymalizacji zysków i maksymalizacji wyzysku pracowników i jeśli chcą wykazać zysk to go wykażą jeśli chcą wykazac same straty tez je wykaźą
Zniesmaczony 2016-04-23 10:39
Dyrektor w fabryce otacza się takimi współpracownikami którymi z jego punktu widzenia nie będzie mu pod górke a ktorzy to pracownicy nie beda sie buntowali i dodatkowo beda pozbywac sie z firmy nipokornych ludzi ktorzy chca wiecej zarabiac
Zniesmaczony 2016-04-23 10:49
Poddam wam bardzo prosty przykład żeby nie było później a że jestem goło słowny.
Foxcom główny podwykonawca firmy APPLE zatrudnia w chinach 1 400 000 tys pracowników którzy tyrają jak woły za 60 euro na miesiąc a cena nowego produktu firmy wynosi miedzy 300 a 500 dolarów. Regularnie dochodzi tam do samobójstw pracowników, poniźania ich wyzywania opluwania itd
Zniesmaczony 2016-04-23 10:57
Oczywiście ktoś powie zaraz ze sie czepiam dyrektora kierownictwa i bog wie kogo jeszcze ale to nie o to w tym chodzi. Ja proponuje wam co innego skończyc sie kłócić i zapisywać sie w końcu do zwiazkow zawodowych ktorzy dbaja o wasze interesy jako pracownikow i wierze głeboko ze dzìęki silnej organizacji zwiazkowej bedziemy mogli normalnie zarabiac, pracowac i cieszyc sie normalnym zyciem prywatnym i zawodowym.
Zniesmaczona 2016-04-24 11:14
Z tego co wiem to gdyby nie związki to podwyżka byłaby - ale dla każdego inna. A dzięki ich działaniom wszyscy dostaliśmy tyle samo. Wszystko pięknie ładnie ale może okazać się, że z powodu tego co robią zakład zostanie zamknięty i wszyscy stracą pracę. Czytałam artykuł jak z powodu działalności związków zamknięto we Francji fabrykę opon. A co do związków to dbają jedynie o interesy związków wyznając jedyną zasadę "okopać się i przetrwać".
5
nie związkowa 2016-04-28 20:32
z tego co wiesz czyli tak naprawde nic nie wiesz ;)
Gdyby nie one to podwyzki by nie było wogóle tak jak przez ostatnie ok 2-3 lata.
Zaraz mi jakis geniusz zycia zarzuci , ze ich bronie bo należe - nie , nie naleze i nie bronie.
Być może, w idealnym świecie nie byłoby miejsca dla istnienia i działalności związków zawodowych. Pracodawcy traktowaliby swoich pracowników z należnym im szacunkiem i płacili za ich pracę godne wynagrodzenie. Nikt nie byłby w niesprawiedliwy sposób dyscyplinowany lub zwalniany z pracy, nikomu nieuczciwie nie ograniczano by możliwości awansu itp. itd.
Zwiazki zawodowe sa bardzo dobra ideą ale niestety troche źle odbieraną i działającą w naszej firmie.
aaaa i skończcie już z tą jazdą po M.M tylko idzcie mu to powiedziec prosto w facjate :)
nie związkowa 2016-05-07 22:07
@luz polecam sie na przyszłość :D ;)
LTE 2016-05-08 09:11
Proszę Cię jakie podwyżki ludzie po 7 lat tam pracują i dostali pierwszą podwyżkę a obiecanki dyrektora to można sobie tak głęboko wsadzić jak on ma swoich pupilków.... Poza tym zakład działa w ten sposób ze przyjmuje interesantów chętnych do pracy gdy ich potrzebuje a gdy już ich nie potrzebuje to zwalnia ich jak śmieci ja na pewno tam nie wróce...
1
LTE 2016-05-08 09:11
Proszę Cię jakie podwyżki ludzie po 7 lat tam pracują i dostali pierwszą podwyżkę a obiecanki dyrektora to można sobie tak głęboko wsadzić jak on ma swoich pupilków.... Poza tym zakład działa w ten sposób ze przyjmuje interesantów chętnych do pracy gdy ich potrzebuje a gdy już ich nie potrzebuje to zwalnia ich jak śmieci ja na pewno tam nie wróce...
luzak 2016-05-10 13:04
Suchy daje podwyżki tylko swoim pieskom...a bez fizoli zakład padnie.
Agresor 2016-05-20 11:55
Pan dyrektor i pan C szukają pieniędzy bo ciągle im mało a my dalej będziemy robić im na złość:
buble i awarię maszyn i.t.d. a serwisy maszyn będą kosztować.To zemsta za 5% inflacyjnej jałmużny.Z nami fizolami nie wygracie jak wam się nie podoba to se zatrudnijcie fachowcow z agencji pracy, albo do widzenia :) :)
Biuro 2016-05-24 20:00
Niech się cieszą pracownicy hal że mają pracę na opłaty i co do gara włożyć,jak wam się nie podoba praca w BEST POLAND to do PUP.Nigdy nie będziecie mieli takich wypłat jak my pracownicy HR my na egzotycznych urlopach wy w domu remonty.Jesteście po to by cały rok pracować na nas.
5
Obserwator 2016-05-25 09:31
Ładnie powiedziane szkoda że ludzie z HR zrozumieją swój płytki tok rozumowania jak zakład będzie zamykany.... Bo raczej to wszystko mu temu zmierza, tyle niekompetencji ze aż czasami nie wiem czy siąść i się śmiać czy płakać. Zobaczcie jak ludzie z biur sobie wychodzą na papierosa i nikt im nic nie powie i porownajcie ich do osoby pracującej na hali za to samo lecą nagany więc gdzie sprawiedliwość skoro polityka firmy mówi jasno ze palić idziemy tylko na przerwie to traktujmy wszystkich jednakowo .
1
INNY 2016-05-26 00:40
Ludzie żal mi was. skończcie narzekac jak wam tak źle to świat jest wielki.Niektorzy od paru lat piszą te brednie a w ciąż pracują. Może dlatego że są bardziej nieudacznikami niż ten zły zaklad.
1
Obserwator 2016-05-29 20:01
Kogo nazywasz nieudacznikiem ludzi co w pocie czoła pracują na premie tych z biur czy kierownicy hal, jeden nie wie jak zaplanować cokolwiek a 2 nagrywa rozmowy żeby Cię pogrążyć. Jeden i drugi są siebie warci jak by nie pojedyncze osoby to ten zakład był by dawno do zamknięcia nie widzicie tego ? Czy tylko tak widzą to ludzie na hali? Pewnie tak bo jak coś kogoś nie dotyka bezpośrednio to po co to ruszać Ale spokojnie sprawy trafiły do sądu i będzie ich coraz więcej jak nie będziemy się nawzajem szanować to tak to będzie wyglądało.
2
Szkoda słów 2016-05-30 14:32
Z tego co widzę to by było lepiej trzeba zwolnić wszystkich powyżej operatora. Wszystkich liderów kierowników osoby z kadr i całe biuro. Zostaną tylko pracownicy fizyczni typu obserwator agresor i antybest robiący buble i psujący maszyny.
2
Pesymista 2016-06-03 19:31
Te dowciapniś, żeby Tobie nie przyszło na dole zapier....ć, a wtedy nawet o remoncie będziesz mógł pomarzyć, bo przy ruchach co poniektórych z Was produkcję dzienną robilibyście w parę tygodni przy dobrych wiatrach. I pamiętaj jeszcze o tym, że tym na dole należy się szacunek, bez nich też będziesz musiał udać się do PUP-u, a wtedy egzotyczne wakacje będziesz oglądał na folderach biur podróży.
Fan Basi 2016-06-24 11:39
Do wszystkich którzy piszą na tym forum złego na panią BHP to najpiękniejsza kobieta z naszego biura, jest zgrabana miła piękna mądra sexowna gdy na mnie tylko zerknie podczas kontroli na hali zapominam o wszystkich problemach całego świata.Chciałbym mieć taką kobietę u mojego boku.Ludzie ona ma taką pracę i problemy z wypadkami w naszych halach oraz kontrolami np.PIP i.t.d przecież ona dba o nasze bezpieczeństwo podczas naszej pracy.
4
Batman 2016-06-26 09:55
Typowa przypadłość Polaków narzekanie. Moi kochani koleżanki i koledzy narzekaniem nic nie zmienimy. Jeśli nie będziecie zjednoczeni to całe życie czeka nas los wiecznie narzekającuch roboli z zarobkami żywcem przeniesiony mi z Kambodży. To właśnie dlatego pracodawcom w Polsce i w naszej firmie wszystko uchodzi płazem pozdrawiam
pała 2016-06-27 17:42
Pani z bhp chyba nie ma męża, bo takim dziwnym wzrokiem na nas patrzy. No i ubiera się jak do pracy przystało buuuhaaaahaaa.
Agresor 2016-07-09 19:53
Ostatnio kierownictwo z Bestu wykorzystuje niektórych pracowników pracą na dwie maszyny jednocześnie(wykrawarka + stary laser) Mariusza N. bo już brakuje im operatorów maszyn.Jestem ciekaw czy to zgodne z ustawą i kodeksem pracy,trzeba zawiadomić o tym PIP i inne instytucje kontrolne.Dział rekrutacji w Beście zatrudnia ostatnio pracowników z byłymi wyrokami więziennymi.Gdzie jest dokument o niekaralności każdego nowego pracownika z Manpowera,tylko czekać aż znowu ktoś komuś coś ukradnie,bo ci z biura jeszcze niczego się nie nauczyli, takich mamy pracowników w dziale rekrutacji w Beście.
2
Agresor 2016-07-23 11:15
Znowu zakazy pan dyrektor zazdrosna ,zawisła, nietolerancyjna osoba zabroniła słuchania muzyki przez słuchawki grozi to naganą.Nawet pewna pani swoją wypowiedzią że zakład to Auschwitz była na dywaniku u niego. To jest CHORE.Nie można mieć w tym zakładzie już swojego zdania PRAWDY bo grożą tobie nagana lub wypowiedzeniem. A prawda bardzo boli leserów z biura.Co jeszcze dyrektor wymyśli może zrobi nam zamki magnetyczne na drzwiach toalet żeby ludzie nie korzystali z potrzeb fizjologicznych.Chyba że to przez klimatyzację ludziom z biura tak wali na głowę i się nudzą.
2
Ewa 2016-07-23 13:03
Jakie znowu? Zakaz słuchania muzyki został wprowadzony już ze dwa lata temu. Co do porównania zakładu do Auschwitz to chyba powinienes udać się tam na wycieczkę i zwiedzić to miejsce by wiedzieć jaka jest różnica. A CHORE to są twoje wypowiedzi.
Zuzia 2016-08-01 19:59
W sumie powinno być umożliwione czytanie gazet i książek. W końcu to tylko książki i gazety.
... 2016-08-01 22:46
Podstawa to minimalna krajowa. Oczywiście przez agencję pracy na początek. Jak przejdziesz bezpośrednio pod firmę to chyba jest jakaś drobna podwyżka. Dodatkowo premia do 600 zł brutto.
B 2016-08-03 07:59
Nie jest źle. Byle nie trafić na mechaniczny. Choć wszędzie są zarówno fajne osoby jak i beznadziejne.
a 2016-08-04 07:14
Wypłata zawsze jest na czas. Według umowy ma być do 10. Zawsze jest przed.
Agresor 2016-08-16 16:24
Ludzie uważajcie na osoby w pomarańczowych koszulkach tzw.liderzy lub liniowe oni sprzedają własnych ludzi za ich plecami.Uważajcie na przerwach lub w trakcie kontaktu z nimi nie rozmawiać o sprawach zawodowych lub prywatnych bo ci donoszą koordynatorom Rafałowi i Carmine informacje, plotki żeby utrzymali się jak najdłużej przy swoim korycie.Smutne jest to że ci pomarańczowi kundle podają wam dloń na powitanie i mówią CZEŚĆ.Czemu Rafał i Carminę o wszystkim wiedzą prywatnie i zawodowo?
3
Agresor 2016-08-16 16:24
Ludzie uważajcie na osoby w pomarańczowych koszulkach tzw.liderzy lub liniowe oni sprzedają własnych ludzi za ich plecami.Uważajcie na przerwach lub w trakcie kontaktu z nimi nie rozmawiać o sprawach zawodowych lub prywatnych bo ci donoszą koordynatorom Rafałowi i Carmine informacje, plotki żeby utrzymali się jak najdłużej przy swoim korycie.Smutne jest to że ci pomarańczowi kundle podają wam dloń na powitanie i mówią CZEŚĆ.Czemu Rafał i Carminę o wszystkim wiedzą prywatnie i zawodowo?
3
Piotr 2016-09-06 20:59
Witam
Czytam i czytam te wasze opinie więc postanowiłem też coś napisać.
Pracuje w Beście od 8 lat na produkcjii i powiem,że to ludzie tworzą atmosferę w pracy.
Nasz Pan Dyrektor T powinien zrobić częściej zebrania i to nie z pomarańczowymi tylko z nami szarakami.
To dzięki nam wy ludzie z góry macie kasę ,to my składamy te okapy i to my mamy wpływ na te wszystkie premie. Jak nas się kiedyś wkurzy i zwolni się z 50 ludzi takich jak ja z doświadczeniem,to zobaczymy co będzie. A strefa się rozbudowuje ludzi do pracy trzeba doświadczonych brakuje a nie chce mi się już uczyć nowych. Poczekam jeszcze trochę,od 8 lat to samo zero awansu za mało liże [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chyba (wogulenie liże)
jak nic się niezmieni spadam z tego syfu.
2
Piotr 2016-09-06 22:31
Tak wypłata na czas,ale w każdej firmie taka jałomużna jest na czas:-))
Piotr 2016-09-06 22:31
Tak wypłata na czas,ale w każdej firmie taka jałomużna jest na czas:-))
Piknik 2016-09-17 00:46
Dzisiaj a właściwie wczoraj odbył się piknik z okazji 10 lat istnienia firmy Best Poland. Zaproszeni byli wszyscy zatrudnieni. Niech żałują Ci, którzy nie poszli. Zabawa była świetna. Zarówno atrakcje na wysokim poziomie jak i jedzenie, którego nie brakowało. Wszystko dopięte na ostatni guzik. Znalazłoby się kilka rzeczy, które można poprawić przy kolejnej organizacji takiego spotkania - ale to co uzyskaliśmy przerosło moje wyobrażenie. Serdecznie dziękuję za taką integrację. SUPER !
8
. 2016-09-17 17:12
Mają stronę na fejsbuku. A do pracy przyjmują tylko przez manpowera.
Ania 2016-09-18 13:37
Na produkcje tylko przez Manpower, jak jest z zatrudnianiem do biur to nie wiem. Po kilku miesiącach niektórym proponują pracę bezpośrednio. Płaca niska - ale pewna. Dodatkowo premia i co dwa lata wzrasta dodatek stażowy. Czyli po 4 latach pracy i dwóch sobotach pracujących jeśli jest pełna premia a masz stawkę minimalną to poza pensją 1850 zł dostaniesz dodatkowo 1100 zł. Ale po ostatnich podwyżkach to chyba nie ma osoby, która ma stawkę minimalną.
3
Gad 2016-09-19 12:16
A jak z nadgodzinami? Są wypłacane po miesiącu? Jaki mają okres rozliczeniowy?
Jubilat 2016-09-25 10:21
Piknik na 10ciolecie firmy!!! .......chyba najfajniejsza integracja na jakiej bylem zniknely bariery typu biuro hala itp... Wielkie dzieki za super organizacje i tu pochwala dla wszystkich ktorzy brali udzial w przygotowaniach bo impreza przygotowana byla na 100% widac ze jednak pomimo roznic stanowisk ludzie sa poptrostu ludzmi i potrafia sie dobrze bawic ..Jubilaci poczuli sie docenieni bo to oni przecierali szlaki i budowali obraz dzisiejszego zakladu znaja najlepiej co i jak bylo przez lata zmieniali sie dyrektorzy i inni ale oni pozostali oczywiscie nieujmujac pracownikom pozostalym ktorzy rowniez pracuja z nami ladnych pare lat jeszce raz Wielkie dzieki dla organizatorow oby to....i tu osobista sugestia do pana Dyrektora T.S. stalo sie tradycja co rocznego pikniku nie tylko jubileuszowych np.20lat oczywiscie w miare mozliwosci .
2
Zadowolony 2016-10-11 13:54
Tak przcodawca daje podwyżki a pan Dariusz Stasiuk żeruje na pracownikach i w ciągu miesìąca ma 10 dni wolnego z godzin związkowych
3
kil 2016-10-20 09:18
taki egzotyczny urlop to pewnie u ortodonty spędzasz na prostowaniu szczęki, po tym jak cały rok si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prezesa liże. Pozdrawiam
Agresor 2016-11-24 20:27
Ostatnio z mojej obserwacji jest pewna osoba w Beście która nie ma kultury, a mianowicie to pani inżynierka K. która mierzy ludziom czas przy maszynach w hali Stilpol nie mówiąc ludziom podstawowego zwrotu grzecznościowego DZIEŃ DOBRY.Pewnie panią rodzice nie nauczyli albo nie pozwala pani godność mówić pracownikowi fizycznemu bo pani ma o sobie duże mniemanie.Hala Stilpol to nie chlew.
17
Oceny 2016-12-11 16:00
Podobno w tym roku podwyzki będą zależne od oceny wystaianej przez kierowników. Ktoś coś wie na ten temtat?
5
Agresor 2016-12-12 18:02
TAK --- koordynator Rafał G oraz Carmine będą brali pod uwagę osoby które są lizusami i kapusiami oni w pierwszej kolejności dostana największy procent reszta zadowoli się ochłapami tak jak to było niedawno z tym 5% brutto.A podwyżki będą w kwietniu czyli trzy miesiące oszczędności na fizolach pomimo najniższa krajowa od państwa idzie od 1-szego stycznia.MOŻNA oszukiwać i oszczędzać na starych pracownikach na podwyżkach MOŻNA.
3
Oceny 2016-12-12 22:49
Co ty gadasz za głupoty. Ostatnia podwyżka była taka sama dla wszystkich i nie miało wpływu to czy ktoś się starał czy nie czy się podliwyzwał czy nie czy chorował a raczej czy brał L4 by niepracować czy nie. No i kolejna głupota z tum, że dopiero od kwietnia i jak piszesz oszczędnościami na fizolach. Zawsze podwyszki były z wyrównaniem od stycznia. Czyli w kwietniu otrzymywałeś równiez podwyzkę za styczeń, luty i marzec. No ale jak ci prasa głowę ścisneła to nie pojmujesz takich rzeczy. Zastanów się następnym razem jak coś napiszesz takiego. Pytanie raczej o realne informacje co do tego co będzie w ocenie a nie twoje żale bo pewnie nie dostaniesz nic no chyba że będzie jakaś minimalna podwyżka dla takich co nic nie potrafią tylko nażekać potrafią.
4
Myszka 2016-12-13 21:27
Jeśli chodzi o podwyżki to dziekuje Panu Darkowi i reszcie funkcyjnych ze związków gdyby nie Oni to nie bylo by tych śmiesznych 5% i nie bylo by rozmów o podwyżkach teraz Pan dyrektor tylko obiecuje i się "wzrusza" szkoda że nie nad naszymi wypłatami.
4
Agresor 2016-12-24 15:03
Ale dali pracownikom w tym roku na spotkaniu wigilijnym ---jakaś włoska salami ze szczurów,makaron i soczewicę Ci z zarządu nie wiedzą co Polacy jedzą na Wigilię tylko to gó..o dali--HAŃBA i Wstyd, nawet pies i kot nie chcieli tej salami ruszyć.Dać Polakom gó..o zapakowane w złotym papierku to też wezmą no i ten(badziewie) kalendarz z niektórymi fałszywymi(biuro)mordami.Dobrze że nie brałem tego wszystkiego.Z roku na rok jest coraz gorzej.
9
Agresor 2016-12-31 14:33
No i kończy się rok 2016 był pełen nadziei na lepsze warunki pracy i podwyżek płac -- I CO??? i nic prawie nie osiągnęli pracownicy fizyczni,gdyby nie Solidarność która wywalczyła ciut lepsze pieniążki na swięta i negocjacje podwyżek płac po nowym roku,bo oni z zarządu nam by nic nie dali.Mam nadzieję chociaż wątpię że Nowy 2017 Rok będzie lepszy (podwyżki płac,premie,itd)Chcę aby w 2017 roku Pan Bóg aktywował komórki mózgowe ludziom z zarządu aby w końcu zobaczyli swoimi oczami co się dzieje niedobrego w Beście .Pracownikom fizycznym życzę wymarzonych podwyżek płac,premii miesięcznych,wytrwałości w pracy,oraz zero presji psychicznej od strony kierownictwa.
8
Sprawiedliwy 2017-01-09 18:39
Co będzie w tym roku z naszymi zaplanowanymi urlopami?????Będzie płacz,nerwówka,wulgarne słownictwo do kierownictwa, jedni dostaną zaplanowane urlopy drudzy będą mieli napisane na druczku NIE w innym terminie bo ŁYSA PAŁA i reszta koordynatorów teraz będą Waszymi urlopami rządzić.BĘDZIEMY ROZMAWIAĆ--- tak twierdzi łysa pała z tym człowiekiem nie można negocjować w żadnej sprawie zawodowej i w prywatnej każdy choć trochę pracuje w tym zakładzie to wie jaka naprawdę to osoba.Na przykład-- zaplanujecie sobie urlop i wszystko zarezerwujecie i kausję pierwszą zapłacicie za wczasy np.lipcu a Wasz kolega lub koleżanka będzie miał zaplanowany urlop w tym samym terminie do tego będzie miał małe dzieci oni będą pierwsi a Wasz urlop będzie nie podpisany przez kierownictwo .Było dobrze wszystko po staremu wszyscy szli na urlop tzw.postojowe i w tym pewnym terminie każdy z pracowników sobie załatwił jakieś wczasy na 100%.Co za kretyn wymyślił takie COŚ.
10
Fizol 2017-01-14 18:54
Siema z tego co wiem to nie ma przestoju tylko z tego względu ze część pracowników chciała mieć lipiec część sierpień i zawsze ktoś był niezadowolony. Teraz mamy mieć kiedy kto chce ciekawe jak to wykombinuja. Gdyby ktoś miał zarezerwowane wczasy to warto już teraz przyjść i to powiedzeć kierownikowi.
2
Mr.X 2017-01-29 18:44
Hi
1
Wózkowy 2017-02-12 06:33
W pełni popieram pana Zbyszka że chce aby każdy wózkowy z jego działu powiniem potrafić pracować zarówno na rozładunkch, na obsłudze linii produkcyjnej oraz na wyrobach gotowych. Uważam, że wtedy ocena pracownicza będzie jak najbardziej obiektywna i sprawiedliwa. Nie powinno być tak że każdy jest przypisany do jednego stanowiska tylko powinna być rotacja między działami po dwóch pracowników co miesiąc i tak według mnie będzie najsprawiedliwej dla wszystkich i z korzyścią dla każdego bo lepiej w ten sposób można poznać firme.
Zostaw swoją opinię o BEST POLAND - Zabrze
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEST POLAND