Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo ZARA

Opinie o ZARA

Pracowałeś w firmie ZARA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
???? - 2012-10-25 19:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny tam jest naprawdę tak tragicznie wciąż? A jak wychodzi sprawa z grafikiem na pół etatu? Jest to grafik na pół etatu czy tylko tak się nazywa a robisz na ile możesz?
zdjecie uzytkownika
???? - 2012-10-25 19:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a powiedzcie mi jak to wygląda jeżeli chodzi o pół etatu? płacone jest za nadgodziny? a jak to wygląda jeżeli chodzi o zajęcia?? uwględniaja to?
zdjecie uzytkownika
lala - 2012-10-25 19:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nadgodziny placone. Co do zajec to nie mam pojecia. moze ktos inny sie wypowie
zdjecie uzytkownika
???? - 2012-10-25 19:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy pierwsza umowa jest na miesiąc próbny?
zdjecie uzytkownika
lll - 2012-10-28 02:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to branie pod wlos? pojdziesz to sie dowiesz. tu wyrazanie opinii a nie forum internetowe, ogarnij się, detektywie -.-
zdjecie uzytkownika
???? - 2012-11-01 00:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jestem detektywem, tylko osobą zainteresowaną pracą, a wiadomo, że lepiej wiedzieć w co się wchodzi i być przygotowanym, w tym wypadku na najgorsze
zdjecie uzytkownika
nn - 2012-11-02 11:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opinie juz masz, o szczegoly zapytaj na miejscu
zdjecie uzytkownika
Martitka179 - 2012-11-14 21:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie załamujcie mnie!!!! kilka dni temu zostawialam swoje cv i zaraz byłam na rozmowie. Jedna Pani z którą rozmawiałam(taka w krokich blond wlosach)przedstawiała mi się własnie jako (usunięte przez administratora) co do nazwiska to nie jestem pewna. Troche się dziwie tym opiniom..jestem troche podlamana wszyscy wydaja sie tacy mili. Usmiechaja sie itp..no nie wiem czy mam tam isc na te godziny probne jak to taka porazka ten koles (kasjer)w okularkach tez calkiem ok sie wydaje. Juz sama nie wiem ..:(((
zdjecie uzytkownika
23 - 2012-11-16 21:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki Bogu ten sklep już mnie nie dotyczy, współczuję serdecznie wszystkim którzy przeszli przez ten koszmar..Zara śni mi się po nocach
zdjecie uzytkownika
JaNata - 2013-01-11 10:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałam w planie napisać coś na ten temat i napiszę. Niestety z własnych przyczyn losowych nie byłam w stanie przedłużyć umowy i żałuję, ale niestety są rzeczy ważne i ważniejsze.
A jeżeli chodzi o pracę w Zarze w Toruniu to ja nie wiem o co chodzi z tymi "głupotami" które wypisujecie. Niektóre osoby mogą innym wyglądać na niemiłe, ale weźmy pod uwagę, że każdy ma swój lepszy i gorszy dzień. Jeżeli chodzi o mnie to przychodząc tam, wiedziałam, że jestem zwykłym pracownikiem i wiedziałam, że nikt nie będzie mnie traktował jak księżniczkę, bo to rzeczywiście byłoby śmieszne i komiczne. Niestety dzisiaj żyjemy w takich czasach, że jeżeli nie Ty, to ktoś inny. Do pracy ludzi nie brakuje, a tym bardziej w renomowanym sklepie, który daje Ci umowę o pracę, wszelkie możliwe udogodnienia opisane w Kodeksie Pracy oraz jasno określoną drogę awansu. Ja przez cały okres umowy nie spotkałam się z jakimiś poniżeniami, wyrzutami, niezadowoleniami od strony osób wyżej postawionych, ale niestety w dzisiejszych czasach trzeba wykazywać trochę pokory, a jak kogoś na to nie stać to niech nigdzie nie składa CV. Ja ze swojej strony mogę tylko zachęcić innych, aby przekonali się na własnej skórze jak to wszystko rzeczywiście wygląda. Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Stiven - 2013-02-22 17:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba dobrze że wymagają przynajmniej możesz sie czegoś nauczyć . " Pokażą Ci raz jak co się robi i musisz to umieć " a co myślałaś że to przedszkole ? Sugeruje popracować w biedronce albo na Stacji benzynowej zaczniesz doceniać dobrych pracodawców .
zdjecie uzytkownika
Paulina - 2013-02-24 22:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahaha oto właśnie poziom jaki reprezentujecie, gratuluje ogłady
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-04-18 09:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteście wszystkie żałosne!!!!!!wyszkekane na forum a w sklepie skakały jak im kazano i każda siedziała cicho.Dlaczego tam tak niedyskutowałyście jak tutaj,a skoro pani (usunięte przez administratora). jest taka zła to się załatwia w inny sposób takie sprawy...MASAKRA!!!!!!!!!BRAK SŁÓW
zdjecie uzytkownika
lolit - 2013-05-23 09:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie, żałosne! komentarze osób, które pracowały kiedyś w Zarze. Jak pracowały słowa nie pisneły, że coś nie pasuje, wiekszosć pracowała za krótko, żeby cokolwiek obiektywnego powiedzieć, a często pracowały tak krótko bo nawet z tak prostym zadaniem jak praca w sklepie nie radziły sobie. Polecam wszystkim "nieksiężniczkom" prace w Zarze w Trouniu.Obecna menagerka odpowiedzalna za grafik o której jawnie mówicie po Imieniu awansowała od najniższego stanowiska jako jedna z nielicznych, zna prace w sklepie od podstaw, i odwala najgorsza robote, w przeciwienstwie do dyrki ktora jest wlasciwie tylko reprezentacyjna(taka gwiazda) i nawet polowy tego nie robi, nie zna pracy na najnizszych stanowiskach co widac gdy czepia sie o absurdalne rzeczy. z grafikiem nie ma wlasciwie problemow jesli tylko zasygnalizujecie ze potrzebujecie wolne. w sklepie pracuja fajne dziewczyny i nawiazujac do ktoregos z wczesniejszy watkow doskonale godza prace ze szkola.jesli komus sie nie podoba moze zrezygnowac w kazdnej chwili. na dorobienie sobie super praca.wiekszosc zalezy od naszego nastaienia, jak sie odrazu nastawisz na nie to nawet w niebie bedzie nudo:))
zdjecie uzytkownika
lolit - 2013-05-23 12:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ah no i dodam bo moze zle to zabrzmialo ze zarówno dyrka jak i reszta menazerow byla bardzo mila, wszystkie to mlode, energiczne i sympatyczne dziewczyny.(jesli nadal są te same)W miejscu gdzie pracuje tak duzo babek zawsze moze ktorejs cos nie pasowac, wiec jesli ktos tu zaglada i sie zastanawia nad praca w zarze niech bierze poprawke na te wszystkie komentarze:)
zdjecie uzytkownika
konrad - 2013-08-13 12:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej chwili jakie są zarobki w zara toruń? Bo ktoś wyżej tam pisał że żałosne są ale to niewiele mówi
zdjecie uzytkownika
asia - 2013-11-18 18:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja ze swojej strony pracę mogę polecić osobom, którym nie przeszkadzają ciągłe zmiany w grafiku. Wszystko oczywiście zależy od działu i od kierownika, u mnie na dziale natomiast często dzwoniono, żeby w wolny dzień pojawić się w pracy (nie były to sporadyczne przypadki).
(usunięte przez administratora) to wielki plus tej firmy, na wypłatę też nie mogłam narzekać. A jeśli pracownicy danego działu dogadują się między sobą, to można sobie ze wszystkim poradzić.
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-01-26 18:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja jestem klientem Zara Toruń i trafiłem tu zupełnie przez przypadek. Powiem tak. Co do obsługi w sklepie nie mam najmniejszych uwag, zawsze pomocni, zadowoleni, bez fochów, doradzą, uśmiechną się, poprowadzą, znajdą rozmiar, przyniosą, czyli tak jak być powinno. Na tym chyba ta praca polega :) A księżniczki, jeśli chcą zarabiać jak lekarze czy prawnicy to zapraszam na studia!
zdjecie uzytkownika
nnn - 2014-02-05 00:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba tam pracuja studenci i przyjmuja w wiekszosci studentow tepa dzido, nikt ci nie pojdzie po studiach do jakiejs nedznej zary na kase. dobrze dobrze niech ci ( usunięte przez administratora ) wchodza, mysl ze jestes ladna i szczupla, wszystkim musza, kazdemu jednemu klientowi.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-09-18 01:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
ząbik - 2014-09-18 01:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2014-01-26 18:23:45]:
od dawna już pracownicy zary w toruniu nie wypowiadali się na tym forum. Fajnie jest poczytać o tym , że klienci są z nich zadowoleni, ale ja jako student chętny do pracy w tym sklepie chciałbym dowiedzieć się również czegoś na temat samej pracy tutaj. Jak wygląda obecnie sytuacja z wynagrodzeniem i grafikiem?
zdjecie uzytkownika
Manka - 2014-12-31 19:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne, bo od razu po studiach to studenciak myśli, że jest bogiem i królem wszechświata i będzie pracował jako prezes jakieś korporacji. Zejdźmy na ziemię i zobaczmy ile to wielkich magistrów kierunków humanistycznych chociażby pracuje na kasie w jednym czy drugim sklepie. Niestety takie są realia pracy w Polsce.
zdjecie uzytkownika
maniula - 2015-01-28 03:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie no, ja nie myślę że jestem bogiem wszechświata, a też jestem po studiach, także z takimi ocenami to spokojnie proszę raczej :) niestety z własnej głupoty skończyłam kierunek po któreym pracy jak na lekarstwo, a że chce się zacząć sama utrzymywać to potrzebuję pracy, nawet jeśli nie 'w zawodzie". Czy może ktoś tu coś czytał/wie o wolnej posadzie w zarze?
zdjecie uzytkownika
fabi - 2015-02-23 11:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalam tam tylko miesiac, ale po tym co tam przezylam nie moge sie otrzasnac do tej pory. kilka miesiecy bylam znerwicowana i zestresowana. widze ze 3/4 komentarzy ktore ukazywaly prawde zostaly usuniete. slyszalam ze pani ktora najlepiej awansowala i najbardziej sie wyzywala na pracownicach zostala zwolniona.chwala za to. oby juz wiecej nikogo nie ranila
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-29 16:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
orka - 2015-03-29 16:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba praca w takich sklepach jak Zara jest dobra dla studentów, czy kogoś bez specjalnego wykształcenia, żeby sobie dorobić. Raczej chyba nikt nie zakłada, że z pensji jaką oferują na najniższym stanowisku utrzyma kilkuosobową rodzinę, psa i rybki. Bo ile teraz proponują sprzedawcom, 1600 będzie, czy nawet nie?
zdjecie uzytkownika
aśka90 - 2015-04-22 14:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem od mamy, bo znalazłe w internecie gdzieś ale skasowała, że poszukuje ta firma teraz spedytorki w krakowie. zawsze chciałam to robić, napiszcie proszę ile by płacili i jak się dostac do takiej pracy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZARA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ZARA?
Zadaj pytanie
alert