Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Zara Toruń

zdjecie uzytkownika
ja - 2012-01-27 13:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy w Zarze w Toruniu. Podczas rozmowy kwalifikacyjne jest bardzo miło. Gdy Cie przyjmą masz 3 godz próbne (niepłatne), następnie badania i szkolenie BHP. Do tego momentu jest wszystko ok. Po podpisaniu umowy jesteś jednym z wielu pracowników od których się wymaga a praktycznie nic się nie uczyć. Pokażą Ci raz jak co się robi i musisz to umieć. Rzeczy, których od Ciebie wymagają jest strasznie dużo. Jeśli zrobisz coś nie tak - pretensje. W przymierzalni musisz wciskać ludziom rożne dodatki, paski, torebki itp., przy kasie perfumy, okulary. Musisz być zawsze uśmiechnięty i zadowolony ze swojej pracy. W skrócie wyzysk, upokarzanie pracowników. Managerowie maja swoje ważne sprawy (obgadanie co będzie w nowej kolekcji, co można kupić, plotki, kawa), trzymają się razem i zawsze są niezadowoleni. Jeśli chodzi o place to śmieszne - 900 zł brutto + prowizja od sprzedaży (ktoś z Was ja kiedyś odczul?). Jeśli nie wchodzisz im w d... managerom to nie polecam zatrudniania się tam. Pozdrowienia dla pewnej pani(usunięte przez administratora)- wiecznie niezadowolona pani manager :) aaa i pamiętajcie ! Praca na kasie to prestiż! haha
zdjecie uzytkownika
sra - 2012-01-27 13:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie, ja pracowalam na kasie głównej i gdy w pierwsze moje dni pracy zapytalam o cos kolezanki z kasy NINO to dostalam (usunięte przez administratora) ze to ja zostalam wyszkolona na kase a nie ona (dodam, ze ja zaczynalam prace a ona byla od otwarcia sklepu). Jak mozna zostac przeszkolonym w zaledwie 4-5 dni z takiego ogromu wiedzy? Nie pracuje juz tam i czuje ulge. Wykanczaja psychicznie. Moze przeczyta to ktos z zarzadu :) no i rowniez pozdrawiam pania (usunięte przez administratora). (porazka)
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-01-27 17:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eee szkoda gadać... czytałem opinie o Zarach w rożnych miastach i wszędzie jest tak samo. Prestiż haha dobre sobie
zdjecie uzytkownika
Toruń - 2012-02-02 14:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalam, nie pracuje i nie zaluje. zarobki zalosne, ludzie porazka, jakiegokolwiek szkolenia brak. NIE polecam
zdjecie uzytkownika
Ja - 2012-10-22 17:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zle sie dzieje, zle. Szkoda tylko tych fajnych dziewczyn ktore odchodza. Niebawem odejde i ja. A wtedy wygrane Pani (usunięte przez administratora) co o niej mysle.
zdjecie uzytkownika
???? - 2012-10-25 19:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny tam jest naprawdę tak tragicznie wciąż? A jak wychodzi sprawa z grafikiem na pół etatu? Jest to grafik na pół etatu czy tylko tak się nazywa a robisz na ile możesz?
zdjecie uzytkownika
???? - 2012-10-25 19:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a powiedzcie mi jak to wygląda jeżeli chodzi o pół etatu? płacone jest za nadgodziny? a jak to wygląda jeżeli chodzi o zajęcia?? uwględniaja to?
zdjecie uzytkownika
lala - 2012-10-25 19:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nadgodziny placone. Co do zajec to nie mam pojecia. moze ktos inny sie wypowie
zdjecie uzytkownika
???? - 2012-10-25 19:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy pierwsza umowa jest na miesiąc próbny?
zdjecie uzytkownika
lll - 2012-10-28 02:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to branie pod wlos? pojdziesz to sie dowiesz. tu wyrazanie opinii a nie forum internetowe, ogarnij się, detektywie -.-
zdjecie uzytkownika
???? - 2012-11-01 00:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jestem detektywem, tylko osobą zainteresowaną pracą, a wiadomo, że lepiej wiedzieć w co się wchodzi i być przygotowanym, w tym wypadku na najgorsze
zdjecie uzytkownika
nn - 2012-11-02 11:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opinie juz masz, o szczegoly zapytaj na miejscu
zdjecie uzytkownika
Martitka179 - 2012-11-14 21:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie załamujcie mnie!!!! kilka dni temu zostawialam swoje cv i zaraz byłam na rozmowie. Jedna Pani z którą rozmawiałam(taka w krokich blond wlosach)przedstawiała mi się własnie jako (usunięte przez administratora) co do nazwiska to nie jestem pewna. Troche się dziwie tym opiniom..jestem troche podlamana wszyscy wydaja sie tacy mili. Usmiechaja sie itp..no nie wiem czy mam tam isc na te godziny probne jak to taka porazka ten koles (kasjer)w okularkach tez calkiem ok sie wydaje. Juz sama nie wiem ..:(((
zdjecie uzytkownika
23 - 2012-11-16 21:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki Bogu ten sklep już mnie nie dotyczy, współczuję serdecznie wszystkim którzy przeszli przez ten koszmar..Zara śni mi się po nocach
zdjecie uzytkownika
JaNata - 2013-01-11 10:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałam w planie napisać coś na ten temat i napiszę. Niestety z własnych przyczyn losowych nie byłam w stanie przedłużyć umowy i żałuję, ale niestety są rzeczy ważne i ważniejsze.
A jeżeli chodzi o pracę w Zarze w Toruniu to ja nie wiem o co chodzi z tymi "głupotami" które wypisujecie. Niektóre osoby mogą innym wyglądać na niemiłe, ale weźmy pod uwagę, że każdy ma swój lepszy i gorszy dzień. Jeżeli chodzi o mnie to przychodząc tam, wiedziałam, że jestem zwykłym pracownikiem i wiedziałam, że nikt nie będzie mnie traktował jak księżniczkę, bo to rzeczywiście byłoby śmieszne i komiczne. Niestety dzisiaj żyjemy w takich czasach, że jeżeli nie Ty, to ktoś inny. Do pracy ludzi nie brakuje, a tym bardziej w renomowanym sklepie, który daje Ci umowę o pracę, wszelkie możliwe udogodnienia opisane w Kodeksie Pracy oraz jasno określoną drogę awansu. Ja przez cały okres umowy nie spotkałam się z jakimiś poniżeniami, wyrzutami, niezadowoleniami od strony osób wyżej postawionych, ale niestety w dzisiejszych czasach trzeba wykazywać trochę pokory, a jak kogoś na to nie stać to niech nigdzie nie składa CV. Ja ze swojej strony mogę tylko zachęcić innych, aby przekonali się na własnej skórze jak to wszystko rzeczywiście wygląda. Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Stiven - 2013-02-22 17:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba dobrze że wymagają przynajmniej możesz sie czegoś nauczyć . " Pokażą Ci raz jak co się robi i musisz to umieć " a co myślałaś że to przedszkole ? Sugeruje popracować w biedronce albo na Stacji benzynowej zaczniesz doceniać dobrych pracodawców .
zdjecie uzytkownika
Paulina - 2013-02-24 22:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahaha oto właśnie poziom jaki reprezentujecie, gratuluje ogłady
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-04-18 09:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteście wszystkie żałosne!!!!!!wyszkekane na forum a w sklepie skakały jak im kazano i każda siedziała cicho.Dlaczego tam tak niedyskutowałyście jak tutaj,a skoro pani (usunięte przez administratora). jest taka zła to się załatwia w inny sposób takie sprawy...MASAKRA!!!!!!!!!BRAK SŁÓW
zdjecie uzytkownika
lolit - 2013-05-23 09:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie, żałosne! komentarze osób, które pracowały kiedyś w Zarze. Jak pracowały słowa nie pisneły, że coś nie pasuje, wiekszosć pracowała za krótko, żeby cokolwiek obiektywnego powiedzieć, a często pracowały tak krótko bo nawet z tak prostym zadaniem jak praca w sklepie nie radziły sobie. Polecam wszystkim "nieksiężniczkom" prace w Zarze w Trouniu.Obecna menagerka odpowiedzalna za grafik o której jawnie mówicie po Imieniu awansowała od najniższego stanowiska jako jedna z nielicznych, zna prace w sklepie od podstaw, i odwala najgorsza robote, w przeciwienstwie do dyrki ktora jest wlasciwie tylko reprezentacyjna(taka gwiazda) i nawet polowy tego nie robi, nie zna pracy na najnizszych stanowiskach co widac gdy czepia sie o absurdalne rzeczy. z grafikiem nie ma wlasciwie problemow jesli tylko zasygnalizujecie ze potrzebujecie wolne. w sklepie pracuja fajne dziewczyny i nawiazujac do ktoregos z wczesniejszy watkow doskonale godza prace ze szkola.jesli komus sie nie podoba moze zrezygnowac w kazdnej chwili. na dorobienie sobie super praca.wiekszosc zalezy od naszego nastaienia, jak sie odrazu nastawisz na nie to nawet w niebie bedzie nudo:))
zdjecie uzytkownika
lolit - 2013-05-23 12:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ah no i dodam bo moze zle to zabrzmialo ze zarówno dyrka jak i reszta menazerow byla bardzo mila, wszystkie to mlode, energiczne i sympatyczne dziewczyny.(jesli nadal są te same)W miejscu gdzie pracuje tak duzo babek zawsze moze ktorejs cos nie pasowac, wiec jesli ktos tu zaglada i sie zastanawia nad praca w zarze niech bierze poprawke na te wszystkie komentarze:)
zdjecie uzytkownika
konrad - 2013-08-13 12:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej chwili jakie są zarobki w zara toruń? Bo ktoś wyżej tam pisał że żałosne są ale to niewiele mówi
zdjecie uzytkownika
asia - 2013-11-18 18:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja ze swojej strony pracę mogę polecić osobom, którym nie przeszkadzają ciągłe zmiany w grafiku. Wszystko oczywiście zależy od działu i od kierownika, u mnie na dziale natomiast często dzwoniono, żeby w wolny dzień pojawić się w pracy (nie były to sporadyczne przypadki).
(usunięte przez administratora) to wielki plus tej firmy, na wypłatę też nie mogłam narzekać. A jeśli pracownicy danego działu dogadują się między sobą, to można sobie ze wszystkim poradzić.
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-01-26 18:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja jestem klientem Zara Toruń i trafiłem tu zupełnie przez przypadek. Powiem tak. Co do obsługi w sklepie nie mam najmniejszych uwag, zawsze pomocni, zadowoleni, bez fochów, doradzą, uśmiechną się, poprowadzą, znajdą rozmiar, przyniosą, czyli tak jak być powinno. Na tym chyba ta praca polega :) A księżniczki, jeśli chcą zarabiać jak lekarze czy prawnicy to zapraszam na studia!
zdjecie uzytkownika
nnn - 2014-02-05 00:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba tam pracuja studenci i przyjmuja w wiekszosci studentow tepa dzido, nikt ci nie pojdzie po studiach do jakiejs nedznej zary na kase. dobrze dobrze niech ci ( usunięte przez administratora ) wchodza, mysl ze jestes ladna i szczupla, wszystkim musza, kazdemu jednemu klientowi.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zara Toruń
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x